B-Tým

Juniorka: Pardubice - Slavia 1:5

Juniorka se pokusila udržet sérii neporazitelnosti na hřišti posledních Pardubic. To se jí dle očekávaní podařilo, když svého soupeře porazila rozdílem třídy v poměru 5:1.

Pardubice - Slavia 1:5 (0:2)

Branky: 62. Knotek - 2. a 41. Škutka, 79. Čepelák, 84. Kolařík, 90. Zámečník

Sestava: Řehák - Herc, Čepelák, Kolařík, Čonka - Verner - Bazal (83. Zámečník), Šimeček, Hrubý, Hurka (62. Peterka) - Škutka (62. Liška)

Slávisté začali jako favorité utkání zostra a hned ve druhé minutě otevřel ranou k tyči skóre Škutka. Sešívaní měli nadále převahu, Hurka neproměnil dvě velké šance, když ho jednou vychytal brankář a podruhé zastavila tyč. Musel to tak být až znovu Dávid Škutka, kdo vstřelil uklidňující druhý gól. Nejdříve ještě šanci neproměnil, ale krátce poté už neměl problém z deseti metrů překonat brankáře domácích.

V druhé půli se jako první paradoxně radovali hosté, když v jejich první šanci v zápase nezaváhal tváří v tvář Řehákovi Knotek a ukončil tak dlouhotrvající neprůstřelnost sešívané juniorky. Pardubičtí hráči vycítili šanci a začali vystrkovat růžky, jejich snahy naštěstí utnul kapitán Marek Čepelák přesnou střelou po rohovém kopu. Slávisté tak mohli zápas dohrávat v klidu, což potvrdila i branka Kolaříka po standardní situaci. Zmar domácích pak završil brankou v závěrečné minutě Zámečník po samostatném úniku.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Pardubice - Slavia 1:3 ve 2. poločase

    Nosorozec     před 10 lety 11.11.2013 15:46 |  
    0 0

    Na poslední Pardubice narukujeme se Škutkou a Čonkou v základu... :) V útoku měl hrát místo Škutky Liška nebo Zámečník.

    • Re: Juniorka: Pardubice - Slavia 1:3 ve 2. poločase

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 11.11.2013 17:57 |  
      0 0

      Zase abychom si porad jen nestěžovali...

      určitě je dobre, ze za juniorku chodi nevytížení hráči z A, ale mel by někdo chodit i na farmu, at je to rozložené..

      • Re: Juniorka: Pardubice - Slavia 1:3 ve 2. poločase

        PetCC     před 10 lety 11.11.2013 19:45 |  
        0 0

        Souhlas. Máme tu pár hráčů, kteří potřebují hrát, tak by měli být rádi za junoirku a farmu. A my taky, pokud se tam dostanou do lepší formy.

  2. Re: Juniorka: Pardubice - Slavia 1:5

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 10 lety 11.11.2013 21:32 |  
    0 0

    Fotbalisté Slavie přijeli posíleni hned o šestici hráčů prvoligového kádru a na ohrazenické umělce potvrdili roli favorita po výhře 1:5.

    Už ve třetí minutě nacentroval do vápna Hurka, načež se k odraženému míči dostal LIGOVÝ útočník David Škutka a precizní ranou k tyči otevřel skóre - 0:1.

    takto začíná hodnocení na Pardubických stránkách :D kdo patří do té šestice hráčů :D ? Škutka, Čonka ano. A dál? Asi Bazal, Šimeček, Hurka a Kolařík. Ale že by to teda byli nějak zkušení hráči áčka to se říct nedá, Hurka který je z formy, Šimeček který má odehráno přesně 16 minut, Kolařík který se od debaklů s Teplicemi a Boleslaví na hřišti neobjevil a Bazal který nemá ani minutu, jen figuruje na soupisce a párkrát byl na střídačce?

    • Re: Juniorka: Pardubice - Slavia 1:5

      ortevor     před 10 lety 12.11.2013 01:04 |  
      0 0

      no, kdyz je povazuji za ligove hrace, takl bychom jim mohli vetsinu z nich nabidnout na hostovacku..a urcite by ligovymi hraci nepohrdli :)
      (nemyslim Skutku s Conkou, ale nase young guns...)

      • Re: Juniorka: Pardubice - Slavia 1:5

        MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 10 lety 12.11.2013 08:50 |  
        0 0

        no to mě taky napadlo, třeba Hurku a Šimečka alespoň teď na půl roku.

  3. Re: Juniorka: Pardubice - Slavia 1:5

    bags (host)     před 10 lety 24.12.2013 05:12 |  
    0 0

    I only own 5 replicas of Discount Swiss Rolex replica watches [www.replica-rolex.co] and Vuitton and I only bought them because I really loved the lines they came from and knew I would never be able to afford the real thing (Well maybe I held off on the Rafe for a year, I could buy one really good High quality 1:1 Replica Handbags online [www.handbags-replicas.net].) I never carry them out, because I don't want to give the impression that I own the real thing, when I really don't. I also really don't want people to figure out I own Louis Vuitton handbags [www.replicaluxury.net]. I consider them to be "placeholder" pieces until I win the lottery and can afford the real thing.
    Toppest Quality Replica Designer Handbags With 1:1 [www.handbagsreplica.me.uk] Replica Handbags UK [www.replica-handbags.co.uk]