B-Tým

Juniorka: Baník - Slavia 1:4

Naše juniorka v současnosti sahá po vedoucí příčce tabulky. V cestě jí dnes stál silný celek z Baníku Ostrava. Slavia však potvrdila vynikající formu a po vítězství 4:1 se alespoň do konce odpoledního zápasu Boleslavi dostala na první pozici!

Baník - Slavia 1:4 (1:1)

Branky: 5. Šašinka - 36. a 49. Vyhnal, 59. Vondráček, 66. Hurka

Sestava: Řehák - Herc, Mac, Zákostelský, Bejbl - Peterka, Hrubý (86. Liška), Vondráček, Verner, Hurka (79. Zámečník) - Vyhnal (88. Batka)

Za Baník nastoupilo několik hráčů, které jsme v nedávné době měli možnost vidět i v první lize. Konkrétně šlo o trio Stronati, Byrtus, Rolinc. Slavii naopak posílil jen jediný hráč širšího kádru A-týmu - Martin Hurka.

Sešívaným se vstup do utkání nevydařil a již po pěti minutách prohrávali po gólu Šašinky. Slávisté dokázali vyrovnat za půl hodiny, když Peterka svým centrem vybídl ke skórování Vyhnala. Více zajímavých fotbalových akcí k vidění v první půli nebylo, kromě nich ale došlo v závěru poločasu k vyhrocené situaci mezi domácím Kašou a právě Vyhnalem. Rozhodčí vše vyřešil žlutou kartou pro oba zmíněné hráče.

Úvod druhé půle naopak lépe vyšel červenobílým, Hurka pálil do tyče a Vyhnal neměl problém umístit odražený míč mezi tři tyče - 2:1 pro Slavii. Tým z Edenu zcela ovládl hru a výsledkem byla třetí branka v síti domácích, postaral se o ni Jiří Vondráček. Hattrick mohl završit Vyhnal ale pěkným lobem trefil jen břevno. Na 4:1 tak upravil až o pár minut později přízemní střelou Hurka. To bylo vše a Slavia si tak připsala cenné vítězství výrazným rozdílem.

Komentáře (35)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

    klimi     před 10 lety 25.11.2013 12:29 |  
    0 0

    Juniorka je po víkendu vždycky neskutečný lék na nervy fanouška Slavie. O to více je s podivem, že za ní ještě hrají někteří hráči a dávnou nejsou v Áčku místo jiných. Krása kluci, jen tak dál!

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

      Gino     před 10 lety 25.11.2013 12:32 |  
      0 0

      Nejsme jediní, komu hraje Juniorka dobře. Třeb Brnu, nebo Příbrami, či té Boleslavi, ale i té Ostravě. Já jsem za úspěchy Juniorky rád, ale neznamená to, že by nám ti kluci vytrhli trn z paty... i když, za mě, klidně bych to zkusil :)

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

        Alanor (admin)     před 10 lety 25.11.2013 12:38 |  
        0 0

        Loni juniorka také válela, ale bohužel se z ní do áčka nedokázal nikdo natrvalo prosadit. Také bych se nebál dát šanci Bazalovi s Hurkou. Zdá se, že to docela střílí i Vyhnalovi, ale toho bych potřeboval vidět. O moc horší než Juhar by asi ani být nemohl, když už se Koubek rozhodl ignorovat Škutku.

        • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

          klimi     před 10 lety 25.11.2013 12:42 |  
          0 0

          Já jsem Vyhnala viděl na všech domácích zápasech U21+derby na Spartě. Šanci by v přípravě dostat měl, ale moc tomu nevěřím...

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

      denydzlSKS     před 10 lety 25.11.2013 12:40 |  
      0 0

      Zas na druhou stranu, v Juniorce chválený Kolařík v áčku nestíhal. Sice to neměl jednoduchý, když Karolko vykartoval Hrubeše a vůbec celej tým byl (a je) na odpis, ale prostě nestíhal. V letošním podzimu solidní Vyhnal kdysi taky nijak nezářil a v tom, co dnes hraje naše áčko, by nezářil ani teď.

      Čímž samozřejmě neříkám, že by ti kluci neměli být použiti v áčku. Ale to je taková ta klasika, která je tu už několik let dokola. Napřed kluci nedostanou čuchnout, protože hrajem o poháry a není na to čas. Pak nedostanou šanci, protože nemáme jistotu záchrany. Pak nedostanou čuchnout, protože hrajem přímo o záchranu.. a takhle to půjde asi donekonečna:-)
      Určitě by se našli jedinci z Juniorky, kteří by nezahráli hůř než včera např. Neves nebo Kisel.

      Jinak další klasika - hlavně, že Bazal jede s áčkem na Slovácko, takhle si celej víkend nekopl do balonu..

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

        Alanor (admin)     před 10 lety 25.11.2013 12:43 |  
        0 0

        Tak ono už to je tři, čtyři roky zpátky, kdy hrál Vyhnal za áčko. Vem si, že v té době Tecl také nebyl žádná hvězda. ;) Ale taky si myslím, že nám Vyhnal vytrhne trn z paty jen těžko. Co vím, tak nikdy za nějaký supertalent považován nebyl.

        • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

          Pepino44     před 10 lety 25.11.2013 13:10 |  
          0 0

          Jak jsem již psal několikrát,ono chybí srovnání juniorky s chlapským fotbalem,myslím si,že by neměl být problém sehrát utkání Ačka s juniorkou,přišlo by možná i dost lidí,kteří by si udělali úsudek,jak kdo by se mohl v lize prosadit. Ačku by možná spadl hřebínek,nebo naopak junioři by poznali jestli na ligu mají. Byl by to zápas bez problémů s datumem,mohlo by se hrát kdykoliv,a určitě by to bylo přínosnější než tréning. Někde jsem četl,že v repre pauze hrálo Ačko nějaké modelové utkání.Možná,že se jednalo právě o něco podobného, ale nikde neproběhla nějaká informace o datu tohoto utkání, ani jak proběhlo. Škoda. Myslím,že nejenom já bych se šel podívat.

          • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

            Nosorozec     před 10 lety 25.11.2013 13:19 |  
            0 0

            Loni nebo kdy skutečně Áčko proti juniorce hrálo, fanoušky na to nikdo ale nepozval a snad to bylo i v rámci uzavřeného tréninku.

            • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

              Alanor (admin)     před 10 lety 25.11.2013 13:22 |  
              0 0

              Přesně tak, bylo to tuším pod Radou a áčko vyhrálo zhruba 5:2. To, o čem mluvil Koubek, nebyl zřejmě klasický zápas. Spíše to bylo pro natrénování určitých situací a taktických záměrů, proto to bylo za zavřenými dveřmi. Jinak by mě samozřejmě zápas mezi áčkem a juniorkou také zajímal. :)

              • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

                quelhar (admin)     před 10 lety 25.11.2013 13:57 |  
                0 0

                I ted v repre pauze hralo acko modelovy zapas, tusim ale ze proti U19 a ne proti juniorce.

          • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

            denydzlSKS     před 10 lety 25.11.2013 13:45 |  
            0 0

            Tak on zápas čistě Áčka proti Juniorce by taky neměl dokonale vypovídající hodnotu. Podle mýho není v silách věkově omezeného týmu (Juniorky) obstát v mužské soutěži. Tedy obstát nějak rozumně.
            Od toho je letní/zimní příprava, aby se ti kluci z Juniorky vytáhli po bok ligistů a měřili se s ligistama a v případě, že mají formu a jde jim to, tak ať hrají. Ale bohužel, u nás ti kluci nedostanu šanci ani když v přípravdě přehrají svého zkušenějšího konkurenta, což neni dobře..(viz. případ Hrubý loňskou zimu).

            • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

              Pepino44     před 10 lety 25.11.2013 15:22 |  
              0 0

              Tak já nemám na mysli srovnávat Ačko s juniorkou,ale porovnání jednotlivých hráčů juniorky proti hráčům z ligy. Dalo by se i namítnout,že hráči Ačka by nehráli s plným naszením,ale bylo by potřeba jim dát najevo,že hrajou o trika. Ono srovnávání juniorky s ostatními juniory je dost ošidné,to pravé srovnání je teprve pokud by junioři nastoupili proti nějakému ligovému mužstvu. Proti cizím by to šlo asi těžko,ale proti našemu Ačku by to problém být neměl. I v takovém utkání by přeci jenom šlo poznat jak by se jednotlivci dokázali prosadit proti ligovým hráčům. Ale junioři to nemají lehké ani v ostatních mužstvech. Pamatuji si na jednoho hráče,tuším,že se jmenoval Hoššo a hrál za ostravu,moc se mi líbil (dal nám tuším dva goly),potom snad nastoupil ve dvou zápasech v lize a od té doby jsem o něm neslyšel (i když zase tak moc tyto mužstva nesleduji). To,že naše juniorka má tak dobré výsledky připisuji tomu,že vlastně tam nemáme nějaké slabší hráče. U jiných mužstev to může být tak,že oni nemají tak dobrý průměr mužstva,ale je tam jeden nebo dva hráči,kteří i ty naše převyšují a potom se lépe uplatní v lize.Jinak s tím Hrubým máš pravdu,toho to vyřazení z Ačka na jaře sebralo tak,že se do fazony pořádně dostal až napodzim.

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 25.11.2013 13:41 |  
      0 0

      no mě by spíše zajímalo, jak si někdo manažersky obhájí, že juniorka 2. rok hraje top v juniorské lize, Slavia "A" je 2. rok na sestup, ale z juniorky se do "A" podíval jen Prošek.

      Je ale otázka, jestli se na tohle někdo ve vedení vůbec ptá.

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

        SPAMD     před 10 lety 25.11.2013 14:04 |  
        0 0

        Musím souhlasit s Thorklaerem,ve Slavii už nikdo nevidí a vidět nechce jak hraje naše juniorka a to je smutný ,aspoň polovinu bych poslal do přípravy s A týmem a pokud by na každém postu byla konkurence ,výsledek by se měl určitě dostavit,ale p.Koubek a spol. musí nejdříve najít odvahu něco změnit .Přece není normální,aby naše mládežnické týmy vždy hráli o čelo tabulky a v začleňování mladých do A týmu,si troufám tvrdit ,jsme nejhorší v lize.Za dnešní vítězství vám kluci junioršti patří velké diky

        • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4 ve 2. poločase

          utrzeny_ze_retezu     před 10 lety 25.11.2013 14:15 |  
          0 0

          Já hlavně nerozumim tomu, proč Koubek nedá prostor Hurkovi, Vyhnalovi, Škutkovi... Pořád brečí, že nemá nikoho dopředu a tyto hráče nezkusí. Hlavně, že tam pořád cpe Juhara.

  2. Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

    Travinho     před 10 lety 25.11.2013 15:22 |  
    0 0

    Nevíte někdo, co je se Salašovičem?

  3. Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

    spino     před 10 lety 25.11.2013 15:48 |  
    0 0

    Do Edenu míří ruští mafiáni, kteří jsou pevně provázáni s nejvýššími patry české politiky.

    Krásný vánoční dárek gaunere Řebíčku! Pepi se obrací v hrobě.

    PS: Pořád vás nemrzí ta třetí liga? Dneska už by možná Slavii vlastnili srdcaři a klepali bychom na dveře první ligy.

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

      wotlemburg     před 10 lety 25.11.2013 16:25 |  
      0 0

      Proboha živého přestaň už furt blejt. Mě už je z toho blbě a radši sem už nepolezu. To jsou furt stekný kydy.

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

      bongor     před 10 lety 25.11.2013 21:59 |  
      0 0

      co bys tomu hrdino řek,kdyby na tebe podal ten tvůj gauner trestní oznámení?Myslím,že by moh uspět.

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

        spino     před 10 lety 25.11.2013 22:33 |  
        0 0

        S lidmi jako je Řebíček, Topolánek, Dalík, Zeman si nemám co říct. Těmito lidmi opovrhuji, protože pro mě představují absolutní morální dno.

        Je zajímavé, jak se krize Slavie kryje s krizí české společnosti. Začalo to když po revoluci Václav Klaus "zhasnul" a odevzdal státní majetek estébákům, spekulantům, vekslákům, převlékačům kabátů a další morální špíně, která věděla, jak krást a měla kontakty. Pak přišel Miloš Zeman se Šloufem, kteří úspěšně propojili politiku s organizovaným zločinem. Vyvrcholením tohoto marasmu se stal Topolánek, za jehož éry se politika stala byznysem. A události ve Slavii jsou přibližnou kopií tohoto marasmu.

        PS: K tomu trestnímu oznámení - já mám čistý rejstřík, takže by se to přešlo podmínkou, maximálně omluvou. I když v českém zkorumpovaném soudnictví jsem připraven na všechno.

        • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

          Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 27.11.2013 19:33 |  
          0 0

          Jedno Řebíček, jedno Držmíšek, pak se může přidat Býček s Nitranským. Ono se to nasčítá a podmínce můžeš udělat pápááá :)

          Ale já osobně bych byl radši kdyby místo zatěžování soudů si to s tebou konečně někdo vyřídil ručně stručně....

          třeba se někdy potkáme mimo stadion... :)

  4. Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

    Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 25.11.2013 16:15 |  
    0 0

    Tak se zda, ze Navar měl s novým majitelem pravdu a zadna změna k lepšímu nehrozí. Smutne, cim vším musi SKS projít.

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

      jarodo57     před 10 lety 25.11.2013 16:47 |  
      0 0

      V MF je o tom článek

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

      vlk30 (přítel SN)     před 10 lety 25.11.2013 16:56 |  
      0 0

      Z čeho tak soudíš že to k lepšímu nepovede,ty se s těma lidma znáš víš jaké mají plány ?

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

        Navar (přítel SN)     před 10 lety 25.11.2013 17:05 |  
        0 0

        Já se s nimi dobře znám a ubezpečuji vás všechny, že z dlouhodobého hlediska je to špatně. Oni nec htějí dělat fotbal, chtějí dělat hráče. A to je rozdíl. Potíž je v tom, že struktura Slavie je od dob Sisáka s Rosenem tak zapletená, že si slušný investor nemůže risknout tento "bordel" převzít. Jen to, že akcie Slavie jsou oficiálně zahrnuty v konkurzu Falkonidy, proto je Řebíček na poslední valné hromadě vyměnil a ukryl v hotelovém pokoji v Sadské Arábii, je obrazem současnéhoé dění v Edenu. Je to smutné a začínám se bát, že jediná cesta ven z toho marasmu je krach a založení nové Slavie 2013. Snad se mýlím a stane se zázrak :-(

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 25.11.2013 17:41 |  
        0 0

        Sorry, ale Nejedly nápojeny na SPOZ s morálními elitami jako Mynář či Štengl, to je ještě větší odpad než Aleš Řebíček.

        to mě v životě nenapadlo, ze tihle hnusaci ze SPOZu budou ku.vit i naší Slavii, děs.

        • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

          spino     před 10 lety 25.11.2013 18:16 |  
          0 0

          Ve výčtu osobností SPOZ jsi ještě zapomněl na toho mrzáka.

          PS: David Černý má mé uznání.

          • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

            deadbeat     před 10 lety 26.11.2013 10:45 |  
            0 0

            uznání pro Davida Černého skvěle zapadá do tvýho osobnostního profilu. nic na tom nemění fakt, že SPOZ je opravdu nevídaná gaunerská sebranka.

            • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

              spino     před 10 lety 26.11.2013 10:58 |  
              0 0

              Tak pozor, mě se také některá jeho díla nelíbí, ale dokážu ocenit odlišný názor. S tím prostředníčkem to ale trefil! :)

  5. Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

    marcocruz (přítel SN)     před 10 lety 25.11.2013 17:49 |  
    0 0

    Ne je to prostě pořád dokola, věichni trenéři budou kecat o tom, že to v útoku nejde a pod, Koubek pak teda zkouší 4 zápasy čekat, jestli se teda Juhar nenaučí proměňovat šance, místo aby tam poslal od začátku Škutku nebo někoho z juniorky, nevidim, rozdíl v tom, když Juhar za celej zápas nedá gól, když by na hrotu místo něj hrál někdo jinej. Pořád se kecá jak mám esuper juniorku, všichni talentovaný, ale šance přijdou až časem, ale kdy? už spoustu sezon totiž skoro nikdo šance nedostává a to i přesto, že ti co hrají hrají prachmizerně a o tom bude vedení furt jen kecat a kecat ale nic se nestane a junioři pak pujdou někam, kde uvidí uplatnění v základu, třeba do Slovácka (sic).

  6. Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

    rradick     před 10 lety 25.11.2013 20:17 |  
    0 0

    Vážení.Tady těm mladým klukům nepomůže, že hrají dobře.O posunech rozhoduje určitě něco jiného.Mají prostě smůlu, že jsou ve Slavii.,,Tady je totiž obrovská konkurence."V lize jsme sice předposlední, juniorka je první, ale nikdo z těch mladejch se do áčka ani nepodívá.No a trenér na Slovácku raději pošle na hřiště Kisela který se chystá do důchodu a Zmrhala,o kterým člověk ani nevěděl, že je na hřišti, než aby tam dali třeba Hrubýho nebo Šimečka,kteří už prokázali že na to mají a jsou schopni něco vymyslet.Ale oni asi ještě ,,nejsou zralí"na dospělý fotbal.Cha,Cha,Cha.Zajímavý,že je to tak asi jen u nás.Třeba za Slovácko včera hráli kluci ročníku 95 a 94.Ve Sraltě se dostává na lávku gólman ročníku 96, v Teplicích mají na stoperu kluka ročníku 94 a jiné, které bych mohl jmenovat.Toto je u nás něco nemyslitelnýho.Ale my zase máme v juniorce Vyhnala , který je ročník 90- to zase nemají ostatní .Ptám se - je toto normální?Jsou ti lidé , co o tom ve Slavii rozhodují skutečně profesionálové? Rozhodují doopravdy výkony v trénincích, a hrají ti nejlepší?Já sleduji mládež, a když vidím hráče z áčka, tak si to nemyslím.A nevěřím, že se něco zlepší, pokud tam budou ti, kteří to teď vedou. Je mi těch našich mladejch líto.

    • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

      Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 27.11.2013 19:22 |  
      0 0

      Já jsem viděl juniorku jak hrála v přáteláku proti Pardubicím. To mě vyléčilo dost na to abych tu po každém úspěchu juniorky křičel, že z ní má jít půlka hráčů okamžitě do Ačka. Ono podle výsledků to vypadá parádně. Ale dospělej fotbal je prostě dospělej fotbal. Nehledě na to, že v juniorce je pohoda, klídek no stress. V Ačku je to teď uplně opačně, tlak, stres, podle toho to bude vypadat i v kabině. Teď tě pošlou jako nováčka na hřiště abys to spasil? No nevím ale takovej zázrat teda v juniorce neni.

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

        Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 27.11.2013 19:38 |  
        0 0

        Ale jednu věc bych udělal, zkusil bych Hurku místo Juhara, ten už něco za Ačko odkopal, rychlej je a v zakončení by mohl být jistější.

      • Re: Juniorka: Baník - Slavia 1:4

        rradick     před 10 lety 28.11.2013 19:32 |  
        0 0

        Samozŕejmě, že nikdo tady nechce posouvat celou juniorku do áčka, ale někteří hráči na to mají bez diskuze(Šimeček,Hrubý, příp. zkusit Lišku do útoku).To,že se říká, že na dospělý fotbal nemají je jen takové ,,klišé".Nikdy je totiž ani nezkusili a tvrdí o nich , že na to nemají.Všude jinde to jde, jenom u nás ne? To je směšný.Je jen otázka času než ti šikovní kluci od nás utečou,tak jako Dočkal, Vácha, Valenta apod.Je to ostuda a je vidět, jak se u nás s mládeží pracuje, že nedokážou žádného z těch talentovaných kluků začlenit do áčka.