Fortuna liga

Slavia se představí v Liberci

Druhé jarní utkání čeká na fotbalisty Slavie. V sobotu od 15:00 se představí na hřišti Slovanu Liberec. Zápas nenabízí žádná televize.

Po nic neřešící remíze s brněnskou Zbrojovkou je před Slavií další výzva - záchraně se přiblížit výhrou na hřišti Slovanu Liberec. Severočeský klub na tom také není nijak slavně, na kontě má jen o šest bodů více, než Slavia a patří mu aktuální sedmá příčka v tabulce Gambrinus ligy.

K utkání se vyjádřil Michal Petrouš. "Pro nás je každý zápas důležitý. Všichni viděli, že musíme přidat na důrazu v zakončení. Očekávám, že zápas bude otevřený a atraktivní pro diváky."

Velký comeback do ligy může zažít útočník Zbyněk Pospěch, který právě barvy Slovanu v minulosti hájil. Do utkání se může zapojit i obránce Hubáček, který měl v minulém kole stopku za karty.

Do zápasu jistě nezasáhnou Kaufman, Naumov a Milan Černý. Nastoupit by neměl ani Gulajev, který začíná s tréninkem po nemoci. 

Pravděpodobná sestava Slavie podle autora článku: Vaniak - Dostál, Čelůstka, Vomáčka, Hubáček - Janda, Koreš, Kisel, Jarolím, Hora - Pospěch.

Komentáře (91)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia se představí v Liberci

    mibu     před 13 lety 03.03.2011 20:18 |  
    0 0

    Kdyby dal sestavu spíš takhle Vaniak-Dostál,Čelůstka,Vomáčka,Hubáček-Janda,Kisel,Jarolím,Trubila-Pospěch,Hora
    takhle by jsme tam mohli něco uhrát

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      quelhar (admin)     před 13 lety 03.03.2011 22:08 |  
      0 0

      Ja bych teda spis tipl sestavu Vaniak - Dostal, Celustka, Vomacka, Trubila - Janda, Kisel, Jarolim, Hora - M. Cerny, Vlcek s tim, ze Pospech se do hry dostane jako stridajici hrac.

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 06:59 |  
      0 0

      S Dostálem a Hubáčkem bych to teda moc neviděl. Můj návrh:

      Vaniak - Čelůstka, Vomáčka, Koubský, Mareš - Janda, Jarolím, Kisel, Trubila - Pospěch, Vlček.

      Když by Standa už nemohl, vystřídal by ho Hora.

      Jako alternativa k Jarolímovi přichází v úvahu Dembélé.

      A kdyby se už dostal na lavičku Milan Černý, tak by v případě potřeby mohl vystřídat někoho ze zálohy či útoku, komu by to nešlo.

      Možná by se to samé dalo podniknout s Hubáčkem v obraně, ale tomuhle hráči už teď moc nevěřím...

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      sarenec     před 13 lety 05.03.2011 10:01 |  
      0 0

      Hubáčka néé,zapomínáte jak to kur... na podzim,co zápas to po jeho neumění gól

  2. Re: Slavia se představí v Liberci

    MarHud     před 13 lety 03.03.2011 20:32 |  
    0 0

    Nazdar Ursi.Pokud si přečteš veškeré moje příspěvky,zjistíš,že žádné vulgarismy(jako většina z vás vůči Spartě opravdu nepoužívám).Z tvého "velmi klidného projevu" se dá vycítit,že jsi docela v prdeli kvůlivá fanouškovství tý Vaší nejčestnější a nejčistší Slavii.Hehehehe.Vám by nepomohl ani Abramovič,díky bohu.Jenom bych chtěl,abys věděl,že Spartě fandím od tý doby,kdy jí klokan z Vršovic... poslal do druhý.A prudit vás sem bez vulgarismů budu chodit pořád,občas.S tím už se nějak musíš smířit bejku:-)))).ACS!!!!

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      koscheen (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 21:16 |  
      0 0

      covece a ja myslel ze na cizi weby chodej jen deti nebo hotentoti a oni nakonec i nevulgarni a objektivni spartani zavitaj mezi nas plívy.. neskutecne:)

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        bongor     před 13 lety 03.03.2011 21:57 |  
        0 0

        Dítě to snad není,i když ta inteligenční úroveň by tomu taky napovídala,tak jedině snad hotentot,to sedí.Jen ať sem chodí a ať si občas přečte co na ofiku píše skutečný Sparťan Nixon.To je Sparťan,s kterými jsme se kdysi špičkovali,ale nikdy neuráželi,se kterým člověk i rád zajde na pivo.Bohužel ti už skoro vymřeli a zůstali Mar Hudové,ke škodě celého fotbalu.

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          koscheen (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 23:06 |  
          0 0

          Mam jednoho takovyho kamose, rejpne si, ale to ja taky. Vyslechne si co je u nas novyho, sice nas nema rad, ale kdyz zahrajem dobrej zapas tak nema problem to objektivne uznat. Libilo se mi hodnoceni kolegy o prispevek nize - to je dobre popsano. Prijde mi to jako spartankova dusevni onanie nad cizim nestestim, takova trosku hyenka no, ale kdyz mu to dela dobre tak proc ne. Me to prijde vtipny.

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      urs (přítel SN)     před 13 lety 03.03.2011 22:55 |  
      0 0

      tady nejde o vulgarismy hochu, jde o vzájemnej respekt, kdy na cizí weby lezou fanoušci jiných klubů, ale rozhodně se jim neposmívají a nemachrujou - chtěj si pohovořit o úskalích, anebo si jen počíst, aby se taky něco zajímavého dezvěděli..

      jestli tohle nejsi schopen pochopit, tak co se dá holt dělat..

      ty sem lezeš jen abys nás naštval, že se tvému klubu daří a my jdeme ke dnu.. tvému klubu se bude dařit vždy, protože tak je to nastavené a neni umění fandit něčemu takovému - umění fandit si troufám napsat zrovna Ty nikdy nepoznal..

      je to smutné, lituji tě a teď už běž spát..
      ahoj


      urs

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        siskin     před 13 lety 03.03.2011 23:52 |  
        0 1

        Dobry vecer,
        Slavisticke Noviny ctu jiz dost dlouho, bohuzel mi neda neprinest svuj nazor na spartanskeho trotla, ktery se zde jako male dite uchazi o pozornost.
        On zije pouze z reakci na sve prispevky a nejlepsi zpusob jak se ho zbavit je totalni ignorace.
        Ja nemam chut otevirat SN a videt toho blba tady. Primlouval bych se nad prechazenim prispevku te verbeze a nepousteni se s nim do nejakych neplodnych a urazlivych diskuzi.
        Na to jsou na webu jine stranky a tam je mozno se spustit jak hrdlo raci.
        Zde bych chtel byt pouze mezi slavisty. Diky.

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          spojka     před 13 lety 04.03.2011 07:51 |  
          0 0

          Souhlas, ignorovat nebo zablokovat. Jakmile vidím jméno toho chudáka nahoře, tak příspěvek automaticky přeskakuji. A ten rudej komediant hrající si dole na slávistu a vykládající něco o ubrečenosti, to je podobnej případ.

      • tvému klubu se bude dařit vždy, protože tak je to nastavené

        spravedlivycech     před 13 lety 04.03.2011 01:27 |  
        0 0

        To by mě teda zajímalo, kde jsi vzal že " tvému klubu se bude dařit vždy, protože tak je to nastavené " - mám pocit, že v 96 roce byla Slavia bohatší než Sparta a měla relativně lepší startovací podmínky, Sparta měla sehranější a týmovější kádr, ale kromě titulu jsme byli i bohatší a lépe jsme na tom byli my.

        Před dvěma lety jsme obhajovali titul, hrávali LM, měli jsme moře peněz a každý u nás vyhlašoval hegemonii, s hráči jako Švento Suchý Tavares Necid atd. už jsme se viděli jak po Spartě přebíráme nadvládu nad českým fotbalem a měli všichni hlavu v oblacích, nejlepšího trenéra galaxie Jarolíma který kvůli nám odmítl reprezentaci, nový nejmodernější stadion atd. - to co se následně dělo byla daň za úspěch, naši ignoranci a ubrečenost, kdy místo abysme zůstali nohama pevně na zemi jsme si sami zavinili ještě strmější pár než byl náš vzestup přes Ajax atd. a ty se nám tu snažíš vykládat, že Spartě se bude vždy dařit protože je to tak nastavené.... přitom stačilo tak málo a mohlo to být všechno jinak.

        • Re: tvému klubu se bude dařit vždy, protože tak je to nastavené

          spojka     před 13 lety 04.03.2011 07:45 |  
          0 0

          Proboha... co vede bolševika, jako jsi ty, aby se přihlásil na slávistický web a hrál si tam na slávistu, ačkoliv všichni vědí, že jsi rudej až na kost... to je fakt na palici :)

          • Re: tvému klubu se bude dařit vždy, protože tak je to nastavené

            Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 08:46 |  
            0 0

            já bych se toho spartana i zastal, pravda občas rejpe ale nemůžu nevidět že se někdy snaží být i objektivní a například o tom jejich průseru s Pekhartem a Kadlecem jasně napsal že to je svinstvo a za to si ho vážím, navíc pokud si dobře pamatuji chodil sem i když nám v lize koukali na záda , snad nás koupí ten Kellner a všem spartanům vyšlem signál že ten jejich Pepík Chovanců co vypadl se žilinou taky není žádný terno.

          • Re: tvému klubu se bude dařit vždy, protože tak je to nastavené

            spravedlivycech     před 13 lety 04.03.2011 09:44 |  
            0 0

            Nevím o tom že bych byl "bolševik", ale jestli takoví jako ty stojej pod vlajkou slavia intellectuals tak musí Bican ve svym hrobě rotovat jak hrot vrtáku vysokorychlostní vrtačky.

            • Re: tvému klubu se bude dařit vždy, protože tak je to nastavené

              Fallen (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 12:36 |  
              0 0

              Neměl tys na nějakém news serveru v diskuzích před časem fotku Křetínského?

  3. Re: Slavia se představí v Liberci

    opicemag     před 13 lety 04.03.2011 08:48 |  
    0 0

    Nevíte, kdy má být oznámen onen nový záhadný majitel. Platil tvrdil, že by to mělo být koncen měsíce, ale myslím, že tu proběhly nějaké fámy, že by to mělo být dřív.

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      venator     před 13 lety 04.03.2011 09:35 |  
      0 0

      tuším Jiri psal, že by mohla být tiskovka 3/3 což už vlastně mělo být včera...těžko říct jak to vlastně je.

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 10:34 |  
        0 0

        No, pokud jste dobře četli včerejší diskusi, tak tam psal člověk, který je jednoznačně zasvěcený do prodeje Slavie. Je to skutečně Kellner, ale prostřednictvím třetí společnosti. A na té tiskovce bude firma, kterou si Kellner najal, aby nás dočasně vedla, než se Slavia očistí právně, ekonomicky stabilizuje, než se vyřeší problémy s ENICem a zlodějským převzetím Slavie předchozími majiteli, očisti od špatné pověsti, kterou nám dělá Sisák atd. Skupina PPF navíc vyhodnocuje možné negativné důsledky majetkového vstupu do Slavie - třeba, zda identifikace s jedním klubem neodradí od jejich produktů (pojišťovna, banka) fanoušky ostatních klubů a podobně. Je to běh na hodně dlouhou trať, ale je důležité, že cesta má nějaký cíl...
        Kellner se vrací z velkého rozmachu v Rusku a Číně do ČR a chce se tady s tou zemí identifikovat - podpora vzdělání, kultury a sportu. Očištěná Slavia a plné tribuny dělají dobré jméno....

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          slaviator     před 13 lety 04.03.2011 12:24 |  
          0 0

          Vrací z velkého rozmachu... No, Kellner chce teď jít i na trhy v Anglii a v Itálii, co jsem slyšel. A samozřejmě růst v tom Rusku a v Číně

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          staroslavista     před 13 lety 04.03.2011 16:06 |  
          0 0

          Ta třetí společnost, vypadá to na Eside, obzvlášť po tom co je Kuka zastupoval na fot. svazu. Pak by to do sebe zapadalo.

  4. Re: Slavia se představí v Liberci

    lassiter     před 13 lety 04.03.2011 09:39 |  
    0 0

    Tak ve sportu píšou, že E Side přihlásil do ČMFS Kuka a že je to prý vyvrcholení jeho spolupráce s eside :-)

  5. nový majitel

    piero (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 09:41 |  
    0 0

    Na ofiko stránkách se objevila zpráva,že E-SIDE přihlásil do ČMFS Pavel Kuka, to by korespondovalo s dřívější zprávou myslím od Jiřího1, že byl osloven bývalý hráč slávista. Myslím, že proto můžeme zapomenout na PPFD nebo samostného Kellnera a bude lépe,když budeme počítat s původní zde zveřejněnou verzí o plánu, jak se zbavit dluhu Enicu a pokračovat s původními majiteli včetně Rosena. Nechci být zbytečný pesimista, ale když člověk zváží co se dělo s klubem delší dobu zpět, nemůže dojít k jinému závěru. A kam se poděly peníze za realizované přestupy, ty jsou podle mě připraveny pokrýt závazky za stadion!
    Pokud se ukáží mé úvahy jasko mylné, předem se omlouvám a budu sám rád.
    Piero

    • Re: nový majitel

      quelhar (admin)     před 13 lety 04.03.2011 09:54 |  
      0 0

      To je zajimave, po Smicerovi prakticky druha nejvetsi slavisticka ikona Kuka a nenavideny ESide... Hergot, to musi byt vsichni ted uplne rozpolceni, jak takove spojeni vnimat :o)

    • Re: nový majitel

      Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 10:03 |  
      0 0

      Kde sji to našel? Já to na ofiko stránkách nikde nevidím, ani v archivu..

      • Re: nový majitel

        quelhar (admin)     před 13 lety 04.03.2011 10:08 |  
        0 0

        Zatim je to v diskuzi a zrejme se to pise ve Sportu. Na jejich strankach zatim nic neni, ale asi se to objevi odpoledne.

    • Re: nový majitel

      mirecek1111     před 13 lety 04.03.2011 10:12 |  
      0 0

      Ale to opravdu nemusí znamenat nic špatného. Přece se taky psalo, že Kellner bude kupovat Slavii ne přes PPF ale jako svůj vlastní projekt..tedy si na to asi pořídí nějakou jinou novou "firmičku" A proč by to nemohla být ta E-sida. Vždyt je ideální když zrovna ona vlastně Stadion.
      Přece si nemyslíte, že by si ten Kellner špinil vlastní jméno tím, že by byl znám jako majitel Slavie a dál se děly ty trapnosti s tou Bohemkou v Edenu.
      Další věc je, že se taky říká jak špatně na tom E-side finančně je, a teď bude sanovat dluhy nebo stavit krytou halu.
      A ještě jedna věc, sledujte vyjádření Platila v posledních týdnech. Jak reaguje na svěsti okolo PPF a na E-side..

      Možná že bude tiskovka, možná že tam přijde Kuka s nějakým chlapíkem z Eside ale ty peníze rozhodně půjdou z jinama. Jenom doufám, že se to transparentně řekne ať se dál slavistická veřejnost netrápí jako doposud.

      • Re: nový majitel

        Kmotr (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 10:19 |  
        0 0

        No tak zásadní problém asi tkví v prohlášení Slavie směrem k E-side a jejího přihlášení do ČMFS . Nebýt tohoto, tak si všichni myslí to co ty, čili, že někdo už koupil E-side a teď spolkne Slavii. aby to měl všechno.

        Ale celé je to bohužel o něco více zamotané. Proč se E-side přihlašuje do ČMFS. Proč Rosen prodává svůj podíl za korunu. Kde najednou vzala E-side na výstavbu nové haly atd atd...

        • Re: nový majitel

          lassiter     před 13 lety 04.03.2011 10:29 |  
          0 0

          No halu nechce stavět eside ale Slavia Plaza, kterou majoritně vlastní Rosen s Růžičkou a Blažkem...

          • Re: nový majitel

            mirecek1111     před 13 lety 04.03.2011 10:42 |  
            0 0

            V tom sportu není nic moc nového. Žačíná to klasicky Kellnerem, pokračuje tím, že se snaží Leška udobřit s ENICem a končí tím Kukou a Eside. Kuka tam říká, že by měla Eside "veškeré podrobnosti přidat během dneška" a že se Slavie bát nemusí "nikdy bych nešel proti ní".
            A to s tou registrací do Čmfs tam spekulují že je to páka jak vymáhat případné dluhy na nájemném za stadion, protože prý tyto pohledávky nespadají do působnosti arbitrážní komise.
            Což by bylo jednak logické a hlavně nijak nerozporoalo s případným příchodem Kellnera.

          • Re: nový majitel

            Wommi     před 13 lety 04.03.2011 10:52 |  
            0 0

            ...no jestli to ale neni ta hala co mela byt misto plavecaku,..a tam maj utrum,...

            ...naopak, misto, kde ma stavet e-side, je v katastru vedeno, jako sport. a rekre plocha a patri taky sks oddilu a je dost mozny, ze je e-side ma pronajaty ta¨ky,..pak by nemusel nic dal resit,...

            • Re: nový majitel

              Fallen (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 12:35 |  
              0 0

              Co já vím, tak jedna hala (asi od Eside) má být místo parkoviště a šaten mezi stadionem a základkou, a ta co padla, co měla stavět Slavia Plaza byla místo nekrytejch bazénů, ale oddíly SK to zatrhly.

              • Re: nový majitel

                Wommi     před 13 lety 04.03.2011 14:42 |  
                0 0

                ...presne tak...

                • Re: nový majitel

                  lassiter     před 13 lety 04.03.2011 16:09 |  
                  0 0

                  no ale stavět ji má taky slavia plaza

  6. Re: Slavia se představí v Liberci

    klimi     před 13 lety 04.03.2011 10:08 |  
    0 0

    Není kam spěchat...

    Pokud je to opravdu Kellner nebo pokud v tom jsou jeho peníze, tak si to tu nejdřív pročistí a pak se odtajní...
    Ovšem pokud je to E-side, tak není o co stát, tak si vyberte.

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 11:02 |  
      0 0

      Je to Kellner prostřednictvím třetí společnosti. A chce to čas, musíme být trpělivý.
      A že E-Side hází vlny, tomu se musím jen smát. Přirovnání: Je rybník, ve kterém je mnoho malých ryb a jedna obrovská štika. A jedna malá rybka dálá té štice naschvály, jak to asi dopadne ... (je to jen otázka času)

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        Jiri1     před 13 lety 04.03.2011 11:13 |  
        0 0

        Zdravim, , jen jestli se hehraje jeste nejaka dotocna , jinak snad par zajimavosti, dnes Dukla jmenovala generalnim reditelem Sramka naseho byvaleho sportovniho reditele , Vozenilek bude dal delat tiskoveho mluvciho, jinak dnes bude v Edenu oporadne horko, Bophemakum nekdo vymlatil fanshop po nasem utkani s Brnem a hooligans Bohemians se nekde nechali slyset , ze prijde odveta , policie je vsak pripravena a poklady Klokana ochrani. Proste bude veselo, skoda , ze se do toho maji nejk namotat i nasi priznivci.

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 11:35 |  
          0 0

          No, Jiří problémy jsou od toho, aby se řešily. Důležitý je, že Kellner udělal strategické rozhodnutí o vstupu do Slavie. Teď to chce jen čas a postupně odstraňovat těžkosti.

          • Re: Slavia se představí v Liberci

            martyni (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 11:41 |  
            0 0

            Ladislave, vycházíš z informace od Navara nebo to máš ještě potvrzeno od Tvého zdroje? díky

            • Re: Slavia se představí v Liberci

              Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 12:01 |  
              0 0

              Když si v klidu přečteš, co a jak napsal Navar a trochu se nad tím zamyslíš, tak buď dělá přímo v PPF nebo ve firmě, která pro ně dělá nebo tam někoho má. At platí kterákoli varianta, není co řešit.

              • Re: Slavia se představí v Liberci

                travel (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 12:13 |  
                0 0

                Ani nevíte Ladislave,jak bych byl rád,aby to v co věříte byla pravda.Bohužel jsem spíše na straně Jířího,protože i u mě převládá skepse(v Kellnera).No uvidíme,snad to vyjde brzo najevo.

                • Re: Slavia se představí v Liberci

                  Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 13:34 |  
                  0 0

                  Najevo to určitě nevyjde, bude to nějaká česká naprosto nezávislá firma a kdo za nima stojí samozřejmě neprozradí, popř. popřou. Ale to je klasická Slavia, nic nemůže být jednoduché. Současný majitelé tají svou identitu, protože mají máslo na hlavě, Kellner to udělá proto, aby mu to nepokazilo prestiž a obchody. (ale vůbec se mu nedivím). Až Slavii zvedne a hlavně očistí, tak se přihlásí sám. Ale jak dlouho to bude trvat, Bůh ví ...
                  Travele, nový majitel Slavie mě už nevzrušuje, prostě je to pro mě tutovka. Ale co mě zaujalo byla Vaše informace, že Roseň už nevede i hokejovou Slavii. To by byla sranda, kdyby Kellner koupil i hokejisty, že ...
                  Martyni svého zdroje jsem se ani neptal, protože tak blízko jako Navar (nebo jeho člověk) v žádném případě není.

                  • Re: Slavia se představí v Liberci

                    martyni (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 14:00 |  
                    0 0

                    Ptal jsem proto, ze tech ruznych spekulaci a vselijakych zakulisnich informaci je tolik, ze se tezko orientovat v tom, kdo je napojen na ten spravny kanal..:-). Byt souhlasim s tim, ze info od Navara pusobi duveryhodne a logicky, porad je to jen jeden z "anonymnich" zdroju..

                  • Re: Slavia se představí v Liberci

                    travel (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 14:51 |  
                    0 0

                    Znovu opakuji mám to od svého zdroje ze Slavie(má se to stát toto pondělí).Zatím co mi kdy řekl,tak to platilo a když si něčím nebyl jist,tak mi radši řekl,že to neví-např. i nový majitel fotbal. Slavie.Tak uvidíme,sám jsem zvědavej.Víc mě,ale zajímá vlastník fotb. Slavie,protože věřím,že Růža si to pohlídá,ať už Rosena nebo bez něj.

          • Re: Slavia se představí v Liberci

            Jiri1     před 13 lety 04.03.2011 11:46 |  
            0 0

            Zdravim, Tak Ladislave precetl jsem si zde info od naseho nejvyssiho, ale i tak prevlada skepse, Ja samozrejme vim, ze Kellner zas neni takovy zelenac, spis je to tezky pragmatik a timto krokem chce podle nekterych itrochu zcerit vodu v kalnem rybniku Ceskeho fotbalu, ale presto, ted to konecne vyslo najevo s tim Kukoou , ktery udajne shanel i pripadne zajemce o Slavii.

            • Re: Slavia se představí v Liberci

              Ladislav (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 14:12 |  
              0 0

              Jiří a kdo je ten náš nejvyšší, resp. jeho info ? Omlouvám se, ale moc nechápu.

              • Re: Slavia se představí v Liberci

                Jiri1     před 13 lety 04.03.2011 14:21 |  
                0 0

                tak Tomas Syrovatka , ktery se Vam tady rozepsal je nejen velkym Slavistou , ale i profikem v teto oblasti,

                • Re: Slavia se představí v Liberci

                  Khadgar     před 13 lety 04.03.2011 14:28 |  
                  0 0

                  Tak to seš docela svině, když tady veřejně napíšeš něčí jméno. Předpokládám, že ses ho dopředu nezeptal. Tvoje tu taky nikdo nenapsal, i když mohl.

                  • Re: Slavia se představí v Liberci

                    Jiri1     před 13 lety 04.03.2011 14:33 |  
                    0 0

                    Podivej se asi to byla chyba , zas na druhy strane tomuto zdroji verim a to bezmezne , jmenovanemu se omlouvam, navic pokud jde o svinarny , tak nevim co bych z toho mel, jinak prezdivka Navar je docela znama mezi fandy je zname i jeho jmeno,., mozna jeden z mala lidi , ktereho si z Vasi branze Vazim a on sve jmeno ani neskryva.

                    • Re: Slavia se představí v Liberci

                      Khadgar     před 13 lety 04.03.2011 14:39 |  
                      0 0

                      Známé mezi fandy je něco jiného než napsané na skle webu, kam chodí spousta dalších lidí. No nic, stalo se a pokud mu to bude vadit, tak se ozve.
                      Já mu taky věřím. Sice toho vždycky hodně nakecal :) , ale když už si dá práci s tím, aby sem něco napsal, tak to bude pravda :) Akorát je to zklamání, já jsem tajně doufal v oplatky Opavia. SK Slavia Opavia, to by byla rýmovačka :D

                      • Re: Slavia se představí v Liberci

                        Wommi     před 13 lety 04.03.2011 14:49 |  
                        0 0

                        kdo je TS?

                        • Re: Slavia se představí v Liberci

                          Jiri1     před 13 lety 04.03.2011 14:55 |  
                          0 0

                          Omluva ,nechci to dal rozebirat, ale myslim, ze se mu da vzhledem k letum pod nasi vlajkou i jeho aktivitam verit.

                        • Re: Slavia se představí v Liberci

                          slaviator     před 13 lety 04.03.2011 21:51 |  
                          0 0

                          Pane Vomáčka, zkuste google! :)

                          • Re: Slavia se představí v Liberci

                            edenian     před 13 lety 04.03.2011 22:17 |  
                            0 0

                            Jo! :-)

                            • Re: Slavia se představí v Liberci

                              Wommi     před 13 lety 04.03.2011 22:20 |  
                              0 0

                              to jsem zkousel,...ale tak nasel jsem tam enjakyho ts, novinare,..tak nevim...

                              • Re: Slavia se představí v Liberci

                                Wommi     před 13 lety 04.03.2011 22:23 |  
                                0 0

                                ..mimochodem jsem nasel pri nejakym hledani informaci, ze ve slavia plaza sedi nejaka ing. ktera sedi i v KEY OAK LIMITED, takze slavia plaza zase asi bude nejakej "projekt" stejnejch panu, co e-side

                                • Re: Slavia se představí v Liberci

                                  slaviator     před 13 lety 04.03.2011 22:58 |  
                                  0 0

                                  Pane Vomáčko, ten člověk seděl i v dozorčí radě Slavie dříve, a není to ing, ale profesor Draňhel, ne? :)

                              • Re: Slavia se představí v Liberci

                                slaviator     před 13 lety 04.03.2011 23:01 |  
                                0 0

                                o jednom TS se psalo před lety i na ofiškách v souvislosti se slávistickou vlajkou, jinak jsem taky našel akorát TS novináře... :)

                                • Re: Slavia se představí v Liberci

                                  piero (přítel SN)     před 13 lety 05.03.2011 06:42 |  
                                  0 0

                                  Ještě dotaz, Lukáši prosím tě je TS v příbuzenském vztahu s Petrem S ? Pokud ano, tak to zapadá do sebe docela dobře a vešly by se tam i ty výše zmiňované hokejky!!!

  7. Re: Slavia se představí v Liberci

    brekekeSKS     před 13 lety 04.03.2011 11:22 |  
    0 0

    Hub Hub Hub!!

  8. Re: Slavia se představí v Liberci

    bf-109     před 13 lety 04.03.2011 11:59 |  
    0 0

    Liberec - SKS 1-7 nebo 7-1? Tady bude každá Rada drahá:)))

  9. Re: Slavia se představí v Liberci

    quelhar (admin)     před 13 lety 04.03.2011 15:03 |  
    0 0

    Ted me napadla dalsi silena konstrukce jako podklad pro diskuzi...

    Kuka spolupracuje s ESide a nikdy by pry nesel proti Slavii. Rekneme, ze mu budeme verit, takze nejspis chce takto Slavii pomoci (dost mozna jeste s dalsimi lidmi za zady, kteri nechteji byt prezentovani). Prihlasi za clena svazu svou firmu a budou hrat nejakou prazskou treti tridu podobne jako Vejsadova Bohemka - s par kamarady ciste pro radost. Budou ovsem samozrejme cleny svazu a budou tedy v lete moci nakupovat a prodavat hrace a podepisovat s nimi smlouvy. Muze se tak stat, ze Slavia bude prodavat sve hrace ESidu, ktery je bude ve Slavii nechavat za hubicku na hostovani - a muze jit jak o hrace acka, tak treba o dorostence, se kterymi ESide podepise prvni profesionalni smlouvu.

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      Wommi     před 13 lety 04.03.2011 15:24 |  
      0 0

      ...ale jakou roli v tom bude hrat ta kukova firma?....

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        quelhar (admin)     před 13 lety 04.03.2011 15:27 |  
        0 0

        Blbe jsem se vyjadril. Kuka spolupracuje s Eside, takze prihlasi ESide za clena svazu a bude tak moci nakupovat hrace ze Slavie. Ale uznavam, ze je to zbytecne slozite, protoze jak ukazuje pripad Vydry a Pekharta, tak "koupit" hrace pro nejaky klub lze i bez clenstvi na svazu, tudiz mnou naznacena konstrukce postrada smyslu.

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          mart     před 13 lety 04.03.2011 15:54 |  
          0 0

          Ehm...., jednak nepostrada. A druhak (v podobnem smeru jako Tva myslenka), se daji delat jeste dalsi veci....

          • Re: Slavia se představí v Liberci

            quelhar (admin)     před 13 lety 04.03.2011 16:19 |  
            0 0

            Otazka pak je, jestli by se pomoc Slavii mela praktikovat prave timto zpusobem, ktery se mi zda ponekud nestastnym...

            • Re: Slavia se představí v Liberci

              lassiter     před 13 lety 04.03.2011 16:31 |  
              0 0

              To jsou teda konstrukce :-) To že je nějaký klub členem svazu, ještě neznamená, že může podepisovat profesionální smlouvy. Na to musí mít licenci a hrát první nebo druhou ligu.

              • Re: Slavia se představí v Liberci

                quelhar (admin)     před 13 lety 04.03.2011 16:33 |  
                0 0

                Fakt? To jsem teda nevedel... To myslis, ze treba Strizkov ted nema podepsanou jedinou profesionalni smlouvu?

                Ale uznavam, ze to jsou uz fakt docela silene konstrukce, taky jsem dal varovani hned na zacatek :o)

                • Re: Slavia se představí v Liberci

                  lassiter     před 13 lety 04.03.2011 16:46 |  
                  0 0

                  Nemá. Existujou tzv. neamatérské smlouvy, na základě kterých hráči berou pravidelný plat a je to obdoba profesionální smlouvy, akorát je tam jinej, volnější, režim při přestupech. Jakmile někdo ztratí licenci, nebo sestoupí do třetí ligy, tak se profesionální smlouvy změní automaticky na neamatérské.

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      eomer (přítel SN)     před 13 lety 04.03.2011 15:30 |  
      0 0

      Zeptám se, protože neznám fotbalové řády- jaké jsou minimální počty pro registraci a kolik je maximum možných hostování do klubu ( je-li to nějak vůbec korigováno)

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        Jiri1     před 13 lety 04.03.2011 18:22 |  
        0 0

        Neni dano ani v jednom pripade, plati jen mnimalni doba hostovani .

  10. Re: Slavia se představí v Liberci

    klimi     před 13 lety 05.03.2011 08:34 |  
    0 0

    Teď mě napadlo, že ono se klidně čistě teoreticky může stát, že onou společností, která bude pro Kellnera zatím spravovat Slávii, bude E-Side spolu s Kukou. Bůh ví...

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      staroslavista     před 13 lety 05.03.2011 08:47 |  
      0 0

      Kuka se stal ředitelem Eside !

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        klimi     před 13 lety 05.03.2011 09:50 |  
        0 0

        No vida. Řekl bych, že tím lepší pro Slávii to bude :)

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          staroslavista     před 13 lety 05.03.2011 10:35 |  
          0 0

          Dnešní deník sport.

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        quelhar (admin)     před 13 lety 05.03.2011 09:56 |  
        0 0

        Kde je tahle informace k dohledani?

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          klimi     před 13 lety 05.03.2011 10:04 |  
          0 0

          Řekl bych Deník Sport?

          • Re: Slavia se představí v Liberci

            quelhar (admin)     před 13 lety 05.03.2011 10:34 |  
            0 0

            Mas pravdu, je to v dnesnim Sportu, uz se mi dostal do ruky :o)

            Jinak ten clanek je opravdu zajimavy - "zdroje blizke Edenu", "podle informaci Sportu", "v kuloarech se hovori", "spekuluje se". Lidi, kterych se na potvrzeni jejich spekulaci ptaji, samozrejme vse popiraji...

            Abych jim ovsem nekrivdil, ocista skrz konkurz se jeste asi pred pulrokem i nam jevila jako nejpravdepodobnejsi cesta...

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      travel (přítel SN)     před 13 lety 05.03.2011 10:54 |  
      0 0

      Bylo by to pěkné,ale proč by se potom Slavia od Eside distancovala?

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        klimi     před 13 lety 05.03.2011 11:03 |  
        0 0

        Distancovala se od ní, jelikož v současné době nemá se Slavií kromě pronájmu stadionu nic společného.
        A pokud Platil nic od jednání neví, tak nemůže tušit, že E-Side s někým (doufejme PK) jedná.
        Nebo to takticky zapírá :)

        • Re: Slavia se představí v Liberci

          travel (přítel SN)     před 13 lety 05.03.2011 11:11 |  
          0 0

          No, to mě taky napadlo,ale nechce se mi věřit,že by to nový majitel jen tak přešel.Jsem strašně zvědav,kdo a co se z to vyvine.Samozřejmě,že bych si přál Kellnera.

          • Re: Slavia se představí v Liberci

            klimi     před 13 lety 05.03.2011 11:21 |  
            0 0

            Já jsem to prohlášení pochopil tak, že Slavia nemá nic společného s tou registrací E-Side na svazu. Ne tak, že s E-Side nechce mít nikdy nic společného...

            • Re: Slavia se představí v Liberci

              travel (přítel SN)     před 13 lety 05.03.2011 12:34 |  
              0 0

              Je mi líto klimi,ale pak si to radši přečtěte znovu.

  11. Dnešní deník SPART

    piero (přítel SN)     před 13 lety 05.03.2011 08:37 |  
    0 0

    Tak se bulvár zase vytáhl, celá strana č.2 je o Slavii, jak ji nekoupí žádný miliardář, ale půjde do konkurzu a další podobné blablabla...

  12. Re: Slavia se představí v Liberci

    edenian     před 13 lety 05.03.2011 14:48 |  
    0 0

    Ja tedy nevim, kdo se vytasil prvni s Kelnerem, ale ja s tim vubec nepocitam. Ani nemuzu rici jestli by se mi to libilo nebo ne. Zda se mi tady ze prani otcem myslenky. Predstava, ze Slavii zachrani proto, ze ma " nejvic penez" je trochu detinska. Nemam nikde zadny zdroj, tedy nediskutuji s Jirim1 a podobne, ale zustavam trochu skeptikem.
    A pokud si pamatuji, loni mluvil Platil o nejake firme z energeticke oblasti. Coz uz vubec nechapu, proc by si porizovali fotbalovy klub.
    Co se tyka Sportu, opravdu odporny noviny, uz se mnohokrat ukazalo, ze pro predevsim vikendova vydani si klidne celou informaci uplne vymysli. Takze ja cekam :-). Ale je to napinave.

    • Re: Slavia se představí v Liberci

      slaviator     před 13 lety 05.03.2011 16:03 |  
      0 0

      proč.. no protože jaksi by si to mohli odepisovat ze zisku, že jo, tudíž nedanit...

      • Re: Slavia se představí v Liberci

        EdCable     před 13 lety 06.03.2011 07:03 |  
        0 0

        To jako myslis, ze se vyplati dat Slavii tricet mega, protoze se mu tim snizi dan o 4,5?