Fanoušci Slavie

S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

Všichni vidíme, jak i v letošní sezoně upadají návštěvy na českých fotbalových utkáních, Slavii bohužel nevyjímaje. Ani na zápase s Mladou Boleslaví v Edenu, kdy se loučila s kariérou taková osobnost jako Martin Vaniak, nebyla návštěva nijak slavná a účast na letošních fanklubáckých výjezdech je poněkud tristní. Přesvědčili jsme se ale nedávno v Převýšově, že slávistů mimo Prahu je pořád hodně a mají svůj klub rádi, a tak jsme se rozhodli podpořit výjezdy na domácí zápasy. První možnost k přihlášení je na domácí zápas s Duklou.

Zorganizujte autobusový výjezd na některý domácí zápas a Fanklub vám přispěje polovinu nákladů na dopravu. Všem účastníkům výjezdu Fanklub zajistí předem vstupenky na zápas, členům Fanklubu a OP za polovinu ceny, ostatním v cenové kategorii, jakou si vyberou. Vstupenky budou k vyzvednutí v sekretariátu před zápasem.

Fanklub zveřejní na svých stránkách trasu vybraného zájezdu tak, aby se případně mohli po cestě přidávat další zájemci.

Na každý zápas v Edenu v této sezoně Fanklub finančně podpoří nejpočetnější mimopražskou skupinu, která se přihlásí.

Věříme, že se podaří vypravit již první zájezd na Duklu a půjde o velký bus. Taktéž věříme, že jsou slávisté čestní fanoušci, kteří příspěvek nebudou zneužívat.

Podmínky pro poskytnutí příspěvku na zápas s Duklou:

  • Nejpozději do úterý 13. 9. zašlete přihlášku na email fanklub@slavista.cz včetně kontaktů na organizující osobu
  • K přihlášce připojte jmenný seznam cestujících s vyznačením, zda dotyčný je či není člen FK, resp. OP a zda má či nemá slávistickou permanentku do Edenu. Obojí bude následně ověřeno. Další cestující možno postupně doplňovat do 15. 9., kdy budou zakoupeny vstupenky.
  • Minimální počet přihlášených pro poskytnutí dotace, tj. cestujících v buse je 20 osob, z toho min. 10 členů FK či OP.
  • Každý přihlášený si prostřednictvím Fanklubu zakoupí na zápas vstupenku, pokud není majitelem permanentky. Člen FK či OP zaplatí 50 % ceny, nečlen uhradí vstupenku v plné výši.  
  • Max. výše příspěvku na jeden bus je 5.000,- Kč

Jelikož se jedná o pilotní projekt, mohou se podmínky v průběhu sezony změnit.

Komentáře (16)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

    slamacek (přítel SN)     před 13 lety 08.09.2011 21:34 |  
    0 0

    tak vam nevim jestli na to divadlo bude nekdo chtit jezdit. kdyz ctu jak si paclik zajistuje vliv. blizici se valna hromada bude asi pekna taskarice... mame se na co tesit a ocekavam ze moc radosti nam to neprinese.

    • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

      japhy     před 13 lety 09.09.2011 00:06 |  
      0 0

      Otázkou je, jaký vývoj by nám tu radost přinést mohl.

      • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

        slamacek (přítel SN)     před 13 lety 09.09.2011 08:28 |  
        0 0

        1) rozhodci budou piskat podle toho co vidi a ne podle toho jak se to nekomu hodi. prevezmou i trend ktery je bezny v poharove evrope. nakonec je videt, ze pokud je nekomu pripiskavano nakonec na to v evrope dojede.
        2) vsichni potahnou za jeden provaz, aby se cely nas fotbal dostal tam kde by mohl byt a at se ukaze na hristi kdo je nejlepsi.

        to ale soude dle vyvoje je nesplnitelne. skoda.

        • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

          Ferguss     před 13 lety 09.09.2011 09:28 |  
          0 0

          No ono i v té Evropě je zvykem připískávat silnějšímu. Jen vzpomeň na to, jak nás zařízli s Janovem.

          • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

            slamacek (přítel SN)     před 13 lety 09.09.2011 09:58 |  
            0 0

            nejenom s Janovem, ze? na druhou stranu, ale loni i letos sparta vypadla prave proto, ze neni zvykla na to, ze ji rozhodci nepripiskavaji. to potka brzy i plzen, tedy jestli se stane to k cemu se schyluje.

          • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

            urs (přítel SN)     před 13 lety 09.09.2011 19:51 |  
            0 0

            největší zářez byl neuznanej gól karla pitáka skoro z půlky hřiště v poslední minutě s nějakejma turkama - fenerbahče?? už nevim, ale tenkrát jsem pantoflí sestřelil televizi, když to ten panák neuznal..

            • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

              slamacek (přítel SN)     před 13 lety 09.09.2011 22:45 |  
              0 0

              bzlo to s Besiktasem a bzl to gol na 3:4 pro udajnzy ofsajd hrdlicky. tim jsme ztratili min. bod do koeficientu a v pristi sezone nam prave tento bos chybel k tomu, abzchom byli nasazeni pri losu LM. tak jsme dostali Celtu Vigo... jako by to bylo snad nejake prokleti toto :-)

  2. Cipro a minulost

    Mac     před 13 lety 09.09.2011 09:47 |  
    0 0

    Čtu rozhovor s Ciprem, kde říká: "Na druhou stranu je Baník pořád Baník a Ostrava je pořád Ostrava. Myslím si, že o záchranu hrát nebude." A vzpomněl jsem si, jak byl šokovaný po našem vypadnutí z Ondrášovky na jaře 2010 s Jabloncem, kdy se rozhodlo, že po letech nebudeme hrát poháry.

    I když ho mám rád, je vidět, že pořád žije (a není sám) v minulosti 90-tých let, kdy obě pražská S kralovala a v lize byla určitá hierarchie. Ta už teď není, což dokazují i události z ligového shromáždění, tradiční velkokluby typu Brna, Ostravy a bohužel už i my klidně mohou sestoupit nebo být bez pohárů. Samotné jméno, tradice a minulost nám úspěchy nezaručí.

    • Re: Cipro a minulost

      mirecek1111     před 13 lety 09.09.2011 10:56 |  
      0 0

      no upřímně ani by nemělo. O výsledcích a postavení by měly rozhodovat výkony na hřišti a ne tradice.

      Když majitelé tahle hazardují se jménem klubu jako tomu bylo u Prose a teď Petery, tak se nemůžou divit jak dopadli. Ostatně nebýt Natlandu a Řebíčka, tak se dvou pánům podařilo položit ještě tradičnějí klub než je Baník a Brno.

  3. Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

    tantalos     před 13 lety 09.09.2011 10:35 |  
    0 0

    Vcelku nevidím situaci ve FA jako špatnou. Vyhranily se dvě znepřátelené skupiny, a když se dva perou, třetí se směje.
    Křetínský má bezesporu pravdu, že odstřel Macely nebyl proveden košer způsobem. Představa, že by o rozhodčích rozhodoval Berbr, není o nic lákavější, že když to budou dělat Macela s Krulou.
    Na druhé straně byl nejvyšší čas Macelu s Krulou odstřelit a představa, že FA povede mistr cinkání je evidentně také těžko snesitelná.
    Potěšila mě reakce týmů druhé ligy, nepřiklonily se ani na jednu stranu, ani na druhou. Pokud správně chápu, vytvořil se prostor pro třetí sílu, která by dokázala dobře vycházet s oběma stranami.
    Vzpomínám si na jeden krásný fór. Klaun navrhuje řediteli cirkusu: "Mám senza číslo. Do kupole se umístí veliká dřevěná koule, pod ní káď plná hoven. Světla zhasnou, virbl, koule spadne, všichní jsou od hlavy k patě plní sraček a najednou reflektoru ke vchodu a vstoupím já. Celý v bílém...

    • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

      bongor     před 13 lety 09.09.2011 11:25 |  
      0 0

      V každém případě už tady byla situace zcela neúnosná.Rumun měl nasazované rozhodčí zcela podle svého přání a s výsledky se manipulovalo soustavně i v jiných zápasech.Ti soudruzi měli vyletět už dávno.Otázkou je,jestli se to zlepší o hodně,nebo jenom trošku.Ale zlepší se to stoprocentně,protože členové té slavné komise uvidí,že žádný strom neroste do nebe a tak se budou držet zpátky,už v zájmu vlastního přežití,alespoň doufám.Určitě to ani jinde není ideální,podvádí se asi všude,ale ne tak veřejně a drze jako u nás/viz.Turecko/.No a aby se člověk zapletený do korupční aféry stal předsedou svazu,to myslím nejde vůbec nikde,jenom v našem Absurdistánu.
      Ale když to jde i v jiných oborech,tak proč ne,určitě není fotbal důležitější než třeba soudnictví/viz.včerejší zprávu BIS o korupci a velkém vlivu podsvětí/.

  4. Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

    mirecek1111     před 13 lety 09.09.2011 11:21 |  
    0 0

    To tedy bude v neděli zajimavá sestava, když jsou zranění nebo vykartovaní snad všichni stopeři :) Kaufman, Cicman zranění, Latka ještě není dotažený, Zákostelský údajně nebude moc hrát kvůli červené. Tak asi k Hubáčkovi Nitrianského a na beka Dostála, snad ani žádná jiná schůdná varianta není.
    A to ani nemluvtě že v útoku jsme úplně namydlení, protože náš jediný útočník je taky mimo :)
    Snad ještě že nakonec hrajeme o toho Petrouše s Vrabcem :)

    • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

      honzah (přítel SN)     před 13 lety 09.09.2011 13:58 |  
      0 0

      Pokud se nepletu, Cicman se na Bohemce zranil na měsíc. Dneska je to 6 týdnů, takže by měl vesele kmitat po hřišti. Buďme trochu optimisté!

      • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

        japhy     před 13 lety 09.09.2011 20:31 |  
        0 0

        Takových případů už bylo, tudíž k optimismu není žádný důvod. Navíc i na oficiálkách je mezi zraněnými. Klidně může chybět další dva měsíce.
        Ale co, doufat můžeme a budeme.

        • Re: S Fanklubem na domácí zápasy do Edenu za polovic!

          honzah (přítel SN)     před 13 lety 10.09.2011 20:39 |  
          0 0

          Anebo se taky z Cicmana může stát Radek Sláma II :-(