Hráči Slavie

Martin Latka je zpět ve Slavii!

Všechno je nakonec jinak a Slavia má první posilu, a to hned velice výraznou! Vrací se Martin Latka, který podepsal smlouvu na 4 roky.

Ještě včera informoval deník Sport o tom, že Latka nabídku Slavie odmítl a že hodlá čekat i několik měsíců na zahraniční angažmá. Dnes dopoledne se ale situace obrátila o 180 stupňů a Slavia Latku představila jako první letní posilu. Stoper a lídr kabiny podepsal smlouvu hned na 4 roky.

„Jsem šťastný, že se nám povedlo dotáhnout jednání s Martinem Latkou do konce. Dohodli jsme se na smlouvě na čtyři roky. Povedlo se nám přivést lídra do kabiny i mimo hřiště, což byl náš první a zásadní cíl pro následující sezonu,“ uvedl sportovní ředitel Karol Kisel pro oficiální web.

Samotný Latka dodal, že velkou měrou přispěl k jeho návratu majitel klubu Aleš Řebíček, se kterým má dle vlastních slov výborné vztahy. Latka dále dodal, že v Česku je pro něj jedině Slavia, že nadcházející angažmá považuje za výzvu a že tým čeká těžká práce.

Martin Latka (*září 1984) se do Slavie vrací po roce a půl, který strávil ve Fortuně Dusseldorf. V sešívaném dresu už několikrát působil a odehrál v něm 136 ligových zápasů, během kterých vstřelil 11 branek. Kromě Německa působil v zahraničí i v anglickém Birminghamu a řeckém Panionisu.

Komentáře (317)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Komentáře v tomto článku mohou číst pouze přihlášení uživatelé