Fortuna liga

Statistické okénko - 27. kolo

Tři kola před koncem se Slavia dostala do nepěkné situace. Pokud neporazí ve čtvrtek Hradec Králové, dost možná bude hrát o holý ligový život s přímými konkurenty.

Slávisté předvedli v prvním poločase v Plzni až tragikomický výkon, který vedl ke třem inkasovaným brankám. Protože pak Plzeň hrála spíš na krásu než efektivitu, nakonec zůstalo opravdu jen u třech. Z výkonů obou mužstev ale bylo patrné, že rozdíl mezi Plzní a Slavií je nyní ještě daleko větší než pouhé tři branky. Vzhledem k výhrám Baníku i Bohemians tak Slavia ani tři kola před koncem není zachráněná - tak špatně na tom nebyla ani loni. Přesto jí k záchraně stačí poměrně málo - jedna výhra ze zbylých tří zápasů nebo dokonce jen remíza na Bazalech. Zachránit Slavii také mohou ztráty konkurentů - Baníku, Bohemians a Olomouce, která je stále ještě bod pod Slavií. Z posledních 14 zápasů vyhrála Slavia jediný, na jaře se s Žižkovem dělí o druhý nejhorší bodový zisk (poslední je stále Bohemka). Přestože Slavia nevyhrává, dosud alespoň pravidelně sbírala remízy. Nyní však prohrála potřetí v řadě, což se jí naposledy "povedlo" na podzim minulé sezóny, když prohrála doma se Spartou, na Slovácku a doma s Plzní - současná série má jen jednoho jiného soupeře, místo Sparty jde o České Budějovice. To náš pondělní soupeř Plzeň má úplně jiné starosti, stále pomýšlí na titul, ale stále je pět bodů za Libercem.

Liberec totiž celkem suverénně vyhrál v Budějovicích a k titulu mu nyní stačí dvě výhry nebo výhra a dvě remízy. Nejbližší zápas doma proti Slovácku je jasným kandidátem na onu výhru. Budějovice jsou už zachráněné, přesto však čtyřbranková domácí prohra asi není nic, co by domácí fanoušci chtěli vidět od hráčů svého týmu, byť šlo o zápas s horkým kandidátem mistrovského titulu. Domácí také zastavili svou sérii bez ztráty bodu na čtyřech zápasech.

Sparta hrála svůj zápas proti Olomouci jako první ze tří uchazečů o titul a dokázala vyhrát, byť jen nejtěsnějším rozdílem. Bylo to však pro ni teprve druhé vítězství z posledních šesti zápasů. Pro zisk titulu musí doufat, že Liberec neuhraje víc než čtyři body a sama musí vše vyhrát, navíc Plzeň je za ní jen o bod. Olomouc ještě nemá jistou záchranu, na Baník má však náskok šest bodů a lepší vzájemný zápas, jedna výhra tak Olomouci zajistí ligovou příslušnost i pro příští ročník.

Kdyby Ostrava o víkendu prohrála se Žižkovem, mohl se souboj o záchranu zúžit na pouhé tři týmy. To se však nestalo, Baník vyhrál a do druhé ligy tak prakticky poslal svého soupeře Viktorku Žižkov. Její šance na záchranu ligy ještě teoreticky žije, je ale podmíněná třemi výhrami a zároveň totální mizérií Bohemians, kteří mají na Žižkov osm bodů náskok (vzájemné zápasy jsou vyrovnané, při rovnosti bodů by rozhodovalo skóre, které by měl Žižkov lepší). Baník však přes výhru stále ztrácí dva body na nejbližšího konkurenta v boji o záchranu, tedy Bohemku.

Ta se totiž vzchopila a porazila až podezřele neškodnou Příbram. Po předlouhých sedmnácti zápasech tak bodovala opět naplno a má (narozdíl od Baníku) záchranu stále ve svých rukou. Příbram, která ještě před pár týdny mohla ve skrytu duše pomýšlet i na čtvrté místo v lize a tedy dost možná evropské poháry, prohrála podruhé v řadě a spadla na místo osmé.

V přímém boji o čtvrté místo uspěla na Julisce Mladá Boleslav, která má tedy nyní už šest bodů náskok na pátou Duklu a je tak docela blízko evropským pohárům. Musí však v poháru fandit Spartě a v lize Liberci.

Ve zbylých dvou zápasech už nešlo téměř o nic, Slovácko doma uhrálo remízu s Teplicemi a Jablonec porazil dvěma brankami Lafaty Hradec Králové.

Komentáře (28)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    capi (přítel SN)     před 12 lety 01.05.2012 19:07 |  
    0 0

    Protože tady už končí sranda, tak bych se vrátil k tomu, co jakžtakž na jaře fungovalo. Možná se vám to nebude líbit, ale je to především Cicman na defenzivním záložníkovi. Není náhodou, že dokud tam hrál, tak jsme nedostávali prakticky žádné goly. V Plzni to bylo vidět zcela přesně - Latka se vysune, ale nikdo se místo něj nezasune a dostaneme z toho dva goly. A přesně tohle Cicman dělal dokonale. Můžu si myslet co chci o jeho rozehrávce, ale základ je teď neinkasovat. Navíc je platný i při útočných standardkách. Takže to je první změna.
    Druhá je okamžité vyřazení Milutinoviče ze základní sestavy a nejlépe jeho posazení na tribunu. Podle mě tam může hrát místo něho kdokoliv a horší to být nemůže. Na jeho lenost a flegmatický přístup jsem už dost alergický.
    Přístup je to další, co se musí změnit. Chápu, že spousta hráčů na to kvalitativně či mentálně nemá. To ale nic nemění na tom, že by měli běhat a bojovat. Tristní pohled v Plzni, kde se hýbal pouze hráč s míčem a všichni ostatní stáli - utočníci obvykle zády k soupeřově brance. To se pak těžko něco vymýšlí.
    Bude fajn, pokud se bude moci vrátit do sestavy LJ. Petrák se od něj sice hodně naučil (zejména ty obracečky k vlastní bráně, když je šance na rychlý protiútok, ale LJ aspoň ten balon neztratí), ale má k němu ještě dost daleko.
    Bylo by fajn, kdyby nehrál v základu Standa, ale to se mi asi nesplní. Tak aspoň Pospěch by mohl konečně začít od začátku. Všiml jsem si za celou dobu jeho fungování u nás, že jakmile nehraje od začátku a naskakuje do rozehraného zápasu, tak jeho výkon je výrazně horší.
    Ještě bych zvážil vrácení Berkovce do sestavy.
    Tahle sezona se dá ještě trochu zachránit, ale z přístí jde strach. Latka se určitě po posledních zážitcích bude snažit za každou cenu najít něco venku, kde buď budou peníze nebo i sportovní ambice. Ve Slavii v současné době není ani jedno. Platil ven!

  2. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    japhy     před 12 lety 01.05.2012 20:16 |  
    0 0

    Je vůbec možný dát za 11 zápasů jen 5 gólů???

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      Jiri1     před 12 lety 02.05.2012 09:08 |  
      0 0

      Zdravim, vsechno je mozny , ke neni tlak nemuzou byt vysledky , kde nejsou penize , neni bohuzel ani snaha , tendence redakce zdejsich novin malovat vse naruzovo dopadla take podle zasluh, jedinou cestou je vyhazet uplne sechny a zacit od nuly, na zelene louce vytvorite vetsi zaklady , nez ty nase prohnile a kldyz si k tomu pripocitate vnitrni problemy klbu , pak se nedivme.

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        jane (admin)     před 12 lety 02.05.2012 10:01 |  
        0 0

        Samozrejme, ze nejsou penize, vsechny totiz sly na uplatky redakce SN. Ted se nas redakcni tym rozsiruje, coz znamena, ze je potreba jeste vic penez.

        • Re: Statistické okénko - 27. kolo

          Jiri1     před 12 lety 02.05.2012 10:09 |  
          0 0

          Ted si to trefila , diky za priznani, konecne mam radost , ze jsi se odhodlala tak k zasadnimu verejnemu priznani, ted vsichni otevreme oci a udeme s duverou cekat na odpovedi nasho bosse s vedomim, ze s tebou v cele se nemame ceho bat, treba ani prodeje .

          • Re: Statistické okénko - 27. kolo

            marek018     před 12 lety 02.05.2012 11:04 |  
            0 0

            měly by Vám zvýšit dávkování medikace. Po prvotních příznacích jako zoufalý vyjadřovací projev psanou formou se přidružilo i konspirační smýšlení, což jasně prokazuje nedostačnou hladinu psychofarmaka:-)

            Ne, teď vážně-pořád nechápu, proč tu teda otravujete, když je celá redakce na prd, uplacená atd. Udělejte si vlastní web, tady nepruďte a budou všechny strany happy, ne?
            Většina lidí, co sem chodí, je z práce redakce nadšená, nebo min. spokojená, jen vy pořád remcáte. Po pravdě nechápu, co po nich chcete. Je obdivuhodné, že se na to po tom všem, co se teď v SKS děje, ještě nevybodli.

            • Re: Statistické okénko - 27. kolo

              Jiri1     před 12 lety 02.05.2012 11:12 |  
              0 0

              Jestli jste nadsen , tak Vas lituju, asi toho berete v posledni dobe nejak vic, to jste jiste take spokojen take s vyvojem v klubu, doporucoval bych zaslat do Kataru dekovny dopis , urcite Vam na nej odpovi a v pripade sestupu bych doporucoval pridat nejaka analgetika se stejnym zaverem.

              • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                marek018     před 12 lety 02.05.2012 11:19 |  
                0 0

                nebudu se tu s Vámi pouštět do nějakých slovních přestřelek, to je ztráta času. Ale já jsem s prací redakce SN velmi spokojený, i v téhle době (ne, s vedením SKS spokojený nejsem, horší to už být nemůže a je otázkou se snadnou odpovědí, proč má Slavia rozpočet 100M a přitom hraje hůř jak týmy s rozpočtem 30-40M).

                Vám bych radil, abyste tedy sem nechodil, když jste tak nespokojený a dělal něco, co Vás bude vím naplňovat.

                A tím končím diskusi.

              • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                Jiri1     před 12 lety 02.05.2012 11:19 |  
                0 0

                Ale ted vazne , nejsem si zcela jist , zda znate vsechny souvislosti, mozna by jste mluvil jinak, co se tyce prace redakce bez vyhrad to nejde , co se tyce toho, ze mne slecna Jane i ostatni vkladaji do ust veci, ktere nikdy nezaznely a zaznit nemohly , protoze bych je nvyrknul, Vam tedy opravdu nechyb nezavisly pohled na Slvii dnesnich dnu, Vam nechybi fundovane zpravodajstvi oprostene od subjektivizmu, no nevim..........

                • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                  martyni (přítel SN)     před 12 lety 02.05.2012 11:44 |  
                  0 0

                  Nesrozumitelny kolovratek naznacovani, obvinovani a konspiracnich teorii.. nic vic.. nerozcilujte se, ze si vase slova nekdo vyklada jinak, nez chcete, kdyz je vas projev smysluplny asi tak stejne jako reci Platila.

                  Opravdu nechapu, proc jste si v posledni dobe usmyslel, ze budete urazet redakci. Nepamatuju, kdy naposledy tady byl nejaky optimisticky a situaci na ruzovo lakujici clanek.. muzete mi prosim dat odkaz, aby bylo jasne, co vam vadi? Zrejme SN nectete, vase obvineni jsou uplne mimo a povazuju je za vrchol trapnosti.

                  • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                    Jiri1     před 12 lety 02.05.2012 12:04 |  
                    0 0

                    Vazeny Martyni , co je spatneho na tom, ze urcite veci vidim jinak, co je nesrozumitelneho na tom, kdy zjevne hraci nehraji naplno, vedeni jen mlzi a vsem zainteresovanym je jasne , ze se fobal ridi odjinud nez z Edenu. Nikdo nikoho nenapada , nikdo nzkresluje , jen nam chybi jasne informace , Vam asi o naprosto zoufalem postaveni naseho klubu nejde , nam ano, urcte indicie jsem naznacil, po zkusenostech s nekterymi fandy mohu jen dodat , ze nas ceka horke leto. I proto se jz delsi dobu a to nejen Ja, moji pratele snazme ziskat oficialni info, jenze zadne neni, majitel , ktery si vyhradil toto pravo mlci a mlci, nedivte se nasi nasranosti.

                    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                      Fallen (přítel SN)     před 12 lety 02.05.2012 12:27 |  
                      0 0

                      Jaké indicie? Říkej to naplno. A pokud možno to napiš tak, aby se to po tobě dalo číst, Jiří.

                    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                      martyni (přítel SN)     před 12 lety 02.05.2012 12:43 |  
                      0 0

                      Ja to porad nechapu... smesujete dve veci.. jedna vec je stav slavie, ktery je smutny a trapi asi kazdeho slavistu a nerozumim obvinovani, ze nekteri slaviste se z toho raduji.. druha vec je zpusob informovani na SN, jake oficialni informace ocekavate? Kdyz majitel mlci a zadne nevydava, sotva muzou byt na SN.. Rebickovi byly polozeny otazky, zatim neodpovedel, co od SN ocekavate? Ze ziska zarucene informace, ze Rebicek klub proda, ze je spiknuty s Kretinskym, ze jsou to vsechno janouskovy penize? Doporucuji obracet nasranost spravnym smerem..

                    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                      Ferguss     před 12 lety 02.05.2012 12:44 |  
                      0 0

                      Jiří, zásadní otázka, kdo je to "my"?
                      A pak ještě malá připomínka, za ty roky jste toho tady napsal tolik, že se to těžko pamatuje a vzhledem k stylu psaní i těžko vyvrací. Ale jednu jsem si zapamatoval, zhruba před rokem jste tady hlásal o tom jak jsme naivní, když si myslíme, že Slavii někteří hráči stále patří - jmenoval jste například Milutinoviče. To jste tak úplně netrefil, co?

                      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                        Jiri1     před 12 lety 02.05.2012 13:16 |  
                        0 0

                        Ano obcas neni info kvalitni, nebo je vytrzeno z kontextu i proto se uz mesic zhruba snazim o to, aby se sem dostala informace , ktera by byla kompetentni. Dobre, podelala se sezona , to se stava, jenze zatimco treba v Olomouci uz vedi co bude u nas je vrazedne ticho. neni to prave ta chvile, kdyby melo zaznit co a jak, nebo je pravdou , ze majiteli na klubu az tolik nesejde , ze prestrelil, ze musel v posledni dobe zase platit kostlivce ze skrine , kteri se objevily, ze nekterym hracum chybi motivace , takze ji hledaji jinde, ze se chysta masivni vymena hracu/nejmene 5 kousku/ a ze majitel smeruje aktivity ma Moravu a ze vedeni v Edenu nevi co bude zitra , natoz , aby vedleo co s klubem, kde se proste neprobudite se 40 melouny kazdeho 1 ledna.

                        • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                          Jiri1     před 12 lety 02.05.2012 13:22 |  
                          0 0

                          Podivejte , Vy si opravdu myslite , ze tyto nazory sdilim sam, ze jsme spokojeni, ze pomalu, ale jiste pada i ta jistota , ze Slavia bude hrat nekolik let prumer a pak az se povede nalezt moviteho kupce se zase zvedne, proc upada kvalita mladeze, proc chybi spoluprace s jednotou a pod. Podivejte se jen na stav travniku v Edenu, kde se neustale odklada jejich renovace, atd.....

                          • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                            Artur (přítel SN)     před 12 lety 02.05.2012 14:06 |  
                            0 0

                            Jiří, jak víte občas sem se vás zastal, ale tady trochu překračujete hranice. +/- se jedná o útok proti Jane. Protože Richiho jak jste psal si vážíte, Quelhar píše kriticky pod články pořád. Předneste důkaz že redaktoři nezávislého internetového deníku, jsou ruku v ruce s vedením. Nevnášejte duch nasranosti i sem díky.

                          • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                            martyni (přítel SN)     před 12 lety 02.05.2012 14:25 |  
                            0 0

                            Ale to jsou otazky, ktere zajimaji kazdyho slavistu, zda uz majitel vi, kdo bude trenerem, jaci lide budou ve sportovnim vedeni, jake se chystaji posily, jaka bude sportovni koncepce, zda si majitel klub ponecha nebo ho proda, jak se vyresi vztah ke stadionu.. Je smesne tady budit dojem, ze o tyto veci se zajimate jen vy, jiri, a par vasich osvicenych pratel.. odpovedi proste nejsou a kazdeho to znepokojuje, tak tady netvrdte, ze se o to zajimate jen vy..

                            • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                              tantalos     před 12 lety 02.05.2012 15:06 |  
                              0 0

                              Milý Jiří,
                              to slovo milý myslím naprosto opravdově
                              Slavistické noviny fungují jako velmi korektní web. Nebylo by pro ně obtížné se úplně odříznout od informací z klubu, stačilo by jen, aby definitivně nas.aaly Řebíčka a Platila. Potom by ztratily přístup i k těm nijak ohromujícím zlomkům informací, které od nich dostávají a s tím by přišly i o část přestiže, kterou jim hlavně Richi a Jane získali, a mnoho pravidelných čtenářů by přestaly zajímat.
                              Chtěl bych zdůraznit, že slovo korektní se mi u novin často nelíbí. "Korektnost" totiž nahradila v poslední době výraz autocenzura, případně cenzura. A tak se nepíše o "cikánech", ale o "málo přizpůsobivé" nebo "vyloučené" komunitě, i když mně to připadá jako neupřímné.
                              Zdůrazňuji, že plně chápu obavy, které jste naznačil v předchozích příspěvcích: že se neví, co vlastně AŘ chce, že není koncepce atd.
                              Že to ve Slavii evidentně stojí za kulové, to vidí všichni, a nepochybně i -jane-, kterou považuji za velmi schopnou a slušnou novinářku, za mnohem lepší než většinu "profesionálů" ve Sportu, ČT nebo v MFDnes. Jsem přesvědčen, že kdyby dostala ověřené, spolehlivé informace o záměrech AŘ v Brně, příchodu nových investorů nebo o chystané čistce v kádru, určitě by je napsala, případně našla jiný vhodný způsob, jak je zveřejnit. Nemůžete ale od ní chtít, aby sama provedla "vyšetřování", jaké nedokáže ani Česká pozice.
                              Chápu, že by Vás tyto citlivé informace zajímaly. Mne taky. Jestli je znáte Vy, napište je sám. Bylo by lepší, kdybyste takové informace uváděl slovy: slyšel jsem od jednoho člověka, který se vyzná, že se chystá to a to. Nemusíte uvádět zdroj, jenom řekněte, že jste to slyšel od někoho, kdo se v situaci vyzná. Že je to možná pravda, ale pravda to být nemusí. Tohle korektní novinář udělat nemůže, přispěvatel ano.

                        • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                          denydzlSKS     před 12 lety 02.05.2012 14:53 |  
                          0 0

                          Jiří, přiznávám, že jsem Vás nikdy neměl rád. Vaše zaručené náznaky byly vždy neuvěřitelně obecné, které si mohl z prstu vycucat kdekdo, kdyby toužil být zajímavý.
                          Například zaručené informace typu "jednoho z našich hráčů už to přestává bavit a chystá se podat arbitráž". V době, kdy jsme zadlužený až po uši to umí napsat každej, průměrně myslící jedinec a bude mu jasný, že to s největší pravděpodobností bude pravda a když ne, tak že se to dá okecat tím, že to zamlčujou. Nebo když jste po 3 prohrách v řadě napsal, že to uvnitř týmu neklape..taky věrohodná a tajná informace, opravdu.
                          A poslední dobou už mě to přestává bavit. Vím, číst Vaše příspěvky nemusim, ale z nějakýho neznámýho důvodu to dělám. Nepochopitelně se navážíte do redakce SN a obviňujete je, že dělají PR Řebíčkům a Platilům, a ještě se cítíte dotčeně, že Vám pak vkládají do úst něco co jste nenapsal(naplno).

                          Na závěr prosím o vysvětlení, co myslíte tím: ""proto se uz mesic zhruba snazim o to, aby se sem dostala informace , ktera by byla kompetentni"" - co tím, prosím pěkně, myslíte?!:-) Buď máte kompetentní informaci, pak jí sem dejte(snažit se tolik nemusíte, je to vcelku snadné) nebo ji nemáte, tak tu zbytečně nemlžte a nedělejte se zajímavým.

                          • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                            Jiri1     před 12 lety 03.05.2012 09:31 |  
                            0 0

                            Zdravim vsechny hlavne Vas Tantale, v poslednich mesicich jsem si a nejen Ja myslel, ze situace v klubu je jen a jen chybou manazeru Platila, Drzmiska atd., dnes uz bohuzel vim, ze bojuji nejen se sportovnimi starostmi , ale treba s ekonomikou klubu , ktera je velmi slusne receno v hajzlu a vedenim, ktere je v posledni dobe silne pasivni. Na jednu stranu se nedivim, koho by bavilo sypat sve penize do klubu jeste rok po slavne zachrane klubu, kdy stale se jeste objevuji novi a novi kostlivci, na druhou stranu je prece nutne rici hracum, hledejte si nove angazma a to treba i Vlckovi, Hubovi a spol. a ne vyhazovat bezvyznamne figury , ktere nemaji na kabinu podstany vliv. Moje tzv. navazeni do redakce Slavistickych novin neni osobni, hodne mi proste chybi jakekoliv info to co bylo driv , to nenahradi ruzne statistiky , okenka hodnoceni za ktere zase podekuji jini.Vsichni se musime ucit pokore , ktera specialne zde nekerym redaktorum chybi, misto slusne odpovedi treba v tom duchu pockejte jeste 2 zapasy, pak se dovite , nebo treneri ani hraci se nechteji ke slozite situaci v klubu vyjadrovat, nebo reditel Platil bude mluvit tehdy a tehdy , tdy slysim, ze jsem nicema ,. blazen a pod. Svym zpusobem je pavdou , ze si Rebicek vyhradil pravo poskytovat informace, ale to nemuze platit o vecceh ze Slavistickeho zivota a atd. Jiste chybi asi i vetsi vule tiskoveho oddeleni , zrejme v souvislosti s nekterymi chystanymi zamery uvnitr klubu, ale zcela uprimne prijde Vam prace 3 ci 4 lidi z tohoto oddeleni adekvatn tomu, co delaji. Proste pokud muzete a cte to nekdo kompetentni zlepsete komunikaci s fandy , nelustrujte je pachatele tresnych cinu a nrozdelute je na ty loajani a ty druhe.

                            • Re: Statistické okénko - 27. kolo

                              Jakubisko     před 12 lety 03.05.2012 10:37 |  
                              0 0

                              Teda jiří, že zrovna vy budete někoho vyzývat k pokoře, to už je vážně tragikomické...

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      denydzlSKS     před 12 lety 02.05.2012 14:30 |  
      0 0

      Trenéra, kterej dá týmu tvář a navíc takovou jako jí dává Zeman bych taky chtěl. A taky by bylo vhodný mít takový naděje jako Immobile, Insigne nebo Capuano..to jsou totiž jiný kalibry než Paprčiak, Voráček, Sudek,...:-))

      S tím trenérem nevim.. Zeman je supr, ale taky maximální utopie. Jinýho reálnýho trenéra, z kterýho bych byl vyloženě vodvařenej, nevidim.. Psotka, Uhrin, Komňacký, Marko, ..?? U žádnýho z nich bych neskákal vysoko, ale vybírat si nemůžem. Popravdě, na naší situaci jsou to možná až moc dobří trenéři a nejsem si jistej, že by se jim do toho našeho brajglu chtělo..

  3. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    podol (přítel SN)     před 12 lety 02.05.2012 15:11 |  
    0 0

    Nejsem povolán k tomu,abych dával morální ponaučení,ale při čtení invektiv mezi Slávisty je mi hodně smutno(mému kolegovi
    Sparťanovi zase hodně veselo).Když už je Slávia téměř na dně
    a může být ještě hůře,tak Slávisté i s různými názory by si měli uvědomit to společné,co všichni máme.Starost o Slávii a obavy o
    její budoucnost.Urážky a obviňování to není cesta hodna tradice Slávie.Važme si SN,jejich dobrovolných redaktorů,jejich práce.
    Kdyby nebyli,zbývaly by jen ofic.stránky a tam je občas k vidění
    poplatnost k nadřízeným.
    Podol

    • Re: Statistické okénko - 27. kolo

      patapuf     před 12 lety 02.05.2012 15:27 |  
      0 0

      zdravím všechny,

      uznám že Zdeněk Zeman má s Pescarou skvělé výsledky. ale proč? trenér je jen předposlední článek celého procesu. bez sportovního vedení fotbal prostě delat nejde. copak si všichni myslí, že nás zachrání komňacký nebo kdokoliv jiný když na to bude sám? v první řadě se musí začít u sportovního ředitele, který si vybere trenéra a po dohodě s ním hráče které chce a na které jsou peníze. za rok na tom můžeme být jako dukla nebo příbram tj. s bezejmenými a odloženými hrát vcelku pohledný fotbal v horní polovině tabulky

      • Re: Statistické okénko - 27. kolo

        eomer (přítel SN)     před 12 lety 02.05.2012 16:00 |  
        0 0

        JJ- vzal bych Koňackýho a přibalil Pitáka a Lafatu. Ten i kdyby dal jen 1/3 gólů, byl by to náš král střelců :-) Škoda, že nejsou peníze.

  4. Re: Statistické okénko - 27. kolo

    jigsaw     před 12 lety 02.05.2012 20:10 |  
    0 0

    Můj příspěvek se týká horního stromu, kde se řeší Jiri1 a redakce, nechci to psát tam, protože by to zapadlo. Jiri1 samozřejmě pravidelně píše samé nesmysly, nevím, co ho k tomu vede a je mi to jedno, protože jeho příspěvky většinou nečtu. Horší je, že tomu určitě spousta přihlížejících věří - stejně jako já jsem dříve jeho příspěvky četl docela rád.

    Ale s tou kritikou redakce má trochu pravdu. Nevěřím, že by redakce nějak záměrně spolupracovala s vedením Slavie, ale vadí mi její IGNORANCE. Píší se tu články o ostudných prohrách, jako by to bylo už úplně normální (a místo toho se tu hrozně řeší nějaký ženský fotbal - neříkám, že je špatné o tom psát, ale na každý jeden článek o nespravedlivosti v ženském fotbale by mělo přijít dalších deset článků kritizujících kritický stav Slavie a vedení, které neustále lže).

    Ano, obecně už prohry Slavie bohužel normální jsou, ale mně - jako Slávistovi - to moc normální nepřipadá a v každém článku a slovu bych mířil proti vedení, protože čím víc lidem začíná připadat nynější stav Slavie normální, tím více se vedení nebude snažit s tím něco dělat.

    Ve Sportu si mohou dovolit brát jako normální, že Slavia hraje úplnou pí*u, ale myslím, že tady by se mělo neustále zmiňovat, že to normální NENÍ a že Slavia MUSÍ být v čele.