Fanoušci Slavie

S Fanklubem na Baník 2x jinak

Pro zápas s Baníkem Ostrava (pondělí 28.11.2011 od 18:30hod) Fanklub pro mimopražské členy Fanklubu, případně Odboru přátel, připravili dvě zápasové akce.

Vstupenky na Baník

Členové Fanklubu, kteří bydlí dále než 100km od Prahy (Edenu), získají 2 vstupenky zdarma.

Pokud chcete získat vstupenky, přihlaste se na email fanklub@slavista.cz nejpozději do neděle 27.11.2011 12:00hod. V přihlášce uveďte jméno, adresu bydliště a mobilní číslo.

Příspěvek na dopravu

Zorganizujte autobusový výjezd na domácí zápas a Fanklub vám přispěje na dopravu, a to jednorázovou částkou 2.000,- Kč. Všem účastníkům výjezdu Fanklub zajistí předem vstupenky na zápas, členové Fanklubu a OP obdrží vstupenku zdarma, ostatním v cenové kategorii, jakou si vyberou. Vstupenky budou k vyzvednutí v sekretariátu FK před zápasem.

Podmínky pro poskytnutí příspěvku: Nejpozději do soboty 26.11. zašlete přihlášku na email fanklub@slavista.cz včetně kontaktů na organizující osobu.

K přihlášce připojte jmenný seznam cestujících s vyznačením, zda dotyčný je či není člen FK, resp. OP a zda má či nemá slávistickou permanentku do Edenu. Obojí bude následně ověřeno. Další cestující možno postupně doplňovat do neděle 27. 11. 2011, kdy budou zakoupeny/objednány vstupenky.

Minimální počet přihlášených pro poskytnutí dotace, tj. cestujících v autobuse, je 20 osob, z celkového počtu musí být alespoň 10 členů FK či OP.

Každý přihlášený, pokud není majitelem permanentky, získá prostřednictvím Fanklubu vstupenku na zápas. Člen FK či OP obdrží vstupenku zdarma, nečlen uhradí vstupenku v plné výši (dle vybraného sektoru). Odebrání vstupenky prostřednictvím Fanklubu je nutnou součástí získání příspěvku na dopravu!

Obě akce jsou omezeny počtem poskytnutých vstupenek zdarma - 50 ks.

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)