O Slavii

Slavia podává protest

Slavii se nelíbilo řízení pondělního zápasu proti Olomouci a podává protest proti výrokům rozhodčího Kovaříka.

Slavia podala ke Komisi rozhodčích ČMFS protest proti výkonu hlavního rozhodčího Libora Kovaříka v zápase SK Slavia Praha - Sigma Olomouc. Slavia požádala komisi rozhodčích, aby zhlédla a vyhodnotila dvě situace, které měly bezprostřední vliv na vývoj a výsledek utkání.

Prvním momentem je situace v závěru prvního poločasu, kdy hráč hostujícího týmu Janotka zmařil držením za dres v nepřerušené hře průnik Adama Hlouška, který měl zjevnou možnost dosáhnout branky. Rozhodčí Kovařík nepotrestal tento zákrok červenou kartou, ale hráče Sigmy pouze napomenul.

Druhým výrazným ovlivněním výsledku zápasu bylo nenařízení pokutového kopu a neudělení červené karty Pavlu Dreksovi v 89. minutě, kdy hostující hráč zjevně zabránil dosažení branky tím, že zahrál v pokutovém území rukou.

Slavia dále ve své stížnosti vyjádřila podiv nad tím, že komise rozhodčích nezaujala stanovisko k chybným rozhodnutím, kterých se na obou stranách dopustil rozhodčí Jiří Jech v utkání desátého kola SK Slavia Praha - AC Sparta Praha, a neplánuje jeho výkon v tomto utkání řešit. Taková situace vyvolává dojem, že komise rozhodčích řeší pouze chybná rozhodnutí, proti kterým kluby podávají stížnosti. Právě tato skutečnost také vedla k podání protestu proti výkonu Libora Kovaříka. Slavia doložila svůj protest příslušnými videozáznamy.

Naposledy podala Slavia protest proti řízení zápasu Liberec - Slavia rozhodčím Královcem v 7. kole, dotyčnému poté byla zastavena činnost na 4 utkání.

Komentáře (38)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia podává protest

    Fly     před 14 lety 29.10.2009 12:31 |  
    0 0

    V pořádku...

  2. Re: Slavia podává protest

    LordEdmund     před 14 lety 29.10.2009 14:31 |  
    0 0

    Protest na rozhodčího s Pučkem ve VIP má pro mne poněkud hořkou a trapnou pŕíchuť.Škoda, že tu nejsou blicí smajlíci :-( . K jednotlivým bodům. Ta žlutá -červená , to si Kovařík obhájí, Adam nesměřoval přímo do šance.Bylo to čistě na rozhodčím, jak to posoudí.
    Ta ruka v malém vápně podle mého byla jasná a pískat by se to mělo. i když ho to škrtlo o stehno, tak zabránil jasnému gólu, nikdo za nim nebyl. Ale byla to taková nepřehledná situace, že bych Kovaříka nevinil z úmyslu poškodit Slavii a když si nebyl 100% jistej, tak je logický, že to nepísknul. Kovařík mi nepřišel nikdy v našich zápasech jako špatnej,nebo nepřející, srovnání se sfiní Královcem si nezaslouží.

  3. Re: Slavia podává protest

    tantalos     před 14 lety 29.10.2009 14:38 |  
    0 0

    Tak jsem se díval na oficiální stránky a zarazilo mě, kolik hovad je ochotných tvrdit, že Slavia má držet hubu a nechat si srát na hlavu.
    Naopak se domnívám, že protest je velice správné rozhodnutí, i když nám bude houby platné.
    Fotbalová mafie se tentokrát obrátila proti Slavii. Svým způsobem jde o rozhodnutí pochopitelné. Aby byl fotbalový produkt prodejný a dobře se na něj sázelo obyčejným sázkařům i hráčům,, musí být liga zajímavější a nesmí ji vyhrávat pořád jeden tým.
    Je naiva si může myslet, žeodstřelením Košťála a několika dalších gaunerů a jejich nahražením Haškem, se něco na českém fotbalu může něco změnit.
    Stačí se podívat na ČFL a nižši soutěže, tam vládnou poměry zcela české, kdo zaplatí soudci, zcela určitě vyhraje, kdo neplatí, má smůlu
    Korupce zasáhla tak hluboko, že je prakticky neodstranitelná.
    Od Macely se předpokládalo, že alespoň zajistí, aby když rozhodčí kradou, aby nekradli příliš zjevně.
    Jediný způsob, jak dosáhnout toho, aby se soudci nechovali jako staré odporné protistitutky, je neustále na jejich podrazy upozorňovat. Je to občas neúčinné, někdy dokonce kontraproduktivní.
    Jinou možnost chodit u nás na fotbal, který není jen pitomý tyjátr, na němž si banda hajzlů z nás dělá prdel, ale bohužel nemáme.
    Tedy možná ano. Třeba kdyby kotel místo pitomého pozpěvování chorálů těsně po tom, co nás soudce podrazí, začal skandovat něco jako Hašek je nový Košťál, Hašku jsi do řiti, nebo Macela kurví ligu.
    Vlastně by měli pravdu

    • Re: Slavia podává protest

      ivos8     před 14 lety 29.10.2009 14:58 |  
      0 0

      Vy slávisti se asi prostě nikdy nezměníte že??Slavie určitě ztrácí body jen proto, že "mafie" nechce aby vyhrála titul...panebože tohle už vážně není možný, kdyby jste se vždycky po těch zápasech kde ztrácíte body a podáváte stížnosti na rozhodčí radši zaměřili na to proč z těch mraků šancí v tom zápase nedáte skoro žádnej gól a musíte se vymlouvat, že rozhodčí vám jednu situaci nepískl tak jak by vám to vyhovovalo, tak tohle nikdy řešit nemusíte. V skoro každým zápase rozhodčí x situací neposoudí tak jak by měl, jen slávie brečí když kvůli tomu ztratí body

      • Re: Slavia podává protest

        tantalos     před 14 lety 29.10.2009 15:05 |  
        0 0

        Tenhle ivos8 je typický příklad úchyla, který vás chce přesvědčovat, že je normální si nechat srát na hlavu. Jestli se mu to líbí, prosím, určitě se v nějakým bordelu najde nějaká stará babka, která se mu na hlavu vykadí, nic lidského nám nemůže být cizí, nicméně se mi nechce tyhle úchylnosti podporovat.
        Ano, možná Kovařík v tom byl i trochu nevinně, ale není to první případ. Královec, Jech se Spartou a teď třetí hrubý případ během jedenácti kol.
        Poprvé to mohla být náhoda, podruhé shoda okolností. Potřetí nepřátelská akce.

        • Re: Slavia podává protest

          ivos8     před 14 lety 29.10.2009 15:18 |  
          0 0

          Jenže já narážím na to, že by se slavie měla dívat především sama na sebe, protože třeba v tom zápase v Liberci a ted se Sigmou jste měli šancí vyhrát zápas rozdílem minimálně 3-4 gólů, místo toho se po těchto ztrátách jen vymlouváte a nadáváte na rozhodčího...Takhle kdyby to dělal každej tým co prohraje, to by se neřešilo nic jiného.A opravdu ve skoro každém zápase nejen naší ligy, ale i těch daleko kvalitnějších jsou prostě sporné momenty, to ve fotbale bylo, je a bude a možná i to je na tom to krásné...ale nikde (krom Fergusona) jsem si nevšiml trvalé řeči na výkon rozhodčích po každém prohraném zápase, jak je tomu bohužel v případě slávie

          • Re: Slavia podává protest

            tantalos     před 14 lety 29.10.2009 15:38 |  
            0 0

            Kdybys sem chodil častom, dobře bys věděl, že Slavia i její fandové se svými nedostatky zabývají dost. Je nepochybné, že Slavia měla Olomouc porazit až že byla nekde chyba při nákupu obránců i útočníků.
            Ale tady jde o fakt, že neodpískáním penalty soudce pravděpoodobně připravil Slavii o bod, a tím zpochybnil regulérnost celého utkání. Ze zajímavé, napínavé bitvy, kdy si Olmik zaslouženě vydřel remízu, udělal neregulérní sračku, za kterou se mají vracet peníze nejen divákům, ale i všem, kdo si vsadili na remizu.

    • Re: Slavia podává protest

      LordEdmund     před 14 lety 29.10.2009 15:06 |  
      0 0

      Jsi hroznej demagog a paranoik.
      Zápas s Olomoucí nebyl jeden z těch ,kterej si zaslouží označení "pokurven rozhodčím".Moc ten pohled zjednodušuješ a vidíš za vším komlot a protislavistické spiknutí. Ten zápas nebyl řízen skandálně,arogantně a jednostranně, jako třeba Královcova Olomouc. Spíš než chyby tam byly sporné momenty, které by samozřejmě mohly mít při jiném posouzení vliv na výsledek.Taže s tebou nesouhlasim, s tim pomlouváním Haška,kterej je ve funkci par týdnů a ještě vedl repre, jsi uplně mimo a ani tě nemusim nazvat hovadem:-/.

      • Re: Slavia podává protest

        tantalos     před 14 lety 29.10.2009 15:32 |  
        0 0

        Obě chyby byly Kovaříka byly zcela zjevné. Nevidět je mohlo jen naprosté hovado. Jesti se ti to líbí, tak si založ spolek masochistů a nech po sobě jezdit třeba náklaďákem.
        Jestli myslíš, že nedat červenou za faul na Hlouška nebylo arogantní a skandální, nemá cenu, abychom se tady bavili o tvém rozumu.
        Jestli myslíš, že je v normě, když Kovařík nezapíská pentli za to, že hráč chytí na čáře balon rukou , nemá cenu s tebou diskutovat. Protože jsi nejen arogantní ale i nenormální-

        • Re: Slavia podává protest

          venator     před 14 lety 29.10.2009 15:46 |  
          0 0

          Trošku brzdi! Slavii neprohrál zápas rozhodčí!
          Hloušek běžel směr rohovej praporek což je fakt! (úplně stejná situace se stala den předtím Liverpool vs. ManU a se stejným výsledkem) Není to stejné jako podražení při náběhu přímo na golmana! Proč nám Kovařík teda "daroval" přesilovku celých 30min. před koncem nebo možná i víc,když byl tak "podplacený"?
          Že neviděl ruku přes chumel všech 20 hráčů,kteří byli ve vápně? Není v lidských silách vidět všechno na hrišti v takové situaci! To je problém systému,že nezavedou videorozhodčího,který by tohle vyřešil.
          Nenechme si srát na hlavu! Ale zrovna tenhle zápas není příklad tendenčního rozhodování a tímhle stěžováním si jen kazímě image resp. potvrzujeme nálepku uplakánků,bohužel

          • Re: Slavia podává protest

            tantalos     před 14 lety 29.10.2009 16:08 |  
            0 0

            Rozhodčí Slavii zápas neprohrál. Souhlas. Prohrála si ho sama. Souhlas.
            Ruku viděl ale celý stadion a minimálně čtyři hráči. Je-li tedy soudce opravdu takový idiot, že ji nevidí, nemá co dělat v první lize.
            Pokud jde o červenou za faul na Hlouška, měl by sis poslechnout ze záznamu Janotku, ten přiznal to, co tys vidět nechtěl.
            Máme nálepku uplakánků? To snad chceš, abychom měli nálepku, že jsme splachovací WC.
            A neboj se, on se vždycky najde nějakej sparťanskej idiot, který nám nějakou nálepku dá. Třeba že jsme židi. To teď půjdeš zapalovat po zápase synagogy, abys udělal sparťanům radost? To chceš?

            • Re: Slavia podává protest

              venator     před 14 lety 29.10.2009 16:32 |  
              0 0

              Proč nám Kovařík "daroval" přesilovku celých 30min. před koncem nebo možná i víc,když byl tak "podplacený"? ...protože to samozřejmě nebyl faul jasně na kartu.
              Co má dělat podle tebe rozhodčí,když mu někdo zrovna přeběhne v úhlu pohledu a ta situace se nedá vrátit jako v TV? Oba víme,že takové situaci nezabráníš,protože při fotbale běhá sem a tam 20 lidí to nejsou šachy.
              Mohly by ty rozhodčí být třeba pověšený na laně nad hřištěm vid:)
              Ne je to velmi jednoduchý. Podívej se na hokej, tam je vidorozhodčí a úplně všechny sporné situace jsou vyřešný za pár minut a je hotovo bez diskuse po zápase, v médiích nebo na displinárce. Druhý hlavní problém ve fotbale je simulování, kdyby se každý ležící fotbalista (odnesený) nemohl vrátit 2-3min. zpátky do hry. Buď je opravdu otřesený a potřebuje se oklepat nebo simuluje a oslabí tým na pár minut....tak by byl problém vyřešený a na fotbal by díky tomu chodilo tak o 30-50% víc lidí. .
              A kdyby zavedli videorozhodčího tak je o 90% méně displinárek a problémů, afér a hlavně intrik a taky korupce,protože jim takhle vše projde,když to ani nezopakujou na obrazovce,která je v Edenu mimochodem snad jen kvůli logu sponzorů:(

              • Re: Slavia podává protest

                tantalos     před 14 lety 29.10.2009 17:06 |  
                0 0

                Ten faul na kartu byl. Kluk Olomouckej netrefil balon, ale trefil nohu. Zcela jasně. A nevím, zda je v GL dovoleno opakovat sporné situace na obrazovce, v LM určitě není.
                Ale jinak s Tebou souhlasím. A jak roste rychlost a tvrdost fotbalu, je čím dál jasnější, že jeden člověk to neuhlídá. Ten videorozhodčí zřejmě nebyl možný vzhledem kvůli Fifa, v Africe a jinde by neměli na kamery. Ale jak jde technika nahoru a kamery zlevňují, zavést by to mělo. I když by se třeba využívalo omezeně, třeba jako při tenise

        • Re: Slavia podává protest

          LordEdmund     před 14 lety 29.10.2009 16:02 |  
          0 0

          Ty jsi vážně případ....ruka byla, to píšu výše.
          Já, nepotřebuji další masochistický spolek,stačí chodit na Slavii,pozorovat zápasy GL a pak si číst tvé ukřivděné příspěvky, jak po nás všichni jdou, jak by se mělo skandovat proti Haškovi,jak je stejnej jako Košťál...atd . Ano, jestliže ty se ve své hysterii považuješ za normálního, tak já jsem rád nenormální a arogantní.

          • Re: Slavia podává protest

            tantalos     před 14 lety 29.10.2009 16:23 |  
            0 0

            Lidé jsou různí. Dnes je v módě asertivita. Dřív se jí říkalo drzost, nevymáchaná huba,sprosťárna. Takový je svět.
            Můžu tě ujistit, že jakmile o něco jde, chovají se asertivně i lidé s velmi vysokým vzděláním a šlechtickým původem.
            Lidem, kteří si nechají všechno líbit, bude určitě líp u Posledního soudu, neboť oni jsou beránci Boží, oni na sobě nesou všechny křivdy světa. Je dobře, že takový jsi. Určitě z Tebe bude anděl. Na Nebesích se dočkáš radosti.
            .

            • Re: Slavia podává protest

              LordEdmund     před 14 lety 29.10.2009 17:42 |  
              0 0

              Myslím,že sám jsi bloudícím beránkem božím a ta tvoje permanentní vzdorovitost, je jen stařecký vrtoch.. Musim tě ale zklamat, anděl nebude ani z tebe, naŠtěrstí ani ze mne a ty navíc budeš ostříhán....prokleti ti, kteří se klaní Bohu, neboť budou ostříháni jako ovce!

              • Re: Slavia podává protest

                LordEdmund     před 14 lety 29.10.2009 17:45 |  
                0 0

                Anděl sebeklamu sídlí v duších počestných - věčný plamen moci nabyté skrze radost dlí v těle Slavisty.

    • Re: Slavia podává protest

      Filipos     před 14 lety 29.10.2009 16:35 |  
      0 0

      Podle mého názoru byl hrubě ovlivněn náš zápas se spratičkou (trestňáky před naším vápnem a když dala gól, tak pustit tvrdou hru, kéž by to pískala Damková, ta zápas s klokanem zvládla mnohem lépe). To jsem byl nasranej na Jecha, že ho potkat, tak....

      Ale myslím si, že zápas s Olomoucí nebyl řízen tendenčně, ta červená po zákroku na Hlouška byla sporná, protože si to poslal dost do strany. Za bránou kde hrál Dreksa "rukou" jsem stál a ruka mi to nepřišla a v TV bylo vidět kulový.

      • Re: Slavia podává protest

        martyni (přítel SN)     před 14 lety 29.10.2009 16:49 |  
        0 0

        Ja souhlasim s protestem. Z hlediska rozhodovani, zda protest podat nebo ne, je jedno, jestli to rozhodci udelal schvalne nebo ne. Obe situace ale posoudil nespravne, tak je treba se ozvat. Tecka. A ze jsme si zapas prohrali sami, to je fakt, kterej je taky v tomto pripade irelevantni. Nestezujeme si na to, ze nam rozhodci prohral zapas, ale ze piskal spatne. Pokud bychom byli dost sebevedomi, tak bychom se po kazdym takovym zapase nezamejsleli nad tim, zda mame upozornit na chyby rozhodciho, aby nas nahodou nekdo nenarknul z breceni.. Spravna stiznost na chyby neni ani alibismus ani ubrecenost. Kdo to nerozlisuje, tak mu neco podstatneho unika.. (myslim zejmena nase rude nevlastni bratry...)

        • Re: Slavia podává protest

          dejva     před 14 lety 29.10.2009 16:55 |  
          0 0

          Okamžik z 88. minuty zápasu jsem si nahrál, zvětšil, rozfázoval a došel k názoru, že Dreksa rukou nezahrál. Rozhodčí Kovařík stál hodně blízko od sporného zákroku a troufnu si říct, že měl výborný pohled na situaci pro mnohé zavánějící kopem z pokutové značky .

          Zarazil mě však jiný moment, který mohl mít možná rozhodující vliv na konečném výsledku utkání. Naši útočníci Vlček s Naumovem porušili základní pravidlo-hraje se dokud rozhodčí nepískne. Místo aby se oba nabízeli Skácelovi jež dostal míč od obránce, věnovali se spílání Kovaříkovi. To je nepřípustné. Pokud Slavia podala stížnost na soudce zápasu, musela vidět tento moment také a měla by oba dva hráče za toto chovaní potrestat.

          • Re: Slavia podává protest

            martyni (přítel SN)     před 14 lety 29.10.2009 17:07 |  
            0 0

            Hm, mas pravdu, neni to az tak jasny, jak se mi to zprvu zdalo... mohlo to byt koleno.. no co rici, Naumov s Vlckem jsou na tom herne tak zle, ze jim prislo jednodussi dosahnout branky premlouvanim rozhodciho nez pokracovanim v akci.

            • Re: Slavia podává protest

              dejva     před 14 lety 29.10.2009 17:09 |  
              0 0

              ano míč se odrazil od kolena do hrudi. Myslím, že si sudí Kovařík svůj postoj bez problémů obhájí.

        • Re: Slavia podává protest

          boesky     před 14 lety 29.10.2009 18:34 |  
          0 0

          Absolutně nesouhlasím. O obou chybách rozhodčího jsem původně neměl žádné pochybnosti, protože jsem shodou okolností seděl v 1. půli na západní tribuně u brány a viděl jasně faul na Hlouška (po kterém by šel sám na brankáře), a v 2. půli jsem seděl na východě a ruka Dreksy se mi zdála jasná. Na základě Tvého podnětu jsem udělal to samé co Ty (zvětšil a rozfázoval nahraný TV záznam). Závěr: míč trefí stehno nad kolenem a od něj ruku, která je od těla. Dokonce bych si troufl říci, že byla úmyslná (nakolik může být reflex zabránit gólu úmyslný). Díval jsem se na to asi 30x a jsem si tím jistý. Chápu ale, že Kovařík videozáznam neměl a musel se rozhodnout ve zlomku vteřiny. Na druhou stranu, protest narozdíl od toho proti gauneru Královcovi neviní Kovaříka z úmyslu, ale z chyb.

          • Re: Slavia podává protest

            vavicek     před 14 lety 29.10.2009 20:16 |  
            0 0

            Pokud se míč odrazí od nohy na ruku, tak se podle nových pravidel nejedná o nedovolenou hru.

            • Re: Slavia podává protest

              boesky     před 14 lety 30.10.2009 00:17 |  
              0 0

              Musím se přiznat, že tohle slyším poprvé. Můžeš mi prosím dát odkaz na tuhle změnu pravidel?

    • Re: Slavia podává protest

      venator     před 14 lety 29.10.2009 15:50 |  
      0 0

      S timhle běž do háje,prosimtě!
      Spletl jsi si web!

  4. Re: Slavia podává protest

    AdJap     před 14 lety 29.10.2009 19:09 |  
    0 0

    No, asi takle. Ruka jasná. Není o čem. Nemusim nic rozfázovávat, abych viděl, že se míč odrazil od nohy do ruky, která rozhodně nebyla u těla a s největší pravděpodobností by míč bez pomoci této lidské končetiny skončil v brance. Červená, pro mě bez debat. Hned v prvním momentu, co se zákrok udál, jsem ani chvíli nezapochyboval, že sudí může vytáhnout jen žlutý kartonek. Hloušek šel sám, šel přímo na bránu, byl před velkým vápnem. Opět neni o čem. Za těchto okolností je protest v pořádku.

    Ale i přes to všechno, největší protest by měla Slavia podat na svou hru ve vlastním a soupeřově vápně, protože to je treagédie. Také bychom měli podat protest proti rohovým kopům a centrovaným míčům do vápna. Žádal bych jejich okamžité zrušení, protože jestli se tak nestane, tak se staneme absolutním světovým rekordmanem v počtu golů obdržených hlavičkou, či následnou dorážkou soupeřícího hráče.

  5. Re: Slavia podává protest

    ivos8     před 14 lety 29.10.2009 21:34 |  
    0 0

    Teda zajímalo by mě, jestli dostal flastr rozhodčí, díky kterýmu jste remizovali v prvnim kole s Boleslaví (nafilmovanej pád Černýho), ale kdeže že?

    • Re: Slavia podává protest

      Frealaf     před 14 lety 29.10.2009 22:25 |  
      0 0

      Možná by sis příště mohl dát tu přetěžkou práci zjistit si nejdřív o čem píšeš, než o tom budeš psát...

      „Nařízení přímého volného kopu ve prospěch Slavie po zákroku na hráče Černého bylo posouzeno podle Pravidel fotbalu, pravidlo XII. Zakázaná hra a nesportovní chování, odst. A, pokus o kopnutí či podražení soupeře se trestá nařízením přímého volného kopu. Rozhodčí tedy postupoval v tomto případě dle pravidel.“

    • Re: Slavia podává protest

      Khadgar     před 14 lety 29.10.2009 22:33 |  
      0 0

      Spíš jestli dostali flastr za filmování Kušnír, Vachoušek nebo ten příbramskej cirkusák z prvního kola. Odpověď si každý doplní sám.

  6. Re: Slavia podává protest

    bongor     před 14 lety 29.10.2009 22:34 |  
    0 0

    Co na to říct?Měl se spíš podat protest proti Jechovi,jak leštil zadky
    rudé gardě.Ten Kovařík taky určitě zaslech něco o tom,že by Slavie neměla potřetí za sebou vyhrát ligu,pochopitelně kdyby vyhrávalo rumunské osazenstvo z toaletné,to by ničemu nevadilo,šlo by spíš o stabilizaci.Ale pravdu má Tantalos,že bysme si neměli nechat s*át na hlavu.Překvapuje mě dost sebemrskačských příspěvků,zrovna když začínáme hrát fotbal,na který se dá alespoň koukat,to tady znělo několikrát,že by se mělo když ne zrovna vyhrát,tak ukázat hezkej fotbal.

    • Re: Slavia podává protest

      MarHud     před 14 lety 30.10.2009 22:16 |  
      0 0

      Ano,hrejte si svůj hezký slavistický fotbal,to znamená hodně prohrávejte,ale hrajte hezky.To nám naší železný Spartě bude úplně stačit k naší stabilizaci v bitvě o titul.Ať žije ACS!!!!

  7. Re: Slavia podává protest

    mart     před 14 lety 30.10.2009 11:08 |  
    0 0

    Tak sem si nekolikrat precetl ten protest, a zdejsi komentare k tomu. Vychazeji mi dve veci.
    1. zejmena v souvislosti s Jechem a jeho tendencnim rizenim minuleho zapasu, presne tak jak je uvedeno v poslednim odstavci se domnivam, ze protest je spravny.
    2. ze vseho co jsem k tomu precetl muzu jen bezvyhradne souhlasit s Tantalem, a dalsi muj komentar je tedy jiz zbytecny (viz. "bezvyhradne"...:).mart

  8. Re: Slavia podává protest

    hajda     před 14 lety 30.10.2009 22:00 |  
    0 0

    Jako předseda klubu hrajícího I.A řeším otázku protestů na rozhodčí tak 10x za sezónu.

    Zásadně jsem proti tomu, aby se rozhodčím ustupovalo a v podstatě abychom jako ovce na porážce přijímali jejich prasárny!


    Mně nakonec z toho vyšel následující závěr - jakmile nás někdo arogantně zařízne, píšu protest, případně využívám práva hodnotit jeho výkon známkou 0,1 nebo 2 a pokaždé žádám, aby toho daného blba na naše zápasy již nedelegovali.

    Takže já postup vedení Slavie schvaluji. Nelze si nechat arogantně srát na hlavu. Krátkodobě se to sice může otočit proti Slavii, ale z dlouhodobého hlediska je to správný přístup.

    P.S. Libora Kovaříka znám ještě z doby, kdy jsem hrál za nás hrával a on pískal naše zápasy. Již v té době byl namyšlenej až na půdu. Pak se naučil jazyky, získal mocného ochránce a hle, kde je!

    • Re: Slavia podává protest

      dejva     před 14 lety 30.10.2009 22:53 |  
      0 0

      Jsem slávista do morku kostí a když někdo kálí na můj klub a špiní jeho jméno musí se samozřejmě dělat protiopatření aby se tak nedělo. Nicméně snažím se vidět věci objektivně a dávat prostor myšlenkám lidí s opačným názorem. K ruce neruce Dreksy jsem psal včera. Po dnešním výroku komise se musím vyjádřit ke stažení Adama.

      Pokud si pustíte záznam z daného okamžiku, vidíte, že rozhodčí byl od souboje našeho nejlepšího hráče s beky Olomouce dobrých třicet metrů.

      Nechci se nějak zastávat hochů v "pruhovaném" to rozhodně ne. Ale to jak Kovařík posoudil danou situaci bych mu jako úmyslné zaříznutí za vinu nedával. Faul na červenou to byl a komise rozhodla správně.

      Pana Kovaříka neznám, znám ale jiné exoty jeden z nich je člověk, kterému v době jeho soudcovské kariéry nebyli cizí věci spojené s největší aférou, která může za to, že Slavia dnes není konkurence schopná v Evropě, která může za to, že jsou prázdné ochozy, která může za to, že se horko těžko shánějí pro fotbal sponzoři atd atd. Tento člověk je ve vedení našeho klubu a jak psal Lord, je směšné podávat takové protesty s tímto individuem na naší čestné loži. Pokud budou tací lidé dál dělat český fotbal může dát 300 korun za lístek na utkání GL asi jen masochista.

  9. Ať si to strčí za klobouk, celá slavná komise!

    hajda     před 14 lety 30.10.2009 22:05 |  
    0 0

    Dále klub ve svém protestu uvedl připomínku, že se komise nezabývala výkonem a stanoviskem k utkání 10. kola Gambrinus ligy SK Slavia Praha – AC Sparta Praha, rozhodčí Jech. Toto se nezakládá na pravdě, protože komise hodnotila toto utkání jako všechna ostatní utkání Gambrinus ligy a 2. ligy a konstatovala, že se rozhodčí dopustil chyb na obou stranách. Toto také zhodnotil delegát utkání ve své zprávě a vůči rozhodčímu komise zaujala vnitřní opatření.

  10. Re: Slavia podává protest

    moxi (host)     před 11 lety 23.05.2013 09:38 |  
    0 0

    cheap ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk].