Aktuality z médií

Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

Web deníku Sport dnes přinesl zprávu ohledně jednání o příchodu trenéra Petra Rady z Teplic do Slavie. Celý článek najdete zde.

To, že má Slavia o Petra Radu zájem, není žádným tajemstvím. Dnes proběhla zhruba půlhodinová schůzka majitele Slavie Aleše Řebíčka a předsedy představenstva teplického klubu Pavla Šedlbauera, žádný výsledek však neměla a obě strany by měly znovu jednat příští týden. Teplice uplatnily na trenéra Radu opci a tak je jeho příchod do Slavie podmíněn nějakou formou odstupného ve prospěch Teplic. Kdy tak bude mít Slavia trenéra, to je v tuto chvíli stále ve hvězdách a zřejmě není vyloučena ani varianta, že se jím nakonec Petr Rada nestane a Slavia bude muset hledat jinde.

Komentáře (24)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    fredydj (přítel SN)     před 12 lety 17.05.2012 17:35 |  
    0 0

    Kompenzace za Radu....viděl bych to na Proška s Hurkou pán Platil!

    • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

      martyni (přítel SN)     před 12 lety 17.05.2012 17:53 |  
      0 0

      no, to asi napada uz kazdyho a ani to nelze oznacit za paranoiu.. boze, to je svet, licitovani o radu..

      • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

        mats     před 12 lety 17.05.2012 22:51 |  
        0 0

        Tady je asi, takříkajíc, každá Rada drahá ;-)

  2. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    winter (přítel SN)     před 12 lety 17.05.2012 18:02 |  
    0 0

    ať si toho kašpara strčí někam... Slavia potřebuje konečně OPRAVDOVÉHO trenéra... :((

  3. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    naplavnik     před 12 lety 17.05.2012 18:27 |  
    0 0

    chtěl bych trenéra, ne pana radu...

  4. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    Steve2924 (přítel SN)     před 12 lety 17.05.2012 18:28 |  
    0 0

    no to mi ho vyndej. My jako budeme kupovat trenéra typu Rada? Bože Řebíčku, to tam radši nech Poustku, ušetříš nejen na odstupným pro Teplice ale i na platu a radši přiveď nějakýho toho kvalitního hráče.

  5. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    Citrus (přítel SN)     před 12 lety 17.05.2012 18:29 |  
    0 0

    Snad za něj nechtěj ještě platit, i zadarmo je drahej. Leda bysme jim zaplatili Platilem. :-)

  6. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    martin08     před 12 lety 17.05.2012 18:36 |  
    0 0

    Nejdriv jsem byl taky proti ale ted uz mi je to jedno, s timhle kadrem by nic zazracnyho neudelal ani "muríňo". dulezity je, jaky prijdou hracsky posily.. plus si Rada udela tim, kdyz se zbavi toho "naseho" rudyho asistenta..

  7. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    Heretic (přítel SN)     před 12 lety 17.05.2012 18:42 |  
    0 0

    Tak chce k nám ten Rada nebo ne? Jestli ano, tak mu v Teplicích házej schválně klacky pod nohy. Když to nedopadne, tak bych jim (teplickému managementu) na podzim ukázal jak se dá trénovat. A jestli mu je jedno zda zústane či nikoli, tak proč máme zájem my? Prostě přece nebudu pracovat někde, kde nechci, smlouva nesmlouva.

    • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

      Jakubisko     před 12 lety 17.05.2012 19:15 |  
      0 0

      ten byl snad ožralej, ne? docela ho jako trenéra chci, ale tohle je teda vážně materiál...otočka o 360° mě pobavila asi nejvíce :))

      • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

        Heretic (přítel SN)     před 12 lety 18.05.2012 09:10 |  
        0 0

        Také mi přijde že byl opilý. Hlavně to vypadá, že se o něčem už delší dobu bavili a hádali a pak teprve začal rozhvor.

  8. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    5094     před 12 lety 17.05.2012 19:46 |  
    0 0

    Asi je jedno, kdo bude Slavii trénovat, když nebude mít pořádné hráče, ale to, že Radu, kterého nikde, nikdo a to především fanoušci napříč republikou nechce, to je absurdní. Několik kvalitních minimálně srovnatelných trenérů je volných a z mého pohledu škoda Poustky, to je aspoň slávista

  9. Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

    VitK     před 12 lety 17.05.2012 20:11 |  
    0 0

    Pane prezidente Řebíčku. Prý zdejší diskuse sledujete. Dovolil bych si Vám tedy vzkázat, že existují i trenéři, kteří neprošli Teplicemi.

    Proti panu Radovi nic nemám, i když to určitě není ten trenér, kterému bude za pár let Česko malé, jak jste nedávno tvrdil. Ovšem nechápu, proč chcete panu Hrdličkovi za tohoto trenéra platit, když k dispozici jsou trenéři určitě srovnatelní, ne-li lepší.

    Nevím, jestli jste někdy oslovil pana Komňanského, asi nejlepšího trenéra, který je momentálně volný. Pokud Vás již odmítnul, doporučil bych Vám zkusit nějakého trenérského veterána, praktika, vedle něhož by se učil pan Pouska. Ideální by podle mě byl pan Škorpil. On praktik a vedle něj mladý teoretik, to fungovalo 2x v Liberci. To, že pan Kozel se vedle něj trénovat naučil a pan Csaplár nenaučil, to není jeho chyba, ale schopnost každého z těchto 2 pánů. Perlou by bylo i získat jako konzultanta pana Brucknera. Pak je tu ještě Slávista F. Cipro.

    O jednoho kvalitního trenéra, pana Levého, už jsme kvůli Vám přišli. Tak Vám doporučuji, poraďte se s někým, kdo fotbalu rozumí (tím nemyslím sebe) a už konečně někoho přiveďte. Alespoň toho trenéra už potřebujeme.

    • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

      golux     před 12 lety 17.05.2012 23:48 |  
      0 0

      Hraběcí rady. Komňacký chce na Moravu, Cipro do Slavie nechce také a to samé platí o Kozlovi, který dokonce dostal konkrétní nabídku. Takže... kdo další? Jen tak mimochodem, když tady pějete ódy na Komňackého, dle hodnocení Tomáše Necida nebyl Komňacký tím super trenérem, spíše naopak.

      • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

        VitK     před 12 lety 18.05.2012 06:44 |  
        0 0

        Dobrý den,

        neříkal jsem, že by měl jít do Slavie pan Kozel. Také už jsem četl, že do Slavie nechce. Stačí, když si to přečtete. Psal jsem, že se na rozdíl od pana Csaplara po boku trenérského veterána naučil trénovat. O tom, že do Slavie nechtějí ani pan Komňanský a pan Cipro jsem nikde nečetl. Pokud takové informace máte, výborně.

        • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

          Jiri1     před 12 lety 18.05.2012 09:02 |  
          0 0

          Zdravim, nejsem si jist, ze by Franta Cipro do Slavie nechtel, je fakt , ze tamejsim bafikum staci zachrana a jsou spokojeni, ve Slavii bude muset budouci trener prinest alespon castecne vysledky jiz v prvnim roce, navic Franta ma zrejme spise problem se soucasnym personalnim obsazenim nez se Slavii, navzdy je a bude Slavistou,tohle rekl naposled pred ctrnacti dny, ale ony se nabizeji i dalsi moznosti levnejsi a rychlejsi, volnych treneru je vic nez dost,mozny by mohl byt i jeden navrat po letech. Jinak jak jiz jsem psal, zetim vse zatim zroskotalo na financich, ony Teplice samy uvazovaly co dal s Radou,Sparta a Rada, to by tezko zkousli hools ,ktere se snazi vedeni ted ziskat na svoji stanu, je to jako kdyz nekdo napise , ze se Sparta bude stehovat dio Edenu,mozne , ale tezko stravitelne, jiste Spartansti atleti jiz maji postaveny novy areal na Podvinnem mlyne , ale zatim chybeji penize na jakoukoliv stavbu , ktera by zacla postupne demolici treninkoveho hriste, ale mestska cast nechce do ukonceni vystavby Blanky o nicem slyset.

          • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

            slamacek (přítel SN)     před 12 lety 18.05.2012 09:10 |  
            0 0

            Jiri kdyz jste tak informovan. co samotni hraci? jak by se pripadne staveli k tomu kdyby je i nadale mel trenovat Poustka?

            • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

              Jiri1     před 12 lety 18.05.2012 09:33 |  
              0 0

              Zdravim,v tomhle pripade jim nevadi ani jeden, Poustka ma velky problem s atoritou u starsich hracu ale nevadi jim, ti co rozhoduji v kabine , rikaji, ze jako trener ma budoucnost, dodavam jeho velkou prednosti je schopnost vyhledavani talentu, nektere doporucil i k nam, nekde nas predbehla Sparta, Radu znaji , vedi , ze by zavedeny system v kabine nijak nenarusil, Rada a to uz dodavam jen z postrehu okolo je znam , ze klubizmus neni jeho silnou zbrani, vzdy u nej rozhoduji penize. Upozornuji, ze u Rady jde o nazory starsiho data.

              • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

                Pavlik     před 12 lety 18.05.2012 10:50 |  
                0 0

                Pane Jiri-koho myslite tim "navrat po letech" ? a jak to vidite se vstupem velkého investora do Slavie? Mě se totiž Vaše příspěvky líbí a psal jste tu,že věříte že Řebíček má Slávii jen jako investici-prostě že je prostředník pro někoho velkého(možná Vás necituji přesně),já si to myslím stále,díky

                • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

                  Jiri1     před 12 lety 18.05.2012 11:07 |  
                  0 0

                  Tezko rict, ta situace se hodne meni kazdym okamzikem, Rebicek podle lidi okolo hodne nepochopitelne investoval penize do prodelecneho podniku, coz je v jeho pripade absoluni vyjimka , prat spinave penize, no jako vrcholny politik neni tak naivni jako Rath, takze to vylucuju, spis to dost dlouho vypdalo na to, ze jde o nejakou protisluzb nekomu,posledni veci ukazuji, ze vstup velkeho ivesora, ktery by prinesl klubu reba 100 mega nehrozi, ale neco mensiho sjednanyho maji i kdyz to zdaleka nenaplni rozpocet Ale rozhodne to financne i herne bude lepsi nez tato sezona.

                • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

                  Tomis68 (přítel SN)     před 12 lety 18.05.2012 11:16 |  
                  0 0

                  Osobně (bez jakýchkoli zákulisních info) bych si za tím 'po letech' představil např. Petrželu nebo Csapiho (U17?) z těch, co jsou, pokud vím, volní...

                  • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

                    Jiri1     před 12 lety 18.05.2012 11:34 |  
                    0 0

                    Zdravim, tak to mne taky napadaji jmena jako Pesice, Tobias, Kotrba , Perina,Vavruska

    • Re: Jednání o příchodu Petra Rady budou pokračovat

      slaviator     před 12 lety 18.05.2012 21:12 |  
      0 0

      Škorpil je zastupitel Hradce Králové a mám pocit, že v týmu FK HK dělá sportovního ředitele? Zcela jistě ale by k nám nešel trénovat.

      Jinak pořád jsou tu daleko horší jména než Rada: Kotrba, Chovanec, Tobiáš, Žák, ...