Ženský fotbal

Slávistky vyzvou ve finále Spartu

V sobotu 11. června čeká fotbalistky Slavie velký souboj se Spartou ve finále Poháru Komise ženského fotbalu. Přijeďte holky povzbudit, čeká se příchod mnoha sparťanů, tak ať máme také pořádné zastoupení!

"Nálada je před každým derby vždycky trošku vypjatá, na druhou stranu se všechny hráčky na toto utkání těší, je to přece derby a to je vždycky jiný zápas než s jakýmkoliv jiným týmem. Navíc je to finále domácího poháru a poslední zápas sezony. Samozřejmě že sezona je dlouhá, takže nějaké zdravotní problémy a zranění nás bohužel trápí, ale věřím, že všechny hráčky udělají všechno pro to, aby do tohoto velkého rozhodujícího zápasu mohly nastoupit," uvedla před sobotním finále kapitánka Slavie Blanka Pěničková.

Poslední ligové derby se Spartou skončilo nerozhodně 3:3, ale slávistky dělil jen kousek od vítězství nad svým odvěkým městským rivalem. Sparta vyrovnala dvě minuty před koncem.

"Musíme vycházet z toho posledního derby, kdy jsme otáčely výsledek ze stavu 0:2. Myslím si, že gól, který nás připravil o výhru, byl z té kategorie smolnějších. Jarní derby by mělo být pro nás takovým návodem, jak se sparťankama hrát a jak k utkání přistoupit," uzavřela kapitánka slávistických fotbalistek.

Velké derby pražských S o vítěze Poháru KFŽ (obdoba mužského Ondrášovka Cupu) se hraje v sobotu 11. června na stadionu Unionu Čelákovice. Výkop je v 16:30 hodin.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)