Ženský fotbal

V sobotu derby žen!

V sobotu čeká fotbalistky Slavie poslední letošní derby žen a díky vyrovnanosti v tabulce se očekává velké drama. Slávistky totiž ztrácí pouhý bod a v případě výhry budou blízko titulu! Proto přijďte podpořit naše holky, zápas začíná v 15:00 na hřišti v Uhříněvsi.

Letošní sezona je velice vyrovnaná a díky tomu se hraje o titul až do závěrečných kol. Slávistky vyhrály všechny zápasy, ztratily pouze se Spartou. Před třemi týdny navíc uhrály na Spartě bod, čímž se udržely v boji o titul. Sobotní zápas definitivně rozhodne, zda se po šesti letech budou radovat červenobílé fotbalistky či radost připadné rivalovi z Letné.

Na utkání se očekává vysoká návštěva, dorazí hodně fanoušků ze Sparty, slávisté se však taky nehodlají zahanbit a vyrazí podpořit slávistky. Od včerejška je navíc na internetu výzva ultras Slavie (více čtěte zde).

Zápas se koná v sobotu od 15:00 na hřišti v Uhříněvsi, v ulicie V Bytovkách. Autobusem z Depa Hostivař či zastávky Háje se cestuje na zastávku Picassova, odtud je to již blízko. Vstupné činí 30,- Kč.

Všichni věříme, že nás v sobotu čeká krásná podíváná s parádní atmosférou a návštěvou. A hlavně radostí slávistek po skončení zápasu. Buďte u toho, přijďte podpořit červenobílé barvy!

Komentáře (2)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V sobotu derby žen!

    evidamek     před 14 lety 21.05.2010 07:51 |  
    0 0

    Určitě budeme držet palce i na Moravě - a doufám, že dokážete, že jste si tu bodovou pomoc z Moravy zasloužily!!:-)

  2. Re: V sobotu derby žen!

    steev (přítel SN)     před 14 lety 21.05.2010 15:58 |  
    0 0

    Určitě se zajedu podívat,holkám jde o titul a podpora od fanoušků se jim bude určitě hodit.A navíc když se hraje proti sraltě.Tak všichni zejtra do Uhříněvse.DERBY JE NAŠE!!!!!