Fanoušci Slavie

Zápisník - 20. kolo

O víkendu bylo na programu další kolo tuzemské Gambrinus ligy, tentokrát s pořadovým číslem dvacet. Ligu čekal Grand Slam, tedy vzájemné souboje týmů z čela tabulky. Z vedoucího kvarteta vypadly Teplice, náskok Slavie na Spartu se ztenčil na dva body.

Jako první byl na programu souboj Liberce se Žižkovem. Papírovým favoritem byl rozjetý Slovan, avšak Pražané ho zaskočili, jak už to u týmů sestupem ohrožených bývá, propracovanou defenzivou a navrch přidali i vedoucí brankou. Po zásluze si odvezli bod. Pár minut po skončení tohoto duelu si odvezla Plzeň porážku ze Zlína, byl to pro Plzeň už druhý jarní debakl. Naopak Tescoma si připsala první jarní body a upevnila si náskok před sestupovými příčkami.

Morava útočí na vedoucí příčky. Brno zdolalo Olomouc. Ta se prezentovala pečlivou defenzivou, v paměti utkví i neproměněné šance Hanáků. Náskok Slavie před Brnem se tak tenčí. Doufejme, že se neztenčí až příliš.

V neděli byla na programu ještě čtyři utkání. Slávista Necid prokázal, že je velký talent a zajistil Jablonci bod za remízu na horké půdě Bohemky. Ta hrála celé utkání o deseti, hrdinou byl mladík Morávek, který opět skóroval. Kladno s Jablonským v sestavě si přivezlo důležitý bodík z jihu Čech. Navrch skóre 0:0 a stovky minut bez vstřelené branky, tak trochu klasika v podání Středočechů. Mladá Boleslav se představila v Mostě. Představení to však bylo tragické, po brankách Webstera a exslávisty Pešíra korigoval stav Holub. Nutno dodat, že Most zahrál velmi dobře, výkon hodný sestupu předvedla spíše Boleslav.

A konečně poslední nedělní utkání. Šlágr kola se odehrál na Bazalech, za toto utkání se liga stydět nemusí. Odhodlání týmů bylo ukázkové, kulisa výborná. Za červenobílé se trefil "vyvrhel" Abraham a získal si tak doufejme přízeň fanoušků. Tým bojoval a dřel, za utkání na Baníku mu není co vytknout.

Zápisník ukončíme zápasem posledním, ve kterém se na Letné představily Teplice. Kdo utkání viděl, moc nadšen nebyl. Na straně jedné bylo vidět odhodlání, na straně druhé spíše bezmoc. Sportovně si přiznejme, že Letenští byli lepší. Teplicím to holt bez hvězdičky Fenina neklape.

Dvacáté ligové kolo mě nezklamalo, k vidění bylo hodně zajímavého, padlo na tuzemské poměry hodně branek. Zmenšený náskok ve mně nervozitu nevyvolává, vyzdvihnout zaslouží spíše bod z Ostravy a velmi dobrý výkon celého týmu.

Komentáře (73)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zápisník - 20. kolo

    (host)     před 16 lety 11.03.2008 14:39 |  
    0 0

    Zacnu tim , co mne nejvic tizi, nas naskok se ztencuje a musime skutecne zabrat, Bohemku jsem videl, v deseti byla lepsi nez cely Jablonec, akorat asi udelal Busta chybu s nasazenim ofenz. zaloznika Kuchare, kterej zjevne nema s hraci Bohemky slazeny noty. To zrejme byl nejaky vyssi zajem, ktery mi treba avizoval i L. Pribyl jiz pred zapasem. Sparta nic nepredvedla , ale bodovala, bohuzel , opravdu mi prijde , ze kazdej mancaft , kterej nastoupi na Letny prichazi sehrat naky divadylko, zapomene behat, kopat a o tyden pozdeji zas exeluje/ Zizkov/. Ale verme , ze jde o kvalitni hru Letenskych a ne cinkle jaro...... Co mne drti je nase marodka, ktera se neustale zvetsuje, nejnovejsi prognozy hovori o navratu Smicera a Senkerika az za 14 dni a to neni dobre, pozitivni zpravou je forma nekterych hracu , ktera evidentne stoupa, ale mam takovy poit, ze koncentrace u nekterych neni na dobre urovni. nebudu zastirat,. ze jsemse Ostravy bal, ale ztratit vedeni koncem 87minuty ci pozdeji je nase Slavisticka specialita, kterou nedokazu lehce zkousnout, snad opravdu prisel cas na navrat Sucheho do defenzivy a Belaida do zakladu, zklamal mne Tavares jehoz jsem oznacoval za klicoveho zaloznika, dost trpi tim, ze nehraje , je to spis herni typ, ktery na treninku podvedome jede na 60 procent. Jiri

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      slaviator     před 16 lety 11.03.2008 14:52 |  
      0 0

      Já bych tentokrát nebyl pesimista a vypíchnu optimistické věci... Na Letné jsem čekal jasnou výhru Sparty, Teplice jsou na jaře hodně, hodně tragické - takže výhra Sparty 1:0 je vlastně pozitivní, protože Teplice hrály s prominutím hovno. Čtyři střely na bránu během čtyř zápasů, to je aspirant na pohárové příčky Teplice... Haha. Jen mne mrzí, že porazily Most, protože i v tom zápase byly Teplice horší. Naopak Sparta na jaře nepředvádí zase tak špatné výkony, akorát nyní během dvou zápasů holt dala jen jednu branku. Pozitivum je nakonec asi i bod z Bazalů, kde jsem očekával boj, myslel jsem, že odjedeme s prádznou, byť jsem tajně doufal ve výhru 1:0. Remíza 2:2 je ale v konečném důsledku dobrá, máme s Ostravou lepší vzájemné zápasy (doma 0:0 a venku 2:2), navíc to byl hodně, hodně dobrej zápas. První gól v naší síti byl smolnej, byla to daň za ofsajd systém. To se někdy stane. Druhej gól nebudu komentovat. Ale co bych vypíchl: bojovný výkon, nasazení a hru nahoru dolů od obou týmů. Na tohle se chodí diváci koukat a bavit! Zvláštní pochvalu pak zaslouží Ivana, kterej předvedl možná životní výkon, Střihavka, který bojoval proti "svým" a i když byl na hřišti jen pár minut, tak i Toleski - ta patička, to byla možná asistence sezony... Nyní nás ale čeká zase jinej zápas a jsem zvědav, jak to dopadne... Nesmíme však ztratit body, bezpodmíněčně musíme vyhrát.

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        (host)     před 16 lety 11.03.2008 15:00 |  
        0 0

        Coz o to , casto mi tady dokazujes, ze jsi optimista ci pesimista prave podle toho jestli ti daji akreditaci nebo ne, ale ja nejsem pesimistou, jen upozornuji, ze za ucasti nekolika tisic hlucnych fandu Bohemky to bude tezke a nerad bych tam videl presilovku fandu tohoto klubu, kteri prijdou jak jeden muz jak to vyjadril jeden z jejich predaku. A nasim cilem , ktery verejne vyhlasil nas supertrener je preci titul, nic jineho neberu , tak to nejak bylo receno. Je hezke videt , ze jsi takovy odbornik na Teplicky, ja si ale myslim, ze ta jejich krize prameni hlavne trochu z tradicne slabsiho zacatku jarni sezony a vubec bych je neodepisoval, takze Ostrava je za nami a Bohemka pred nami, mily Slaviatore, lukasi Vojtechu, luky a podobne, zdravi Jiri

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          slaviator     před 16 lety 11.03.2008 16:23 |  
          0 0

          Akreditaci mi dali vza posledních 12 měsíců dvakrát, nedostal jsem na předkolo LM, na UEFU, na derby, na myslím Teplice a ještě asi dva nebo tři zápasy... Takže v tom to asi fakt nebude. Spíše je to o momentální náladě... Nyní mám za sebou celkem těžkou životní zkušenost a možná, že mě to vnitřně posílilo. Uvědomil jsem si také, že třeba někdy kritika není až tak zcela na místě, po vyhraném zápase. Nechce to ale zase mít pořád jen růžové brýle. Ad zápas s Ostravou: na jednu stranu může být člověk pesimista, protože obrana nepředvedla oslnivý výkon, JardCerný ve středu zálohy nezahrál tak jako na levém kraji, Pudil byl celkem neviditelný, Tavares chyboval,... Ale taky může být optimista dky výkonu Ivany, Střihavky, záblesku Toleského. Já původně volil možná ostřejší slova, ale zas tak hrozné to nebylo ani z naší strany, ani ze strany Baníku. Jen je škoda, že jsme neudrželi vedení... Proti Bohemce možná budeme hrát "na cizím" hřišti, atmosféra možná nebude až tak "domácí", ale to by nám zase mohlo na druhou stranu vyhovovat... Proti Bohemce očekávám návrat ABrahama do základní sestavy, nejspíše se vrátí i Suchý. Bohemka bude hrát bojovnej fotbal a my někoho, kdo je pokope, budeme potřebovat. Takže už se smiřuju i se hrou na jednoho útočníka, protože doufám, že Abrahama se Suchým ve středu hřiště doplní někdo jinej - například Černý, nebo i Marek Jarolím. Uvidíme, jak to dopadne. Ani ped Mostem jsem nebyl optimista a ukázalo se, že dělám dobře. Očekával jsem hubené vítězství 1:0, po lítém boji. Proti Ostravě jsem den dva před utkáním začal pocitovat optimismus a nevyhráli jsme. Před Brnem jsem byl velkej optimista a měli jsme ostudu. Před Bohemkou mám trochu strach z toho, aby si nás nepodali jako na podzim. Každej "slavnej" tým má někoho, s kým se mu nevede - Barcelona prohrála letos v sezoně dvakrát s Villarealem, s nikým jiným. My můžeme dvakrát v lize prohrát pouze s tou Bohemkou, díky tomu že jsme na podzim prohráli pouze s ní. A toho se bojím.

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            (host)     před 16 lety 11.03.2008 16:33 |  
            0 0

            No jestli je tak , tak se ti omlouvam, byt si tu kratkou vsuvku k ty mladezi vcera mohl odpustit/nepodepsana/, z toho navratu Suchyho i Abrhama vedle sebe mam prave vitr, ta hra na jednoho utocnika se rovna v domacim prostredi a hlavne pri forme Rady sebevrazde , naopak bych se snazil posilit ofenzivu, vice bych vsadil na kreativni hrace, vratil Krajcika do zalohy a na stred bych zkusil toho Belaida a Suchyho bych upich dozadu, rozhodne tenhle zapas bude ukazkou toho , jak se vyrovname s upornym presinkem a tvrdou hrou orientovanou hlavne skluzy mirici na koncetiny hracu viz podzim, nakonec i Tipsport cup., kde se nekteri nasi hraci radeji temto soubojum podvedome vyhybali. Jiri

            • Re: Zápisník - 20. kolo

              slaviator     před 16 lety 11.03.2008 16:52 |  
              0 0

              jakou nepodepsanou vsuvku k mládeži jsem si moh odpustit? Žádnou takovou jsem nepsal... Mno vidíš, já mám zase spšíe strach než z formy Rady z toho, že zálohy Bohemky je mladá a bude možná běhavější, než naše, kor pokud by ve středu hráli Suchý s Abrcem... Podle mě by to chtělo ustálit sestavu, klidně ať hrajem v tom složení, jako v Ově... Akorát M.Jarolíma bych nahradil na kraji zálohy Matejem...

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            (host)     před 16 lety 12.03.2008 11:42 |  
            0 0

            Ty se asi bojíš všeho, viď ? To pramení z toho, že nemáš potřebné znalosti. Tak se snaž získat a nešiř tady pesimistickou náladu. Možná, že by Tě prohra s Bohemou uklidnila, protože už by ses nemusel bát, že neuděláme titul. To už by bylo jasný a navíc i zasloužený.

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        (host)     před 16 lety 11.03.2008 15:32 |  
        0 0

        Hovna ven!

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          (host)     před 16 lety 11.03.2008 15:53 |  
          0 0

          ..musim se pridat k nazoru ohledne souperu na letny...proste jen koukam, jak kazdej nejak hraje..prijede na letnou..a nehraje..a pak zase hraje...nevim jestli je to tim, ze jsou zase ty mancafty zesrany..a nebo je za tim neco jinyho(nechce se mi takto podezirat,..ale trochu to smrdi)...
          Jiri,..zatim jinak mam pocit ze rozhodci nejak proti slavii nejdou..coz je pozitivni zjisteni!

          ..na fotbal s bohemkou doufam dorazi hodne lidi,..bylo by prima kdyby aspon bylo rozumny teplo,..verim ze by pak melo chut i dorazit vic lidi(myslim slavistu)
          ..nakonec je pak dulezity porazet doma vsechny..a pokud to jde vozit i z venku body..
          zase kdyz to vezmete kolem a kolem..tak ta sparta nehraje nijak extra..a v porovnani se slavii..mozna nakonec jsme v techto kolech meli i silnejsi soupere...takze bych to tak spatne nevidel..a jak se tu uz nekolikrat rikalo..mame naskok..dva body...(mj. stejne jako pred minulym kolem)..takze slavie o tom rozhoduje sama!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!a ja verim..ze rozhodne!
          Martin

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            (host)     před 16 lety 11.03.2008 16:08 |  
            0 0

            Zdravim te , loni to z rozhodcima zacalo po 20 kole, kdyz videli , ze normalne nas nezlomi,ale verme tomu, ze letos to bude jine, hm na ty Letny se vcera hraci Teplic fakt nepretrhli, to je teda fakt a krasny na tom je , ze Rada je prej ani moc nezprcal/promin za vyraz, ale u nej to jinak neumim/, ale vyhrali a to je rozhodujici, jinak samozrejme mne dnes zaujal i Repka o kterym jsem si myslel. ze je normalni , ale neni v rozhovoru pro Sparta.cz tento exvul komunikuje se svym malym synkem hrajicim ZA SPARTU A ODPOVIDA NA OTAZKU I S NIM A NEJVETSI NEPRITEL, SAMOZREJME SYNKU , TO JE SLAVIA, TY TEDA NEMUZU ANI CEJTIT. Sou tam i jiny perly , ktery mi dost zmenily nazor na tohoto ......Jiri

            • Re: Zápisník - 20. kolo

              slaviator     před 16 lety 11.03.2008 16:26 |  
              0 0

              Mne zase tyhle výroky nechávaj klidným už... Ono není vše, jak se jeví. Spartani jsou navíc v tomhel takový, že rádi provokujou za každou cenu... Sivok se nechá vyfotit s vlaječkou Slavie a má při tom xicht, jak kdyby bral do těch gumovejch rukavic hovno... Lezení kanálama a já nevím čím... A pak potkáš tyhle hráče, jak jdou se slávistama na kávu. Řepka kamarádí se Šmicerem, Sivok s Latkou, ale Slavii nemohou ani cejtit... Tomu se musím smát, protože to ani není možný.

              • Re: Zápisník - 20. kolo

                (host)     před 16 lety 11.03.2008 16:37 |  
                0 0

                Ano to bezesporu, je to hra pro vlastni fandy, orientovana na jejich city , ale take bohuzel dobytcarna nejvetsiho zrna, jeden se omlouva a druhy pak mele takovy pic......, to je proste nekonecny pribeh a nic na tom nezmenej ani vazby mezi Latkou a Kadlecem ci vstahy Repky a Abrahama/viz vlastni horka zkusenost /. Jiri

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  (host)     před 16 lety 11.03.2008 16:44 |  
                  0 0

                  ..jinak co se tyka ovlivnovani vysledku,....
                  pri nejhorsim nas muze treba hrat predstava, ze bychom se treba i z druhyho mista zase kvalifikovali do LM..a sparta ne:))
                  i kdyz se priznam ze bych tentokrat rad slavil titul
                  Martin

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  slaviator     před 16 lety 11.03.2008 16:55 |  
                  0 0

                  vlastní hořká zkušenost? :-) Ne, jako já tohle neberu vážně... Ono vidíš to dnes a denně, někteří sparťané jsou "lepší" než někteří slávisté, akorát nefandí správnému týmu/nehrají v něm. A je zajímavé, že ta "hra na city fandů" je pořád od těch samejch, že to nikdy neslyšíme od třeba Voříška, ale ani Doška. A neslyšeli jsme to ani od Abrce. Ale hráči, co jsou ve Slavii, jsou rozumní a tak tuto hru nebudou "oplácet", i když by třeba Pudil, Volešák, Střihavka a M.Jarolím mohli vůči Spartě cítit "zatrpklost"...

                  • Re: Zápisník - 20. kolo

                    (host)     před 16 lety 11.03.2008 16:59 |  
                    0 0

                    Hovna ven!

                  • Re: Zápisník - 20. kolo

                    (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:05 |  
                    0 0

                    Teda ty se prekonavas, mluvim o sve zkusenosti, nechci to zatim rozvadet, ale tvoje pozitivni mysleni i radikalni zmena nazoru jsou pro mne inspiraci, jinak ti doporucuju se na nejaky problemy pri tiskovce vy...... a mluvit svym jazykem, jinak sme Slavisti a nic nas nesmi rohodit. Jiri

                    • Re: Zápisník - 20. kolo

                      slaviator     před 16 lety 11.03.2008 17:20 |  
                      0 0

                      Mno, dík za radu... "na problémy při tiskovce se vysrat" :-) To by mě nenapadlo... :-) O to tak ani nejde... Měl jsem jinej problém, daleko závažnější... Než že na mě Jarolím zvýšil hlas s tím, že je to můj názor, že Abrahamovi se ty tři zápasy nevyvedly a že podle něho není defenzivní záložník... Ale jinak je zajímavé, proč když ho teda po zápase v Brně pochválil, zatímco ostatní sjel... Po Mostě nevím, ale nedivil bych se, kdyby ho také zas pochválil... Tak proč najednou v Ově postaví Tavarese, to byl celkem šok, se kterým jsem ani nepočítal :-)

                      • Re: Zápisník - 20. kolo

                        (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:40 |  
                        0 0

                        No , tak na to ti rad odpovim, slo o prusvihovy zapas , to se vedelo predem a dalsi kritika smerer na Abrahama uz by mohla poskodit i samotneho Jarolima, proto ten tah, ktry jsem predpovidal jiz kolo pred tim. A navic, samozrejme, ze Jarolim na te tiskovce hajil spis sve ego, tezko snasi jakoukoliv kritiku, je dost nepristupny jakekoliv oponenture, to jsou znama fakta , ktera z nej na druhou stranu , ale delaji to cim je genialniho trenera, protoze si vybudoval povest absolutisty se kterym neni radno diskutovat a strety se hlavne mladsim hracum neodpousti. Pro pripadne kritiky chci jen dodat, ze to neni zaporna vlastnost. Jiri

                        • Re: Zápisník - 20. kolo

                          slaviator     před 16 lety 11.03.2008 18:36 |  
                          0 0

                          Všechno se dá vyložit jako špatná a dobrá vlastnost... :-) Záleží na úhlu pohledu. Když se daří, je to dobrá vlastnost - ale jakmile je něco špatně, tak už to dobrá vlastnost není. A ten člověk se přitom mezitím vůbec nezměnil...

      • Slavia nemá lepší vzájemný zápas s baníkem..

        (host)     před 16 lety 12.03.2008 20:30 |  
        0 0

        ..protože se to v naší lize nepočítá pohárově, nýbrž obyčejně dle skóre.. tedy vzájemné zápasy jsou 2:2 , tj vyrovnané..

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      (host)     před 16 lety 11.03.2008 15:17 |  
      0 0

      co je?troubi

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:43 |  
        0 0

        No já jen jestli mě zas za něco nejzebeš :-) TKutnik

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:14 |  
          0 0

          ani ne,tentokrat me ze zidle nic nenadzvedava:)troubi

  2. Re: Zápisník - 20. kolo

    (host)     před 16 lety 11.03.2008 15:37 |  
    0 0

    Kutniku, ty seš ŠoUrEk! Jana

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:43 |  
      0 0

      :-) Ani slovo...TKutnik

  3. Re: Zápisník - 20. kolo

    bongor     před 16 lety 11.03.2008 16:39 |  
    0 0

    "Výkon"Teplic,to se mi snad zdálo.Jedině starej Verbíř lítal,ostatní stáli a koukali,jak je sralta neschopná to jejich stání a koukání potrestat.
    Za takovej fotbal by bylo škoda dát deset korun.Naši kluci s Ostravou to byl zápas o dvě třídy lepší.Škoda,že jsme nevyhráli,ta branka po ofsajd systemu byla skutečně školácká chyba.Uvidíme dál,ale osobně si velké naděje nedělám.Sraltu k tomu titulu musejí dotlačit,je to až moc
    okatý, ty ztráty všeho pozitivního když mužstvo nastoupí na letné jsou fakt divný.Nejsme tady náhodou za blbce?

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      (host)     před 16 lety 11.03.2008 16:50 |  
      0 0

      Vis ja tady nechci navodit dojem , ze je ovsem rozhodnuto, ale je to tyden , nejak jsem zabloudil do putiky, kam chodi Prazsti i ligovi sudi a jeden z nich zjevne nespokojen mi pravil ,ty Slavisto o vsem stejne rozhodne ministerstvo fotbalu na Sparte a diskuze pak pokracovala nerucene dal, takze mi vlastne vysvetlil , ze ty nejlepsi kousky by jeste mohly prijit, ale to je jedna strana mince, tou druhou je realita a ta ve fotbale muze byt odlisna i kdyz e videt uz 3 tym behem 4 jarnich kol, ktery zapomene hrat proti Sralte fotbal je neskutecny a uz nebudu opakovat, ze to neni prvni jaro, kde se veci takhle vyvijeji, naprosto stejny scenar, odevzdani souperi, skolacke chyby nasich hracu, zbytecne karty, chybujici sudi/to zatim ne/, ale pak prijde Pulpit s Olomouci a mistr Sralta ma najednou velke problemy, nepochopitelne, alespon pro mne. jiri

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        slaviator     před 16 lety 11.03.2008 17:04 |  
        0 0

        S tím Olmíkem to není nepochopitelné, vzpomeň si na to, že jsme se Sigmou měli na podzim problém doma a skončilo to také 0:0. V době, kdy jsme měli formu... Na to nesmíme zase zapomínat, navíc Sparta už má oba zápasy s ním za sebou a má z nich kolik... dva body za dvě remízy? Nebo doma vyhrála? Nevím. Ale nikde není řečeno, že my na hané budeme bodovat, klidně do nich může bušit 89 minut a gól nedáme a pak uteče nějakej ten jejich útočník a dá góla... Prostě hraješ nejen to, na co máš (kádr, formu, ...) - ale i co ti dovolí soupeř. Ale s těma soupeřema Sparty jinak máš pravdu, byly trochu odevzdanější než by bývalo bylo zdrávo - a naopak na nás se pak vyhecujou a podaj nejlepší výkon v roce. Ale s tímhle nic nenaděláš/nenaděláme. Jsou tři cesty: buď začít stavět nejsilnější možnou sestavu, konečně se sehrát a začít soupeře drtit na hřišti aktivní hrou apod... Nebo se smířit s tím, že prostě to v českým fotbale je tak, jak to je. Mno a nebo třetí varianta je ta, že začneme být aktivnější i mimo hřiště - neříkám že začnem uplácet, ale třeba to chce jen jinou politiku vůči ostatním klubům, něco jako Sparta třeba vůči Kladnu, Jablonci, Budějkám ... "My vám pošlem na hostování toho a toho hráče ze širšího kádru, u vás bude hrát v základu, pomůže vám v boji o záchranu - ale očekáváme, že proti nám podáte vlažnější výkon", něco v tom smyslu asi bohužel Sparta praktikuje. Nemusí uplácet rozhodčí, stačí když si zajistí "přízeň" klubů.

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          bongor     před 16 lety 11.03.2008 21:10 |  
          0 0

          No určitě mají rozlezlejch hafo hráčů po lize a určitě se něco podobnýho děje.Ale když vidíš,jak na to třeba Teplice úplně kálej,tak
          je to divný.A vzteklej Rada se ještě usmívá jak oni běhaj po hřišti stovku za dvacet vteřin neudělaj jedinej tvrdší zákrok,jedibej krok navíc,nevystřelej,nic....No aha ,že on ten Rada je hlavní adept na trenéra repre?A kdo že bude rozhodovat kdo ten teplej flíček dostane?No přeci náš arcikamarád koště.

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            slaviator     před 16 lety 11.03.2008 22:06 |  
            0 0

            Mno jasny, taky mě to v té souvislosti napadlo... A Jun ještě po zápase řekne, že jsou rádi jak skvěle hráli a že to skončilo dobře. Bodejt by ne, když se báli vystřelit na bránu, aby to tam Grigarovi náhodou nepropadlo... :-D

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      (host)     před 16 lety 11.03.2008 16:55 |  
      0 0

      Vis ja tady nechci navodit dojem , ze je ovsem rozhodnuto, ale je to tyden , nejak jsem zabloudil do putiky, kam chodi Prazsti i ligovi sudi a jeden z nich zjevne nespokojen mi pravil ,ty Slavisto o vsem stejne rozhodne ministerstvo fotbalu na Sparte a diskuze pak pokracovala nerucene dal, takze mi vlastne vysvetlil , ze ty nejlepsi kousky by jeste mohly prijit, ale to je jedna strana mince, tou druhou je realita a ta ve fotbale muze byt odlisna i kdyz e videt uz 3 tym behem 4 jarnich kol, ktery zapomene hrat proti Sralte fotbal je neskutecny a uz nebudu opakovat, ze to neni prvni jaro, kde se veci takhle vyvijeji, naprosto stejny scenar, odevzdani souperi, skolacke chyby nasich hracu, zbytecne karty, chybujici sudi/to zatim ne/, ale pak prijde Pulpit s Olomouci a mistr Sralta ma najednou velke problemy, nepochopitelne, alespon pro mne. jiri

  4. Re: Zápisník - 20. kolo

    bongor     před 16 lety 11.03.2008 16:47 |  
    0 0

    Včera jsem měl čas koukat na zápasy zahraničních soutěží konkrétně anglické a německé ligy.Na první pohled jsem si všimnul,že jedním jedním z největších rozdílů v porovnání s naší ligou je střelba ze střední a větší vzdálenosti.Angláni a Němci střílejí daleko víc,přesněji a tvrději.Dalším rozdílem je snaha víc využívat ve finální fázi individuální obejití soupeře.Třeba se mi to jen zdálo,protože do sestřihů se dostanou jen ty nejlepší momenty,ale myslím ,že je to spíš skutečnost.

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:04 |  
      0 0

      O absenci střelby ze střední vzdálenosti jsem psal na podzim, je to bolest české ligy, hra jeden na jednoho to samé. Bohužel podobné je to i v mládežnických kategoriích. Chyba je v tréninku a v trenérech. Český fotbal je až příliš zaměřený na taktiku hry, v cizině veškerý trénink je s míčem, u nás ani náhodou. Problémem je i hra oběma nohama, většina hráčů neumí vystřelit ani odcentrovat levou nohou, musí si míč přehodit na pravou nohu a tím často zbrzdí nadějnou akci, zvláště když se tým dostane do přečíslení.

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:14 |  
        0 0

        Ano , mas pravdu, jenze ono se tezko pracuje na technice. kdyz ti adept fotbalu neumi ani behat a ty ho treba v deviti letech musis ucit chodit, navic nerad to pisu, ale odmitnout dnes hlavne v mensim oddile platici dite je vzhledem k poctu i financni situaci rady mensich klubu nemozne, takze misto nacviku , vse s micem musis sladit trenink , aby ho byli schopni zvladnout vsichni, protoze v mensim oddile trenuje vetsinou jeden clovek, vyjimecne dva a dalsi problem, rade treneru chybi i hlubsi zajem, vyjimkou nejsou ani trenujici rodice , kteri dnes pro nedostatek treneru delaji vlastne praci navic a zaplat buh za ne. No a pak prijde treba dorost a ty zjistujes , ze nactilety mistr sveta, ktery vsechny porazi hubou neumi ani klicku , neumi zrychlit s micem na noze , neumi ani zmenu mista, ale zase musis bejt ticho , protoze ti plati treba do klubovy kasy i 4 tisice rocne a to ten klub drzi nad vodou, doba movitych sponzoru je totiz nenavratne pryc a rodice sponzorujici se take daji spocitat na prstech jedne ruky. jiri

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          (host)     před 16 lety 12.03.2008 11:49 |  
          0 0

          Pan Jiří ten už toho natrénoval tolik, že má vždy kam sáhnout pro radu. Jen nevím, co mu brání poskytnout nějakou taky Jaroĺímovi, jistě by to uvítal a navíc by se netrápil vymýšlením taktických variant.Prostě vymýšlí vymyšlené a pan Jiří je nevyužitý.

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            (host)     před 16 lety 12.03.2008 14:22 |  
            0 0

            Mate pravdu ,natrenoval jsem se opravdu hodne, Jarolimovi bych dal v soucasne dobe jedinou radu, hlavnim kriteriem vyberu musi byt kvalita.Jiri

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        slaviator     před 16 lety 11.03.2008 17:16 |  
        0 0

        V cizině máš i úplně jinou formu kondiční přípravy než u nás... Když vezmu příklad Juventusu, tak Grygera měl vykulený oči když tam přestoupil, protože ani v Ostravě, ani na Spartě a ani v Ajaxu nezažil takovou formu přípravy. Všude se v těchle týmech běhaj x-kilometrový vzdálenosti, zatímco v Juve si vystačí se hřištěm. Krátký sprinty, ne nic vytrvalostního. Razí ten názor, že hráč nepotřebuje mít zas tak dobrou vytrvalost, potřebuje okamžitou rychlost. A taky při tom "posiluje" a rozvíjí trochu jiné svalstvo. Podobný přístup volil i Klinsmann u německého nároďáku a během relativně krátké doby došlo ke zlepšení, celkem rapidnímu. Hráči Juventusu mají nyní také lepší fyzičku, než ji měli dříve, při používání "starých metod". A přitom nedochází k přetrénovanosti... V cizině použijí leckde lyžování spíše jako "team bulding" než prvek kondiční přípravy, u nás je to pořád stěžejní prvek. Místo rotopedů apod, kde se méně opotřebovává kloubní aparát. A prostě tím, že nerozvíjíme rychlost hráčů už od útlého věku, tak tím i pak rychlostně nestačíme některým zahraničním hráčům/týmům. Ono pravda, Afričani mají rychlost víceméně v krvi, ale i průměrnej anglickej/španělskej/německej ligovej fotbalista je rychlejší než průměrnej českej... Stálo by za to, investovat prostředky do rozvoje rychlosti u mladých hráčů, najmout pro to odborníky - bývalé špičkové atlety. Touto formou jdou i například v Chelsea, kde se o Ševčenka staral (nevím zda pořád stará) bývalý sprinter snad na sto metrů. Protože ten hráč potřebuje v dnešním fotbale být i tak trochu sprinter, důležitý je náskok, který získá během první a druhé vteřiny, během prvních pár metrů. Potřebuje tedy mít zrychlení - ne vytrvalost. To ať se pak dá spíše na maraton... Potřeba je také rozvíjet samozřejmě vedle rychlosti i taktické myšlení hráčů, ale tady bych řek, že na tom nejsme tak špatně - tady jsme na tom zase možná líp než zahraničí, česká vyčůranost je "pojmem", stejně tak improvizace... V čem je ta bolest české ligy tedy není taktická připravenost (to je možná více než věcí hráčů věc trenérů), ale spíše rychlost hráčů, jejich nasazení, důraz před pokutovým územím bez použití faulů. V tom zaostáváme.

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:01 |  
          0 0

          Lukáši, když jsem to samé psal na podzim na oficiálním webu, tak jsem byl málem ukamenován, co si to dovoluji vyjadřovat se k tréninkovému procesu. Nejdůležitější je rychlost, rychlost práce s míčem, rychlost myšlení, rychlost přístupu k hráčům soupeře. V zápase absolvuješ několik desítek startů na míč, samotná vytrvalost je Ti bez rychlosti k ničemu. Proto nejen v Juve, ale i v Anglii dělají vše s míčem, věnují se rychlosti, rychlým startům na míč, tréninky jsou kratší, zato intenzivnější, nemají problém hrát v tempu celý zápas. To je pro českého ligového hráče problém. U nás chodí hráči běhat do obory Hvězda, jsou unavení a pak to v zápase podle toho vypadá. I při tréninku s míčem můžeš získat kondici. Ale u nás převládá silově kondiční trénink z dob trenéra Vejvody a Ježka. Chybí moderní přístup k tréninku. Trénink je dlouhý,ale málo intenzivní, není v tempu, hráči se neodnaučí odstranit chyby, které dělají v zápase jako je špatné obsazování hráčů soupeře, pasivní obrana. Například při druhém gólu Ostravy bylo pět našich hráčů proti třem Ostravákům, přesto nebyl problém protlačit míč na Mageru. Hráči bránili prostor, nikoliv hráče soupeře. Tuto chybu už opakujeme poněkolikáté. To samé časté chyby při zónovém bránění standardek. Viděl jsem trénink Arsenalu, vše v rychlosti, v tempu jako při zápase a tým byl rozdělený na několik skupinek a trénovali hru na jeden, dva doteky. pak jim to nedělá problém v zápase. Máme se co učit.

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:09 |  
            0 0

            Jo jo on vam pan Prokes poradi, jak na to, ale vazne , vezmete jen pocet treneru nasich tymu s profesionalni licenci, tech je hodne malo, jeden z duvodu proc treba po katastrofalnim podzimu zustal Smejkal byl zrovna ten, ze pry nebyl nikdo vhodny s touto licenci, ja treba nechapu proc proste klub alespon trenerum, kteri tady pusobi radu let tu licenci nezaplati, nebo na ni neparticipuje vyznamnym zpusobem, kdyz jsem se dovedel o tomto problemu, neveril jsem, ale pak jsem si ho overil , jak chcete uplatnovat moderni metody, kdyz o nich ani treneri casto nevedi, nebo k nim nemaji pristup, nebo se nechteji ucit. jiri

            • Re: Zápisník - 20. kolo

              (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:31 |  
              0 0

              Správně píšeš Jiří, že by měl klub přispět ke vzdělávání trenérů, včetně licence. Kvalitní trenérský tým, kvalitní práce s mládeží je pro každý klub velká devíza. Navíc by měla být i určitá provázanost mezi trenéry, jejich herními systémy. Bohužel trenér Jarolím nechodí ani na juniorku, ani na dorost, takže pochybuji, že existuje nějaká spolupráce mezi trenéry. Jsem rád, že to vidíš podobně.

              • Re: Zápisník - 20. kolo

                (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:43 |  
                0 0

                Ja opravdu nemuzu ventilovat nazory lidi se kterymi jsem o tom mluvil, protoze ve Slavii pracuji a na muj dotaz odpovidali stene jako ty, jen L. Kozel mi rekl letos na podzim, vidite jaky smysl melo , aby Vacha a dalsi tady zustavali, stejne je poslali pryc. Lubos vubec ke konci kdyz vedel, ze odejde neskryval sve zklamani nad osudy techto kluku, ktere vlastne nikdo nechce a jejichz vychova stala miiliony. Ricka , ten to dle meho nemuze zkousnout dotet , ale to je proste pan Slavista, ten i dnes proziva ty veci hodne naplno. Proste mi napada dotaz, co s hraci , ktere matersky klub nechce a uprednostnuje casto hrace, kteri nemaji vyssi vykonost, anebo jeste jinak je zlocin hrat v mladezi Slavie, to je totiz te skutecne vystupni stanice, pres kterou dal nic nejede. Jiri

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  bongor     před 16 lety 11.03.2008 21:22 |  
                  0 0

                  To myslím trochu přeháníš Jirko.Kdyby ti kluci byli tak dobrý,tak by je nikdo nevyhazoval.Třeba Švec,Suchý.On je ani takhle nikdo nevyhodil,ale máme teď hráčů moc,to se nedá smysluplně držet.
                  Tak si myslím,že Dočkal a Necid se zase vrátí a možná i jiní.Určitě to není tak,že je nikde nechtějí,pořád jsou nadprůměrní,takový lepší ligový průměr.

            • Re: Zápisník - 20. kolo

              slaviator     před 16 lety 11.03.2008 18:35 |  
              0 0

              Když někdo už jde studovat licenci trenéra, musí do toho jít s vědomím, že se musí i pak průběžně zlepšovat, z vlastní iniciativy... Nemůžeš přece vystudovat a pak jet podle toho, co ses před deseti, patnácti, ale třeba i třiceti lety učil. Ale to je problém celé společnosti, ne jen trenérů, ale i lékařů, ba dokonce i samotných učitelů... Jenže pak nemáme být tam, kde jsme... "Vždyt jsme se to učili tak a tak a je mi jedno, že v cizině/v konkurečným klubu (společnosti, ...) to dělaj jinak a jak je vidět, jde to. U nás by to nešlo/nemáme na to podmínky/naše metody jsou stejně lepší." To je lenost, nic jiného. Ale klub by měl po trenérech požadovat, aby sledovali nové metody, aby je aplikovali... Trenéři sami od sebe tak asi neučiní, někdo by to třebas udělal, ale sklidil by akorát posměch kolegů-"zpátečníků". Viz Hřebík před lety v lize...

              • Re: Zápisník - 20. kolo

                (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:45 |  
                0 0

                Jenze ty naklady na to studium jsou pro nektere znatelnou zatezi, protoze to dnes proste neni za nekolik litru a kolik myslis, ze takovy kvalitni trener mladeze ci jeho asistent u ligove mladeze maji a to nejen ve Slavii, to by ses divil. Jiri

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:57 |  
                  0 0

                  Ano Jiří, platy trenérů mládeže jsou směšné. Trenér přípravky bere 1500 Kč. Oni skutečně neberou statisícové platy, vadí mi, že úspěšní trenéři jako pan Karoch nedostanou šanci u dorostu nebo juniorky. Chybí nám něco jako motivační systém pro trenéry. Jinde se tomu říká kariérní řád. Práce Luboše kozla si vážím, stejně tak práce pana Říčky. Bez jejich práce by Slávia v těžkých dobách nedosáhla takových výsledků. Výstupní stanice je správné pojmenování.

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  slaviator     před 16 lety 11.03.2008 18:58 |  
                  0 0

                  Jasný, já to chápu... Jenže zase pro mládež nemusí mít nutně licenci A nebo profilicenci UEFY dokonce, že... Ale je jasné, že by to měl platit klub, to se asi shodneme. Jinak kolik myslím, že kvalitní trenér mládeže má? Nedělám si iluze a tipuju 4-6 tisíc měsíčně?

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          bongor     před 16 lety 11.03.2008 22:20 |  
          0 0

          A jak jsme se shodli s někým/anonym/,chybí rychlost s míčem spojená
          s hrou jeden na jednoho a taky střelba,ta je u nás zřejmě největší problém.

  5. Re: Zápisník - 20. kolo

    (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:13 |  
    0 0

    Škoda, že nemohl hrát v Ostravě Blažek.. A propos, nevíte někdo, co s tím hochem je (např. Jiří)? Komentátor v televizi říkal, že oficiálně má virózu, ale to už je nějak podezřelé..

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      (host)     před 16 lety 11.03.2008 17:18 |  
      0 0

      Oficialni vystup je takovy, je pravda , ze Jarolim a spol. tlacili na pilu a chteli jej nasadit uz proti Mostu a vse jen urchlili, on opravdu trp trpi na podobny veci jako prochladnuti a podobne, ale na druhou stranu jdou zase i informace o jeho nevazanem zivote i v Praze, kde si oblibil nejeden podnik n a Praze 3, kazdopadne se priklanim k tomu, ze jeho navrat byl moc narychlo a lecba nebyla jeste u konce. Jiri

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:06 |  
        0 0

        já sem taky náchylnej na nachlazení kdyz jdu jeden večer chlastat a druhej den hrát hanspalku

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          bongor     před 16 lety 11.03.2008 21:16 |  
          0 0

          Já už jsem virozu nějak dlouho neměl,je to tím,že maj u nás zavřenou hospodu.Ale teď vážně:Určitě máme nejvíc zraněnejch hráčů v lize.Já
          vidím dva důvody:1/špatná prevence,to se snad teď zlepší,ale výsledky přijdou až za delší dobu 2/rozhodčí jsou náchylní nás nechat okopávat jako řípu.Třeba s Budějkama to bylo markantní,nebo na podzim se Žižkovem.

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            slaviator     před 16 lety 11.03.2008 22:04 |  
            0 0

            ... 3) možná u jednotlivců uspěchanější návrat na trávník, holt se nemůžou dočkat... :-)) 4) možná až přehnaně tvrdé tréninkové metody... 5) už jen příchod "menších", "ke zranění náchylnějších" hráčů - ale na druhou stranu Milan Ivana celkem drží, až na Sevillu, po které měl také problémy... :-) Ale jinak když se to vezme, tak ti menší (do cca 180 cm) hráči jsou zranění celkem dost, možná je to jen náhoda - Šmicer je jasnej :(, Kalivoda, Hubáček, ... A když se všechny faktory sejdou pohromadě, není se co divit...

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:07 |  
        0 0

        Ano Jiří, máš pravdu. Návrat Blažka se uspěchal, přitom ho nebylo třeba na Most. Čekají nás důležitější zápasy. Marodka je pořád obrovská a tak si kladu otázku, proč jsme jediným klubem s takovým lazaretem. Myslím, že problém je v tréninku a v prevenci. David Jarolím řekl, že po každém zápasu Hamburgu jim odebírají laktát, aby předešli různým zraněním. Když si vzpomenu, kdy se až přišlo na zranění Jandy, tak to ve mě vyvolává pochybnosti.

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:16 |  
          0 0

          Ja bych tentokrat ty problemy u doktoru nevidel. ti resej jen dusledky laxniho pristupu hracu ke svemu zdravi, faktem zustava neustala vysoka marodka porovnatelna snad jen s Libercem, ale pece se rozhodne zlepsila, nasazeni doktoru vcetne specialistu na rehabilitaci je skutecnosti, jenze nekteri hlavne zkuseni hraci proste maji temer chronicke problemy a co se tyce Blazka , ja uz jeho vylety ci Hansplaske fotbalove sou nebudu komentovat. Jiri

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:24 |  
            0 0

            Ano Jiří, rehabilitace se hodně zlepšila, ale to je až následná péče. Já si myslím, že by se daleko více mělo věnovat prevenci, předcházení zranění. Samozřejmě u starších hráčů hraje roli věk, opotřebovanost organismu,ale podívej se na starší hráče v zahraničí jako Maldini, Nesta, Nedvěd a další. Tam tak dlouho starší hráči nemarodí.

            • Re: Zápisník - 20. kolo

              (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:31 |  
              0 0

              No tohle si osobne vysvetluji necim jinym, hraci venku sie maji tucne zaklady, ale nemene tucnejsi premie, ktere tam nedeli trener , ale odehrany cas a u nas , hrac sice bere jen pevny zaklad, ale hlavne u starsich hracu jde o velmi slusnou castku, ktera spolu s nahradou od pojistovny dosahuje az 90 procent jeho standartniho vydelku a casto je tam jeste jina motivace o ktery snad radeji nebudu ani mluvit. Jiri

              • Re: Zápisník - 20. kolo

                (host)     před 16 lety 11.03.2008 18:49 |  
                0 0

                dneska jsem to prehnal , tak se mejte , zdravi Jiri

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      (host)     před 16 lety 12.03.2008 11:51 |  
      0 0

      Jiří to samozřejmě ví, ale ještě nenastal čas, aby nám to sdělil.

  6. Re: Zápisník - 20. kolo

    Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 11.03.2008 21:46 |  
    0 0

    Čau lidi. Myslíte, že by byl problém jít na jižní s bohemákama? Osobně doufám, že ne, ale jeden nikdy neví. .

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      matysks (přítel SN)     před 16 lety 12.03.2008 15:17 |  
      0 0

      kdyz nepolezes dolu k plotu tak ne

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 12.03.2008 15:37 |  
        0 0

        To je jasný. . ani do kotle neplánuju. . někam bokem na nekrytou. Snad to bude v pohodě.

  7. Re: Zápisník - 20. kolo

    (host)     před 16 lety 12.03.2008 09:34 |  
    0 0

    ..asi uz to vite..alw presto pro informaci a rozsireni dal...

    PRAHA – Slavia zve své fanoušky na poslední vršovické derby na Strahově! Připravili jsme na tento zápas speciální akce – na utkání můžete vzít s sebou své přítelkyně a kamarádky, na zápas půjdou zadarmo. Pokud cestujete za Slavií ze vzdálenosti větší než sto kilometrů, zaplatíte pouze za cestu, pokud se prokážete cestovním dokladem za vlak nebo autobus, dostanete vstupenku zadarmo.

    Akce je připravena také pro pražské zákazníky v prodejnách UMBRO a FANZONE, každý kdo si zakoupí zboží v hodnotě nad tisíc korun (například za slávistický dres), dostane dvě vstupenky na vršovické derby zadarmo. O přestávce proběhnou tradiční soutěže – vylosovaní výherci půjdou na exkluzivní prohlídku nového stadionu v Edenu, nebo mohou vyhrát slávistické křeslo a balíčky se slávistickými suvenýry. Navíc se budou předávat exkluzivní předměty vydražené ve slávistické aukci.

    Je spousta důvodů, proč v neděli přijít na strahovský stadion, tou největší však musí být podpora Slavie. Návštěva a atmosféra na Baníku je hozenou rukavicí, kterou je třeba pozvednout! Nenechme se zahanbit, boj o titul vyžaduje plné ochozy!

    Jak výhody využít

    Něžné pohlaví jde zadarmo
    Ženy a dívky půjdou na zápas zadarmo. Na všech pokladnách si mohou osobně vyzvednout jednu volnou vstupenku, která bude speciálně označená a nepřenosná. Pokud budete chtít získat místo vedle svého přítele nebo kamaráda bude nutné volnou vstupenku získat při zakoupení jeho vstupenky. Nabídka platí pro všechny tribuny.

    Pozvánka pro mimopražské
    Slavia si váží svých fanoušků, kteří cestují na domácí zápasy ze vzdálených měst a vesniček. Pokud předložíte doklad o své cestě s datem 16.března 2008 (vlakovou nebo autobusovou jízdenku), pak dostanete na všech pokladnách volnou vstupenku. Nabídka se vztahuje také na mimopražské odbočky slávistických fandů – kontaktujte prosím Slavii na emailu zuzana.zivna@slavia.cz.

    Nabídka pro pražské fanoušky
    Pokud si zakoupíte v prodejnách Umbro od 12. března od 12 hodin zboží v hodnotě nad 1000 korun, dostanete dvě vstupenky na derby s Bohemians 1905 zadarmo. Nabídka platí pro prodejny v OC Eden, OC Hypernova, OC Nový Smíchov, OC Chodov, Umbro Šestka, Štěrboholy Outlet Aréna.

    Pokud si zakoupíte v prodejně zboží v hodnotě nad 1000 korun, dostanete dvě vstupenky na derby s Bohemians 1905 zadarmo. Nabídka platí pro prodejnu v Myslbekově ulici pod Strahovem. Časovou platnost a prodejny ještě upřesníme.

    Soutěže o návštěvu Edenu a slávistické suvenýry
    Pokud vyplníte soutěžní lístek pro naši tradiční soutěž, pak můžete získat slávistické křeslo nebo se stát jedním z prvních fanoušků, kteří se podívají na nový stadion v Edenu!

    zdroj ofiko sks

    • Re: Zápisník - 20. kolo

      slaviator     před 16 lety 12.03.2008 10:16 |  
      0 0

      Hehe, když jsem to navrhoval před třema tejdnama, tak to byla blbost... A nevyplatí se to... A najednou to jde... To jsou mi věci :-)))

      • Re: Zápisník - 20. kolo

        (host)     před 16 lety 12.03.2008 10:53 |  
        0 0

        Lukáši, já to navrhoval už na podzim, ale nic se nedělo. Vedli jsme ligu, hráli LM, tak proč se zajímat o to, jak přilákat daleko více fanoušků. Ostrava nám dala facku v práci s fanoušky. V boji o titul jsou důležitým faktorem. Místo argumentů slečny Tomasové, jak by to bylo drahé, si to konečně ve vedení uvědomili. Bez pořádné podpory fanoušků to v domácích zápasech nepůjde snadno. Jen bych to zjednodušil. Místo určování kilometrů jako kritéria, kdy má mimopražský fanoušek vstup zdarma, bych dal vstup všem mimopražským zdarma. Vedle žen bych dal vstup zdarma i pro děti. Vzhledem k tomu, že zápas se hraje večer a většina mimopražských bude muset využít auta, je vstup zdarma na místě. Pro permanentkáře a pražské fanoušky bych udělal akci na další zápasy nebo na výjezdy ven. Klub by mohl přispět na dotaci autobusů pro venkovní zápasy. I venku bude podpora důležitá. Příjmy ze vstupného na ligu jsou marginální položkou v rozpočtu, proto se mělo k podobným akcím sáhnout už dříve. Ale buďme rádi za to, že někomu se rozsvítilo a začal jednat. Navrhovali jsme to už na podzim.

        • Re: Zápisník - 20. kolo

          (host)     před 16 lety 12.03.2008 11:06 |  
          0 0

          kluci, všichni jste opoždění, já už to navrhoval v pětašedesátým a nikdo mě neposlouchal

          • Re: Zápisník - 20. kolo

            (host)     před 16 lety 12.03.2008 11:36 |  
            0 0

            Zdravim pro mne je nesmirne pozitivni, ze nekdo na Strahove pochopil urcite zalezitosti tykajici se klubu, ze pochopil, ze by jinak v nedeli proti nasim 4000 fanouskum stala presila v podobe 5 az 7 tisic Bohemaku, ktera by zakonite hnala hosty, kteri na to slysi. Ted jde jen o to , aby se tato vyzva dostala i k lidem , kteri nemusi internet a doufam, ze i dneska na hokeji to bude nalezite zpropagovano. Je jen skoda,. ze podobne veci se neudelaly jiz davno, kdy treba termin utkani vyhovoval i mladsim fanouskum, ktere rodice v tento cas mozna nepusti. I tak , ale konecne budeme schopni dustojne podporit nase kluky a vytvorit jim i nalezite domaci prostredi. Navsteva je odhadovana na 10-12 tisic, hlavne na Bohemce se po pridelene tisicovce listku doslova prasi. Byl bych opravdu rad , aby na Strahove byly i ciste sedacky a dost obcerstveni, aby jsme nemuseli cekat na klobasu jako na banany za Bolsevika. Ted by to jeste chtelo zmaknout dopravu od Brevnova , kde by stacil jeden pendlujici bus prot y starsi ci line ze zastavky Malovanka, to by bylo pozitivni prekvapko, ktere by ulehcilo treba i doprave na Smichovske strane , kam se tlaci i nekteri lisde ze severu Prahy. Ale jinak super akce, nesmirne to ocenuji, jen tak dal. Jiri

            • Re: Zápisník - 20. kolo

              Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 12.03.2008 11:51 |  
              0 0

              Tak na to zapomeňte, Jiří. . Klobásu bych neriskoval stejně a noviny pod zadek se neztratí nikdy. .

              • Re: Zápisník - 20. kolo

                (host)     před 16 lety 12.03.2008 12:11 |  
                0 0

                Tak jeden typ bych pro Vas mel, pokud pridete treba hodku i drive vydejte se okolo pratelstvi a pak od Snmichova vlevo a odBbrevnova vlevo ulici Maratonska 100m a pak dalsich 100m na stadionek Brevnova/dnes tam hraje becko Dukly a jeji mladez/ a muzete navstivit hospudku, ktera bude v nedeli otevrena, dobre pivko/do 20Kc. i jidlo/do 70 Kc. za solidni cenu, muzete se zeptat i poradatelu, kteri stoji u vjezdu do VIAP zony od stadaku je to 5minut pesky. A jinak s temi novinami to je bohuzel fakt, ale jak rikam, dnes na hokeji udelam vsechno budu parovat vsechny zname i nezname a budu je tahat na vetrnou hurku, porazit Bohemku je nas ukol a proto prijimam kapitalisticky zavazek/vidis Kmotre/, ze zajistim , ty si rikal 5 lidi , ze tak ja teda privedu 6, o vysledku budu informovat v pondeli a v pripade nesplneni uvedu jejich jmeny seznam zde na webu. Jiri

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  slaviator     před 16 lety 12.03.2008 12:20 |  
                  0 0

                  Úkol splněn na 120% :-))

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 12.03.2008 12:57 |  
                  0 0

                  No tak dobré pivo je i na Malovance. . a nejlepší páreček s křeníkem je na Myasaryčce, ale přeci jen. . ta klobáska s pivem do hlediště patří. . a když tohle nefunguje, je to chyba. . Zrovnatak ty sedačky atd. . Což vadí hlavně dámám a proto řada jich třeba zajde prvně teď zadarmo a pokud je hra zrovna nechytne, tak prostředí je odradí minimálně do Edenu. . Tam aspoň zafunguje ta dělba práce. . chlapi na fotbal, ženský do Tesca po krámech. . :-) A schválně, kdo skončí dřív:-))

                  • Re: Zápisník - 20. kolo

                    (host)     před 16 lety 12.03.2008 13:08 |  
                    0 0

                    no to je fakt, do Edenu budu zasadne chodit bez penez, aby snad nechtela,abych ji neco pridal na navstevu Tesca a podobnych kravin, ono ty sedacky jsou to teda malickosti, ale asi mas pravdu muze z toho byt problem. jiri

                • Re: Zápisník - 20. kolo

                  bongor     před 16 lety 12.03.2008 18:05 |  
                  0 0

                  Tvůj kapitalistický závazek přijímáme.Jestli ho včas a beze zbytků splníš podle závěrů 20. sjezdu kapitalistického svazu mládeže konaného na počest zachycení první iránské rakety,tak tvůj kolektiv,který přivedeš dostane bronzový odznak kapitalistické práce!