Fanoušci Slavie

Derby se blíží!

Již v neděli naše hráče společně s námi čeká velice důležité derby s Bohemians 1905, našimi vršovickými sousedy. Utkání, které na hřišti velkou měrou napoví, jakým směrem se naši hráči budou ubírat. Zdali to bude směrem k titulu nebo k našemu obvyklému druhému místu, však nezáleží jen na nich.

Fanoušci jsou téma, které už bylo propíráno všemi médii, ale i fanoušky tolikrát, že nemá myslím cenu psát další úvahu co by, kdyby... V derby s Bohemkou nás v hledišti čeká velice zdatný a těžký soupeř, Slavia připravila i nějaké akce, proto by mělo být povinností každého z nás na utkání dorazit a fandit! Hraje se o titul, hraje se o Vršovice a hraje se také o naši čest v hledišti! Všichni na Strahov!

Že je derby s Bohemkou více než důležité netřeba připomínat, avšak smysl mého článku je ve skutečnosti někde jinde. Pomalu, ale jistě se blíží to hlavní a pro většinu z nás jistě vrchol celé sezony, který napoví mnohé o úspěšnosti nebo neúspěšnosti celého snažení. Blíží se velké derby pražských "S", které bude letos jedním z nejdůležitějších, jaká jsme možná zažili. Výsledek napoví nejen o tom, kdo bude mít lepší pozici před koncem sezony a kdo bude o krůček blíže k titulu, ale také nám jasně ukáže, zdali fámy o "nové" Slavii byly správné, naše budoucnost se skutečně bude upírat k světlejším zítřkům, nebo zůstane vše při starém a přívlastek "věčně druzí" pro nás zůstane minimálně na další rok. Nebylo by krásné jít do Edenu s velkým sebevědomím a se dvěma vyhranými derby v řadě a tam pokračovat v této sérii? Nebo půjdeme do Edenu opět jako druzí, bez sebevědomí a s posměchem ostatních? Vše je na nás.

Jistě si vybavujete derby na Strahově z let minulých. Kromě plného sektoru hostů přebývalo spousta nenáviděných sparťanů také na ostatních tribunách, určených pro sešívané fanoušky. To se vám líbí?!

Liga mistrů nám dala hodně. Nejen zkušenosti pro hráče, ale také ukázala, že i my, slávističtí fanoušci, dokážeme udělat na Strahově skvělou atmosféru, že dokážeme držet při sobě a společně skvěle fandit. Ukažme tohle i bolševikům, až zavítají na Strahov. Ukažme jim, že my jsme Slavia!

Lístky jsou již od minulého týdne v prodeji, proto nikdo neváhejte a lístky kupujte! Ne proto, že by žádné neměly být, ale také proto, aby je před vámi nekoupil někdo z Letné, abyste nemuseli trpět na tribuně vedle zarputilého sparťana.

Derby pro nás také není jen zápas na hřišti Slavia - Sparta. Pro nás je to také duel Ultras Slavia - Ultras Sparta. Sparťané jistě neponechají nic náhodě a na derby se velmi dobře připraví. My jsme však doma. My jim ukážeme, co znamená Ultras Slavia. K tomu však bude potřeba také vaše pomoc. Před utkáním s Bohemkou se na jižní tribuně budou opět prodávat suvenýry Ultras a výtěžek z nich bude nyní využit hlavně pro derby. Bude se také klasicky vybírat u brány do kelímků, takže pokud vám není lhostejná prezentace Slavie v hledišti, nebojte se korunu přihodit.

Pokud také máte jakýkoliv nápad na derby ať už na vtipnou choreografii, fandění nebo zlepšení čehokoliv, pište na e-mail ultras.slavia@seznam.cz. Děkujeme.

Zápas s Bohemkou pro nás bude velkou generálkou, proto nikdo nesmí chybět!

Derby "S" se blíží. Nezaspěme! Ať žije Slavia!

Strašák

Komentáře (86)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 00:16 |  
    0 0

    Na choreo na derby jsem zvědavej - co zase uděláte pěknýho. Frealaf

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 06:50 |  
      0 0

      Dobrý den Vám všem přeji,
      Vážený Strašáku a pro všechny ultras, moc Vám držím palce už proto, že se s Vámi tak trochu přiživuji na fandění na Jižní. Vaše vytrvalost při fandění po celý zápas je pro všechny ostatní slávisty na stadionu příkladem a v obou derby určitě moc a moc potřebná.
      Věřím tomu, že se nenecháte vyprovokovat "sparťanským kockem" a budete fandit tak, jak se sluší na opravdové slávisty. Tím nechci říci, že budeme fandit aniž bychom si třeba i nezanadávali (ať se nám uleví), jen o té smrti bych to cítil jinak. Na choreo přispěji té slečně do kelímku tak, jak mi velí moje tradice a na derby to je tedy dvojnásobně. Jak říkavala babička "stovka ke stovce a ono to pude". Přátelé, povedlo se mi přemluvit skoro všechny mé rodinné příslušníky a tak nás půjde na "Bohemáky" 12. Všechno ostatní, včetně kvality možného občerstvení na Strahově, je pro mně v tuto chvíli nepodstatné. Věřím, že naši kluci na trávníku nechají duši a poperou se za červenobílé barvy jak se sluší a patří. Bohemáků přijde určitě hodně a tak ať jsme tam pořádně slyšet. Mnoho z nás zažilo se Sláviií chvíle, kdy jsme byli hodně dole a přesto jsme byli slávisty tělem i duší. Tak se teď pojdme našim klukům ukázat, že nenosíme "frňáky nahoře", ale že jsme opravdu s nimi. Sokrates 55
      P.S. Bongore děkuji.

      • Re: Derby se blíží!

        slaviator     před 16 lety 14.03.2008 14:50 |  
        0 0

        hh... kocek, to je pojem koukám :)

  2. CHOREO NA BOHEMKU

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 07:14 |  
    0 0

    proboha hlavne ne zas takovy trapas jak v dolicku.nepokousejte se o zhorseni nasich dobrych vztahu s klokanama!

    • Re: CHOREO NA BOHEMKU

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 07:40 |  
      0 0

      Musím s Vámi trochu nesouhlasit. O zhoršení vztahů mezi námi a klokany (jsem slávistou už nekolik pár desetiletí a klokani se s námi nikdy nesra.....) se naposled starali v "Sazka Aréně" právě "Klokani", kteří lezli sparťanům hezky do orálu a docela nám tam dávali v neděli za uši. Já si myslím, že jsme jim body na podzim docela v poklidu přenechali a žádný samaritánský skutky na Strahově vidět nechci. Je to jen můj názor a nikomu ho nevnucuji, a Ultras se určitě pochlapí, viď Strašáku. Sokrates 55

      • Re: CHOREO NA BOHEMKU

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 08:12 |  
        0 0

        Nesmíte brat jako smerodatne, jak se vyjadruje ta radikalnejsi cast fanousku - ti vetsinou jedou podle hesla "Nenavidime vsechny". Nevim jake mate zkusenosti vy, ale podle mych si s VETSINOU Klokanu v klidu muzu pokecat a na fotbalove zalezitosti s nimi mam stejne nazory (az na to kdo vyhraje nedelni derby).

        • Re: CHOREO NA BOHEMKU

          (host)     před 16 lety 14.03.2008 08:26 |  
          0 0

          O.K. To je v pohodě. Každý má právo na svůj názor. Subjektivní zkušenosti má každý nějaké. Derby je rivalitě a proto říká, už žádné rozdávání bodů. Na podzim jsme klokanům pomohli. Teď si to musí uhrát se Spartou sami. Sokrates 55

          • Re: CHOREO NA BOHEMKU

            (host)     před 16 lety 14.03.2008 12:17 |  
            0 0

            mam spusta kamaradu v bohemackym kotli a mohly ny jsme se od nich hodne ucit. treba chorea a tak. cerveno-bilo-zelenyyyy!!!!

            • Re: CHOREO NA BOHEMKU

              (host)     před 16 lety 14.03.2008 13:14 |  
              0 0

              Neřekl bych, že se potřebujeme od bohemáků cokoliv učit. Marvin

      • Re: CHOREO NA BOHEMKU

        lucky-pilda     před 16 lety 14.03.2008 16:03 |  
        0 0

        "O zhoršení vztahů mezi námi a klokany (...) se naposled starali v "Sazka Aréně" právě "Klokani", kteří lezli sparťanům hezky do orálu a docela nám tam dávali v neděli za uši." jestli myslis Vikend sampionu, tak tos byl asi uplne nekde jinde. tam prave naopak klokani fandili hezky s nama ve "vrsovicke koalici" proti zizkovu a hlavne rudochum. nevim, cos slysel, nebo ne, ale pronaset takovyhle soudy je docela dost silny kafe, obzvlaste kdyz to bylo presne naopak ... (tim teda nechci rict, zeby par zoufalcu tato tva kriteria nesplnovalo, ale to bylo opravdu jen zanedbatelne minimum ...

        • Re: CHOREO NA BOHEMKU

          bongor     před 16 lety 15.03.2008 11:34 |  
          0 0

          To tu asi nevyřešíme,kdo co zavinil,ale každopádně bysme se měli snažit zas ty nějak pošramocený vztahy s Klokany urovnat.Pochopitelně,má to svoje meze a nikomu určitě nepolezeme do řiti .Musí to být oboustranné.Co se týče bodů,ty teda rozdávat nemůžeme,i když stoprocentně vím,že bolševika pošleme domů s trojkou a zase mu odskočíme.Takže tentokrát klokánci sorry.Slušně a přátelsky,ale nekompromisně vás bohužel musíme zklamat.

    • Re: CHOREO NA BOHEMKU

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 09:22 |  
      0 0

      co se týče vztahů sklokanama ,tak mám pocit že se z jejich strany ojevuje stále více lidí kteří prostě naše dlohodobě dané tradice nectí,a prostě si berou do huby i nás...je to ale dáno závistí..my jsme totiž ten lepší ze dvou kamarádů

      • Re: CHOREO NA BOHEMKU

        PetCC     před 16 lety 14.03.2008 10:09 |  
        0 0

        Ty vztahy se zhoršily naším hodně dlouhým přebýváním na Strahově, tím vymizely pravidelný kontakty mezi oběma skupinami. Před 10 lety se celkem často stávalo, že se hráli na obou stadiónech zápasy po sobě, takže spousta slávistů šla nejdřív na Bohemku a do Edenu šlo potom zase dost bohemáků.

        • Re: CHOREO NA BOHEMKU

          mart     před 16 lety 14.03.2008 11:07 |  
          0 0

          nikdy sem je nemel rad. ...Vyjimka potvrzujici pravidlo byla v 77tym, ta komedie v Trinci, to sem se zasmal, ... to se jim povedlo. Ale jinak ..., v sedesatejch letech meli 3 fanousky (slovy tri!), s uspechy se na ne nabalili "odpadlici" z Letne. Navic je to klub nejvetsich podvodniku(ze pane Svoboda = praotec "cernych fondu" to jen pro mladsi generaci). Sympatie =0.zdravi mart

    • Re: CHOREO NA BOHEMKU

      GeorgK (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 10:40 |  
      0 0

      mrtvej klokan dobrej klokan! poslat je zpět do propadliště dějin a nebo aspoň do II. ligy! :-D

      • Re: CHOREO NA BOHEMKU

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 11:33 |  
        0 0

        přesne tak v lize nemaji co delat

        • Re: CHOREO NA BOHEMKU

          (host)     před 16 lety 14.03.2008 12:13 |  
          0 0

          zase nejaky pubertaci rozjizdej rozumy. my jsme kamaradi s bohemakama a to si jeste nebyl ani na svete!

          • Re: CHOREO NA BOHEMKU

            (host)     před 16 lety 14.03.2008 12:48 |  
            0 0

            vršovice! Musím říct, že jsem při fotbale porval několikrát, ale nejvíc jsem dostal od klokanů, kdy na mě byli 3..., ale v klidu můžu dnes zajít se slávistickou šalou do jejich kotle a můžu být úplně v klidu. A že tam vždycky někoho ve slávistickým potkáte. Já v neděli ve slávistickém dresu na jihu, brácha v bohemáckém naproti a pak se půjde společně na pívo. Jsem rád, že na takovýhle zápas může jít v poklidu, nekoukat pořádk okolo sebe, jako při derby S, bo vymašžtěnejma chacharama. Doufám, že klokani zůstanou kámoši z vršovic, neberu je ani jako rivali. Mě upřímně se*e jen s*alta. amon

          • Re: CHOREO NA BOHEMKU

            GeorgK (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 13:10 |  
            0 0

            Já a puberťák :-D Já je nesnášel a to ty jsi nebyl ještě na světě sypánku :-D Jinak ber to z nadhledem, jen mě irituje to přehnaný bratříčkování.

            • Re: CHOREO NA BOHEMKU

              (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:15 |  
              0 0

              tak pánové, spoustu lidí chodí na fotbal jak na bohemku, tak na slávii a na obou stadionech fandí. já osobně jsem v srdci klokanem i slávistou. Proto ale přeju Bohemce záchranu v lize, ale body ať udělá s jinými soupeři, třeba se spartou. Ale SLAVIA letos ten titul vyhrát prostě musí, byli jsme v LM, dotavuje se stadion. Kurnik, ať je v EDENU na zápase s Jabloncem co slavit!!!!!

      • Re: CHOREO NA BOHEMKU

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:18 |  
        0 0

        Nenavážej se do Bohemky a jejich fanošků - jsou to naši kamaradi! Já jim přeju at zustanou v lize! Zaslouží si to! Maji skvělé fanoušky! Pubertaci

        • Re: CHOREO NA BOHEMKU

          (host)     před 16 lety 14.03.2008 16:13 |  
          0 0

          souhlasim!

        • Re: CHOREO NA BOHEMKU

          (host)     před 16 lety 21.03.2008 13:47 |  
          0 0

          to se teda ale predvedli jak sou skveli na strahove coz???

  3. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 07:39 |  
    0 0

    Ultras Slavia - Ultras Sparta. Přesně tak to je a tenhle zápas nesmíme prohrát ! Vźdyť hrajeme "doma" ! Možná by nebylo marné při vybírání napsat někam a nebo přímo říkat že se vybírá na Spartu, aby si to ty lidi uvědomili, že je to něco mimořádného a že mají dát víc než obvykle. Já rozhodně víc dám, chci vidět Spartu zostuzenou. Přidá se někdo?

    PS: možná by nebylo marné opět připomenout číslo ultras účtu, pokud ještě existuje, aby mohli přispět i lidé co se na zápas nedostanou a nebo třeba chodí na jiné tribuny než na jih :-))) 209

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 11:35 |  
      0 0

      tak ultras sparta to je posledni dobou spis k smichu.

      • Re: Derby se blíží!

        GeorgK (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 13:11 |  
        0 0

        náhodou, oni fandí slušně! :-DDD

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 13:58 |  
        0 0

        Na domácích zápasech rozhodně:-) Ale na výjezdech by neřekl a obvzlášť na derby se určitě budou chtít předvést. Narazil jsem náhodou na nějaký článek na jejich stránkách a tam se kasali, kolik už mají na derby vybráno peněz. Marvin

  4. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 09:28 |  
    0 0

    neřeště kdo koho,kdy,kde ,proš a s kym.. ale hlavně si kupte co nejdřív lupení na derby....

  5. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 09:43 |  
    0 0

    Číslo účtu choreofondu, okopírované z RWP :194032608/0300
    amila

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 11:08 |  
      0 0

      Zdravim, i ja si myslim, ze pujde o tezky zapas ve kterem by se mela projevit nase adaptace na vetsi hriste a v neposledni rade i kvalita hry, ktera proste nejde v Dolicku spojit s malym rozmerem hriste. Mezi me pesimisticke uvahy zase radim hlavne chut nasich podstoupit radu osobnich souboju , do kterych Bohemaci jiste pujdou , nejde jen o skluzy a nejruznejsi drzeni, ale o celkove tvrdou az brutalni hru , kterou se proti nam prezentovali treba na Tipsportcupu. Pujde hlavne o promenovani sanci, o to , aby se hrala nase hra a ne nejaky zmateny fotbal, kteri umocni behavi zaloznici Bohemky, k fandum Bohemky mohu jen dodat, ze take nevidim vzlastni duvod pro nejake dohady, mnulou nedeli nam vetsina v Dolicku prala uspech v Ostrave , na druhou stranu existuje vetsi skupina fandu v letech , kteri nas opravdu nemusi. Musim pruznat, ze jsem hodne zvedav na pocet a pomer divakuv hledisti, kteri umocni jeste tak vzrusenou atmosferu derby. Jiri

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 18:57 |  
        0 0

        Pane Jiri, muzete mi vysvetlit pojem maly rozmer hriste? Podle oficialnich stranek obou klubu maji Slavia a Bohemka rozmer hriste 105x68. Jinak se da s timto vasim prispevkem souhlasit.

        • Re: Derby se blíží!

          bongor     před 16 lety 15.03.2008 18:01 |  
          0 0

          Viděl jsem včera nějakýho chlápka s pásmem jak měřil na Strahově hřiště.Nebyl jsi to ty Jiří?

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 11:36 |  
      0 0

      takže sem muzu zaslat nake penize?v nedeli se na zapas nedostanu a rad bych prispel na choreo

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 13:47 |  
        0 0

        Mifer - na http://www.redwhitepower.com/ hned pod horní vodorovnou lištou uprostřed. Mám na něj trvalý přikaz už od začátku ;)
        amila

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 12:14 |  
      0 0

      Kde to tam je napsaný? Nemůžu to najít :(

      Mifer

  6. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 12:23 |  
    0 0

    od zapasu v dolicku za to agresivni choreo nasich ultras uz z protestu prachy nepridavam. ale trest vyprsel a zacnu zase prihazovat. VRRRSOVICE!!!

  7. Re: Derby se blíží!

    TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 12:26 |  
    0 0

    Tak abych taky přispěl svou troškou...Jsem z té mladší generace, tudíž bohužel nemám přehled o vztazích fandů před XX lety...Nicméně současná Bohemka mi přijde spíše jako ohromná móda, než jako seriozní ligový klub...Jejich hra se mi vyloženě hnusí, když hraju okres za B u nás v městečku, tak jde kolikrát o nohy mnohem méně, než když se koukám na Klokany...Najednou, po slavném zachránění "fanoušky" se vyrojily tisíce PRAVÝCH Bohemáků, kteří však před pádem klubu ani nevěděli co je Ďolíček...S klidem můžu říct, že když Bohemka spadne, tak mi to vlbec vadit nebude

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 13:04 |  
      0 0

      ViteTomasi , ja si narozdil od Vas proste myslim, ze tito novi fandove lide vetsinou okolo 30 a vice let jsou soli pro tento klub, napr prodej suvenyru si dela klub sam a jen behem posledniho zapasu /proti Jablonci/ vydelal pres 25000, celkove jsou trzby jejich marketu rocne nastavitelne za suvenyry na milion K. A pokud tito fandove kupuji i obcerstveni,take v rezii klubu, tak vezte ,ze ja pred nimi smekam. Navic maji ke klubu stabilni vstah, ne neco co se meni dle vysledku a muzete mi verit, ze sestup by jim nevadil, chdili by proste furt.. Jina vec je obvsem ta brutalita se kterou hraji hlavne proti nam,chapu , ze je to obecne zbran, ktera zabira, ale nic se nema prehanet. A jelikoz jsem takovych konskych zapasu odpiskal stovky , vezte , ze si myslim, ze Vase nohy zrejme nezazily nasup od chlapcu z Kosir . Takze tech fanousku si musime vazit a ne jim rikat minutky. Jiri

      • Re: Derby se blíží!

        TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 13:42 |  
        0 0

        Dobře, ty suvenýry a tohle beru...Ale spíš mě zaráží návštěvy...Ne ty současné, ale v minulosti...Dobře, teď chodí kolem těch 7 000, ale jak tomu bylo dřív??? Tři tisíce...??? Čtyři...??? Netušim...Ale rozhodně to nebylo jako teď. Takže pokládám otázku, kde se vzaly ty tisíce lidí, kteří chodí na zápasy teď navíc...??? Ano, lidé se objevili až po "znovuzrození" Boehmky. A v tom právě vidím tu módu a komerci...Pravých Bohemáků je podle mě pár tisíc, ne ti, co chodí teď na stadiony...Btw, prosím tykejte mi, v devatenácti nejsem zvyklej na vykání...

        • Re: Derby se blíží!

          (host)     před 16 lety 14.03.2008 13:56 |  
          0 0

          Tome, popisu ti pribeh , kterej nahodou znam, v jedny Prazsky vozovne je vypravci, ktery zije spritelkyni, ktera vzdy tihla k fotbalu , on je fandou Bohemky,vzdy byl, ale pasivni, po zalozeni druzstva fanousku byl aktivnim clenem a po vzajemny seznamce to pojali jako svoje hobby spolecne, kde travi kvantum casu, jezdi s Bohemkou oba i ven, je to stejne jako seSlavisty, spousta lidi to proziva pasivne, ale aktivizuji se v pripade, ze jde o neco, nekterym to vydrzi jinym ne, takze vetsina fanduBohemky neni modnich, proste se v nich projevilo neco jako matersky cit pro neco , co pomahali znova stavet na nohy. Jo a ze toho umi soucasny vedeni Bohemky v cele Kristkem a Pribylem vyuzit, to je zase jina vec, muj kladny vstah k Pribylovi asi znas, ten clovek poda ruku poslednimu cloveku, pravdive, to zduraznuji ti rekne infioo klubu , nebo odpoved na co se ptas, treba jeste na Sralte jsem se ho ptal co blbne , kdyz tam bere 70 litru a Bohemka mu da je 40 a on popravde odpovedel, ze ho to tam tahne, ze proste chce bejt v cele omakat si to a videt , jak to funguje. jiri

          • Re: Derby se blíží!

            TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 14:03 |  
            0 0

            Tak Přibyl je mi sympatickej taky, i když pracoval ve Spartě...Osobně jsem ho viděl jen jednou ale nemluvil jsem s ním...Že vedení umí využít fandů chválim, to je jen dobře...Ale k věci, já prostě nepochopim, proč se to v lidech probudí až teď...Prostě nechápu, kdybych byl hypoteticky Bohemák, proč bych prve nechodil a teď po znovuzrození ano...Já, když mi to umožní finance, jezdím na Slavii...A aktivně se o něco pokouším alespoň tady na SN...Kdybych jen doma seděl u bedny a jen čuměl, to mě přece nemůže uspokojit...Prostě když fandím, tak fandím pořád

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 14:02 |  
        0 0

        Pokud se nepletu, tak prodej suvenýrů si Bohemka nedělá sama, ale má ho na starost nám dobře známé Calcio. Marvin

        • Re: Derby se blíží!

          TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 14:05 |  
          0 0

          Taky tušim že jo..Ale to už je detail

          • Re: Derby se blíží!

            (host)     před 16 lety 14.03.2008 14:11 |  
            0 0

            Je to detail, ale já jsem puntičkář:-) Marvin

          • Re: Derby se blíží!

            (host)     před 16 lety 14.03.2008 14:28 |  
            0 0

            Primo na zapasech maji sve lidi , kteri to prodavaji, s Calciem maji skutecne jine smluvni podminky nez treba jine kluby a hlavne provize i prodej jsou daleko vyssi nez v jinych klubech, takze ta castka sedi, maji rozjete karticky v daleko vetsim nakladu nez my ale Tome znova neni to jednoduche ,ale ty lidi proste zacali chodit na svou Bohemku, zacali s ni prozivat jeji pribeh, u nas az na par troubu, kteri se vyznacuji svoji zarputilosti, jde hlavne o velmi mlade lidi nebo standartni fandy, kteri s klubem intenzivne neziji a nejake vyzvy v nedeli na Strahov je miji obloukem a zmenit to je jedfine mozne , aby zacali se Slavii zit svuj pribeh stejne jako 15 letej Zdenek, kterej nevynecha jedinej zapas, nebo Zuzka, ktera snad i ze salou spi, nebo Tomas , kterej se chodi za Slavii i bit a to te generaci tricatniku chybi, loni jsme stali u pumpy , kdyz se jelo z Budejek, kdo tam byl vyrazne mlady lidi , pak Jirkku, kluci z pobocky v Pribrami a par opravdu par blbcu starsicho veku/panove omlouvam se nam vsem/, zbytek rek , ja uz na naky jezdeni nejsem.Uplne jinou kapitolou jste vy nasi novinari, dost treba tady polemizuju s Lukasem, protoze od nejchci vic nez jen fandeni, chci nazor a jeho nazor tady sme zase pred Bohemaka, jimz delaji noviny lidi myho veku dost vepredu. Ale faktem je , ze proste sam pribyl si proste stanky ze suvenyry obejde a zajima ho proc neni sala atd, jake jsou trzby, to jsem u nas nevidel. jiri

            • Re: Derby se blíží!

              TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 14:46 |  
              0 0

              No, radši uvidim an fotbale lidi kolem 18ti let, než 30...Mladí = potenciál na 40 let dopředu...Takhle spíš přemýšlim...Jinak ty suvenýry jdou kulem mě, svuj dres mám, šály taky a teď si rozhodně nemůžu dovolit dát 1 500 za novej dres...Výjezdy, sice je to ostuda, ale nejezdim...Rád bych, ale jako student prostě nemám za co...Novináři tu jsou Richi s Jane, já toho tady zas tolik neudělám...A jsem tu něco přes rok, tak mě neberte tak vážně :-)

              • Re: Derby se blíží!

                (host)     před 16 lety 14.03.2008 14:55 |  
                0 0

                Podivejte Tomasi, klub potrebuje i mlady , ale taky lidi, ktery vydelavaj a prispejou klubu na jeho chod, z toho prave Bohemka, zije , prijmy ze vstupnyho jim delaj az 40-50 procent rozpoctu a muzu jen dodat , chce to proste motivaci pro nase fandy, proc do Sazky prijde treba vic lidi, urcite prostredi,ale mne tam letos jako skalniho fotbalovyho fandu prilakaly vykony hokejstu a skvely lidi, ktery prave zijou svuj hokejovej pribeh, ty mne natahli i na semifinale a kdyz sem zacal plnit kapitalistickej zavazek a tahat tam nase hokejovy fandy, tak mi jeden pravil, hm asi ne je to z ruky a je tam nuda. Jiri

                • Re: Derby se blíží!

                  TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 15:04 |  
                  0 0

                  Motivaci to chce, ale třeba losování o medvědy je spíš komedie...Pokud jde o hokej, ten mě teda nebere...A z hokeje, myslim, si nemůžeme vzít ponaučení, protože to je zkrátka něco jinýho...Bohemka třeba žije z fandů, ale Slavia prost nežije a v příštích deseti letech rpavděpodobně nebude...To už je potom v lidecha ne v klubu...Třeba na ZŠ, tam jsem to měl jako jedinej slávista těžký, a proč byli všichni sparťani...??? Protože Sparta vyhrávala...Pak byly dobrý Teplice a najednou plno Tepličáků...SIce mimo téma, ale směju se tomu dodnes :D

                  • Re: Derby se blíží!

                    (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:15 |  
                    0 0

                    Tome, ale to bylo i u nas 4 Slavisti a jinak Spartani, 1 Bohemak, dodnes vzpominam, jak jsme chodili se Sraltany do Edenu na Slavii a kamos porvaval , dnes vam vyjimecne fandim, byl jsem takovej posera, dneska mam nej.kamose , kluka kterej se s tim moc nesere a malery se jen zenou a pritelkyne a jeji holky, ty to moc nezerou., Ja si myslim, ze kdyz se zacne vedeni Slavie zajimat o skoly a ucnaky v okoli bude to jiny, to samy treba kdyz bude spolupracovat s centry v okoli, nemuze to skoncit jinak nez zvysenim navstev a hokej, ten nas musi minimalne inspirovat, dotetka jsem vlastne z tech nejmladsich kluku v ty nasi particce nedostal, proc tam chodej radsi nez na fotbal, ale sou super. Jiri

                    • Re: Derby se blíží!

                      TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 15:22 |  
                      0 0

                      Jo tohle, to mě napadlo už dávno...Co takhle vytisknout deset tisíc lístků a rozdat je po školách??? Slavia si tím akorát zvýší návštěvy, některým se to třeba zalíbí a budou chodit...Náklad je akorát tak za tisk...Dopad by to mělo jednoznačně pozitivní, stejně, plno nebude nikdy, a jestli se takto zvýší návštěva tak jen dobře

                      • Re: Derby se blíží!

                        lucky-pilda     před 16 lety 14.03.2008 16:17 |  
                        0 0

                        tyto akce, mam pocit, uz byly a bez vetsiho uspechu ...

                    • Re: Derby se blíží!

                      lucky-pilda     před 16 lety 14.03.2008 16:25 |  
                      0 0

                      Myslim, ze to jednoznacne bude hlavne prostredim. Kdyz jsem chodil na hokej do "garaze" v Edenu, tak tam byly bezny navstevy kolem 1500 (slovy tisicpetset) divaku. Obcerstveni levny, smeli sme o prestavkach dokonce i chodit ven, atmosfera a akustika super, ale nic vic. Kdyz ciste nahodou prislo vic lidi a chtelo se mi na zachod, musel sem predvidat, kdy se mi bude chtit, protoze pokud bych nevysel dostatecne brzo, abych se moh prodrat davy, tak by bylo hodne zle ... Dale sem treba vzal nedavno na hokej do Sazky kamarady z Francie a byl to jejich nejlepsi zazitek z CR vubec. To si piste, ze do stare "garaze" bych je nevzal, a i kdyby, tak by to nadseni asi takove nebylo ...

            • Re: Derby se blíží!

              slaviator     před 16 lety 14.03.2008 14:57 |  
              0 0

              Když jen vezmu, že Přibyl ještě loni, když byl ještě na Spartě... i se šel kouknout na fanouškovskej turnaj na Bohemians Cup na Lokomotivě, se šálou na krku... A s každým pokecal... Smekám klobouk :)

              • Re: Derby se blíží!

                (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:01 |  
                0 0

                Strasaku, omlouvam se , ale na choreo musej myslet lidi, ktery na to sou, to ja zase moc ne , prispet ano , ale ani onem nediskutuju, jen konstatovani, choreo Spartanskeho kotle na Teplice bylo ubohe, byly to jen stare veci narychlo privleceny z nakyho skladu, ale je fakt , ze 10 tisic korun muze byt motivace a megafonaka maj vyborneho, to teda jo. Jiri

  8. Re: Derby se blíží!

    Strasak_1892     před 16 lety 14.03.2008 14:50 |  
    0 0

    Tak čekal jsem trochu jiné komentáře, než stále dokola číst o našich vztazích s Bohemákama. Žádné choreo proti nim se nechystá. Bohemáci křičej z plnejch plic, jsou a budou. My jsme Slávisti a měli bychom se zaměřit hlavně sami na sebe. ;-)

    Proto Vás spíše poprosím o nápady na choreografii a posílat na výše uvedený mail. Jde mi zejména o nějakou vtipnout, trefnou choreografii. Pár navrhů již přišlo, tak se nebojte psát i další. ;-)

    • Re: Derby se blíží!

      slaviator     před 16 lety 14.03.2008 15:00 |  
      0 0

      Jarda z Budějic :)

    • Re: Derby se blíží!

      AKI     před 16 lety 14.03.2008 15:29 |  
      0 0

      Jenom trochu skoka,ze suvenyry se budou prodavat jenom na Jihu. Uz mam sice lupeny ale ani nevim kam jsou, ale i tak bych si rad zakoupil nejaky ten ULTRAS suvenyrek a neco prihodil do kelimku... Nebudou nejaky devcata na vychode pred prodejem listku jako tomu byvalo v minulosti?? AKI

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 15.03.2008 10:40 |  
      0 0

      no..jen mně napadlo...choreo ve stylu:
      Máme rádi zvířata, zvířata(obrázek klokana)....ale ne ta z Letné...
      nebo něco tak....
      denydzlSKS

  9. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:00 |  
    0 0

    Doprdele serte už na nějaký zmrdaný vztahy s Bohemkou a koukejte v neděli střihat na strahov. Keci jako že je pozdě apod. si nechte pro sebe a vůbec to sem nepiště. Sračka typu na výjezdy nejezdím nemám na ně,to je další výplod a akorát výmluva. A to hovno že na fotbal musí jen mladý si strč doprdel troubo,můj táta je 2krát tak velkej fanatik jako ty a je mu 45 let. Takže si to přečti po sobě a dej si facku. Ládík

    • Re: Derby se blíží!

      TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 15:11 |  
      0 0

      Nikdo mu to nebere, já jsem slávista po tátovi taky...Nikdy jsem nenapsal, že na fotbal musí jen mladý, jen jsem řek, že je to potenciál velkej...A že jako student nemám prachy je snad normální ne...??? Jo a s tou fackou, mám pocit že bych ji dal spíš tobě než sobě...

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:20 |  
        0 0

        Tome naopak sem rad,ze ventilujes svy nazory, Lada ma pravdu v tom, ze my starsi spis hledame vymluvy,protoze treba v pondeli vstavame v 6 hodin a televize a teploucko je nase jednicka. Jenze podobny vykriky jsou hodne kontraproduktivni, jen poctiva prace klubu s fanousky muze prinest zlepseni a dulezitejsi nez navsteva jednoho sice hodne dulezityho utkani je pro mne vstah ke klubu a facku, tech uz jsem za Slavii dostal, zrovna nedavno, ale tim se chlubit nebudu. Jiri

        • Re: Derby se blíží!

          TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 14.03.2008 15:25 |  
          0 0

          S těma fackama, já se za Slavii nikdy nepral...Ani bych nechtěl, jelikož bytostně nesnášim jakýkoli násilí...Já taky třeba po LM spal čtyři hodiny a vstával jsem do práce, kde jsem dělal dvanáct hodin

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:27 |  
        0 0

        No vidíte a mě přivedla ke Slavii hra Pavla Horvátha, ze kterýho se stal můj oblíbený hráč a na něj jsem chodil...Takže si představte, jak mi asi je, když ho vidím hrát ve spartě. achjo, že nezůstal v japonsku.

        • Re: Derby se blíží!

          (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:37 |  
          0 0

          Hm, tak Pavel Horvat, tak to ti nezavidim, namyslenej namachrovanej hajzl kterej ve Sparte slouzi za dvorniho saska a hraje si rad na kapa. Jde o vymastence, kterej ztratil po svym prestupu do Sparty posledni zbytky slusnosti, ale take hrace , ktery necha na hristi dusi, kterej dokazal po navratu do Sparty zhubnout o peknejch par kil a fotbalistu drice. Ja verim , ze si ve Slavii najdes podobny typ, ktery te iidsky zaujme, ja treba hrozne trpim na Jandu a a Martina Latku, jeden je hodne jemnej clovek ,bojovnik a druhej se s nicim moc nesere, moc bych mu pral dobry angazma nekde venku. A Luky , nic jineho nejde delat, nez zacit s lidma v okoli a ty motivovat k navsteve stadionu, jestli se nemylim, Sparta mela na poslednim zapase navstevu asi 14000 lidi, rozdala ci vpustila na stadion okolo 3000 lidi zadarmo, presto trzby za listky dosahly dle internich odhadu asi 1.8 milionu korun, dobry , ze. jiri

          • Re: Derby se blíží!

            (host)     před 16 lety 14.03.2008 15:57 |  
            0 0

            mejte se Jiri

          • Re: Derby se blíží!

            slaviator     před 16 lety 14.03.2008 17:15 |  
            0 0

            To je ale přesně ono... O tom jsem tu psal i před pár týdny článek, pokud si pamatuju, ty reakce od některých byly až přehnaný, jako že je to blbost, kravina apod někoho pouštět zadarmo... A najednou to Slavie udělá na Bohemku... Stejně tak se nakonec mezi ostatníma fandama, jak koukám na diskuzním webu na ofiškách, chytil nápad se vstupem zdarma pro oslavence (narozeniny/jmeniny)... Ale to je detail, spíše co se dá zase udělat hned, tak je rozdat volňásky do škol... Prostě ženy zdarma, děti zdarma... A jako další krok, spíše do vzdálenější budoucnosti bych to viděl, "dárkové vstupenky" - prostě že bys moh koupit někomu třeba k narozeninám vstupenku, fungovalo by to jednoduše... Tvoje přítelkyně má narozeniny v červnu, tak ji koupíš lístek na předkolo LM už v červnu, to že by se nevědělo té době ještě s kým by se hrálo, to je ten nejmenší detail - není problém pak týden před zápasem tuhle vlastně spíše zaplacenou "blokaci" vyměnit za skutečnou vstupenku, kus za kus... Stejně tak bys ji mohl koupit lístek na ligu... Pro tebe (a i ji) by to mělo výhodu, že by to bylo dle tabulkové ceny - tzn lístek na třeba to předkolo LM by tě nestál jako ostatní pak osm kilo, ale jen čtyři... Protože se to prodávalo v době, kdy ještě nebylo známé zda se bude hrát s velkoklubem typu Arsenal nebo s průměrným týmem typu Alkmaar (třeba). Je dost věcí, na kterých se dá pracovat a kde se daj původní "utopický" nápady rozvíjet... k téměř dokonalosti:-o) Tady u toho mě třeba totiž ted napadá, že by se mohly už v červnu skoupit všechny lístky... na předkolo LM, který by bylo v srpnu. Nebo na derby se Sparotu, který by bylo dokonce až v říjnu... Muselo by se to nějak očetřit, třeba že bys to koupil na jeho jméno (bylo by na vstupence) a při vstupu na stadion by dotyčné se musel prokázat OP.... Ale to se Zlámalovi nelíbí, prokazovat se OP :-))

            • Re: Derby se blíží!

              (host)     před 16 lety 14.03.2008 17:41 |  
              0 0

              v itálii si dneska lístek jinak než na občanku koupit nemůžeš, v anglii je to myslím stejný.

              • Re: Derby se blíží!

                slaviator     před 16 lety 14.03.2008 17:57 |  
                0 0

                A přesto Zlámal říká, že by to bylo jako za komunistů... Já jsem jednoznačně pro OP... A do budoucna dávat lístky do kotle vždy jen po ukázání OP...

                • Re: Derby se blíží!

                  mart     před 16 lety 14.03.2008 18:42 |  
                  0 0

                  Problem vidim v nazvu prukazu. OP.... je jaksi ponekud zprofanovane jmeno. Hezky priklad je v milem filmu/comicsu "Kdo chce zabit Jesii..?", .. kde prislusnik "VB" vola na Supermana, ktery leze na budovu CVUT na Karlaku ...:" Vas obcansky prieukaz",
                  ....ta karticka se toho uz asi nezbavi. ....leda, ze by se tomu zacalo rikat jinak - prukaz identity obcana CR ?, asi to zavolam panu hrabeti, nebo mozna hned Topolankovi :D.mart

                  • Re: Derby se blíží!

                    slaviator     před 16 lety 14.03.2008 20:35 |  
                    0 0

                    klidně ať ukazujem řidičáky... :))))

              • Re: Derby se blíží!

                mart     před 16 lety 14.03.2008 18:22 |  
                0 0

                v anglii nejsou obcanky :). Ale v podstate mas pravdu. Domaci zapasy premier league (mluvim jen za LFC) - listek jde koupit jen na kredit(debit)kartu - jmeno na listku neni. Na venkovni zapasy se prodavaji listky jedine clenum/drzitelum permanentek (a ti jsou radne registrovani).... pripoustim, ze je mozno vzit listek pro znameho (pokud se nejedna o atraktivni vyjezd). U Evertonu je to myslim podobne. Primarne (cili od klubu, neboli v predprodeji) se listek za hotovost koupit neda (.... myslim, ze jedina vyjimka je Everton v den zapasu, ... u LFC takova eventualita nepripada, neb tam zadne zbyle listky v den zapasu nejsou :D).
                Ti co byli na Euru v Nemecku, asi maji zkusenost, ze se to da udelat i po "Nemecku" cili dukladne - a pokud nesouhlasi jmeno na listku s jmenem na prukazu totoznosti - nepustej te dovnitr.zdravi mart

                • Re: Derby se blíží!

                  slaviator     před 16 lety 14.03.2008 18:28 |  
                  0 0

                  Marte, zdravím... Zajímavé, zajímavé... Aspoň takhle kdyby to u nás bylo, co? Vlk by se nažral (byla by identifikace fanoušků, což hlavně v Edenu si myslím bude nutnost díky tomu, že tam bude přímý kontakt hráčů s diváky v hledišti...) a koza by zůstala celá (neukazovaly by se OP :-)))

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 18:15 |  
        0 0

        jako student nemáš moc peněz ano,já jsem taky student a musím si přivydělávat a na dost výjezdů jezdím,ale nepotřebuju to nikomu sdělovat. Tak ty tady nemel hovínka,že seš chudej at se slitujem. Já ti říkám že je to jen výmluva!!!!!!! Tu facku mi klidně dát můžeš :DDD
        Pravdu máš částečně v tom,že naše generace mě bylo 22,je tou která slávii zvedne na poli fanoušků. A doufám,že v Edenu se baníkovcům minimálně vyrovnáme. A až vyjedem někam na výjezd,tak aby si všichni sedli na prdel a řekli pozor to jsou ty slávisti...... Ale už dnes je na strahově výborná kulisa,protože kotel chodí na každý zápas. A proto nechápu trenéra Jarolíma a jeho nářky,kéž by lidi chodili.Ale atmosféra není o tom kolik lidí je na stadionu,ale o tom kolik lidí fandí.

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 14.03.2008 19:20 |  
      0 0

      Ládíku, ty si to asi nedovedes predstavit, protože si šel po základce fachat do továrny a ty koruny na benzín do mbčka sis vydělal, ale jsou ještě lidi kteří studují třeba do 25let a vic a počítaj každou korunu, např já. Alespoň slušne pro příště...Vosaa

      • Re: Derby se blíží!

        (host)     před 16 lety 14.03.2008 19:43 |  
        0 0

        no jasně dělám zedníka,dřu od rána do večera a prachu mám jak šlupek.Chápu že ze mě chceš udělat mrdku zfetovanou,ale chlapče až toho pro slávii uděláš co já a ukážeš svojí oddanost klubu,tak pak říkej že jsem podřadnej dělník. Ládík

        • Re: Derby se blíží!

          (host)     před 16 lety 14.03.2008 19:45 |  
          0 0

          ste mrdky a zase jen výmluvy vy špíny. Sieg .... a přepudrujte si nos.A pánové jako sorry ale láda je jden z nejodanějších lidíé co znám a není to dělník,ale student 3 ročníku ZCU Plzen
          Evžen

          • Re: Derby se blíží!

            (host)     před 16 lety 14.03.2008 21:18 |  
            0 0

            ladik je hlavne hrozne hezkej kluk

            ivo smrt

  10. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 14.03.2008 21:26 |  
    0 0

    Ja nechapu co tu kazdy resi,bohemka je mi ukradena jako ostatni tymy! pro me je jen jeden klub a to SLAVIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    • Re: Derby se blíží!

      (host)     před 16 lety 15.03.2008 10:55 |  
      0 0

      rozhodne je mi bohemka bliz nez sparta,olomouc,ostrava,brno,blsany...

      • Re: Derby se blíží!

        bongor     před 16 lety 15.03.2008 11:40 |  
        0 0

        Já mám pořadí klubů:1/Slavie 2/Slavie 3/Slavie 4/Slavie B

        • Re: Derby se blíží!

          (host)     před 16 lety 15.03.2008 12:16 |  
          0 0

          me bliz je Kamenice u Prahy nez Bohemka :D

        • Re: Derby se blíží!

          slaviator     před 16 lety 15.03.2008 13:48 |  
          0 0

          1) Slavia 2) Slavia - ženy 3) Slavia - "B" :-)))) A pak ty zahraniční, HSV, Juve... (i když je to divný, prej Juventusu a Interu fandí sparťani, slávisti prej fandí ACM... Nechápu...:))

          • Re: Derby se blíží!

            bongor     před 16 lety 15.03.2008 18:09 |  
            0 0

            No asi na tom něco bude ,i když ACM to nevím.Ale že sralťani fanděj Juve to věřím,protože tam hraje poslední hráč na úrovni,kterej vzešel ze sralty./Ovšem dneska už to neplatí,už hraje zrovna takovou tužku jako jeho rudí soukmenovci/.Já teda nemám rád třeba Chelsea,Real,Bayern a fandím Arsenalu,,Barce a HSV.
            Je to proto,že první tři jmenovaní mi připadají protěžovaní jako rumuni v Čechách.Jo mimochodem ,četli jste dnešní Sport?Je tam přínosná zpráva o praní špinavých peněz v naší lize,dokonce to vypadá na podání policii nebo soudu.A kdo myslíte,že pere?jsou to dva kluby.Správná odpověď je za dva body.Ale to stejně nikdo neuhodnete.

            • Re: Derby se blíží!

              slaviator     před 16 lety 15.03.2008 19:48 |  
              0 0

              Já nemám rád Mancherster, Real, Bayern, Lyon a ACM z podobných důvodů, protěžovaní... Juve je mi celkem sympatické, korupční aféru si odsrali až do dna, teď jim rozhodčí spíše "ubližujou", nikdy jim nepřipísknou, ale je to pochopitelné... A rozhodně nemám rád pak třeba Lazio, přijde mi jak klub nácků, nic jinýho... :-) Jinak ke článku ve Sportu, čet jsem to, celkem zajímavé... Asi by bylo super, aby Sparta podala na toho senátora žalobu a on pak prozradil, kdo se ho snažil uplácet...

              • Re: Derby se blíží!

                (host)     před 16 lety 15.03.2008 20:34 |  
                0 0

                já teda nemám vyloženě neoblíbené týmy spíš ty oblíbený..v itálii je to as roma protože mi přijde že nehraje až tak typicky italskej defenzivní fotbal jako např. milán, v anglii držim palce mancity páč maj hezký dresy a ve španělsku asi nejvíc atléticu a villarrealu...

  11. Re: Derby se blíží!

    (host)     před 16 lety 15.03.2008 20:14 |  
    0 0

    Vím, že to nemá s Bohemkou nic společnýho, ale může mi tu někdo vysvětlit nenávist Slávie k Sigmě a naopak? Díky
    KANDELLLA