Archiv

Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

V posledním zápase základní skupiny slávistická juniorka porazila Novaru 3:2, výsledek druhého zápasu skupiny však posílá Slavii domů.

Slavia B - Novara 3:2 (3:1)
Branky:
3. Hrubý, 9. Žák, 32. Červenka - 11. Maggio, 80.+2. Farago

Slavia B: Hrubeš - Mikula, Brůžek, Malcharek, Smolák, Šittich, Mac, Hrubý, Bazal, Žák, Červenka

Slávisté potřebovali k postupu do semifinále turnaje porazit Novaru, a to o více branek než by případně porazilo Albinoleffe Parmu. Sešívaní šli rychle do dvoubrankového vedení a po inkasované brance se prosadil ještě Červenka. Ve druhé půli slávisté v nastaveném čase inkasovali, i kdyby však výhru o dvě branky udrželi, o semifinále by je stejně připravila branka Albinoleffe proti Parmě na 4:2 v předposlední minutě zápasu. V konečné tabulce tak má Slavia stejně jako druhé Albinoleffe čtyři body, ovšem vyrovnané skóre, zatímco Albinoleffe má skóre kladné, slávisté tak pojedou domů.

Komentáře (25)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      qazwerty     před 12 lety 12.06.2012 11:46 |  
      0 0

      Hm, tak to je teda věc... Luboš je super chlapík a dobrý trenér a post šéftrenéra přípravek bych svěřil jemu...

      • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

        Jiri1     před 12 lety 12.06.2012 12:14 |  
        0 0

        Zdravim , ano mate pravdu praci u poteru a nejen tam rozumi, neznam duvody zmeny , ani nechci hodnotit rzhodnuti Kisela, jen bych chel konstatovat, ze podobna akce probiha i na Sparte , odkud odchazi nekolik fundovanych odborniku na mladez, udajne v souvislosti se snizovanim rozpoctu, Kisel zacal uradovat nejen u teto ktegorie, navic snad i Jakla zna, Jakl se venoval i jinym cinostem nez jen trenovani a to ma zrejme pisatel na mysli. Ale nemuzu se ztotoznit s tim, jako ho Korinek hodnoti, to je prilis jednoduchy hodne osobni.

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      (host)     před 12 lety 12.06.2012 17:50 |  
      0 0

      Pristi tyden mam predbezne domluveny rozhovor s P. Hurychem, tak se na to muzu taky zeptat. jane

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      Artur (přítel SN)     před 12 lety 12.06.2012 12:04 |  
      0 0

      Je to z IP adresy:89.190.64.242 .. ale koukam ze za leta tam je od nej více zápisů, nějakej vtipálek no :))

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      Tonda     před 12 lety 12.06.2012 12:45 |  
      0 0

      no pokud by se povedly tyto posily, byl bych nadseny, chvilka sneni.. jsem zvedavy na realitu

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      naplavnik     před 12 lety 12.06.2012 16:22 |  
      0 0

      byť řadu těch příchodů neznám, byl bych taky potěšen, cv nemají většinou vůbec špatné, navíc často docela slušná perspektiva... nicméně je to nejspíše fake...

      už jen to, že by rudi skácel nosil "dvojku" to mi vůbec nesedí... ;-)

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      Eluin (přítel SN)     před 12 lety 12.06.2012 16:31 |  
      0 0

      Nezbývá než doufat, že skutečné posily brzy opravdu dorazí.

      • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

        Matysek     před 12 lety 12.06.2012 20:32 |  
        0 0

        kde takový jména vycucal...

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      mart     před 12 lety 12.06.2012 22:14 |  
      0 0

      zajimavy.... nebo treba zkuste
      http://en.wikipedia.org/wiki/Slavia_Prague
      tedy to samy bez "SK"
      mate?
      dobra, ... no a ted se pokuste tu sestavu editovat ... (????)
      Zajimave, ... ale na druhou stranu, co je to proti "Nasim majitelum", ty by se Vam nikomu vyeditovat nepovedlo.... :(

  1. Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

    pogin     před 12 lety 12.06.2012 21:24 |  
    0 0

    Tohle mě teda vůbec radost neudělalo viz.

    Na schůzce dne 6.6.2012 s novým sportovním manažerem mládeže Karolem Kiselem mi bylo oznámeno,že se rozhodl posunout Milana Titěru z pozice šeftrénera přípravek na šeftrenéra žáků.Na jeho místo si přivedl trenéra ze Sparty Přemysla Jakla.Po této informaci jsem okamžitě zareagoval,že pokud tento člověk přijde, je pro mě absolutně nemyslitelné,abych dál působil jako trenér Slavie.Vysvětlil jsem mu své důvody,že nejsem schopen akceptovat hlavně morální vlastnosti tohoto trenéra, o kterých je asi zbytečné se zmiňovat a ti lidé,kteří působí v mládežnickém fotbalu vědí o čem mluvím. Na několika poradách celého úseku mládeže v tomto roce bylo vždy řečeno,že práce této kategorie je příkladem toho, jak by to mělo fungovat. Trénuji jak v dospělém tak mládežnickém fotbale 15 let a jsem stejného názoru. Bohužel mám obavu , že se tímto krokem pokazí kredit této skupiny a znehodnotí práce a zaujetí, kterou trenéři spolu s Milanem Titěrou nastavili.Pokládám to za chybu Karola Kisela, kdy si myslím,že bez osobní znalostí poměrů v klubu nebylo nutné na tento post nejmladší kategorie přivést někoho zvenčí a naopak to vidím tak,že bez jakékoliv možnosti aby přesvědčili o své kvalitě, vyjádřil nedůvěru k trenérům Slavie,kteří zde někteří již několik let odvádí dobrou práci.Určitě nejsou horší než někdo jiný, který má za sebou tříletý cyklus ve Spartě a to vůbec nechci snižovat výsledky jeho práce.Pokud se tak již z nějakého důvodu Karol rozhodl,tak asi bylo dobré ověřit si nejenom kvalitu práce tohoto trenéra,ale taky ostatní věci,které vedly Spartu k uvažovanému přeřazení do jiného ročníku .Od nás chce, abychom tomuto člověku dali čas se ukázat a naši trenéři ho nedostali.
    Po tomto mém stanovisku si dal p.Kisel jeden den na rozmyšlenou a ve čtvrtek mi změnu potvrdil. Ihned tento den, 7.6.2012, jsem absoloval svůj poslední trénink, kde jsem svou rezignaci vysvětlil nejdříve klukům a poté rodičům mého týmu ročníku 2003.Je to moje osobní rozhodnutí a i když pro mě Slavie a hlavně můj tým hodně znamenají, neuměl bych naplno pracovat v atmosféře,která by nastala.

    Luboš Kořínek

    V Praze 8.6.2012


    Více zde: http://slavia2003.webnode.cz/zpravy-treneru/

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      Sokrates55 (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 09:42 |  
      0 0

      Dobré ráno přeji,
      dovolte mi, abych Vám alespoň sám za sebe moc a moc poděkoval za dosavadní práci pro naší Slávii. Pane Luboši, plně chápu Váš postoj. Ve Slávii začínají dostávat prostor lidé, kteří ani pro mne nejsou přijatelní a už jsem to a to nejenom zde, také vyjádřil. Je moc dobře, že jste svůj názor popsal veřejně a máte na něj, i z hlediska mravních principů, plné právo. Nejste sám, svou obavu už vyjádřilo víc lidí a to i včetně dalších slávistických trenérů mládeže. Já jsem zde svůj odmítavý postoj vůči p. Radovi také vynesl, tedy k jeho osobě, kde pro mne je nepřijatelné jeho působení z minulého režimu a za tím si budu stát. Bohužel mi to není nic platné, majitelem Slávie nejsem a tak to vyjadřuji jako dlouholetý fanda Slávie. Slávie se stává "béčkem" Sparty a to je moc špatné. Držím Vám palce pane Luboši a díky.
      Sokrates55

  2. Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

    travel (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 09:41 |  
    0 0

    Dosti dlouhé čtení z České pozice,za což se omlouvám,ale týká se to stadionu:
    KI, Natland, E-Side
    lucky-pilda|05.06.2012 - 20:50

    Jen tak dál, hlavně ať se na KI a jejich levárny nezapomíná. Třeba se někdy dočkáme alespoň částečné spravedlnosti. Děkuji ČP, že díky ní tuto kauzu mohu nadále sledovat; obzvláště když ji většina ostatních médií ignoruje (tedy až na iHned v poslední době; nevíte co to, že se najednou, dočasně, HN ohledně KI probudily?).

    Zajímalo by mě, co plánuje Natland se stadionem v Edenu. Pokud to je tak, jak si myslím, tak to dosebe všechno krásně zapadá a scénář bude následující - Nadland nechá E-Side zkrachovat, čímž definitivně připraví městské části o investované částky přes KI. Ono dostavování stadionu vidím jako "pojistku", že E-Side už žádné finance mít nebude (přičemž bych se nedivil, kdyby jim to postavila nějaká spřátelená firma za nadhodnocené částky). Následně skončí KI, a hoši budou pár set milionů v plusu - stadion od KI "koupili" asi zadarmo, z vlastního do něj nedali nic, obecní peníze v kapse a o veškeré dluhy stadionu se podělí městské části s věřiteli.

    Nebo se snad mýlím, pane Léko?
    Je velmi pravděpodobné, že
    István Léko|06.06.2012 - 10:34

    Je velmi pravděpodobné, že Natland o stadion přijde. Získá ho opět Kroužecký, který se domluví s Českou spořitelnou, které v celé vzájemně propojené struktuře hoří úvěr asi za 600 milionů. Myslím, že bude snaha převzít závazky firmy Borsay, za jejíž ztráty ručí až do výše 250 milionů právě E Side Property. Myslím, že bude ještě zábava. A majitel E Side Property může být v klidu, protože dluhopisy jsou splatné až v roce 2024 a to je hoooodně daleko.
    Aha, takze stadion porad
    lucky-pilda|06.06.2012 - 11:42

    Aha, takze stadion porad zustane "v rodine"? V tom pripade mi unika par veci. Proc si to budou dal prevadet mezi sebou? Ja myslel, ze likvidace E-Side by pro ne byla vynosnejsi. Pravda, do roku 2024 maji jeste cas, ale ze by odsouvani bankrotu bylo nejak rentabilni mi moc nepride. Cim mohl Krouzecky, jakozto ne zrovna duveryhodna osoba, presvedcit CS, ze diky nemu dostanou dluh zpet? Chapu, ze napriklad rozdeleni vlastnictvi stadionu mezi mestske casti a CS by pro Sporitelnu nebylo z nejvyhodnejsich, ale ze by se jednalo pro ne o mene rizikovou variantu nez prehazovani vlastnictvi mezi jednotlivymi cleny mafie ...
    Když Kroužecký nechá padnout
    István Léko|06.06.2012 - 12:19

    Když Kroužecký nechá padnout Borsay, tak padne i E Side a ČS odepíše asi půl miliardy. Tak raději převezme lízingové smlouvy Borsaye a pojede všechno dál. Tragikomické bude, když ti politici na Praz 6 a Praze 10 vymění dluhopisy za akcie E Side. K čemu jim bude, zejména Praze 6, pár procent ve stadionu Slavie??? Těch 170 milionů, co daly tyto dvě městské části prostřednictvím Key Investments do dluhopisů E Side, jsou nenávratně pryč. Jak to vysvětlí voličům??? Za tohle ale by někdo z nich mohl jít fakt sedět.
    Proč by ČS něco odepisovala?
    Martin Cabejšek|06.06.2012 - 21:25

    Převede se pod ní část státních účtů a jede se dál.
    Zapomínáte na jeden podstatný
    murdoch|06.06.2012 - 10:24

    Zapomínáte na jeden podstatný fakt, a to, že jistý pražský opeřenec v soukromých rozhovorech mluví o Natlandu jako o své Pentě. Čili nevím, nevím, jestli nechat e-side padnout do insolvence je to správné ořechové ve vztahu ke kamarádům modroptákům z pražských městských částí... Spíš bych počítal, že firmu "jakože restrukturalizují" a prodají - v úvahu by přicházel třeba jistý exministr, ten je na to blbej dost:-)
    Zdravím, domnívám se, že
    murdoch|05.06.2012 - 17:42

    Zdravím, domnívám se, že analýza zpracovaná odborníky typu Schwarz a Ševčík z Národohospodářské fakulty VŠE nemá žádnou validitu ( viz Ševčíkova briskní a legendární fundamentální analýza IPB jako skvělé a možná neopakovatelné investice 3 dny před uvalením nucené zprávy). Jedinou devizou těchto dvou svazáků je patřičná servilita k vrtošivému staříku-zakladateli a jedinému ortodoxnímu nositeli liberálně konzervativních myšlenek v Čechách:-)

    Druhá věc je - a pro mě o to bolestnější, že pokud městské části vyhrožují žalobami, pak mnou preferovaná win-win-win operace se zapojení trojpísmenek se zřejmě asi neuděje. Nebo možná uděje, ale už je třípísmenka upozornila, že bude nutný určitý hair-cut, že celou pohledávku určitě neuhradí...
    Nemáte někdo tip, za CO
    gustafa|05.06.2012 - 15:54

    Nemáte někdo tip, za CO loni získal Vodrážka jistinu včetně příslušenství spojené s dluhopisy Viachemu? Jinak si velmi cením, že ČP tento případ sleduje, děkuji!

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      Sokrates55 (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 09:48 |  
      0 0

      Dobrý den přeji pane Travele,
      potvrzuje to i fakt, že několik "vážených politiků" a to i včetně kandidáta na prezidenta jsou docela nervozní. Kyby tak mohl promluvit dnes již zesnulý pan Janota, bývalý nám.ministra financí, který ve vládě tohoto kandidáta také působil. To by Vám bylo pane Travele docela špatně.
      Sokrates55

      • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

        travel (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 10:13 |  
        0 0

        Dobrý den pane Sokrates55,bohužel tyto články plus některé příspěvky-např. Vaše, mě stále utvrzují ,že světlo na konci tunelu ,ohledně lepších zítřků Slavie, stále nevidím a bohužel musím souhlasit i s Vaším názorem,že se stáváme "béčkem" Sparty. Přitom ještě nedávno jsem věřil,či chtěl věřit, příspěvkům pana piera.Bohužel začínám si myslet ,že jeho zpávy nejsou zřejmě podloženy seriozními informacemi.Pane piero, jestli Vám tímto názorem křivdím,budu rád, když mě přesvědčíte o opaku.Jinak pane Sokrates55 ,mně se dělá špatně už při čtení z výše uvedené diskuse na stránkách česká pozice. S pozdravem travel

      • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

        Khadgar     před 12 lety 13.06.2012 10:29 |  
        0 0

        Na Fishera špínu ještě někdo vytáhne, toho bych se nebál. Teď je na to ale moc brzo, lidi by to do voleb zapomněli. A Janota by nepromluvil, žádný svatoušek to taky nebyl.

        • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

          Sokrates55 (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 17:02 |  
          0 0

          Dobrý podvečer pana Khadgare,
          možná jsem to blbě napsal. Netvrdím, že p. Janota byl svatoušek (respektuji, že o mrtvých ......). Asi bude lepší, když vůbec tuto problematiku rozebírat nebudeme :-). Slávii to nepomůže a sám vidíte, jaké že novinky nás ve Slávii čekají..... viz dnešní "tiskovka".
          Sokrates55

  3. Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

    marek018     před 12 lety 13.06.2012 10:35 |  
    0 0

    Netuší někdo, co se dnes má odehrát ve Slavii ohledně kádru atd.? Prý mají být představeny změny v kádru, ale dle webmastera tiskovka být nemá, tak jsem docela napjatý, co čekat?
    Btw ten kádr na en.wiki je teda peckovej, jen se bojím, že asi přitaženej za vlasy:-)

    • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

      quelhar (admin)     před 12 lety 13.06.2012 10:41 |  
      0 0

      Radsi bych nemel velka ocekavani - napise se, kdo bude delat Radovi asistenta po konci Vrabce, kteri hraci uz nebudou ve Slavii pokracovat a kdyz budeme mit opravdu velke stesti, tak se napise, ze do pripravy nastupuje nejaky novy hrac (Dobrotka?).

      • Re: Slávisté těsně přišli o semifinále Trofeo Dossena

        marek018     před 12 lety 13.06.2012 10:45 |  
        0 0

        jj, to samé čekám i já, tak díky za potvrzení mé domněnky

    • Re:

      mike-k (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 14:40 |  
      0 0

      třeba bude ještě druhej článek. :D

      • Re:

        slamacek (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 15:08 |  
        0 0

        ze by? tak produktivni byti preci nemohou! co by nam sdelili pristi tyden? :-)

        • Re:

          JS (přítel SN)     před 12 lety 13.06.2012 15:12 |  
          0 0

          že do Slavie přichází první velká posila, z hostování se vrací Pavel Vyhnal.