Hráči Slavie

Jan Blažek znovu ve Slavii!

Do Slavie přichází už podruhé na hostování útočník Liberce Jan Blažek. Tentokrát se jedná o roční hostování s opcí.

"Na návrat do Slavie se velice těším, přicházím do známého prostředí. Když jsem přišel poprvé za do Slavie, podařilo se mi dát branku hned v prvním domácím zápase, vůbec bych se nezlobil, kdyby se mi to povedlo i tentokrát," řekl slávistický útočník oficiálnímu webu.

Blažek ve Slavii nebude nováčkem, na půlroční hostování si jej do klubu přivedl už Karel Jarolím na začátku roku 2008. Tehdy se příliš neprosadil, když nastoupil na jaře jen do sedmi ligových zápasů, z toho pětkrát v základní sestavě. Vstřelil vítěznou branku v domácím utkání proti Mostu (2:0), což byla také jeho jediná branka ve Slavii. Po prohraném zápase v Teplicích (1:3) ve 26. kole ze sestavy vypadl a už se v ní neukázal. Za dobu svého působení ve Slavii měl problémy se zraněními a nemocemi. Slavia - a s ní i Blažek - získala titul, hráč se však po vypršení hostování vrátil do Liberce. Blažek má na kontě tři reprezentační starty a působil spolu s Kamilem Čontofalským v řecké Larisse. Z ní se vrátil v létě do Liberce a teď podruhé míří do Slavie. V Liberci si stihl připsat v probíhající sezóně pět ligových startů (z toho dvakrát v základní sestavě), branku však v jinak produktivním týmu nevstřelil, zato inkasoval dvakrát žlutou kartu.

Blažek bude již dnes trénovat s týmem a měl by být připravený zasáhnout do pátečního duelu proti Dukle.

Komentáře (45)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    pinochet     před 13 lety 15.09.2011 10:59 |  
    0 0

    Doufejme, že se mu bude dařit. Dobrý fotbalista to určitě je a s Pspěchem si mohou sednout. Když si po vítězných zápasech sednou i na pivo, je mi to šumák. Takových tu už bylo, a jak Hráli! Namátkou Cascoigne, Berger nebo jablonecký R.Svoboda zvaný „Houba".

  2. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    pinochet     před 13 lety 15.09.2011 10:59 |  
    0 0

    Doufejme, že se mu bude dařit. Dobrý fotbalista to určitě je a s Pspěchem si mohou sednout. Když si po vítězných zápasech sednou i na pivo, je mi to šumák. Takových tu už bylo, a jak Hráli! Namátkou Cascoigne, Berger nebo jablonecký R.Svoboda zvaný „Houba".

  3. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    JS (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 11:13 |  
    0 0

    jak psal někdo na oficiálních stránkách:

    "Jan Blažek přichází z Liberce na roční hostování s opicí" :)

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      venator     před 13 lety 15.09.2011 11:42 |  
      0 0

      To je výstižný, ale moc se tomu nesměju:(
      Připočítejme další andílky jako např. Pospěch, který na to evidentně sere od doby co si vybojoval smlouvu.
      Frejlach prej je taky charakterově špatnej podle mých důvěryhodných zdrojů. Teď ještě "vyhozeného" Filla ...a předzápasová přípava se přesune od videa do hospody!:(

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        Bolli     před 13 lety 16.09.2011 00:17 |  
        0 0

        Tak si přeřaď svoje důvěryhodný zdroje do kolonky nedůvěryhodný pako!

  4. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    dArtagnan     před 13 lety 15.09.2011 11:38 |  
    0 0

    Matky, zamkněte své dcery, ta násoska už je tu zas!

  5. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    venator     před 13 lety 15.09.2011 11:46 |  
    0 0

    Jediný v co můžeme doufat, je přirozený mentální vývoj člověka.
    Chci říct, že většina z nás přistupuje k životu (práci) úplně jinak ve 20 letech a jinak v 25...doufám, že to platí i pro tyto andílky jako Blažek, Frejlach, Fillo, Pospěch.
    Například na Fillovu obranu musím dodat, že Petržela už pár zápasů hraje tužku, ale Vrba tam Filla prostě nezkusil což ho evidentně vytočilo. Navíc když za pár minut v Kodani naznačil, že fotbal umí. Ale jestli na něj byl vulgární tak se to omluvit nedá.

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      urs (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 12:01 |  
      0 0

      petržíla je z formy - to je fakt a vrba asi tu fillovu povahu krapet podcenil..
      každopádně za blažka jsem rád - pořád je to dobrý fotbalista a pokud se vedení probere a začne opravdu hejbat s realizačním týmem - pak bychom mohli mít šanci se prokousat ještě o něco výše než je současný výhled (záchrana) v kaprlize..

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      Bolli     před 13 lety 16.09.2011 00:21 |  
      0 0

      Frejlachův přístup byl, je a pravděpodobně i bude naprosto v pohodě! To jsou s Blažkem a Pospěchem úplně jiné případy.

  6. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    opicemag     před 13 lety 15.09.2011 12:45 |  
    0 0

    A k tomu ještě Fillo. Pokud by přišel Hřebík, věřím, že by je dokázal zvládnout. Pokud by oni chtěli. Pokud ne, nemají hrát fotbal.

  7. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    martyni (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 12:46 |  
    0 0

    No nevim.. uvidime.. je to typ utocnika, ktereho potrebujeme? Ma na to, aby se zlepsoval a prosadil.. uvidime, snad..

    Petrous tedy zda se zustava, aniz by bylo cokoli receno.. to je vyborny, ani on ani hraci vlastne nevedi, jestli bude pokracovat nebo jestli se jen hleda nastupce nebo jak je to.. to bude zitra zas prusvih..

    A jeste tohle... http://fotbal.idnes.cz/primy-prenos-sefove-sparty-a-slavie-promluvi-k-volbe-noveho-predsedy-129-/fot_reprez.aspx?c=A110915_113811_fot_reprez_ot
    Nechci mit se spartou nic spolecnyho!

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      Kactus     před 13 lety 15.09.2011 12:59 |  
      0 0

      a uz jsme s temi rudochy jedni bratri

      ble ble ble

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        marcocruz (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 13:01 |  
        0 0

        Nemůžu si pomoct, ale Řebíček mluví relativně rozumně.

        • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

          JS (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 13:06 |  
          0 0

          tak nevim, jestli sympatizovat s "antisparťanskou" západočeskou klikou v čele s Bebrem, Rajchlem a Paclíkem anebo s pražskou se Spartou, Slavií a Peltou.. nelíbí se mi ani jedno, tím míň naše podpora Sparťanských zájmů..

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      Khadgar     před 13 lety 15.09.2011 13:08 |  
      0 0

      Asi se do mě pustíte, ale lepší se spojit se Spartou než s Plzní. Slavia a Sparta tu budou vždycky a vždycky se o nich bude mluvit. Plzeň je a bude malý klub. Teď jsou na vrcholu, ale jak asi všichni tušíme, to nebude dlouho platit. Takže spojenectví se Spartou chápu, jde o prosté zajištění vlivu. Ta tiskovka to celkem jednoznačně ukázala.
      A jestli Rajchl nebo Pelta? Tantalos to nedávno vyjádřil naprosto přesně. Ale pokud bych si měl vybrat tak Pelta. Je totiž čitelný.

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        lassiter     před 13 lety 15.09.2011 13:14 |  
        0 0

        Tak já myslim, že nejlepší je nespojovat se s nikým a řídim se nějakým svým zdravým rozumem. A v tomhle případě jsme myslim na správné straně a s Řebíčkem i Křetínským souhlasím. Dlouhou dobu se tady schvalovaly nové stanovy a jakmile jsou schváleny, tak jsou při první příležitosti ohnuty, jak se to někomu zrovna hodí.

        • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

          Jiri1     před 13 lety 15.09.2011 13:35 |  
          0 0

          Zdravim, ono jde samozrejme o penize az na pvnim miste, pryc jsou doby , kdy nekdo neco delal na svazu zadarmo, i neplaceny predseda Hasek mel ze sve prace velmi slusny prijem a to nepocitam treba jeho ksefty v tzv. materskych fi., celou situaci nelze vnimat jako boj o komisi rozhocich nekdo proste slapl nekomu na kuri oko jmenem Macela a ten dalsi se snazi tesne pred volebni valnou hromadou udelat trochu prace , kterou mel ale delat davno , tj. komunikovat s kraji okes , nepodcenovat vliv sedych eminenci veho druhu, ktere ovladli Strahov. Nebudme navni , nejde tedy jen o funkci predsedy , cast delegatu bude pozadovat nove volby do vykonneho vyboru a odvolani nekterych souperu, utocit bude frakce , nelze to nazat jinak Pelty vysldek je v teo chvil krajne nejisty , jeste v utery to vypadalo celkem jasne na Peltu, ale Rejchlovi se diky okresum a hloupe politice treba Kretinskeho povedl husarsky kosek, pretahl na svou stranu i dosud vahajici delegaty , takzea klidne se muze stat, ze valna hromada bude zablokovana a to Reichlovi spol. zatim staci. Jiste jde o atrativni mista nejen v komisich svazu, dcerinych spolecnostech, ae treba v komisich statu , i ruznych federaci, ktera samozrejme take nejsou zadarmo. Uvedomme si prosim, ze tato organizace disonuje rozpoctem okolo 500 milionu a podili se na dalsich akcich , ktere tzcv. organizuji partneri za jejich prispeni. Takze roli Rebicka samozrejme nutno chapat v kontextu cele te veci, mne osobne jeho uciinkovani ve skupine s Kretinskym nevadi, vadi mi spise to, na co jsem upozornval od sameho zacatku, kdy Rebicek tzv. koupl Slavii a propojil ji prave s Kretinskho skupinou, pruser je v tom, ze pokud prohrajeme a nevypada to vubec dobre , muzeme hrat desata mista treba dalsich deset let.

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        doors     před 13 lety 15.09.2011 13:17 |  
        0 0

        Plně souhlasím.
        Tady jde zcela jasně o vliv. Paclík a spol ( po jedné úspěšné sézoně) podlehli dojmu, že budou vladnout všem ( že si oni mají nějaký prsten..)
        Spojení se Spartou je logické, protože jsme nejpopulárnější kluby a v podstatě ligu prodáváme.

        • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

          Tonda     před 13 lety 15.09.2011 13:29 |  
          0 0

          --------------------------------------------------------------------------------

          Proti způsobu, jakým výkonný výbor fotbalové asociace odvolal komisi rozhodčích pod vedením Luďka Macely, protestují kromě Sparty a Slavie i další čtyři prvoligové týmy: Teplice, Jablonec, Žižkov, Příbram.
          Zdroj: http://fotbal.idnes.cz/sparta-a-slavia-se-kvuli-komisi-rozhodcich-obraceji-na-soud-pon-/fot_reprez.aspx?c=A110915_113811_fot_reprez_ot


          tak nevím jestli lidem typu řebíček, pelta, vinš, starka, hrdlička a křetínský jde zásadně o spravedlnost ve fotbale... ale tak nějak si potajnu přeju aby ve fotbale zkusila vládnou jiná klika než ta která momentálně vládne..a je videt ze citi ztratu vlivu proto kvičí, ohánějí se a dokonce vyhrožují že vystoupí z ligy

          • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

            vavicek     před 13 lety 15.09.2011 13:33 |  
            0 0

            To je opravdu vynikající společnost do které patříme. Zlatej Leška.

          • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

            martyni (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 14:11 |  
            0 0

            Presne.. nejnesympatictejsi a nejvic mafiansky kluby v lize..

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        vavicek     před 13 lety 15.09.2011 13:32 |  
        0 0

        Vybrat si člověka, který připravil Slavii o přímý postup do LM. O adekvátní zhodnocení hráčů jako byli Skácel, Vachoušek, Piták. Který zlikvidoval jeden z nejlepších porevolučních týmů Slavie. Nezlob se, ale to je nehorázné svinstvo. Čitelný skutečně je, proto je nepochopitelné, že mu dá přednost fanoušek Slavie.

        • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

          Khadgar     před 13 lety 15.09.2011 13:38 |  
          0 0

          Píšu to naposledy, je to výběr mezi Rajchlem a Peltou.

          • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

            vavicek     před 13 lety 15.09.2011 13:40 |  
            0 0

            No jistě. A ty sis vybral člověka, který připravil Slavii o přímý postup do LM.

            • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

              Khadgar     před 13 lety 15.09.2011 13:46 |  
              0 0

              Měl bys přestat vidět černobíle.

              • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

                vavicek     před 13 lety 15.09.2011 13:55 |  
                0 0

                Černobíle ho vidíš pouze ty. Ono to totiž nestojí Pelta nebo Rajchl. Slavia může být klidně neutrální. A i kdyby se muselo rozhodovat mezi Peltou a Rajchlem, tak jenom idiot si vybere člověka, který prokazatelně připravil Slavii o stovky milionů korun.

                • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

                  Khadgar     před 13 lety 15.09.2011 13:59 |  
                  0 0

                  Tohle není hra, ve které když zůstaneš neutrální, tak si nemůžeš ublížit. Jde o rozdělení moci a když zůstaneš stranou, tak utřeš úplně stejně jako když prohraješ.
                  A Slavia se prokazatelně připravila o stovky milionů korun a získání vedoucího postavení v českém fotbale sama. Několikrát.

                  • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

                    vavicek     před 13 lety 15.09.2011 14:12 |  
                    0 0

                    A to konkrétně kdy? Co se týče té neutrality o tom jsem psal v předchozím příspěvku.

                  • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

                    martyni (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 14:14 |  
                    0 0

                    Slavie je v tomhle spojeni otrokem, ktery pomohl peltovi vybudovat silny klub, prinesl mu penize, sam se hnal do zahuby, chudym pribuznym sparty a pelty, je tam, kde ji chteji mit.

                • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

                  honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 18:41 |  
                  0 0

                  Můžeme být i neutrální, event. takticky přihazovat slabšímu v zablokované volbě. Ale tedy se evidentně sází na pakt s gaunery. Platil se Svobodou by ještě měli podepsat pakt Molotov - Ribbentrop a teprve za dva roky to všem dojde. Vstaváj strana agrómnaja, staváj na směrtnyj bój...

                • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

                  honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 18:57 |  
                  0 0

                  To už je snad prokazatelnější, že nás o stovky miliónů připravil Šmicer v roce 2005. Ten nám ukradl nasazení, které jsme tu již oslavovali...

                  Pro vavicka asi bude Šmicer gauner, který se k Edenu nesmí přiblížit :-))

            • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

              honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 18:54 |  
              0 0

              Jestli myslíš rok 2003, je tvá dedukce tak nějak vedle, vysvětluji to níže. Žádný přímý postup tehdy stejně nebyl.

        • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

          Nax     před 13 lety 15.09.2011 13:40 |  
          0 0

          Nevim, ale nejak mi to uz prijde jedno.

          Pelta? Tim pro me fotbal CR a v CR konci.

          Ten druhy? Je to jen otazka casu, nez dojdu do stejneho stavu jako kdyz vyhraje Pelta.

          • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

            Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 15:50 |  
            0 0

            přesně tak , to je jen dovršení tragikomedie jménem český fotbal.

        • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

          honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 18:52 |  
          0 0

          Teda, nechci se Pelty zastávat, ale kdy nás připravil o skupinu LM? Jestli máš na mysli rok 2003, tak Sparta měla lepší koeficient, dostala v předkole Vardar Skopje (dala je tak nějak všelijak), my horší, dostali Celtu Vigo (pecháček). Kde vidíš poškození Peltou? Že by nás tolik unavil Leotar Trebinje? Pravda, s tím jsme kvůli druhému fleku museli hrát navíc.

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 17:46 |  
        0 0

        Pelta bude smrdět až daleko za hranice, Rajchl je malej právnickej zmrd, ale aspoň umí jazyky a Evropa nám ho možná i uvěří.

        Bejt delegátem, házím prázdný list a v okamžiku, kdy Pelta překročí na Moravě 40 procent, začnu takticky volit Rajchla.

        Ale máš recht. Je to volba mezi obrovskou koňskou koblihou a neznámým urputně tikajícím obsahem v balíčku nadepsaném Ferrero Rocher. Takže asi otázka preferencí...

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        SForever1     před 13 lety 15.09.2011 22:20 |  
        0 0

        Plzeň je malý klub? A v porovnání s kým?? Má vlastní stadion, o který se nemusí s nikým dělit. Hraje LM. Nemusí nikomu (židobolševikům z Toaletný) lézti do análu atd. KÉŽ BYCHOM NA TOM BYLY ALESPOŇ Z POLOVINY JAKO TENTO MALÝ A BEZVÝZNAMNÝ KLUB!

        • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

          honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 23:18 |  
          0 0

          Kdepak jejich. Je městský, jako většina stadionů v lize.

          Kde to všichni žijete? Jeden blouzní o nějakým přímým postupu do LM, který nám údajně Pelta ukradl, druhý vidí za vším nějaké židobolševiky.

          Lidi, vzpamatujte se!

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      jiras     před 13 lety 15.09.2011 17:46 |  
      0 0

      Ono se čeká, že Duklu porazíme a bude se moct říct, že je to zásluha Petrouše.

  8. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    Tonda     před 13 lety 15.09.2011 14:44 |  
    0 0

    když vidím v čem se zmítá slavie kvůli nějakým hajzlům kteří na ní profitovali a dostali ji do stavu cv kterém dnes je, když vidím co za hodné hochy se motají v tom českém rybníku, myslím si že nejlepší bude když se od fotbalu na hodně dlouho odprostím. V pátek půjdu na derby s Duklou, a pokud ani od těch našich hráčů neuvidím maximální snahu, která by aspoň trošku potěšila moje slávistické srdíčko, potom nad fotbalem v čr rovněž lámu hůl.

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      Vhoo (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 15:52 |  
      0 0

      je to bohužel tak , bohužel navíc to že nad ním někdo láme hůl nikoho moc nezajímá a o to víc je to frustrující , co se dá dělat, kousek od nás je zajímavá bundesliga

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      martyni (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 16:03 |  
      0 0

      chapu.. jestli ovsem chces dat jeste sanci, zitra tu maximalni snahu radej necekej..

  9. Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

    honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 17:39 |  
    0 0

    U Čontofalských jak u nás doma. (I ten policejní postup je zřejmě podle nějakého univerzálního mustru.)

    Erotika, erotika,
    proč se nás tak mocně týká?
    Oč by bylo méně bolu,
    kolem kamen, kolem stolu?
    Oč by bylo více síly
    pro sekery, dláta, pily,
    pro lopaty, pro motyky,
    nebýti té erotiky?

    • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

      edenian     před 13 lety 15.09.2011 18:01 |  
      0 0

      Mozna by bylo lepsi, kdyby se Pospech a Contofalsky servali mezi sebou, nez mlatit maminy.

      • Re: Jan Blažek znovu ve Slavii!

        honzah (přítel SN)     před 13 lety 15.09.2011 18:07 |  
        0 0

        Njn, těžká doba, lidi zkažený...

        Na to vzájemný vymlácení ale měli v zápase s Bolkou naši dva dutohlavové slušný náběh!