Přípravná utkání

Slavia - Kladno 1:1

Fotbalisté Slavie v dalším přípravném utkání remizovali na stadionu Přátelství na Strahově s Kladnem 1:1, když jedinou slávistickou branku vstřelil ve druhém poločase Jan Hošek. Prohlédněte si 11 fotografií.

V prvním poločase jsme neviděli příliš pohledný fotbal, ve velkém vedru se hrálo spíše ve středu hřiště. Slávisté si navíc nevypracovali pořádnou šanci, v úvodu se jen po přihrávce Toleského dostal před brankáře Janda, ale míč se mu zamotal pod nohy a obránce ho stihl odzbrojit. Ve 37. minutě se naopak hostující Zachariáš dostal z úhlu k zakončení, ale trefil nohy pozorného Diviše.

Ve druhém poločase hra stále nebyla příliš pohledná. Hosté zahrozili z několika střel za vápnem, ale mezi tyče se netrefili. Velkou šanci zahodil Jarolím v 67. minutě, když po odraženém míči střílel, ale brankář parádně vyrazil a následně Necid nestihl dorazit. V 78. minutě jsme se přeci jen dostali do vedení, Šiklič rozehrál rohový kop na zadní tyč, kde Suchý vrátil před branku a Hošek v pohodě zakončil. V závěru se k nebezpečné střele dostal Jarolím, brankář vyrazil. V závěru však Kladno dokázalo vyrovnat, po rohu se hlavou prosadil Gross.

Na testech jsou dva noví hráči - Max Kali, který naposledy hrál ve francouzském týmu Créteil a Jan Jelínek, odchovanec Bohemky, který na jaře nastupoval za slovenský druholigový Senec, kde mu skončila smlouva, předtím působil v arménském klubu Banants Jerevan. Bohužel si dnes natáhnul zadní stehenní sval, takže další testování bude poněkud komplikované.

Slavia - Kladno 1:1 (0:0)
Slavia, 1. poločas: Diviš - Gebre Selassie, Latka, Brabec, Hubáček - Janda (33. Kali), Volešák, Tavares, Černý - Šenkeřík, Toleski
2. poločas: Vorel - Krajčík, Jelínek (76. Hošek), Suchý, Šiklič - Kali (72. Kindel), Cissé (80. Belaid), Jarolím, Švento - Hadzibulič, Necid
Branky: 78. Hošek - 89. Gross

Komentáře (21)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. To snad ne!!!!

    SmoKerS     před 16 lety 02.07.2008 19:37 |  
    0 0

    Tak na offik webu píšou, že se zranil Jandys - rameno... předběžný odhad: 3 - 5 týdnů léčby... to je fpr.. ten kluk má fakt smůlu, nebo je z papíru.. Už to zase začíná.. V přípravě můžem postavit na každej poločas jinou jedenáctku a za měsíc, za dva už pomalu nebudem mít koho stavět...

    • Re: To snad ne!!!!

      slaviator     před 16 lety 02.07.2008 19:47 |  
      0 0

      Tak on má asi smůlu. To samé Dušan Švento, kterej se v minulém přáteláku také zranil, naštěstí ne na tak dlouho jako nyní Janda. Oba jsou caparti paní Smůly, nic jiného. Určitě...

      • Re: To snad ne!!!!

        tolsimir     před 16 lety 02.07.2008 19:51 |  
        0 0

        A čí capart si ty? Ještě si mi nevysvětlil toho Juna

        • Re: To snad ne!!!!

          slaviator     před 16 lety 02.07.2008 20:01 |  
          0 0

          Nevysvětlil, protože jsem tu nebyl. Ano, všechno vypadalo, že ho Teplice chtít nebudou. Stejně jako Besiktas Zápotočnýho a tím pádem že Rajnoch do Udine nepůjde. Ve fotbale se ale dějí věci v rychlém tempu a Jun prostě ten dluh ve výši pár milionů korun Turkům "pustil" a tím pádem mu Turek umožnil jít do Teplic... A Zápotočnýmu ukázaly takovou nabídku, která se asi neodmítá. Všechno se během pár hodin může změnit, proto Jun nakonec do Teplic jde, proto nakonec Zápotočný nezůstává v Udine. Ale tehdy jsem vycházel z informací, že prostě ty dlužné peníze chce a Turci ho kvůli tomu "na oplátku" nechtěli pustit. Nakonec rozhodla chuť hrát, protože v Turecku by si na podzim asi těžko zahrál a kdo ví, zda by vůbec mu bylo umožněno odejít někam na hostování. Zvítězil rozum.

      • Re: To snad ne!!!!

        SmoKerS     před 16 lety 02.07.2008 21:20 |  
        0 0

        Tak podle posledních zpráv je to asi jenom naražený... Snad se nám obě fofr křídla daj brzo do kupy...

        • Re: To snad ne!!!!

          Fallen (přítel SN)     před 16 lety 02.07.2008 21:42 |  
          0 0

          prej snad jen deset dnů rekonvalescence

        • Re: To snad ne!!!!

          Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 02.07.2008 21:50 |  
          0 0

          Švento už hrál, takže snad dobrý.

  2. Re: Slavia - Kladno 1:1

    Eluin (přítel SN)     před 16 lety 02.07.2008 21:14 |  
    0 0

    Sparta prohrála s Ružomberokem..to jistě udělá Dušanovi Šventovi radost a snad se nám díky tomu rychleji uzdraví :-). Docela by mě zajímal výkon hráčů Kaliho a Jelínka, kteří byli na testech, popř. i Hadzibuliče, pokud někdo byl na utkání.

    • Re: Slavia - Kladno 1:1

      mifer2     před 16 lety 02.07.2008 22:16 |  
      0 0

      Viděl sem poslední hodinu zápasu, právě od chvíle, kdy nastoupil Kali. Kali mi přišel docela zajímavej, je hodně rychlej a silnej rozhodně stojí za vyzkoušení. Jelínka nemůžu hodnotit, bylo tam tolik novejch hráčů, že sem se v nich moc neorientoval. Hadzibulič na mě působil podobným dojmem jako střihavka a asi je o něco rychlejší na druhou stranu ho docela zastínil necid, který se celkem prosazoval a gól, co dal mi přišel úplně regulérní.

      • Re: Slavia - Kladno 1:1

        mitsu     před 16 lety 02.07.2008 23:05 |  
        0 0

        no z nove zkousenych me nikdo nejak vyrazne nezaujal.ale tezko soudit,podle jednoho zapasu,navic kvalita nebyla nikterak oslniva.takze asi tak.ale ze vsech zkousenych mi pripadal nejlepsi asi amadou cisse

      • Re: Slavia - Kladno 1:1

        Kuka125     před 16 lety 02.07.2008 23:06 |  
        0 0

        Jelínek si odehrál svoje. Nehrál špatně.

  3. Re: Slavia - Kladno 1:1

    martyni (přítel SN)     před 16 lety 02.07.2008 22:45 |  
    0 0

    dnes to teda asi moc zajimavy zapas nebyl, jesteze to janda jakz takz ustal, moc ho potrebujem do toho predkola, potrebujem hrace, ktery budou stihat rychlejsi hru, tj. jeho, dusana, senkyho... no a snad treba i Tijani by si mohl neco uhrat, takze by me celkem zajimalo, zda to tedy neco znamena, ze za nas hral nebo to nic neznamena..:-)))

    • Re: Slavia - Kladno 1:1

      Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 02.07.2008 23:03 |  
      0 0

      Hlavně Janda, Švento nebo třeba Necka nekouká, kdo proti němu stojí a troufnou si do rizika a to je sakra znát. . viz pencle na Ajaxu, i když tomu pádu pak pomohl:( nebo Necka, kterej zkoušel strčit jesle Stamovi v odvetě:-) a víceméně vybojoval akci před vyrovnáním v Bukurešti.

  4. Re: Slavia - Kladno 1:1

    EdCable     před 16 lety 03.07.2008 04:44 |  
    0 0

    Tak co Vam z pripravy vychazi? Nejake zavery, co posiluji ty uz davno odsouhlasene zavery?:-) napr.: Divis super golman, Gebre na houby obrance, Jarolim to same v zaloze, Necid nejlepsi utocnik v CR a tak?:-D

    • Re: Slavia - Kladno 1:1

      tolsimir     před 16 lety 03.07.2008 07:23 |  
      0 0

      Gebre na houby obrance jo? Tobe to vedro fakt leze na mozek

      • Re: Slavia - Kladno 1:1

        Luke7     před 16 lety 03.07.2008 09:03 |  
        0 0

        Nebyla ti náhodou otázka, ještě k tomu dost rejpací? Jediný co tě omlouvá, je fakt to vedro :-)

      • Re: Slavia - Kladno 1:1

        EdCable     před 16 lety 03.07.2008 11:14 |  
        0 0

        Obecny nazor, pro ktery se hleda podpora po kazdem zapase:-) Ale jinak veta zakoncena otaznikem, takze bystrejsi, co jim neleze vedro na mozek, poznaji, ze to byla otazka. Dokonce rejpaci:-)

        • Re: Slavia - Kladno 1:1

          Jiri1     před 16 lety 03.07.2008 13:12 |  
          0 0

          Zdravim Vas vsechny, vcerejsi zapas jsem nevidel , spis jsem o nem slysel od pratel a tak mi dovolte spise male zamysleni. Nas tym hodne oslabil , odesli hraci na hostovacky , definitivne zmizel i Dockal, nahrada vlastne zadna snad Siklic a nasi navratilci, snad uz i kolega Tolsimir pochopil , ze jsou to slusni fotbaliste , ale pro boje na ligu mistru je treba jine kalibry. Navic zrejme odchazi Abraham, konci Smicer a zranil se Janda. Pripravy jasne ukazuji , ze mame problemy s rychlou defenzivou a potrebujeme novou krev do utoku. Sparta vcera prohrala sve utkani s Ruzomberokem, nic noveho pod sluncem jsem v ni nevidel, naopak odchodem Horvata se zpomalil prechod do utoku a hraci obrany maji velke komunikacni problemy. Takze mi z toho vychazi zatim jedna neprijemna pravda, na ligu mistru, pokud budou pokracovat vykony obou tymu timto smerem , zapomente . Stejne tak mi nejak nejde moc do hlavy , proc po serii prodejiu, ktere nam vynesly nejake penize , alespon nekoupime jenoho lepsiho ceskeho fotbalistu, zrejme to bude tim , ze mame v soucasne dobe jine priority, ale jake , to bych take rad vedel. Blizi se hlavni cast herni pripravy a lze jen doufat, ze jedno jmeno , ktere zde jiz nekteri vzyvali nekolikrat je na ceste a doufam, ze to tentokrat nebude fama a skutecne to vyjde , ale nemohu si odpustit, myslim, ze letos bude boj o prvni pricku v lize hodne vyrtovnany a muze se stat , ze Sralta ci my budeme bez poharu. Nemohu si odpustit jeste jednu malou poznamku, snad by mohli nasi treneri a bafici sladit noty, aqbychom pak v mediich nevypadali jako pitomci, aby se pak KJ opravnene nerozciloval nad svoji vlastni interpretaci slov v tisku. Jiri

          • Re: Slavia - Kladno 1:1

            zz     před 16 lety 03.07.2008 13:40 |  
            0 0

            Zdravím Jiří, na kvalitních posilách se pracuje, není to tak snadné, ale je to na dobré cestě.

            Také jsem byl včera na Letné, nechci dělat nějaké závěry, ale trenér Lavička zavedl intenzivní tréninky, hodně pracuje na kondici, hráči Sparty na to nebyli zvyklí, za Bílka to byla pohodička a proto měli včera těžké nohy, byli rádi, že mají za sebou třicet minut. Nedělal bych u Sparty nějaké velké závěry, počkám si, jak se projeví nové tréninkové metody trenéra lavičky až v pozdější fázi přípravy. Určitě jsi si všiml, že trenér lavička střídal ve větším počtu po 30 minutách a hráči pak odešli trénovat s kondičním trenérem na vedlejší hřiště. Lavička pochopil, že bez kondice nemá Sparta šanci uspět na mezinárodní scéně.

            Pokud jde o Tvoji obavu, že bychom mohli skončit bez pohárů, tak bych to tolik nehrotil. Ano, bude více adeptů na přední místa jako Brno, Teplice, Liberec, uvidíme, jak doplní tým Ostrava, ale Slávie pracuje na kvalitním doplnění týmu a já věřím, že budeme opět silní. Pozitivem je, že už nejdeme zimní přestupovou politikou, která se ukázala jako chybná.

            Pokud jde o Abraháma, tak je na odchodu. jeho angažování se nepovedlo, je možné, že zamíří do Bolky jako náhrada za odcházejícího Rajnocha, který pravděpodobně odejde do Itálie. Nebo půjde do ciziny. Ale určitě nedostaneme 10 mega, které jsme za něj dali Spartě. Bude to ztrátový obchod.

            Pokud jde o Šmicera, vypadá to na konec hráčské kariéry. Viděl bych ho na postu mezinárodního manažera, který by měl na starosti příchody a odchody hráčů do a z ciziny, včetně rozšíření zahraničního skautingu. Má kontakty, umí řečí, takže by to byl ideální post pro něho. A zahraniční skauting roste na významu, zvláště při cenách, které požadují české kluby za své top hráče.

            Jinak včerejší zápas jsem neviděl, nemohu hodnotit. Ale v tom úmorném vedru šlo především o to, aby to hráči přežili ve zdraví. Z testovaných hráčů to vypadá na Cisseho, že ho podepíšeme, ostatní odejdou. Jsem zvědavý na naše výkony na turnaji v Čelákovicích.

            • Re: Slavia - Kladno 1:1

              martyni (přítel SN)     před 16 lety 03.07.2008 14:41 |  
              0 0

              Zdravím pánové, já bych to též neviděl jinak zle, oproti minulé sezoně máme dvě zásadní posily, a to Jandu a Šventa, to jsou hráči, jakých u nas moc neběhá a věřím, že v evropských pohárech ukážou, že na moderní fotbal mají a pomůžou nám. Belaid může být též dobry, ukázal na jaře zlepšení a má jistej potenciál, časem to může býát opravdová posila (třeba oproti "Belaidovi" z minulé sezony). Odejde-li Suchý, mámtrochu obavy na postu stopera a def. záložníka, Brabec s Latkou jsou trochu podobné typy hráčů, na def. záložníku Tavares určitě potřebuje konkurenci - možná by byl variantou Gebre, loni na podzim na tomhle postu odehral tusim jeden zapas a moc se mi libil, rekl bych ze tehdy byl nejlepsim hracem na hristi, post krajniho beka mu potom moc nesedl. V utoku je posilou Necid - tedy doufam ze bude posilou oproti Strihavkovi, verim ze i Toleski a Senkerik budou davat goly.

            • Re: Slavia - Kladno 1:1

              Bulldock (přítel SN)     před 16 lety 03.07.2008 17:43 |  
              0 0

              Myslim že Ostrava bude ráda, když udrží pozice. . Odešli jim už tři klíčoví hráči, příchody nic moc. Silné bude Brno a Teplice, polepší si i MB. Narozdíl od pana Jiřího naši siuaci vůbec nevidím tragicky. . Přišel Šiklič, kvalitu ukazuje Jablonský i Gebre, Cissé se jeví dobře. Přijde ještě někdo do ofenzivy a skoro jistý je Belaid. Chce to ještě alternativu na PZ ( min. než se uzdraví Vácha,nebo Milan Černý( jestli vůbec. . chudák:( ), možná někoho do středu. . ale s jinou kvalitou než máme. . MJ, LV a pokud odejdou stopeři, tak náhradu. Pohyb může být i u brankářů, ale budeme silní. . Na Spartu jsem sám zvědavý. . nastal tradiční průvan v kádru, takže to asi bude skřípat. . Lavička ale umí. . počítám, že podzim bude trochu rozhoupaný, jaro bude mít silné.