O Slavii

Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

Ve středu uplyne přesně 100 let od narození největší slávistické legendy, Pepiho Bicana. Na Vyšehradě se uskuteční vzpomínkový akt, na který jsou zváni všichni slávisti.

Jako první je na programu od 11 hodin akce, při které bude Pepi uveden do Síně slávy fotbalu. V pravé poledne, tedy v čas, kdy se Bican před sto lety narodil, se rozezní zvonkohra vyšehradského kostela svatého Petra a Pavla a začne vzpomínkový akt, na který jsou zváni všichni slávisti.

V duchu oslav významného výročí Pepiho Bicana se ponese i nadcházející derby se Spartou, k výročí již Česká národní banka vydala pamětní minci a Česká pošta natiskla známky v hodnotě 13 korun.

Ve fanshopu je v prodeji kolekce Josefa Bicana (medaile, odznaky, hrnek, trička, šála) a stále se můžete na emailu marek.vlnas@prosks.cz hlásit na středeční hodinu Univerzity Slavia, která je věnována právě tomuto velikánovi a začíná v 18:30.

Komentáře (170)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Opět spor?

    Mike     před 11 lety 24.09.2013 08:04 |  
    0 0

    Nevíte někdo, proč zase pan Ivan Bican je ve sporu se Slavií? Asi to bude něco s majitelem, ale podrobnosti nevím a Deník Insider má pouze předplatné. Děkuji za odpověď.

    • Re: Opět spor?

      jane (admin)     před 11 lety 24.09.2013 08:24 |  
      0 0

      Pan Ivan Bican asi nebude uplne zcela psychicky v poradku, vic bych za tim nehledala...

      • Re: Opět spor?

        bongor     před 11 lety 24.09.2013 09:03 |  
        0 0

        To bych jane neřekl,v jejich rodině měli prostě určitý mravní kodex a ten se snaží nějak dodržet i v dnešní době.Já s ním nesouhlasím,ale bohužel takových lidí ,jakým byl náš velký Pepi se ve světě rodí minimum a jestli Ivan po něm zdědil alespoň pár procent,tak se mu nmůžeme divit,že je prostě jiný,než my ostatní.

        • Re: Opět spor?

          Barra     před 11 lety 24.09.2013 09:57 |  
          0 0

          Dobrý den Bongore. Nevím, ale zrovna Ivan Bican se mi nezdá, že by zdědil geny svého otce to se týká zásadnosti. Když si promítám jeho vyjádření za poslední cca 2 roky, od doby kdy se rozhodnul nechat odstranit obří podobiznu Pepiho ze stadionu, řekl bych, že pan Ivan se otáčí jako listí ve větru.

          Někdo kdo má své zásady by nenechal Slavii pár měsíců po té zorganizovat a zaplatit pohřeb své matky, a nebral by to jako důkaz dobré vůle ze strany Řebíčka, kterého předtím táhnul bahnem. Myslím, že právě pohřeb rodičů je velmi intimní a osobní záležitost, to si měl syn Ivan zařídit a financovat sám. Najednou byli Řebíček a Slavia také dobří, když se měli postarat o organizování výročí narození Pepiho Bicana (jen namátkově http://www.sport.cz/fotbal/gambrinus-liga/clanek/446587-nenavist-je-fuc-ivan-bican-otocil-majitele-slavie-rebicka-uz-ma-za-spasitele.html).

          Mám naopak pocit, že pan Ivan Bican je velmi citlivý na finanční motivaci. Otec Pepi dělal podle Ivana stojky na komínu, aby tím vydělal pár drobných. Syn Ivan dělá podle mě kotrmelce, a podle toho jak mu to vyjde je ochotný svým názorům dát 180 stupňový obrat. Alespoň já mám pocit že ´for a few dollars more´ je Bican Jr. ochotný jít daleko. Slavia mu jednou nabídla ruku k udobření, teď bych ho já už nechal plavat.

        • Re: Opět spor?

          sasky     před 11 lety 24.09.2013 10:12 |  
          0 0

          Pan Ivan Bican (schválně píši pan, z úcty k Pepimu) ale na svůj mravní kodex občas zapomíná (zejména v době, kdy dostane procenta z pamětních medailí a podobné tantiémy). Trošku zvláštní mravní zásady.

      • Re: Opět spor?

        naplavnik     před 11 lety 24.09.2013 09:51 |  
        0 0

        tak přečetl jsem si rozhovor s ním, a vidím v tom jen sentiment z bohužel zašlé slávy slavie... říká v podstatě to samé, co většina fanoušků, jen má prostor to říkat do médií a činit mediálně viditelné kroky... jestli není psychicky v pořádku, tak snad jedině díky tomu, co musí jakožto příznivec po meči za poslední dobu snážet... z tohoto pohledu jsem na tom psychicky blbě asi tak všichni...

      • Re: Opět spor?

        honzah (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:06 |  
        0 0

        Takových kverulantů běhají po státních úřadech stovky, takový neškodný důchodcovský koníček :-)

        Lepší než alkoholický schizofrenik vlastnící slavný klub...

    • Re: Opět spor?

      honzah (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:03 |  
      0 0

      Asi proto, že jde o typického stárnoucího kverulanta.

  2. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    trochar     před 11 lety 24.09.2013 08:47 |  
    0 0

    naprosto odmítám podpořit jakoukoliv snahu "na derby všichni v bílém". pokud tu mluvíme o tom, že situace ve slavii je poněkud "naruby" díky bratrům v triku Ř a jejich kumpánům, jistě i hráči jsou kapitola sama pro sebe, tak tu zůstavala jistota a tou byli fanoušci. ovšem po incidentu, který se odehrál, si právě i oni (tedy i my) můžeme pogratulovat k tomu, že jsme se projevili stejně idiotsky jako se chová naše vedení, jako se občas zachovají hráči na hřišti. svůj k svému, říká se. a pokud "tvrdé jádro" vyzývá všichni v bílém, myslím, že rozumný fanoušek, pokud na derby půjde, by měl jít v černém. ve slávii je už "naruby" totiž úplně všechno, včetně fanoušků.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 08:52 |  
      0 0

      Dobro došli...

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      judy     před 11 lety 24.09.2013 10:21 |  
      0 0

      tvrdé jádro není ultras to si trošku pletete ... tohle museli být Hools a to je někdo jiný.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      Betynka58     před 11 lety 24.09.2013 10:24 |  
      0 0

      Právě proto pro mne ten incident s autobusem byla snad ještě větší rána než ten smolný závěr zápasu v Jablonci. Až do včerejška jsem byl přesvědčen, že vedle tradice (kterou nám naštěstí nikdo vzít nemůže) jsou slavističtí fanoušci to jediné, na co ještě mohu být u svého milovaného klubu hrdý. A teď jsem přišel i o tuhle jistotu. Může být vůbec ještě hůře?

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Barra     před 11 lety 24.09.2013 10:33 |  
        0 0

        Nějakých 25 či 30 fandů, kteří jak se zdá ještě většinou byli nezletilí a (alespoň tak předpokládám já) posílení alkoholem bych negeneralizoval na celou obec fandů.

        Zůstávám ale názorů že je to idiotský, dětinský a zbabělý projev, který podle mě by neměl zůstat bez reakce a které si zaslouží veřejní odsouzení jiných fandů. A podle mě někdo takový nemá právo tvrdit že je fanda a nemá na stadionu už dále co hledat. A to na velmi dlouhou dobu.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          Betynka58     před 11 lety 24.09.2013 10:45 |  
          0 0

          Souhlasím, Barro, že se jedná o pár jedinců, jejichž čin drtivá většina slavistických fanoušků odsuzuje. Ale tady jde spíše o ten obraz, jaký teď obecně ve společnosti my sešívaní fans máme. Každý si teď řekne, že slávisté nejsou o nic lepší než sparťani, kteří před lety taky napadli autobus s fotbalisty (shodou okolností také po zápase s Jabloncem), a to je to, co mi hodně vadí.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 11:08 |  
            0 0

            Ja bych vazne chtel videt, jak by se chovali spartansti fanousci, kdyby jejich klub byl pet let mimo jakekoli nadeje hrat o celo tabulky a v patem roce tohoto ustupu by misto naznaku vzestupu prisel pad na sestupove pricky.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              Barra     před 11 lety 24.09.2013 11:45 |  
              0 0

              Vím Quelhare, že fotbal se nehraje na ´kdyby´, ale přesto. Vzpomínám si na tvoje prognózy před začátkem této sezóny, kdy jsi byl také celkem optimistický a počítal si s umístěním někdo kolem 5. místa. Nechce se mi to vyhledávat, ale jsem si téměř jistý, že tomu tak bylo. A co se změnilo, že jsme doposud nedostali na lepší místo v tabulce?

              Jasně, že v obraně nám od začátku chyběla jak náhrada za Huba, tak Dobrotka. Víme to všichni, můžeme se vztekat že nepřišel nějaký Neves dříve, ale nikdo z nás neví jak na tom Slavia finančně doopravdy byla/je. Je jasné, že z příjmu vstupenek a TV-práv, stejně jak jenom s příspěvky sponzorů nemůže vystačit. Od prvního dne ale Šeterle opakovaně na to upozorňoval. Kdo vlastní firmu nebo vedl nějakou, ví jak se většinou na konci měsíce vede tvrdý boj, aby bylo na výplaty (a telefony plus elektřinu, zbytek většinou snese nějaký odklad). Mám obavu, že něco takového se děje také ve Slavii. Když nejsou peníze, tak vše končí.

              Jinak blbý kiks Čontofalského proti Baníku nás stal 2 body, v Jablonci jsme v poslední vteřině ztratili další bod. Mít o ty 3 body více, hrajeme ve středu tabulky. A bohužel vypadnul Čontofalský – ať už je jaký je, Radek Černý ho nenahradil.

              Také bych byl rád, kdyby Slavia se točila v top 3, ale realita je bohužel jiná. Ano, začínáme pátou sezónu po posledním titulu, u prvních dvou ale ještě nebyl Řebíček. Jak v první tak v druhé sezóně přišly posily, jestli odpovídaly našim představám je jiná věc. Není tomu ale tak, že by AŘ se od prvního dne vykašlal na chod ve Slavii a že by neinvestoval. Proč tomu teď tak je, můžeme těžko odhadnout. Možná že minulou sezónu právě chyběly peníze sponzorů, které Kusý hledal, a že se žilo na dluh, na co teď doplácíme.

              To by ale podle mě nemělo vést k tomu, že se na hráče vypraví nějaké trestné komando. Alespoň doufám, že fandové Slavie jsou více kultivovaní než ti z Letné. Až jednou Křetínský se vykašle na to, aby ročně dotoval rozpočet Sparty (který je 3,5 x větší než náš), tak také budou brečet a nebudou hrát o titul. A přesto i tam doufám že se nenajdou zakuklenci, kteří si budou myslet, že pod fyzickou hrozbou poženou své hráče k lepším výsledkům. Spíš odradí jiné hráče, aby vůbec přestoupily do klubu, kde fandové si berou tímto způsobem právo de vlastních ruk.

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 12:10 |  
                0 0

                Ano, cekal jsem, ze bychom meli hrat kolem pateho mista. A cekal jsem, ze touto dobou budeme mit o deset bodu vic, nez mame. Co se zmenilo? No, po par zapasech se ukazalo, ze jsem byl - jako ostatne vzdy pred startem sezony - prilis optimisticky. Ze hraci jsou labilni a neumeji hrat pod tlakem. Ze se po inkasovane brance sesypou. A hlavne, ze Eden neni misto, kde bychom hrali sebevedome a i lepsi soupere nez ty, kteri budou bojovat o sestup, bychom prehrali a z velkeho mnozstvi sanci vstrelili nejake branky. Prave to je nejvetsi rozdil oproti minulym sezonam, kdy jsme se taky potaceli ve stredu tabulky nebo jeste niz. Tehdy jsme aspon doma hrali pomerne solidne. Tuto sezonu jsme v Edenu vsem pro smich. Vysvetlit si to nedokazu jinak nez prave tim, ze se po inkasovane brance tym uplne sesype a nema silu nepriznivy stav zvratit, naopak si necha nasypat dalsi hromadu branek.

                Tohle jsme ale temer vsichni videli nejpozdeji po zapasu s Teplicemi. Jenze i tehdy se vedeni tvarilo, ze to sice byla ostuda, ale vlastne se nic nedeje. Reprezentacni prestavka se promrhala a po ni se nic vubec nic nezmenilo.

                Pises, ze ve Slavii nejsou penize. To je dost mozna pravda. Ale taky je pravda, ze pred par tydny se Slavia nebyla schopna dohodnout na smlouve s Milanem Cernym nebo Zapotocnym, zatimco po zmene trenera je schopna doslova behem nekolika hodin podepsat smlouvu s Lickou a zrejme i s Nevesem. Nemyslim, ze si Seterle nekde penize na jejich smlouvy vycaroval. Ty penize tu byly uz predtim, ale nebyla ochota je v te dobe investovat. Proc? O tom se muzeme jen dohadovat. Ja zastavam nazor, ze Seterle se chtel zbavit Petrouse, ackoli pro to nemam zadne dukazy.

                Co je ale hlavni poselstvi mych dnesnich komentaru - myslim si, ze i se soucasnymi vysledky by se dalo one "trestne vyprave" vyhnout, pokud by komunikace klubu smerem k fanouskum nebyla takova, jaka je. Kuprikladu, kdyby vedeni klubu melo snahu se sejit s fanousky a stavajici situaci resit. Kdyby reklo otevrene, ze jsme meli pred zacatkem sezony velke oci, ale ted vidime, ze kadr na boj o nejvyssi pricky nema. Ze se budeme snazit to zlepsit, ale chce to cas. Ze jsme udelali v minulosti pri angazma mnoha hracu chyby, ale ted uz o nich vime a podobne chyby opakovat nebudeme. Ze tu mame tyto lidi (Seterle, Koubek), kteri nyni budou zarukou, ze se neprivedou dalsi hraci bez dostatecnych moralnich i sportovnich kvalit. Ze tuto sezonu nejspis uz opravdu nebudeme v lize bojovat o predni pricky, ale ze ji vyuzijeme k ocisteni kadru, vytvoreni kostry tymu a zaroven snaze uspet v domacim poharu, ktery muze byt take cestou do Evropy. Jiste by pomohlo kdyby sami hraci projevili co nejuprimnejsi litost nad tim, co predvadeji, kdyby se osobne s fanousky setkali a jejich vykony a pristup k zapasum si vyrikali. Proboha, vzdyt ja jen behem patnacti minut dokazu vyjmenovat tolik veci, ktere by klub nestaly ani korunu, ale mohly by alespon trochu vylepsit obraz u fanousku. Ale misto toho mame co? Klub, ktery se neustale tvari, ze se nic nedeje. Pad na sestupovou pricku mu nestoji za komentar. Hraci se fanouskum vyhybaji. Nikdo nedela nic pro to, aby se bublajici a zvetsujici se frustrace fanousku snizila. V takovem prostredi je logicke, ze driv ci pozdeji prijde nejaka akce typu toho, co se stalo v nedeli.

                Ja osobne si opravdu dokazu predstavit, ze by klub mel vysledky, jake nyni ma, ale presto by ve mne vzbuzoval duveru, ze to hrace, zamestnance a realizacni tym trapi a vsichni pracuji na 100%, aby se to zlepsilo. Kdy bych opravdu veril, ze se situace za par mesicu zlepsi. Jenze nyni to z klubu proste necitim. A jsem presvedceny, ze nejsem sam. A to je dle meho pravy duvod toho, proc doslo k tomu nedelnimu incidentu.

                A ted je otazka - zamysli se klub nad tim, proc k tomu doslo a bude se to snazit nejak napravit, aby se to neopakovalo? A nebo jedine, co udela, je verejne odsouzeni pachatelu a nenastane zadna sebereflexe?

                Opet musim napsat - dokazu si predstavit, ze by to v klubu vedenem jinymi lidmi mohla byt prvni varianta. V soucasne Slavii vsak bohuzel jsem temer presvedcen, ze to bude varianta druha. Coz mimochodem bude jen podhoubi pro dalsi podobne akce. Bohuzel.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  ortevor     před 11 lety 24.09.2013 12:33 |  
                  0 0

                  absolutni souhlas...a pokud klub jeste zprisni opatreni vuci fanouskum a bude se chovat k fanouskum jeste vice ve stylu "jsme nam u pr..", tak si sami nabehnou a situace se bude vyostrovat

                  pokud nebude nejaka sebereflexe od vedeni, tak se po derby nebo po plzni muze stat neco dalsiho..

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  Barra     před 11 lety 24.09.2013 12:52 |  
                  0 0

                  Já s tebou téměř ve všem souhlasím, Quelhare. Ano, je velké komunikační manko. Ano, Petrouše nechali i podle mě padnout, najednou se peníze našly (i když nevím, jestli Zápotočný by nebyl na slavistické normy moc drahý, myslím si, že jeho smlouva v Spartě se nedala rovnat s tím, co u nás nejlépe placení hráči mají. Možná nebude náhoda že se tady najednou objevuje osoba Vernera Ličky a fakt, že dva ex-Baníkovci našli během pár dnů cestu k nám. Postaral se o extra finanční injekci? Nevím, ale nevylučuji).

                  Máš také pravdu, že najednou se jiné mužstva už nebojí dojet do Edenu. Přesto si myslím, že nebýt smůly s Kamilem a kdyby minimálně Dobrotka byl od prvního dne k dispozici, bychom na tom byli o moc lépe. Kde tady panovaly ještě na konci minulé sezóny názory, že máme tak silnou juniorku že tito hráči klidně můžou naskočit i v prvním mužstvu, se ukázalo že existuje přece podstatný rozdíl mezi těmi ligami. Ukázalo se, že stoperská dvojice Bortel – Kolařík na to nemá, když je k tomu ještě musí jistit nejistý brankář.

                  Samozřejmě že nás Teplice psychicky zničily – ale… Jeden gól z ofsidu, druhý blbý kiks Bortela, vyloučení Kisela, a už jsme se sesypali. Petrouš mohl to vzadu uzavřít, já naopak jsem rád že riskoval a snažil se výsledek obrátit – to by Zdeněk Zeman také udělal.

                  Souhlasím tedy ve všem – až na incident v sobotu večer. Jejich dění podle mě neopravňují výsledky Slavie, a naopak tím ještě více ubrali hráčům na psychice. Je ale krása demokracie, že můžeme mít na to rozdílné názory. Stejná demokracie ale nepřipouští zbabělé zakuklence. Když už, tak proč ne se hráčům podívat do obličeje takovým způsobem, aby i hráči mohli vidět, s kým mají tu čest? Tady nešlo podle mě o to, se něco snažit ´vyříkat´.

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 13:35 |  
                    0 0

                    K poslednimu odstavci - ale presne takova snaha tu byla pred mesicem po Teplicich. Hraci se jaksi nedostavili, az na tehdy zraneneho Micolu, ktery nehral a ktery s fanousky mluvil. Od te doby se hraci fanouskum vyhybaji, jak to jen jde, po zapase ani nejdou ke kotli. Jak uz jsem psal - i toto chovani jen prispiva k tomu, jak to nakonec dopadlo. A chytry a proziravy klub by nedopustil, aby to tak daleko dospelo. Jenze Slavia bohuzel chytry a proziravy klub neni a o frustraci svych fanousku se nestara (nebo jen okrajove typu online rozhovoru se Seterlem, ktery vsak spis fanousky jeste vice nastve, nez je uklidni).

                    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                      Barra     před 11 lety 24.09.2013 14:18 |  
                      0 0

                      Ale výkřiky ´My jsme Slavia, vy nejste nic´, sprchy pivem, choreo s mafiánem který samopalem vyhrožuje ´Přišel čas vyúčtování´, žádost fandů aby hráčům byla udělená miliónová pokuta, atd. nic neřeší, naopak. A to nemluvím o varování, které tady dnes padlo, že po Spartě nebo Plzni že situace se může vyostřovat a stát se něco dalšího. Tady bych naopak očekával jasné stanovisko a hlavně distancování od hnutí Sešívaní drží spolu, stejně jak byli schopní reagovat otevřeným dopisem po debaklu s Teplicemi, ve kterém žádali sankce.

                      Myslím, že jsem psychicky celkem odolný, ale mě by to tedy jako hráče ještě více rozklepalo. Jak se má mladý kluk jako Matěj Rakovan cítit, který pravděpodobně bude muset chytat proti Spartě, která dala v průměru téměř 3 branek na zápas? Má mít strach, že v případě nějaké chyby ho snad bude čekat ´popravní četa´ před domem? Na psychice mu to asi moc nepřidá - a to platí i pro ostatní hráče.

                      Situace by se měla uklidnit, určitě by si hráči měli promluvit s delegací fandů, ale civilizovaným způsobem. Opakuji, že jsem s tebou na stejné vlně, ale absolutně nemůžu mít pochopení pro to, co se stalo v sobotu. Fandové mohli přijít v pondělí na trénink, místo aby někde ve tmě číhali na svojí oběť. Můj názor.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  th     před 11 lety 24.09.2013 13:28 |  
                  0 0

                  Asi máš pravdu, sebereflexe opravdu nehrozí poté, co Slavia mediálně hrotí o napadení, kamenech, lahvích atd (když dokonce i cajci říkají jeden kámen), s žádostmi před derby u Policie atd. a ty dva online rozhovory na webu, zdá se, nebyly změna stylu práce se Slávistickou veřejností, jak jsem bláhově doufal až do Šetreleho trapasu v přímém přenose předminulé kolo.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  skors     před 11 lety 25.09.2013 11:37 |  
                  0 0

                  Naprostá pravda.Musim říct,že vedení Slávie má na tomto incidentu svůj velký podíl.Ta jejich totální ignorace ke klubu a k fanouškům je už opravdu zbaběle nechutná a proto já za sebe třeba nebyl překvapený vůbec,že se něco takového stalo.Byl jsem přkvapený spíš z toho na koho byl ten ůtok směřovaný.Za 0:7 se nám fandům vedení tedy dost suše omlouvalo.Nebyla tam ani jediná zmínka o tom co a jak se bude dělat aby se to už neopakovalo a když přišla další domácí ostuda 0:4 tak to už nestálo ani za slovo.Proč a jak je vůbec možné,že se vlastně opakoval debakl na!!domácím hřišti!!Což je pro mě na prvo ligové úrovni a u jednoho z pražských S nehorázná drzost a lhostejnost vedení jak ke klubu tak samozřejmě i k fandům samotným.Myslim si,ale že tito v uvozovkách fandové Slávie si,ale bohužel zaměřili na mušku neštastně špatný cíl.Ti co byli v tom autobusu ti za Slávii vůbec nemají hrát,protože jejich fotbalové dovednosti se hodí tak do ČFL a i tam by rozhodně nehráli o přední místa.Je tedy dobré si přiznat,že tohle ty už ted naše rozklepané kluky,kteří za nás v současnosti hrají,tak jim to asi moc nepřidá.Když už po někom hodit šutr a řvát na něj tak po někom uplně jiném.Těch lidí co Slávii vědomě škodilo nebo stále škodí bylo a je dost,ale ti jsou již všichni v tichosti někde zašití a těm se neděje zhola nic.Já si myslím že ta Slávistická rozumná veřejnost chápe,že tohle byl nepromyšlený a neuváženě zoufalí čin,který byl zaměř na ty,kteří prostě lépe hrát za Slávii nemohou.Zkrátka na Slávku nemají a proto jsme tam kde jsme.Stále si jen něco namlouvat,že kádr neni tak špatný a že chyby jsou jinde,tak to je cesta né jen třeba k 10 letům úpadku Slávie,ale to je cesta k věčnému pádu.Ostatní kluby se takhle jen Slávii pomalu budou kvalitou vzdalovat a dohánět je potom v budoucnu bude pro nás už hrozně složité a možná i nemožné.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            Barra     před 11 lety 24.09.2013 11:13 |  
            0 0

            A s tím musím jen souhlasit. Bohužel opakované zmínění tohoto incidentu na TV Nova nám může jen přinést negativní reklamu, okrajový divák nepochopí, že to není většinový obraz fandů Slavie. Nechápu, jak může vůbec někdo přijít na nápad fyzicky napadnout vlastní hráče. Podrobnosti se ještě určitě dozvíme, jestli je ale pravda to, jak to měl popsat Standa Vlček na tn.cz, tak se vůbec nejednalo o nějaký drobný incident.

            V tom jsem celkem nekompromisní, bez tvrdého potrestání se tyto věci budou opakovat. Nejde ale jen o poškozování jména Slavie, i fyzické následky této ´trestné expedice´ mohly být nepřehledné. Teď to dopadlo dobře, tragedie se ale stane rychle. Stačí jeden špatně hozený kámen.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              th     před 11 lety 24.09.2013 13:34 |  
              0 0

              Ona to může být negativní reklama, ale hlavně že bude po kom zpětně vymáhat těch 50 táců na autobuse hokejek. Jinak nevím, co se tím humbukem SKS snaží získat.

              Na balkáně by po 0:7 měli celý A tým včetně kustodů a vyšší vedení vykopané pro výstrahu hroby uprostřed hřiště a nikdo by na to neřekl ani ň. Tady se dělá drama z jednoho pitomce a jednoho šutru.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          JardaSka (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:01 |  
          0 0

          Jenže většina veřejnosti to bere tak,Hools nehools,fanoušek Slavie a basta.To znamená že se to snese i na nás věrné a nemusíme být zrovna Hools nebo Severní.Mě včera chodily zprávy jako co jste to udělali,má to ještě smysl.Marně můžu vysvětlovat,že nenosím kuklu a tohle nedělám.Pohled lidí je holt pohled lidí a ty magoři hools do toho tahaji všechny.Psal jsem na vedení,že mě mrzí,že kluci nechodí na děkovačku(už asi čtvrtý zápas)a po tomhle se jim nedivím.A to ještě to s těma autama v garážích po Teplicích.Chápu,že panuje rozladěnost a nasranost ale to prožíváme všichni do jednoho.A takhle to neřešíme.Pro mě měl smysl ten protest při tom poháru proti Olomouci,i když se tam nemusel ničit stadion.Jsme SKS fanoušci a my děláme Slávii Slávií.Když to neumí hráči a vedení,snažme se alespoň my!Věřím že přijde zlepšení už druhá půlka proti Jablonci nebyla tak hrozná.Když přihlédnu jaké máme hráče a jak jsou na tom po psycho stránce.SKS Navždy!!!

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 11:17 |  
            0 0

            S tema autama v garazich po Teplicich byla pro hrace moznost si to s fanousky vyrikat bez nejakeho napadani. Jenze po historicke potupe nemel nikdo koule prijit pred fanousky a vyrikat si to s nimi. Naopak vedeni posleze sepsalo obecnou omluvu, nechalo to prikazem podepsat vsechny hrace a tim se to povazovalo za vyresene. Jenze jak je videt, na hristi se nic nezmenilo a hraci v dalsim domacim zapase dostali pro zmenu ctyrku. A opet nikdo z nich nemel odvahu pred fanousky prijit.

            A tak panuje rozladenost a nasranost - jenze jen u fanousku. Jak to je u hracu, to se bohuzel nedozvime, protoze hraci posledni mesic ani neprijdou po zapase ke kotli. Da se pak vubec divit tomu, ze si spousta lidi mysli, ze to maji hraci uplne u zadku a historicka ostuda, kterou klubu zpusobili a stale zpusobuji, je vubec netrapi a ani si ji dokonce neuvedomuji? A ti mladsi, impulsivnejsi a radikalnejsi to proste maji potrebu resit a nic moc jineho nez si na hrace pockat po prijezdu do Prahy uz jim nezbyva.

            Ja to chovani nechci obhajovat, ale z meho pohledu je proste pochopitelne a vlastne i ocekavatelne. Proziravejsim pristupem celeho klubu v minulych tydnech se tomu rozhodne dalo zamezit.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              JardaSka (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:41 |  
              0 0

              quelhare,asi se to dalo očekávat.Ale řešit něco šutrama a snahou někoho inzultovat,to nechápu.Je mi jasný že jsou to mladý kluci a mají horký hlavy,ale taky musí trochu přemýšlet.Ne být jako Sralťani.Mě to taky neskutečně sere,každý zápas se propadám do větší depky,přesto opět fandím a doufám.Z jiného soudku.Možná by bylo lepší tenkrát zaniknout a začít znova a ne se nechat "zachránit" Řebíčkem.Možná už bychom kopali divizi.Já vidím největší problém po Řebíčkovi ve hráčích ze Slovenska.Nemají ke klubu žádný vztah,nehrají naplno,nemají formu.Nejsmutnější je koukat na hráče jako jsou R.Černý,Petrák,Zmrhal,Dostál,že je to fakt sere a pak ostatní ktrým je to šumák.Z víčtu Slováků vytahuji Kisela a Škutku,ostatní po podzimu sbohem.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 12:04 |  
              0 0

              quelhare, ani nevíš, jak strašně jsem rád, že existuje ještě někdo s podobným náhledem na věc. Děkuji za zcela výstižné vyjádření pohledu na věc, se kterým se zcela ztotožňuji.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              martyni (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 13:45 |  
              0 0

              Quelhare, vyjimecne nesouhlasim. Neda se rict, ze nasili je pochopitelne a ocekavatelne. Nelze ocekavat a chapat, ze se neco takoveho stane, ledaze pocitame s tim, ze cast fanousku jsou idioti. To je stejny jako s terorismem, uvahy o tom, zda je terorismus necim zapricineny, jsou nesmyslne. Jakekoli chapani nebo ospravedlnovani takove reakce je stejne spatne, jako snaha vedeni a hracu vyuzit ji k tomu, aby ze sebe udelali obetni beranky a tim se vyhnul odpovednosti za sve jednani, ktere take neprispiva dobremu jmenu slavie.

              Jinak zcela chapu tvoji frustraci, Seterlemu, Rebickum, hracum, zda se jsou fanousci u zadku a slavie mozna taky.

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 13:52 |  
                0 0

                Ja nejsem idealista, abych si myslel, ze mezi tisicovkami fanousku Slavie se nenajdou dve desitky, kteri jsou schopni v noci prijet k Edenu a po dalsim zapase, kdy hraci odmitli jit ke kotli, si to s nimi jit vyrikat. A jeden z nich hodi treba i nejaky ten kamen na autobus. Proste zijeme ve svete, kde se takove veci deji, jestli chces, tak tvymi slovy zijeme ve svete, kde cast lidi jsou idioti. Jak takovy svet zmenit, to je uplne jina diskuze, ale tvarit se, ze svet je jiny, a pak se divit, je z meho pohledu spatne.

                A stojim si za tim, ze podobny incident se dal ocekavat a vhodnou komunikaci v minulych tydnech se mu dalo zabranit.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  martyni (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 13:57 |  
                  0 0

                  No jasne, ve svete idiotu je to ocekavane, na tom se asi shodnem. Nicmene myslim ze pro vhodnou komunikaci by mela byt jina motivace nez ochranit se pred idioty.

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 14:05 |  
                    0 0

                    Samozrejme, ze motivace klubu by mela byt jina. "Snaha ochranit se pred idioty" by byl jen priznivy vedlejsi efekt.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  Kornovo     před 11 lety 24.09.2013 17:11 |  
                  0 0

                  na druhou stranu,vetsina tech hracu chce hrat venku,tak at si zvykaji.predvadet takove vykony a jeste nekomunikaci s fanousky napr. v italii,tak ty by asi byl trochu vetsi kolotoc.souhlasim,ze se to dalo uz dlouho ocekavat a ze strany klubu tomu slo predejit

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 18:39 |  
              0 0

              vidím to úplně stejně, díky za tvá slova, quelhare. Tady prostě neexistuje komunikace vedení, hráčů, navíc se chovají dost nadutě a to společně s výkony je solidně výbušná směs.

              Osobně se útoku nedivím, spíše se divím, že se hráči a vedení diví:) Jsem zvědavý, co budou vykládat po asi očekávatelných prohrách v derby a s Plzní. Pořád bude všechno v pořádku?

              Realita je taková, že bída jako letos tu ještě nebyla, jsme na sestupových pozicích a čeká nás Sparta a Plzeň. To by mělo hráče i vedení alarmovat, ale nic takového nevidím.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          klimi     před 11 lety 24.09.2013 11:03 |  
          0 0

          Upřímně, ve mě zlost bublá, ze všeho, co se ve Slavii děje. Lze zaznamenat za poslední půl roku něco pozitivního?

          Díky bohu, že mám slušné vychování, ale i kdyby bylo sebehůř, tak je to "pořád jen fotbal" a jak já říkám: "Když nejde o život, tak jde o houby" (správně tam má být něco jiného), násilí je vždy až ta úplně nejmožnější varianta, ovšem ve fotbale nemůže být přípustná, NIKDY!

          Btw. údajně šli, resp. se snažili jít, ke kotli jen Zmrhal s Dostálem. Je pravda, že zrovna oni dva se můžou fanouškům podívat přímo do očí, neboť oni dělají na hřišti vždy maximum, jen kvalita už je trochu jinde...

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            judy     před 11 lety 24.09.2013 11:13 |  
            0 0

            z TV záznamu byl ještě videt Petrák jak přemlouvá své spoluhráče ať jdou k fanouškům.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              trochar     před 11 lety 24.09.2013 11:57 |  
              0 0

              ocenil bych vyjádření Strašáka k incidentu. (očekával bych, že se bude distancovat...) myslím, že by nebylo od věci zaslat hráčům vyjádření od fanoušků, kteří naprosto odsuzují jakýkoliv násilné projevy, jenž se staly. pro mě neeixstuje jakákoliv omluva za tento akt. ať jsou hráči jaký jsou , tohle se nedělá. a srovnávat se spartou? to je trochu mimo mísu, ne? co by dělali oni na našem místě...? co je tohle za argument?

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                judy     před 11 lety 24.09.2013 14:06 |  
                0 0

                jak výše psal Quelhar, nebylo by ke škodě se teď sejít s fanoušky aby tam byl min. někdo z hráčů někdo z vedení zástupce OP, TS... a v klidu si o všem promluvit. tím že se nic takového neděje je celkem alarmující. Možná pokud někdo má kontakty na někoho z vedení bych ho poprosil aby jim to navrhl a schůzka by se měla uspořádat ještě před derby !

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 14:10 |  
                  0 0

                  Pred derby uz zrejme nic nebude, ale ve dvoutydenni repre pauze by se pry neco takoveho udelat melo. Ovsem pokud jsem spravne interpretoval informace, impuls vzesel opet ze strany fanousku, ne ze strany klubu.

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    judy     před 11 lety 24.09.2013 14:14 |  
                    0 0

                    To je celkem smutné.. no, nezbejvá než doufat v lepší zítřky...
                    A stejně věřim že v derby můžem něco uhrát a budu fandit až se ze mě bude kouřit.

  3. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Dresco     před 11 lety 24.09.2013 10:37 |  
    0 0

    Normalne je na nas na sobotu kurs 6 proti Sparte, tak to nemuzu nechat lezet, bookies tezce narazi...

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 10:57 |  
      0 0

      pokud se nestane zázrak, tak to spíše vidím na prohru SKS s handicapem.
      Sparta se na nás vyhecuje, ale těm našem lemrám to je jedno, kdo se vyhecuje? Latka tu není ani žádný echt antisparťan.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        judy     před 11 lety 24.09.2013 11:05 |  
        0 0

        Jsem asi blázen ale při jakém jiném zápasu by nám hráči měli už udělat radost když né při domácím derby ? a proto věřím v naší výhru... musejí to odčinit a oni to moc dobře vědí !

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          deadbeat     před 11 lety 24.09.2013 11:14 |  
          0 0

          Pokud tomuhle veris, pak asi urcitym druhem blazna opravdu jsi.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            judy     před 11 lety 24.09.2013 11:17 |  
            0 0

            věřím, protože musím.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              Dresco     před 11 lety 24.09.2013 11:21 |  
              0 0

              Ja si teda taky myslim, ze jsme schopni vyhrat. Podle me Sparta nehraje o nic lepe nez Jablonec a v nedeli druha pule do doby nez jsme dali gola byla dobra. Odchovanci prece v sobe musi mit tu vuli proti Sparte jit az za hranice svych moznosti a ostatni se chytnou pak s nima.

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                judy     před 11 lety 24.09.2013 11:28 |  
                0 0

                Přesně takový názor zastávám taky ! i Mičola,Lička,Nevé ( pokud nastoupí ) jakožto "baníkovci" mají sp*rtě co vracet.. prostě ano jsme v pr* ale právě takový obrat situace pomůže a musí přijít právě na derby. Hráči to moc dobře vědí !

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 13:03 |  
                  0 0

                  jste naivky:-)

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    judy     před 11 lety 24.09.2013 14:07 |  
                    0 0

                    A to si mam jako myslet že dostanem na prdel ? to prostě nejde , koukám pořád vzhůru jak v životě tak ve sportu to tak prostě fungovat musí !

                    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                      Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 14:28 |  
                      0 0

                      tam jsem koukal se Slavii poslední 3 roky. Ale víš co - já mám stejný přístup jako ty, ale jen u věcí, co je v mých si sílách alespoň minimálně změnit.

                      A to prostě současná Slavie není. Tam nevidím ani zrnko profesionalismu a zájmu..

                      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                        judy     před 11 lety 24.09.2013 14:44 |  
                        0 0

                        Doufám ( to slovo se současnou slavií tolik spojované ) že nám v obraně pomůže hodně Nevés, i v kabině by mohl pomoct když hráči uvidí že se něco děje to samé Lička by mohl pomoct naši příšerné ofenzívě, Škutka zatim poslední zápasy branky dává, Čonka už proti Jablonci předvedl že by mohl jít s forou nahoru, Rakovan holt ještě zbírá zkušenosti no... Petrák až se přesune zpátky na DZ tak věřím že to půjde protože proti Jablonci hrál osobku na Hubníka a toho k ničemu nepustil... Sp*rta nás těžce podcení a my se vyhecujeme... aspoň do derby mě prosím nechte tu naději po výhře která mě drží.

                        Pane Koubek věřím vám !

                      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                        ortevor     před 11 lety 24.09.2013 14:44 |  
                        0 0

                        bohuzel se obavam, ze kdyby do managementu SKS nastoupilo nekolik mistnich diskutujicich, ze uz diky nadseni a entusiasmu pro SKS by byli vetsi profesionalove nez nase slavne vedeni..protoze u nas by byl aspon videt zajem neco udelat, u tohohle vedeni zadny zajem nevidim...

                        v minulosti jsem pred kazdym derby veril alespon v dobry vykon nebo neprohru - ted poprve neverim v nic, mozna s trochou stesti to nebude debakl

                        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                          Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 16:10 |  
                          0 0

                          souhlasím. A musím říct, že se hlásím do první řady a nemusely bych prát přes sto litrů, jako jistě každej "hlavoun" v SKS má:)

                          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                            judy     před 11 lety 24.09.2013 16:26 |  
                            0 0

                            Já bych to dělal i zadarmo... co je víc než pomoct někomu koho máš opravdu rád !

                          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                            ortevor     před 11 lety 24.09.2013 17:13 |  
                            0 0

                            ja taky pevne doufam, ze az budeme jednoho krasneho dne mit noveho majitele, ktery vymete Augiasuv chliv, tak ze se podiva na SN a nekoho z nas si mezi zamestnance vezme :))

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  bongor     před 11 lety 25.09.2013 20:27 |  
                  0 0

                  Hoši,měli bysme rumunovi nechat bod,víte jak to potřebujou zase jednou vyhrát ligu a nebýt věčně druzí.Určitě nejsou lepší než jabka,dokud si ovšem neposlechnete Novu nebo nepřečtete spart,kde vás určitě přesvědčí o jejich světovosti.
                  Já si zcela vážně myslím,že nejsou o mnoho lepší ani než my.Ale co nám chybí ,to jsou zapřísáhlí antisparťani typu Latyho,nebo Řeháka.
                  Pamatuji se na šedesátá léta,kdy v mateřské péči ÚV KSČ byli často skutečně o dost lepší než my a stejně jsme je dokázali porazit právě když to vůbec nikdo nečekal.Ale za nás tehdy kopali srdcaři,na které pohled na rudá trika působil jako červený šátek na bejka a to vykonalo své.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      honzah (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:15 |  
      0 0

      Vidím to pesimisticky.

  4. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Betynka58     před 11 lety 24.09.2013 10:37 |  
    0 0

    Mimochodem, nevíte někdo, kde je konec Kusému? Když k nám před rokem a čtvrt nastoupil, předcházela ho pověst schopného a tvrdého manažera, byť z hokejového prostředí. Nikdy by mě nenapadlo, že po skončení jeho působení ve Slavii na něj budu s láskou vzpomínat ne pro jeho manažerské schopnosti, ale pro tu elementární slušnost a vstřícnost, která dnes ve vedení Slavie tolik chybí.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      honzah (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:16 |  
      0 0

      Zemanovci - Parbubický kraj - 3. místo kandidátky. Jinak tam je i krajským zastupitelem.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        jesperx     před 11 lety 24.09.2013 11:22 |  
        0 0

        Neuvěřitelné,kolik lidí z prostředí sportu tíhne k tomuto obskurnímu spolku:
        Nezmar, Komňacký , Kusý...přitom by člověk řekl, že jsou to inteligentní jedinci...

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          judy     před 11 lety 24.09.2013 11:29 |  
          0 0

          Tak on už tam měl pokud já vím už nějakou funkci i když byl u nás ..

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          honzah (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:32 |  
          0 0

          Tak SPOZ je takový podnikatelsko-odborářský holport, který dokáže absorbovat každého. Otázka je, kdo tam vlastně rozhoduje.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          martyni (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 11:42 |  
          0 0

          Prosim te, jsou to fotbalovy gumy.. nebo hokejovy..:). Nejakej sirsi rozhled bych fakt necekal.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          Jiri1     před 11 lety 24.09.2013 11:42 |  
          0 0

          U kuseho uz se pred rokem vedelo, ze by stejne nezustal a sel do voleb z predniho mista ,spravne tady byla polozena otazka , co by delali Banikovci nebo Spartane,.
          Nastesti nejsme oba zminene tabory fandu a mame mezi s sebou pomerne pasivni lidi, presto bych se nedivil , kdyby k necemu doslo.
          V zasade si myslim, ze pri derby bude na stadionu klid, ale okolo nej to bude hodne tvrde.nezavidim ani policistum ani lidem, ktwri budoz tuto akci zajistovat. Nejhorsi na tom je , neslo o nejaky cileny utok, to by asi scenar vypadal jinak, presto to byla silenost.
          V zasade je na tom nejhorsi, ze uz i letiti hools rezignovali a rikaji ,ze nema na Slavii cenu chodit, natoz jeste se za ni nechat zavrit..
          Zaver je jasny , klub neceka nic skveleho, bude se potacet na chvostu a pokud vedeni nevycisti ten chlev bude jeste hur, jenze ono vzhledem k nastaveni smluv i jejich neplneni klubem je veru cokoliv postihovat temer nemozne.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            spino     před 11 lety 24.09.2013 12:35 |  
            0 0

            Nebojte se, on už tady zanedlouho pan Babiš udělá pořádek.

            Všichni Držmíškové, Tepešové, Nouzákové, Býčkové, Raimanové a další paraziti budou utíkat rychleji, než Němci na konci druhé světové války k Američanům.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              1rytir     před 11 lety 24.09.2013 12:40 |  
              0 0

              To nemyslíš vážně, že ne? Pokud ano, pak jsi zešílel. Na to ovšem máš, jako fanoušek Slavie nárok :-))

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                spino     před 11 lety 24.09.2013 12:41 |  
                0 0

                Děkuji za pochopení.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              JardaSka (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 12:49 |  
              0 0

              Co máš proti Býčkovi a Raimanovi?Oni jsou ve vedení Slavie?Tak mi asi něco uniklo,no.Já myslel že jeden je manažer pro komunikaci a druhý dělá stránky.Tak ty fakt mohou za to co se ve Slavii děje.Ach můj bože Spino!

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                th     před 11 lety 24.09.2013 13:21 |  
                0 0

                Ban na ofic. webu se neodpouští. ;-)

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  spino     před 11 lety 24.09.2013 13:55 |  
                  0 0

                  Ten jsem dostal od někoho jiného. Od nich jsem dostal ban na facebook, za mojí otázku v google hangoutu. ;)

                  Mě ale spíš vadí úroveň oficiálního webu a komunikace obecně.

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    th     před 11 lety 24.09.2013 14:00 |  
                    0 0

                    Omlouvám se za nepřesnost.

                    Jinak úroveň komunikace obecně mi taky vadí, ale nepovažuji za primární viníky dva chlapy, kteří vedení slouží jako kanonenfutter pro fanoušky.

                    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                      Tomski     před 11 lety 24.09.2013 16:16 |  
                      0 0

                      ale tyhle chlapy odpovídají na oficiálkách na otázky ohledně lykantropie a když dáš otázku na hráče, kteří budou hrát o víkendu za admiru, tak se to nikdy nedozvíš...já nechci aby mi řekli že se jedná s tím a tím, ale profesionalitu...

                      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                        spino     před 11 lety 24.09.2013 16:18 |  
                        0 0

                        A má jí teda Řebíček, nebo ne? :D

                      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                        th     před 11 lety 24.09.2013 16:41 |  
                        0 0

                        Aspoň už víš, kvůli komu musí na takové pitomosti odpovídat ....

                        Jinak souhlasím, ale tam by stačil schopnější nadřízený (viz výše ''primárně''). Vzpomínáš si, jak tu mirros psával, jak si mu ''Soník'' stěžuje, jaký že je Kusý zlý šéf? On asi po nich chtěl alespoň elementární pracovní nasazení a taky se to po pár týdnech projevilo a s přimhouřenýma očima po celou Kusého éru web a komunikace obecně držela alespoň setrvalý stav. S nástupem Šeterleho to zase šlo dolů - volným pádem ...

                        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                          Tomski     před 11 lety 24.09.2013 16:46 |  
                          0 0

                          No Nouzákovou bych taky hnal...tiskový mluvčí musí mít úroveň nejen verbální, ale ona je fakt přemalovaná, ukazuje kerky (to jsem v žádné firmě snad neviděl...nemám nic proti kérkám, ale když mám oficiální výstup tak je neukazuju)...už začínám být negativní vůči spoustě věcem, u kterých bych dřív mávl rukou...

                          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                            th     před 11 lety 24.09.2013 17:30 |  
                            0 0

                            To jsi ji zvládl popsat velmi kulantně, já bych řekl opak dámy na pět. Ale těžko čekat, že se tím bude zabývat šéf, který dává dvacetiminutové interview živě v TV jen v košili navíc plandající z gatí. Tak si může manager chodit na dovolené, ale ne když jde reprezentovat společnost do médií. Bohužel už ani ten první dojem, nějaká snaha vyvolat zdání profesionality ve Slavii není.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            lassiter     před 11 lety 24.09.2013 12:40 |  
            0 0

            Tak jestli hools rezignovali a nebudou chodit, tak nevím, co je na tom nejhorší, naopak dobrá zpráva.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 13:15 |  
              0 0

              Jasně - a ty budeš na každém výjezdu fandit místo nich, je to tak? A další aspoň dvě stovky zdejších diskutérů vezměš s sebou, a žádný pyro, to se rozumí samo sebou - samej Mirek Dušín, jeden vedle druhýho. Tak to je super, pak samozřejmě tleskám a držím palce. Určitě se přístě v Jablonci potkáme.

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                JardaSka (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 14:43 |  
                0 0

                Slavoj,je nám jasný že si hools.Já osobně proti hools nic nemám pokud mají něco v hlavě(ne jen sračky a bitky),Ty zdá se jsi rozumný chlap,určitě ne 15ti letej blázen.Tobě nevadí,že pár jedinců hodí špínu na všechny fans?Nemám nic proti akci ale musí mít smysl,ne tohle.Chce to akci na jiných místech i když hráči taky hrajou hovno(na víc nemají),tak to chce akci Řebíček.P.S.:nic proti Pyro,když neohrožuje.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 15:07 |  
                  0 0

                  Ale ne, to se pleteš - já nemám s hools společnýho vůbec nic. :-)) Možná před pětadvaceti lety, ale to zas byly trochu jiný poměry. ;-)
                  A cítím potřebu znovu zdůraznit, aby nedošlo k omylu: nesouhlasím s kuklami, nesouhlasím se šutry. A jak výše uvádí Barra - určitě bylo lépe přijít v pondělí za světla a nezakuklen.

                  Na druhou stranu mě bytostně uráží přístup a chování některých (nevím, zda většiny) borců sešívaném dresu, kteří už nějaký pátek dávají nepokrytě najevo, jak lhostejná jim je naše Slavie. Dotýká se mě, když ani nejsou schopný vylézt po historickém debaklu a s nejvěrnějšími fandy diskutovat, co a proč se vlastně stalo. Hnusí se mi přezíravý postoj současného vedení, které už zřejmě postrádá jakoukoliv sebereflexi a do svého prohlášení klidně načmárá ještě více lží, než pan Škvor do své agitky ve Spartu.

                  A v neposlední řadě jsem asi ani – na rozdíl od mnoha zde diskutujících – nezapomněl, že k mládí patří horká hlava a mnohdy i nerozvážné činy. :-) V sedmnácti letech se těžko vstřebává, že je mnohdy lépe počkat do rána a stavit se na kus řeči na tréninku. Ale tak tomu bylo vždycky, nebo ne?

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    wymaz     před 11 lety 24.09.2013 15:52 |  
                    0 0

                    Hezky jsi to vystihl, souhlasím!!!

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                Maeden (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 15:14 |  
                0 0

                Fandit? Viděl jsem ty hovádka, co zapálili s Ostravou ty černé dýmovnice zcela na hovno, ihned po akci se hrdě zdekovali z Edenu, fotbal nebo fandění bylo to poslední, co by je zajímalo. Fakt je, že nevím, jestli patřili k hools, vylízaností by se mezi nimi ale neztratili.
                Ti co stáli kousek pode mnou na MB k hools pravděpodobně patřili, uniformy - černé hadry od Adidasu nebo nějaký ten Tchoř Steiner apod., hlavně proboha ne nic červenobílého, oni jsou přece elita. Někteří z nich tedy občas i zafandili, většinu první půle se ale strkali mezi sebou nebo mleli nesmysly, ze kterých vyplynulo, že fotbal je zajímá asi jako mě chov bource morušového.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 13:25 |  
        0 0

        tady se nemá řešit politika a každý den se tu rozjede podobná debata, v inzerci nám běhají spasitelé světa ze Svobodných, kam to spějeme? :-)

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          dArtagnan     před 11 lety 24.09.2013 17:34 |  
          0 0

          Za reklamu si můžeš sám... stačil by obyčejný ADBlock a je fuč.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            Thorklaer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 18:18 |  
            0 0

            no, na mobilu mi to vypnout v Exploreru nejde:-(

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      spino     před 11 lety 24.09.2013 12:28 |  
      0 0

      Co Bicanova kauza s fanklubem? Koho to tenkrát urazil? Pana Kroba?

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      th     před 11 lety 24.09.2013 13:20 |  
      0 0

      Už výše se o tom strhla diskuse, typicky v duchu 'sešívaní drží spolu'. V podstatě říká, že s Kusým a Kubíkem měl nějakou naději, že to bude fungovat důstojně, tak Slavii a jim dal šanci a podpořil ten cirkus, ale zase naději brzy ztratil spolu s koncem toho dua. Nemyslím, že je mezi Slavisty s tímto názory osamocen, on to na rozdíl od běžných fans může vyjádřit nějakým výraznějším gestem, ne jen si obléct dres naruby ... A že hájí a skoro až fanaticky buduje kult osobnosti svého otce? Kdo jiný by měl.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        spino     před 11 lety 24.09.2013 13:55 |  
        0 0

        Je to prostě zmatený člověk. Jednu dobu plive na fanoušky, pak zase na vedení.

  5. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Tugarin     před 11 lety 24.09.2013 14:24 |  
    0 0

    Pánové, největší omyl, kterého se dopouštíme spočívá v tom, že máme mylnou představu o hráčích a jejich zaujetí pro Slavii. Většina z těch co k nám předstoupili, sice pronesla obvyklé floskule o jménu Slavie atd., ale pokud by jim o něco lepší podmínky nabídla třeba Příbram, tak nazdar slavné jméno. Představa, že budou mít potřebu si něco vyříkávat, nebo předvádět slávistické srdce při děkovačce je mylná. Když vidím emoce na hřišti, tak mi to připadá jak sledování akvária s kapry a jedním hysterikem (Kisel). To nejlepší, co Slavia dnes může získat, je profesionál typu Nevese, který odvede své v kominuikaci, ale těžko můžeme čekat, že přijdou srdcaři, kteří budou mít za Slavii za svou. Většina hráčů, které jsem schopni ulovit nějakým způsobem restartuje kariéru.

  6. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Borris     před 11 lety 24.09.2013 15:36 |  
    0 0

    No teda já nevim pánové, ale také jsem si přečetl ten rozhovor s Ivanem Bicanem a nepřijde mi že by plácal nesmysli. Vždyť má naprostou pravdou! A ve spoustě věcí mi opravdu mluví z duše. Na vedení opravdu není vidět ani krapet snahy Slavii za každou cenu dostat zpět nahoru, Kubíka si tam opravdu vzali jen jako loutku a on to pak taky prokoukl a spousta dalších věcí.... To je všecko pravda a jsem rád že na to někdo poukázal opravdu nahlas.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 15:38 |  
      0 0

      Jen to trochu kali fakt, ze pred par mesici naopak Bican hlasil, jak je Rebicek spasitel a vsechno je uplne v pohode.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Borris     před 11 lety 24.09.2013 15:43 |  
        0 0

        jo no to máš pravdu. Ale asi mu holt uvěřil a naletěl tak jako někteří další z nás. Já první rok až dva také věřil, že s tím Řebíček skutečně chce něco udělat. Bohužel jsem se taky spletl.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          quelhar (admin)     před 11 lety 24.09.2013 15:48 |  
          0 0

          Nicmene jsem slysel od nemala lidi, kteri s Ivanem Bicanem prisli osobne do styku, ze to opravdu nema v hlave uplne v poradku.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            Borris     před 11 lety 24.09.2013 15:50 |  
            0 0

            tak nevím je to možné, já ho neznám osobně. Jen říkám, že s tím co píše v rozhovoru se plně ztotožňuju.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          Jiri1     před 11 lety 24.09.2013 15:52 |  
          0 0

          Co to tady proboha pindate, komu naletel, 3x zmenil nazor presne podle vzoru, kdo da vic, druhy uz enda nic. Bican a Slavista , ale jo, kdyz bude Vipka , zradzlko, listyz gratis , naka ta honoreisn, zlata Bicanova , ta se sice nechala vozit it taxikem, dokonce se tenkrat jeden z fandu vydaval za syna y Ameriky , ale mela svou stopku, urcite by za normalnich okolnosti 6x nezmenila nazor.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            wymaz     před 11 lety 24.09.2013 15:57 |  
            0 0

            Ano pane Jiří1, také velice trefné. Ono že je někdo legenda, neznamená že nedělá chyby a už vůbec to neznamená, že jeho syn nemůže být jelito.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 16:36 |  
              0 0

              A navíc je otázka zda by se spíš Pepi za svého syna nestyděl,když se točí jak korouhvička, podle toho z koho něco kápne.To by Pepi kdysi odešel ze Slavie za lepším,kdyby se choval jako jeho synátor.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            spino     před 11 lety 24.09.2013 16:23 |  
            0 0

            Jak to vůbec dopadlo s těmi jeho trofejemi? Já akorát vím, že dal Řebíčkovi nějakou vázu jako dar.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              judy     před 11 lety 24.09.2013 16:30 |  
              0 0

              Mám pocit že je zapůjčil do síně slávy.

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                vlk30 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 16:39 |  
                0 0

                Třeba už zažádal o její navrácení a kdo ví jak to dopadne s tou fotkou na průčelí stadionu...

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  jane (admin)     před 11 lety 24.09.2013 17:05 |  
                  0 0

                  Ja myslim, ze to nebyla zadost, ale prikaz :)

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            Borris     před 11 lety 24.09.2013 16:51 |  
            0 0

            no takže dobře Jiri1 teď ti něco natvrdo napíšu i já. Opravdu nikde nepíšu o tom, že je Ivan Bican slávista. Vím že v nějakém rozhovoru psal, že rozhodně není takový slávista jako byl jeho otec a matka. Dokonce ani nepíšu nikde o tom, že ho znám, že vím jaký je atd. A opravdu tady nikomu nic nevnucuju. Jediné co jsem napsal je, že souhlasím s tím co psal v rozhovoru. Tvoje příspěvky ve kterých se neustále tasíš s tím, jak jsi mluvil s tímhle a s tímhle člověkem a jak ti tenhle a tenhle říkali že je to se Slavií v pr*eli a že máš informace odtud a odtud a děláš bůhvíjak nejsi zasvěcený do dění ve Slavii, už tu všichni známe. Někteří ti možná věří, já si o tom myslím svoje.

            Třeba ho opravdu znáš, já ti to neberu. Ale mě to stejně nezajímá, jen jsem vyjádřil souhlas s tím co píše v rozhovoru. Takže mě tu laskavě přestaň poučovat a nech si ty moudra pro někoho jiného. Děkuju.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 17:37 |  
              0 0

              Klíííd.... Poslední, co nám chybí je, aby jsme se tu hádali mezi sebou... ;-)
              Myslím, že sis to vzal zbytečně osobně, Borrisi. Pan Jiří má někdy takové přímější vyjadřování, no. Navíc myslím, že se navzájem nevylučujete - s některými výroky pana Bicana mladšího v uvedeném rozhovoru asi dá souhlasit, ale to, že se točí se svými názory jako korouhvička, z důvodů více či méně zištných, také bude zjevně pravda.
              United we stand one and all!!

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                Borris     před 11 lety 24.09.2013 19:59 |  
                0 0

                ale jo máš pravdu, já jen nemám rád takové ty typy lidí, kteří všecko vědí nejlíp a nepřipustí že by mohla být pravda jiná. Jak říkal Radek Převrátil "nejčastěji se mýlí ti, kdo nepřipustí že by se mohli mýlit" :-) Já Ivana Bicana neznám, takže těžko to můžu hodnotit. Proto jsem mluvil jen čistě o tom co psal v rozhovoru. Ale jinak máš pravdu, že Bicanovi názory jsou hodně proměnlivé. Ale třeba předtím opravdu uvěřil že to Řebíček myslí dobře. Ale třeba taky ne, kdo ví. Právě proto že o tom nic nevím, tak bych nerad někomu křivdil.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  Tomski     před 11 lety 24.09.2013 20:10 |  
                  0 0

                  já s tím co v rozhovoru taky souhlasím, ale tím jak mění názory už pro mě není důvěryhodný...

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    Jiri1     před 11 lety 25.09.2013 13:59 |  
                    0 0

                    Heledte Borissi , po dlouhe dobe jsem stravil jedno puldne na internetu a zde, diskuze se tady toci neustale okolo toho , jaky je , nebo neni Bican. Vubec se nemusim tasit s kym jsem mluvil, pred 10 lety jsem mel tu moznost to zazit na vlastni kuzim snad jen dovetek Vesely, Herdove, Mares, jsou jen slaby odvarek., jinak uz jsem se ani nechtel hadat, jsem doslova sileny z te situace mezi fanky.

  7. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Tonda     před 11 lety 24.09.2013 17:03 |  
    0 0

    Víte co je na situaci kolem naší Slavie nejhorší? Že hráči, vedení, majitel - všichni až na pár vyjímek to mají těžce na háku. Jediné co nám zbývá je víra že ti lidé jednou odejdou a Slavie tu zůstane dále.Musíme prostě vydržet než si se Slavií tito lidé vykonají co potřebují. Silou nic nezmůžeme. Těžko polemizovat proč je to v současné Slavii jak to je, ale rozhodně to není smůla při výběru hráčů, ani nedostatek financí na jejich zaplacení. Celá naše společnost je ovládána zkaženými lidmi atěch s čistými úmysly je pomálu. Já jen doufám že ten kdo Slavii převezme v budoucnu bude z té hrstky poctivých lidí. Do té doby nemá smysl kazit si náladu výsledky té sebranky. Slavii nezničili jiné síly než pár vykutálených podnikatelů. Slavie je v lidech a všechny lidi není možné zničit.

  8. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Navar (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 17:36 |  
    0 0

    Vy mě fakt bavíte. Pan Ivan Bican řekne absolutní pravdu, která by se měla tesat do kamene, a mnozí nýmandi, hlupáci či nezkušení puberťáci tu na jeho adresu cosi vyzvrací.
    Víte, pan Bican byl vychován slušným a zásadovým člověkem s obrovským životním příběhem, který odmítl nacisty i komunisty, přestože mu hrozila smrt... Zatímco většina z nás byla vychována kariérními komunisty (v roce 1989 jich tu bylo milion), jejichž životním krédem byla obehnost.
    Tečka.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 17:40 |  
      0 0

      Bývalo tu dobrý zvykem vyjadřovat svoje názory bez urážek ostatních diskutujících... na rozdíl od diskusí na #slaviaofficial. Díky předem.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Navar (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 17:43 |  
        0 0

        Já tu diskutuji už tak deset let (na oficálkách nikdy). Poprvé jsem se neudržel a nelituji. To, co tady od mnohých čtu, je něco tak ubíjejícího, že si zaslouží tvrdší a zásadovější odsudek.
        PS: Vulgarismus jsem nepoužil...

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 17:57 |  
          0 0

          Já jsem o vulgaritách nepsal nic. I když to, že bych si snad nedejbože mohl i domýšlet, že i mě podezříváš, že mě vychovali kariérní (nebo jakýkoliv jiný) komunisti, mě tedy vulgární přijde dost. Fakt nevím, proč si tady musíme navzájem nadávat, když nás evidentně trápí stejná starost o sešívaný klub??

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Navar (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 17:48 |  
        0 0

        Naopak. Výročí legendy Bicana a privatizace Slavie do rukou gaunerů je mnohem důležitější než jedno ze stovek derby

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          Tomski     před 11 lety 24.09.2013 17:52 |  
          0 0

          jenže výročí a privatizace jde mimo nás...derby můžeme ovlivnit...

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      Tomski     před 11 lety 24.09.2013 17:47 |  
      0 0

      tak ale u pana Ivana se pravda každý půl rok mění...ty řeči by měly hodnotu kdyby před půlrokem neříkal opak a půl roku předtím zase něco jiného...to že je někdo někým vychováván neznamená, že je stejný...

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Navar (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 17:54 |  
        0 0

        Proboha, názory nemění jen hlupák. Naopak - názor si člověk vytváří postupně, na základě zkušeností a argumentů. Co vypadalo jako bílé, může se záhy zjevit v pravé černé barvě.
        Já jsem třeba kdysi uvěřil Doležalovi s Rosenem a spol., než jsem zjistil, jak sprostě okradli ENIC. A k jakému huntu přivedli Slavinku.
        Věřil jsem v čerstvý vánek Topolánek, než jsem zjistil, co je zač se svými Dalíky, Řebíčky, Pavlem Němcem...
        Pan Bican prostě před půl rokem uvěřil. Spletl se a je ochoten to uznat. A já si ho za to vážím - tady na fóru se pleteme dnes a denně.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          Tomski     před 11 lety 24.09.2013 18:08 |  
          0 0

          ale já mu to neberu...o vstupu do síně slávy svého otce řekl po ND že nesouhlasí a teď se ohání tím že Pelta se omluvil v ND...názory měnit může, ale už si o nich myslím své...kdo ví co bude vyprávět za rok ??

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            JardaSka (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 18:57 |  
            0 0

            Chlapci a děvčata mějte se tu dneska fajn,rád jsem podebatoval,napsal své názory,zasmál se.Vykašleme se na Ivánka a těšme se na sobotu.Věřím v zisk bodu.SKS Navždy!!!

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              MamlasPrvni     před 11 lety 24.09.2013 20:02 |  
              0 0

              Synové se Pepimu nepovedli Josef odsouzený kriminálník v Belgii a Ivan není o nic lepší. Nezapomenu jak pan Bican chodil po bazarech vykupovat nazpět trofeje které mu jeho nezverný syn zastavoval aby měl na alkohol.

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                warhammer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 20:45 |  
                0 0

                Zato Vy jste se podle jména povedl, pokud tedy cílem Vašich rodičů bylo porodit mamlase.

                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                  MamlasPrvni     před 11 lety 24.09.2013 20:49 |  
                  0 0

                  co konkrétně na mém příspěvku nechápete ? vše je dohledatelné na internetu a co se týká zbytku on by se v Holešovicích někdo našel kdo si vzpomene co byly synové pana Bicana zač

                  • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                    warhammer (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 20:56 |  
                    0 0

                    Váš příspěvek naprosto chápu. Nevím, proč by se měl zrovna při příležitosti stých narozenin Pepiho Bicana kdejaký jouda otírat o jeho rodinu. Pokud v ní byly nějaké problémy, zcela jistě to není Vaše starost.

                    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                      Edwardtheiron     před 11 lety 25.09.2013 01:01 |  
                      0 0

                      Kecáš blbosti! Nebudeme se tvářit, že se něco nestalo, jen proto, že se slaví výročí. Řeč není o Pepim, řeč je o jeho potomstvu a to se zkrátka nepovedlo!

                      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                        warhammer (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 01:25 |  
                        0 0

                        Doporučuji vzít si něco na tlak, pokud už si tedy musíme tykat.
                        Vy jste se třeba taky nepovedl, ale rozhodně o tom nebudu psát pod článkem o stém výročí narození Vašeho otce.

                        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                          Edwardtheiron     před 11 lety 25.09.2013 07:06 |  
                          0 0

                          Můj tlak je v pořádku, nechápu souvislost, stejně tak jako nechápu, proč se musíš navážet do diskutujících, kteří zrovna nesdílí tvůj názor. A už vůbec mi není jasné, proč hodláš určovat, kde a kdy se tyhle názory můžou nebo nemůžou psát.
                          Pokud máš problémy s tykáním, tak máš holt smůlu. Je to internetová zvyklost a jestli si chceš na něco hrát, tak prosím.

                          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                            warhammer (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 10:01 |  
                            0 0

                            Nevím, co Vám není jasné. Někdo (mamlasprvní), se zaregistroval jen proto, aby jeho jediným příspěvkem na tomhle fóru byla sprostá pomluva Bicanovy rodiny.
                            Z toho moje původní reakce.
                            Vy podle mne nevíte o Bicanově rodině nic, přesto jste si jist, "že se jeho potomstvo nepovedlo".
                            Pokud Vás pouze baví opakovat nějaké hospodské drby, tak gratuluju.

                            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                              Edwardtheiron     před 11 lety 25.09.2013 16:14 |  
                              0 0

                              Aha, takže teď už ti nevadí, že je to psáno pod článkem o Bicanově výročí, teď už jsou to podle tebe pomluvy. Tím ovšem jen dáváš najevo, že o tom nic nevíš ty. To je ovšem tvůj problém.
                              Tudíž abych to shrnul: Nevědomost hříchu nečiní, ale určitě ti nedává právo rozhodovat o tom, co se kam smí napsat. A mimochodem, frekvence tvých příspěvků také není zrovna zdrcující.

                              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                                warhammer (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 16:56 |  
                                0 0

                                Ty prášky na tlak jsem Vám doporučoval, protože jsem se domníval, že ten je příčinou Vaší zmatenosti.
                                Vadí mně, že někdo cítí potřebu se registrovat jen proto, aby vyblil nějakou pomluvu k článku o stém výročí narození J. Bicana.
                                Čemu na tom nerozumíte? Co to má společného s četností mých příspěvků?
                                Jestli dovolíte, rád bych náš plodný dialog definitivně ukončil.

                                • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                                  Edwardtheiron     před 11 lety 26.09.2013 07:05 |  
                                  0 0

                                  A mě zase vadí. když někdo chce určovat co se smí napsat. Čemu na tom nerozumíš? Zmínka o četnosti tvých příspěvků se týkala poznámky o tom, že se mamlas zaregistroval jen kvůli pomluvám.
                                  K ukončení dialogu ti dávám svolení.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            Tomski     před 11 lety 24.09.2013 21:08 |  
            0 0

            omlouvám se...teď nevím jestli vážně nezměnil názor na síň slávy až letos...ještě bych dodal, že na své názory má právo a měnit je může i podle událostí poslední doby, kterými nemyslím špatnou sportovní stránku...on do některých věcí může vidět a nejspíš i vidí i víc než my...

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          bongor     před 11 lety 24.09.2013 22:27 |  
          0 0

          Máš pravdu Navare,já jsem taky uvěřil Rosenovi s Doležalem a přiznám se ,že také často měním názor ve světle nějakých nových faktů.Problémem je,že každý člověk nemůže mít svou detektivní kancelář a naše žurnalistika je v hrozném marasmu,jako ostatně téměř všechno ostatní a skoro není rozdíl mezi bulvárem
          a seriozními zprávami.Je to hlavně tím,že nikdo nenese zodpovědnost za případné lži.Málokdo si dovolí za soudobé justice riskovat na svou ochranu soudní řízení,když nerozhodují fakta,ale právní názory soudců.A tak váháme,hledáme pravdu a často ji nenacházíme.Naši fotbalisté,ti v červenobílých dresech s hvězdou na srdci,tento dres několikrát zostudili nevídaným způsobem. Násilí na nich samozřejmě neuznávám,ale dokáži se vžít do pocitů mladých kluků,kteří jsou terčem posměchu třeba svých rudých rivalů,že se neudrží a udělají sice hloupost,ale alespoň něco.Samozřejmě to bolševický tisk ještě patřičně přibarví,taky povedená Nova nezůstane zpět a máme tu obraz násilníků,kteří nemají v české kotlině konkurenci.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            spino     před 11 lety 24.09.2013 23:34 |  
            0 0

            Jediný pravdivý zdroj informací je Česká pozice. Pak ještě možná zpravodajství pana Šinágla.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              Navar (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 11:08 |  
              0 0

              Šinágl :-) Někdy bych chtěl vidět, jak vypadáte spino...

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            Navar (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 11:18 |  
            0 0

            Nechci zabředávat do této diskuze, chápu, že jste měl, bongore, zřejmě na mysli sportovní žurnalistiku, s čímž souhlasím. V oblasti ekonomicko-zločinecko-politické, což se dnes nazývá "Prorůstání organizovaného zločinu do státní správy", máme vynikající žurnalisty. Jaroslav Kmenta, věřte s nasazením vlastního zdraví, odhalil černé fianncování ODS v 90. letech, ekonomické pozadí Stanislava Grosse, napojení podsvětí v čele s Františkem Mrázkem na politiku, různé Íčka, Téčka a Káčka, či hrůzné praktiky ABL a VV, financovaných kmotrovskou částí ODS, která se neštítila mlátit na Praze 11 místní aktivisty. Díky Sabině Slonkové a Jiřímu Kubíkovi víme, čeho je schopen Miroslav Šlouf a celé pozadí Miloše Zemana. Díky Janě Klímové známe pozadí obřích podvodů při privatizaci mostecké uhelné a Škody Plzeň... Díky MF DNES se lidé mohli před prezidentskými volbami detailně seznámit s černotou ve financování aktivit kolem M. Zemana, s neustálým a promyšleným lhaním a s podrazy.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      slaviator     před 11 lety 25.09.2013 13:50 |  
      0 0

      souhlas!

  9. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Tomski     před 11 lety 24.09.2013 20:54 |  
    0 0

    neví někdo jestli je Neves náš ? nebo to ještě může neklapnout ? na twitteru napsal spartman Konečný: Klub tají před vlastními fanoušky angažování posily v dětinsky bláhové naději, že tím zaskočí protivníka. #zakonyceskehofotbalu...ty by na nás sedělo...

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      judy     před 11 lety 24.09.2013 21:13 |  
      0 0

      je vše "prý" dotaženo téměř do konce a jen se dolaďují lehké legislativní náležitosti. aspoň tak o tom všichni mluví. Zatím tomu asi jako většina věřím.

  10. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 21:17 |  
    0 0

    Zdravý rozum v sešívaných barvách neumřel - děkuji Odboru přátel coby tradičnímu zástupci červenobílé fanouškovské obce:
    http://www.fo-slavia.cz/?p=3546#more-3546

    Vedení Odboru přátel považuje události z nedělní noci za velmi nešťastné. Násilí není řešením většiny problémů a ani aktuální situace ve Slavii není takový případ. Nesouhlasíme s těmito kroky fanoušků a žádáme všechny fanoušky, aby nepokračovali v podobných nátlakových akcích.


    Na incident, jenž se udál v neděli před půlnocí u stadionu v Edenu, je však třeba se dívat v širších souvislostech. Z pohledu fanoušků neřešení problémů spolu s nezodpovědnými výkony některých hráčů v některých zápasech a nedostatkem informací vedou k celkové frustraci a ke zkratkovitým jednáním radikální části fanoušků.

  11. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    Barra     před 11 lety 24.09.2013 21:28 |  
    0 0

    Dovolím si poznamenat, že i v Belgii má jméno Josef Bican zvučný ohlas. Pepi Bican trénoval na přelomu ´70 let minulého století KSK Tongeren, který před jeho příchodem téměř vypadnul z 4.ligy do ligy na provinciální úrovni. Pod Pepi Bicanem postoupil hned první sezónu do třetí ligy, prohráli jen 1 jediný zápas. Následující sezónu tento Meisterstueck opakoval s postupem do druhé ligy, opět jen s jedním prohraným zápasem. V třetí sezóně pod Pepim Bicanem se Tongeren pohodlně udržel v druhé lize, až téměř 10 let po jeho odchodu postoupil Tongeren (krátkodobě) do první ligy.

    Ve stejném období byl u Crossing Molenbeek hrací trenér Josef Masopust, kterému se také podařil postup do první ligy. V létech ´80 se Masopust vrátil na 4 sezóny jako trenér do druholigového KSC Hasselt.

    Do třetice jsme měli Ladislava Nováka, který byl od roku 1974 téměř 10 let trenérem v Belgii, mimo jiné také u mého Beerschotu.

    Velikáni českého fotbalu našli svojí cestu i v zahraničí a byli úspěšní – společně to vydrželi Pepi Bican, Josef Masopust a Láďa Novák v Belgii přes 18 let.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      bongor     před 11 lety 24.09.2013 22:38 |  
      0 0

      Ahoj Barro,Tvoji poznámku o věhlasu Velkého Pepiho i v Belgii čtu s uspokojením.Pepi Bican si zaslouží,aby se o něm vědělo co nejvíc.
      Výše jsme se dozvěděli o je ho statečnosti s níž nejen že drtil své soupeře na zeleném trávníku,ale i čelil zvůli nacistů i komunistů.Jeho osud mi hodně připomíná osud mého tatínka,který byl stejně jako jeho bratr persekuován po roce 1948.Byl to mimo jiné také výborný tenista a stolní tenista,hrál za Vysokoškolský sport Praha,po válce
      dostudoval práva, ale brzy ho komunisti "dali do výroby",dělal horníka a hutníka na Kladně a taky zedníka.Nikdy se nepoddal.
      Já bych nikdy nedokázal to co on a tím méně to,co dokázal náš slavný Pepi.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Barra     před 11 lety 24.09.2013 23:52 |  
        0 0

        Ahoj Bongore, tak takové příběhy jako tvého tatínka jsou pro ty, kteří nežili za železnou oponou, těžko uvěřitelné, natož pochopitelné. Praha – Brussel je jen nějakých 900 km od sebe, ale před 1989 se jednalo o jiný svět. Já zírám při starých filmech na ty všepřítomné nápisy, kde strana byla glorifikovaná, když vidím, jak kdysi ve zprávách byly opěvované úspěchy pracujícího lidu, jak se zdůrazňovalo jak míruplný východní blok byl proti krvežíznivému západu. Retro-seriál Vyprávěj mi haldu věci objasnil. Pro ty kteří tady nežili, je neuvěřitelné, že Václav Havel byl ještě v lednu 1989 v kriminále jako politický vězeň, aby necelý rok po té se stal prezidentem.

        Já bych v každém případě nikdy nebyl takový hrdina jako on, abych raději nějakých 5 (nebo kolik to bylo) let seděl, než abych ohnul páteř před režimem. A jmenoval jsem sice Havla, ale to platí pro těch tisíce dalších, kteří byli na tom jako tvůj tatínek, který byl nucený aby pracoval jako horník, nemluvně o všech jiných persekucích, způsobené tím jak se režim snažil své občany vést ve svých kolejích. Režim, který nutí své děti být ´šťastné´ dle jeho představ a je naopak raději nechá zastřelit, když tyto děti chtějí poznat život za železnou oponou a snaží se vlast opustit, nemůže být ten správný.

        A raději rychle budu končit, než Quelhar začne mazat. Dobrou noc.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          slamacek (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 10:51 |  
          0 0

          Barra > ja si naopak myslim, ze to sem patri! At uz Pepi, nebo Havel. dulezite je jak jsou tito lide vnimani splecnosti! O Pepim nemam nejmensi pochybnost, ze to byl rovny chlap! Nikdy jsem na jeho adresu neslysel nic zleho, vsichni jej chovali a chovaji v ucte. Je proto nepochopitelne jakym zpusobem se k nemu i pak CMFS choval. Misto aby se jej zastal a uznal mu napr. protektoratni goly (o moc mene vyzname jsou?)
          kdyz ale zminujes Havla, je zajimave co jsem ted slysel...no nic pekneho to nebylo a rezim ktery tu byl byl zvlastne nastaveny k nekterym lidem zrejme. mozna ta osoba vedela vic a mozna, ze to byla osoba s rezim uzce spolupracujici. To nevim. Kazdopadne je fajn, ze svet I Havla vnima jako vyznamnou ceskou osobnost. Protoze nam obycejnym zustanou nekere veci utajene, tak jej budeme mit za osobu hodnou nasledovani! vic takovych lidi! a aspon jednou bych rad zazil podobne cestnou osobu v pozici naseho majitele!

  12. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    honzah (přítel SN)     před 11 lety 24.09.2013 22:41 |  
    0 0

    Jak je to s tím Nevesem?

    A) Držmíšek ho nestihl zaregistrovat včas a teď se snaží uprosit svaz o výjimku.
    B) Držmíšek už na svazu nepochodil a teď vymýšlí zdůvodnění pro fanoušky.
    C) Slyším trávu růst a rychlík Držmíšek, který za 7 hodin udělal vlastní přestup, teď už 2 dny pouze shání zbylé náležitosti.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      Barra     před 11 lety 24.09.2013 23:04 |  
      0 0

      Dle webu LB Chateauroux už není Fernando Neves člen klubu a byl transferován.

      http://www.berrichonne.net/joo/transferts-20132014.html

      Trvá nějaký čas než se potřebné formality z původního klubu přepošlou (i když v dnešní době to snad půjde elektronicky (?!) a naopak Slavii doručí na FAČR. Takže těch 48 h bych nebral jako něco tragického.

      Jestli má Neves podle Koubka fyzičku na to, aby odehrál celý zápas proti Spartě, tak určitě nastoupí podle mě.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      dArtagnan     před 11 lety 24.09.2013 23:17 |  
      0 0

      Tipuju
      D) Neves je náš, ale s prohlášením se čeká, až si ředitelka komunikace domaluje nehty.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        spino     před 11 lety 24.09.2013 23:48 |  
        0 0

        Nouzáková dělá poslední dobou na tiskovkách jenom ostudu a to jsem jí měl ze začátku docela rád.

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          Barra     před 11 lety 24.09.2013 23:54 |  
          0 0

          Neříkej.

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            spino     před 11 lety 25.09.2013 00:04 |  
            0 0

            Jak už to někde někdo psal, nechápu, že tisková mluvčí a náš generální choděj na tiskovky oblečený, jak když právě vylezli z diskotéky. Za pana Kusého musel mít každý člen personálu včetně trenéra společenský oblek. Já společenský oblek nevyžaduji, ale vyžaduji alespoň nezbytnou profesionalitu.

            • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

              spino     před 11 lety 25.09.2013 00:05 |  
              0 0

              Šeterle je prostě manažer, který zaspal dobu. Dnes už se vyžaduje víc, než zákulisní kontakty všeho druhu.

              • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

                Steve2924 (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 08:41 |  
                0 0

                Jednou s tebou i souhlasím, že Šetrle asi zaspal v 90 letech. No ale tak to vlastně můžeme být rádi, že do TV nechodí v teplákovce...

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        honzah (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 15:08 |  
        0 0

        Bingo!

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      spino     před 11 lety 24.09.2013 23:42 |  
      0 0

      Pokud to už klaplo, tzn. sehnaly se peníze, tak se už o administrativní záležitosti nebojím. I když ani tohle není Držmíškova silná stránka, myslím, že i v případě zpoždění se to vyřídí, protože Držmíšek má přátelské vazby na české fotbalové podsvětí.

      Spíš by mě zajímalo, kdy budou zhodnoceny výsledky jeho práce. Ličku si vytipoval Koubek a Neves je zase na doporučení Ličky.

      Držmíšek se tady půl roku drbal na prdeli a nepřivedl ani jednoho hráče. To je přímo skandální.

      Ještě mi vrtá hlavou, jestli ti testovaní cizinci byla Šeterleho kouřová clona, nebo další materiál od spřátelených agentů pana Držmíška.

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        slavoj71 (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 09:33 |  
        0 0

        Spino, nechtěl by si zase laskavě zmizet tapetovat na oficální stránky? Třeba ti tam ještě nějaký nový nick sežerou...
        Držímíška neznáš, o jeho práci víš hovno, o tom, kdo se kamarádí s jakými agenty nemáš ani potuchy. Přesto je tady půlka diskusí je tady zamořena tvými výblitky.

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      Khadgar     před 11 lety 25.09.2013 00:46 |  
      0 0

      Možná vázne transferkarta, tam to může trvat.
      Ale taky bychom se měli vzhledem k současnému stavu klubu připravit na variantu, že se to po*ralo... Nedivil bych se tomu a snad by mě to už ani nerozčílilo. Doufám však, že je vše v pořádku. Stopera zoufale potřebujeme. A pak asi další čtyři hráče :)))

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      tolsimir     před 11 lety 25.09.2013 09:50 |  
      0 0

      situaci okolo Nevese se pokusim dnes zjistit, tak verim, ze za zhruba 4 hodiny jiz budeme moudrejsi

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        judy     před 11 lety 25.09.2013 10:46 |  
        0 0

        Je náš. na derby bude ready :) a teď jen aby to stálo za to..

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      martyni (přítel SN)     před 11 lety 25.09.2013 11:26 |  
      0 0

      Ja bych nijak nevinil PR slavie, tyhle diskuse se stale opakuji a je jasny, ze na ofic webu mohou byt jen veci definitivne potvrzeny, nemuzem cekat, ze se tam budou objevovat informace s nejakym predstihem..

    • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

      subHuman     před 11 lety 25.09.2013 11:18 |  
      0 0

      Dnes odpoledne...

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        judy     před 11 lety 25.09.2013 11:21 |  
        0 0

        Bude tam přítomen někdo ze SN ? a pokud ano bude z toho lehký report prosím pro zvědave fanoušky jako já ? :)

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          quelhar (admin)     před 11 lety 25.09.2013 11:23 |  
          0 0

          Predpokladam, ze nikoli, ale snad da nekdo z OP nebo TS vedet, jak to dopadlo...

      • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

        Tomski     před 11 lety 25.09.2013 11:28 |  
        0 0

        na isportu píšou, že v 13.00 tiskovka sk slavia praha...předpokládám, že to totožné ?

        • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

          AlesJa     před 11 lety 25.09.2013 11:33 |  
          0 0

          myslím že to bude k Nevesovi

          • Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

            Tomski     před 11 lety 25.09.2013 12:48 |  
            0 0

            tak je to k derby...

  13. Re: Ve středu 100 let od narození Pepiho Bicana

    sicilianbrno     před 11 lety 26.09.2013 17:45 |  
    0 0

    Nevíte někdo jestli existuje nějaký video s gólama Pepiho Bicana? Říká se že není bohužel natočen ani jeden gól, ale přijde mě z reportáže co měla Nova, že tam pepi při vštřelené brance zachycen je
    http://www.youtube.com/watch?v=dEoFeGLfmVg
    přesněji čas 1:51, pak možná 3:33 (šance) a 3:37 gól.

    Co myslíte pletu se nebo je to Pepi?