Fortuna liga

Olomouc - Slavia 1:0

Slávisté nezvládli další utkání v Olomouci a před pražským derby si připsali druhou ligovou porážku.

Slavia: M. Vaniak - D. Hubáček , M. Suchý , E. Brabec , D. Švento - M. Jarolím , P. Janda , P. Trapp , J. Černý (88. P. Grajciar ) - A. Besta (78. P. Fořt ), T. Pekhart (46. T. Belaid )

Od prvního ligového kola nezažilo červenobílé mužstvo pocit prohry. Dočkali jsme se až v prvním dubnovém utkání v Olomouci.

První poločas příliš fotbalové krásy nepřinesl, slávisté plynule pokračovali ve výkonu z domácího utkání se Zlínem. Nedokázali si pořádně přihrát a zodpovědně hrající domácí byli nebezpečnějším mužstvem. Jedinou nebezpečnou akci vybojoval po čtvrt hodině hry Janda, jeho přihrávku ve vápně posunul Besta na Jarolíma, ale ten střílel po zemi mimo. To bylo z hostující strany vše. Na druhé straně hlavičkoval nebezpečně Ordoš těsně vedle. Stejného hráče před koncem poločasu vychytal Vaniak.

Do druhé půle trenér Jarolím již neposlal Pekharta, naopak posílil záložní řadu nasazením tuniského reprezentanta Belaida. Domluva během přestávky hráčům Slavie pomohla a hned v první minutě měl dobrou příležitost ke skórování Janda. V šestapadesáté minutě perfektně Černý vysunul rychlíka Šventa, který přesně ve vápně našel Bestu, který míč tečoval bohužel jen do gólmana. Olomouc čekala na svou šanci a dočkala se jí v minutě čtyřiašedesáté. Po rychlém brejku obrana sešívaných nedokázala udržet míč, do vápna precizně nacentroval Rossi a střídající Kobylík hlavou překonal Vaniaka. Hned dvojici modrých útočníku musel bránit v hlavičkovém souboji Hubáček, Suchý nijak na situaci nereagoval. Doufejme, že si z reprezentačního srazu nepřivezl špatnou formu i do dalších zápasů. Po inkasovaném gólu chvíli trvalo, než se slávisté vzpamatovali a vrhli se do útoku. Dvacet minut před koncem po rohovém kopu míč doputoval k překvapenému Trappovi, který nedokázal zareagovat a umístit míč do prázdné branky. Po dalším rohu pálil z voleje Švento, ale ani on nebyl úspěšný. V té době již v útoku bojoval Fořt. V poslední desetiminutovce si připsal parádní hlavičku, ale neméně pěkně zareagoval domácí gólman. Drobisz vytáhl několik zákroků i při zmatku v pokutovém území, když vyrazil nejdříve střelu kapitána Brabce a poté i Jarolíma. Pět minut před koncem měl práci i Vaniak, když se pěkně individuálně dostal do šance opět Kobylík.

Doufejme, že druhá ligová prohra hráče probere a v příštích utkáních budou bojovat celý zápas. Ne vždy to přijde samo jako v Jablonci. V Edenu proti Spartě to snad ani jinak nepůjde.

Komentáře (185)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    tolsimir     před 15 lety 05.04.2009 22:03 |  
    0 0

    Jak se tomuhle rika? Slavisticky duben? Potreti za sebou?

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:07 |  
      0 0

      No, kdyz se nedari za cely rok jen v dubnu, tak se to da snest, ne?
      Je skoda, ze jsme hrali dobre za cely zapas dohromady asi jen 20 minut, ale treba to hrace probudi, trener je serve a bude zase lepe. Neni potreba nijak hystercit. Ve stredu hrajeme ve Zline, tak si snad pred derby zvedneme naladu.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        slimak     před 15 lety 05.04.2009 22:09 |  
        0 0

        taky myslim ze k tomu staci rict pouze ,,slavisticky duben" a to nejvesti nic dobreho..sparta zitra nesmi vyhrat a my prohrat v derby

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Wommi     před 15 lety 05.04.2009 22:09 |  
        0 0

        ..zapas jsem nevidel...jak hrali?..dobre nebo naprd?...podle on-linu to vypadalo ze tam nejaky sance byly...

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          slimak     před 15 lety 05.04.2009 22:11 |  
          0 0

          prvni pule byla opravdu tragicka..v druhe prislo zlepseni, par sanci a bohuzel i gol olomouce po velky chybe jinak zle hrajiciho sucheho...

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Wommi     před 15 lety 05.04.2009 22:14 |  
            0 0

            diky za info

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        tolsimir     před 15 lety 05.04.2009 22:11 |  
        0 0

        No je asi trochu skoda, ze ten zaklety mesic je zrovna ten ve kterem se vzdy rozhoduje o titulu. Kdyby to byl treba listopad, tak by to bylo lepsi, aspon muj nazor.
        V kazdem pripade mame takovy naskok, ze staci neprohrat derby. Co me ale trochu znepokojuje je fakt, ze nevidim v nasem tymu utocnika na kterem by se dala postavit hra jako na Necidovi. Navic Hubacek je vpravo absolutne k nicemu a jeho prendavani si mice na levou nohu aby to pak stejne zkazil me v prvni puli ubijel.
        A pozor na Zlin, potrapil nas i v Edenu a on hraje doma dost dobre, jak proti Liberci, tak ted proti Teplicim

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Wommi     před 15 lety 05.04.2009 22:17 |  
          0 0

          .tak snad by mohla pomoct minimalne remiza zitra sparticky s libercem.

          docela by mi zajimalo proc je ta slavie vzdycky na jare takova...sice vyhry,..ale jakym stylem a vetsinou stestim na konci. a bohuzel i ta kombinacni hra je ted asi pase..coz mi mrzi protoze tu jsem si uzival, nakopavany mice se mi snad libily jen u repre kdyz to bylo na kollera, coz byl opravdu unikat.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:26 |  
            0 0

            Protoze prestavujeme tym vetsinou v zime. Lonskou zimu prisli Cerny, Jarolim a spol. V lete pak zadna posila do zakladu neprisla a tym byl pomerne sehrany. Ted mame zase noveho Trappa ve stredu zalohy, odesel i Krajcik a zase chvili trva, nez si to poradne sedne.
            Kazdopadne si myslim, ze to opravdu neni vubec zadna tragedie, ani ta hra, ackoli se dnes 70 minut nedarilo, tak pak jsme si vytvorili asi 4 tutovky behem deseti minut.
            Vubec nemam strach, ze by Sparta tech zbylych devet zapasu vyhrala. Spis z nich ziska tak 20 bodu, mozna 23.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              Wommi     před 15 lety 05.04.2009 22:30 |  
              0 0

              ..pak je ale napovazenou ze ze 4 tutovek nedaj aspon jednoho gola?!..jsem sice laik,..ale treba bych mozna driv stridal, na poslednich 12 minut je to malo,...a pak opet stale zminovany standardky,..a mozna bych se vratil pro mne k prijatelnejsimu sventovi v zaloze(nevim jak to slo dnes, ale proste toto je muj dlouhodobejsi pocit).

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:44 |  
                0 0

                Svento v obrane je pro me nejlepsi mozny tah, co jde udelat v oblasti leveho obrance. Utoci porad stejne a dava prostor Cernemu hrat vice ze stredu. Dnes byl zase Svento spolu s Jandou nejnebezpecnejsi hrac pro souperovu obranu. Svento na beku jednoznacne ano. Zadna jina varianta nam neda takovou utocnou silu na leve strane, jako prave tahle.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              Wommi     před 15 lety 05.04.2009 22:34 |  
              0 0

              ..jinak samozrejme jak rikas..i kdybychom meli po zotrku treba 9 bodu, je to porad obrovsky naskok,..ktery by mel byt dostacujici, pokud se akorat kluci neposerou!

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:18 |  
          0 0

          Zlin sice hraje doma celkem dobre, ale musi se soustredit na ligu a ne na pohar. Rekl bych, ze muzeme zcasti obmenit sestavu, nechat zahrat Hoska, Siklice a Cisseho a kdyz neprohrajeme, tak to bude pro postup dobra pozice. Zlin asi taky nebude hrat v nejsilnejsi sestave a tak tam jiste nejaky gol dame.
          A co se tyce toho dubna - s nasim stale jeste 12bodovym naskokem opravdu nemusime byt vubec nervozni.
          A k utocnikum - kdyz si projdu cele jaro, tak by meli hrat asi Fort s Pekhartem. Mi se dnes Fort libil.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            tolsimir     před 15 lety 05.04.2009 22:21 |  
            0 0

            Nejde o to zda byt nervozni nebo ne, ale takovehle vykony podavame pravidelne na jare, snad jen krom polocasu s Plzni a zapasu na Strizkove a to nemuze byt nahoda

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:30 |  
              0 0

              Proti Baniku byl minimalne polocas taky dobry a v ostatnich zapasech jsme taky nebyli horsi, stejne tak dnes to byl celkem vyrovnany zapas.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                tolsimir     před 15 lety 05.04.2009 22:31 |  
                0 0

                Pravda, proti Baniku se mi ten druhy polocas dost libil, ale kdyz se koukam na vysledky Baniku, tak si rikam jake je to meritko?

                • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                  quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:37 |  
                  0 0

                  Takhle to prece brat nejde. Banik hral v tom zapase dobre, nejspis nejlepe na jare.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            GeorgK (přítel SN)     před 15 lety 05.04.2009 22:21 |  
            0 0

            Já teda nervozní jsem, a fest! Po zítřku to bude 9b. Pokud v pondělí předvedeme dnešní výkon, tak za týden možná i 6b a 6 kol do konce :/

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:35 |  
              0 0

              I kdyby to tak bylo, tak co? Prece nemyslis, ze Sparta bude az do konce vsechno vyhravat? Vzdyt Sparta nevalcuje sve soupere rozdilem tridy. Hraje vyrovnane zapasy, stejne jako my. Navic doma v derby jiste predvedeme lepsi vykon.
              Sparta ma o pet bodu mene nez loni, my mame o dva body vice nez loni.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                tolsimir     před 15 lety 05.04.2009 22:38 |  
                0 0

                Pokud tedy dobre pocitam, tak v pripade ze uhrajeme stejne bodu jako loni, coz by bylo bodu 12 za tri vyhry a tri remizy, tak by Sparta musela uhrat bodu 22 za 8 kol, coz je pravda dost obtizne, protoze loni uhrala myslim ze 14, ale ne veci nerealnou. Presto jsem stale optimista a stojim si za tim, ze staci neprohrat derby a neni o cem

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Wommi     před 15 lety 05.04.2009 22:22 |  
            0 0

            ..no hele pri slavistyckym pristupu..zitra to muze spadnout na devet..pristi tyden treba na sest..a pak uz se slavka poveze,..kluci se podelaj a bude to zase natesno!..snad ale ne..snad se uz poucili..aspon to vzdycky rikaj a tvrfej ze uz vedi jak na to.:)

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:40 |  
              0 0

              Jenze sest bodu, to jsou porad tri zapasy, ve kterych na nas Sparta musi neco uhrat. Tri zapasy ze sedmi zbyvajicich. Nedelejte, jako bychom byli nejaky Zlin a v kazdem zapase se trepali o body. Na jare jsme ze sesti zapasu 4 vyhrali, Sparta na nas (pokud zitra vyhraje) uhraje za tech sest zapasu jediny bod.
              Do konce ligy uhrajeme aspon 12 bodu a to bude bohate stacit na titul.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                tolsimir     před 15 lety 05.04.2009 22:45 |  
                0 0

                Pro porovnani souperi z lonska - Sparta (D), Plzen (V), Liberec (D), Teplice (V), Zizkov (D), Olomouc (V), Boleslav (V), Jablonec (D) a ti letosni - Sparta (D), Kladno (V), Boleslav (D), Brno (V), Budejovice (D), Zizkov (V), Teplice (V), Liberec (D). K naproste jistote titulu staci uhrat 15 bodu, coz by znamenalo pet vyher napriklad nad Kladnem, Boleslavi, Budejovicemi, Zizkovem a treba Libercem. Sparta ale vsechno nevyhraje a proto se ten Liberec klidne muze skrtnout. Navic je treba pripocitat faktor Eden. Mas pravdu, ze sance ze bychom o titul prisli je hodne mala, ale proste vykony nejsou dobre, je tu ten duben a proste urcita skepse tu je pochopitelna

                • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                  quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:57 |  
                  0 0

                  Ti souperi jsou srovnatelni jako loni. Tlak na nas je daleko mensi nez loni, kdy to touto dobou bylo o dva body a ne o 12.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      GeorgK (přítel SN)     před 15 lety 05.04.2009 22:17 |  
      0 0

      No ono je to skoro každý rok, a stává nás to titul :/ Ale, ne že by minule hra byla lepší. Se docela děsím pondělka. Doufejme v Liberec.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        tolsimir     před 15 lety 05.04.2009 22:23 |  
        0 0

        Bohuzel Liberec je venku tragicky a zitra se da cekat pohodova vyhra Sparty

  2. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    michalm.mac (přítel SN)     před 15 lety 05.04.2009 22:07 |  
    0 0

    Tak nějak smolný zápas. Ale spíš mě trochu straší, že zrovna před tim derby...

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      martin08     před 15 lety 05.04.2009 22:29 |  
      0 0

      lepsi pred derby nez v derby prece. nevesme hlavu, horsi jsem nebyli, uz to neni takova jizda jako na jare, ale nedelal bych z toho tragedii, hra neni nejlepsi ale ted je hlavni nechytnout "schizu" ze to je o 12, po podeli 9 po derdy 6.. hlavnu vzhuru!

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        slimak     před 15 lety 05.04.2009 22:46 |  
        0 0

        chlapi, ja vam celkem zavidim vas klid..ja zacinam byt celkem dost nervozni, on ten naskok neni tak velky jak se muze zdat..zasadni zaleziotsti je neprohrat derby, ktery by diky zitrejsi mozne vyhre sparty mohlo dostat vetsi naboj nez bychom chteli

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          lassiter     před 15 lety 05.04.2009 22:49 |  
          0 0

          Já myslim, že to trochu toho klidu chce... Před jarem jsme měli náskok šesti bodů a čtrnáct zápasů do konce. Řikali jsme si, jak je to slušnej náskok. Teď je náskok minimálně devět bodů a osm zápasů do konce.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 22:54 |  
          0 0

          Naskok je opravdu obrovsky. Teoreticky se sice da za kolo stahnout tri body, jenze daleko pravdepodobnejsi (kdyz uz bude Sparta stahovat) jsou body dva, protoze kdyz uz ztratime, tak spis remizou nez prohrou.
          Za 22 kol jsme ztratili celkem 16 bodu. Ted bychom v osmi kolech museli ztratit nejakych 13, abychom o titul prisli.

          To posledni, co ted potrebujeme, je vyvolavat hysterii, jak se vsechno hrouti do pekel - po druhe porazce v ligove sezone. V zadnem z tech 22 zapasu, co jsme odehrali, jsme nebyli horsi nez souper. Neni duvod si myslet, ze se to najednou zmeni.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 11:10 |  
            0 0

            přesně , a hlavně nikde není psáno že dnes Sparta vyhraje, přál bych teda druhej flek raději Liberci a věřim že na spartu má, stačí nám neprohrát derby a sme v klídku

  3. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    Viking     před 15 lety 05.04.2009 22:43 |  
    0 0

    Nasazením z naší strany mi to připomínalo reprezentaci.

  4. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    lassiter     před 15 lety 05.04.2009 22:46 |  
    0 0

    No taky bych z toho nedělal tragédii. Co mě mrzí v podstatě už každej zápas a dneska zejména v prvním poločase je pohyb, nasazení, rychlost. Smutnej pohled na hru, která tohle postrádá. Posledních dvacet minut ukázalo, že hráči jsou schopný hrát v pohybu a rychlosti a vytvořili si tři čtyři slušný šance. Těším se na derby.

  5. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    pavlikvik     před 15 lety 05.04.2009 22:50 |  
    0 0

    První poločas byl o naší absolutní neschopnosti rozehrát míč v záloze. Jak Tvaroh (MJ) tak Černý nestíhali proti rychle hrajícím soupeřúm a kazili, na co šáhli. Vyhýbali se balónu a rozehrávka skončila na Hubovi, kde pak bohužel začala akce soupeře. Hnuj. Říkal jsem si, co na to KJ o poločase - moc možností ale neměl. Říkal jsem si, že dá do hry TJ, tiše jsem doufal, že místo trapného Tvaroha, ale stáhnutím Pekharta ponechal zálohu svému osudu.

    Olomouc hrála dobře a gólem to smdělo. Ve druhé půli se i naši docela snažili a taky mohli dát gól. Ale do prdele ke všem, co tady pějou ódy na Tvaroha a nadávaj na morálku TJ - KOUKNĚTE SE JAK JE MJ TRAPNEJ, KDYŽ HRAJE PROTI JEN O MALINKO RYCHLEJŠÍM HRÁČŮM. Spočítejte kolik míčů zkazil Černý v první půli!
    Další samostatná kapitola je Hub napravo. Já mám Huba rád. Je to dozadu spolehlivej hráč, ALE NESMÍ SE PO NĚM CHTÍT ROZEHRÁVAT A UŽ VŮVEC NÉ ZPRAVA! Otřesnou hrou zálohy to v první půli zbývalo na něm! S gól dát nedá.

    Ptám se, proč nehrahje TJ v základu spolu s Jandou, Šventem a někým na DZ, třeba Trapem? Nebude hrát hůř než MJ a Černý, naopak může se rozehrát do lepší formy než má těď a to do daleko lepší než kdy MJ s Černým mohou dosáhnout. Určitě nemůže kopat standardky hůř než je kopou MJ a Černý - tedy na prvního hráče soupeře.

    Vím, že mne tady většina lidí bude za výše uvedený názor kamenovat, ale zamyslete se - s tím, co jste dneska viděli, myslíte si, že se může hrát kavlifikace o LM? Dopadne to stejně jako minule - takhle složená záloha na to nemá...

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Viking     před 15 lety 05.04.2009 22:52 |  
      0 0

      No jo no, Černý a Jarolím budou na hřišti za každou cenu, s tím se musíme smířit.

      Každopádně mě docela straší, že proti fyzicky nabušenému mužstva jsme byli tak bezradní a v osobních soubojích neúspěšní. Na derby musí hořet tráva!!!

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        slimak     před 15 lety 05.04.2009 22:56 |  
        0 0

        musim souhlasit..černý dnes byl opravdu velmi spatny..velky problem vidit v trappovi, ktery se nulový! a pak s hubem na pravy strane, kde je to dopredu logicky nemozny
        docela by me zajimala sestava na derby, mozna bychom se mohli dockat nejakeho prekvapeni...

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 05.04.2009 23:00 |  
          0 0

          V derby je opravdu vetsinou prekvapeni (posledni dve odehrana derby: loni na jare Belaid v zakladu, na podzim Smica v zakladu). Letos ale neni moc z ceho brat. Mozna Franta Drizdal na prave strane :o)

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            slimak     před 15 lety 05.04.2009 23:07 |  
            0 0

            nebo Dens :) take je mozne, ze se vratime k variante sventa v zaloze a hub vzadu..nebo ze budeme hrat jenom na jednoho utocnika..tezko rict

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      euryqp     před 15 lety 05.04.2009 22:54 |  
      0 0

      Je zajímavý, že přilezeš jen tehdy když se prohraje. Když vyhrajeme po dobrém výkonu (a takových západů bylo tuto sezónu více než dost), tak žádný tvůj pochvalný příspěvek k nalezení není.
      A tvoje přezdívky hráčů jsou ubohost.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        pavlikvik     před 15 lety 05.04.2009 23:25 |  
        0 0

        Dík za kámen.

        Přezdívky používáme na tribuně ve více lidech a myslím, že docela seděj. Nemusej se ti líbit, ale nemyslím, že bych tím někoho natož hráče, kerých si VŠECH vážím, urážel.

        Píšu, když si myslím, že je něco ve hře Slavie špatně. Nemusím mít pravdu. Jsem laik a fandím Slávii a chodím na ní pře 20 let.

        Psát si sebechvály podle mne smrdí smrdí průšvihem. Pokud ti příjde, že mě to pak dikvalifikuje psát sem příspěvky, s tím nic nenadělám a ty taky ne.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      lucky-pilda     před 15 lety 06.04.2009 00:40 |  
      0 0

      Proc TJ nehral v zakladu je myslim vice nez jasne. Naopak me prekvapilo, ze jeste nebyl prerazen na chvilku do becka, aby se probudil a vydaval se konecne naplno. Na druhou stranu je nutno uznat, ze KJ asi vi co dela, nebot po Belaidove prichodu se nase hra ozivila, i kdyz TJ nebyl videt.
      Jinak, co ma byt, ze MJ zrovna dneska nehral dobre? Proste mu to neslo, stane se. A rozhodne si nemyslim, ze by to bylo "trochu rychlejsim" souperem ... Mnohem horsi zapas odehral treba takovej Suchac, kterej byl naprosto tragickej prakticky ve vsech smerech. Na druhou stranu bych ho kvuli tomu nevyndaval, nemuze hrat porad excelentne, holt se mu to nepovedlo. Trapp s Cernym taky dnes hruza. Prvne jmenovany si mozna priste sedne na lavici, protoze tento matny vykon od nej nebyl zrovna vyjimkou, naopak Cerny zase minula utkani patril mezi nejlepsi, takze o zadne prilisne prizni trenera se mluvit rozhodne neda ...

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 11:15 |  
        0 0

        jo Hub na pravo je špatný řešení , v záloze hraje super jedině Janda jinak je to celkem bída, no a útok se pořád hledá , řekl bych že nejlíp se zatím jeví Peky a Ford ale oba spolu hrát asi nemůžou tak bych k jednomu znich přihodil Ivanu protože Besta opravdu zatim nic moc.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      bongor     před 15 lety 06.04.2009 23:53 |  
      0 0

      A už to zase začíná.Synovec,teď tvaroh a další pitomost si určitě ještě někdo vymyslí.Žádnej sportovec nemá úplně vyrovnanou formu celé závodní období.Ta se pohybuje v sinusovkách.A u kolektivního sportu je to ještě složitější,hodně záleží jak komu sedí soupeř.MJ hrál delší dobu opravdu dobře,teď mu to tak nejde.Ale komu to jde?Celé mužstvo je rozhašené odchodem tří prakticky nejlepších hráčů.S tím neudělá nic KJ,akorát může bejt nas*anej,ale obchod je obchod.A zvláště s tím nic neudělá ani MJ.Hrajeme nějakej divnej styl,nehrajeme naší typickou hru po zemi s míči do volného prostoru.Asi tam chybí rychlostní typy Krajčík,Vlčák ,ale i Šenkeřík a Ivana.Ti útočníci co teď používáme jsou vyloženě do vápna,ale musel by tam být někdo,kdo jim to nacentruje ze strany,nejlépe až od čáry.Tohle žádnej "tvaroh"neovlivní.Spíš jsme tvarohové my,kteří hledáme chyby ,kde nejsoua zbytečně urážíme hráče.Tohle je typický sralťanský styl.

  6. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    Aloha     před 15 lety 05.04.2009 23:03 |  
    0 0

    Ja hlavne nechapu proc ihned po inkasovanem golu nesel Fort na hriste, ale az po 10min. a navic pak byla vymena za jinyho utocnika. Kdyz prohravame hrat na jednoho utocnika mi prijde dost na houby. Skoro mi to prislo jak kdyby jsme tam ani nechteli vyhrat. A Cerny mel jit uz o pulce dolu jak byl tragicky! No snad derby zvladnem.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      lassiter     před 15 lety 05.04.2009 23:14 |  
      0 0

      A tak ono není ani tak důležitý, kolik je tam útočníků. Důležitý je, jak ty útočníky záložníci doplňujou. Posledních dvacet minut bylo dobrejch, a to i s jednim útočníkem, a to proto, že sme začali útočit v osmi hráčích a dali se trošku do pohybu.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 05.04.2009 23:47 |  
        0 0

        presne tak! rozestaveni nerozhoduje, dulezity je, aby vepredu nekdo byl a nebyl tam sam. druhou puli jsme hrali utocneji s 1 utocnikem.

  7. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    urs (přítel SN)     před 15 lety 05.04.2009 23:26 |  
    0 0

    já si myslim, že nelze stále vyhrávat a i zápasy jako byl tento, jsou k něčemu dobré... Minimálně se nad sebou chlapci zamyslí a trenéři by měli taktéž.., myslim že to ale dopadne ko všeobecné spokojenosti :-)
    mějte se a hezkou květnovou neděli

  8. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    martyni (přítel SN)     před 15 lety 05.04.2009 23:39 |  
    0 0

    Quelhare nejak jem ti nestihl pred zapasem napsat, ze bych dal stejnou sestavu, jakou jsi navrhoval ty. A co se nestalo, tu samou dal i KJ! Hned jsem si rikal, jestli je vsechno v poradku:-)). No nebylo, mel bych tedka machrovat, ze sestava byla blba a ze bych to postavil uplne jinak:-)). Olomouc na nas vybehla s tim, co na nas plati, tj. s presingem. Bohuzel nase zaloha neni dost pohybliva a dokazala se s tim vyrovnat az ve druhy puli, v peti lidech. S tim se musi neco delat. Hrozne jsme kazili, pod tlakem ztraceli balony, utocnici totez. Je zajimavy, ze Besta se rozehral ve druhy puli, kdyz tam byl sam. A Ford se taky pak snazil, ale furt tomu cosi chybi, no nevim, nemel preci jen ten Senky dostat sanci? Druha pule byla zas trochu o tom, jak fotbal nekdy nema logiku. Ze zalohy nejlepsi Janda, nejaktivnejsi, primocary, byl skoro u vsech golovych akci, jen skoda ze zkazil jeste par centru. Na druhy strane dobry vykon Dusan, rekl bych stary dobry Dusan. Jarda Cerny po nekolika slibnych vykonech dnes bohuzel nic nez tragedie, treba kdyby sel ze hriste driv, nemuseli bychom hrat na 5 zalozniku. Jarolim - snaha byla, to ja vzdy ocenuju, ale.. proste neprosadil se. TJ - nebyl az tak videt, ale po jeho prichodu jsme hrali lip, hral hodne zatazenej, do koncovky se moc nedostaval. Trapp - podle me zcela v poradku. Obrana v poradku, az na Maru, kterej se zrejme nekde nakazil.. zde bych se primlouval, aby ho tam KJ uz nepoustel..

    Druha prohra, zadna tragedie, je teda znat, ze jsme trochu slabsi, odchod tech trech kluku proste musi bejt znat. Samozrejme pripadna prohra v derby by nas dostala hlavne pod psychickej tlak. Ale ja verim, ze ho neprohrajem, ze v edenu ukazeme jinej vykon nez dneska. Pro KJ je tu otazka, zda preci jen nekdy nenechat na lavicce alespon jednoho z dojice MJ a JC.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      tantalos     před 15 lety 06.04.2009 00:55 |  
      0 0

      No přece nenechá na lavičcce svého synovce, když ten, jak říká, zdědil fantastickou střeleckou formu po Necidovi. Dneska se mu za celé utkání podařila jediná akce - roh na Šventa. Jinak kdyby tam postavili slečnu Necidovou, horší výkon by nepodala.
      Černý zase ukázal fantastické nadání při zakládání akcí -založil tři tak pěkné brejky Olomouce, že ti, kdyby nebyli lazaři, vedli 3:0 už před přestávkou.
      Nechápu, co se ti líbí na Trappovi. Pitomě zbytečně fauluje a tím dává hráčům jako Melinho, kteří narozdíl od našich standardky kopat umějí, dopředu je neškodný jako batole a přihrát na sedm metrů je pro něho nedostižný kus umění. Podat si balon po zemi dokážou i kluci z přípravky, pro Trappa je to ale nedostižný výkon.
      Naopak považuji za velmi rozumný tvůj názor, že by KJ neměl stavět Suchého. Mohl by se nakazit od nových "posil" i od starých "machrů". Třeba by se naučil centrovat stejně skvěle jako Brabec a nechtěli by ho ani na Maltě.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 08:18 |  
        0 0

        Tantale, tak jsem to preci nemyslel! Kdyz pisu, nemel by ho tam poustet, aby se nenakazil, myslim tim na reprezentacni srazy, pochopitelne:-)

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 11:19 |  
          0 0

          no fakt je zápas se nepovedl asi nikomu kromě Jandy a možná Forda ale ten hrál jen 10minut ,Besta marnej černý marnej Jarolím marnej Svento jeste celkem ušel Brabec taky Sucháč extra marnej , ten jim připravil těch golu vic nez ten jeden za kterej taky muze jednoznacne on , Hub prumer.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Wommi     před 15 lety 06.04.2009 11:45 |  
            0 0

            ..dulezity je aby se ten tym neposral..kdyz se dnes zadari tak sparta moc nestahne...pak s ni neprohrat a myslim ze by meli uspet.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              tantalos     před 15 lety 06.04.2009 12:57 |  
              0 0

              Ať se posere nebo ne, kvalifikaci o CL už hrát budeme. S výkony, jaké předvádí Slavia na jaře, máme šanci maximálně proti mistru Andorry a San Marina. Ale na takový Island, Faerské ostrovy a pod už nemáme. Tenhle kádr, co zbyde po odxhodu Sucháče, Jandy a Diviše v létě bude schopen hrát maximálně na ulici s klukama na jednu bránu.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 13:13 |  
                0 0

                teda Sucháče a Jandu bych snesl ale že odejde i eso Diviš to už je trochu silný kafe , to nemáme ani na UEFU :D :D :D

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                Wommi     před 15 lety 06.04.2009 15:55 |  
                0 0

                ..kdyz jsme u toho, proc myslis ze bychom meli hrat kvalifikaci za kazdou cenu,..vzdyt sparta je na tom podobne jako jiny tymy a tedy klidne by nas mohla preskocit nejen ona ale i jiny!
                v takovym pripade bychom hrali prd a ne kvalifikaci.
                Myslim ze nez ale stahovat kalhoty kdyz brod je jeste daleko by bylo lepsi verit ze se to povede! a az se to nepovede, tak pak mozna kritizovat!!!

                • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                  Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 21:55 |  
                  0 0

                  Nemá cenu radit něco o stahování kalhot před brodem lidem, kteří kalhoty nikdy nandané neměli :-)

  9. A je to v ...

    Atatyrk     před 15 lety 06.04.2009 01:09 |  
    0 0

    ... v pérdeli !

  10. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    Moss     před 15 lety 06.04.2009 06:22 |  
    0 0

    Marek Jarolím a Jaroslav Černý byli nejhorší na hřišti, byli naprosto tragičtí. Když je srvnám s Jandou nebo se Šventem, tak docházím k závěru, že tihle dva nemají v kádru vůbec co pohledávat. Jsou pomalí, kazí přihrávky, nevrací se.... Janda a Švento makají dopředu dozadu, vytvářejí šance. Belaid byl taky daleko lepší než zmíněná dvojice členů základní sestavy. Olomoučtí zaslouženě a po právu zvítězili nad jemnými mankýny Černým a Jarolímem. V 9 se hrát nedá.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      skman     před 15 lety 06.04.2009 15:49 |  
      0 0

      nejtragictejsi byl Mara Suchy, snad chytne brzo formu, ale to co vcera zkazil hrich!!!

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        PetCC     před 15 lety 06.04.2009 19:29 |  
        0 0

        Marek se nejspíš trochu nakazil reprezentací (dost nepříjemná nemoc) a byl tak trochu mimo :-)

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          bongor     před 15 lety 07.04.2009 20:18 |  
          0 0

          ta několikrát zmiňovaná reprekulhavka je těžká nemoc.Má krátkou inkubaci,prakticky nulovou.Vyznačuje se kažením všeho na co šáhnu,respektive do čeho kopnu.Tentokrát to chytil Sucháč.Léčí se to
          jarolímovou medicinou a hlavně to příště chce jakoukoliv repre akci ignorovat,dokud to tam nějakej šaman nevymýtí i jejími protagonisty.

  11. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    lassiter     před 15 lety 06.04.2009 15:03 |  
    0 0

    No jinak mě kromě našeho výkonu včera zaujal i výkon pomezního rozhodčího pod hlavní tribunou. Takový "ofsajd", který odmával domácím po chybě Suchýho, jsem už dlouho neviděl. To snad byly tři metry...

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Wommi     před 15 lety 06.04.2009 17:27 |  
      0 0

      ..ja bych si zase doved zašpekulovat,...o nasem vysledku s ohledem na vysledek minuleho roku, kdy slavka potrebovala vyhrat nad olomouci aby ji sparta neutekla:)

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        lassiter     před 15 lety 06.04.2009 17:39 |  
        0 0

        No tak o tom radši nespekulovat. Tak nějak si nedokážu představit, že trenér přijde do kabiny a řekne, kluci, loni sme tu vyhráli, dneska tady prohrajem... Myslim, že tohle spravilo hostování Goceho :-)

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Wommi     před 15 lety 06.04.2009 17:50 |  
          0 0

          ..hehe..taky doufám:)

  12. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    lassiter     před 15 lety 06.04.2009 17:51 |  
    0 0

    Jinak teda Sparta s Libercem zatím celkem hezkej fotbal, oproti včerejšku je to trochu rozdíl... Už se těším na derby, zejména jak si povede naše záložní řada. Ve Spartě se mi z ní dost líbí Kucka, pokud ho mám porovnat s naší posilou Trappem, tak Slovák myslim vychází o moc líp. Taky by nebylo od věci dneska vyžlutit Řepku :-)

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 18:03 |  
      0 0

      jo zatim hrajou pěkně , mame stesti ze nam v derby staci i remiza

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        quelhar (admin)     před 15 lety 06.04.2009 18:05 |  
        0 0

        To neni stesti ale odmena za dobrou praci v predchozich 22 kolech.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Wommi     před 15 lety 06.04.2009 18:13 |  
      0 0

      ..pravdepodobne bude chybet cerny,..jsem zvedavej jak KJ sestavi tu zalohu?!

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 19:09 |  
        0 0

        tak je to parada, naskok porad 11 bodu , kdyz derby vyhrajem tak uz neni o cem se tady bavit :)

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          tolsimir     před 15 lety 06.04.2009 19:12 |  
          0 0

          Myslim si, ze o titulu jiz je definitivne rozhodnuto. I kdyby Sparta vyhrala derby a pak uhrala napriklad 17 bodu, tak nam by stacilo bodu 9 a to bysme snad i za sedm kol zvladli v klidu

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 19:31 |  
            0 0

            tak jasné ale titul s prohraným domácím derby , to není to pravé ořechové :)

  13. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    tantalos     před 15 lety 06.04.2009 19:12 |  
    0 0

    Tak doufám, že všichni ti pseudoslavisti, kteří se posmívali Gecovovi a Dejmkovi, zalezou do kanálu, kam patří. A viděli jste Gebreho? To je pan fotbalista. Jenom naprostý idiot by ho prodal.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      slimak     před 15 lety 06.04.2009 19:23 |  
      0 0

      zalez tantalosi..myslim, ze kdyby odehrali takovy zapas jako ted na sparte za nás, tak schytaj ostrou kritiku gecov, dočkal i dejmek..jen gebre byl ok

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 19:26 |  
        0 0

        Přesně ,Dejmek v liberci jen střídá a jeho brácha ani to ne , Gecov je dobrej ale na Slavii to není , a Gebre je co já vim pořád ještě náš tak nevim co tu kydáš

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          tantalos     před 15 lety 06.04.2009 19:35 |  
          0 0

          Tak si teď pusť záznak a sleduj jenom Gecova. podívej se na jeho dlouhý přesný centry do útoku, na to, jak je sice tvrdý, ale jak hrál technicky a s přehledem. Hrál se zvednutou hlavou, nemusel se moc dívat na balon, protože si věřil. Neudělal jedinou chybu. ve srovnání s ním hrál včera Trapp jako naprostý břídil.
          Dejmek ještě není zralý, ten bude ještě potřebovat nějaký čas, měl dva nebo tři pitomé dlouhé přihrávky, skoro stejně idiotské jako včera Černý, ale udělal míň kiksů než včera brabec, o suchém ani nemluvě.
          To, že střídá, neznamená, že je špatný, znamená to jen, že ještě jeho čas nepřišel. I když ze čtveřice slavistů, která mi dělala radost, byl dneka nejslabší. Pusť si záznam ještě jednou, dvakrát, a uvidíš, jak jsi tady hloupě blábolil.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 19:41 |  
            0 0

            já proti nikomu nic nemam , Gecova sem měl rád když byl u nás a fandim mu i ted, Dockalovi to samí , celkove je Liberec pro me fajn tym a preju mu druhej flek , ale abych porad rikal jak hrajem tuzku a vsichni ostatni co prosli slavií sou suprový to teda fakt ne , uznávam že Dockal je dobrej a mozna by se nam i docela hodil , gebre hral dobre ale porad je to nas hrac a az v lete se uvidi , ostatni byly pro slavii slabý at se ti to libi nebo ne , to sami jako ten tvuj Vácha kterej nehraje ani v ostrave ale urco je o parník lepsi nez nase jedenactka dorhomady , nevadi mi upozornovani na chyby ale nesmi to bejt ucelove a zvracene tak jako u tebe ,kdyby sme vyhrali ted Uefu tak reknes ze s Dockalem by sme vyhrali Ligu mistru , proste trochu soudnosti vseho moc skodi a to i kritiky

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              tantalos     před 15 lety 06.04.2009 19:59 |  
              0 0

              Vácha se zastavil v růstu po zranění. Podle ankety trenérů je to jeden ze tří největších talentů svého ročníku. Má medaili z MS, kde patřil mezi naprostou špičku. V Jablonci byl hodnocený jako nejlepší hráč, než se ho parta kolem starců Webera a dalších starců zbavila. Te´d se Jablonec zbavil starců a jde nahoru.
              Vácha potřebuje, aby se s ním pracovaslo. Žádný z těch kluků není ještě hotový. Podstatní je, že má nadání.
              Bohemka si podobně talentovaného Morávka nechává pro sebe a prodá ho až do Německa. Asi jsou to idioti. Kdyby byli chytří jako my, tak už dávno morávka nabídli peltovi na hostování s opcí.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                tolsimir     před 15 lety 06.04.2009 20:04 |  
                0 0

                Vacha ma medaili z ME do 17 let, ne z MS. Co se tyce hodnoceni, tak to je podle Sportu, tudiz v tom pripade patri mezi nejlepsi hrace Slavie podzimu Marek Jarolim. A co se tyce Moravka, tak si precti nejnovejsi Hattrick, kde Steinbroch jasne popisuje jak se Moravkovi z Bohemky za zadnou cenu zatim nechce. A naopak jak pustili Kadlece za hubicku do Sparty, za nizsi cenu nez my Dockala do Liberce. Tak kdo je chytrejsi?

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                urs (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 22:52 |  
                0 0

                tantale nemam tě zrovna kdovíjak v lásce, ale asi máš pravdu.. jediný co bych dodal je, že je dobře že kluci aspoň někde tu ligu hrajou.. lepší než je otrávit leštěnim lavice nebo béčkem.. :-(

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                bongor     před 15 lety 07.04.2009 00:04 |  
                0 0

                nadání je předpoklad,bez toho nejde nic,ale je to tak maximálně 25%.Dalších 75% je tvrdá makačka a bez toho taky nejde nic.S tím nadáním končí plno dobrých hráčů,muzikantů,malířů úplně v zapomnění,když se myslí,že jim to bude stačit k úspěchu.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        PetCC     před 15 lety 06.04.2009 19:27 |  
        0 0

        Souhlasím, Gebre byl dne ska jaden z nejlepších, nebál se hrát. Což se třeba o Dočkalovi nedá říct, hlavně v první půli se bál něco udělat.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Wommi     před 15 lety 06.04.2009 19:31 |  
          0 0

          ..asi proto ze hrali trochu za slavii..a jak vsichni vime, kdyz se boji..tak se boji nec o udelat vsichni slavisti:))))

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Rhodri     před 15 lety 06.04.2009 19:31 |  
      0 0

      Na takove priblble kadrovaky jako jsi ty, tantale, kteri tu budou rozhodovat, kdo je a kdo neni slavista, jsme tady opravdu cekali...
      Jeste stesti, ze se tady objevujes skoro vyhradne pouze po prohrach, takze do konce sezony si od tebe pravdepodobne nebudeme muset cist zadny jedovy vylev. Ale predpokladam, ze se jiz nemuzes dockat na leto, abys zase vyhazoval a urazel KJ.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Wommi     před 15 lety 06.04.2009 19:32 |  
        0 0

        :))..díky..dobra a vtipna pripominka takhle k veceru!

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        slimak     před 15 lety 06.04.2009 19:34 |  
        0 0

        :) palec nahoru

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        tantalos     před 15 lety 06.04.2009 19:49 |  
        0 0

        Rhodri,
        měl bys někdy vidět český fotbal, než začneš takhle hloupě žvanit. Zkus ho porovnat s fotbalerm anglickým a uvidíš, jak je to zoufale pomalé. A Slavia je o třídu horší než před rokem. To, co předvedla proti Zlínu, poslednímu mužstvu, byla naprostá ubohost a jen veliké štěstí, že z toho byly tři body, Včera to nebyl takový průšvih, ale hodně slabý ligový průměr. Mužstvo už je vydrancované, zbývají čtyři pět hráčů, kteří ještě můžou hrát na mezinárodní úrpvni, ale jinak je to i ve srovnání s podzimem průser.
        A co se týká jedovatosti, já říkám, co si myslím. Přece si kvůli nějaké krávě nedám ubrousek přes hubu, jak se píše v jednom českém klasickém díle.
        Vy v Británii máte předepsanou politickou korektnost, a tak společně bučíte jako stádo ovcí. Nás komunisti učili držet hubu, ale osvobodili jsme se.
        Možná že za úpadek kvality slavistického kádru nemůže Jarolím, možná za to může Rosen nebo Doležal. Každopádně ten, kdo dal Gebreho na hostování s opcí, je idiot, a měl by skočit po hlavě do toalety a přikrýt se deklem.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          tolsimir     před 15 lety 06.04.2009 19:53 |  
          0 0

          Jses si jisty, ze si myslel pred rokem?
          To bylo utrpení (Hodnocení: 0)
          Od: Anonym - Pondělí, 17.03. 2008 - 01:07:52
          Tak jsem uhráli vyrovnanou partii s kandidátem sestupu, na vlastním hřišti, když Bohemce chyběli tři, čtyři klíčoví hráči. Pokud jde o šance, víc jich měla Bohemka, akorát že mladý Ivan Hašek nechtěl udělat strejdovi Jarolímovu ostudu. Kdyby v tý osmdesátý minutě přihrával, tak jsme prohráli.
          Jinak trenér pokračuje v destrukci mužstva, které porazilo Ajax. Už nestaví Suchého, Pudila, i když třeba Dan je náš letos nejlepší střelec. Proto ho tlačildo obrany.
          Tantalos

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 19:53 |  
          0 0

          tak ted by me zajimalo ktery muzstvo bylo lepsi jestli to pred tim nez Dolezal s Rosenem prisli nebo to ted , myslim ze nas drivejsi kadr slozenej z dorostencu a no name hracu ze zahranici + tyden co tyden titulky v novinach ze neni na platy bylo horsi nez dnesni kadr kterej vede ligu o 11bodu

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            tantalos     před 15 lety 06.04.2009 20:09 |  
            0 0

            Jo, no name dorostenci.... Necid, Suchý, Švec... Možná tenkrát no name, ale s nohama a hlavou od pánaboha. Ale podívej se na béčko teď. Hošan možná za tři roky bude solidní, Kovařík má na ligu. Ale z Dense, Grajciara, Trappa, Besty, Cissého, M. jarolíma, už nikdy nic pořádného nebude. To nemluvím o starcích, Hubovi, Brabcovi, ti už se nezlepší, ještě zaplať pánbůh za každé utkání, kdy nastoupí Šmíca a Vaňous.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 20:33 |  
              0 0

              jo jenže ono se to jen s mladejma hrát nedá viz. Arsenal , Grajcar hral za sk repre takze neco musi umet a Dens pravda hral jen za ubohou brazilskou repre do 17 let takze se s hracema naseho dorsotu nemuze merit , Svec byl dobrej a sel pryc za velky penize , Suchy pokud vim u nas porad hraje a Necid se nam taky zurocil , fakt je ten ze slavia musi prodavat a budes se stim muset smirit nebo zacit fandit zapadoevropskejm tymum protoze tady se situace jen tak nezlepsi , bud si slepy nebo jen rad popichujes vosi hnízdo , o tom jak by mel K.Jarolim odejit uz sme taky cetli dost a dost. Holt nekomu se nezavdecis nicim.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              slimak     před 15 lety 06.04.2009 20:49 |  
              0 0

              tantale, takze se zeptam: podle tebe bychom hrali lepsi fotbal s gecovem, dockale, vachou a dejmkem, popripade eliasem nebo valentou v sestave? popripade s nekym z tragickyho béčka?
              to prece nemuzes myslet vazne

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                tantalos     před 15 lety 06.04.2009 22:03 |  
                0 0

                Určitě bychom hráli lepší fotbal, kdybychom neprodávali za hubičku talentované hráče, a místo nich nekupovali "poslaby" v secondhandu nebo v obchodech s partiovým zbožím. Za poslední tři přestupní termíny nepřišel jediný hráč, který by se vyrovnal těm uvolňovaným jako Vlčkovi, Švecovi, Necidovi, Tavaresovi, Krajčíkovi, Pudilovi. Dokonce i ten Latka chybí. Když už jsme takoví ubozí žebráci, že nemáme na pořádného hráče, nemáme se za každou cenu zbavovat talentů, u kterých jsou nějaké předpoklady růstu, jako třeba gebreho.
                Jiní ať jdou. Eliáš neměl ve Slavii šanci, měl proti sobě Suchého a Švece, nakonec i Gecova. Ale pro mě a za mě, prodávejte talenty, když je za ně zaplaceno a pořádně, ale místo nich někoho pořádného kupte. Valenta taky utek, protože měl podvodníka agenta. Tak šel, nic se neděje. Slavia se nepodělá, ani když uteče nečas, velký talent, ale pořýd zraněný a charakterem bohužel po tatínkovi. Ani ti Dejmkové by se nechytli. Ale je nesmysl na ně plivat, jak jsou špatní.
                jestli chtějí, ať jdou. Ale ne proto, že se jich chce Slavia zbavit, ať se k nim nechová jako ke špíně, k nepotřebnému odpadu, místo kterého se kupuje opravdové partiové zboží odjinud. Jsou to přece jen slavisti a vykoppali pro Slavii pár bodů, třeba jen v dorostu.
                Tady někdo říká, že Grajciar musí být hvězda, když byl jednou nominovaný do slovenského nároďáku. Grajciar je typ hráče pravé křídlo, nebo ofenzivní záložník, ale jeho schopnosti bránit jsou velmi omezené. Nemá ani Šventovu techniku, ani rychlost a v útoku by se neprosadil. Proto je dán do obrany. Ale nikdo ho nenaučí bránit. Protože není svou náturou obránce, je to útočník, a to velmi průměrný. A fakt, že je někdo v nároďáku nic neznamená, jenom že trenér měl na něm nějaký zájem. Nebo je snad Hušek hvězda?
                A myslím naprosto vážně tohle:
                S Gecovem, Gebrem a Dočkalem bychom na tom byli určitě líp než s Trappem, Hubáčkem a M. Jarolímem.

                • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                  Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 23:57 |  
                  0 0

                  beru tvou argumentaci , konečne se bavíme trochu seriozne , ty zas musíš brát že třeba takovej Hubáček je taky velkem slavista , pro mě jeden z největších , i když byla bída , nebylo na platy , slyšels od nej nekdy slova stížnosti , ne nikdy nic , nikdy žadnej skandál nikdy žadnej opravdu mizernej výkon nikdy červená karta , nic proste naprosto loajální hráč kterej tu něco zažil a podává slušný výkony , nezaslouží si slova kritiky , stejně tak Trapp kterej za nás hrál zatim pár zápasu a ty už víš že je to mizérie a bída, a co se Grajcara týče tak i Krajčíkovi trvalo pár let než se prosadil tak proč by nemohl Grajcar, o Jarolímovi se nemá cenu bavit jen přidám to že i kdyby tu hrál jeho bratránek David tak tu píšeš že hraje z protekce protože je to kaučovo syn a to si nezaslouší , Marek možná není hvězda ale pár důležitejch golu dal a má to mnohem víc těžší než kterejkoliv jinej hráč,co se týče prodávání talentů tak za slušný peníze od nás odešli Necid i Švec , Nečas Elias a další ukázali jaký sou srdcaři protože odešli když sme na tom nebyly nejlíp , o takový hráče bych nestál , a Dejmkové z Gecovem jak každej ví na slavku prostě neměli ale i tak jim všichni fandíme a přejem osobní uspěchy , nemyslim si že by odešli ve zlém, jediná vážná ztráta je proto jedině ten Dočkal potažmo Gebre kterej ale ještě není jistej, Bořka byla škoda to nemá cenu zastírat ale holt vedení za to že máme vlasntí stadion , hráči dostávaj platy , hrajem o titul a hráli sme LM , to vedení opravdu odpustím. A z těch novejch posil se podle mě povedli Senkeřík , Ivana , Kaufman se ještě neukázal a Pekhart je taky dobrej , né všechny kaufi sou špatný ale samozřejmě některý sou , jako všude , třeba v tottenhamu Bentley.

                  • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                    slimak     před 15 lety 07.04.2009 01:08 |  
                    0 0

                    vzpominam si na jednu červenou kartu huba za kterou mu tenkrat vsichni dekovali-bylo to nekdy v derby, kdy by sel spartan sam na branku..
                    jinak souhlas

                  • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                    tantalos     před 15 lety 07.04.2009 05:01 |  
                    0 0

                    Hubáček je jistě poctivý dobrý hráč do obranné fáze, pokud hrajeme českou ligu. V LM hořel snáz neýž papír.
                    Gebre včera dokázal přejít po křídle a nebezpečně nacentrovat za sebe. Byl konstruktivní, táhnul útok dopředu, a to je něco, co Hubáček bohužel nikdy nedokáže. navíc včera byl gebre lepší než hub i v defenzívě. Pusť si záznam a sleduj Gebreho.
                    O Lukášovi jsem nepsal, že je protekční, i když fakt, že směl kopat standardky jenom on, i když mu to nešlo, by tomu také napovídal. Ale kopal je o moc líp než Černý a MJ.

                    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                      urs (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 07:57 |  
                      0 0

                      Gebre byl ve slávce podělanej z toho tlaku na něj, zatímco v Liberci ho trenér "psycholog" nestresuje a výsledkem je nejen "včerejší" hra "našeho" pravého beka :-!
                      Dočkal je a byl dobrej.., ale to se přece stává, že vyhodíš zlato, aniž o tom víš..

  14. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    martin08     před 15 lety 06.04.2009 19:31 |  
    0 0

    Dotaz:
    Kamos nemuze na derby ale ma kouenej listek, jde to prepsat na nekoho jinyho? Ja ze na ofic.webu nekdo psal tusim ze ano.. nevite o tom neco, a nemel by nekdo pripadne zajem?

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 06.04.2009 19:43 |  
      0 0

      měl bych zájem o dva lístky :P ale to asi neprojde co.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Orlik66     před 15 lety 06.04.2009 21:05 |  
        0 0

        Slyšel jsem, že na pokladně by to mohli přepsat. Stačí zavolat, zda je to pravda.

  15. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    martin08     před 15 lety 06.04.2009 19:31 |  
    0 0

    Dotaz:
    Kamos nemuze na derby ale ma koupenej listek, jde to prepsat na nekoho jinyho? Ja ze na ofic.webu nekdo psal tusim ze ano.. nevite o tom neco, a nemel by nekdo pripadne zajem?

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      slavia4ever     před 15 lety 06.04.2009 19:46 |  
      0 0

      Měl bych zájem pls pls...:D

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        martin08     před 15 lety 06.04.2009 21:57 |  
        0 0

        fakt?! Tak napis na fireblade@seznam.cz a domluvime se nebo icq: 315409905

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Squater     před 15 lety 06.04.2009 23:25 |  
        0 0

        Pokud bys chtěl, můžu sehnat dva lístky navíc.
        Ozvi se pokud máš zájem na ICQ 410582227.

  16. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    tolsimir     před 15 lety 06.04.2009 19:34 |  
    0 0

    Pravdou je, ze kdybysme dnes hrali na Sparte jako Liberec, tak uz na oficialnim webu 50 lidi odvolava trenera, dalsich 50 lidi by rikalo jak nikdy uz neprijdou na stadion a zbytek by jen prikyvoval, ale rikal ze muze byt i hure ...

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      tantalos     před 15 lety 06.04.2009 23:12 |  
      0 0

      Kdybychom uhráli v derby se Spartou remízu jako Liberec, tribuny by skandovaly Mistři, mistři

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Khadgar     před 15 lety 06.04.2009 23:28 |  
        0 0

        Zaslouženě a oprávněně.

  17. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    Navar (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 01:42 |  
    0 0

    Já sem téměř nepřispívám, i když diskuze tu čtu pravidelně a velmi podrobně. Mám tento web mnohokrát raději než oficiálky, kde nemohu číct diskuze, protože mi přijde, že tam vpíší samí patnáctiletí smradi, co fandí Slavii dva roky. Tantalosi, co máš z toho života Takhle zapšklý mrzout... Je mi tě líto, človšk žije jen jednou a zrovna ty se narodíš s takovou povahou. Já na slavii pravidelně chodím 12 let a můžu vám říct, že si současné období tak neuvěřitelně užívám, že si až občas říkám, že je to sen. Obrovský zážitek každý zápas v Edenu, super atmosféra, pěkná hra, po dlouhé době velmi nadprůměrní hráči (řeč o vybrakovaném kádru je neskutečný úlet hodný guinessovy knihy rekordů), nedávno liga mistrům (viděl jsem stadiony Arsenalu, byl jsem na Uefě na Totts, na předkole na Fiorentině), vrátil se Vláďa, Pekhy, v létě přijde Vlčoun, vyhráváme zápasy, kdy se nám nedaří, soupeři klopýtají.... Fakt si to užívám a jen si říkám, kdy to asi skončí (protože ono určitě bude hůř).
    A k tomu, žýe hrajeme nejhorší fotbal. to je taky mega úlet, ano zápasy se Zlínem a v Olmíku se nepovedly, ale já jsem zažil loňskou blamáž 0:3 s Viktorkou, nebo hubené vítězství nad brzo druholigovou Bohemkou... Nebo v letech předchozím holomajzny, kdy za nás hráli hráči jako Kratochvíl, Chleboun v útoku, Zachariáš, Rychlík, Hercegfalvi, Costa, Jefferson, Hrdlička. S láskou vzpomínám na Beránkovi "kinder" a Piták, dostálek, Gedeon, skácel - Vachoušek, Došek (Kuka, Adauto).
    Sečteno a podtrženo. Letos hrajeme dobře, máme výborné hráče, tak si to užívejme!!!

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Navar (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 01:48 |  
      0 0

      A jen dodatek: NIKDO (!!!) z odchovanců poslední 5-8let, kterého jsme pustili, se NEUPLATNIL, milý Tantalosi. Jediný Bořek mi dělá v Liberci radost, uvidíme, zda výkony dokáže stabilizovat. Jinak všichni ti Hottkové, Nečasové, Dejmkové, Hrdličkové, Zelinkové, Eliášové, Váchové, Zachariášové, Nachtmanové, Kratochvílové, Táborští o nichž jsem tu četl jako o obrovských talentech českého fotbalu, není ani vidu ani slechu, byť za to u některých mohou zranění, a byť mě to netěší, protože každému odchovanci fandím.
      Když si uvědomím, že u nás v jeden čas hráli Hrdička, který si nekopne ani v Boleslavi, Kratochvíl (škoda mluvit), Nečas, Studík a další, tak jsem rád, že nastala doba Jarolímů, Šventů, Černých, Belaidů a dalších.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        tantalos     před 15 lety 07.04.2009 04:47 |  
        0 0

        No vidíš. Tak dlouho se dařilo využívat své odchovance, své zdroje. Nikdo ze Slavie nevyháněl Pavla Kuku, nikdo se nezbavoval Šmíci, dokud neodešli sami, nikdo nekupoval místo Radka Černého pidimuže odkudsi z Rusi. Teď byli odchovanci doslova vyštváni.
        Ano Slavia dávala svým talentům šanci a využívala je. Do loňského ledna.
        Ale na Spartě hrál Liberec se čtyřmi exslavisty a hrál dobře. V každém případě zastavil dobře hrající Spartu a ukázal, že slavisti, pro které nezbylo místo v áčku kvůli nějakým pochybným nákupům, stačí na Spartu. Nejsem si jistý, že stejně na ni bude stačit i naše dnešní sestava. podle toho, že málem nestačila ani na Zlín, jsem na pochybách.
        Ano u nás hráli Hrdlička a Kratochvíl, mimochodem kdysi ve Viareggiu považovaný za mimořádně úspěšného hráče, ale když je srovnávám s dnešnímu akvizicemi, tak předčí ty různé trappy, grajciary a pod.
        Když už tady špinavě pomlouváš třeba Hrdličku, uvědom si, že na Slavii hráli také Skácel, Dostálek - ještě před týdnem byl lepší než Černý nebo Jarolím. Srovnej si zavrhovaného Tomáše Doška, sice spaloval šance, ale taky góly dával, s Bestou, který zatím jenom spaluje a pitomě fauluje.
        Těší mě stejně jako tebe, že vedeme ligu, ale uvědom si, že bývaly časy a já je pamatuju, kdy Slavia hrála semifinále Poháru UEFa. A když jsem viděl ty tvé Jarolímy a Černé, jak byli trapní v poháru loni, jak jsme nedokázali ani ohrozit hamburk, jak jsme skončili o tři body za Žilinou, tak vidím, že za naší dominancí není naše kvalita, ale úděsný úpadek českého fotbalu vůbec. Do mužstva kolem Kuky, bejbla a Šmíci, ani do mužstva kolem Vachyho, Dostálka nebo Skácela by se nikdy ti různí Cisséové (srovnej si ho s Kráťou a Studíkem), Densové a grajciarové nedostali. Marek Jarolím je nekopa ve srovnání s Lukášem Jarolímem.-
        Co mě mrzí, že že dnešní Slavia je ve srovnání se Slavií loňskou vybrakovaná a že z ní musejí odejít hráči, kteří jsou kvalitnější než to, co máme teď.
        Že Rosen prodá, co může, ale koupí kazové zboží.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 10:39 |  
          0 0

          Kratochvíl byl opravdu velice kvalitní :D ono já bych taky uvítal ty Vachoušky Skáceli Gedeony a jiný , tak ukaž prstem tantalosi a řekni koho koupit, ono je to spíš tak že moc není koho , fotbal je horší , a když nekdo je kvalitativne srovnatelnej s výše jmenovanýma tak de hned do zahraničí a ne do slavie nebo sparty , prostě je to tak , jediná naděje je cesta Tavaresu Belaidu a Litteriho , tz.sahat do zahranici a privadet kvalitni hrace odtamtud.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Navar (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 10:58 |  
          0 0

          Absolutně, radikálně a hluboce s Tebou nesouhlasím :-) 1. Nesrovnávej to prosím s rokem 1996, kdy hráči ještě neodcházeli do zahraničí, což je bohužel současná realita (díky tomu slavia žije, což je nejdůležitější). Srovnávat současný kádr s tím, kde hrál Poborský, Šmicer, Bejbl, Suchopárek, Šmejkal, Štajner, Vágner, P. Novotný v nejlepší formě, to soudný člověk nemůže.
          2. Není pravdou, že Slavia vyhání odchovance. Kvalitní kluci zůstávají. viz. Necid, Suchý, věčně kritizovaný Janda, Diviš, Hošek ti přijde málo? Mně ne.
          3. Napsat po pár zápasech, že Kratochvíl s Hrdličkou předčí "různé trappy, grajciary a pod." je mimořádná drzost. Promin. Kratochvíl byl nejhorší hrůzou, která se v posledních letech v sešívaném dresu objevila. Zlatý Trappíno. Nech jim čas na aklimatizaci a po roce, po roce a půl to spolu vyhodnotíme.
          4. Skácel, Dostálek, Piták... Už nahoře jsem psal, že na ně s láskou vzpomínám. Mimochodem i ten Gedy byl vloni za Most vynikající. Nicméně kolik jsme s nimi získali titulů? A kolik bodů? Kolik bylo s nimi také odchozených a zmařenývh zápasů na Strahově? hodně. Takié to nebyla taková pohádka, jak se ji teď snaží mnozí glorifikovat. Byť na jejich jízdu v PVP vzpomínám se slzou v očku. Uvědom si ale, že doma, kdy můžemme koupit Vachyho za 35 milionů, Skácela za 20 a Pitáka tuším že za 15, je dávno pryč. A já jsem tomu rád, protože pak se stávalo, že jsme za veké peníze pořizovali i hráče jako Švancara, Ford a další.
          5. mluvit o našich hráčích jako o kazovém zboží je taková drzost, že by zasloužila s promin utím pár do zubů!!! Kolikrát ji viděl Dense? Kolikrát Trappa? mockrát ne že.
          6. Napsat "Marek Jarolím je nekopa ve srovnání s Lukášem Jarolímem" je také silné kafe. Marek má podle mě mnohem větší talent, ukáže se jen, jak se dokáže vypořádat s tvrdou hrou soupeře. How, domluvil jsem .-)

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          bongor     před 15 lety 07.04.2009 20:33 |  
          0 0

          Jo Tantale,někdy řekneš něco skutečně na úrovni,ale někdy do Tebe něco vjede a jsi jako křeček v poli.Vyčítáš,že někdo urazil Hrdličku,ale sám taky nejdeš pro urážku moc daleko.myslím,že bychom si měli vážit každého hráče,který hraje v naší Slavii a když mu to zrovna moc nejde,nebo i když se skutečně k nám moc nehodí,zkritizovat ho,ale jak kritizuju příbuznýho nebo kamaráda.zrovna tak spousta z nás si váží i hráčů,kteří u nás už nehrajou a sledujeme je.S vyjímkou pochopitelně těch,co sami se*ou do našehi hnízda jako to udělali Poborák nebo
          Veverčák.Ale co je hlavní,všichni jsme slávisti a slávista musí druhého
          slávistu respektovat.Jinak je to o ničem.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Kactus     před 15 lety 07.04.2009 22:23 |  
          0 0

          Tantale Tantale,
          ve tvych uvahach je jedna mala, ale presto zakladni chyba. Ze vsemi temi super hraci - skacel, dostalek, pitak, atd. ktery jsou dle tebe lepsi nez soucasni hraci, a pod vsemi temi super trenery (baranek, hrebik, csaplar a podobni) JSME NIKDY NIC PORADNE NEVYHRALI! Nelze to zvalovat na strahov, minulou sezonu jsme vyhrali na strahove. Az ted, se vsim tim "kazovym zbozim", spatnym trenerem a neschopnym vedenim co prodava hrace jak se mu zamane, mame jeden titul a velice dobre rozehranou sezonu.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Jakubisko     před 15 lety 07.04.2009 07:00 |  
        0 0

        Švec a Necid jsou jenom vzduch, nebo co (???) :-P

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Navar (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 10:39 |  
          0 0

          Můj komentář byl zřejmě tak dlouhý a k neučnení, že jsi ho nepochopil. Diskuze je o odchovancích, které Slavia v ranném věku pustila do českých kluků, ne o ty, které si chytře nechala a pak je za slušné peníze prodala do zahraničí jako Necida či Švece. Takže asi tak.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 11:10 |  
            0 0

            a kteří to sou konkrétně mimo Dočkala, oni ti Nečasové , Eliasove a jiní totiz pekne na slavii hodili bobek a sli jinam po skonceni smlouvy, a to v dobe kdy sme na tom nebyly nejlip , takovej odchovanec u me neni slavistou, a ty ostatni na slavku fakt nemeli.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              Navar (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 11:22 |  
              0 0

              Souhlas. ale i když na slavii hodili bobek, tak se nakonec ukázalo, že to žádná ztráta nebyla. Nečas, Eliáš a další zběhové se nikde nprosadili

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        LordEdmund     před 15 lety 07.04.2009 09:38 |  
        0 0

        S tvým názorem souhlasím, takže nemám důvod sem psát nic moc dalšího.
        Uvidíme, jak to Bořkovi půjde dál, taky mu budu fandit a je to mnohem lepší přístup, než neustále oplakávání toho, jak mohl hrát ve Slavii.Někteří diskutéŕi, si na tom postavili svoji "živnost" a nedá jim to spát, neni skoro dne, aby se na nějakém slavistickém portálu Bořek nevzpomínal se slzou v oku. "Změň vztah k věcem, které tě znepokojují, a budeš mít od nich pokoj." Markus Antonius:-))

  18. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 08:00 |  
    0 0

    Dobrý den přeji Vám všem,
    nedělní zápas a náš výkon hlavně v první půli mi připoměli, že žádný strom neroste do nebe a pokud se ke každému zápasu nepřistoupí s pokorou, podepřenou opravdu poctivým a bojovným výkonem, tak je to špatně. Takto "odfláknout" a ztratit tak pomalu 70 min. zápasu je trestuhodné a ten trest přišel. Připomenul jsem si slova trenéra p.Vrby, když u nás prohrála Plzeň a když začala hrát posledních asi 15 munut a pomalu by to srovnala, kdy řekl, že nemůže vyhrát ten mančaft, který se na to 75 minut vykašlal. Velmi pravdivá slova, která se v Olomouci potvrdila. Snad kromě Vaniaka byli všichni na "facku". Snad jedině Janda a Švento bojovali poctivě. Ostatní....... nehodné výkonu ligového fotbalisty. Já Vás možná překvapím svým názorem, ale já v některých pasážích souhlasím s Tantalovým názorem. Ne s jeho nepodloženým urážením trenéra, ale s tím, že někteří hráči, kteří odešli a nemuseli, by při práci a možnosti dostat delší šanci, odejít a byli by někteří stejně kvalitní jako Ti, co nyní do Slávie přišli. Určitě se nejedná o Dejmka, Nečase, Nachtmana a já nevím koho ještě. Včera mě svým výkonem nepřesvědčil ani Bořek Dočkal, Gecov hrál to co Trapp, takže jsem pochválil výkon Gebreho, ten si svoje odehrál a pokud mám říci, byl by teď Slávii dost platný, včera si se sparťany na své straně v celku poradil, já věřím, že si ho KJ vezme po hosotvání zpět a bude s ním pracovat (když může pracovat např. Cissém....), to samé s Hoškem, i ten Vácha není horší než Grajciar. Já chci také připomenout našemu trenérovi, že vůbec nedal šanci Z.Šenkeříkovi a vzhledem k vypadnutí J.Černého, nám takový hráč nyní bude moc chybět a to by mělo být i pro Kj trochu varováním, že není neomylný a i on by měl nejen o pokoře mluvit. Olomouc by měla být pro nás vůbec mementem, že bez poctivého boje a makání za naše barvy na doraz to zadarmo nebude. Pokud beru trenéra Manchesteru sira A. Fergassona jako pojem, tak ten řekl po vydřeném vítězství s A.Villou, že první zápas po reprepřestávce je vždycky sázkou do loterie, tak o našem Markovi Suchém platilo bezezbytku. Ten byl asi ještě na Letné nebo co!!!!! Teď se naši chlapi připravují na slováckém trávníku, tak doufám, že tam nasajou tu správnou náladu a motivaci a zase se za naše barvy poperou tak, jak to očekáváme a jak se na správné slávisty sluší. Mělo by už jasně platit, že nejsme žádné chudinky a "přizdisráči", ale Slávie se vším všudy. A to je před derby, tak by si toho měli být naši fotbalisté vědomi a bojovností a poctivým přístupem to dokázat. Budou nás mít v zádech a určitě nás v Edenu uslyší. A když už jsme v těch různých nápadech na choreo, tu Olomouc bychom jim měli nějakým vtipným způsobem "připomenout". Jen tak, aby to věděli....... Přeji Vám dnes pěkný den a moc všem děkuji za zajímavou disputaci. Sokrates55

    "Audiatur et altera pars"
    Budiž vyslyšena i druhá strana (to je pro Tantala)

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      mart     před 15 lety 07.04.2009 09:42 |  
      0 0

      Ahoj Sokrate (55).
      Tak jsem si trochu pockal na Tvuj prispevek, a taky trochu na dalsi ztratu sparticky:)
      Prijde mi to takhle lepsi nez kdyby oba vyhrali. Nasi hosi dostali trosku facku, a sparticka (ponekud nachylna k nenadalemu a casto neopravnenemu narustu sebevedomi) zase utla.
      Myslim si ze jsme na nase hochy trochu prisni. Pravda nekterym to opravdu hodne neslo (Suchy, Trapp, Cerny), ale hodne to bylo dobrou taktikou Pana Psotky (myslim, ze se tak jmenuje), ktery naseho generala precetl do pismene. V prvni puli jsme se diky nasi "behave" ctyrclenne zaloze proti dvou obrannym lajnam Olomouce vubec nedokazali prosadit, a oba utocnici byli uplne mimo hru. K tomu pripocteme ne uplne optimalni vykony nekterych jednotlivcu, ...a musime byt hodne radi za dve akce po stranach (ta Jandova s jarolimovym zakoncenim mela skoncit golem), ALE hlavne za polocasovy vysledek 0:0.
      V druhe puli to vypadalo (alespon chvilkami) trochu lepe. Zapas se dal vyhrat, ... ale taky prohrat. Brabec ma asi dost pravdu, ze to v nedeli bylo trochu o stesti. Jenze to proste nemuzeme mit porad.
      Nebudu se poustet do teoretickych spekulaci, ... jak by bylo kdyby byl Gecov nebo dalsi "oblibenci" (myslim, ze urcite ne lepe), ale pripomenu "zasnene" volani po Heidenreichovi. Ten byl jeste lepsi nez Suchy, Trapp a Cerny dohromady :D, .... a pritom se z neho nekteri pravidelni prispevovatele mohli malem posmat:D.zdravi mart

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 10:04 |  
      0 0

      Zdravím, koukám, že se tu po čase zase něco děje:-)). Souhlasím s tím, co píše Sokrates..tantalos se často vyjadřuje tak trochu.. "expresivně":-)), což dost lidí pobuřuje, pak je škoda, že tím trochu zapadne to rozumné, co chce říci.. já si taky myslím, že když odcházejí talenotvaní hráči, měli by je nahradit hráči lepší nebo alespon stejně dobří, jinak tým ztrácí kvalitu. V poslední době se to ne vždy daří. Je vidět, že odchod Gebreho byl chybou, ačkoli - není až tak jasné, že by u nás podával stejné výkony jako v Liberci. Dočkal se mi včera taky líbil, hlavně ale podává zřejmě stabilní výkony a je pravidelně boduje - střílí goly a nahrává na ně, což se o některých našich hráčích říci nedá. Gecov nepodal špatný výkon, neřekl bych, že lepší než Trapp, myslím si tantale, že Trappa trochu podcenujes, ale uvidíme v dalších zápasech, budu ho sledovat.

      Obecně mám trochu obavu hlavně o to, abychom dokázali postavit konkurenceschopny tym pro pohary. Naše záloha mi přijde trochu pěší, navíc hledá leadry, kteří budou naši hru táhnout směrem dopředu. Sotva to může být MJ nebo JČ, když odehrajou dobře jeden z pěti zápasů. MJ dal 4 goly, to je hezky, ale od tý doby nic moc, jako by zase čekal, že si ho najde míč před vápnem a zas bude slavnej. Ale o tom to na jeho postu vážně není. Jsem zvědav, jak uspěje střed naší zálohy proti Kuckovi a Kladrubskému, nebude to uplně jednoduchý.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        tolsimir     před 15 lety 07.04.2009 10:20 |  
        0 0

        Myslim si, ze to spise bude proti Kuckovi a Bergerovi, protoze Kladrubsky se presune na praveho beka. To podle me vec trochu meni, protoze jestli je nase zaloha pesi, tak co je potom proti ni Berger

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        lassiter     před 15 lety 07.04.2009 10:39 |  
        0 0

        Tak s Gebrem měl KJ v létě velký plány do základu a on to, pokud si dobře vzpomínám, moc nezvládnul. Jeho odchod na hostování myslím chyba nebyla. Co se opce týče, na dohodu musí být vždycky dva, a upíchnout mladýho hráče v první lize na hostování bez opce není úplně snadný, ostatní týmy nejsou blbí a Liberec už vůbec ne.

        Se zálohou konkurenceschopnou v pohárech to bude myslím velký problém. V Evropě se hraje rychle, tvrdě, s nasazením, čehož naše současná záloha zdá se není schopna. MJ se měl narodit někdy před třiceti lety, kdy technická vyspělost rozhodovala o celkový kvalitě hráče mnohem víc než dneska. Pokud dneska hráč není rychlej, důraznej v soubojích, v Evropě prostě nemá šanci a MJ je v tomhle díky svým fyzickým dispozicím limitovanej. Podobně Černý, který k tomu navíc rád přidá svoji pohodlnost, a řek bych i chronický nedostatek kondice.

        Chybí mi tam aspoň jeden vítěznej typ, řekněme takovej rozumnej Abrahám :-)

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 11:08 |  
          0 0

          No jako konkurenceschopny vidim Jandu a Sventa, oba se tedka rozehravaji ke slibnym vykonum, chtelo by to jeste vic produktivity. Jinak nevim, Trapp, to se uvidi, Grajciara jsem videl snad v jednom zapase, JC a MJ - presne jak pises, kdyby se narodili pred 20 - 30 lety. U Jardy vidim problem i v hlave, on neni zvyklej jezdit celej zapas, vracet se do obrany, hrat primocare dopredu. Belaid taky neni zrovna vzor bojovnosti, ale urcitej talent ukazal, jen se obavam, ze s nim by se muselo hodne pracovat.. Co se utocniku tyce, po prvnim zapase s Plzni jsem to videl lip, snad se jeste zlepsi, zatim lituju odchodu Senkyho.. v lete snad prijde Standa..

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            EdCable     před 15 lety 07.04.2009 13:46 |  
            0 0

            Nechci vam do te krasne debaty moc kecat, ale MJ a JC se narodili pred 20-30 lety:-)))

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      taximan     před 15 lety 07.04.2009 10:31 |  
      0 0

      Zdravím Sokrate, Marte i Martiny... jak se rika - kdo si pocka, ten se docka - v tomto pripade kvalitni diskuze. I ja vidim neco pravdy na Tantalovych slovech, ale ostatni jedovate sliny to trochu prebijeji. Narozdil od nej se nesnazim panikarit a z tohoto hrozneho zapasu nevyvozuju zavery. Myslim ze MJ na to ma a ze je pro Slavii spravnym hracem. Jen nema rychlost a bojovnost a pro zlepseni by to chtelo aby nemel to svoje misto tak jiste. Stejne nezatracuji ani Trappa, take v sobe neco ma. To vidim jako chybu KJ. Oni nam celkove nejak prestali rust (fotbalove) hraci - vyrostl snad Hosek, ale kdo jiny se na sve pozici doopravdy zlepsuje? Janda a Svento se vratili do stare dobre formy. Mam pocit, ze trochu chybi v kabine hrac jako Smicer nebo Vlcek... celkove se zda, ze hraci se tak nejak shodli, ze zbytek jara v poklusu bez velkych nervu a klidne systemem vyhra-remiza za titulem. Napada me jeste kacirska myslenka - nejsou nase jara zpusobena spise tim, ze se konfrontujeme pouze s malosti ceske ligy? Na podzim v poharech hraci pravidelne vidi nasazeni a techniku evropskych lig a vzor pak prenaseji na hriste. Na jare si pak zvyknou na tu ceskou nakopavanou a ani si nevsimnou, ze hraji jinak. To jen takova poznamka... mozna quelhar by mel nejakou statistiku, jak nam slo jaro, kdyz jsme jeste hrali uefu - bylo by to myslim zajimave. S pozdravem Taxi

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Vhoo (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 11:07 |  
        0 0

        zdravim, myslim si že derby bude hodne zajimave , sparta se vcera trochu ukazala a nebudem to mit uplne lehky , ale Karel uz neco vymysli jako kazdy derby :D , jinak to volani po Gebrem by taky nebylo tak velky kdyby byl zdravej Franda Drizdal a Kaufman , to nam hodne zneprijemnilo situaci, Trapp si nezaslouzi kritiku protoze tady jeste nehral ani pet zapasu , toho bych hodnotil az po konci ligy,M.Jarolim je jako na houpacce , nekdy dobry nekdy spatny ale uznavam ze trochu tlaku na jeho osobu by neuskodilo, tim myslim ze by jeden zapas mohl hrat nekdo jinej misto neho, tady je myslim skoda toho ze Lada Volesak je zranenej protoze ten by me na to prisel idealni , a i ty standartky by byly o dost lepsi , hrace na to mame jen sou vsichni zraneni je to holt smula , jinak Suchac zahral prisenrnej zapas a ta prohra pada hodne na jeho hlavu ale takovy zapsy proste sou a ja bych nechtel na nej sipat popel ,musime verit ze se ted kluci nabudi se zlinem a derby nejak zmaknem, a vlete uz tomu da ten spravnej impulz a tep Standa.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        lassiter     před 15 lety 07.04.2009 11:11 |  
        0 0

        Tak on to nebyl jeden zápas... Musim říct, že z utkání se Zlínem jsem poprvé odcházel z Edenu řekněme velmi nespokojen :-) Rychlost a tempo hry byly naprosto ubíjející, uběhly minuty než jsme se došourali k rohu nebo přímáku, desítky sekund než jsme hodili aut. V Olomouci to po faulu na sebe jednou Besta vzal a okamžitě rozehrál (asi první Slávista za posledních pět zápasů) a hned z toho byla nebezpečná akce po levý straně. Rychlost a moment překvapení je to, co nám myslim chybí.
        MJ na Slavii určitě má co se týče naší ligy. Nepřehráváme v ní soupeře rychlostí a pohybem, ale hlavně technikou (jakkoli to v Olmouci nešlo…) a v tom se MJ i JČ dokážou prosadit (zpravidla). V Evropě jenom technikou nikoho nepřehrajeme a pokud v záloze bude jeden nebo nedej bože dva hráči, který odpadnou s každýho souboje (MJ) a rychlostně a fyzicky nestačí (MJ a JČ), tak se obávám, že velkou díru do světa neuděláme.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 11:25 |  
          0 0

          Opet musim souhlasit, presne toho jsem si vsiml, jak Besta rozehral rychle aut a rikal jsem si KONECNE! Nam vsechno hrozne dlouho trva, zaloznici vracej mice dozadu, vsechno si museji dlouho stelovat, kdyz je aut, vsichni cekaji, az se souper vrati, jedine Janda a Svento chodi do sprintu dopredu, ale kolikrat jsou z toho ostatni prekvapeni, takze neni komu nahrat.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 11:21 |  
        0 0

        zdar taxi, jedna proazka samozrejme neni zadna tragedie, je ale jasny, ze forma neni takova, jako na podzim. To je ale logicky, ti tri hraci, kteri odesli, podavali mimoradny vykony, nemuzem cekat, ze je nekdo bezezbytku nahradi, navic v par zapasech hodne pomohl i Vlada Smicer, to uz mame dohromady 4 kluky, kteri na podzim rozhodovali zapasy. Takze tedka se tym trochu hleda, malo pohyblivou zalohu uz jsme tu meli na podzim, ale ted ten problem vic vyplouva na povrch i v lize, protoze je na zaloznicich, aby neco vymysleli a vytvorili nejaky sance.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          taximan     před 15 lety 07.04.2009 13:31 |  
          0 0

          Co rikas na tu moji myslenku, ze ta forma muze souviset s neucasti v poharech?

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 13:55 |  
            0 0

            No docela souhlasim, pohary nas vzdycky tak nejak vybudi k lepsim vykonum, hrajou se ve vyssim tempu a kluci to prenesou i do ligy. Je ale fakt, ze loni i letos v zime nejaky zmeny v tymu byly a ze ten pokles formy je logickej i vzhledem k tem zmenam.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 07.04.2009 16:27 |  
          0 0

          Na podzim jsme po sesti zapasech meli 13 bodu. Na jare totez. Ano, neni to tak pohledna hra, jako byla v jistych fazich na jare, ale to je prece dano tim, ze mame celkem dost novych hracu. Presto je vysledkove na jare lepsi jen Jablonec.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      quelhar (admin)     před 15 lety 07.04.2009 16:25 |  
      0 0

      Mam pocit, ze bych se mel taky vyjadrit, kdyz uz se tu sesli snad vsichni protreli diskuteri :o)
      Nastesti drtivou vetsinu mych nazoru uz sepsal kolega Navar, takze jen staci napsat, ze jeho nazory jsou take mymi nazory. A predevsim jeho prispevek "Od: Navar - Úterý, 07.04. 2009 - 10:58:37" v predchozim vlaknu jako by mi psal z duse. Drzim mu palce v jeho marnem snazeni v diskuzi s tantalem. O tom muzu napsat jen to, ze jim hluboce opovrhuji kvuli tomu, jak neustale urazi hrace Slavie. Nikdy se nesmirim s tim, ze nekdo, kdo o sobe tvrdi, ze mu na Slavii zalezi a ma ji rad, pouziva o hracich tohoto klubu vyjadreni jako "pidimuz z Rusi" "kazove zbozi" "secondhand" a podobne. Pro to opravdu nemam nic jineho, nez nejhlubsi opovrzeni.
      Snad by se jeste hodilo vyvratit chimery o tom, jak je nase muzstvo cim dal tim slabsi. Fakta totiz hovori o opaku. Pod trenerem Jarolimem - ktery den pred derby oslavi 4 roky sveho nepretrziteho pusobeni ve Slavii na pozici hlavniho trenera - jsme kazdou sezonu nasbirali vice bodu nez predchozi (po Csaplarovi nas vytahl na druhe misto s 53 body, dalsi sezonu to bylo 54, pak 58, pak 60 a letos to je rozjete na jeste lepsi vysledek). Ziskal za sveho pusobeni v celych sezonach jedno prvni, jedno druhe a jedno treti misto v lize. Prestoze cely cesky fotbal prestava byt na evropske scene konkurenceschopny, dostal Slavii za sveho pusobeni ze 4 pokusu dvakrat do zakladni skupiny poharu UEFA, jednou do zakladni skupiny LM. Dvakrat ze ctyr sezon hrala Slavia pohar UEFA i na jare. Nechci se poustet do prehnaneho spekulovani, ale troufnu si tvrdit, ze se za par tydnu dockame dalsiho titulu a za par mesicu dalsi zakladni skupiny (bud LM nebo Evropske ligy). Na ceske pomery si drzime vysoky standard - pro srovnani Sparta ma za posledni 4 evropske ucasti podobnou bilanci (jednou skupina LM, dvakrat skupina UEFY), ale ani jednou nehrala pohary na jare. V sezone, kdy se nedostala do zadne skupiny, ji vyradilo prumerne Dinamo Zahreb, nas vyradil Tottenham. Zadny jiny cesky klub za posledni 4 roky nema 4 ucasti v poharech.

      Prirozene se nabizi taky otazka, jestli tedy opravdu nemuzeme byt lepsi a pripadne jak moc muzeme byt lepsi. Co se tyce ceske ligy, tak tvrdim, ze o mnoho lepsi, nez v letosni sezone, byt nemuzeme. Je naprostou utopii cekat, ze vyhrajeme vsechny zapasy, nebo treba i 90% zapasu. Stejne tak se jen naprosto vyjimecne stava, ze nejaky klub vyhraje ligovou soutez bez porazky (napada me snad jen pred par lety Arsenal). Porazky a remizy k fotbalu patri stejne jako vitezstvi. Zadny tym se neudrzuje formu po cely rok. V teto chvili mame za tuto sezonu prumer 2,27 bodu na zapas. Kdyz se podivam na lidry evropskych lig, tak jsme na tom docela dobre. Jsou samozrejme lepsi tymy - Alkmaar 2,51, Barca 2,48, Olympiakos 2,43, Inter 2,40. ManU a Slovan Bratislava jsou na tom stejne jako my. A v dalsich ligach jsou na tom tymy i hur: Wolfsburg 1,96, Lyon 1,97, Sivasspor 2,03, Anderlecht 2,18. Muj nazor je, ze neni v ceskych podminkach realne, aby nektery tym dominoval soutezi tak, jako letos Barcelona ve Spanelsku.
      A co se tyce Evropy. Ano, tam nam to letos prilis neslo, uz proto, ze jsme zadny zapas nevyhrali (prestoze nas o vitezstvi v Amsterdamu pripravil skok Suareze). Strileli jsme zoufale malo golu a pomerne kvalitni obranna faze to nemohla napravit. Skore 3:8 v osmi zapasech mluvi za vse. I presto, ze dve z tech inkasovanych branek jsou penalty v nastavenem case. Byla chyba v tom, ze jsme si nevytvorili sance? V nekterych zapasech (Fiorentina, Hamburg, Zilina) jiste ano, ale v jinych jsme zase meli sanci pomerne dost a chybela jen presnejsi koncovka (Vaslui, Aston Villa). Je realne, abychom porazeli tymy jako je Fiorentina nebo Aston Villa? Myslim, ze se shodneme, ze ne. Ze je muzeme cas od casu porazit, kdyz se sejde nekolik dobrych okolnosti. Ty se letos nesesly, sesly se minuly rok pri porazce Ajaxu.
      Celkove mam pocit, ze tohle rozcarovani z naseho pusobeni v Evrope neni ani tak zpusobeno vysledky jako spis hrou a to konkretne jen temi spatnymi zapasy. Jenze krom nich jsme sehrali i zapasy kvalitni, kde jen strelecka nemohoucnost nas pripravila o lepsi vysledek. Hra v poharech mohla a mela byt lepsi, predevsim smerem dopredu, o tom asi neni pochyb.
      Kdyz srovnam nase pusobeni v poharech za posledni 4 roky, tak co uvidim:
      05/06: zakladni skupina UEFY, v ni bilance 1-1-2 a 4 body, vyhra nad CSKA Sofia, urvana plichta ve Stavangeru a porazky s Monacem a Hamburgem. Na jare potom vyhra a porazka proti Palermu.
      06/07: Dve prohry s Tottenhamem, jeste predtim ostudna domaci plichta s Karvanem Jevlach
      07/08: Postup pres Ajax, ve skupine bilance 1-2-3 a 5 bodu, na jare prohra a plichta s Tottenhamem
      08/09: bilance ve skupine 0-2-2 a 2 body.
      Nevim, prijde mi to jako pomerne souvisle pusobeni se svetlou vyjimkou v lonske sezone. Nejaky souvisle upadajici trend pod vedenim Karla Jarolima nevidim. Zvlast, uvazim-li, jake soupere jsme potkali. Stacilo udrzet vitezstvi na Ajaxu a doma dat aspon gol Vaslui a byla by to naprosto prumerna poharova sezona.
      Takze v lize jsme rok od roku lepsi, v Evrope je to jednou tak, podruhe jinak.

      A co se tyce tech skvelych vykonu nasich odchovancu (pripadne jinych mladych hracu) v konkurencnich tymech, tak je opravdu maximalne hloupe vypichnout dva konkretni zapasy a srovnavat je. Staci se podivat trosk komplexneji a hned to vypada jinak. Napriklad opevovany Gebre (pokud me pamet neklame, byl jsem jeden z mala, kdo obhajoval jeho nasazeni ve Fiorentine, naopak tantalos psal, ze na to Gebre nema) dostal v lete velky prostor - v priprave dokonce odehral vubec nejvice minut ze vsech hracu. Nastoupil v zakladu take v Liberci (jedna ze dvou nasich porazek v 22 ligovych kolech) a pak ve Fiorentine. Vykony muzstva v techto dvou zapasech byly podrobeny drtive kritice, nacez Theo vypadl ze sestavy a posleze odesel do Liberce. Myslim, ze je jasne, ze trener na nej chtel sazet, ale ve Slavii je proste tlak na vysledky vetsi nez v Liberci a nekteri hraci se s nim neumeji vyrovnat - coz se koneckoncu ukazalo i v clanku o Theovi v Hattricku. Je to kvalitni fotbalista, ja bych ho u nas znovu rad privital. Ale pokud neni zatim schopny hrat pod tlakem, tak se proste neda nic delat. Kdyz uz chceme hloupe srovnavat, tak rovnou muzeme hazet argumenty typu "Liberec na Sparte s Dejmkem, Gecovem, Dockalem a Gebrem uhral bod, zatimco Slavia s Jarolimem, Cernym, Hubackem a Brabcem vyhrala 4:1".

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 17:19 |  
        0 0

        Ahoj Quelhare,
        sám dobře víš, kolik "utkání" jsem s Tantalem v minulosti abolvoval a přesto to bylo marné. To, že jsem mu dal z části za pravdu co se týká některých přivedených hráčů a našich odejitých, tak to nebyla kritika KJ jako celku a jeho práce, doufám, žes můj příspěvek pochopil. Já se zamýšlel nad tím, že Cissé už tu je přes rok, Šiklič taky a pořád je to jalové. Přitom např. Šenkeřík už snad dokázal co umí, a šanci vůbec od začátku jarní sezony pořádně nedostal. Já hloupě srovnávat taky nechci, porovnávat to ani takovým způsobem nelze. Jen si myslím, že někdy by měla být větší pozornost při výběru nových hráčů zaměřena taky do vlastních řad a zkusit ty kluky . Např. teď máme velmi šikovného dorostence, jmenuje se Přeučil a když se mu bude někdo dobře věnovat, tak je to "kauf". A to byla moje myšlenka. Tak ahojky Quelhare a jinak díky za článek, je vidět, že máš historii zmáknutou suprově. Sokrates55

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 07.04.2009 17:45 |  
          0 0

          Vsechny nakupy se proste nepovedou, nekteri se neprosadi vubec, jini dostanou sanci pozdeji. Cisse prisel prakticky zadarmo, klub na nem neprodelal, zkusil jestli se nepovede terno jako u Tavarese. Nepovedlo se, hraji jini, Cisse nejspis drive ci pozdeji odejde a v lete zkusime treba zase dalsiho Francouze.
          Odchod Senkyho taky prilis nechapu, zvlast kdyz ted mame jen tri utocniky plus Ivanu, coz je napul zaloznik, pripadne Jandu. Asi prisla nabidka, pro hrace hodne zajimava a klub ho ted asi nezbytne nepotrebuje, tak mu nebranil.
          Jinak si taky myslim, ze par kluku z A dorostu a becka maji potencial se dostat hodne vysoko (Kores, Cmovs, Preucil, Vyhnal). Verim, ze nektery z nich dostane v budoucnu sanci i v acku podobne jako v zime Honza Hosek.

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Wommi     před 15 lety 07.04.2009 19:03 |  
            0 0

            ..co jsem cetl rozhovor se senkerikem,..tak poviodal ze mu KJ rek ze bude 4 utocnik a ze kdyz si neco najde tak mu branit nebude..takze asi tak..bophuzel jednou je to pretlak v sestave a za tyden to muze byt opacne!

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              Khadgar     před 15 lety 07.04.2009 19:18 |  
              0 0

              To je taky zajímavej aspekt v poslední době. Hráč dostane dobrou nabídku a nikdo mu nebrání v odchodu.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                quelhar (admin)     před 15 lety 07.04.2009 19:37 |  
                0 0

                Jestli to neni tim, ze o tech odchodech, ktere se nestanou, protoze klub hraci v odchodu brani, se proste nepise :o)

                • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                  Khadgar     před 15 lety 07.04.2009 19:39 |  
                  0 0

                  Taky možnost :-)

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            tantalos     před 15 lety 07.04.2009 21:36 |  
            0 0

            Milý quelhare, já mám zase hluboké opovržení pro rádobyexperty, kteří tady blbnou hlavu fandům žvásty o tom, jak bylo správné prodat Gecova za pár pětek do libe. Mimochodem Sport mu dal 8, je v sestavě kola...

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              quelhar (admin)     před 15 lety 07.04.2009 21:53 |  
              0 0

              Ano, Gecov po roce v becku Liberce se konecne dostal do zakladni sestavy a povedl se mu ted zapas, ve kterem dostal sedmicku (nikoli osmicku). Marek Jarolim je ve stejnem deniku nejlepe hodnoceny hrac ligy, kdyz uz se chces ohanet Sportem. Krom toho byl petkrat v sestave kola a z 18 kol, ve kterych byl znamkovany dostal sestkrat sedmicku, krom toho jeste jednou osmicku a jednou devitku.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                Navar (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 23:24 |  
                0 0

                Dobře jsi Tantala utřel (myslím to v dobrém Tantale) :-)

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              tantalos     před 15 lety 07.04.2009 21:55 |  
              0 0

              Jo, a ze srandy jsem si teď přečetl tvé loňské kázání o tom, jak je moudré, že Jarolím kupuje Abrahama, a o tom, že Necid by si ve slavii nezahrál, proto ať táhne do jablonce.(mimochodem, dal tam víc gólů než všichni tebou uctívaní čerstvě nakoupení útočníci dohromady)
              ... No jo, prostě podle tebe byli odchovanci odpad, protože Slavia je bohatá a může nakupovat posily, prý k čemu odchovanci, nějaký Gecov, když máme supersqělého Abrahama. Běž už se vycpat s těmi moudry.

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                Navar (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 23:28 |  
                0 0

                Necid by si se svým přístupem vloni opravdu nekopl. Nákup Abrahama byla chyba. Prodej Gecova jednoznačně dobré rozhodnutí, z něho nikdy top hráč nebude, stejně jako z Dejmků. Dočkal byla asi rovněž chyba, i když i to se ukáže, zatím předvádí nevyrovnanéí výkony.

                • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                  tantalos     před 15 lety 08.04.2009 00:03 |  
                  0 0

                  Ale kop, Navare, protože Necka to má od pánaboha - on je mimořádný talent, což věděli v Moskvě, ale pseudoslavisti, kteří zbožňuji Abrahama, to nepoznali. Protože nemají rádi hráče, ale své moudrosti,
                  Nejdřív chlapče choď na fotbal, dívej se na hráče a pak piš.
                  Jsi tady nový, zase zmizíš. Jestli ne, připomenu ti tvá slova za půl roku. Za Dejmky ruku do ohně nedám, za Mácu ano. Kdyby ses díval včera, viděl bys jeho přesný kolmice na hrotové hráče. Gecovovi je něco málo přes dvacet a dokáže dát desetkrát lepší centr než kdokoli ze slavistické defenzívy, Má to totiž taky od pánaboha.
                  Samozřejmě nemůžu vyloučit že se zraní a jeho vývoj se zastaví, ale jestli půjde všechno normálně, bude Gecov do dvou let v české A reprezentaci a bude tří let bude mít plat vyšší než celý základní kádr Slavie dohromady.

                  • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                    Khadgar     před 15 lety 08.04.2009 00:27 |  
                    0 0

                    tantale, ty seš fakt vůl (proč mám pocit, že to nepíšu poprvý?). Říkat člověku jako je Navar ať chodí na fotbal a že tu je nový? Hm, teď si právě překopnul tribunu v Edenu a to o hodně. Těším se až se Slavie vrátí na vítěznou vlnu a ty zase zalezeš do díry.
                    Necid měl problémy s morálkou, sám to uznal. Jablonec ho srovnal, sám to uznal. Ale na to ty napíšeš že to byly kecy pro noviny. Tvůj problém. Talent od pánaboha nestačí, o tom se přesvědčili tisíce sportovců. Tobě to stačí. Opět, tvůj problém. Gecov musel rok čekat, než se prosadil přes hráče jako Bílek. Talent má a něco už prokázal, ale kdyby byl takový zázrak že bude mít za tři roky plat evropské špičky, tak se přes Bílka prosadí.

                    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                      tantalos     před 15 lety 08.04.2009 01:01 |  
                      0 0

                      Fotbal není o spravedlnosti,. byli hráči, kteří chlastali, děvkařili, prodávali zápasy, ale národ je miloval, protože uměli, protože byla radost se na ně koukat. Byli kluci poctiví, dřeli, byli snad i nadaní, ale koukat se na ně nedalo a dávno se na ně zapomnělo, i když byli vzor všech ctností.
                      Vedení Slavie se dopustilo zločinu na svých fanoušcích, když je okradlo o krásné pocity z gólů, které by Necka za Slavii dal, kdyby nemusel do Jablonce, kdyby se s ním alespoň trochu pracovalo. A udělalo chybu, že ho pustilo při první nabídce, ale aspoň si teď Necka mákne a pozná, jak je život tvrdý.
                      Nevadí mi, když je hráč nesnesitelná, nafoukaná primadona, ale dává krásné góly. A na necku jsem se díval tak rád, jako už dlouho na nikoho ve slavii ne. Naposled jsem měkl takhle rád Kuku a mladého Šmicu. A ještě tavarese, za ten jeho pološlapák v 85. co uvolnil vlčáka a ten to zavěsil. To byla taky extáze.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 10:17 |  
        0 0

        Ahoj quelhare, v mnohém máš jistě pravdu, statistkiky KJ jsou jasný, o tom netřeba diskutovat. Nesouhlasil bych, ze neni v cem se zlepsovat. Ono zalezi na uhlu pohledu. Samozrejme tezko bude v lize dominovat vic nez loni na podzim, to temer nejde. Ale lonskej podzim je pryc a za nej nam uz nikdo dalsi body neda. KJ na podzim nakonec sestavil dobre fungujici tym, ale v zime se opet dely celkem velky zmeny a ted musi najit dalsi model, ktery by fungoval. I kdyz hra neni uplne dobra, nastesti neztracime moc bodu. Ale herne se zlepsit musime, jinak ty ztraty prijdou. Nejde jen o zbytek letosni ligy, ale o kvalifikaci LM a pristi rocnik. Odesli nejlepsi hraci, leadri tymu, Necka, Matej, Tavares, bohuzel muzem asi pocitat i Vladu, kterej taky pomohl rozhodnout par zapasu. Kdo je nahradi? Asi te neprekvapi, ze si myslim, ze MJ a JC ne, MJ sice prvni zapas vypadal, ze vudci roli prevezme, ale pak zapadl do prumeru. S Belaidem je to slozity. V utoku to taky trochu skripe, zatim se novi hraci uplne neosvedcili, Senky muze chybet. No a dalsi vec jsou pohary, ani loni se nam buhvijak nevedlo, spis jsme meli par dobrych pasazich zapasu (Villa, Ajax), ale celkove jsme se neprosadili - ovsem mas pravdu, za evropou zaostavame uz dlouhodobe, minuly rok s postupem do LM byl vyjimecny - doby kdy jsme v uefe valcovali balkanske soupere jsou pryc. Muzem mit problemy i s relativne slabsimi tymy v evrope, pokud nebudem mit hrace, kteri se vyrovnaji s rychlejsi hrou a presingem, vime, jaky ma s tim nase zaloha problemy. Pokud tantalos tvrdi, ze nove prichozi hraci nejsou tak kvalitni jako ti, kteri odesli, v nekterych pripadech na tom neco je, v jinych ne a nekde se teprv uvidi (Trapp, Grajciar, Kaufman, Besta). Priklad - tvrdi-li tantalos, ze by bylo vyhodnejsi nechat si Gecova, to se ukaze az v budoucnu, muzem sledovat jak to pujde Trappovi a Gecovovi a uvidime, kdo bude lepsi. Ja treba Trappovi docela verim, uvidime.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          quelhar (admin)     před 15 lety 08.04.2009 11:01 |  
          0 0

          Jaro uz nejak doklepeme, moc zapasu nas neceka, naskok je luxusni a o titul snad neprijdeme ani v pripade krize (ktera nas nepostihla 20 zapasu v rade, takze by bylo prirozene, kdyby prisla). K jistote nam ted staci 13 bodu, takze realne bude stacit i 9. Nicmene verim, ze minimalne tech 13 ziskame.
          A na pohary uz se budeme zase pripravovat s jinymi utocniky, vrati se Senkerik, vrati se Vlcek, vrati se Toleski, mozna odejde Fort. Mozna zustane Litteri. Ted mame utocniky tri, ale v letni priprave jich muze byt zase sedm. Krom toho se snad uzdravi Kaufman, ktery mel nahradit Krajcika. Doufejme, ze zdravi vydrzi i Frantovi Drizdalovi, ktery je take dobrou alternativou. Je mozne, ze nekdo taky odejde. Takze nema cenu ted spekulovat, jak to bude a kdo bude tahounem muzstva. Na jare jsme dali 7 branek, 4 z nich dal Jarolim, dve dalsi pripravil Cerny. Problem je, ze jejich vykony jsou stale jeste kolisave, nicmene predevsim u Marka je patrny vyrazny posun ve vykonnosti za ten rok, co je ve Slavii. Pravdou je, ze posledni tri zapasy nam prilis nevysly, jenze i tak z nich mame 6 bodu a to jsme dvakrat hrali venku.
          Ja Trappovi taky verim, prvni polocas s Plzni hral dobre, po zraneni uz to tak skvele neni, ale nebudu ho odsuzovat po dvou nepovedenych zapasech. Porad je to celkem mlady hrac, je kratce v novem prostredi. Podle me se bude zlepsovat.

          Pokud vyhrajeme ligu, tak budeme mit skvelou vychozi pozici, velkou sanci na LM. Kdyz vyhrajeme alespon jeden ze dvou dvojzapasu, ktere nas cekaji, tak si zahrajeme sest dalsich zapasu ve skupine (bud LM, nebo Evr. Ligy). Navic prvni souper bude kvalit typu svedsky nebo lotyssky mistr. Samozrejme se nikdo neporazi sam, ale sance na postup je pomerne velka.

          Mimochodem, pomerne zajimava statistika je na oficialnich strankach. Bilance KJ v derby 3-3-2 se skore 13:7. Tedy z peti vitezstvi v derby ma tri na konte KJ, v tom jsou take jedina dve vitezstvi na Letne. Dohromady jsme hrali se Spartou 31 ligovych zapasu v "ceske" historii a dali 29 golu. Takze KJ na postu trenera jich ma na konte skoro pulku a pritom trenoval jen ctvrtinu zapasu.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      bongor     před 15 lety 07.04.2009 21:47 |  
      0 0

      To vypadá dobře,co jsi napsal Sokrate.například když odešel Zdeněk Šenkeřík,zřejmě otráven ,tak jssem se vážně divil,proč nedostal víc příležitostí.Určitě je minimálně srovnatelný se všemi útočníky,co zůstali.Je to navíc rychlostní typ,po kterých tak voláme a kteří hrají v Evropě prim.Škoda nepochopím to.Jistě,že si nemůžeme nechat každého a někdy nám odejde i skutečně kvalitní hráč,protože předem poznat jak se kdo bude vyvíjet,to nedokáže jak vidno ani sám KJ.
      Tak jsme přišli o Dočkiho a přijdeme i o Gebreho i když toho snad taková škoda nebude.Koukám se právě na MU s Portem a je to fotbal snad dokonce lepší,než když hrajeme my.Ale vážně:Je to asi dnes nesrovnatelné a rozdíl ve výkonnosti oproti naší lize je stále větší.
      Tak se jdu dívat dál.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        quelhar (admin)     před 15 lety 07.04.2009 22:00 |  
        0 0

        Vsiml sis bongore, jak padly branky? Prvni gol, Ronaldo nahraje primo na nohu soupere, tomu se nepovede prihravka, jenze se mic od Evanse odrazi zpet a je to 0:1. Hrubice pri vyrovnavacim golu, skoda mluvit. Za takove chyby se tu na diskuzi obcas posilaji hraci do becka. A to ani nemluvim o tom, jak Ronaldo po ztrate mice naprosto nejevi zajem o hru a vraci se krokem.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Fallen (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 00:38 |  
          0 0

          Mě u tý malý Rooneymu uplně zarazilo, že ten obránce se vůbec nepodíval. Se divim, že ho rovnou nestřídali. KJ by to asi udělal...

  19. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    Viking     před 15 lety 07.04.2009 11:49 |  
    0 0

    Nejvíc mě včera pobavil Klovanec: "Keriče jsme bránili velice dobře, měl jenom dvě šance, jednou šel sám na bránu a podruhé dal góla".

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      mart     před 15 lety 07.04.2009 12:43 |  
      0 0

      :D, to je dobry, ... hodne dobry. mart

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 14:02 |  
        0 0

        :-)). Mimochodem, z jineho soudku, mozna zde ukazu naprostou neznalost rodiny Jarolimu, ale vite nekdo (tedy predpokladam ze vite:-)), jestli ma KJ dceru? Vcera jsem z fotbalu prepnul na CT4 a tam bezel zensky florbal, jakasi Anet Jarolimova hodnotila zapas takovym tim typickym KJovskym stylem "...noo taaak...":-)).

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Jakubisko     před 15 lety 07.04.2009 14:05 |  
          0 0

          Jo, je to jeho dcera pokud se nepletu :)

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 14:07 |  
            0 0

            diky. to me dost pobavilo, mozna stoji za to se a to podivat na ct ivysilani - KJ v holcicim provedeni jak hodnoti zapas...:-))

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 15:31 |  
              0 0

              Taky Vás všechny zdravím kluci,
              je to opravdu jeho dcera. Nedávno jsem s ní četl rozhovor a teď myslím v Hattricku, bylo tam i o Jarolímovi a jeho rodině. Ten rozhovor byl fakt k pobavení, ta holka to má po něm. Já si myslím, že ten náš KJ na moc velký řeči není, prostě mu to nejde a žádnou mediální díru do světa asi neudělá, ale jinak mu držím palce........ Pokud jsem sledoval Spartu a Liberec, tak naši hoši v záloze musí máknout a nebát se tvrdosti, a na ty dva kolohnáty vepředu tj. Holenda a Winifred (či jak se jmenuje), to si musí zajít ještě naši obránci na pár lekcí jiu - jitsu. Asi ten vtip bude v tom, být u nich při přebrání míče včas a předskočit je, oba si ten balon umí docela slušně pokrýt. Ale snad to zvládneme, jinak si myslím, že pokud půjdeme do zápasu naplno a neuhneme ze žádného souboje, tak fotbalově je dostaneme. Moc bych se v tom už asi nepatlal, abysme kvůli velkýmu "přemejšlení" nehráli nějaký "baroko". Tak se zatím mějte a ikdyž zítra hrajeme pohár se Zlínem (snad má hrát Ferry) a Hub na své straně, tím pádem Dušan na své místo v záloze, no uvidíme. Už mám lehké mrazení po těle a "rudoch" je jen jeden. Sokrates55

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                martyni (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 16:14 |  
                0 0

                Já myslím, že to až tak nevadí, že KJ nemá zrovna brilantní rétorický schopnosti. U trenéra je v tomhle směru nejdůležitější, aby dokázal střízlivě utkání zhodnotit, aby si lidi nemysleli, ze ztratil soudnost.. z tohodle pohledu je na tom KJ jeste relativne dobre, viz treba shora uvedeny vyrok Chovance, nemluve o Radovi, ktery po utkani ve slovinsku tvrdil, ze jsme hrali odvazne, protoze jsme hrali na 2 utocniky..

                • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                  quelhar (admin)     před 15 lety 07.04.2009 16:30 |  
                  0 0

                  Uz jsem to psal nekolikrat, KJ je jeden z mala treneru, ktery i po vydarenem zapase rekne neco typu "no, meli jsme tam vice prilezitosti a meli jsme vstrelit vice golu a rozhodnout uz drive". Neplaca se po ramenou, jaky je borec, ale hleda chyby, protoze dobre vi, ze hraci se budou zlepsovat jen tehdy, pokud nepropadnou falesne iluzi o tom, jaci jsou borci. Nekdy teto veci napomuze i porazka jako napriklad v Olomouci. Hosi spadnou z hrusky a zacnou zase makat.

                  • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                    Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 07.04.2009 17:02 |  
                    0 0

                    Ahoj Quelhare,
                    asi tak nějak podobně si to myslím taky. O Gebrem je dobrý článek v nejnovějším Hattricku. Myslím, že je to tam popsané vcelku objektivně a Gebre tam o KJ nemluví nijak hanlivě a sám přiznává, že ten tlak prostě neunesl. Nehledá chybu jinde než v sobě. Sympatické. Tak zatím. Sokrates55

                    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                      tantalos     před 15 lety 07.04.2009 20:31 |  
                      0 0

                      Jo, ale kdyby řekl o KB něco nelichotivého, tak má průser jako dělo nejen ve Slavii, ale i v Liberci.

                      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                        Khadgar     před 15 lety 07.04.2009 21:13 |  
                        0 0

                        A ty víš že něco takového chce říct? Jestli jo, tak by byl hlupák, protože prostoru dostal opravdu dost.
                        Podle mě je správný, že když řekne veřejně fotbalista něco proti svému zaměstnavateli nebo nadřízenému, tak následuje trest. V ostatních zaměstnáních to taky tak platí. A jeden příklad co mě teď napadá z fotbalu - Berger ve Ville.

                    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                      bongor     před 15 lety 07.04.2009 23:14 |  
                      0 0

                      jen něco o té hrušce.Ja myslím,že tím to není,na hrušce nejsme.Realita je taková,že odchodem Necky,Tavarese a Krajčíka jsme se dostali do šedého průměru a to co jsme dělali se Střížkovem nebo Zlínem vloni už čekat nemůžeme.Já svým způsobem Karla lituju,a konec konců všechny naše trenéry,protože jen něco vypiplají,už jim to nenažraný západní kapitalista vyfoukne.My jsme jenom "jakokapitalisti",chybí nám právě ten kapitál a proto málo kdo z nás se asi dožije nějakého
                      výraznějšího klubového úspěchu.Musíme žít s tím,že budeme občas vyhrávat naši ligu,aspoň něco.My staroslávisti jsme na půst zvyklí
                      a proto i dnešní úspěchy nás přivádějí do euforie.

  20. Re: Olomouc - Slavia 1:0

    Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 02:25 |  
    0 0

    Po po dlouhé době prvním nepodařeném zápase se vyrojilo zase několik hyen, kterým o Slávii nejde a sliny jim od úst kapou jen když se něco nepovede. Ať hledám, jak hledám, nenajdu od těchto žlučovitých jedinců jediné slovo pochvaly po povedených zápasech a tím je už nechám být, nestojí za další slovo.

    Zápas v Olomouci jsme prohráli, nehráli jsme nijak oslnivě, i když jsme soupeře přestříleli a překopali v rozích. Gól jsme dostali ve chvíli, kdy i komentátoři vypouštěli úvahy, jestli Olomouc tlak přestojí nebo uspěje z rychlého protiútoku. Proti naším útočným snahám hrál Liberec zanďoura a chválit Dočkala prostě nejde. Znovu použiji výroky komentátorů, kteří omlouvali v prvním poločase jeho do ochozů nepřesné centry, že jinak hraje velmi technicky. Záloha Sparty tu Libereckou přehrávala výrazně celou první půlku a mírnou převahu měla i tu druhou. Že se body na konci dělili, je i dílem neschopnosti sparťanského útoku. Jinak je můj pocit ze Sparty ten, že se zvedá a staví konkurenceschopný tým a je na ní třeba dávat pozor, nejspíš však až k dalšímu ročníku ligy.

    Komentář k MJ a Jardovi Černému. Je jim vyčítána měkkost, což je k současnému zranění Jardy velká křivda. Do souboje, do kterého vletěl za naše barvy, by takový TJ nikdy nešel. Zrovna tak dostal MJ ostrý zákrok na koleno v posledním derby, který TJ nikdy neschytá. Tijany je hodně obdařený hráč a kéž by znovu zabral, co mu však chybí je ochota roztrhat se za svůj tým, jít do soubojů, vracet se a ani na hrotu se jako útočný záložník neukazuje. Na rozdíl od mnohých zde jsem měl smutné tušení za Dušana, že rychlosti před zraněním už nikdy nedostojí, jako Vlado Labant po brutálním sestřelení od Gábiny. Jinak se mi z útočníků dlouhodobě jarně nejvíc líbí Fořt a potom hned Pekhart. Mnozí si budou pamatovat, že jsem o jeho přínosu pro tým pochyboval (po promarněné době v Anglii), ale musím se mu na dálku omluvit a mám tušení, že v něm opravdu druhý Necka je.

    Na pondělní derby se nesmírně těším a s našimi kluky budu po výhře i po prohře a nikdy se nesnížím k tomu, abych svůj tým ostouzel a zatracoval. Na to jsou mi naše barvy příliš drahé v srdci.... :-)

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      tantalos     před 15 lety 08.04.2009 08:22 |  
      0 0

      Ano, zřejmě se mi podařilo rozpoutat diskusi. takže jsem hyena. Třeba bys našel i zvučnější výraz. Co třeba mrchožrout. To by znělo mnohem líp.
      Ale mýlíš se, já jsem nepsal, že Slavia hraje teď to, co je v jejích silách. V současném složení už lepší být nemůže.A bude hůř.
      Jenže o tom jsem mlčel-
      Já jsem psal na oslavu toho, jak zaváleli Gercov, Dejmek, Gebre a Dočkal, čtyři kluci, kteří jsou pro nekritické obdivovatele trenérova účesu odpad, kterého jsme se měli zbavit, A vida, oni i v Liberci dokážou porazit rozjetou Spartu. Ti opovrhovaní, zbyteční, ti, kteří museli ustoupit v ssituaci, kdy už je Slavia bohatá a může si konečně dovolit koupit Abrahama... (a jiné kazové zboží v sekáči).

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 09:15 |  
        0 0

        Tantale, podívej se co si napsal, do role ublíženého se pasuješ sám, o hyeně nikdo nemluvil.
        Dejmek rozhodně nezaválel, Dočkal bohužel taky ne (těch nepřesných přihrávek bylo prostě moc) a Gecov hrál to, co hrál Trapp v neděli. Jediný Gebre byl nadprůměr.... a Spartu neporazili Ti čtyři kluci, rozhodně Košťál si zaslouží mou poklonu daleko vís, Zlámal zachytal velmi dobře a Kerič byl taky výborný, a sparťany neporazili (byla to remiza), Ti se z toho, že prohrávaj pokakali do jisté míry sami.
        A už nech těch urážek, strácíš poslední zbytky soudnosti a sám jsi příliš kritický a zaujatý neobdivovatel trenéra.

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 09:34 |  
          0 0

          Omlouvám se,
          té hyeny jsem si všiml až teď (ale té ironii rozumím), a hlavně jsem se nepodepsal. Sokrates55

        • Re: Olomouc - Slavia 1:0

          tantalos     před 15 lety 08.04.2009 09:47 |  
          0 0

          Sokrate,
          Ale ne, já nejsem ublížený. Já mám výbornou náladu.
          Tebe naprosto beru, psal jsi o mně výjimečně laskavě..
          O hyeně mluvil huzgi. Výraz hyena mě neuráží, je to velmi silná šelma, že které mají strach i lvi. Jenom mi mrzí, že mi nadává poněkud omezeně, nadávka musí sedět. Špatně formulovaná nadávka svědčí o pisatelově omezenosti. Nadávejme jako slavisté, vybraně, elegantně, nejsme přece nějaká rudá lůza.
          Možná že Dejmek nezaválel. Dělal chyby. Není ještě hotový. Není a nebude to nikdy hráč pro Real. Ale na sparťany stačil. Není to tedy žádný ubožáček, jak se tu o něm psalo, že nikdy nebude mít na dobrý fotbal. Stačil na Bonyho a to bylo dobré.
          Dočky také nezářil, má už to těžší, soupeři se snaží eliminovat hlavně jeho a keriče. Ale ukázal záblesky mimořádného talentu. Kéž bychom měli někoho, kdo by uměl kopat standardky jako on.
          Gecov hrál líp než Trapp - měl pěkné přihrávky za obranu, což ve Slavii umí jenom Tijani. Bylo vidět, že to má v hlavě, že ví, co chce a umí to provést.
          Gebre byl víc než nadprůměr. naprosto spolehlivý při odebírání balonů, vydržel fyzicky celé utkání, prošel párkrát dopředu po křídle, centroval, vyrovnal se Krajčíkovi a v defenzívě byl i lepší. Škoda, že jeho nervová soustava je příliš slabá, než aby unesla jarolíma jako trenéra.
          Košťál byl výborný, i přes ten vlastńák A Libe mě těší. Ukazuje se, co dokáže Kozel, kterého jsem měl rád jako hráče, škoda jen jeho zranění,.a ze kterého roste mimořádný trenér. Míval svého času béčko slavie kvalitnější než jarolím áčko, a tady bych hledel kořeny některých vztahových potíží

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 10:18 |  
            0 0

            Vidíš a já Luboše Kozla znám velmi dobře a on s KJ vůbec problém neměl a sám uznával, že v béčku jsou vztahy jiné i díky tomu, že tam na ně není žádný tlak vyvíjen. Sám jsem se ho ptal, jestli to vůbec jde takhle porovnávat a on mi pověděl, že byl sám někdy až překvapen, jak někteří kluci v áčku při zkoužce hořeli. Jen Ti připomenu, že v Jablonci dojel Kozel na to, že tam ten tlak na hráče nedokázal udělat. A on si toho je sám vědom a pokud jsem ho dobře poslouchal, tak by se chtěl ke KJ vrátit i jako asistent. Tak uvidíme. Gebre nemluvil o tom, že by neunesl KJ jako trenéra, on sám přiznal, že neunesl sám tu atmosféru toho konkrétního zápasu (tuším z Brnem), kdy úplně zpanikařil a musel jít po 20 minutách ven. Ale o jedno Tě prosím, zbav svůj slovník některých opravdu urážek a až hloupých obviněních na některé hráče Slávie a trenéra. Je to nedůstojné fandy Slávie. Jinak prostě rozumím, že si hájíš svou pravdu, já to vidím jinak. Doufám, že to do obhajoby titulu vydržíš. Sokrates55

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              tantalos     před 15 lety 08.04.2009 10:53 |  
              0 0

              A myslíš, že by si mohl Gebre troufnout říct, že neunesl tlak, který na něho vyvíjel trenér? že by směl jen náznakem lehoučce signalizovat, že trenér není dokonalost sama? Třeba by mu to Jarolím sám toleroval, ale neodskákal by si to od managera pro komunikaci a pod. Neuzavřel by si tím cestu někam, kde jednou může KJ být?

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                Sokrates55 (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 11:49 |  
                0 0

                Já se Tantale snažil Ti něco povědět, ale asi jsi to nepochopil. A je to vlastně jedno. Sokrates55

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            Khadgar     před 15 lety 08.04.2009 11:36 |  
            0 0

            Když pořád píšeš kdo stačil na sparťany, na ty před pár týdny stačily i Budějovice. Ale to se ti nehodí do krámu, že sportovní forma je odlišná v různých období. Piš prosím dál, člověk se pobaví.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              tantalos     před 15 lety 08.04.2009 11:47 |  
              0 0

              Děkuji za výzvu. Víš, já sem píšu z osamělosti, abych tady slyšel teplé lidské slovo....

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            pumapeta     před 15 lety 08.04.2009 15:26 |  
            0 0

            Ale ale tantale , kde tě Huzgi jmenuje a jak si přišel na to že jsi ta hyena ty? Že by potrefená husa?

          • Re: Olomouc - Slavia 1:0

            bongor     před 15 lety 08.04.2009 22:52 |  
            0 0

            Víš co Tantale,mě někdy překvapíš tím,že píšeš rozumně a najednou do toho vrazíš úplný nesmysl.Názory můžeme mít rozdílné to je přirozené,absolutní pravda skoro neexistuje,mimo elementárních pouček.Podle mě máš problém s tím,že na někom nedokážeš najít nic dobrého ,například na KJ a potom plácneš blbost typu béčko Slavie bylo v některém období/za Kozlíka/,lepší než áčko.Luboše máme všichni rádi,je to zapřísáhlý slávista,co měl jako fotbalista smůlu.
            Já ho osobně,myslím mimofotbalově neznám,ale dělá na mě dojem,že mu na roli výborného trenéra chybí právě ta Jarolímova přísnost až zarputilost.To se totiž nedá naučit a přitom je to limitující.Hodný trenér
            to ještě nikdy daleko nedotáhnul.

            • Re: Olomouc - Slavia 1:0

              tantalos     před 15 lety 09.04.2009 09:25 |  
              0 0

              A ty se při psaní rád nudíš?

              • Re: Olomouc - Slavia 1:0

                bongor     před 15 lety 09.04.2009 23:19 |  
                0 0

                Jestli si tím zvyšuješ hladinu adrenalinu,tak se to dá pochopit.Ale to vím o ještě lepších tématech.Zkus třeba něco o sraltě,i když je holá pravda,že do mrtvol by se nemělo kopat a když tak jemně.Musíme si počkat až příští týden nainstalují nového repretréňu.pak to bude mít ajfr.

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      martyni (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 10:28 |  
      0 0

      No Huzgi, kdyz si odmyslim ty hyeny, tak tve hodnoceni MJ, JC a Belaida mi prijde trochu jako ztrata soudnosti. Myslim, ze uvedene nedostatky, ktere pripisujes Belaidovi, maji vsichni tri. Jestli vidis Jardu Cerneho poctive se vracet a bojovat cely zapas, tak nevim, co k tomu rict. MJ se take cele pasaze zapasu jen nekde toula. JC vletel do souboje.. JC sel hlavou po mici, soupere nevidel. Ja nerikam, ze neumi zabojovat, ale problem je, ze zabojuje jen obcas. No v tom jsou si s Belaidem rovni.

      • Re: Olomouc - Slavia 1:0

        Huzgi (přítel SN)     před 15 lety 08.04.2009 11:36 |  
        0 0

        Já se tady nechci za Jardu a Marka rvát do krve, mají své mouchy a kdybych v lize viděl lepší alternativy, neřeknu ani popel. Jaká je úroveň naší ligy ukazují polemiky v tisku po zranění Šírla. Na levou stranu všichni viděli právě Jardu, protože prostě kde nic tu nic. My tady všichni vycházíme z toho, co vidíme a jak si to sesumírujeme v hlavách. K tomu, aby se dalo přesně posoudit kdo a co, tak bychom museli znát taktické pokyny pro toho a onoho hráče. Moje vyjádření k JČ a MJ bylo jen reakcí na mnohé, kteří je za měkkost ostouzejí a vedle toho Tijaniho vynášejí do nebes. Můj názor je, že se Jarda v mezích svých možností za Slávii vydává ze všech sil, na konci zápasu mívá jazyk na vestě :-) a i proti ostrovním týmům v pohárech vypadal celkem dobře. Proti tomu TJ dává své nesporné kvality týmu jen když se mu chce a v poslední době působí jako dost náladový hráč. Je to pořád moc a moc mladý kluk, aby si mohl hrát na bůhvíjakou primadonu....

    • Re: Olomouc - Slavia 1:0

      Frealaf     před 15 lety 08.04.2009 11:57 |  
      0 0

      Tijani to v derby schytal minimálně stejně jako MJ.