Hráči Slavie

Tomáš Mičola posílil Slavii

Záložník Tomáš Mičola se stal novou posilou Slavie, podepsal dvouletou smlouvu.

"O příchod Tomáše jsme intenzivně usilovali 14 dní, jsem rád, že jsme ho definitivně dotáhli. Rozhodli jsme se pro přestup, Tomáš podepsal dvouletou smlouvu s opcí. Slavia má určité ambice, věříme, že Tomáš nám je pomůže naplnit, a to zejména v záložní řadě," uvedl generální manažer Slavie Zbyněk Kusý.

"Přestup do Slavie vnímám jako restart kariéry, jsem rád, že jsem do klubu přestoupil, Slavia mě zachránila, že mě z Brestu vyplatila, a já se jí budu snažit tuto důvěru splatit. Nechtěl jsem na hostování, to byla nabídka dalších francouzských klubů a Dynama Drážďany, kde jsem byl na testech," řekl třiadvacetiletý Tomáš Mičola. Hráč již absolvoval ve Slavii zdravotní testy a podepsal smlouvu, nastoupit do zápasu může ihned. V zimě jeho přesun do Slavie ztroskotal kvůli zranění. "Byl jsem na operaci s meniskem, ale měsíc po ní jsem začal naplno trénovat, jsem teď v pořádku," informoval Mičola o svém zdravotním stavu.

I když ze dvou let strávených v Brestu druhou sezónu příliš nehrál, francouzského angažmá nelituje. "Osm měsíců na začátku bylo fantastických, pak přišly zdravotní problémy, nedostal jsem na trávníku znovu šanci. Každopádně jsem nasbíral zkušenosti, viděl jsem profesionální přístup hráčů, poznal spoustu reprezentantů, od každého jsem si něco vzal. Naučil jsem se jazyk, poznal Francii, šel bych do tohoto angažmá klidně znovu."

Tomáš Mičola nemusí být poslední novou tváří ve Slavii. "Záleží na čtyřech faktorech, kterými jsou nabídka hráče, finanční dostupnost, zájem trenéra a zájem hráče. Pokud budou tyto čtyři faktory splněné, nebráníme se žádnému příchodu," doplnil Kusý.

Tomáš Mičola se narodil 26. září 1988. S fotbalem začínal v deseti letech v Opavě, v roce 2004 přestoupil do Baníku Ostrava. Ligu poprvé okusil v 18 letech, po čtyřech odehraných sezónách v létě 2010 zamířil do francouzského Brestu. V české lize odehrál 97 zápasů a nastřílel 17 gólů, ve francouzské  Mičola je reprezentantem od U16, celkem v českých výběrech odehrál 29 zápasů a vstřelil 3 góly. V roce 2007 získal stříbro na MS U20.

Komentáře (107)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    Euforak (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 12:46 |  
    0 0

    Ještě Skácela.. Dík

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      Jiri1     před 12 lety 28.08.2012 12:53 |  
      0 0

      Zdravim, bude opravdovou posilou, nevim, mam obavu , aby to s nim nebylo jako s Freilachem a s jinymi, zdanlive prisel hodne pod cenou a dodnes je drahy i zadarmo, nic nepredvedl, byl zase zraneny a ma velmi slusne penize na nase pomery. Micola je typem pracoviteho hrace, ale i u nej u mne prevlada nazor , ze se Slavii asi zbytek kariery nespoji.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Fallen (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 12:57 |  
        0 0

        To jste tam seděl s ním, když podepisoval, že už honem víte kolik bere?

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          Edisni     před 12 lety 28.08.2012 13:01 |  
          0 0

          To mě zaujala ta skvělá predikce, že 23letý Mičola nespojí zbytek kariéry se Slavií. Jak odvážné tvrzení! :-D

          • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

            Honzajs1659     před 12 lety 28.08.2012 13:06 |  
            0 0

            Tomáš Mičola nemusí být poslední novou tváří ve Slavii. "Záleží na čtyřech faktorech, kterými jsou nabídka hráče, finanční dostupnost, zájem trenéra a zájem hráče. Pokud budou tyto čtyři faktory splněné, nebráníme se žádnému příchodu," doplnil Kusý. Tak to jsem zvědav, jestli ještě někoho přivedou. Ale musím říct, že vedení klubu se mi líbí o hodně víc než minule. Dokonce i hráči přcházejí :o :D

            • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

              Jiri1     před 12 lety 28.08.2012 13:13 |  
              0 0

              Nevim , nevim, tech prichodu ci navratu uz je 7, je potreba to nejak stabilizovat, zacit delat vysledky , aby majitele i vedeni videli svoje pocinani jako dobro investici , ne jako obrovsky prodelek, coz tak zatim je.

            • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

              pinochet     před 12 lety 28.08.2012 16:33 |  
              0 0

              Já bych si moc přál Keriče. Prý má jít na hostování do Teplic. Jestli je náš šéf trochu zadobře s Křetínským, tak si myslím, že právě Kerič(stejně tak třeba Mahmutovič) je to pravé, co nám chybí, abychom zase oprášili upadající slávu - rychlý a technický útočník jako doplněk klasického bijce Škody. Co si také pamatuji, tak Kerič, když hrál za Liberec, vždy v Edenu hrál moc dobře.

              • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

                Steve2924 (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 18:28 |  
                0 0

                Brát sem hráče Sparty aby se tu rozehráli? Jsi upadl ne?

                • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

                  pinochet     před 12 lety 28.08.2012 19:42 |  
                  0 0

                  A co Juhar, který ještě k tomu hraje tušku?
                  Nemyslím si, že Sparta bude chtít Keriče zpět. Má koncepci postavenou na mladých klukách.

          • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

            bongor     před 12 lety 28.08.2012 15:46 |  
            0 0

            Kdybychom kupovali hráče,kteří by slíbili,že u nás zůstanou až do důchodu,tak bysme měli prázdnou šatnu.I ti největší slávisté.Šmíca,Necka,Sucháč,Radek Bejbl a mnoho dalších měli za cíl přestoupit někam,kde budou brát desetkrát víc,než jim můžeme nabídnout my,budou tam plné stadiony a fotbal na mnohem vyšší úrovni.Podobná situace byla u nás mezi válkami,přišli k nám hráči jako velký Pepi Bican.Ale naše ekonomika patřila mezi nejúspěšnější na světě a od toho se odvíjejí i možnosti v kultuře,ve vědě a i ve sportu.Dnes,kdy jsme ekonomicky na chvostu nemůžeme čekat,že se k nám pohrnou borci ze Španělska,Francie,Anglie,Itálie a že naši nadaní hráči podepíší závazek věrnosti nadosmrti.
            Mičolu vítám,i když se může stát,že nás nedokáže nadchnout.jak říkám,to by tady nebyl.Ale my potřebujeme nahoru co nejdřív Nesouhlasím s názory,že nemáme na titul,i když přiznávám,že kvalit Plzně hned tak nedosáhneme.Ale často nevyhrává ten nejlepší,to je známá věc.Mě osobně nejvíc potěší,když rozneseme bolševika.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        tantalos     před 12 lety 28.08.2012 13:05 |  
        0 0

        No, uvidíme. Kdysi se mi docela líbil a divil jsem se, proč ho Slavia nechtěla v situaci, kdy Baník měl čtyři dobré útočníky. Dnes si ale nejsem jistý, zda se mu vůbec podaří udržet se v základu po delší dobu. Zatím bych ho neodsuzoval, ani neoslavoval. Dejme mu sto dní hájení, ať se ukáže.
        V situaci, kdy je tady Vošahlík bez miláčka ovčáků, je to logický pokus

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          Jiri1     před 12 lety 28.08.2012 13:11 |  
          0 0

          Trefne, proc radsi nenapisete v pripade Freilacha argumenty proti mym, proc zesmesnujete neci nazor, ktery nikoho ani neurazi ani mu sproste nenadava , opravdu si myslite , ze hraci ve Slavii kopou za triiictku , jak tady nekdo v minulych dnech prezentoval. Opravd si myslite , ze se Freilach vyplatil, ze se vraci penize do nej investovane, mel bych pro Vas par jmen z druhe ligy konkretne z Usti, ktery by Slavii libali prdel za angazovani a hrali by v kazdem zapase jako o zivot , vite co by k tomu stacilo slusny zaklad a jistota staleho vydelku, tak asi.

          • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

            Alanor (admin)     před 12 lety 28.08.2012 13:30 |  
            0 0

            Já jsem radši, že přicházejí hráči jako Mičola, než aby se sem dostali ty údajně utajené klenoty z posledního týmu druhé ligy.

            • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

              Jiri1     před 12 lety 28.08.2012 13:40 |  
              0 0

              Zapomel jste dodat, ze ty utajene klenoty byly loni v na vrcholu druhe ligy , zatimco nas mancaft tam diky skvelym fotbalistum spechal.....

              • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

                Alanor (admin)     před 12 lety 28.08.2012 13:43 |  
                0 0

                Teď už je ale situace jiná a já pochybuji, že by pro nás byli hráči z Ústí přínosem.

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          urs (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 13:29 |  
          0 0

          mičolu na pravého halva a útočníka vošáhla na hrot :)

          urs

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Borris     před 12 lety 28.08.2012 13:50 |  
        0 0

        Ty seš výbornej :-D :-D v tobě převládá názor, že se Slavií asi zbytek kariéry nespojí jo? :-D to je ale šok když je mu 23 :-) kdyby jsme měli přivádět jen hráče kteří budou chtít spojit zbytek tvé kariéry se Slávkou, tak budem přivádět jen hráče po třicítce. Čolek sice byl zraněný, ale už je fit a já věřím že naplno ukáže své kvality. Srovnání s Frejlachem, je uplně mimo mísu, to je jiný případ. Krom toho ani nad Frejlachem bych zatím hůl nelámal. Ale hlavně Mičola nikdy neměl nijak velké problémy se zraněními. A je to pořád mladý kluk, který se bude chtít ukázat. Jasně že v tak mladém věku bude mít v budoucnu nějaké ambice si ještě zahrát venku. Ale to že chtěl jít k nám na přestup dokazuje, že nemá v plánu mít Slávku jen jako nějaký pouhý odrazový můstek. Na dva roky ho máme jistého a když se mu bude dařit, uplatníme opci. Prostě ideální stav. Já jsem naprosto spokojený. A když přijde ještě třeba ( s Rudou moc nepočítám i když by to byla paráda ) nějaký útočník a uzdraví se konečně Dobrota aby nahradil Hubáčka, tak to bude uplně luxuska! :-)

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          denydzlSKS     před 12 lety 28.08.2012 14:09 |  
          0 0

          Já věřim, že největší posilou bude právě Dobrotka (snad mně nezklame)!

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          Matysek     před 12 lety 28.08.2012 14:30 |  
          0 0

          Když jsem si přečetl dva roky s opcí, tak jsem byl rád, že konečně máme nějakého hráče taky vlastního, že to není žádné hostování bez opce atd... to beru jako plus. A podle mého, těch hráčů po zranění tu máme tolik, co nějakým způsobem paběrkují, že nyní to už musí vyjít :D

          Na Dobrotku se těším, měl smůlu po příchodu, ale věřím že bude dobrej obránce.... A Hub pude na Houby

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          bongor     před 12 lety 28.08.2012 15:50 |  
          0 0

          bene Borrisi

  2. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    birkin     před 12 lety 28.08.2012 13:06 |  
    0 0

    vzpominam na banikovce ve Slavii...Necas, Lukes, jeste nekdo?...doufam, ze Micola se prosadi mnohem vic nez oba zminovani...

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      PetCC     před 12 lety 28.08.2012 13:14 |  
      0 0

      Tak jelikož je z Opavy, tak si vzpomínám na Sedláčka.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      vyseptala_analni_sbijecka     před 12 lety 28.08.2012 14:03 |  
      0 0

      pokud by se prosadil jako Nečas, museli by být fanoušci spokojeni (teď nemám na mysli jeho druhé slávistické angažmá...)

  3. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    Borris     před 12 lety 28.08.2012 13:15 |  
    0 0

    Čolka jsem si u nás moc přál, to je fotbalista podle mého gusta. Subtilní a rychlostní typ a šikovný na balonu. Vůbec to není na škodu že přichází další posila a klidně by mohla dorazit ještě jedna do útoku. Jen ať máme široký kádr! Zase se pět lidí zraní jak bývá zvykem a nebude mít kdo hrát. Takže vítej Tome a ať se ti u nás daří!

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      Hajens     před 12 lety 28.08.2012 13:38 |  
      0 0

      Zraní? Já mám spíš pocit, že už se nám dlouho nikdo nezrakvil a tím myslím to klasické koleno na 6-8 měsíců. Dobrotkovu zlomeninu beru jako zranění jiného typu a Cicmana ještě z minulé sezony. Jestli ono to nebylo tím Netscherem.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Borris     před 12 lety 28.08.2012 14:02 |  
        0 0

        Tak to hlavně nezakřikni, to se může změnit raz dva, stačí kouknout na Bolku. Během jednoho týdne dvakrát vazy v koleni a půlroku stopka. Je fakt že minulá sezona byla na zranění jakž takž klidná. Ale jen aby to nebyla vyjímka potvrzující pravidlo. A stejně. I když se nám zranění budou vyhýbat ( dopomáhej nám v tom pánbůh ), tak pokud chceme být konkurenceschopní musíme mít kvalitně zdvojené posty!

  4. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    bramburek (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 13:16 |  
    0 0

    Tak důležitý je, že je to hlavně na přestup a ne zas nějaký hostování a za půl roku do hajzlu... těhle "koncepcí" jsem si užili až až

    Ještě Dádu Jarolíma nebo Skácela, uzdravení Dobrotky a budu spokojen. I když záložníci, tam nás bota úplně netlačí, ale takhle kvalitní hráče by byla škoda si nechat utéct... Nejvíc je potřeba nějakej hroťák ke Škodovi, ten střídá světlejší momenty se slabšíma, podle mě průměrnej ligovej útočník. Tam by chtělo nejvíc posilu.

  5. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    AlesJa     před 12 lety 28.08.2012 13:17 |  
    0 0

    podle mého si ho chtěj připravit jako náhradu za Karola

  6. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    Eluin (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 13:35 |  
    0 0

    Tak hlavně ať se mu daří. Jsem zvědav na jaký post s ním Rada počítá.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      subHuman     před 12 lety 28.08.2012 13:52 |  
      0 0

      To by zajímalo i mne - pochybuju, že sem přišel vysedávat na lavičce jako v Brestu... Kisela samozřejmě neposadí, zbývá tedy Juhar (pochybuji) a Vošahlík.

      Raději bych přivítal útočníka či stopera, ale snad pan Kusý ví, co dělá, já si nepamatuji, kdy jsem Mičolu viděl hrát naposledy.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        vavicek     před 12 lety 28.08.2012 14:38 |  
        0 0

        Přes Juhara se prosadil i Tusjak. Mičola skutečně hrát v obraně nebude. Předpokládám, že ho bude zkoušet nalevo. Nebál bych se dát Kisela místo Jarolíma a Mičolu pod Škodu.

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          vavicek     před 12 lety 28.08.2012 14:39 |  
          0 0

          oprava: má tam být napravo ne nalevo.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        bongor     před 12 lety 28.08.2012 16:00 |  
        0 0

        Vzpomeň si na Vošahlíka v repre myslím 20,mně se nelíbil,potom zabral a hrál v útoku prvotřídně.ten tam patří.Určitě bych vzal ještě Dýdžeje.Rudi by se hodil,ale ten má bohužel oprávněně pořád nastartováno na západ.Do útoku by byl jedinečnej.A kdyby tam byl DJ a Karolko,tak by si i zahrál.A to je pro takového borce jistě taky důležité.Podívej jak je Laty otrávenej ze současného stavu,pořád má dojem a nejen dojem,že by se měl na to nejradějii vykašlat.On je takový typ,co se domnívá,že bez něj to nejde vepředu ani vzadu.
        A proto se nám zdá,ž abi u něj to není úplně bezvadné.

  7. Držmíšek versus Kusý

    ElvisPresley     před 12 lety 28.08.2012 13:52 |  
    0 0

    Prvně jmenovaný prohlásil něco v tom smyslu, že po 5 kolech se udělá jakési vyhodnocení celé situace a kde nic tu nic...Druhý jmenovaný prohlásil, že Slavia má určité ambice. Tak to by mě zajímalo jaké a zda pan Držmíšek dostojí svému slovu a shrne zatímní stav. Nebo koupě Mičoly na tuto otázku odpovídá? / Jinak na zápase s Brnem jsem se bavil s Frantou Ciprem a ptal se ho i mj.na Slavii - nikým ze Slavie nebyl od svého posledního působení ve Slavii kontaktován, dle jeho slov jsou majitelé neprůhlední, nikdo neví, co a jak bude. Rovněž mně sdělil, že vše ve Slavii stojí na Kusém...

    • Re: Držmíšek versus Kusý

      no-nick     před 12 lety 28.08.2012 14:04 |  
      0 0

      Myslím, že sis odpověděl sám.

    • Re: Držmíšek versus Kusý

      lassiter     před 12 lety 28.08.2012 14:25 |  
      0 0

      Tak nemyslím, že bylo myšleno a řečeno, že ten stav po pěti kolech shrne veřejně.

      • Re: Držmíšek versus Kusý

        ElvisPresley     před 12 lety 28.08.2012 14:50 |  
        0 0

        Právě proto si pokládám tyto otázky, zda a jak proběhne resumé a jaké jsou to ty "určité ambice" dle Kusého...

        • Re: Držmíšek versus Kusý

          lassiter     před 12 lety 28.08.2012 14:57 |  
          0 0

          No tak asi proběhlo tak, že si sedli s Kusým a Radou ke stolu, něco si řekli a koupili Mičolu.

  8. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    denydzlSKS     před 12 lety 28.08.2012 14:02 |  
    0 0

    Vítám ho, sice to neni pozice, která nás vyloženě trápí, ale přece se do Francie nedostal náhodou! Takže hodně štěstí.

    Budu se opakovat, ale stejně jako mnoho dalších vidím jiná místa v sestavě vhodná k posílení..

  9. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    opicemag     před 12 lety 28.08.2012 14:15 |  
    0 0

    Uvidíme. Na pravém křídle se může hodit.
    Jinak nechápu, co dělá Nitranský v nominaci 21. To nemá ČR opravdu nikoho lepšího?

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      no-nick     před 12 lety 28.08.2012 14:22 |  
      0 0

      Prejme mu to. Když může hrát Kolar v seniorech..

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        opicemag     před 12 lety 28.08.2012 14:39 |  
        0 0

        Je pravda, že když se na to podívám takto, pak nelze nic namítat. Kolář a Rezek vlastně dávají naději ostatním hráčům. Takhle i Dostál může věřit, že se jednou podívá do repre. Když tam mohou hrát ti dva, tak proč by nemohl on?

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        bongor     před 12 lety 28.08.2012 16:04 |  
        0 0

        Nebo to pako Kušnír,proti němu je ještě Kolář mistr světa.A přece Kušníra dal kdosi do repre.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      Tonda     před 12 lety 28.08.2012 14:53 |  
      0 0

      ale coby útočník tak prý dal jen 1 branku...

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Jiri1     před 12 lety 28.08.2012 15:29 |  
        0 0

        Zdravim, proc jsem nenapisete kompletni statistiky tohoto borce za posledni rok i nazor Brestu.

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          no-nick     před 12 lety 28.08.2012 16:03 |  
          0 0

          Vy jste dneska nějak v ráži. Kdo vás nasral?

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          bongor     před 12 lety 28.08.2012 16:07 |  
          0 0

          ahoj Jirko,ale že třeba neoslnil v Brestu,to ještě není důvod ,nevzít ho k nám.Přece jenom francouzská liga a kaprliga je podstatný rozdíl.

  10. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    Tonda     před 12 lety 28.08.2012 14:53 |  
    0 0

    sestava zprava:

    BRÁNA - Čonto/Berkovec
    OBRANA - Nitranský, Latka, Dobrotka, Čonka/Juhar
    DEF. ZÁLOHA - Petrák/Jarolím, Koreš/Zmrhal
    OF. ZÁLOHA - Mičola/Vošahlík, Kisel/Koreš, Tusjak/Juhar
    ÚTOK - Škoda/Vošahlík

    zbyde Cicman, Hubáček, Dostal, Milutinovič, Frejlach, Vlček, Hurka

    brzy skončí - Vlček, Hubáček?, Jarolím?
    Odejde - Latka
    Na hostovačku bych poslal - Milutinoviče, Frejlacha,

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      JS (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 15:33 |  
      0 0

      defenzivní záložník Koreš? hahahahaha

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        vavicek     před 12 lety 28.08.2012 15:41 |  
        0 0

        Nakonec proč ne. Pirlo a Horvath taky začínali jako ofenzivní záložníci.

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          slaviator     před 12 lety 28.08.2012 16:14 |  
          0 0

          nebo nedávno tu někdo psal v souvislosti s Rudim, že KJ fotbalově zabil Šventa a Pudila tím, že je strčil ze zálohy do obrany. A přitom Dugo už je x let v Rakousku a toho beka hraje i tam, Pudil taky hrál v Belgii beka a hraje ho i ve Watfordu... Ale měl ten dotyčnej pravdu, že strkat na beka Rudiho (místo Čonky) při jeho gólové potenci by byla hloupost...

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Tonda     před 12 lety 28.08.2012 16:13 |  
        0 0

        to jsem spíše popletl. Byl bych rád kdyby se Koreš pohyboval někde mezi kiselem a petrákem a tvořil hru, něco jako tvořivý středový hráč i s obr. povinnostma, a ne jen odebírač míčů a posílač je na prvního hráče. Myslím že zrovna Koreš na tohle má, je to takový štírek. V jeho případě si umím představit že hned po odebrání míče je schopný a hlavně ochotný si s někým narazit a rozběhnout se dopředu. Jarolím tohle určitě nedělá, ten je alibista a nahrává 80% dozadu. Koneckonců tohle předvedl i Zmrhal a jak lehce zastínil Jarolíma?

  11. Kutná Hora

    JS (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 15:37 |  
    0 0

    Kdo zítra míří do Kutné Hory?

    • Re: Kutná Hora

      subHuman     před 12 lety 28.08.2012 15:56 |  
      0 0

      Doufám, že všichni.

      Já rozhodně :-)

      • Re: Kutná Hora

        JS (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 15:57 |  
        0 0

        Já taky doufám, že tam bude narváno :) není to tak daleko a navíc pěkné místo pro výlet..

    • Re: Kutná Hora

      subHuman     před 12 lety 28.08.2012 15:56 |  
      0 0

      Doufám, že všichni.

      Já rozhodně :-)

  12. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    martyni (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 16:08 |  
    0 0

    No, tak uvidime.. treba bude dobrej.. potrebujeme takovej typ hrace na kraj zalohy.. tedy napravo zejmena.. neni ale Micola taky levak? A jeste mame Korese a Hurku.. podobne typy, co je vlastne s Hurkou, mel jsem za to, ze v priprave nebyl spatny..

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      quelhar (admin)     před 12 lety 28.08.2012 16:10 |  
      0 0

      Micola je pravak a napravo mame jen momentalne zraneneho Korese a Vosahlika. Hurka je levak, pocitam, ze se zitra predstavi proti Kutne Hore, kdyz nehral za juniorku proti Olomouci.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        martyni (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 16:13 |  
        0 0

        Dik, pravak, tak to je dobre.. konecne, Kores je taky levak nebo neni?

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          Khadgar     před 12 lety 28.08.2012 16:38 |  
          0 0

          Není...

  13. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    Betynka58     před 12 lety 28.08.2012 16:17 |  
    0 0

    Co se týká útoku, zymyslel bych se možná nad tím, zda Škodu využívat v každém zápase. Zatím mi totiž připadá mnohem platnější v domácích zápasech, v souvislosti s nátlakovým fotbalem Slavie. Venku mi naopak připadá vepředu hrozně utopený, tam by to asi chtělo spíše brejkového útočníka typu Standy zpřed pár let. Napadá mě Hurka, ale na toho Rada asi zanevřel, soudě podle toho, že mu zatím prakticky nedal mpořádnou příležitost.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      bongor     před 12 lety 28.08.2012 16:36 |  
      0 0

      Sestava kola:Laty,Tusjak,Karolko,Škodovka.
      Tak se hoši snažte,ať jste tam příště všichni.
      Před pár lety nás tam bylo taky šest.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      Matysek     před 12 lety 28.08.2012 23:00 |  
      0 0

      V předsezonich informacich a rozhovorech byl Hurka předkládán jako špatný příklad nevhodného zasazování mladíků do sestavy, za každou cenu. Že mu to dost uškodilo, nedivil bych se, že to je ten důvod, proč nyní nehraje za Ačko...

  14. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    klimi     před 12 lety 28.08.2012 17:39 |  
    0 0

    Pokud je už Tomáš registrovaný, tak bychom ho mohli vzít do KH na lavičku a poslat ho na hřiště v průběhu, proč ho nezkusit.
    Jinak jsem zvědavý, jaká bude zítra sestava. Počítám s tím, že Mikula opět šanci nedostane, stejně asi tak Čepelák. Doufám, že bude hrát Hurka, určitě nastoupí nepopulární duo Frejlach-Milutinovič a na hrotu se bude asi prát Standa.

  15. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    spino     před 12 lety 28.08.2012 18:20 |  
    0 0

    Mičolovým agentem je Paska? Aha, takže už je vše jasné. Nicméně jsem na něj zvědaví a doufám, že konečně přišel hráč s pověstí střelce - takový tu od doby Necida nebyl.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      slaviator     před 12 lety 28.08.2012 18:32 |  
      0 0

      taki sem zvědaví

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        fredydj (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 19:07 |  
        0 0

        je to fakt debil ;)

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          no-nick     před 12 lety 28.08.2012 19:40 |  
          0 0

          Obsah vs. forma - nerozhodně:-) Ne teda pěkných 3:3, ale nudná holomajzna:-)

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Wulfstan (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 22:30 |  
        0 0

        :-)))))))))))

  16. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    vlk30 (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 18:35 |  
    0 0

    Jen doufám že Rada ví co děla,jinak vidím naznak jakési takési přestupové politiky.Mám jedinou obavu aby ti hráče co koupíme se hned nezranili protože k nám prijdou nedolečeni nebo jako věční lazaři mame v tomto ohledu zkušenosti......

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      spino     před 12 lety 28.08.2012 18:51 |  
      0 0

      Já vidím přestupovou politiku hlavně v tandemu Držmíšek - Paska. Ale pokud budou chodit kvalitní hráči, jakým Mičola doufám je, tak si stěžovat nebudu.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        vlk30 (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 19:19 |  
        0 0

        Otázka je zda je zdravej neno jak dlouho zůstane zdravej diky předchozí operaci, Pasku nemusím od dob Adama.

  17. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    zeleznik2     před 12 lety 28.08.2012 18:44 |  
    0 0

    Tak to je dobrá zpráva, osobně si myslím, že je to místo Rudi Skácela, jak trefně poznamenal manažer Kusý ty svoje 4 body, na Rudu prostě nemáme finanční prostředky a myslím, že ho trenér ani nechce, co se týče sestavy, myslím, že už je to atak na 3 či 4 místo, ale proč nehrát o titul?může se stát všechno, přesto že máme jen 6 bodů, hrajeme narozdíl od posledních 2 sezon pěkný fotbal, hlavně potvrdit vzestup v Poháru a pak v Liberci, tam to bude dost vyrovnaný, sestava se nám krystalizuje dopodoby:
    brankář: Čonty, Berky není podle všeho oblíbencem trenéra
    obrana: Nitranský, Latka, Dobrotka, Juhar(Čonka)
    záloha: Petrák(DZ), Karol, Tusjak, Zmrhal(Mičola), Vošáhlík
    útok: Škody
    Mičola půjde do zálohy místo Zmrhala.
    Lavička: Berky, Hub, Čonka(Juhar), Koreš, Hurka, Vlčák
    Zranění: Cicman, Prošek, Zákostelský
    Hostování či B tým:Milutinovic a Frejlach
    vyzkoušel bych v poháru Koreše a Hurku ať ukáži jestli na to mají nebo ne, v případě odchodu Latky bych Juhara či Čonku posunul do středu a na kraj bych dal Tusjaka, který tam hrál v přípravě. V záloze pak na volné místo dal Hurku či Koreše podle výkonostní formy.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      fredydj (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 19:06 |  
      0 0

      Juhara či Čonku posunout do středu :D tak ten byl dobrej :)

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        spino     před 12 lety 28.08.2012 19:16 |  
        0 0

        Já to vidím proti Liberci takhle: Čonto-Nitri, Latka, Dobrotka, Juhar - Mičola, Petrák, Zmrhal, Kisel, Tusjak - Škoda

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          fredydj (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 19:38 |  
          0 0

          pochybuju že bude hrát Dobrotka i Mičola, maximálně je zkusí zejtra v poháru.

          • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

            spino     před 12 lety 28.08.2012 21:49 |  
            0 0

            Myslím, že Dobrotka ještě zítra ne, Mičola možná. Napište sem pak detailní analýzu zápasu, já budu tou dobou na hokeji. Loni jsem byl v době zápasu s Převýšovem taky na hokeji a když mi kamarád na cestě zpátky přečetl z mobilu, že jsme prohráli, tak jsem málem dostal infarkt.

            • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

              Wulfstan (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 22:29 |  
              0 0

              Škoda, že jenom málem...

              • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

                spino     před 12 lety 28.08.2012 22:50 |  
                0 0

                Už zase obtěžuješ?

                • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

                  fredydj (přítel SN)     před 12 lety 29.08.2012 07:18 |  
                  0 0

                  neobtěžuje, mluví mi z duše :))

  18. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    zeleznik2     před 12 lety 28.08.2012 18:46 |  
    0 0

    Děkuji vedení, ještě jednoho útočníka do vápna jako byl Pavel Kuka.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      Matysek     před 12 lety 28.08.2012 22:52 |  
      0 0

      Na bankovkách je jen jeden...

  19. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    spino     před 12 lety 28.08.2012 18:52 |  
    0 0

    Taky máte ze zítřejšího zápasu s Kutnou Horou takový strach? Já neusnu.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      Wulfstan (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 22:28 |  
      0 0

      jestli nemůžeš spát, tak v noci dělej něco užitečného! V tvém případě bych to viděl na dvě věci - a) učit se českému pravopisu; b) zašukat si...

  20. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    Clarinet     před 12 lety 28.08.2012 19:38 |  
    0 0

    To je legrace, jak je, chudák, nervózní, až skoro ani nemůže mluvit - v tom videu na oficiálkách. :))

    Moc rád ho u nás vidim. Jsem si jistej, že fotbal hrát nezapomněl a bude okamžitě velkou posilou. Ať si říká, kdo chce, co chce, byla to podle mě pravá záloha, kde nás bota tlačila nejvíc. Ostatní posty máme zdvojený kvalitně, až se uzdravěj marodi. Tahat sem dalšího stopera by byla hloupost.

    Upřímně, po příchodu DJ nebo Rudiho netoužim. Jeden by ze sestavy vytlačil Tusjaka, druhej Zmrhala. Jakkoli to jsou ohromně kvalitní hráči, radši ve Slavii uvidim odchovance a jejich upřímnou radost z každýho startu nebo dokonce gólu než žoldáky, který do poslední chvíle čekaj na nejlepší nabídku a Slavia je jim dobrá až ve chvíli, kdy žádná nepřijde. To je podle mýho skromnýho názoru nedůstojný jak Slavie, tak zmíněnejch zkušenejch borců.

    Je dobře, že jsme před sezonou nevytrubovali velký cíle jako některý jiný týmy, ale umístění mimo první pětici by na konci sezony bylo zklamáním. Tušim, že i pro vedení, který, zdá se, vsadilo na jednu kartu - dostat se do pohárů.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      fredydj (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 19:39 |  
      0 0

      no na pravým beku taky nemáme zrovna jistotu :))

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        no-nick     před 12 lety 28.08.2012 19:44 |  
        0 0

        Ale prd, tam je reprezentant:-)

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Clarinet     před 12 lety 28.08.2012 19:47 |  
        0 0

        Neříkej mi, že Martin Dostál není jistota. Byť, pravda, asi ne ten druh jistoty, kterej bychom si všichni přáli. :))

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Clarinet     před 12 lety 28.08.2012 19:48 |  
        0 0

        Neříkej mi, že Martin Dostál není jistota. Byť, pravda, asi ne ten druh jistoty, kterej bychom si všichni přáli. :))

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          Clarinet     před 12 lety 28.08.2012 19:49 |  
          0 0

          Ejhle, pardon, nějak se to sem hodilo dvakrát.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      marek018     před 12 lety 29.08.2012 06:35 |  
      0 0

      Jj,taky mi kadr prijde docela v poho.. Mozna praveho beka,jinak jsem spokojen..
      S DJ a Rudim souhlas. Asi by to stalo flek Tusjaka a Zmrhala,coz by byla skoda. Taky se mi nelibi,ze na rovinu nereknou,ze chtej do SKS a tomu neprizpusobi sve pozadavky. Takhle to fakt vypada,ze jsme posl moznost. Nedivil bych se,kdyby nakonec oba prisli,ale asi se musi vycukat a zjistit,ze je jinde nechtej.. Jinak volnej je i Marecek Jarolim a nikdo ho nechce,tomu nerozumim:-D

  21. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    FrancoisMerlin     před 12 lety 28.08.2012 19:47 |  
    0 0

    Nevim proč, ale po shledutí videa s ním, mi přijde jako by byl slávista od jakživa. Vítej!

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      bongor     před 12 lety 28.08.2012 20:42 |  
      0 0

      Ten kluk na mě působí hodně dobrým dojmem,není to žádnej řečník,o to bude lepším fotbalistou.Nesnáším frajírky typu Ronaldo,nebo chytrolíny typu sivok.Největší fotbaloví talenti bývají obyčejní kluci s touhou v něčem vyniknout.
      Já Tě tady u nás víítám Tome,nejkrásnější dres na světě Ti sluší jako každému,kdo ho oblékne.A vy ostatní jej vezměte mezi sebe ať vidí,že jsme jedna velká červenobílá rodina.
      Ať žije SKS!

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Wulfstan (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 22:24 |  
        0 0

        Jo jo, sympatickej kluk, věřím, že se prosadí. Tak teď ještě Rudiho a Davida a jedem na titul :-))

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          vlk30 (přítel SN)     před 12 lety 28.08.2012 23:42 |  
          0 0

          A ty zacnes jezdit na kazdej zapas:-))))

  22. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    Petr9608     před 12 lety 29.08.2012 00:48 |  
    0 0

    Je to sice to poslední, co by mělo bejt nějak důležitý, ale proč si musí dávat na hlavu peroxid? :-D

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      bongor     před 12 lety 29.08.2012 06:24 |  
      0 0

      Fotbalové Spartě hrozí, že přijde o pozemky, na nichž stojí její stadion v Praze na Letné.český stát už na Spartu podal žalobu.
      Sparta v éře Vlastimila Košťála získala tyto pozemky v ceně cca.450 milionů do svého vlastnictví za pouhých 20 milionů korun.
      Už v roce 2006 shledal soud úřednici ministerstva financí Böhmovou vinnou tím, že prodejem pozemků způsobila státu mimořádně velkou škodu .
      můj názor:Za chvíli je máme v Edenu.

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        travel (přítel SN)     před 12 lety 29.08.2012 11:34 |  
        0 0

        Tak aby se Křetínský nezajímal o pozemky v Edenu a stadion nevyjímaje.

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      vlk30 (přítel SN)     před 12 lety 29.08.2012 06:49 |  
      0 0

      Tvoje starosti bych chtěl mít,když bude dobře hrát tak at má na hlavě co chce!

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        bongor     před 12 lety 29.08.2012 07:20 |  
        0 0

        Moje řeč,je to mladej kluk,chce se líbit.Pamatuji se na své mládí,měl jsem dlouhé vlasy a soudruhům se to taky nelíbilo.
        Platilo heslo:Když máš dlouhý vlas,nechoď mezi nás!
        K tomu už se snad vracet nebudeme?

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      naplavnik     před 12 lety 29.08.2012 08:50 |  
      0 0

      Pokud to zajistí zvýšení počtu slávistických dam v ochozech, kteří nakonec vezmou za vděk nám vezdejším, tak jen houšť. ;-)

    • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

      Navar (přítel SN)     před 12 lety 29.08.2012 10:01 |  
      0 0

      Teda nektere chlapy nechapu. Nikdy jsem nepochopil, co vede muze, aby se zaiimal o vzhled fotbalisty. Casto to slycham treba u CR7. Neni to burt? Me je uplne jedno, jestli je nagelovanej, plesatel, vypealingovanej, bedaratej, cernej, bilej, zlutej, nebo pokerovanej. Me zajima, jak hraje. A podle toho jej posuzuji

      • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

        Borris     před 12 lety 29.08.2012 13:15 |  
        0 0

        uplně jsi mi promluvil z duše, zlatý slova! U CR7 mě to přímo sere jak každý furt rozebírá jeho vzhled a u chlapů dvojnásob. Nás chlapy má snad zajímat hlavně hra. Jeho vzhled ať hodnotí baby. Nejhorší na tom je, že když má většina lidí hodnotit jeho fotbalovou stránku, tak má sklony se nechat ovlivňovat tím jak vypadá. Takže ( a kór my chlapy ) posuzujme fotbalisty především podle jejich odhodlání a fotbalovýho umění!!!!!!!!

        • Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

          spino     před 12 lety 30.08.2012 17:38 |  
          0 0

          Kdo je CR7?

  23. Re: Tomáš Mičola posílil Slavii

    naplavnik     před 12 lety 29.08.2012 08:57 |  
    0 0

    Tak vzhledem k našemu kádru to posila je, nicméně už v době svého odchodu to byl spíše nerozvinutý talent, něco jako Vošáhlík v Jablonci. Přeji mu (i nám), ať mu restart výjde.

    Pokud je to zvýšení konkurence na pravou stranu, tak taky dobře (Vosa, Koreš, za rok snad Prošek), třeba to otevře dveře Vošáhlíkovi alternovat se Škodou na hrotu.