B-Tým

Juniorka: Olomouc - Slavia 1:1

Po delší pauze hrála juniorka soutěžní zápas, bez posil z A týmu přivezla z odloženého zápasu v Olomouci bod za remízu 1:1. A pozor, souboj druhého s prvním, tedy Slavie s Brnem, se bude hrát už tuto neděli od 16:30 na Xaverově!!

Olomouc - Slavia 1:1 (0:1)
Branky:
 52. Nešický (pen.) - 36. Vondráček 

Slavia: Hrubeš - Mikula, Mac, Čepelák, Herc - Prošek (62. Malcharek), Bazal, Hrubý, Salašovič, Smolák - Vondráček (68. Červenka)

Trenér Michal Petrouš se tentokrát musel obejít bez posil z A týmu, i tak však měl k dispozici poměrně silný tým, ve kterém nechyběli například Hrubý se Salašovičem, nedávno povolaní na soustředění reprezentační U19. Domácí nasadili také dva reprezentanty v této kategorii, Ševčíka a Štěrbu. V první půli měli zřejmě více nebezpečných akcí domácí, už ve čtvrté minutě mířil Schmidt těsně mimo, po rohu Zahradníčka hlavičkoval rovněž mimo Štěrba. Za Slavii odpověděl dobrým průnikem Prošek, kterého vychytal domácí golman a na druhé straně střílel Zahradníček mimo. Deset minut před poločasem se však radovala Slavia, když se po Mikulově centru prosadil hlavou jarní střelec Slavie Vondráček, když v šestém jarním zápase juniorky vstřelil svůj šestý gól - 0:1! Srovnat mohl ještě do půle Schmidt, ale v záklonu hlavou mířil nad.

Do druhé půle vstoupili domácí náporem, který vyústil ve faul na Ševčíka v pokutovém území. Nařízenou penaltu proměnil Nešický - 1:1. Znovu zvrátit skóre na stranu Slavie mohl Prošek, jeho střelu do prázdné brány však stihl zablokovat Habusta. Na druhé straně střílel opět Schmidt a opět nad Hrubešovu bránu. V 68. minutě byl vyloučen domácí brankář Reichl, protože zahrál rukou mimo pokutové území, a do brány tak šel chytat známý Petr Drobisz. V závěru se neprosadil hlavou domácí Rolinc, Slavia si vyloženou šanci proti oslabenému soupeři nevytvořila a tak se na Hané body dělily. Slavia je tak stále na druhém místě, na první Brno ztrácí devět bodů.

Komentáře (5)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Olomouc - Slavia 1:1

    spino     před 11 lety 04.04.2013 15:40 |  
    0 0

    Za pokles výkonosti naší juniorky může....... RADA! :D

  2. Re: Juniorka: Olomouc - Slavia 1:1

    Ladislav (přítel SN)     před 11 lety 04.04.2013 17:01 |  
    0 0

    Jen bych chtěl připomenout, že v úterý to bylo přesně 165 let od prvního založení Slavie, protože byla akademiky ustavena přesně 2.dubna 1848.

  3. Re: Juniorka: Olomouc - Slavia 1:1

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 11 lety 04.04.2013 20:49 |  
    0 0

    co že nehrál Jean Luc ? :D

  4. Re: Juniorka: Olomouc - Slavia 1:1

    ccocoo (host)     před 11 lety 18.05.2013 04:32 |  
    0 0

    It depends on your choice in addition to individuality just what ray ban sunglasses sale [www.cheapsunglassesfashion.co.uk] you select. In order to alter vision colour frequently, new ray ban sunglasses sale uk [www.cheapsunglassesfashion.co.uk] that can be done which but then it really is good to obtain net ray ban sunglasses sale online [www.cheapsunglassesfashion.co.uk] colour lens for any objective.

  5. Re: Juniorka: Olomouc - Slavia 1:1

    moxi (host)     před 11 lety 23.05.2013 05:14 |  
    0 0

    ray ban sunglasses price [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses cheap [www.buycheaprayban.co.uk]
    ray ban sunglasses uk [www.buycheaprayban.co.uk].