Fortuna liga

Slavia zahájí sezonu v Liberci

Slávističtí fanoušci se konečně dočkají, jejich klub v neděli vstoupí do nového ročníku Gambrinus ligy, startuje sezona 2008/2009! A start to nebude lehký, hned v prvním kole přivítá Slavii Slovan Liberec, kterému v sezoně uplynulé patřila konečná šestá příčka. Hraje se v neděli od 20:15, vysílá ČT4 Sport.

Fotbalová Slavia zažila rušnou přípravu. Největším zklamáním je nepochybně nevydařené soustředění v Itálii, zápasy s kvalitními západoevropskými celky byly zrušeny, náhradou byl nakonec pobyt v Německu. Změny v kádru úřadujícího mistra nebyly tak zásadní jako loni, k určitému pohybu v kádru však došlo. Z hráčů, kteří nastupovali pravidelně, chybí Pudil, Abraham a slávistický srdcař Kalivoda. Dále odešli Blažek, Kubásek, Šourek, Střihavka a Dočkal, který zamířil právě do Liberce. Kolonka příchodů je také slušně zaplněna, z hostování se vrátili Vácha, Studík, Necid, Jablonský a Diviš. Hlavně poslední tři jména mají v A-týmu slušnou pozici. Ze zahraničí přišli Amadou Cissé, Ronald Šiklič a Gianluca Litteri. Jestli se k týmu ještě v létě připojí Slovák Grajciar je ve hvězdách.

Slavia představila také nové dresy a cíle pro nadcházející sezonu. Dresy nedoznaly výrazných změn, zvětšena byla slávistická hvězda, té bude dělat společnost její menší zlatá kolegyně, ta symbolizuje šestnáct titulů. Venkovní dresy budou černé s červeným a bílým pruhem na hrudi. "Minulá sezona se nám povedla, bude obtížné na ni navázat, ale pochopitelně bychom chtěli obhájit titul a probojovat se do Ligy mistrů. Věřím, že příprava i s drobnými zádrhely přinese své ovoce," k cílům se vyjádřil generální ředitel Slavie, pan Petr Doležal. V podobném duchu mluvil i Karel Jarolím.

Zpět k zápasu s Libercem. V uplynulé sezoně si Slavia odvezla od Nisy bod, doma dokázala Slovan porazit. V týmu Karla Jarolíma loni hostovali Blažek s Pudilem. Ve Slavii až na Váchu nepůsobí žádný hráč, který by v minulosti prošel Libercem. Kádr Slovanu je však ex-slávisty prošpikován, Ladislav Škorpil jich bude mít k dispozici hned šest.

"To vám řeknu po zápase, informací o Liberci máme hodně, sledovali jsme jejich poslední přípravné utkání. Řekl bych, že připraveni jsme , ale promítnout se to musí samozřejmě do výsledku," k utkání se vyjádřil Karel Jarolím.

Od nové sezony se budu opět pokoušet trefovat pravděpodobné sestavy.

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku:
Vaniak - Suchý, Latka, Brabec, Jablonský - Gebre Selassie, Jarolím, Tavares, Černý - Švento, Toleski

Pokud máte v neděli volno, určitě vyrazte do Liberce. Slavia potřebuje podporu, pokud chce dobře začít sezonu 2008/2009.

Komentáře (24)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

    Stroninhu     před 16 lety 02.08.2008 10:42 |  
    0 0

    Přeji dobrý den,
    jestli máte s touto sestavou pravdu, pak se na ten zápas raději ani dívat nebudu. Já doufám, že KJ opravdu viděl, že to s touhle sestavou nejde a že na Liberec nasadí hráče, kteří své posty znají. A pár jich ze základu posadí na lavičku. Na základ podle mě, nemá Gebre, Jarolím a Latka.
    Mohlo by se nám taky stát, že v prosinci, po nevydařeném vstupu do LM a UEFY a na 8 příčce GL, bude Jarolím říkat, sestava? Jo to byla chyba....

    Stroninhu

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      japhy     před 16 lety 02.08.2008 11:15 |  
      0 0

      Já si myslím, že Gebre je docela v poho. Jandys je podle mě o něco lepší, ale jestli nemá natrénováno, nevím. Rozhodně to není ten největší problém. Latky bych se taky zastal. Sice jsem ho prakticky viděl jen proti Hradci, kde to přes střed párkrát šlo, ale pořád si myslím, že to tam moc pouštěl hl. Jarolím. Tomu jsem hodně fandil, navnadili mě onliny z přípravy, když hodně střílel, ať už ze hry nebo z přímáků. Ale aby to bylo za cenu slabé práce dozadu, to myslím nestojí. V tomhle ohledu ho jasně převýšil Volešák, můj tajnej tip. Prostě to tam rozběhal, skluz sem, skluz tam, přenášel hru bez problémů, po zemi, vzduchem, docela s jistotou. Ale asi to není KJ kůň. Škoda. Něco mezi je asi Tijany - Není tak bojovnej jako Voliš, ale rozhodně se snaží víc, jak MJ. A dopředu oproti Volešákovi je lepší. Navíc proti němu KJ už asi není tak vysazenej. Ale rozhodně musí Šventík z útoku, co jsem viděl, byl tam naprosto zbytečnej, protože si pořád hrál to svoje křídlo a motal se jen u lajny. Sice krásně s Černochem a hl. s Jablonským kombinovali, ale bezúčelně. Prostě si myslím, že jeho síla je v přečíslování zálohy a podpoře útoku. Takhle prostě vepředu před bránou pořád jeden člověk chyběl. Pokud s ním měl KJ plán takovej, že bude utíkat obráncům, případně přes ně ve sprintu chodit a zakončovat, musel by se pohybovat v úplně jiných prostorech.

  2. Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

    zz     před 16 lety 02.08.2008 13:56 |  
    0 0

    Nedělní zápas se blíží, je důležité, abychom úspěšně vstoupili do soutěže podobně jako loni v Jablonci. Úspěšný vstup nám může hodně pomoci v dalších zápasech. Doufám, že Karel Jarolím najde vítěznou sestavu, která bude mít důvěru delší období. Je to důležité pro psychiku hráčů a jejich sebevědomí. Liberec není lehký soupeř, ale je dobře, že máme na úvod těžkého soupeře, který nás prověří. Jsem zvědavý na náš herní projev. To je pro mě důležitý faktor, od něho můžeme dělat určité závěry o našich vyhlídkách v předkole LM.

    Hlavní slabina Liberce je v obraně, oba stopeři jsou pomalí, stejně tak krajní bek Janů. Žádný zázrak nelze očekávat ano od pravého beka Radziniviučise. Jako přeškolený útočník nemá návyky krajního beka, a často hraje naivně v obraně, je to patrné taky při hraní offside systému, kde se často zapomene. Obecně defenziva je největší slabinou soupeře, často nechávají záložníci soupeři hodně prostoru, nedostupují ho. Viděl jsem zápas Liberce s Alborgem a rychlost dánských hráčů dělala Liberci velké potíže. Předností Liberce je hra záložní řady, která je opravdu silná směrem dopředu, je sehraná, hraje spolu už delší dobu. Nebezpečné jsou útočné standartní situace, proto bych nedoporučoval faulovat v nebezpečných prostorech. Standartky umí výborně zahrávat Dočkal, Papoušek i Frejlach, pokud naskočí do hry jako střídající hráč. A ve vápně jsou nebezpeční hlavičkáři Nezmar, Koštál, Holeňák. Pozor na odražené míče, soupeř má kvalitní střelce ze střední vzdálenosti, proto je třeba při standartkách pokrýt tento prostor. Stejně tak je třeba přistupovat těsně k Papouškovi a Dočkalovi a nedat jim prostor ke střelbě. oba dva jsou v této herní činnosti výborní, umí to levou i pravou nohou. Velkou zbraní soupeře je hra Keriče. Díky své rychlosti se dokáže dostat do šancí, je na něj hodně faulů. Vše dělá v rychlosti, tím se liší od většiny ligových hráčů. Často alternuje mezi zálohou a útokem. Nezmar je hodně platný v osobních soubojích a při obranných i útočných standartkách.

    Pokud jde o naši sestavu, je třeba dát prostor rychlostním typům hráčů s formou, postavit hráče na posty, kde jsou platní pro hru a tým. Nedoporučoval bych postavit stoperskou dvojici Latka, Brabec. To by nemuselo dopadnout dobře. Stejně tak do středu zálohy bych preferoval Balaida před markem Jarolímem nebo Volešákem. Nevím, jak je na tom Janda, ale patrně bude potřebovat ještě nějaký čas, takže bych místo Gebreho postavil na kraj zálohy Šenkeříka. Ale je možné, že Janda už se bude cítit na celý zápas. Pokud jde o útok, Karel Jarolím patrně zvolí herní systém s jedním útočníkem, kterým bude Toleski. Bohužel rychlostní typ útočníka typu Vlčka postrádáme, Ivana je z formy a experiment s Dušanem bych nepoužil. Já osobně bych využil vzhledem k tomu, že nám chybí rychlostí typ útočníka střelecké potence a sebevědomí Necida ve dvojici s Toleskim. A na pravou stranu zálohy bych postavil Jandu nebo Šenkeříka. Litteri pravděpodobně nastoupí dnes za B tým proti Larnace. Nelze čekat, že hned nastoupí za A tým, to by bylo kontraproduktivní a ublížilo by to týmu i samotnému hráči.

    Pokud jde o hru, očekávám z naší strany kombinační fotbal po stranách, žádné nakopávané míče od stoperů, aktivní hru krajních beků, kteří budou podporovat ofenzivu, musíme útočit ve větším počtu hráčů, očekávám rychlý přechod do útoku, hru na co nejméně doteků, hráči nesmí zpomalovat hru zbytečným držením míče, musí se nabízet pohybem o míč, ne staticky čekat a nechat se obsadit hráčem soupeře. očekávám střelbu ze střední vzdálenosti, kvalitní zahrávání standartek, dobrou hru dozadu, hráči musí přistupovat těsně k soupeři, nenechávat mu prostor a čas. A hlavně zbytečně nefaulovat v nebezpečných prostorech a hrát disciplinovaně. nenechat se vyprovokovat k oplácení. Snad se nám vstup do soutěže povede po herní i výsledkové stránce a uděláme první krok k obhajobě titulu. A dobrou zprávou je, že nám nevěří deník Sport, který nás tipuje až na třetí místo. Protože redaktoři Sportu se mýlí často ve svých prognózách, častěji než meteorologové s předpovědí počasí, tak mě to naplňuje optimismem.

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      quelhar (admin)     před 16 lety 02.08.2008 14:15 |  
      0 0

      Na druhou stranu Ruda Pivrnec tipuje nase vitezstvi v Liberci (a navic vitezstvi Bolky na Letne) :o)

      Co se tyce nasi hry, tak ocekavam, ze se budeme prosazovat po leve strane, kde nejspis stejne jako proti Iranu nastoupi Jablonsky s Cernym (a mozna doplneni Sventem, at uz bude hrat utocnika nebo krajniho zaloznika).

      • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

        zz     před 16 lety 02.08.2008 14:46 |  
        0 0

        Zdravím Quelhare,
        já hlavně věřím, že se prosadíme gólově a je jedno, zda zleva nebo zprava. To je nejdůležitější. Jinak Ruda Pivrnec má na toto kolo rozumné tipy, taky si myslím, že Sparta nevyhraje. Jsem zvědavý, jak si povede útočné duo Slepička, Bony. A překvapila mě včera Sparta, že postavila od začátku na Dukle mladého Kadlece. Myslel jsem, že ho nechají stagnovat v dorostu, ale tady jsem je podcenil. Už ho staví v základu B týmu, což mu může pomoci ve výkonnostním růstu. Každopádně jsem zvědavý na dnešní výkon Sparty, Bolky, i na to, kolik přijde lidí.

      • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

        Huzgi (přítel SN)     před 16 lety 02.08.2008 14:50 |  
        0 0

        Jasně a Petržela o kus dál píše, že Jarolíma velmi dobře zná a že se vůbec nebojí, že by KJ nevěděl, jak to poskládat. Mám stejný názor. Pamatuji první Jarolímův rok, kdy neměl téměř žádnou volbu a když Šventa rozbolela záda a Lukáš Jarolím byl mimo, tak to byla hrůza a děs. A neviděl jsem rád ani Brucknerovu neměnnou sestavu, která po vypadnutí jednoho hráče (viz MS) se totálně rozsypala. Jestli má 11 hráčů své jisté, potom dalších 17 nemá žádnou motivaci. Chce-li být Slávia úspěšná dlouhodoběji a na více frontách, musí mít variabilní tým, kde se může základ obměňovat a s tím půjde ruku v ruce rozmanitost hry a méně čitelná tvář pro soupeře. S tím, že tato rozmanitost bude jen odlišnou tváří tradiční slávistické kombinančí a rychlé hry.

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      Boo_SKS     před 16 lety 02.08.2008 14:46 |  
      0 0

      zdravim pane zz, nepisu jsem casto, neb jsem vetsinou lin se prihlasovat, Vase nazory me vzdycky z odborneho hlediska zajimaji a mnohdy se s nimi neda nez souhlasit, ale jakozto pomerne casty navstevnik utkani slovanu, bych si dovolil polemizovat s Vasim nazorem o slozeni obrany na nedelni zapas.Hlavni zbran Liberce, kterymi nas vzdycky "ubil" ci minimalne nahanel strach kazdy zapas, jsou standartni situace a centrovane mice z Papouskovi ci Dockalovi strany, adresovane Smetanovi ci Nezmarovi.Vami zminovany Keric je sice vskutku rychly hrac, ale vetsinou si zbiha do stran a pripravuje sance pro kridelni hrace, na hrotu se citi krapet utopeny, narozdil od Nezmara.Cili dle me bychom meli postavit na stopery vysoke hlavickare Brabce s Latkou, cimz bychom meli zneutralizovat Nezmara ci Kostala pri vysokych micich, ale na kraje obrany a zalohy behave, rychle hrace, kteri by naopak zneprijemnili zivot prave Kericovi a Papenovi s Dockalem.Myslim, ze Siklic se Suchym toto kriterium splnuji, a proto bych byl pro tuto variantu.Hezky den

      • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

        zz     před 16 lety 02.08.2008 15:02 |  
        0 0

        Zdravím a přeji hezký den,
        ano Kerič si často sbíhá k lajně, proto jsem psal, že se pohybuje mezi zálohou a útokem. Suchý a Brabec jsou výborní hlavičkáři, já bych Suchého nepodceňoval při obranných standartkách, myslím, že s Brabcem uhlídají Nezmara a Košťála. Navíc to není jen o jednom stoperovi, záleží, jak tým brání obranné standartky jako celek. U Latky je problém, že často zbytečně fauluje v nebezpečném prostoru, nechá se snadno obehrát a nechává soupeři hodně prostoru, proto se mi jeví stoperská dvojice Suchý, Brabec lepší variantou i vzhledem k předkolu LM. Krajčík je taky rychlý hráč, a i když v poslední sezóně hrál pod své možnosti, věřím, že zápas v Liberci zvládne a bude to starý, dobrý Matěj Krajčík. Zvláště jeho kvalitní podpora ofenzivy, kvalitní mezihra a centry jsou pro naši hru důležité. Keriče musí eliminovat Janda a Švento svou rychlostí, počítám s tím, že Kerič bude přebíhat zprava doleva. A hlavně pozor na střely ze střední vzdálenosti, v tom je Liberec nebezpečný. A pozor na malé domů Vaniakovi, hra nohou, zvláště když je pod tlakem útočníků soupeře, mu dělá velké problémy. A na pomalou stoperskou dvojici Holeňák, Košťál chce hrát vysunutý pressink a nutit je k chybám v rozehrávce a ke ztrátě míče.

      • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

        Chlupp (přítel SN)     před 16 lety 03.08.2008 10:18 |  
        0 0

        Absolutní souhlas:-)jen, aby to vyslo..

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      slaviator     před 16 lety 02.08.2008 17:20 |  
      0 0

      Loni nás taky tipovali na třetí místo.. :)

  3. Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

    tolsimir     před 16 lety 02.08.2008 15:04 |  
    0 0

    je nekde odkaz na ten clanek ve Sportu?

  4. sestava na Liberec

    slaviator     před 16 lety 02.08.2008 17:15 |  
    0 0

    Vaniak - Suchý, Latka, Brabec, Jablonský - Krajčík, Belaid, Tavares, Švento - Toleski, Necid.

    • Re: sestava na Liberec

      Eluin (přítel SN)     před 16 lety 02.08.2008 18:27 |  
      0 0

      Necidovi v základu moc nevěřím, ale myslím si, že by do utkání nastoupit (v průběhu hry) mohl.

      • Re: sestava na Liberec

        Chlupp (přítel SN)     před 16 lety 03.08.2008 10:23 |  
        0 0

        Myslím, že by Necid měl dostávat příležitost, aby se prosadil, ale u Jablonského nevim, jestli není Šiklič lepší..

  5. Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

    quelhar (admin)     před 16 lety 02.08.2008 21:02 |  
    0 0

    No tak nechtel bych videt, jak by se tu hodnotil vykon, ktery dnes predvedla Sparta. Diky neschopnosti CT jsme sice videli zapas jen od 40. minuty, ale nic nenasvedcuje tomu, ze zapas byl do te doby nejak zajimavy. Od 40. minuty pak byl velmi prumerny. Obe strany vyrobily temer neuveritelne mnozstvi chyb, nepresne prihravky i na kratkou vzdalenost. Rozhodl naprosto nahodny gol, kdy Kadlecova strela z 30 metru prosla klubkem hracu a golman ji nevidel a nereagoval. Ale bohuzel, pocitaji se body a ty ma Sparta po prvnim kole tri. Muzeme jen verit, ze timto zpusobem to proste nebudou schopni uhaluzit vzdy :o) O mnohem svedci take to, ze tri ctvrtiny spartanske obrany si odnesly zlutou kartu. Rekl bych, ze by klidne mohli mit doma i problemy s Tiraspolem.

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      tolsimir     před 16 lety 02.08.2008 21:06 |  
      0 0

      Slo o prvni kolo, byla tam jiste znat jeste nejaka nerozehranost. Presto souhlasim, ze oba tymy hraly opravdu hrozne. Takto jsme ani na jare nehrali

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      zz     před 16 lety 02.08.2008 22:26 |  
      0 0

      Zdravím Quelhare,
      byl jsem na zápase a byla to fotbalová nuda. První půle nekoukatelná s výjimkou dvou akcí. Do druhé půle změnil Lavička rozestavení z 4-5-1 na 4-4-2. I on pochopil, že nemá vhodné hráče do tohoto systému. Prostě když dva dělají totéž, není to totéž. Aragones pobláznil některé české trenéry, kteří chtějí bezmyšlenkovitě kopírovat jeho systém. Ale on do tohoto systému měl typologicky vhodné hráče a kvalitu. Španělé můžou hrát díky kvalitě hráčů jakýkoliv systém, s výjimkou systému vše na Kollera, na to nemají hráče díky své výšce. Příchod Bonnyho pozvedl mírně úroveň hry, ale pořád to bylo hodně průměrné utkání. Bony je dobrý do kombinace, nebojí se vystřelit, je dobrý při standartkách, ale je slabý v osobních soubojích. Něco jako Marek Jarolím. Největším zklamáním je výkon Patrika Bergera, bude muset hodně přidat. Není nebezpečný, chybí mu větší pohyb, Horváth byl platnějším hráčem. Jeho přihrávky Patrik ani náhodou nenahradil. A ke střelbě se prakticky nedostavil. Šel jsem na zápas kvůli Rajnochovi, opět potvrdil, že je to konstruktivní hráč, umí podržet míč a dát přesnou přihrávku, vyvézt míč, zapojit se do kombinace. Prostě ideální posila pro Slávii. Rozdíl proti Řepkovi, na kterého šel míč, nikdo ho neatakoval a Řepka ho bezmyšlenkovitě odkopl do autu. Defenziva Sparty je hodně propustná, hrají málo aktivně v defenzivě, málo pressují. Nejlepším hráčem byl Kozáčik, jsem rád, že se dočkal a chytil šanci za pačesy. loni se mu to pár lidí smálo, že si nepolepšil, ale poctivým přístupem a trpělivostí se dočkal. Zaujal mě i Ganugrava, za krátký čas dokázal podržet míč a hrát konstruktivně. Zeman dobrý dopředu, dozadu slaboučký, velké zklamání Papadopulos i Pecka. Papadopulos by pro nás nebyl teď přínosem, proto jsem rád, že jsme ho neangažovali, jak si přál Quelhar. Stejně tak mě ve středu zklamal Kušnír. Šanci, kterou měl Nečas se musí proměňovat. Pár pěkných průniků měl Kladrubský, na druhé straně Kysela s Kalinou. Hře chybělo větší tempo, všechno bylo zdlouhavé, pomalý přechod, spousta ztrát, malý pohyb bez míče, téměř většina střel šla mimo nebo nad bránu. A co mi vadí, je neustálé polehávání hráčů a zdržování. To je nemoc českého fotbalu. Hráčům všechno dlouho trvá. Tím jak chybí pohyb bez míče, většina přihrávek jde na obsazeného hráče. Zápas to byl průměrný, Bolka nebude podle mě do třetího místa, ani náhodou. Myslím si, že Hapal může být prvním odvolaným trenérem. Stejně tak si nemyslím, že spadne Kladno. Můj tip je Příbram a Zlín. Doufám, že zítra nabídneme jiný fotbal, jinou kvalitu. A hlavně doufám, že vyhrajeme.

      • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

        zz     před 16 lety 02.08.2008 22:30 |  
        0 0

        A ještě dodatek, opět se vyznamenali primitivové ve sparťanském kotli. Vyvěsit transparent na podporu masového vraha Karadžiče, může jen magor. Asi by Sparta měla zavést registraci problémových fans.

        • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

          Stroninhu     před 16 lety 03.08.2008 10:31 |  
          0 0

          Zdravím pana ZZ,
          včera jsme sledovali stejné utkání, i já si myslím, přesně to co Vy. Jinak co mě ještě zarazilo, bylo nevyloučení Řepky, který se měl pakovat už v první půli a také 2 ruce, jedna Mladoboleslavská a jedna Sparťnská. Doufal jsem, že se výkony rozhodčích zlepší, ale bylo to pouze přání. Opět nekvalitně odpískané utkání.

          Stroninhu

          • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

            zz     před 16 lety 03.08.2008 12:30 |  
            0 0

            Zdravím Vás,
            ano Řepka měl být vyloučený po zákroku na Pecku. Bohužel už je tradicí, že rozhodčí se bojí dát červenou sparťanskému hráči na Letné. Stačí si vzpomenout na zákrok Řepky na Standu Vlčka v derby. Být to jinde, tak už je hráč vyloučený. Od výkonu rozhodčích, ani od komise pana Macely nelze čekat nějaké zlepšení, budou to smutní hrdinové ligy. Dokud se nezmění vedení svazu, které udělá razantní změny, tak bude vše při starém. Jen doufám, že nás rozhodčí v této sezóně příliš nepoškodí. Je třeba si uvědomit, jak důležitá je tato sezóna vzhledem k novému modelu LM a poháru Uefa. Rozhodčí budou pod velkým tlakem některých klubů a funkcionářů. A obávám se, že Sparta bude dělat pro titul vše možné i nemožné. To je realita.

  6. Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

    Chlupp (přítel SN)     před 16 lety 03.08.2008 10:09 |  
    0 0

    Mě překvapuje, že autor zmiňuje změnu na dresu pouze jako zvětšenou hvězdu a to, že máme konečně červenobílá sešívaná záda,vlastně to nejdůležitější, co se změny týče, toho si jaksi nevšiml? A doufám, že nebude mít pravdu s Gebre a Jablonským, Šiklič a Belaid,popř. Janda a hlavně Necid, mají asi větší formu.

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      TKutnik (přítel SN)     před 16 lety 03.08.2008 14:42 |  
      0 0

      Sešívaná záda byla už v minulé sezoně, si projeďte fotogalerii...A opět, stejně jako loni X-krát, sestavu bych taky poskládal jinak, ale tohle vykrystalizovalo v přípravě, tudíž je opravdu pravděpodobná

  7. Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

    RiverPhoenix     před 16 lety 03.08.2008 11:32 |  
    0 0

    nevíte někdo jak dlouho před zápasem můžu vyzvednout v edenu zarezervované lístky z netu?

    • Re: Slavia zahájí sezonu v Liberci

      Khadgar     před 16 lety 03.08.2008 14:55 |  
      0 0

      To jsem taky řešil a nezjistil...takže jsem je koupi už v Praze (ticketportal)