Ženský fotbal

Dorostenky prohrály v Brně

Dorostenky Slavie nadále pokračují v jarní krizi, ani v šestém zápase v řadě nedokázaly vyhrát a po prohře v Brně 0:1 zakončují sezonu na čtvrtém místě.

První poločas nenabídl příliš šancí na obou stranách, týmy se složitě dostávaly do koncovky přes pozorné obrany. Slávistky se snažily kombinovat, ale chyběla tomu větší přesnost. V 8. minutě poprvé Brno zahrozilo, po centru z levé strany před brankou vznikl nepříjemný závar i díky napadání Ducháčkové, nakonec poskakující míč z brankové čáry odkopla Mukařovská. O chvíli později ze standardní situace jsme nedůrazně odkopli, domácí hráčka míč na branku nakopla a bylo z toho břevno. Slávistky si šanci vytvořily v druhé polovině poločasu, Vyskočilová prostrčila na Houzarovou, která šla sama na brankářku, následná klička jí moc nevyšla a dostala se mimo branku. Postupem času se kombinační hra zlepšila, získali jsme územní převahu, jen jsme některé dobře rozjeté akce nedotáhli.

Druhý poločas jsme pokračovali v kombinační hře, měli jsme více ze hry a vytvořili si převahu, ze které se do velké šance dostala Vyskočilová, přehodila brankářku, ale míč skončil vedle branky. A potvrdilo se pravidlo nedáš - dostaneš. Z autového vhazování jsme se nechali obelstít, hráčka se dostala do vápna a následný přízemní centr tečovala Jouklová do sítě. Byla to nečekaná rána a byli jsme z toho rozhozeni. Holky se snažily nepříznivý stav zvrátit, ale s přibývajícím časem z toho byl spíše zmar a opouštěli jsme od kombinační hry. Vyrovnat se nám již nepodařilo, velkou šanci jsme si nevypracovali a definitivně tak sezonu zakončíme na čtvrtém místě.

Brno - Slavia 1:0 (0:0)
Brno:
Horáčková - Kratochvílová, Chlumová, Kukučová, Králíková (78. Schwarzová)- Honková - Kotlánová, Jouklová (63. Horká), Krištofová, Veselá - Ducháčková
Slavia: Horáková - Adámková (74. Bohatová), Němečková, Mukařovská, Dáňová - Sehnálková (41. Lačná), Klesnilová, Lébrová, Knollová (52. Novotná) - Vyskočilová, Houzarová
Branky: 49. Jouklová

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)