Archiv

Béčko je od pondělí v přípravě

V pondělí zahájil zimní přípravu B tým, z A dorostu přešel Pavel Čmovš, několik hráčů z podzimního mužstva je na testech v klubech, kam by případně odešli na hostování.

Do zimní přípravy naskočilo zhruba 25 hráčů. "Počty se průběžně mění, někteří hráči odcházejí na testy, budou se řešit hostování," řekl k počtu svých svěřenců kouč Miroslav Janů. Z A dorostu přišel pouze Pavel Čmovš. "Měl jsem zájem o Pavla Vyhnala s Vojtěchem Přeučilem, ale ti kvůli studijním povinnostem, kdy je v létě čeká maturita, zatím ještě zůstanou v dorostu." Na marodce je zatím jen Petr Javorek. "Po zranění chrupavky v koleně začal vyklusávat. Další hráči jsou nemocní, mají angínu a podobné obtíže, jsou to Honka, Gulajev a Bauer."

V úterý béčko odjede na soustředění do Černého dolu, po návratu je naplánováno deset přáteláků se soupeři od druhé ligy po divizi, jeden soupeř je ještě v jednání. Zápasy by se většinou měly hrát v Edenu.

Komentáře (3)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Studík,Kindel,Hošek Jan,Černý Milan,Kovařík

    MaestroFilip     před 15 lety 07.01.2009 21:36 |  
    0 0

    Nevíte někdo do kdy mají ve slavii smlouvu?

  2. Re: Béčko je od pondělí v přípravě

    tolsimir     před 15 lety 09.01.2009 07:20 |  
    0 0

    Tak do CSKA miri trener Zico, ktery ma rad technicke hrace v utoku. Navic zustane diky nemu urcite i Vagner Love. Uz neverim, ze se Necid dokaze prosadit