Fortuna liga

V sobotu na Strahově o naději

V sobotu v podvečer čeká Slavii bez nadsázky zápas o všechno. Na polouzavřeném Strahově se představí žižkovská Viktoria. Pokud chce trenér Jarolím pomýšlet na titul, musí v sobotu v 17:00 Viktorii pokořit a doufat v zaváhání Sparty na Bohemce. Utkání nevysílá žádná televize.

Jak už to v poslední době u Slavie bývá, i uplynulý týden byl hektický. Kouč Jarolím se postavil reprezentaci zády a jako jeden z mála trenérů u nás dal přednost dodržení kontraktu ve Slavii před reprezentací.

Spuštěn byl také předprodej lístků na exhibici s Oxfordem, která uvede do provozu nový stadion v Edenu. Lístky jsou k mání od 500 do 700 korun.

Sešívaní se v pondělí propadli za Spartu na druhé místo tabulky, slávisté předvedli v Teplicích trapné představení nehodné aspiranta o mistra ligy. Kapitán Brabec alespoň proměnil pokutový kop.

Stejně je na tom další soupeř sešívaných, Viktoria Žižkov. Ta si odvezla porážku z Olomouce, z posledních pěti zápasů si Pražané připsali pouhé dva body. Slavia je tedy samozřejmým favoritem sobotního duelu.

Vedení klubu připravilo pro fanoušky další z řady soutěží, ve slosování budou tentokrát vstupenky na exhibici se studentským týmem z Oxfordu, slávistické dresy, šály nebo vlajky. Stačí vyplnit dotazník, vhodit ho u vstupu do schránky a o poločase špicovat sluch, zda nezazní vaše jméno. Poločasový program pak zpestří slávistky něžného pohlaví, žákyně nastoupí proti juniorkám.

Kotelníkům připravil komplikaci Károlyi a jeho komise, ČMFS pro utkání se Žižkovem uzavře jižní a severní tribunu. Pernamentkáři z jihu se přesunou na východ do sektorů "e" a "f".

Trenéru Jarolímovi budou tentokrát chybět zranění Dřížďal, Šourek, Ivana, Janda a Střihavka. K dispozici už bude vykartovaný Toleski. Vladimír Šmicer by se už mohl objevit v základní sestavě - pro tu však platí totéž, co v minulých týdnech, podle mého názoru je neodhadnutelná.

Přijďte podpořit Slavii v boji o titul, nic není ztraceno! Do konce ligy zbývají čtyři kola, Slavia má stále reálnou šanci získat ligový primát. Hraje se v sobotu od 17:00.

Komentáře (21)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V sobotu na Strahově o naději

    (host)     před 16 lety 25.04.2008 20:11 |  
    0 0

    Já myslím, že sestava je tentokrát odhadnutelná. Vzhledem k velké kritice na osobu trenéra Jarolíma, lze předpokládat upuštění od hry na dva defenzivní záložníky. V bráně bude Vaniak, obrana je taky odhadnutelná-Krajčík, Suchý, Brabec, Hubáček, útok je také odhadnutelný-Šenkeřík, Toleski. V záloze jsou dvě varianty, buď Šmicer, Volešák, Tavares, Pudil nebo Kalivoda, Šmicer, Tavares, Pudil. Osobně bych dal přednost druhé variantě vzhledem k tomu, že Volešák jako jeden z mála umí zahrávat standardní situace, což je naše nejtragičtější herní činnost. Místo ohrožení soupeře spíše ohrožujeme vlastního brankáře. Jak píše věčný optimista Sokrates, naděje umírá jako poslední. Musíme věřit. Stejně důležitý je zápas B týmu v neděli proti Náchodu, který hraje také o záchranu. Proto, kdo máte čas, jděte v neděli povzbudit juniorku. Potřebuje body jako sůl. Další ztráta by mohla být už osudová.

    • Re: V sobotu na Strahově o naději

      (host)     před 16 lety 25.04.2008 21:16 |  
      0 0

      Az na zalohu souhlasim se vsim, ja si myslim, ze nejpravdepodobnejsi varianta zalohy je Cerny, Smicer, Tavares, Pudil.
      quelhar

      • Re: V sobotu na Strahově o naději

        (host)     před 16 lety 25.04.2008 21:40 |  
        0 0

        myslim ze cerny hrat nebude - zalohu bych videl takto : Smicer, Tavares,Volesak(Belaid,Jarolim),Pudil
        slimak

        • Re: V sobotu na Strahově o naději

          (host)     před 16 lety 26.04.2008 09:49 |  
          0 0

          jarolim je rychlej jako slimak. takze doufam hrat nebude

  2. Re: V sobotu na Strahově o naději

    Eluin (přítel SN)     před 16 lety 25.04.2008 20:40 |  
    0 0

    Příjemný kolorit Slavie - neodhadnutelné sestavy:-)
    Ale víceméně v oblasti sestavy souhlasím s výše uvedeným příspěvkem.
    Domnívám se, že Žižkov porazíme. Pomoci by k tomu mohla včasná branka. Hoši musí hrát na sto procent. Když ne teď, tak kdy? K čemu nám bude, když pak porazíme Jablonec, když už se Sparta bude nacházet v nedohlednu..

  3. Re: V sobotu na Strahově o naději

    (host)     před 16 lety 25.04.2008 21:07 |  
    0 0

    sparta na bohemce prostě nevyhraje!! dyk žádnou formu nemá!! jen hrála ted s plívama co jim ty vítězství darovali!! klokan bude bojovat dá prvního gola a nedovedu si představit co se tam bude dít!! po tomhle kole budem mít bodů stejně ale budem před nima a už to nepustíme!!

    • Re: V sobotu na Strahově o naději

      PetCC     před 16 lety 25.04.2008 21:42 |  
      0 0

      To je konečně pořádný slovo!
      Tak to má být, výborně!

      • Re: V sobotu na Strahově o naději

        harashment     před 16 lety 25.04.2008 22:11 |  
        0 0

        už je to tak,slavie s bohemkou jsou prostě sestřenice...

      • Re: V sobotu na Strahově o naději

        bongor     před 16 lety 26.04.2008 12:17 |  
        0 0

        Bohemka remizuje na 100%,nenechá jim to jako Teplice.nad Brnem i Ostravou nejsou schopný vyhrát.Na to nemají mužstvo.Čili ztráta 3-5 bodů je reálná.
        My tedy musíme všechno vyhrát,máme to nadále ve svých rukou/tedy nohou/.
        Hlavně naše fanouškovská obec teď musí pozitivně pomáhat a ne jenom bez ustání naříkat.To je výsada sralťanů,rozmazlených maminčiných fracků.

  4. Re: V sobotu na Strahově o naději

    (host)     před 16 lety 25.04.2008 21:45 |  
    0 0

    a vida - gaucho hattrick! :) jak to je s tim jeho prestupem neprestupem vlastne - pochopil jsem to tak, ze tam prestoupil, ale kdyz budem chtit, vezmem si ho zpatky..myslim ze u nas by si tedka i zahral :) slimak

    • Re: V sobotu na Strahově o naději

      (host)     před 16 lety 25.04.2008 22:06 |  
      0 0

      Zdravím Vás všechny,
      tak jsem teď musel čelit náporu zejmě pana Jiřího a odpovědět v jiných článcích na jeho názory. Možná bych nemusel, ale on mě při tom přímo oslovuje a tak jsem považoval za slušnot opovědět a zase jsem nesouhlasil skoro se vším, co se mi snaží vnutit. Jsem opravdu nenapravitelný. Zítra na hůrce se to musí podařit. Třeba to ukopat a urvat, ale věřme v 3 bodíky. Jak bude hrát Sparta je mi vcelku jedno, to bude až v neděli. Zítra je sobota, jen řeším kam půjdu, když bude ten Jih zakázanej. Kluci to je stejně sranda, už máme zase něco zakázanýho, není to pěkný. Moc se mi líbila dnešní reakce pana Mgr. Doležala na Košťála. Docela mu propleskal fazonu a Vacek musel přiznat, že na tom asi něco bude. Aspoň je vidět, jaká je na svazu pěkná cochcárna. S tím Volešákem souhlas, jenom je škoda, že ho Jarolím za celý jaro ani jednou nepostavil. To se mu tedy nepovedlo. Taky máte už to správný brnění. Doufám, že klucí na place nechají duši a tomu Stracenýmu připomenou F Dřížďala a to tím, že neuhnou v žádném souboji. Sokrates 55

      • Re: V sobotu na Strahově o naději

        (host)     před 16 lety 25.04.2008 23:44 |  
        0 0

        mimochodem, myslite ze by zavreli sever a jih, kdybychom ted hrali treba s banikem? :))
        prijde mi to cely jako opicarna, takovej cirkus pro verejnost, ze neco delaj
        slimak

        • Re: V sobotu na Strahově o naději

          (host)     před 16 lety 25.04.2008 23:47 |  
          0 0

          co to vykládáš? bud rád že to dopadlo jen takhle!! za to derby nás museli potrestat, dyk pořadatel to nezvlád a my máme zodpovědnost za něj!!
          jen by mě zajmalo jestli slavie dala pořadateli pokutu atd..

          • Re: V sobotu na Strahově o naději

            (host)     před 16 lety 25.04.2008 23:55 |  
            0 0

            ja jen polozil recnickou otazku..
            a ze to je opicarna, na tom trvam..nicmene pokud tento trend jistych trestu bude pokracovat(vcetne predcasneho ukonceni zapasu pri rasistickych urazkach apod.)tak jsem pro, ale dost o tom pochybuji..
            vem si, co se delo v olomouci, kdyz tam hral banik.bylo to jeden den v novinach a nic..
            me se nelibi to, ze by mela poradatelská sluzba dostavat tolik prostoru, protoze vim, co to je za vylizance..to se potrdi vzdy pri derby na letny nebo ted na bohemce s brnem..
            slimak

  5. Re: V sobotu na Strahově o naději

    SForever1     před 16 lety 26.04.2008 08:21 |  
    0 0

    Přečetl jsem dnešní Sport(píšou většinou hovadiny) a nevěřím vlastním očím!! Abrahám pořvával na tréninku na Řeháka!! Když KJ přivedl Abrce nevěřil jsem komentářům, že by rozeštvával kabinu, a že by ho sem nasadili sralťani a ono to tak opravdu je!!! To je pro mě neuvěřitelná záležitost! Takovýho hajzlíka okamžitě přeřadit do B a poslat pryč!! Kolik toho udělal pro Slavii, že si tohle dovolí?? Měl by přijít někdo nový a vykydat ten chlív.
    Doležal a Rosen to asi nemají odvahu udělat, když nejdřív vydají prohlášení že se bude hodnotit sezóna po jejím skončení a hned nato KJ prohlásí že repre trénovat nebude a dá tím jasně najevo že to má ve Slávii jistý. Sbohem titule. A liga mistrů?? Co by jsme tam asi dělali? Dostávali příděl jako na Arsenalu?? NOVÁ SLÁVIE??
    CHA CHA

    • Re: V sobotu na Strahově o naději

      (host)     před 16 lety 26.04.2008 08:53 |  
      0 0

      No ja se spíš nestačím divit kolik rádoby fanoušků tady je...Ztrácíme pitomý tři body , hraje se o 12 - máme teď lehčí los než sparta a stejně se tady už teď najde mraky ubrečenců... Ty vole si hoďte mašli a tady neotravujte.. BLBCI

    • Re: V sobotu na Strahově o naději

      (host)     před 16 lety 26.04.2008 12:04 |  
      0 0

      Nečti ten posranej Sportblesk!Minuly kolo pustili kachnu o KJ k repre i když věděj že šanci ma minimalní,ted zas něco o Abrcovi nepřijde ti to divný.Abrhama nesnášim ale mluvil sem s několika hráčema a tvrdi že je to frajer...PRostě nas chtej medialní mrdky ješte víc rozhodit protože vědí že o titulu pro jejich oblibenou Sraltu ještě neni rozhodnuto.Ser na ně,pojd na fotbal,fandi a zitra budou psat zas něco jinyho...fox

    • Re: V sobotu na Strahově o naději

      poltergeist007     před 16 lety 26.04.2008 13:53 |  
      0 0

      no ty seš kretén

  6. Re: V sobotu na Strahově o naději

    (host)     před 16 lety 26.04.2008 10:39 |  
    0 0

    je nutné na tento zápas zaradit do zálohy sventa.musí se rozehrát proti slabšímu souperi aby v rozhodujících zápasech mohl podat dobrý výkon.když to tak jarolím neudelá,bude to další hrubá chyba.v budoucnosti je výmená trenera nutná.nejlepší by byl táborský.je to skutečný moderní trener.musíme mu prominout,ze byl spartan.Pražák.

    • Re: V sobotu na Strahově o naději

      marcocruz (přítel SN)     před 16 lety 26.04.2008 11:17 |  
      0 0

      Taborský v žádnym případě ne, kritizuje slavii kde může,pořád se o ní otírá a vyzdvyhuje spartu, vy jste jen už otupělí, jak ho pořád slyšíte avidtíte v tv vedle bosáka nebo s kym on komentuje,tak už ho máte plnou hlavu, je tu spousta jiných lepších trenérů.

  7. Re: V sobotu na Strahově o naději

    (host)     před 16 lety 26.04.2008 12:21 |  
    0 0

    Ty čtyři kola musí Slavia s ligou ještě pořádně zakvedlat!
    Na trávnících leží stále množství bodů, nadějí a peněz, jen se pro mě ohnout... Přece to těm ocelářům z Letné nenecháme!
    El Cipro