Ženský fotbal

Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

Slávistky se o víkendu zúčastnily halového turnaje v Drážďanech, odkud si odvezly medaile za druhé a třetí místo. Výraznou postavou se stala Aneta Palková, vyhlášená brankářkou turnaje ve dvou kategoriích. V článku naleznete video a velké množství fotografií.

Kategorie ženy
Část slávistické juniorky hrála těžký turnaj v kategorii dospělých, kdy z pětičlenné skupiny postupovaly dva nejlepší celky. Před rokem se nám zde bohužel příliš nedařilo a hned v prvním zápase jsme získali pouze bod. Ze začátku jsme si museli zvyknout na zákonitosti halového fotbalu, ale i přes několik šancí soupeře jsme neprohráli. Do druhého zápasu jsme vstoupili lépe a konečně jsme se střelecky prosadili, což se podařilo i ve třetím zápase a vytvořili jsme si dobrou výchozí pozici do posledního utkání skupiny. Ten jsme naprosto ovládli a nejslabší tým Radebeuler rozdrtili vysoko o šest branek. Musíme vyzdvihnout výkony brankářky Palkové, která v každém utkání předvedla několik jistých a několik bravurních zákroků, díky čemuž jsme hráli bez inkasované branky.

Do semifinále jsme nevstoupili dobře, brzy jsme inkasovali a poprvé prohrávali. Pak jsme však zvýšili obrátky a aktivní hrou dokázali během krátké chvilky skóre otočit. Bohužel jsme se nechali strhnout rychlou hrou a zapomněli na defenzivní činnost, čehož využila Češka Anita Maryšková hrající za Drážďany a po chvilce padl i další gól. Bohužel jsme nedokázali proměnit několik šancí, což se stalo osudným.

Přes smutek jsme v boji o třetí místo předvedli parádní výkon proti nejlepšímu celku základní skupiny Lipsku A a zaslouženě vyhráli, přestože jsme se opět v defenzivní části neodpustili zbytečných zaváhání a menšího zdramatizování.

Nejlepší brankářkou turnaje byla vyhlášena Aneta Palková, která si to svými parádními výkony zasloužila. Odměnou jí byl diplom, trofej a cenný dárek.

Základní skupina:
Slavia - 1.FC Lok Leipzig B 0:0
Slavia - 1.FFC Dresden A 2:0 (Necidová, Beštová)
Slavia - FC Chemnitzer 1:0 (Bažoutová)
Slavia - FC Radebeuler 6:0 (2x Necidová, Dvořáková, Rzycká, Beštová, Komárková)

Semifinále:
Slavia - 1.FFC Dresden B 2:3 (Beránková, Rzycká)

O 3. místo:
Slavia - 1.FC Lok Leipzig A 4:2 (2x Beštová, Komárková, Košvancová)

Sestava: Palková - Beránková, Dvořáková, Beštová, Košvancová, Rzycká, Bažoutová, Necidová, Komárková, Toťová


Kategorie juniorky
Mladší část juniorského týmu den po turnaji žen měl ambice bojovat o nejvyšší příčky, ale jak už bývá zvykem, úvod se příliš nevydařil. Soupeřem však byl bezkonkurenčně nejlepší tým turnaje Jena, kde herně vynikaly dvě fotbalistky. Přesto jsme dlouho vzdorovali, podržela nás opět Palková a rozhodující třetí gól padl několik sekund před koncem utkání. V dalším zápase jsme se zvedli a proti nepříjemně hrajícímu týmu se třikrát prosadily. Dle výsledků nám bylo jasné, že bude zřejmě důležité skóre. Bohužel proti slabšímu Ehrenbergu jsme se trápili a dokázali vstřelit pouze dvě branky. V posledním zápase skupiny proti Drážďanům byly karty jasně rozdané, museli jsme vyhrát, v případě remízy bychom nepostoupili o jeden chybějící vstřelený gól. Souboj to byl urputný, ale bohužel jsme jako první inkasovali. Soupeře jsme tlačili, ale vyrovnání přišlo až v samotném závěru, když už nebyl čas na otočení výsledku. V boji o páté místo jsme nezaváhali a vybojovali výhru.

Nejlepší brankářkou turnaje byla vyhlášena opět Aneta Palková, která předvedla opět řadu skvělých zákroků a nejlepším byl její tygří skok a vyškrábnutí míče letící do šibenice. Za zmínku stojí i oslavný rituál Vyskočilové, která po každém vstřeleném gólu políbí slávistický znak.

Základní skupina:
Slavia - FF USV Jena 1:3 (Vyskočilová)
Slavia - FC Chemnitzer 3:0 (Vyskočilová, Ježdíková, Žornová)
Slavia - TSV Böhlitz-Ehrenberg 2:0 (Vyskočilová, Klesnilová)
Slavia - 1.FFC Dresden 1:1 (Vyskočilová)

O 5. místo:
Slavia - FC Erzgebirge Aue 1:0 (Vyskočilová)

Sestava: Palková - Klesnilová, Jedličková, Šrámková, Němečková, Ježdíková, Žornová, Vyskočilová, Lébrová


Kategorie starší žákyně
Velice dramatický průběh měl turnaj starších žákyň, hned v prvním zápase jsme se sice dostali do vedení, ale za nevyužité šance jsme byli potrestáni v závěru a přišli tak o výhru. Následovalo utkání proti týmu Jeny, který byl velice kvalitní a po dlouhém boji jsme prohráli opět o gól. Třetí zápas proběhla menší přestřelka, která nám zajistila pouze bod. Po třech zápasech jsme měli pouhé dva body a naděje na postup ze skupiny byla minimální. Do posledních zápasů jsme šli s tím, že se pokusíme nastřílet co největší počet branek a uvidí se, zda bude šance na postup. A díky ostatním zamotaným výsledkům pak rozhodovalo úplně poslední utkání ve skupině. Díky dobrému skóre jsme měli jistotu, že skončíme ve skupině druzí nebo třetí. Ze zápasu Jeny s Johannstadtem jsme potřebovali výhru do té doby neporažené Jeny. Nakonec to skončilo remízou a pokud by se postupovalo dle klasických pravidel, díky minitabulce vzájemných zápasů bychom skončili třetí. V Německu ale hrají na rozdíl skóre, který jsme měli nejlepší, takže přes počáteční zklamání z výsledku jsme se nakonec mohli radovat.

V semifinále se nám dařilo a jasně porazili první celek druhé skupiny. Ve finále jsme narazili na nejlepší celek, ale tentokrát se štěstí na naší stranu nepřiklonilo. Houzarová měla tutovku, břevno trefila Kotrhozonová a Svobodová, ale mezi tyče jsme se netrefili. A Jena využila jednu svou příležitost, čímž si zajistila prvenství.

Na turnaji nás v mnoha zápasech skvělými zákroky podržela brankářka Kristýna Neubergová, za což byla na turnaji oceněna jako nejlepší brankářka.

Základní skupina:
Slavia - SV Johannstadt 90 1:1 (Kotrhonzová)
Slavia - FF USV Jena 0:1
Slavia - FC Erzgebirge Aue 2:2 (Jášová, Houzarová)
Slavia - FC Chemnitzer 4:0 (2x Břížďalová, Macková, Jášová)
Slavia - SV 1896 Grossdubrau 6:0 (3x Svobodvá, Dlouhá, Břížďalová, Jášová)

Semifinále:
Slavia - DFC Westsachsen Zwickau 3:0 (2x Svobodová, Dlouhá)

Finále:
Slavia - FF USV Jena 0:1

Sestava: Neubergová - Macková, Dlouhá, Jášová, Houzarová, Svobodová, Kotrhonzová, Havelková, Břížďalová


Video z turnaje starších žákyň, autor Karel Dlouhý


Foto: Ondřej Havlas, Jan Kotrhonz

Komentáře (28)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

    ElvisPresley     před 13 lety 11.01.2011 09:35 |  
    0 0

    Nechápu jednu věc. Jarolím byl mistrem vyuzivani hracu formou hostovani..A nyni vedeni neni schopno privest ani jednoho hrace na pulrocni hostovani...Jak je to mozne? Prece ma klub jako Slavia kontakty atd.!!? Ani v dobe, kdy nas vlastnil 97% ENIC, zde nekopali nadejni anglicti mladici...Odchod Ricky a Cipra byla chyba...

    • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

      Jiri1     před 13 lety 11.01.2011 10:35 |  
      0 0

      Zdravim, nepodcenujte soucasne vedeni , stav financi je , ale tak vazny , ze by se klidne mohlo stat , ze po mesici nbude tomuto hraci cim zaplatit, navic oni dva vyvoleni a vytipovani hraci jejichz jmena asi znate maji jine ambice nez se dlouhodobe uvazat klubu , kde zitra jiz znamena vcera........, oni jdou vubec zajimave informace o soustredeni , ktere probiha , proto jsem docela zvedavy na dalsi info i pripadne posily .

      • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

        SKS70     před 13 lety 11.01.2011 10:52 |  
        0 0

        Dobrý den,

        co se děje na soustředění? Nemají na jídlo? Vrabec se spustil s Platilem, jako správný sralťani? Nevíte, proč tam s nimi není Kisel (zde myslím na tom soustředění). A je pravda, že na pokoji se Zlámalem je Zbyněk Pospěch? (proboha, oba také prošli Spartičkou).

        Máte nějaký info o Peltovi - Chigu?

        • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

          Jiri1     před 13 lety 11.01.2011 11:11 |  
          0 0

          Zdravim, no zajimave v tom myslu, ze na oficialnich strankach klubu cteme , jak se bude 26 fotbalistu potit a pak jsou videni v Prae a nejde jen o Kisela. Platil zrejme mozna resi s Bedou jeho odchod, jestli tedy dodrzel slovo, ze tohle nema zapotrebi a neco si najde, Pospecha potvrdit nemohu , narozdil od Lukase nedisponuji telefony hracu a priznam se ze jim nevolam, mohu ale potvrdit, ze Slavia testuje nejmenovaneho hrace , ted jsem to napsal po ZLAMALOVSKU, co se tyce Pelty , je pravdou , ze projevil zajem o Chigua, ale konecne reseni se ma prijmout v techto chvilich, perlickou je , ze Dani uz podepsal jedny listky na hostovcku podminene zaplacenim urcite castky , ta nebyla slozena a tak se hleda jine reseni, Pelta je dlouholetym pritelem reditele Platila , je bohuzel jeden z mala , kery jsou ochotni v tomto stavu komunikovat se Slavii a tak i vydelat. Podle mne by se meli vec povrdit jiz brzo.

          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

            SKS70     před 13 lety 11.01.2011 11:28 |  
            0 0

            děkuji. nemůžu říct než nic jinýho, že by se člověk z toho pos..l. Napadá mě název jednoho italskýho filmu - Bože, jak hluboko jsem klesla. Pamatuju se, bylo to v roce 2000 na jaře, když Sla hrala s Příb a prohrávala 0:1 (nakonec otočila na 2:1 anebo 3:1) snad po ofsajdu a tehdy se celá dřevěnka naštvala a začala z toho vinit Peltu. Všichni začali řvát "Pelta ven"! A on skutečně tribunu opustil, letěl po schodech až dolů a šel do toho výlezu, který byl v prostředku tribuny. ´Měl na sobě takovej mafiánskej dlouhej černej kabát.

            A po deseti letech u něj musí Slavia doslova žebrat. Franta Veselý jakoby věděl, že se toho nechce dožít.

            • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

              ElvisPresley     před 13 lety 11.01.2011 11:33 |  
              0 0

              Karol Kisel neni v Krkonosich? Mne bylo hned divne, proc v clanku na oficialkach neni seznam hracu, kteri odjeli na soustredeni....

              • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                Ladineeek     před 13 lety 11.01.2011 14:48 |  
                0 0

                Na dnešních fotkách (viz. facebook) je.

                • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                  Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 11.01.2011 15:00 |  
                  0 0

                  Ale blbost, Jirka říká, že je v Praze, tak je v Praze!

                  • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                    Tomis68 (přítel SN)     před 13 lety 11.01.2011 15:47 |  
                    0 0

                    Tu fotku jsem viděl a je to jasnej dvojník... :-D

                    • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                      rekodlak     před 13 lety 11.01.2011 16:06 |  
                      0 0

                      Prvník :-)

                      • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                        jnnxx     před 13 lety 11.01.2011 16:15 |  
                        0 0

                        třeba právě přiběhl z Prahy...

                        • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                          dejva     před 13 lety 11.01.2011 18:53 |  
                          0 0

                          Slavia se nachází snad v nejhorším stavu od svého založení, fanoušek se třese a doufá, aby tento klenot českého i evropského fotbalu vůbec přežil vládu nezodpovědného majitele a přesto se najdou lidé, kterým tento stav náramně vyhovuje.
                          Jistě, nebylo by na tom nic divného, na různé stupidní výplody chorých mozků z nejmenovaných klubů pražských jsme si za ta léta kdy nám Slávinka přirostla k srdci jistě zvykli. Ale to, že do požáru, který právě hoří v našem Edenu budou přikládat vlastní „ fanoušci“ hořlavinu té nejvyšší třídy je příznak závažné mozkové superchoroby.

                          Jak si vůbec někdo může vzít do své nevymáchané huby hráče jakým je Karol Kisel? Sprostě ho pomluvit a nařknout z toho, že se snad místo tréninku fláká někde po Praze a bojkotuje soustředění kvůli nevyplacené mzdě.
                          Vím, že dost lidí má krátkou paměť, tak jen pro upřesnění připomenu, že Karolko za Slavii odehrál bez 21 všech 1530 minut které bylo možno odehrát. Vstřelil 6 dosti důležitých branek a jako záložník se stal nejlepším střelcem mužstva. A co je nejdůležitější? Všechny spoluhráče v týmu strčil do kapsy svým profesionálním přístupem jak na hřišti tak vystupováním mimo něj.
                          Pan Kisel je na rozdíl od všech těch anonymních pisálků snažících se ho pošpinit obrovský charakter. Kéž by měla Slavia takových hráčů ještě alespoň deset.

                          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                            jnnxx     před 13 lety 11.01.2011 19:02 |  
                            0 0

                            Pokud toto reakce na mne, tak právě tu blbou náladu jsem se snažil odlehčit vtipnou poznámkou. Pokud vyzněla trapně místo vtipně, omlouvám se.

                            • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                              Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 11.01.2011 19:19 |  
                              0 0

                              Já myslím, že to bylo myšleno na Jirku. A jestli ne tak no comment ;-)

                            • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                              dejva     před 13 lety 11.01.2011 19:37 |  
                              0 0

                              Ne pane jnnxx na vás to rozhodně nebylo. A váš příspěvek jsem pochopil přesně tak, jak jste ho myslel když jste ho psal.

                              Naštval mě příspěvek pana Jiřího, který chtiví senzace, odpapouškoval příspěvek jakéhosi anonyma (stavanger) z oficiálek. Opírat se o našeho nejlepšího podzimního hráče, který dřel na krev a nevynechal jediný souboj je opravdu unfair. A proti tomu jsem se musím ozvat.

                            • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                              Jiri1     před 13 lety 12.01.2011 11:21 |  
                              0 0

                              Zdravim, oficialky rozhodne ne , slo o vyjadreni redaktru CT a nasledne i dotaz na hrace Slavie.

                          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                            Jiri1     před 13 lety 12.01.2011 11:19 |  
                            0 0

                            Zdravim, musim priznat , ze mi silne pripominate chvile, kdy nekteri tady psali podobne jako vy , tenkrat slo o Karla Jasrolima kdy jsm na zaklade poznatku treneru mldeze napsal o jeho kseftech , tenkrat mi tke nadavali jak se odvazuji, pravda se ukazala behem 2 let, vcetne te financni situace.

                            • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                              dejva     před 13 lety 12.01.2011 12:01 |  
                              0 0

                              Zdravím Vás Jiří,
                              já dobře vím co jste zde psal před dvěma třemi lety. Dovolte abych Vám vysvětlil svou reakci. Když jsem přišel večer k netu a vidím jak tady lidé píší, že ten a ten hráč není na soustředění a v jednom případě se to týká i hráče který za Slavii na podzim odvedl velký kus práce naštvalo mě to, protože fotografie toto tvrzení vyvracely. Vím ale, že ve Slavii se dnes dějí věci, které jsou pro normálního fanouška pozorující dění v klubu ze značné dálky naprosto k nepochopení a fotografie s potícími se fotbalisty mohly vzniknout naprosto účelně na podporu tvrzení vedení, že je vše v pořádku. Přijměte prosím mojí omluvu.

                          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                            slaviator     před 13 lety 12.01.2011 11:21 |  
                            0 0

                            On třeba nebojkotuje, ale třeba si shání jiný angažmá? Neměl bych mu to za zlé, není to slávista, je mu přes 30, do konce kariéry mu zbývaj možná dvě sezony. A věřím, že by radši hrál o poháry než o záchranu.

                    • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

                      Jiri1     před 13 lety 12.01.2011 10:47 |  
                      0 0

                      Zdravim , velka skoda , ze opet nemate pravdu, to ze nekdo v utery po obede beha v Krkonosich nic neznamena, vic se k tomu momentalne neyjadrim........

  2. Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

    Jachym     před 13 lety 12.01.2011 10:07 |  
    0 0

    Zatím se zde neobjevil ani jediný příspěvek k samotnému článku, přitom ty mladé slečny udělaly narozdíl od mužského áčka na Víkendu šampionů skvělý výsledek. Podíval jsem se i na video z článku a zíral na řadu pohledných kombinací a dravé a umné zakončení. Holky, třikrát bravo!

    • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

      Veta (přítel SN)     před 13 lety 12.01.2011 13:30 |  
      0 0

      Diky Vam za tento komentar.

      Smejdi typu pana Jiriho a jeho party nemaji trochu studu. Snazil jsem se to tady vysvetlovat nekolikrat, ale bohuzel marne. Toto je clanek o divkach, dokonce o jejich uspechu na mezinarodnim poli a komentare pod clankem maji byt k tomuto tematu.

      Misto toho si to tu ukricenci pletou s diskuznim forem a nemaji v sobe ani kousek cti, aby alespon na zacatek sveho prispevku napsali "Devcata gratuluji....." a pak az teprve ty sve nesmysly.

      Zkracene: Jachyme diky Vam, holky jste urcite potesil.

      • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

        Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 12.01.2011 13:54 |  
        0 0

        Ano, máte naprostou pravdu. Tahle diskuzní "kultura" nám tu na SN opravdu chybí..

        Taky gratuluji holky, aspoň někdo dělá slávistům radost..

        • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

          Jiri1     před 13 lety 12.01.2011 16:23 |  
          0 0

          Zdravim , za Smejda Vam dekuju , je to vase pravo, ale bytostne s Vami nesouhlasim, ze pokud tady tejden nevyjde clanek na aktualni tema , tak je zakaz diskutovat pod jinym clankem.

          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

            bongor     před 13 lety 12.01.2011 20:34 |  
            0 0

            Zdravím všechny a holkám děkuji za to,že alespoň někdo drží červenobílé barvy nahoře.Pamatuji doby,kdy jsme měli komu nadávat a taky za co.Slavia nemá málo nepřátel,naopak se to jimi hemží,kam se podíváte.Takže i nyní bychom měli do koho bušit.Místo toho tady
            šijeme do svých řad a nadáváme jeden druhému.Nechci moralizovat,ale když si naše diskuse přečtou nějací rudí,zelenobílí,nebo jinobarevní návštěvníci ,tak mají obrovskou radost,jak se jim daří zesměšnit nejen slávistické fotbalisty,ale i fanoušky a udělat z nich partu rozhádanců.Já jsem se vždycky snažil
            žádného slávistu neurážet,i když měl úplně jiné názory než já a doufám,že mi to i vydrží.Vážím si stejně podola jako Kmotra,doktora,
            Jiřího 1,Tantala,Sokrata 55 a dalších,protože vyznávají stejnou víru jako já a to je to pro mě nejdůležitější. V životě člověk zas tolik přátel nemá,aby si mohl dovolit luxus, nadávat jim za každý odlišný názor.A ještě jednou připomenu základní myšlenku:Slavia je věčná a nezničitelná.Kdo se jí pokouší zlikvidovat,zbytečně plýtvá silami,protože to je prostě nemožné.

          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

            bongor     před 13 lety 12.01.2011 20:34 |  
            0 0

            Zdravím všechny a holkám děkuji za to,že alespoň někdo drží červenobílé barvy nahoře.Pamatuji doby,kdy jsme měli komu nadávat a taky za co.Slavia nemá málo nepřátel,naopak se to jimi hemží,kam se podíváte.Takže i nyní bychom měli do koho bušit.Místo toho tady
            šijeme do svých řad a nadáváme jeden druhému.Nechci moralizovat,ale když si naše diskuse přečtou nějací rudí,zelenobílí,nebo jinobarevní návštěvníci ,tak mají obrovskou radost,jak se jim daří zesměšnit nejen slávistické fotbalisty,ale i fanoušky a udělat z nich partu rozhádanců.Já jsem se vždycky snažil
            žádného slávistu neurážet,i když měl úplně jiné názory než já a doufám,že mi to i vydrží.Vážím si stejně podola jako Kmotra,doktora,
            Jiřího 1,Tantala,Sokrata 55 a dalších,protože vyznávají stejnou víru jako já a to je to pro mě nejdůležitější. V životě člověk zas tolik přátel nemá,aby si mohl dovolit luxus, nadávat jim za každý odlišný názor.A ještě jednou připomenu základní myšlenku:Slavia je věčná a nezničitelná.Kdo se jí pokouší zlikvidovat,zbytečně plýtvá silami,protože to je prostě nemožné.

          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

            bongor     před 13 lety 12.01.2011 20:34 |  
            0 0

            Zdravím všechny a holkám děkuji za to,že alespoň někdo drží červenobílé barvy nahoře.Pamatuji doby,kdy jsme měli komu nadávat a taky za co.Slavia nemá málo nepřátel,naopak se to jimi hemží,kam se podíváte.Takže i nyní bychom měli do koho bušit.Místo toho tady
            šijeme do svých řad a nadáváme jeden druhému.Nechci moralizovat,ale když si naše diskuse přečtou nějací rudí,zelenobílí,nebo jinobarevní návštěvníci ,tak mají obrovskou radost,jak se jim daří zesměšnit nejen slávistické fotbalisty,ale i fanoušky a udělat z nich partu rozhádanců.Já jsem se vždycky snažil
            žádného slávistu neurážet,i když měl úplně jiné názory než já a doufám,že mi to i vydrží.Vážím si stejně podola jako Kmotra,doktora,
            Jiřího 1,Tantala,Sokrata 55 a dalších,protože vyznávají stejnou víru jako já a to je to pro mě nejdůležitější. V životě člověk zas tolik přátel nemá,aby si mohl dovolit luxus, nadávat jim za každý odlišný názor.A ještě jednou připomenu základní myšlenku:Slavia je věčná a nezničitelná.Kdo se jí pokouší zlikvidovat,zbytečně plýtvá silami,protože to je prostě nemožné.

          • Re: Slávistky druhé a třetí v Drážďanech

            Veta (přítel SN)     před 13 lety 12.01.2011 23:20 |  
            0 0

            Pane Jiri, (dovolte mi familiernejsi osloveni), mily debile,

            za posledni tyden tu vyslo myslim 12 clanku, z toho se jich primo 5 venuje A-tymu, dale je tu clanek o dorostu, o fanouscich, o galaveceru neprofesionalniho fotbalu a o B tymu. Myslim, ze aktualit tu mate dost, takze se prosim nevylhavejte z toho, ze jste ignorant a chodite sem primarne zasevat zlo a to jeste zpusobem bez ohledu na jine a hlavne aktivni slavisty (v tomto pripade primarne nase devcata).

            Zdar