B-Tým

Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

Slávistická juniorka deklasovala soupeře z Liberce 7:1, čistý hattrick si připsal Jiří Vondráček, po dvou trefách přidali Jakub Mac a František Liška.

Slavia - Liberec 7:1 (5:0)

Branky: 15. a 45. Mac, 21., 26. a 40. Vondráček, 59. a 63. Liška - 75. Kaiser

Sestava Slavie: Řehák - Herc, Mac, Zákostelský, Bejbl - Zámečník (58. Poběrežský), Hrubý (67. Batka), Verner (61. Duga), Vondráček, Peterka (73. Moglich) - Vyhnal (46. Liška)

Lavička: Soukup

Trenér Daniel Šmejkal dnes neměl k dispozici nikoho z A týmu, mezi náhradníky si tak vytáhnul z dorostu Moglicha a Batku. Jeho trenérský protějšek na tom byl však ještě hůř se třemi náhradníky, mezi nimi byl i Tomáš Janů, už ne zrovna junior...

Průběh hry v prvních deseti minutách nenasvědčoval tomu, jaký debakl si Liberec odveze. Naopak to byli Liberečtí, kteří měli první šanci - po nahrávce Kaisera však Ondráček pálil z první přímo do Řeháka. Pak už ale začala úřadovat Slavia. Ve 14. minutě prováhal po samostatného průniku nejlepší okamžik ke střelbě Peterka, jeho míč srazili obránci na roh. Právě z rohu ale posadil balón na hlavu Macovi Hrubý - 1:0. O šest minut později umístil íč k tyči Vondráček - 2:0. Ve 26. minutě Vyhnal přihrával zprava a našel opět Vondráčka - 3:0. Ve 40. minutě zvýšil na 4:0 opět Vondráček po nádherném centru Bejbla zleva. Ještě před odchodem do kabin dovršil "bůra" před bránou nikým nehlídaný Mac.

Všichni diváci se těšili, že hned zkraje druhé půle naváží slávisté na kanonádu, ale ti se prosadili až v 59. minutě, po Hercově asistenci hlavičkoval Liška. Skvělou parádičku předvedl o čtyři minuty ten samý hráč, z hranice velkého vápně přehodil vyběhnuvšího brankáře Zoula a zvýšil na 7:0. Další šanci si vytvořil Peterka v 70. minutě, jeho dělovku vyškrábnul nad břevno Zoul. Poslední čtvrthodinu už slávisté polevili a Liberec v zásadě dohrával na půlce domácího týmu, v 75. minutě snížil skóre Kmoníček.

"Utkání se nám povedlo, mimo prvních deseti minut, kdy jsme si zvykali na hřiště, pak jsme vstřelili první gól, převahu se nám podařilo vyjádřit i gólově, hráli jsme velmi dobře. Poločas skončil 5:0, druhá půle trochu ztratila tempo z naší strany, ale jsem rád, že jsme vstřelili tolik branek. Soupeř není špatný, ale zápas nám dnes sednul, spadlo nám tam všechno," zhodnotil utkání trenér Daniel Šmejkal.

Dnes nebyly v juniorce žádné posily z áčka, naopak se dostali do hry dva dorostenci."Když vznikne prostor, snažíme se hráče posunout z dorostu, dnes jsme je za toho stavu mohli poslat i na hřiště, šikovní dorostenci by si měli juniorskou ligu vyzkoušet, jsou to pro ně zkušenosti." Nepříjemnou zprávou je zranění Čepeláka. "Má problémy s meniskem, půjde na operaci. Pavel Vyhnal dnes hrál i se zlomenou rukou, Hurka má problémy s tříslem, po dlouhé době nastoupil naopak Mac, dal dva góly, takže výborný návrat."

Komentáře (152)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    klimi     před 10 lety 18.11.2013 16:05 |  
    0 0

    Balzám na sešívané srdce...

    Dneska není třeba někoho kritizovat, dokonce i Bejbl hrál dnes dobře a dal tam pár dobrých míčů a připsal si i pěknou asistenci na Vondráčkovo gól.

    Jinak plusem je určitě návrat Mace, který hrál skvěle. Potěšili i góly Vondráčka.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      klimi     před 10 lety 18.11.2013 16:06 |  
      0 0

      *samozřejmě "potěšily"

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Barra     před 10 lety 18.11.2013 16:11 |  
      0 0

      A tím se i zvýší nominální hodnota Slavie. Rusáci budou muset sáhnout hlouběji do kapsy :-)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      ortevor     před 10 lety 18.11.2013 17:05 |  
      0 0

      o to vic mne mrzi, ze sem misto do Edenu vyrazil do Pocernic - a bylo nas tam takhle pred zavrenym stadionem vic - takze sem stihnul zapas az od 60. minuty, kdy uz sem videl jenom tri goly :)

      Ale jsem moc rad, ze je Mac zpatky, uz pred zranenim mi prisel jako za tech par zapasu co hral nejlepsi ze stoperu v juniorce (nebo minimalne rovnocenny s Kolarikem) - bohuzel byl casto zranenej jako Dobrotka... tak doufam, ze se do toho po dlouhym zraneni zase dostane, na to jak je vysokej je i dobre technicky vybavenej

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Markus     před 10 lety 18.11.2013 17:59 |  
      0 0

      Výsledek parádní a ta sestava si myslím, že by takhle nějak už měla zůstat. Ti co se pohybovali mezi junirkou a áčkem patří do přípravy áčka a pak buď lavičku náhradníků nebo hostování. Minule jsem tu kritizoval kariérní zácpu mezi juniorkou a áčkem, takhle by to bylo mnohem lepší.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Pepino44     před 10 lety 18.11.2013 20:10 |  
        0 0

        Máš pravdu,já bych si taky takhle nějak představoval juniorku. Jinak tak trochu k hráčům- dobrý byl na pravém beku Herc,výborný zápas odehrál po zranění Mac a to nejenom,že dal dva goly. Překvapil mne Bejbl,tak často kritizovaný (i mnou),tento zápas mu také sedl. Verner a Hrubý tradičně dobrý,dále bych vyzdvihl ještě Vondráčka,kterému to dnes lepilo. Další v řadě dobrých výkonů je Vyhnal,který se sice střelecky neprosadil,ale na dva goly parádně nahrál. Prostě ,jak už někdo napsal přede mnou,tak nikdo ve hře nepropadl,všichni hráli s chutí a celkem dobře. Ze střídajících hráčů mne zaujal Liška,obvzláště řešením situace při jeho druhém golu krásným lobem přes brankáře. Kdyby takto řešili podobné situace hráči Atýmu,byli bychom o hodně bodů bohatší. Na tak mladého kluka- perfektní.Mohu říci,že jsem si zase po delší době spravil chuť. Je vidět,že Dan Šmejkal ty kluky hrát opravdový fotbal. Toho jsem si všiml již mnohokrát na Xaverově,kdy vždy po nějaké situaci se obrátí na střídačku,kde vysvětluje kde byla chyba a jak se situace měla řešit.I tohle klukům asi dost dá.

  2. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    Markus     před 10 lety 18.11.2013 17:54 |  
    0 0

    "po dlouhé době nastoupil naopak Herc, dal dva góly, takže výborný návrat." ... nemělo to být o Macovi? Ten byl přece zraněný a teď dal ty góly.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Alanor (admin)     před 10 lety 18.11.2013 18:14 |  
      0 0

      Opravil jsem.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Alanor (admin)     před 10 lety 18.11.2013 18:15 |  
      0 0

      Uvidíme, jak si s jeho odchodem Plzeň poradí. Dobrá zpráva to pro ni ale není.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Edwardtheiron     před 10 lety 18.11.2013 18:27 |  
        0 0

        Já jsem na sto procent přesvědčen, že si s tím neporadí. Lepší trenér u nás není a kočírovat ty namistrované hvězdy jen tak někdo nezvládne. Leda by přitáhli KJ, ale ani tam bych si nebyl jist, že by se podvolili jeho drilu. S prvními dílčími neúspěchy přijde zvýšený zájem "hvězd" o odchod do zahraničí a už se povezou.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          PetCC     před 10 lety 18.11.2013 18:40 |  
          0 0

          Na druhou stranu, to otravování Plzně by pokračovalo pořád dál a to by jim taky moc neprospívalo. Zkrátka to byla proti Plzni neprůstřelná taktika.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Markus     před 10 lety 18.11.2013 18:47 |  
          0 0

          Se nasměju, až Vrbu po roce z repre vyhodí pro špatné výsledky ... Nemyslím si, že mu tam pšenka pokvete. Někteří hráči mu dají vyžrat jeho "nesprávný" původ (neprošel rumuny) a jsem velmi zvědavý, jak se popasuje s tlaky hráčských manažerů - poslední kdo dokázal jakžtakž odolávat (a byl kritizovaný fanoušky za nedávání šancí novým hráčům) byl Karel Brückner. Spojení Vrba + Plzeň fungovalo dlouhodobě a přežilo už nějaké krize, nový trenér by za normální situace měl převzít tým jak je, našlapovat po špičkách a jakékoliv změny dělat velice opatrně s možností vždy věci vrátit do původního stavu. No uvidíme, co bude dál, pokud výkony Plzně půjdou dolu, mě to vadit nebude :)

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            bongor     před 10 lety 18.11.2013 20:58 |  
            0 0

            No je to ostuda,že repre bude koučovat člověk s nesprávným idologickým původem.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 18.11.2013 19:00 |  
          0 0

          Myslím, že KJ by ty odložení sparťanští frustráti jako Limberský, Petržela, Kolář a Horváth (no ten už stejně asi hraje poslední sezonu) uplně nepřijali a bohužel pro něj oni jsou tahouni Plzně. Myslím, že by to Plzeňský rozklad urychlilo. Což by mě teda nevadilo.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Edwardtheiron     před 10 lety 18.11.2013 19:04 |  
            0 0

            Já jsem se konečně dostal na jejich fórum, jinak jim nějak spadly stránky, a vidí to tam dost dramaticky. Ne že bych se tomu divil a neviděl to stejně. :-))

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Kornovo     před 10 lety 18.11.2013 19:28 |  
        0 0

        pro me to taky neni dobra zprava.pelta zas bude machrovat jak dokazal privest trenera ktereho chtel.a hlavne me sere,ze ta ztrata plzne na spartu s novxm trenerem asi uz nepujde smazat,rude svine budou slavit titul,coz taky znamena ze zustane lavicka a to je pro nas dalsi moc spatna zprava.takze dnes totalne ojeb den.a jako bonus ma jiste paclik vyhlednuteho kozlika sikula.to by clovek fakt neco nakop s takovou

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Edwardtheiron     před 10 lety 18.11.2013 20:41 |  
          0 0

          Že Sparta letos vyhraje titul je nad slunce jasné a pro nás je to víceméně lepší, protože letos to už my nebudeme a až od příští sezóny přijdou ty naše světlé zítřky :-) , tak budeme na řadě . Rumuni by tak dlouho bez titulu být nemohli, to dá rozum. A co víc, pokud přijde opravdu ruský mafioznik, tak začnou jiné pořádky. Pelta se probudí s koňskou hlavou v posteli, Berbr dorazí na Strahov po částech v balících a Dášu najdou přitlučenou na vrata stodoly. :-D
          Já prostě naši budoucnost vidím jako naprosto úžasnou! :-DDD

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          bongor     před 10 lety 18.11.2013 21:03 |  
          0 0

          No kvůli bolševikovi se to divadlo s Vrbou zorganizovalo.To se nesmí připustit,aby se někdo před ně dostal,to by Vltava stoupla o metr,jak by zase chudáci bědovali.Ale jestli nám vyjde ten Rusák,tak je to pro rumuna na dlouhou dobu poslední titul.Ten má určitě po kapsách víc peněz než Křetinský ve všech bankách dohromady.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 18.11.2013 19:44 |  
        0 0

        No já si tedy nemyslím, ze je to spasitel, jak se domnívá asi cely národ. Repre je hodne o nominaci a mazáky podle mě nikdo makat nedonutí :) ale repre už se asi bude dat upřímně a nějaké zlepšení to přinese, ale necekam, ze hned budeme hrát lip než Nemecko:)

        Plzeň začínala byt vyčpěla, takže výměna trenéra může a nemusi pomoct i jim.. Nevidím to vůbec jako konec Plzně, to je dle mě nepravděpodobné.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          th     před 10 lety 18.11.2013 20:26 |  
          0 0

          To bude sranda, Vrba si ty domácí zápasy repre asi užije, když se bude hrát jen na toaLetné a v Plzni (plus v Edenu, kam asi umístí bezvýznamné zápasy jako vs Arménie, Lichtenštejnsko, Litva nebo Malta). :-)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      ortevor     před 10 lety 18.11.2013 18:51 |  
      0 0

      sem zvedavy kdo ho nahradi..doufam, ze ne KJ (u nej bych rad kdyby zustal jeste venku a nekdy v budoucnu se vratil nam), zatimco podle mne kymkoliv dalsim by ho nahradili, tak ten na to nedokaze navazat, a behem roka, dvou se Plzen vrati zpatky na uroven jablonce a liberce...

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Markus     před 10 lety 18.11.2013 19:22 |  
        0 0

        Tipuji si Pavla Hapala nebo Luboše Kozla.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          th     před 10 lety 18.11.2013 20:28 |  
          0 0

          Bílek je volný ...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Barra     před 10 lety 18.11.2013 20:55 |  
      0 0

      Viktoria by se neměla ani tak zlobit, neměli souhlasit s výkupnou klauzuli. Vrbovi se ani tak nedivím, je to nová výzva, život bude mít sakra jednoduší než teď, kde musí být každý den v pozoru. Také si mi zdá, že Viktoria ztratila ten potřebný ´Schwung´ a že Vrbovi se uleví. Finančně určitě neprodělá, manželka si ho více užije, s národním mužstvem může jen příjemně překvapit.

      A Křetínský určitě pošle velkou bednu nejlepšího francouzského šampaňského Peltovi, který připravil největšího konkurenta Sparty o jeho kormidelníka. Plzeň a Vrba už dlouhé léta pili krev Křetínského a stáli ho až moc peněz. Od sezóny 2007-08 jen jeden titul a 5 druhých míst pro Spartu – to muselo pěkně štvát na Letné.

  3. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    Artur (přítel SN)     před 10 lety 18.11.2013 19:35 |  
    0 0

    Jako správný zpátečník jsem si až teď všiml že se v juniorce může střídat víckrát než 3x :D

    OT: na sport.cz je hlasování a nejvíc hlasů do Plzne posílá Straku :-)) jsem rád že jsou Češi veselé kopy a umí si dělat srandičky i v anketách...

  4. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    Borris     před 10 lety 18.11.2013 21:27 |  
    0 0

    Tak já myslím že cesta pro KJ do Plzně je volná, co vy na to pánové???? :-)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      slavoj71 (přítel SN)     před 10 lety 18.11.2013 22:07 |  
      0 0

      Ať si v Plzni dělaj co chtěj... Já jsem zvědav na našeho Rusa. :-))
      Hlavně ta výše jmenovaná hlava koně v posteli Velkého Čápa, na to se obzvláště těším... :-)
      Nejvíc vtipné mi ale přijde, že žádný investor z východu ani ze západu (o jihu nemluvě) k nám ještě nevrazil ani rubla a už tu běží podivuhodné teorie o tom, jak nás chce vysát a zlikvidovat. Co by tady, kristepane, vysával? Myslím, že po této stránce můžeme být tedy skutečně naprosto v klidu, v Edenu máme zásluhou Sisáků, Doležalů a dalších vyluxováno na roky dopředu.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Borris     před 10 lety 18.11.2013 22:29 |  
        0 0

        Jo ať si v Plzni dělají co chtějí to souhlasím, ale nebudu zastírat že jsem zvědavej kdo to vezme po Vrbovi. A na jednu stranu já jim nepřeju nějaký úpadek. Pro český fotbal je jen dobře že se jim poslední roky tak dařilo. A navíc se díky tomu rumuni ani nedostali k lizu :-)

        Ale k těm našim rusům. Já patřím rozhodně k zastáncům. Vždyť třeba hokejový rumuny také vytáhli rusáci. Řeknu to takhle, cokoliv nám má pomoci nahoru, tak sem s tím. Protože už mě vážně nebaví koukat jak se plácáme na míle daleko od pohárových příček. A jestli nám má pomoct nahoru tohle, tak s pánem bohem ať to jsou třeba pákistánci. Ale zároveň dokud to nebude upečené definitivně, tak zůstávám v klidu. Ale musím připustit, že bych byl hodně zvědavej co by přišlo za posily :-) a přesně jak píšeš, taky se nebojím že by tu rusáci měli něco vysávat. Protože ono fakt ani není co :-)

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          judy     před 10 lety 19.11.2013 01:31 |  
          0 0

          Maximálně snad jen ty pozemky to je vážně asi poslední věc která má hodnotu.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Edwardtheiron     před 10 lety 19.11.2013 06:42 |  
          0 0

          Souhlas s oběma příspěvky nade mnou. Snad bych jen ještě dodal, že současný stav je výsledkem vlády slávistických srdcařů, což by si měli uvědomit především ti, kteří volají po tom, aby Slavii vedli právě podobní lidé.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Markus     před 10 lety 19.11.2013 07:30 |  
          0 0

          Z dlouhodobého pohledu nejsou současné sportovní problémy zajímavé, pokud netrvají moc dlouho a klub přijde o přízeň. Důležitá je kvalitní mládežnická základna (je třeba vnímat spojení hráčů a dalších lidí s klubem) a stadion včetně zázemí, ty jsou podmínkami pro dlouhodobý úspěch - chcete-li dostatek zdrojů lidských i finančních. Zatím neumím posoudit, co případný investor přinese, ale nelíbí se mi riziko podobné jako v době ENICu, vstupu nečitelného externího partnera, kterého pak bude problém se zbavit v případě dlouhodobé stagnace.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            bongor     před 10 lety 19.11.2013 07:45 |  
            0 0

            Chápu obavy některých kamarádů ze SN.Už máme tolik negativních zkušeností,že snad nic horšího už nás nemůže potkat.Já bych se rád ještě dožil chvíle,kdy rumun protáhne hubu až proti němu nastoupí
            Slavia v plné parádě a pořádně ho zmydlí.Poslední skutečný majitel bez bázně a hany byl pan Korbel a od té doby to byli jen vyčůránci,kteří nás topili hlouběji a hlouběji až do současného stavu,kdy se stydíme jít do hospody,aby si z nás přítomní sralťánci nedělali srandu.Nepočítám do toho ale AŘ,který zřejmě jen přecenil své možnosti,takový fotbalový klub je drahá hračička.Proto naprosto souhlasím s názorem,že příchod silného majitele-investora už nemůžeme odkládat i u vědomí případných rizik,které taková akce vždy přináší,když to s Rusem nevyjde budu smutnej.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

              Pepino44     před 10 lety 19.11.2013 10:51 |  
              0 0

              Tak v otázce pana Korbela s Tebou nesouhlasím. Pamatuji si na to velmi dobře,a spolupráce Slávie s panem Korbelem vlastně skončila na otázce pozemků kolem Slávie. Pan Korbel chtěl tyto pozemky aby zde mohl postavit hotely a obchodní střediska a nedostal je, a proto také spolupráce skončila,i když před tím již pan Korbel nasypal do Slávie dost peněz. On byl obchodník a chtěl něco za něco,aby na tom nakonec vydělal. Nebyl tak nezištný aby do Slávie jenom sypal,chtěl také vydělávat. Přišel vlastně v nevhodnou dobu,nyní by to možná měl jednoduší. A to platí i nyní.On se totiž těžko najde nějaký tydýt,který by jenom sypal. Snad opravdu jenom v tom Rusku,kde mnozí nevědí co s penězi a prostě chtějí být IN.

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

                Borris     před 10 lety 19.11.2013 11:19 |  
                0 0

                No jeden takový tydýt úřaduje zrovna na druhém břehu Vltavy.....:-) protože co je Křetinský schopen do rumunů jen tak zbůhdarma naflákat a ještě za ně lepí sezónu co sezónu stomiliónový dluhy a červené čísla ve kterých pravidelně bývají, to vždycky jen kroutim hlavou. Rumuni ty ať se hodně modlej aby ho to jednoho krásného dne už nepřestalo bavit, jinak je po nich a už jim nepomůže ani svěcená voda...

                • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

                  Pepino44     před 10 lety 19.11.2013 11:52 |  
                  0 0

                  Borris, v tom já s Tebou souhlasím,já měl na mysli volné tydýty. Ono jich je už i více u nás (Plzeň,Dukla) a to zmiňuji jenomty nejkřiklavější. Ale kdyby se nějaký takový našel i pro nás,neodmítal bych. On ten Řéba nebude asi tak hloupej jak se o něm traduje a píše.

                  • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

                    Borris     před 10 lety 19.11.2013 12:23 |  
                    0 0

                    Jasný no chápu jak to myslíš. Tak dnes si každý nejdřív hodněkrát promyslí, než někam investuje a vloží své peníze. A zrovna do fotbalového klubu kde je ta návratnost dost malá. Pokud budu mluit za sebe, tak hodně doufám že se ten příchod rusů dotáhne.

                    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

                      Markus     před 10 lety 19.11.2013 16:05 |  
                      0 0

                      To je právě to, proč automaticky nedůvěřuji každému, kdo chce do Slavie investovat velký balík peněz. Chápal bych třeba toho spinova miliardáře babiše, že by si jí koupil pro zábavu, jako si milionáři kupují dostihové koně. Malinko bych snad věřil i našemu Řebíčkovi, že si Slavii koupil jako výzvu, ale proč rus? Nechápu prostě nechápu.

                      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

                        Markus     před 10 lety 19.11.2013 16:18 |  
                        0 0

                        Jedna možnost se tedy nabízí, ale moc jí nevěřím - pojmout 50% vlastnictví také jako generální sponzorství. Slavia i stadion budou dělat reklamu, řekněme tomu Lukoilu. Slavia může být po investicích silný klub v regionu střední a východní Evropy, i v menších mezinárodních soutěžích může dělat dobrou reklamu firmě pohybující se často ve stejném teritoriu. Ale zase na druhou stranu, kolik si od generálního sponzora představujeme, že dostaneme ročně peněz? Pro porovnání, spořka dávala českému fotbalu 30 mega ročně, Fortuna spartě 20 mega.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Aloha     před 10 lety 19.11.2013 09:20 |  
            0 0

            Já si nemyslím, že by byl ENIC až tak špatný majitel jak se z něj dělá, jen na západě jsou prostě jiné zvyklosti, tam si ty peníze hlídají, teď je bohužel každej zvyklej, že přijde bohatej rus nebo arabák a leje do toho peníze horem dolem, ale to západní miliardář nikdy neudělá. Stačí se podívat na Manchester, Liverpool nebo Totenham kteří vlastní západní miliardáři a do těch majitel peníze horem dolem také neleje. Tady byl problém v tom, že z anglie není ENIC moc zvyklej to dotovat, jenže tam jsou holt jiné příjmy ze vstupného a merchandisingu. Pokud teď přijde rus, který bude ochotný pustit větší objem peněz naráz tím líp pro nás, ale zatím bych byl opatrný. Jinak bych uvítal i příchod toho rusáka jako protiváhu Kiselovi, protože z něj úplně dobrý pocit na manažerském místě taky nemám

  5. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    bububu (přítel SN)     před 10 lety 19.11.2013 10:12 |  
    0 0

    http://www.eurosport.ru/football/1-gambrinus-liga/2013-2014/story_sto4012503.shtml

    Odpusťte google translator, rusky bohužel neumím. Minimálně se ale člověk pobaví, majitel pražského slávy Alicia Rzhebichekom je fakt perla!

    "Majitel moskevského CSKA Jevgenij Giner hovoří s ředitelem pražského "slávy" o koupi Klubu českých.

    Jednání mezi Giner a Alicia Rzhebichekom probíhají již asi dva měsíce, píše Efotbalu.cz . V poslední době se šance na úspěšné dokončení transakce se výrazně zvýšil. V polovině září, česká média tvrdil, že "Slavia" bude farma-klub CSKA Moskva, ale nyní je tato možnost v úvahu. Giner má v úmyslu vyplatit klubu, včetně stadionu, "Eden" a jeho okolí.

    Rozpočet "slávy", se odhaduje na čtyři miliony eur. V současné době se klub v Praze patří 13. místo v mistrovství České republiky, před závěrečných pořadí "Znojmo" jen dva body. V poslední době se stala červená a bílá národních šampionů v roce 2009."

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Jiri1     před 10 lety 19.11.2013 10:30 |  
      0 0

      Minimalne zaklad je pravdivy , to ze to nebude sam vlastnit , ale udela to pres cloveka zijiciho zde je dobre pro pripad, ze by sem pristi leta zabloudili mezinarodni pohary.
      Ono i to vlastnictvi 50 na 50 o necem vypovida, v pripade, ze projekt bude uspesny se skutecne dockame stabilni Slavie , tesi mne obnoveni mezinarodniho skautingu stejne jako prichod cloveka , ktery se nenecha vochcat Ceskymi vycuranky sice trochu mafiana , ale uz ted je jasne , ze kdyz se to dotahne a neusne to na akciich ci kostlivcich ohledne majitele a bohuzel i ceskem podivnem soudniczvimame se na co tesit.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        klimi     před 10 lety 19.11.2013 10:59 |  
        0 0

        Já si myslím, že ten důvod, proč se Řebíček nezbaví i těch zbylých 50%, je úplně jiný...

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Kornovo     před 10 lety 19.11.2013 19:21 |  
          0 0

          jaky myslis?

  6. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    EdCable     před 10 lety 19.11.2013 11:11 |  
    0 0

    Asi blbej dotaz - nemuze tech 50 % byt o tom, ze dva kluby se stejnym majoritnim vlastnikem nemuzou hrat evropske souteze?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Jiri1     před 10 lety 19.11.2013 11:12 |  
      0 0

      NE

  7. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    Borris     před 10 lety 20.11.2013 00:48 |  
    0 0

    Je to mimo mísu ale nedá mi to, to sem nenapsat. Protože to co dnes opět předvedl fenomén v kopačkách CR7, to prostě člověk jen může obdivně zírat. Protože snad ani neexistují slova, která by dostatečně ocenila to co on na place předvádí. To je prostě netvor z jiného světa, co chladnokrevně ničí všecko co mu zkřížì cestu. A opět dost důrazně ukázal, kdo že je skutečně nejlepším fotbalistou světa!!!! Pokud opět neprávem nedostane zlatý míč, tak už definitivně přestávám věřit v nějakou serióznost této ankety.... Tím spíš pokud to opět dostane ten trpaslík z Barcelony, který u lidí před Cristianem boduje především svojí svatou tvářičkou. Která ovšem taky zas tak svatá není. A tak doufám, že tentokrát zlatý míč poputuje skutečně do těch správných rukou!

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      bongor     před 10 lety 20.11.2013 06:24 |  
      0 0

      ahoj Borrisi,to je snad jediná věc,ve které s Tebou nesouhlasím.
      Mně se zdá Messi lepší a to nejen proto,že nemá zapotřebí si gelovat hlavu,jako právě Tvůj favorit a taky řada našich přátel z druhé strany Vltavy,aby zaujal.Stačí mu k tomu jeho skvělé fotbalové umění.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Sokrates55 (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 07:20 |  
        0 0

        Zdravím Vás a přeji Vám všem dobré ráno.
        "Podle posledních zpráv oslovila Plzeň trenéra Sparty Lavičku. Křetínský běžel s taškou za Peltou, který následně vydal koktavé prohlášení, že tohle se přeci mezi slušnými lidmi nedělá, aby někdo jednal s trenéry za zády klubového vedení. Protože se o tom dozvěděl KJVCD, okamžitě zahájil přes Pavlína Jirků jednání o možném trénování "rudýchzletné", ale narazil na odpor svazového legislativce Doležala, který mu naznačil, že ho vyhodí jako šéfa dozorčí rady společnosti s ručením neomezeným VEMSIAMOC s.r.o., a tím přije i o své dividendy. Do toho přišel L.Kozel, že přeci jen do Plzně půjde, protože Pelta už zařídil, aby do Dukly šel trenér Šilhavý z Liberce, tím pádem zůstane Lavička ve Spartě a Křetínský odchází s taškou, protože cesta k titulu je volná............."
        A pak jsem se probudil............ :-) Sokrates55

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Markus     před 10 lety 20.11.2013 09:21 |  
          0 0

          :)

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          bongor     před 10 lety 20.11.2013 13:38 |  
          0 0

          Ahoj Sokrate,ty máš sice divoké,ale docela uvěřitelné sny.Ten soudruh Pelta tady zavedl takové moresy,že se dá věřit už úplně všemu.Doufám,že se tady zase objevíš častěji,i když se Ti zrovna nebude nic zdát.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 08:00 |  
        0 0

        Zde nemůžu souhlasit. Messi BYL lepší, ale už rok a pul je sotva svým stínem a Ronaldo záři, jediný, kdo se mu může trochu rovnat je Ibra.

        Na podporu svého tvrzeni si porovnejte statistiky golu a asistenci výše zmíněných.

        A to dogma o Messiho slušnosti mě vytáčí do ruda. Kde k té gloriole přišel? Dyť je to obyčejný zloděj. Roky krátí daně, ale protože je to Messi, tak mu to odpustíme? Odpustili byste všem zlodějům, co hraji dobre fotbal?

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 08:05 |  
        0 0

        Objektivně se mi poslední rok zdá lepší CR i když ho nijak nemusím. A protože Zlatý míč má reflektovat aktuální formu, tak podle mě by měl vyhrát Ronaldo.
        To, že si geluje hlavu je mě fakt jedno. A zdaleka to není je výsada hráčů z toaletné. Podívej se občas na náš kádr...

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Gino     před 10 lety 20.11.2013 09:08 |  
        0 0

        bongore, já tě jinak čtu rád, ale tohle je pěkný nesmysl... tak si geluje hlavu, no a co? Jestli je to jeho styl, který mu vyhovuje (jakože patrně ano), proč by to nemohl dělat? On. narozdíl od těch, u kterých mi to gelování vadí, totiž na hřišti ukazuje kvalitu a potvrzuje ji v každém (!) zápase.

        Abych to shrnul, gelování a jiné pičovinky mi vadí u hráčů, kteří ještě ke všemu nic neumí, nic nepředvádí a neho hrají laxně. Těm, kteří předvádí to, kvůli čemu lidi fotbal sledují, lecjakou podobnou malou a s fotbalem nesouvisející věc, rád odpustím. Dodám jen, že kdyby si hlavu geloval Messi, tak je mi to taky u prdele.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          bongor     před 10 lety 20.11.2013 13:44 |  
          0 0

          Ono ani tak gino nejde o to gelování,ale o povýšenecké chování,právě tak vlastní našim úhlavním kamarádům.Ale jinak ,já jsem v mládí nosil dlouhý vlas a dostal jsem v práci nabídku,že mě vyhoděj,pokud se nedám ostříhat.Přesně podle známého hesla"když máš dlouhý vlas,nechoď mezi nás".Takže v případě CR je to ode mne spíš básnická licence.Prostě ho bytostně nesnáším.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Borris     před 10 lety 20.11.2013 15:34 |  
            0 0

            Víš Bongore ono to dělá hodně i ta jeho vizáž. on na první pohled opravdu vypadá jako nafoukanec. Ale ono to až takové rozhodně není. Neříkám že nemá veliké sebevědomí. Jenže mě je daleko sympatičtější, když třeba Zlatan či Cristiano na rovinku řeknou co si opravdu myslí i když to třeba v tu chvíli zní namyšleně. Než Messi, který furt mele ty bezduchý a rádoby skromný frázičky a snaží se ze sebe neustále dělat hodného klučíka, i když to tak zdaleka není. A to že si Ronaldo geluje vlasy a dbá o svůj zevnějšek, přece neznamená že je povýšený a arogantní.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        smely (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 09:15 |  
        0 0

        Promin, ale argument, ze je nekdo lepsi , protoze nema zapotrebi gelovat hlavu je pomerne usmevny. Nejsem zadny obr-fanousek CR7, ale musim uznat, ze aktualne je jiste nejlepsi a pro kterykoliv tym ve kterem hraje naprosto klicovou postavou.
        Messiho brzdi zraneni, to se holt neda nic delat. Apropos, stalo by za to jiste udelat nejaky seriozni vyzkum, kolik ml gelu ovlivnuje pozitivni vykon hrace... :-))
        Me treba zas iritujou hraci co maji obracene uzel na kopackach...

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Borris     před 10 lety 20.11.2013 15:15 |  
        0 0

        Zdravím tě Bongore. Určitě ti nemám za zlé že se mnou snad poprvé v něčem nesouhlasíš. A je to v pořádku, co člověk to názor. Ale přesto se teď postavím do role obhájce Cristiana. Jak jsem dole přiznal Edwardovi, mám pro něho slabost a sleduju ho v podstatě od doby co přestoupil čerstvě do ManU coby teenager. Tudíž si vyprošuju jeho srovnání s rumunama :-) tohle mi na jednu stranu docela vadí. Co záleží na tom jak vypadá, jestli si geluje vlasy nebo jestli dbá o svůj zevnějšek, to přece nerozhoduje o tom kdo je jaký fotbalista. A upřímně řečeno je docela smutný že se tímhle nechávají lidi ovlivňovat když ho mají hodnotit vyloženě jako fotbalistu. Úplně přesně to vystihl deadbeat, půjčím si jeho slova "Ronaldo má prostě jen smůlu, že je nejen nejlepší, ale i prachatej, svalnatej a nagelovanej Ken, se kterým se průměrnej fanoušek nemůže ztotožnit tak snadno jako se škaredým skrčkem Messim". Bohužel to tak skutečně je a lidi se tím nechávají ovlivňovat i když je mají hodnotit vyloženě jen jako fotbalisty. Závist je holt doménou nejen čechů. Neříkám že je Cristiano chlapec z nedělní školy, ale ani Messi není žádný svatoušek a uplně mě zaráží že ho tak lidi neustále vidí. Nechápu kde to vzniklo. Jen připomenu jeho krácení daní, arogantní chování ke spoluhráčům ( Tello, Sánchéz ), nakopnutí balonu do fanoušků Realu, vyhrožování Arbeloovi po zápase na parkovišti na stadionu, když Arbeloa odcházel se svojí manželkou a dcerkou domů a jeho arogantní výraz, když při americkém turné vběhl fanoušek na trávník a běžel se s Messim pozdravit atd.

        A pokud jde o FOTBALOVÉ srovnání CR7 a Messiho.... Předně bych chtěl říct že to jsou oba géniové. Cristiano je ale komplexnějším fotbalistou, nechybí mu vůbec nic. Messi není např. tak důrazný v osobních soubojích, má slabší hru hlavou a téměř nestřílí ze střední vzdálenosti. Ronaldovi z fotbalového umění nechybí snad vůbec nic. Góly dává v podstatě jakkoliv. Levačkou, pravačkou, hlavou, po sólu, z trestňáku, střelou ze střední vzdálenosti.... Jediná věc v čem Messi Cristiana dřív převyšoval byla psychická odolnost. Což se projevovalo i tím, že se na začátku po svém přestupu do Madridu moc neprosazoval v zápasech proti Barce. Jenže i na psychické odolnosti Cristiano už dost zapracoval, i proti Barceloně pravidelně řádí a tak už snad teď není jediná věc, ve které by ho Messi převyšoval. Oproti tomu Cristiano převyšuje Messiho ve hře hlavou, v důrazu, ve střelbě ze střední vzdálenosti a v rychlosti. To jak mu naměřili, že po obranném rohu přesprintoval při brejku za 10 sekund celé hřiště na Bernabeu, to bylo neuvěřitelné. Jeho zrychlení je přímo smrtící... Neříkám že je Messi v těchto všech vlastnostech špatný. To vůbec. Ale Cristiano je v těchto činnostech jednoduše ještě lepší než on. A především.... Dokud Messi stejnou výkonnost neprokáže i jinde, stejně jako Cristiano, jen těžko se dá říct že je nejlepší na světě. Jenže on se z Barcelony nikdy nehne, takže bohužel. Tak toť moje názory.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Edwardtheiron     před 10 lety 20.11.2013 07:48 |  
      0 0

      Borrisi, právě jsi předvedl dokonalou ukázku toho, jak má vypadat zaujatý příspěvek. Vlastně to stačilo shrnout do jedné věty: Ronaldovi fandím já, proto je to nejlepší fotbalista na světě.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Borris     před 10 lety 20.11.2013 14:07 |  
        0 0

        Určitě nebudu zastírat že mám pro Cristiana slabost, je to fotbalista dle mého gusta. Ale musíš jednoznačně uznat, že zlatý míč by měl patřit naprosto po zásluze jemu a že on je momentálně nejlepším fotbalistou světa. A za pravdu mi tu kromě Bongora dali snad uplně všichni! A Messi prostě u mě nebude nejlepší na světě dokud své výkony nedokáže taky i jinde než v Barceloně, kde bude mít uplně jiné spoluhráče, kde se bude muset vyrovnávat s jiným stylem fotbalu atd. V Barceloně těží ze svých spoluhráčů se kterými hraje už dlouhou řádku let, kde je hra uzpůsobená přímo jemu na míru a všecko se hraje pouze na něho. Vždyť i ten Zlatan se musel z Barcelony pakovat jen proto, že Messi začal bulíčkovat že chce hrát centra. Messi je určitě velký fotbalista a třeba druhý a třetí zlatý míč vyhrál po právu, to jsem tehdy i uznal. Ale Cristiano je komplexnější, nebojí se nových výzev což jasně dokázal odchodem z Manchesteru kde byl už zvyklí a vyhrál s ním vše co šlo a v podstatě nemá fotbalově jedinou slabinu! To jsou znaky nejlepšího fotbalisty na světě!

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 08:01 |  
      0 0

      Jj, byl to koncert,Ronaldo poslední dobou neskutečně valí.

      podle mě to zase nevyhraje, cekam Riberyho, protože vyhrál LM, tahle anketa je dle mě výsměch..

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      deadbeat     před 10 lety 20.11.2013 09:27 |  
      0 0

      Nic novyho. Cely roky je mimo vsi pochybnost, kdo je nejlepsim fotbalistou sveta. Ronaldo ma proste jen smulu, ze je nejen nejlepsi, ale i prachatej, svalnatej a nagelovanej Ken, se kterym se prumernej fanousek nemuze ztotoznit tak snadno jako se skaredym skrckem Messim. Odpustte mi to expresivni vyrazivo, ale cist prispevky, ktery vyzdvihujou Messiho i potom, co se ukaze, ze je to docela obycejnej egomaniak a k tomu jeste kriminalnik, to mi dokaze hnout zluci.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Pepino44     před 10 lety 20.11.2013 10:49 |  
        0 0

        Tak i já trochu do mlýna. Opominu gely nebo postavy,kdo jak vypadá není pro fotbal důležité. Fotbalově se mi více líbí Ronaldo,protože si spoustu šancí vytvoří sám. Pokud opominu hru obou hráčů v Realu a Barceloně,tak pro národní mužstva je rozhodně Ronaldo platnějším hráčem než Messi. Proto můj hlas pro Ronalda, i když to asi nebude moc platné,protože dost lidí Ronaldo odrazuje svým chováním např. při oslavě golu. Ale co je to platné-kdo umí,ten umí.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          bongor     před 10 lety 20.11.2013 13:47 |  
          0 0

          Řeknu Ti to takhle Pepíno.Prostě až nás koupěj ti Rusové,tak CR do Slavie nechci!

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            edenian     před 10 lety 21.11.2013 15:23 |  
            0 0

            No tak dobre, tak este ja. Zaprvy nechci ty Rusy. Ale protoze vidim, jak se tady na to skoro vsichni vpodstate tresou, tak ani zadnou debatu nezavadim.
            Za druhy, ja jsem divak, chci videt zabavnej fotbal. A proto je mi putna co ma kdo na hlave, Bongore rozlisuj podstatny parametry. Me proste nejvice bavi hra Ronalda a Ibrahimovice. Ibrovo goly povazuju za nejvetsi podivanou. A to i presto, ze oba dva jsou evidentne nad veskerou pochybnost zcela mimo realitu, nafoukany, nesnesitelny a kdovico jeste.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Kornovo     před 10 lety 20.11.2013 18:06 |  
        0 0

        udivuje me,ze jmeno franck ribery tu padlo tak jednou.videli jste ho nekdy hrat?lonske jaro byl jasne nejlepsi,ale nevim jake ma anketa pravidla.a k vasi otazce ohledne tech 2?dost argumentu uz tu padlo,napr. ze messi za reprezentaci nehraje tak dobre.to ze musi prestoupit do jine ligy,aby dokazal neberu jako argument.z barcy a realu nemas proc odchazet,kdyz jsou nejlepsi na svete a jsi tam hevezda,podivej se kolik hracu chodi z anglie do barcy a realu.ale celkove je pro me lepsi ronaldo,staci kouknout na jeho statistiky,nejrychleji vstrelenych 100 golu v lize za real a celkove prumer nad gol na zapas ve vsech zapasech za real.jeho 32 branek v pulce listopadu bere dech.tolik golu slavie letos v lize jiste neda

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Pepino44     před 10 lety 20.11.2013 11:00 |  
      0 0

      Dost mne tady udivuje častá kritika mladíka Hulínského. Chtěl bych vědět,jestli jej někdo viděl hrát. Já jsem jej hrát neviděl,tak se k jeho nominacím nemohu vyjadřovat. Přeci neznamená,že když má vlivného tatíka,tak je to jasné protekční dítko,které fotbal neumí. I když nějakou protekci nechci vylučovat, ono může být "něco za něco", ale automaticky jej takto zařazovat mi nepřipadá správné. Pokud jej někdo již viděl hrát,mohl by se vyjádřit. Obávám se však,že takových lidí bude podstatně méně,než kritiků.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Eluin (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 11:08 |  
        0 0

        Byl tu kdysi, snad, nějaký komentář, který jej označil jako průměrného hráče v jednom mistrovském zápase, ale že by jej někdo sledoval ze zdejších pisatelů dlouhodoběji, tak o tom nevím.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          jacap (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 11:19 |  
          0 0

          Kdyz jsem hraval jeste fotbal tak jsem hral za Jablonec s Adamem Hlouskem a trener byl jeho otec. Tak jestli neverite, ze nejaka protekce existuje tak byla prave tam. Kluci si klepali na celo jakto, ze on hraje pravidelne a kluci, kteri byli daleko lepsi sedi na lavce. Jenomze Adam byl dric a s podporou tatinka to dotahl tak kam to dotahl. Takze i protekcni dite muze byt velmi uspesne.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          qazwerty     před 10 lety 20.11.2013 11:19 |  
          0 0

          Kdybych ho neznal delší dobu, tak bych si něco podobného nedovolil...A navíc je hodně zvláštní, že reprezentant hraje v podprůměrném týmu Vyšehradu...

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Pepino44     před 10 lety 20.11.2013 11:36 |  
            0 0

            Pokud jej znáš,tak si jistě takovou kritiku můžeš dovolit. Já jenom reagoval,že po předešlém podobném příspěvku (pravděpodobně od Tebe) se našlo dost kritiků,kteří jej s určitostí hrát neviděli a pravděpodobně do té doby o něm ani neslyšeli. Že ta praxe "něco za něco" a jiné protěžování se děje nejenom ve fotbale,ale i v jiných sportech je pravda- bohužel.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Eluin (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 15:25 |  
            0 0

            Tak v tom případě se omlouvám.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        slavoj71 (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 15:58 |  
        0 0

        Pepino, o tomto ročníku mám alespoň v pražských poměrech velmi solidní přehled a tak mohu s klidným svědomím prohlásit, že tento chlapec nijak nevyniká ani ve (spíše podprůměrném než průměrném) Vyšehradě. Více to komentovat raději nechci, ale průběh nominací do krajských výběrů a posléze do mládežnických reprezentací, to je skutečná džungle...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      bongor     před 10 lety 20.11.2013 13:48 |  
      0 0

      No tak Housku už zastřelili,tak kdo bude na řadě nyní?

  8. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    slamacek (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 13:02 |  
    0 0

    Ronaldo, Messi, Zlatan ci Ribery. vsechno to jsou borci. Fotbalove u kazdeho z nich najdem genialitu, ktera je stavi nas ostatni. vybrat z nich toho nejlepsiho? to je spis otaznou jak se kdo dokazal zprotivit. jako fotbalisty uznavam vsechny. CR7 je ale neskutecnej a jemu bych tu trofej i pral. letos si ji dle meho zaslouzi

  9. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    janko (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 13:18 |  
    0 0

    ..je pěkné, že se tu řeší CR7 nebo Messi, ale spíše mne dnes zaujalo datum valné hromady Slavie 19.12.2013 s kterým přišel deník Sport. Má k tomu někdo z místních nějaké zákulisní info? Je to mimořádná valná hromada? Co od toho očekávat? Ve sportu to dávají do souvislosti s rusem...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      jira123     před 10 lety 20.11.2013 13:25 |  
      0 0

      Taky mne to zajímá , dle mého je už vše upečeno .Teď záleží jen s kým a co je pravda ??

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      golux     před 10 lety 20.11.2013 13:28 |  
      0 0

      Je to řádná valná hromada a nemyslím si, že tam někdo ohlásí vstup ruského subjektu. Nicméně je údajně prováděn audit hospodaření Slavie, což by naznačovalo, že něco je v běhu. Ale jestli to doběhne... ve hře je více věcí včetně stadionu, podrobnosti ale nevím.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Ferguss     před 10 lety 20.11.2013 14:06 |  
        0 0

        Audit na stadion se dělal už v létě, myslím, že jsem to tady psal. A údajně se dával dohromady i ten účetní bordel co kolem stadionu byl (fiktivní pronájmy skyboxů atd.) Což by nasvědčovalo snaze prodat to serióznímu majiteli.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Jiri1     před 10 lety 20.11.2013 14:40 |  
          0 0

          Bylo by to dobre pro budoucnost naseho klubu i pane Rebickovic , nektere kauzy po novem roce spojene s nasim bohem mohou byt velmi neprijemne a uskodi predevsim nasemu klubu, navic Rebicek neni moc velky kamos s Babisem a hlavne s lidovci, kteri mohou realne tento rezort ovladnout a budou se divat hodne dozadu.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      smely (přítel SN)     před 10 lety 20.11.2013 14:57 |  
      0 0

      s tim neprisel Sport, ale je to na oficialkach...

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Jiri1     před 10 lety 20.11.2013 15:14 |  
        0 0

        Ano , sport receno slovy laika vari z niceho alespon v poslednim clanku ze dneska , chybi mu aktualni info i jmena na ktere by se mohl odkazar,
        Presto ma celavec nekolik hacku , treba , kdo bude plarir peipravu, nebo zda se rusky subjekt nestal jen opravdu investorem na moznou likvidaci hrist pro mladez v Edenu.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Edwardtheiron     před 10 lety 21.11.2013 08:37 |  
          0 0

          No jasně, v Rusku se totiž všichni ti boháči rvou o to, aby mohli zbourat hřiště a něco postavit někde v nějakých Vršovicích. Tím zbohatnou ještě víc a hlavně jim stoupne prestiž.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Jiri1     před 10 lety 21.11.2013 10:56 |  
            0 0

            Ale o to tady vubec nejde , bohati Rusove uz preci dost dlouho investuji cast sveho majetku de se da , vsichni zehraji na nestabilni podnikatelske prostredi v Rusku, navic se jim rysuji i dalsi moznosti, treba ziskat obcanstvi dane zame , moznost podnikat za pomerne levnou investici v EU a konecne v neposledni radekonkretne ve Slavii ve spojeni ze stadionem jde o dobrou investici do budoucna.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

              Edwardtheiron     před 10 lety 21.11.2013 19:45 |  
              0 0

              S tím souhlasím. TAk proč pořád ty obavy, že se bude něco bourat?

  10. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    ortevor     před 10 lety 20.11.2013 14:37 |  
    0 0

    nejak nechapu smysl toho, proc U21 nominuje Tusjaka, tahaji ho do Anglie, takze nemohl ani nastoupit ve druhy lize za Taborsko, a pak mu nedaji cuchnout ani minutu ve dvou pratelakach...
    to kdyz ho po dlouhy dobe nominovali, tak to ho ani nechce Dovalil videt hrat ?
    tyhle nominace vazne nechapu...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Markus     před 10 lety 20.11.2013 14:40 |  
      0 0

      Proč se tolik čertit. Viděl ho na tréninku a kdyby měl někdo problémy, dostal by se i na hřiště. Repre prostředí dá i tak mladým hráčům spoustu zkušeností.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Jiri1     před 10 lety 20.11.2013 15:10 |  
        0 0

        Vite neco podstatneho je, ze trener ma o nase hrace zajem dlouhodobe , ne narazove , mohl bych Vam celkem jasne na nekterych mladeznickych vyberech v nedavne minulosti ukazar , ze nekteri dnes uz prevazne byvali treneri mladeznickych repre si z roho udelali dobry byznys a nase hrace prehlizeli.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          ortevor     před 10 lety 20.11.2013 17:45 |  
          0 0

          muzes k tomu napsat vice info, pripadne to trochu rozepsat ? narazis tim treba na Csaplara ?

  11. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    piero (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 08:42 |  
    0 0

    Protože se to tady hemží spekulacemi o možném novém majiteli klubu, přiložím i já své polínko do ohně a to několika otázkami:
    1.Proč je Řebíček tak vstřícný vůči Křetínskému, když oni spolu nikdy nepodnikali ?
    2.Proč při nástupu Šetrle nezačal dělat generální pořádek i v personálním obsazení vedení klubu?
    3.Proč se Šetrle strávil mnoho hodin na golfu, místo řízení klubu, který byl v rozpadu?
    4.Proč odjel do Ghany Martin Poustka až nyní, když je finanční situace stále stejná, ne-li horší ?
    5.Proč byli a jsou stále hráči v relativní pohodě přesto, že jim reálně hrozí boj o udržení v lize ?
    6.Dostali opravdu hráči finanční pokuty za ostudu s Jabloncem a Bolkou ?
    7.Proč se na všech domácích zápasech vyskytuje ve VIP zóně Tomáš Rosen, když je některými označován za ďábla, který má potíže Slávie na svědomí ?
    8.Z jakého důvodu se v mediálních spekulacích ( Sport, E-fotbal a další ) přešlo od potenciálního kupce Giněra ke konsorciu českých a ruských podnikatelů ?
    9. Budou do statutárních orgánů 19.12 již dosazeni definitivní lidé za stávající provizorium ?
    Myslím, že zodpovězení množiny těchto otázek jako celku, napoví, kdo bude našim novým majitelem.
    Hezký den všem slávistům přeje Piero

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Markus     před 10 lety 21.11.2013 09:23 |  
      0 0

      Otázky zajímavé, také by se mi odpovědi líbily, ale chybí mi tam stadion a další smlouvy - věcná břemena. Konsorcium českých a ruských podnikatelů - třeba se nechali ukecat do páky, ale bude tím zodpovědným u kormidla?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Edwardtheiron     před 10 lety 21.11.2013 09:23 |  
      0 0

      1. Proč by nebyl???
      2. Mluvil o tom, že chce nejdřív vyřešit sponzora, finance, marketing atd. Jinak nevím, jaké konkrétní personální obsazení máš na mysli.
      3. Klub určitě není v rozpadu a i ten, komu se v práci nedaří má občas nějakého koníčka.
      4. Protože z nějakého, mě neznámého, důvodu předpokládali, že nám to půjde tak, jako v závěru loňské sezóny.
      5. Proč by nebyli v pohodě? Živnost běží, peníze chodí...
      6. Určitě dostali, otázka je, zda ji i zaplatili...
      7.Protože tam zapomněl deštník? :-)
      8.Právě proto, že jsou to spekulace.
      9.Ne
      Hezký den přeje všem slávistům Edward The Iron :-)

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        PetCC     před 10 lety 21.11.2013 15:09 |  
        0 0

        Pěkné odpovědi. Bohužel otázky jsou trochu naivní.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      travel (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 10:12 |  
      0 0

      Zdravím piero,otázky to jsou vcelku logické,ale ta 1. otázka se mi nelíbí.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      spino     před 10 lety 21.11.2013 10:41 |  
      0 0

      1. Staří kamarádi.
      2. To je správná otázka. Minimálně Držmíšek, Trepeš a Nouzáková měli jít.
      3. Bafuňář staré školy.
      4. Spíš bych se zeptal, proč je náš skauting dlouhodobě na úrovni amatérského celku.
      5. Protože je 90% hráčů Slavie u zadku.
      6. Doufám, že ano.
      7. Kdyby jen Tomáš Rosen. Lze tam zahlédnout i větší zvířata.
      8. Nechci strašit, ale konsorcium českých a ruských podnikatelů silně zavání Sportovním holdingem Praha.
      9. Osobně si myslím, že zatím ne.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Fallen (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 13:05 |  
      0 0

      Poustku ve sportovním jsem mimochodem včera potkal v jedenáct večer na Ruzyni u příletů z Schengenu. Bohužel nevim, co v tu chvíli přilétlo, mimo letadla z Finska. Ale myslím, že se v tuhle hodinu lítá i z Frankfurtu

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 15:12 |  
      0 0

      Jakou ostudu s Jabloncem máš na mysli? Jo ty jsis to asi spletl s Teplicema... Nechápu jak můžeš jako fanoušek, který dělá jak moc se zajímá, nevědět s kým jsme vlastně tu ostudu utrpěli.. :)

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        piero (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 18:55 |  
        0 0

        Máš pravdu Steve, kaju se jako mnoha letý fanoušek, ale těch průšvihů byl už tolik, že jsem si spletl Jablonec s Teplicemi. Jinak tě můžu ujistit, že zájem nepředstírám, ale opravdu mně leží na srdci, co s mým milovaným klubem bude.

  12. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    spino     před 10 lety 21.11.2013 10:47 |  
    0 0

    Já si taky přijdu se svou troškou do mlýna:

    1. Kdy bude instalována mobilní tribuna na východní díru?

    2. Jak daleko je plánovaná síň slávy?

    3. Jak dopadlo jednání ohledně Kulturního domu Eden?

    4. Proč nebyla postavena dříve plánovaná socha Pepimu Bicanovi?

    5. Kdy se plachta Pepiho Bicana vrátí na plášť stadionu?

    6. Kdy bude odstraněno to ořízlé logo ze skla nad vchodem a nahrazeno něčím důstojným?

    7. Kdy už pošlou Oskara Fotra do áčka?

    8. Kdy už si Držmíšek sbalí svých pět švestek a půjde o dům dál?

    9. Kdy Slavia jako nejvíce poškozovaný klub vystoupí proti manipulaci s termíny?

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Alanor (admin)     před 10 lety 21.11.2013 11:25 |  
      0 0

      Ano, to jsou opravdu otázky, které Slavii pálí nejvíce... Přihodím ještě jednu zásadnější - kdy už dá spino slávistům pokoj, nebo kdy dostane rozum a začne se zajímat o Slavii a ne jen o vlastní exhibování po síti?

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Pepino44     před 10 lety 21.11.2013 11:53 |  
        0 0

        Tak toho se nedočkáš - pařez zůstane pařezem a vocel voslem.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        spino     před 10 lety 21.11.2013 12:53 |  
        0 0

        Ano mě to opravdu zajímá, protože do podle tebe důležitějších věcí, jako je majetková struktura, stadion, či skladba A týmu nevidím, takže to neřeším. Co mě ale štve je mizerná oslava výročí Pepiho Bicana, špatná komunikace a nezájem o fanoušky obecně.

        Pokud bys měl pro mě nějaký nápad, jakým způsobem se zajímat o Slavii - napiš. Jsem jedno velké ucho.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Alanor (admin)     před 10 lety 21.11.2013 13:49 |  
          0 0

          Zkus začít třeba tím, že se někdy na toho Fotra, kterého cpeš do áčka, půjdeš podívat.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            spino     před 10 lety 21.11.2013 14:13 |  
            0 0

            Na Oskara jsem se byl podívat. Znám i jeho trenéra, který jeho zimní posun do áčka nevylučoval.

            Ale myslel jsem to vážně. Pokud bys věděl o něčem smysluplném, co by se dalo skloubit se studiem, dej vědět.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

              subHuman     před 10 lety 21.11.2013 14:32 |  
              0 0

              Tak to by mě zajímalo, s jakým trenérem jsi mluvil. U Oskara to nyní není ani na přesun do juniorky.

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

              Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 14:35 |  
              0 0

              přines potvrzení, jinak nevěříme.

              • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

                spino     před 10 lety 21.11.2013 17:01 |  
                0 0

                Mě je jedno čemu věříte.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            ortevor     před 10 lety 21.11.2013 14:18 |  
            0 0

            Alanor ma pravdu....bez se mrknout na Fotra, pak se bez podivat na Vyhnala nebo Lisku do juniorky, a uvidis docela rozdil...
            nemluve o tom, ze predpokladam, ze juniorku ani dorosty moc osobne nesledujes, takze volat pro Fotrovi jen tak pro formu je peknej alibismus

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 15:17 |  
      0 0

      1. až bude "hrozit" že snad vyprodáme stadion tak možná, dřív nemá smysl o něčem takovém uvažovat.

      2. nemá smysl řešit síň slávy když jsme ve srač...

      3. už vůbec nemá smysl řešit nějakej kulturák když jsme ve srač...

      4. bože řešíš ty něco jiného než hlouposti, podívej se v jakejch jsme srač...

      5. ano bez té plachty se jistě vyhrávat nezačne...

      6. tvl my jsme na sestup a vosel řeší ořízlé logo...

      7. až na to bude mít kvalitu

      8. Proč se ho nedojdeš zeptat osobně ty hrdino?

      9. no asi to nemá smysl dří než vyprší stávající smlouvy ohledně TV práv.

      Máš ještě nějaký "důležitý" dotaz Ijáčku?

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        spino     před 10 lety 21.11.2013 16:58 |  
        0 0

        1. - 6. - Už jsem odpověděl.

        7. V současnosti však nemáme ŽÁDNÉHO, opakuji ŽÁDNÉHO útočníka. Škoda se chytil na stoperu, Juhar tam jen nuceně zaskakuje. Škutka nezapadá do Koubkovi koncepce a nejspíš odejde a Fenin to je bez komentáře. Takže by posunutí Fotra, ale i jakéhokoliv staršího juniora alespoň na lavičku nebylo na škodu.

        8. To by musel někdy vylézt na světlo.

        9. Tohle je naprosto zásadní věc, kterou by měli řešit všechny fankluby v lize společně. NEní přece možné, aby pro permanentkáře neplatili předem dohodnuté termíny. Z tohoto důvodu mimo jiné si já permanentku nikdy nekoupím. V hokeji jsou termíny na 90% pevné.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Eluin (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 17:27 |  
          0 0

          K Fotrovi, co vím, tak snad teď je do konce roku zraněný, jak to bude dále se uvidí, ale nemělo by to být nic vážného. Osobně jsem toho názoru, že by nejdříve měl zkusit hrát s juniorkou a až poté se posunout do dospělého fotbalu. Takové velké skoky nemusí vždy dopadnout dobře.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 19:06 |  
            0 0

            Ano Oskar psal 19.11. že ho tento týden čeká/lo podrobné vyšetření a na podzim už si nejspíš nekopne.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 19:10 |  
          0 0

          7. jenomže koho? My potřebujeme zabijáka a toho nemáme ani v juniorce, tak to tam holt do podzimu doklepe Juhar se Škutkou, to je realita se kterou se do konce podzimu nic dělat nedá. A pochybuju, že by to někdo z dorostenců vytrhnul. Jdi se na ně občas podívat...

          9. Ale těžko to můžou řešit před tím než vyprší platné smlouvy. Tak proč se s tím teď stresovat? A proč to trápí tebe když tam stejně nechodíš?

          8. jezdí do práce, z práce, chodí nakupovat, je na zápasech :)

  13. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    jira123     před 10 lety 21.11.2013 12:43 |  
    0 0

    Ahoj lidi , Není někdo ve spojení s Martinem Poustkou ??Jaká je situace v Ghaně , popřípadě zda tam není jen tak soukromě :)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Fallen (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 13:11 |  
      0 0

      Včera v jedenáct někoho zřejmě vyzvedával na Ruzyni u Terminálu 2

  14. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    puchmaier     před 10 lety 21.11.2013 16:48 |  
    0 0

    7:1 je pěkný,ale kterej píčus se stará o TIPOVAČKU?Držmíšek nebo Soňa?Hrozný...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      spino     před 10 lety 21.11.2013 17:18 |  
      0 0

      Držmíšek určitě ne. Pokud by se o to staral on, bylo by to ještě horší. :D

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Edwardtheiron     před 10 lety 21.11.2013 17:32 |  
      0 0

      Kterou Tipovačku máš na mysli? Pokud tu, co je na těchto stránkách, tak by ses měl trochu umravnit, frajere! Tady není zvykem se urážet. Kdybys sem zavítal častěji, věděl bys to a navíc bys nemusel pokládat takhle stupidní dotazy.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        puchmaier     před 10 lety 21.11.2013 17:38 |  
        0 0

        Omluovám se Irone

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      jane (admin)     před 10 lety 22.11.2013 07:56 |  
      0 0

      Ona vetsina picusu, co se nejak na techto strankach podili, chodi do prace. Mozna nekdy pochopis, ze moc casu pak nezbyva. Nicmene jsem vcera doplnila oba posledni vysledky do tipovacky a nahodila clanek se statistikama, inteligente.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        puchmaier     před 10 lety 22.11.2013 10:55 |  
        0 0

        Haleluja!!!Bavíme se o 20ti dnech Ty rychlíku...

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Fallen (přítel SN)     před 10 lety 22.11.2013 19:46 |  
          0 0

          Nebuď nevděčnej

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          subHuman     před 10 lety 22.11.2013 22:36 |  
          0 0

          Vase nevdecnost mi, s prominutim, pripada jako vylozene sprosta...
          Chapu, ze nemuzete vedet, cim se redaktori SN zivi a kolik maji volneho casu. Ale ikdybyste to nevedel, je elementarni slusnosti vuci lidem, kteri Vam ve svem volnem case ZDARMA vytvareji servis, chovat uctu a mit alespon trochu vdeku.

          Napsat, ze kvuli zpozdeni tipovacky jsou redaktori picusove muze jedine pi.us.

  15. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 21:18 |  
    0 0

    myslíte si, že kdyby byl stadion ve vlastnictví Slavie (nebo toho samého majitele co by vlastnil Slavii), že by se dalo uvažovat o nějakém snižování cen vstupenek? Třeba lístek do kotle by stál místo současných 160 a 210 nějakých 80-100 a 150? Výdělek by byl třeba stejný, ale přišlo by více lidí. Navíc kdyby se přivedli nějaké slušné posily, zlepšil by se herní projev.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      klimi     před 10 lety 21.11.2013 23:51 |  
      0 0

      Já si myslím, že myšlenka "Za menší peníze by přišlo více lidí" je prostě nesmysl...Kdo chce na Slavii chodit, ten na ní prostě chodí...

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        slaviator     před 10 lety 22.11.2013 01:07 |  
        0 0

        To nemusí být nutně pravda. Kolikátou sezonu hrajeme o záchranu a máme nejdražší vstupenky i permice v lize. Srdcař půjde, fanoušek buď radši za této situace koukne na Slavii nebo zajde třeba na Duklu na Kozla, Gedeona, ...

        (já mám asi pátou sezonu za sebou permanetnku)

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        ortevor     před 10 lety 22.11.2013 02:03 |  
        0 0

        bohuzel si taky myslim, ze jsme nejdrazsi vstupny v lize v pomeru cena / vykon (pro nestranneho divaka)
        a bohuzel neni dost lidi aby byli fanatici jako my, co sem piseme, co na Slavie budeme chodit tak jako tak...tihle lidi budou vzdycky resit cenu listku...i kdyz je jasny, ze si najdou dalsi oblibene vymluvy, snizeny ceny by mohlo navstevnosti pomoci, a aspon se stadion trochu vic zaplni....klub na tom vstupnym uz tak skoro nic nevydela, takze velkej propad v zisku by to nebyl, pokud vubec...

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          jane (admin)     před 10 lety 22.11.2013 07:59 |  
          0 0

          Já myslím, že klíčové jsou sportovní výkony, bez nich si myslím, že nebude chodit vic lidi ani kdyby bylo vstupne za 50 korun.

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Kornovo     před 10 lety 22.11.2013 08:36 |  
            0 0

            v olomouci stoji hlavni tribuna 120,lidi moc nechodi,ale fotbal je urcite koukatelnejsi a nemam takove nervy jako ze slavie.takze letos jsem byl jednou na spartu a byl to des

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        jira123     před 10 lety 22.11.2013 09:39 |  
        0 0

        A já si myslím že to nesmysl není .Kovanej Slávista z Prahy chodit bude vždy , ale my co dojíždíme k tomu připočítáme dopravu jídlo a jsme na úplně jiných částkách.Samozřejmně sportovní výsledky , dění v klubu a hra na to má obr dopad .

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          jacap (přítel SN)     před 10 lety 22.11.2013 15:06 |  
          0 0

          Je pravda, že kovaný slávisti budou chodit vždy, ale vemte si studenty. Z mého prostředí znám dost slávistů, kteří by se rádi koukli na Slavii, ale bohužel na to nemají. Podaří se mi je dotáhnout třeba na Derby nebo na Liberec, ale to je vše. Jsem rád, že se udělala sleva pro studenty, ale většina si stejně nemuže dovolit jít každý týden na fotbal.

  16. Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 10 lety 21.11.2013 21:56 |  
    0 0

    http://www.youtube.com/watch?v=yqAycix5U5A

    tady na tom videu můžete vidět sestřih zápasu Varnsdorf-Táborsko

    Za Táborsko hrál Miljan Vukadinovič, který byl nedávno v hledáčku několika klubů z 1. ligy. Docela by se mi líbil i ve Slavii. Vukadinovič v minutě 6:22 dává gól. Takový hráč by se nám určitě hodil.

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      ortevor     před 10 lety 22.11.2013 00:15 |  
      0 0

      ja teda myslim, ze spis byl zajem z klubu gambrinus ligy o jeho starsiho bratra, co uz nejakou dobu hraje v jablonci, a co prave taky hostoval v Taborsku...
      tenhle Miljan je v cesku chvili a spis hraje za juniorku Taborska
      viz. http://www.juniorskaliga.cz/clanek.asp?id=316
      ale souhlasim, Vukadin Vukadinovic se mne libi hodne...jeho bratra tolik neznam, ale verim, ze muze byt zajimavy, navic kdyz perfektne oba umi cesky tak to vypovida i o tom, ze maji takovou dobrou mentalitu - na balkance velmi pracovitou, kdyz se rychle naucili dobre jazyk a zajima je vic tymove pojeti, nez vlastni prospech

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        Alanor (admin)     před 10 lety 22.11.2013 09:47 |  
        0 0

        Momentální zájem je o Miljana. ;) Mluví se o Plzni, Příbrami a ještě někom.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        rihy10 (přítel SN)     před 10 lety 23.11.2013 07:33 |  
        0 0

        Nemáš pravdu :)
        Jednak Vukadin nebyl v Táborsku na hostování, nýbrž z Táborska přestupoval do Jablonce, býval by pravděpodobně prorazil víc než doposud (1 nebo 2 branky v lize), kdyby po střetu s naším Mikulou v juniorské lize nepřišel o ledvinu a nebyl asi rok mimo hru.

        Miljan je ještě větší talent než Vukadin, v juniorce pravda odehrál hodně, nicméně teď na podzim od nějakého 5./6. kola hraje pravidelně za A-tým a většinou velice dobře. Velice silný ve hře 1 na 1, někdy mu ještě schází akci dotáhnout do konce. Psalo se, že ho chce Plzeň, Příbram a Liberec.

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          ortevor     před 10 lety 23.11.2013 12:11 |  
          0 0

          okay, mea culpa maxima :)
          a diky obema za info....dovzdelam se :)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Alanor (admin)     před 10 lety 22.11.2013 09:46 |  
      0 0

      Vypadá to, že příchod Rusů je opravdu na spadnutí, když už se bavili i o konkrétních věcech s Koubkem.

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        klimi     před 10 lety 22.11.2013 10:19 |  
        0 0

        Nedivím se, blíží se zimní pauza a kdyby se to neupeklo do ní a nepřišli opravdové posily, tak by ještě mohl být průšvih...

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Markus     před 10 lety 22.11.2013 14:36 |  
      0 0

      Ach jo, tak to bude pravda a nelíbí se mi to pranic. Nepochybuji o tom, že sportovně půjde hra Slavie nahoru, by i diváci se přijdou podívat, ale co je tohle za český klub? Bojuji tu za trpělivou poctivou výchovu mladých hráčů, za odstranění zácpy mezi junirkou a A-týmem, za motivaci mladých hráčů, že budou mít reálnou šanci se do A-týmu dostat - a oni sem chtějí cpát hráče zvenčí prakticky na hostování (takové hostování investorem). Bojím se, že to bude mít negativní dopad na výchovu mladých hráčů, jak ze strany rodičů, kteří sem nebudou chtít svá dítka dávat, tak podmínky poskytnuté Slavii. Velkou nedůvěru mám v ruské manažery, jak jsem psal, zažil jsem ruské vedení v několika firmách a byl to děs, rozklad lidských vztahů a agresivní demonstrace síly ve stylu silnější pes m*dá. Mám z toho celého nedobrý pocit, Slavia se vzdaluje mé vizi :(

      • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

        judy     před 10 lety 22.11.2013 15:19 |  
        0 0

        no jelikož vloží své peníze tak je budou chtít zpátky, pochybuju že jim půjde o prestyž... takže když bude v juniorce někdo dobrý a bude možnost ho časem zpeněžit tak nevěřim že by se o tuto možnost Ruský podnikatel připřavil a to i pro to ze junior je téměř zadarmo, takže váš názor nesdílim.. avšak taky se mi to moc nelibí ale co s tím naděláme holt Řebíček si jeden rok vypere 137mil. a to zčuchne Rus který chce taky prát penízky, bohužel peníze hejbou světem a sport je na vedlejší kolejce.. :(

        • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

          Markus     před 10 lety 22.11.2013 15:32 |  
          0 0

          Nasadit juniora v áčku je zadarmo, to ano, ale výchova juniorů je pro Slavii ztrátová - nebo se pletu a výchova mladých hráčů ve Slavii se dokáže samofinancovat hlavně příspěvky?

          • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

            Markus     před 10 lety 22.11.2013 15:32 |  
            0 0

            (členskými příspěvky)

            • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

              judy     před 10 lety 22.11.2013 15:43 |  
              0 0

              Si nemyslim, areál v Xaverově zadarmo není a trenéři, maséři a je toho více, tohle určitě nebude v plusových částkách ale určitě tam budou zase nejácí sponzoři, něco dostanou od svazu, nějáké příspěvky tam taky budou, takže těžko z mé pozice internetového pisálka těžko říct jak to skutečně je :)

    • Re: Juniorka: Slavia - Liberec 7:1

      Pepino44     před 10 lety 22.11.2013 12:04 |  
      0 0

      Tak já si myslím,že Plzeň udělá Dukle a Kozlovi takovou nabídku,že Dukla prostě neodolá. Vrba stál Peltu 8 až 10 milošů pro Plzeň,ale zajímalo by mne,kolika milionama Pelta Vrbu přemluvil.