Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 7. kolo

Páteční otevírací duel sedmého kola se Slavii nepovedl ani na hřišti, ani na tribuně.

Brno asi zaskočilo svým herním projevem nejenom mě. Čekalo se, že bude zatažené, ale opak byl pravdou. Hosté byli vepředu velice aktivní, naopak jejich obrana působila dosti nejistým dojmem. Místo těžkého dobývání zataženého bloku se Slavii hlavně v první půli otevírala cesta do otevřené obrany. Nejistoty zadních řad Zbrojovky ale dokázal využít jen Milan Černý. Překvapivě útočná hra Brna přinesla své ovoce už do poločasu. Nejdříve ještě zachránil sešívané od inkasování výhodou-nevýhodou celý zápas špatný sudí Nenadál. Hosté si z toho ale nic nedělali a ze standardky uděřili znovu. Druhá půle pak začala náporem červenobílých. Dvě dobré příležitosti ale zůstaly nevyužity, a tak udeřila Zbrojovka a zápas nakonec vyhrála 3:1. Navíc se nedá říci, že by šlo o vítězství nezasloužené.

Ruku v ruce s nepodařeným výkonem na hřišti šlo i chování části našeho kotle. Brankář Hladký byl ve druhé půli doslova zaplaven proudem zapalovačů, kelímků s pivem a dalších předmětů z hlediště. Nejenže toto chování k fotbalu nepatří, ale navíc se nehodilo ani Slavii, jejíž snahu o vyrovnání tím fanoušci nešikovně tlumili. Je však pozitivní, že tento exces odsoudil trenér Beránek i množství fandů v naší diskusi.

Hráči jsou hodnoceni od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Karel Hrubeš - 4 - První slabší zápas nové jedničky. První inkasovaná branka jde na jeho triko. Zavadilova střela sice nebyla úplně jednoduchá, ale dala se buď lapit, nebo vyrazit do strany. Nejistotu potvrdil i v druhé půli, když se mu dalekonosná střela odrazila od hrudi zpět do vápna. Na druhou stranu měl ke konci pár zákroků, dobrý byl ten před druhou brankou, když vyrazil na brankové čáře Kodrem sražený míč, bohužel byl nejblíže jen Vávra.

Milan Nitrianský - 3 - Rozhodoval jsem se mezi trojkou a čtyřkou, ale Latka byl lepší dopředu a Juhar měl zase méně starostí dozadu. Nitrianský dělal poziční chyby, s Brigantem a Vávrou si příliš nevěděl rady.

Martin Latka - 4 - V zápase celkově nejistý, jako nakonec celá obrana. Čtyřku si ale zajistil dobrou podporou útoku, kam se v závěru přesunul, a záchranou Kodrovy minely v situaci 2 na 1.

Marek Kodr - 2 - Jeho nasazení na úkor Dobrotky jsem kritizoval už v Teplicích a včerejší zápas ukázal, že Kodr na ligu ještě nemá. V zápase udělal tři hrubé chyby. První byla po banálním nákopu z obrany Brna, kdy ale Kodr neodhadl míč, prolétl vzduchem a z ničeho šli brněnští dva na jednoho. Druhá minela byla při inkasované brance, kterou sudí Nenadál kvůli výhodě-nevýhodě neuznal. Kodr místo pozičního bránění proklouzal úplně mimo míč a pustil Vávru tváří v tvář Hrubešovi. Poslední a paradoxně z těch tří nejmenší chybou bylo sražení míče na naši branku při rozhodující standardce. I ve zbytku utkání nehrál dobře.

Martin Juhar - 4 - Obrana celkově nefungovala dobře. Juhar měl ještě relativně méně problémů a dobře založil gólovou akci. Jeho pokusy o střelbu končily mimo branku.

Aldo Baéz - 4 - První půli odehrál velice dobře, ve druhé se ale úplně vytratil a nestíhal zastavovat rychlé přechody Brna. Celkově lepší čtyřka.

Jaromír Zmrhal - 5 - V prvním poločase výborný. Skvěle našel Černého při našem gólu, povedlo se mu i několik dalších akcí a sprintů. Ve druhém dějství se podobně jako Baéz vytratil, tentokrát neproměnil svou dobrou šanci. Dohromady průměrný výkon.

Vukadin Vukadinovič - 5 - Těžké hodnocení. Byl hodně vidět, hodně větral obranu Brna. Na druhou stranu finální přihrávka od něj chyběla. Odehrál ale ze strany Slavie vydařenější z obou poločasů a v mém hodnocení to stačí na horší pětku.

Damien Boudjemaa - 5 - Ke své typické hře se skoro nedostal, protože sešívaní nebyli pod kontrolou míče. Měl ale dobré momenty a hlavně na něm byla vidět velká snaha - napadal a vybojoval několik míčů. Horší pětka jako u Vukadinoviče.

Milan Černý - 5 - Včera si ve velké šanci poradil zkušeně a vyřešil ji správně. Jinak příliš viditelný nebyl, zaujal mě snad jen skluzem na úplně druhé straně hřiště, než na které se měl dle rozestavení pohybovat. Pak se při té akci stačil jen tak tak vrátit.

Milan Škoda - 5 - Platný výkon, chybělo jen lepší zakončení. Měl dvě velice dobré šance - hned tu první v utkání a pak když obešel Hladkého a už nedokázal razantněji zakončit. Jinak na něm ale byla vidět chuť a forma, navíc odvrátil dva rohové kopy.

Karel Piták - 4 - Chyběl mu tah po čáře a rychlost Vukadinoviče, ze začátku to ale nahradil dobrou rozehrávkou a bojovností. Po inkasovaných brankách ale spíše více rozhazoval rukama a hádal se s rozhodčím, než-li hrál.

Bekim Balaj - 4 - Nezaujal, i když asi nedostal takový prostor, jaký si po kvalifikaci v Portugalsku zasloužil,

Jakub Petr není hodnocen, protože hrál krátce. I během nevelkého časového úseku ale dokázal zanechat negativní dojem.

Komentáře (138)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Tomski     před 10 lety 13.09.2014 11:20 |  
    0 0

    moc nechápu jak může dostat Vukadinovič lepší známku než Piták...Piták tři přesné finální přihrávky...kdyby šance spoluhráči proměnili, tak má lepší hodnocení ?

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      (host)     před 10 lety 13.09.2014 11:24 |  
      0 0

      To záleží na situaci. Třeba Zmrhalovi to dával Piták, ale tu šanci nijak zvlášť nevytvořil. Prostě jen dal (dobře) očividný a jednoduchý míč na Zmrhala. Vukadinovič i Karel zahráli podobně dobře, ale přiklonil jsem se k tomu, že první jmenovaný se mi líbil o něco více i vzhledem k těm výlevům Pitáka ze závěru.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Tomski     před 10 lety 13.09.2014 11:29 |  
        0 0

        já bych upozornil, že to je problém spousty našich hráčů přesně přihrát do šance...Vukadinovič sice maká a má rychlost, ale je k ničemu když neumí s míčem...

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 11:27 |  
      0 0

      ten Vukadinovič byl naprosto otřesnej, zabil 6-7 nadějnejch akcí

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        poeta     před 10 lety 13.09.2014 11:49 |  
        0 0

        Juhar 4 - tak to je snad výsměch... Všichni hráči bojovali až do konce, byla tam patrná snaha a odhodlání, ale tenhle bezmozek? To je naprostá parodie na krajního beka. Navíc jeho marné pokusy o střelu téměř od rohového praporku nebo rána téměř z půlky, když všichni hlavičkáři byli nastěhovaní ve vápně. Za mě jasná nula a jeden ze stabilně nejhorších hráčů, kteří kdy oblékali krásný dres Slavie!

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 11:57 |  
          0 0

          ta jeho střela málem zapadla k tyči

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            poeta     před 10 lety 13.09.2014 11:59 |  
            0 0

            kdyby při hře alespoň trošku přemýšlel, tak mohl poslat do vápna centr, který by třeba (málem) skončil gólem :)

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              bongor     před 10 lety 13.09.2014 14:31 |  
              0 0

              Ono by to chtělo přemýšlet i když člověk píše nějaký příspěvek do SN.Mozek mají nejen hráči,ale měli by ho mít i fandové.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        denydzlSKS     před 10 lety 13.09.2014 11:54 |  
        0 0

        Pod pojmem otřesnej si představuju něco jinýho.. On má totiž taky trochu nevýhodu, že je s míčem rychlejší než většina jeho spoluhráčů bez něj a ve fázi, kdy má míč připravenej na centr pak musí čekat až se do vápna někdo dostane.. Hodně centrů tím pádem dává v pro něj nevhodnej okamžik.

        A Kodrovo hodnocení za DVA mi přijde až moc nízký. Nebyl o tolik horší než Latka.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 11:56 |  
          0 0

          to byl, jeho poziční hra byla fakt špatná

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Tomski     před 10 lety 13.09.2014 12:02 |  
          0 0

          to že je rychlejší s míčem než spoluhráči bez něj by pro něj mělo být ale výhodou...on má problém s kopací technikou...

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            denydzlSKS     před 10 lety 13.09.2014 12:22 |  
            0 0

            Jaká je ta výhoda? Že můžeš na kraji vápna zastavit na cigáro a čekat?

            Jo a jestli něco bylo otřesný, tak to byla epizoda Jakuba Petra. Ten neudělal nic ani průměrně..všechno špatně:-(

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Tomski     před 10 lety 13.09.2014 12:26 |  
              0 0

              no mohl by si to připravit :-) fakt marnost když přepaluje vápno...to není o spoluhráčích, ale o něm...

  2. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    rihy10 (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 11:29 |  
    0 0

    Já víceméně souhlasím.
    Na nenasazení Dobrotky jsem nadával už před odchodem na stadion a vyplnilo se do puntíku čeho jsem se bál.
    Souhlasím i s hodnocením Vukadinoviče, byť to možná bude kontroverzní téma, ale jednoznačně byl jeho odchod znát a nevytvářeli jsme si po jeho odchodu nebezpečné situace dané jeho rychlostí a přímočarostí. To, že finálky řešil bídně je nesporné, byť často je i toto dané náběhem spouhráčů..což je třeba důvod proč na druhé straně nebylo schopno Brno vyřešit přečíslení na Latku po chybě Máry Kodra.
    Abych to sesumíroval, tak se mi to do značné míry zdálo jako prokaučovaný zápas a to v následujících bodech:
    1) Z Dobrotky udělat stopera č.4? Z Kodra bude dobrý stoper, ale potřebuje víc času, bylo to vidět v Teplicích a bylo to vidět i včera.
    2) Stažení hráčů, kteří vytvářeli nebezpečné situace a jsou schopni zařídit moment překvapení - Vukadinovič, Boudjemaa. Naopak Míňa Černý, kterého, když potřebujeme útočit, bych ze hřiště z téhle trojice stáhnul nejdřív, naopak zůstal nejdéle.

    Jinak Škodovka, zdá se, vrátil se do formy v zakončení, jak ho známe.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Tomski     před 10 lety 13.09.2014 11:32 |  
      0 0

      musím se zastat Škody...u první šance to měl těžké a střílel přes hráče...u druhé si to udělal těžké sám...

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Ravik     před 10 lety 13.09.2014 11:39 |  
        0 0

        u první šance bylo vidět jak si věří, udělal to moc pěkně se zpracováním, udržením míče a odstavením spoluhráče.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        rihy10 (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 11:40 |  
        0 0

        To bezesporu, na druhou stranu na Milanovi prostě vidíš tu, csaplárovsky řečeno, "nekvalitu".. že dal Milan v 6 zápasech 6 gólů a hrál/hraje ve vynikající formě neznamená, že se jako fotbalista nějak kvalitativně zlepšil. Abych nebyl pochopen špatně, já kvituju jeho letošní výkony, jednoznačně, jen je třeba nezapomínat na to, že všichni máme nějaký strop...

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Tomski     před 10 lety 13.09.2014 11:47 |  
          0 0

          samozřejmě, že to není Messi, ale na něm je také vidět, že si věří...potenciál v něm je a podle mě dalších 6 branek letos dá...na svojí tělesnou konstrukci je celkem rychlý a ani balon mu nepřekáží...kdysi ho chtěl Vrba do Plzně...teď když hrajeme celkem ofenzívně je vidět, že se tady na něj nadávalo zbytečně a přehnaně...

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            rihy10 (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 11:54 |  
            0 0

            To je přesně ten moment, na kterém se neshodneme. Můj názor je, že ten balon mu právě překáží. Tuhle skutečnost nahrazuje zápalem, bojovností. Já na něj nechci nadávat, jen je to můj názor na něj jako fotbalistu. Jinými slovy, nevěřím, že může být útočníkem č.1 v týmu, který by měl hrát o poháry nebo nedej bože poháry samotné. Za předpokladu teda, že zbytek týmu není na takové úrovni, aby mu to předkládal před práždnou. Což ten náš není.

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Tomski     před 10 lety 13.09.2014 12:10 |  
              0 0

              neshodneme se, ale nevadí...já mu věřím a doufám, že nezklame...

  3. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Ravik     před 10 lety 13.09.2014 11:44 |  
    0 0

    včera mě dost naštvala ta herní anarchie po penaltě... bylo ještě pořád dost času s tím něco udělat.

    Možná bych zkusil někdy variantu když je nutnost útočit - Milan Černý dolů, na hříště Balaj. Juhar se posouvá do zálohy a piluje celou lajnu. Hrajeme na tři obránce a na hřišti tak mohou být dva útočníci i DB.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    tolsimir     před 10 lety 13.09.2014 13:37 |  
    0 0

    ad fanousci - osobne mi bylo moc lito hazeni predmetu na zraneneho hrace, ktery se navic i gestem omlouval. Na druhou stranu kdo byl na severu, tak videl, jak si golman Hladky o nejakou tu sprsku rekl a clovek se pak ani nemuze tolik divit, ze nekteri jedinci, treba i posilneni alkoholem a frustrovani z obdrzene branky, si takto vybijou zlost. Timto tu nic neobhajuji, hazeni predmetu na hriste je a priori spatne za kazde situace, ale zdejsi hon na carodejnice mi prisel misty uz za hranou, stejne jako byl pote za hranou i vcerejsi exces fanousku. Na druhou stranu po preruseni zapasu a prichodu Latky jiz k nicemu nedochazelo, az tedy na ten nestastny zaver se zranenym hracem, coz kvituji

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Tomski     před 10 lety 13.09.2014 15:11 |  
      0 0

      I kdyby tam ten golman dělal co chtěl, tak:
      1. na hřiště se nic nehází
      2. když se někdo neumí ovládat, tak nepatří na stadion
      3. slávisté se mají chovat slušně - celé to bylo takové sparťanské a ostudné
      4. klub je víc než fanoušci - není to poprvé co fanoušci ubližují Slávii, protože se neumějí chovat
      5. proč máme stadion anglického střihu, když si říkáme o to aby nám dali plot ?
      Já jsem z toho byl včera znechucený neuvěřitelně...

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        carfi-sks (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 15:30 |  
        0 0

        Já nevim, kde berete to , že jakmile někdo ze slavistů něco provede, že je to sparťanské ? Vy si myslíte, že všichni slavisiti jsou slušní a budou držet hubu a krok , to se nenechte vysmát(vždyť už se popral i Načeradec :). Tímto samozřejmě neobhajuji házení předmětů na hříště, zvlášť když má útok Slavia, bylo toho moc, zbytečně a v tý situaci to hodí jedině blbec .

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Barra     před 10 lety 13.09.2014 17:39 |  
      0 0

      Lituji Tolsimire, nesouhlasim. Jaky hon na carodejnice? Tito fandove znicili zapas, v okamziku kde jsme meli soupere tlacit k zdi, tak nepochopitelne se postarali o opakovane preruseni a zastaveni hry. Ze se brankar soupere radoval po brankach Brna? Samozrejme, tak dlouho jak se hraje fotbal je to bezna vec. Ze provokoval? Nechci si ani predstavit, co musel ve sve brane vsechno vyslechnout pred tim, nez Zbrojovka sla do vedeni. Nedelejme z fandu Slavie zase nevinne andelicky, prosim. A pak je logicke, ze brankar jim to vraci. Ale to dava temto fandum pravo se zacit chovat jako male deti a hazet, co jim prijde pod ruku? Samozrejme ze ne. Ze byli posileni alkoholem, neberu, jestlize vi, ze nezvladnou pivo, at si daji Kofolu. Neumi se chovat? At nesou nasledky. Jestli stavajici kamerovy system nestaci, tak at Slavie investuje do dokonalejsiho. Pokuty bych samozrejme vymahal na techto fandovech, kteri jak Tomski spravne pise si mysli ze jsou vice nez klub. Ne, samozrejme ze nejsou. Pri opakovani takoveho nesportovniho chovani a skodeni Slavie je jedina mozna sankce odmitnout temto lidem pristup na stadion, na kratsi, pri recidive dost dlouhou dobu, aby se trochu probrali, a vazili si Slavie.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Travinho     před 10 lety 13.09.2014 20:12 |  
      0 0

      Hon na čarodějnice? Pokud někdo hodí věc na trávník, tak by měl dostat jednoznačně zákaz vstupu. A označit závěrečné házení na zraněného hráče za nešťastné? Já bych to označil za vrchol debility některých jedinců.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        steev (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 12:28 |  
        0 0

        Normalni to samozrejme neni a stavat by se to nemelo ale zas bych to nejak neresil.Ze fanousci ublizili Slavii,tako urcite ne! Hraci meli promenovat sance a nemuselo se to resit.A hlavne nemejte prehnane predstavy o nasem kotli i tam je spoustu nacistickych hovad ktery by se nemeli venku vubec pohybovat.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Barlblog     před 10 lety 13.09.2014 13:37 |  
    0 0

    Tak trochu jsem to čekal. Myslím, že bychom se měli vrátit do rozestavení 4 - 2 - 2 -1 s Balajem a Škodou v základní sestavě. Zatím jediným a pro mě nečekaným přestupovým selháním je hostování Petra. I dle mého se mělo jednat o jasnou volbu na pravý kraj zálohy a to se nenaplňuje. Jeho hostování by se mělo vyhodnotit v zimní pauze. Otázka je, zda jen nezabírá prostor Proškovi, který dlouhodobě ukazuje takový "Petrželovský" potenciál v dobrém slova smyslu. Juhar lepší Nitrianského, samozřejmě tam měl Milan kvalitnější stranu soupeře, ale na druhou stranu je post beka jeho normální pozicí, kterou hraje léta...

    Zápas napověděl, že potřebujeme zapracovat na držení míče a kombinaci - a to hodně. Mikula chybí a za Juhara není náhrada - konkurence. Tudíž se podepisuju pod nutnost přivést pravého a levého beka.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      bongor     před 10 lety 13.09.2014 14:40 |  
      0 0

      To už tady píšeme snad tři roky,Juhar obránce není a nikdy nebude,prostě neumí bránit,neví si rady.Jeho využití je dál vepředu,třeba jako střídajícíhoí hráče.Rozhodně by tam byl daleko platnější ,než třeba Petr.Ten se vážně nepoved,místo něj se měl nutně sehnat alespoň jeden obránce.Ale obránce,ne přeučenej obuvník.Nitro ,to je záhada,že ten si nevěděl rady.Přece to hrál už v Budějkách,nebo ne?

  6. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    electropope     před 10 lety 13.09.2014 15:35 |  
    0 0

    Tak, a dost. Svlékám rukavičky, odkládám vybraný slovník. Alanore, musím se domnívat, že buď nemáš dost času věnovat zápasu svoji plnou pozornost a dvojí zhlédnutí, nezbytný předpoklad podobného hodnocení, nebo fotbalu jednoduše nerozumíš.

    Včera jsme prohráli z toho prostého důvodu, že se nám postavil soupeř, který měl naši hru očividně výborně nastudovanou - včetně jejích slabin, obnažujících se víc a víc s každým dalším zápasem. Po větší část prvního poločasu se nám ještě dařilo Brno přetlačovat individuální kvalitou, druhý už byl v jeho režii.

    Napadlo někoho z vás položit si otázku, proč Aldo Baéz poprvé vyvázl bez karty? Nebylo tím, že by ubral na důrazu nebo hrál s větší přesností, ani za tím nestála únava, kterou jsem na něm ke konci zápasu pozoroval. Brno se při svých útocích jeho prostoru účinně vyhýbalo. Vedlo je místem konání nepřetržitých dnů otevřených dveří: po stranách. Kraje zálohy i obrany jsou naší Achillovou patou už poněkolikáté. Střídání Vukadinoviče mělo přijít ve 25. minutě. Nezvratně potvrdil obavy provázející jeho příchod, na základ ve Slavii mu schází kvalita. Jeho vinou, a všiml si toho i Beránek, jsme po půl hodině vedli o jeden gól, přestože rozdíl mohl být klidně čtyřbrankový. Do očí bijící byla zbabělost, se kterou vždy volil řešení, jimž by odpovědnost za vyústění situace přenesl na některého ze spoluhráčů. Jiný případ je na druhé straně Milan Černý. Dominantním rysem jeho hry je hluboká dezorganizace. Spousta lidí ho má za dříče, v mých očích pouze plýtvá pohybem. Úspěšnost jeho přihrávek je tristní a náběh, kterým si řekl o gólovou přihrávku, byl snad první takový za celý podzim. Akce soupeře dokáže stěží brzdit, brněnské levé křídlo ho v druhé půli bez nadsázky zesměšňovalo. Na adresu Milana Nitranského neztratím ani jediné další slovo a netrpělivě vyhlížím návrat Honzy Mikuly. Juharovi je těžké cokoli zazlívat. Hraje na postu jemu nevlastním a dělá co může. Je to málo. Na jmenovaných postech musejí přijít změny. Hru po křídlech máme zoufale neúčinnou, její přínos je bezmála záporný.

    Kodrova známka mi vyrazila dech. Kdyby existovalo kouzlo, které by Alanora přeměnilo do podoby kouče, jemuž se svým hodnocením nejvíce přibližuje, vzal by na sebe podobu Koubka. Kodr do utkání vstoupil bez přehánění fantasticky, minela vyplynula ze snahy řešit nebezpečnou situaci fotbalově. Výtěžek nemohl vyvážit riziko, podruhé to jistě neudělá. Ve druhém poločase se svezl se zbytkem týmu, přičemž největší díl viny náleží Latkovi. Jeho úlohu a počínání se mi za celých 90 minut nepodařilo pochopit.

    Další oblastí, kde má trenérský tým co dohánět, je využití potenciálu Damiena Boudjemaay. Včerejšek nebyl jeho nejlepším dnem, není to ale pouze otázkou jeho osobní formy. Součinnost se spoluhráči vůbec nefungovala.

    Komu nemohu vytknout vůbec nic, jsou Škoda se Zmrhalem. Jarda se rval do roztrhání těla a ještě v závěru utkání předváděl sprinty, o jakých se Petrovi může jen zdát. Jeho dravost je strhující a šedesátimetrový úprk k bráně Brna v prvním dějství fenomenální. Příběh jako z hollywoodského filmu, náš nejlepší hráč. Milan podle mého soudu ještě nebyl úplně ve své kůži, a proto své příležitosti tentokrát nevyužil. Jako obvykle příkladný svým přístupem. Včera měl být na hrotu podporován Balajem.

    Pitáka s Petrem už ve Slavii nechci vidět a ani nemám chuť dodávat cokoli dalšího.

    Do příštího zápasu s Proškem a Mikulou a pokud možno přivést posilu na kraj zálohy. Pevně věřím, že o poučení z porážek se nebude jen mluvit; pravdou je, že pod lekcí, kterou nám Brno uštědřilo, stojí velkými písmeny Beránkův podpis.

    Omlouvám se za nadměrný rozsah příspěvku a rozhodně se nezříkám práva mýlit se. :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      rak (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 16:19 |  
      0 0

      Tak slovník snad ještě není nijak vyhrocený. V něčem souhlasím, v něčem ne. Souhlas s tím, že Kotál nás měl přečtené a není to tak těžké. Chápu, že Beránek vidí, že nemáme zatím na kombinační hru a naordinoval asi jediný možný systém založený na nasazení a protiútocích, který ze začátku fungoval. Nicméně už jsme narazili v Boleslavi (Žižkov se asi nedá brát kvůli chybějícím hráčů, ale to vypadnutí mě naštvalo hodně). Uvidíme, jak to bude dál, ale věčně se s tím a spoustou štěstí vyhrávat nedá.
      U Kodra ale spíše souhlasím s Alanorem. Minela se určitě nedá omluvit tím, že se to snažil řešit fotbalově. V takové situaci nemá riziko co dělat. Stejně tak bych neodepisoval Vukadinoviče. Jak jsem psal, u Damiena mám obavy, že mu důrazný fotbal velmi vadí, a to zdaleka ne jen v tomto utkání.
      Utkání prostě odhalilo naši skutečnou současnou kvalitu. Neměli bychom si stavět vzdušné zámky.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 16:27 |  
      0 0

      Jestli Kodr vstoupil do zápasu fantasticky a pak se jen svezl se zbytkem týmu, tak jsme opravdu byli na jiném zápase. Hrůzostrašné minely, které se na ligových trávnících příliš nevidí, tam měl jen za první poločas dvě.

      Nesouhlasil bych, že Brno nás mělo extra přečtené, prostě se jen chtělo prezentovat vlastní aktivní hrou. Nám naopak jejich snaha o ofsajd-systém dost vyhovovala a hlavně v první půli jsme měli jednu nadějnou situaci za druhou. A to zejména díky rychlosti Vukadinoviče. To, že nedokázal situace dotáhnout do konce, je druhá věc a jeho nekvalitu ve finální přihrávce samozřejmě vidím také.

      Nevím, proč bys vyhazoval Pitáka. Včera neměl úplně nejlepší den a tahovým hráčem na kraj rozhodně není, ale týmu má stále co dát, což ostatně už v začátku ligy předvedl. Navíc je to velká slávistická osobnost, se kterou bychom se měli rozloučit důstojně a ne tu vykřikovat po jednom lehce podprůměrném poločase z jeho strany, že už ho ve Slavii nechceš vidět.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 17:53 |  
        0 0

        Do inkasovaného gólu pohodový výkon až na jednu minelu, kterou fakt nenazývám hrůzostrašnou,to mi prijde přitažené za vlasy. Přijde mi, ze jsi na něj vysazený podobně jako na Zmrhala. Tomu klukovi je 18 let, ty výkony půjdou ještě nahoru a dle me na ligu má. Pokud jsi byl na Žižkově,tak můžeš posoudit, ze Kodr teď hraje lepe.

        Brno nás mělo prečtené v tom směru, ze využili naše slabiny a eliminovali silné stránky.

        Pitak byl hrozný. Líný na krok, laxní. Stejně hrozný jako na Žižkově. Respektuji ho jako osobnost,ale mel by přidat. A hrát max jako žolíkcna posledních 30 min. A v žádném případě na křídle.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        bongor     před 10 lety 13.09.2014 19:16 |  
        0 0

        Nechci se pouštět do rozboru hry jednotlivých hráčů,od toho je tady trenér s asistenty a několika málo z nás,kteří fotbalu rozumí,ostatní můžou mít pouze různé často velmi rozdílné názory v rozmezí líbil/nelíbil.V čem ale naprosto souhlasím s Alanorem,to je názor,že odepisovat Pitáka jestliže mu nevyšel zápas /a navíc zdaleka nebyl sám/ je hodně mimo.Zvláště výraz "nechci ho ve Slavii už vidět",ten mi zavání spinovinou a naprosto se mi nelíbí.Autor nepostřehl,že je nás,slávistů,mnoho tisíc a určitě většina z nás Karlose v mužstvu vidí ráda.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Tomski     před 10 lety 13.09.2014 21:36 |  
          0 0

          já bych vůbec neříkal, že mu zápas nevyšel...jako jeden z mála umí nahrát před branku do gólovky...prostě musíme využívat jeho přednosti a ne hledat chyby...včera nahrál na tři gólovky a kdyby je spoluhráči proměnili, tak se bude jeho výkon hodnotit jako pozitivní...možná to mám zkreslené, protože je to můj oblíbenec číslo 1, ale zase ho sleduji přednostně...

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      edenian     před 10 lety 13.09.2014 16:28 |  
      0 0

      Nooo konecne to nekdo sesumiroval. Se vsim souhlasim. Vcetne " opor " PitakA, Latky atd. Rikal jsem kolegovi na tribune, kterej nebyl na Zizkove - Fialka a Kodr ? Budoucnost stoperu skvela. Vcera Latka naprosto k nicemu. Caste reci o tvrdosti ktera vymaze Boujdjemau, kraviny. Porad plati, porad, ze mame mizerny hrace. A na to, ze nema s kym hrat doplaci Boudjemaa nejvic. Mimochodem, nejvic souhlasim s tim, ze nas ´system´
      Zacina bejt prokouknutej / velmi jednoduche / a bude to tezke vsechno uhravat nadsenim, nic jineho ovsem hrat nebudeme, protoze hraci jsou silne limitovani / az na vyjimky /. Ted uz z nas nikdo vydrenej nebude a uvidime.
      Kdyby to electropope nenapsal, vubec bych dneska nic neprilozil.Dik.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 16:31 |  
        0 0

        Když je náš systém tak prokouknutý, tak proč jsme měli pomalu nejvíce šancí a nadějných situací, jak říkal i Beránek?

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          edenian     před 10 lety 13.09.2014 16:38 |  
          0 0

          Protoze jsme si je vynutili nasazenim, ne lepsi hrou. Proste nas prehrali, to je pravda.

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 17:04 |  
            0 0

            Já neříkám, že nás nepřehráli. My jsme ale vyhrávali z rychlých brejků, kdy jsme nekontrolovali míč ani v jednom zápase. A včera to bylo herně úplně to samé, jen jsme šance nedali a měli jsme děravou obranu.

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              edenian     před 10 lety 13.09.2014 17:32 |  
              0 0

              Nekontrolovali, ale vice spolupracovali, mozna soustredeneji, nevim, mozna bych to nazval kompaktnost neumeni, jsou to mozna divny slova, ale tim jsme si to vyslouzili, to cemu tady lidi rikaj stesti, dejme tomu, ja to nepouzivam. Rozhodne plati, ze hraci se od lonska nijak nezlepsili jako fotbaliste, prestoze nekteri hraji lepe. Zmenil se jen pristup. V zime samozrejme musi pokracovat obmena kadru.
              Jeste poznamka. Nehraje nahodou Kodr vedle Bilka lepe nez vedle Latyho? Ale to je predcasne :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          kleofas     před 10 lety 13.09.2014 17:14 |  
          0 0

          A taky proto, že Brno bylo zatím nejslabsi soupeř,

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 16:29 |  
      0 0

      Jinak souhlasím s dobrými výkony Zmrhala a Škody a s tím, že měl Balaj hrát od začátku.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Thorklaer (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 17:35 |  
      0 0

      Po pravdě mi letos uz po několikáté hodnocení slávistů vyrazili dech. Dřív jsem si tuto rubriku rad přečetl, ale teď mam pocit, jako kdybys, Alanore, nehodnotil jen herní výkon, cítím z tvého hodnocení sympatie/antipatie k jednotlivým hráčům. Zamysli se prosím nad tím a zkus s tím pracovat. Jsem rad, ze sem píšeš, je to fajn rubrika, ale asi bys potřeboval oponenturu před uveřejněním.

      K hodnocení - známka Kodra mi vyrazila dech. Pro me nejlepší hráč z jinak šílené,dezorganizované obrany. A to jde dle mě za Latkou, který nehrál moc dobře a Kodrovi tak uplne nepomohl. Do golu byl Kodr velmi přesný,vyhrabal souboje. Ano, minela tam byla, ale proč? Snažil se odehrát míč a prostě to neodhadl. S inkasovanými góly sel jeho výkon dolů. Ostatně jako celého tymu.

      Pro mě hráč utkaní Zmrhal. Má asistenci, několik dalších bezva akcí. Zápas odmakal,sprint v první půli fenomenální.

      Naopak nejhorší Vukadinovic. Mohl byt hrdinou,ale stal se packalem.

      Electropope velmi přesně identifikoval důvody porážky:
      1) hororové řešení finálních přihrávek Vukadinovičem.
      2) Eliminace Baéze hrou po křídlech
      3) nekvalita na krajích obrany/zálohy
      4) Beránkova chybná střídaní. Vuka mel jit dolů dřív. Místo něj mel jit Balaj a ne Piták, který hraje úplně bez zájmu. Měl byt driv stridán Cerny. Sice dal gól,ale jinak velká slabota. Chyba byla i stažení Damiena.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 17:43 |  
        0 0

        Oponenturu před uveřejněním mám, vždy nadhodím své prvotní hodnocení quelharovi. On mi k tomu řekne své a je na mně, jak se rozhodnu.

        Včerejší výkon Kodra jsme viděli velmi podobně a většinou se shodneme. Snad jen v Boleslavi jsme měli výrazněji odlišný názor na Zmrhala. Ty Kodrovy chyby jsou očividné a neoddiskutovatelné.

        A zrovna u vás jsem překvapen kritikou Vukadinoviče vzhledem k tomu, jak pozitivně se stavíte k Proškovi, který hrával to samé. Dobré náběhy, ale vcelku nic z nich. Nakonec i proti tomu Hajduku to byl podobný výkon a byl za něj chválen.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Roman11     před 10 lety 13.09.2014 16:25 |  
    0 0

    Alanore, po tvém hodnocení jsem na rozpacích, buď jsi absolutní fotbalový laik nebo sparťanská myš.Když se znovu dívám na celý zápas, tak příčinou neúspěchu je neproměňování brankových příležitostí a od asi 20 minuty nehrající záloha, se kterou si Zavadil dělal co chtěl. U všech našich obdržených branek se vyskytoval Latka, dále pak Juhar i Zmrhal. Baez a Boudjemaa odehráli hrozný zápas plný nepřesností, Nitranský určitě nebyl horší. Kodrovi vytýkáš i hru po odpískání, kdy křižoval hráče, který utekl Latkovi. V rámci sebevzdělávání si prosím zopakuj několikrát, jak se události vyvíjely.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      edenian     před 10 lety 13.09.2014 16:33 |  
      0 0

      Alanore Latkovi bych za hru v utoku znamku snizil.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 16:36 |  
      0 0

      U Latky to samozřejmě byla chyba, ale Vávru pouštěl proto, že to nebyla situace, kdy by šel sám na Hrubeše. To mohl jít až po tom nesmyslném skluzu Kodra.

      Za první branku může Hrubeš, takto vyražený míč obrana těžko pokrývá. Za druhou může Kodr, i když to nebylo úplně jednoduché. Plus měl asi Vávru hlídat Zmrhal, ale opět je těžké toto pokrýt při náběhu. Třetí branka jde za Latkou.

      Nesouhlasím, že Baéz a Boudjemaa odehráli hrozný zápas.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 16:49 |  
        0 0

        ten zákrok Latky byl mimo vápno, si myslím, ten albín tam skočil jak střelená laň

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 16:56 |  
          0 0

          Jo, koukal jsem na to a ta penalta byla hodně hodně hraniční, rozhodně víc než Nitrianského ruka s Plzní.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        vavicek     před 10 lety 13.09.2014 17:04 |  
        0 0

        Roman má samozřejmě pravdu. Baez opět odehrál příšerný zápas. Boudjema to samé. Baez neumí prostorově bránit, špatně vystupuje a mezi zálohou a obranou vznikají mezery, které obrana nestíhá vyplňovat a logicky nestíhají zachytávat hráče v náběhu. I díky tomu, že je Latka pomalý. Ze začátku to nějak fungovalo, ale lepší trenéři to prokoukli a využili. Brno i Teplice dokonale. Baez musí hrát ve středu pole s Gecovem nebo zůstat na lavičce. Sám tam hrát nemůže.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Roman11     před 10 lety 13.09.2014 17:07 |  
        0 0

        Alanore myslím,že jsi nesportovně zaujatý a tvoje odpověď neodpovídá skutečnosti. Jedná se o situaci před první obdrženou brankou, která je teoreticky po odpískání a je nesporné, že hráč co střílí je Latkův, Kodr pouze zachraňoval jeho chybu, při druhé brance míč přešel přes několik hráčů a Zmrhal jen přihlížel. Jakou známkou bys ohodnotil Zavadila?
        Myslím, že by ses měl Kodrovi, který hrál (mimo první chybu, kdy špatně zasáhl míč) dobrý zápas, omluvit.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 17:12 |  
          0 0

          To je jako kdyby třeba Baéz ztratil hráče nějak za půlkou a ostatní ho nechali jít středem až před Hrubeše s tím, že je to přeci jeho hráč. Ta situace byla pokrytá a standardní ligový hráč by ji vyřešil. Takto ji vyřešil špatný rozhodčí, což ale není omluva toho kiksu.

          Kodrovi se nemám za co omlouvat, podle mě dobrý zápas nehrál. Obrana byla celkově slabá a největší chyby dělal on.

          Při druhé brance míč přešel přes několik hráčů, ale uhnout nedokázal jen Kodr a srazil si to do brány. Samozřejmě, tu situaci mu z těch tří vyčítám nejméně, jak už jsem psal, ale vyjma smůly tam byla i jistá dávka neohrabanosti.

          Hráče soupeře tak detailně nesleduji, ale Zavadilovi bych dal za včerejšek od boku sedmičku.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          bongor     před 10 lety 13.09.2014 19:27 |  
          0 0

          Co je to za divný moresy?Každej tady říkáme svůj názor a jestliže má někdo jiný názor než Ty,tak by se měl omlouvat?To mi připomíná dobu normalizace,kdy se každý musel omlouvat,že byl"pomýlený",jinak mu hrozilo,že si neškrtne.To by se tady rozhodně zavádět nemělo.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Karlsson (přítel SN)     před 10 lety 13.09.2014 21:49 |  
        0 0

        Při druhém golu hlídal Vávru Baéz.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 17:02 |  
      0 0

      Jinak díky za skutečně detailní analýzu zápasu, pane fotbalový experte (za kterého se já nikde neprohlašuji). My, absolutní laici, jsme potřebovali někoho, kdo nám otevře oči, a odhalí ten nesmírně komplexní a nám utajený fakt, že se prohrálo kvůli "neproměňování brankových příležitostí a nehrající záloze". :))

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        vavicek     před 10 lety 13.09.2014 17:05 |  
        0 0

        Ano, vůbec expert nejsi, ale známkovat hráče si troufáš. To, že se prohrálo díky špatně hrajícímu středu pole bylo naprosto zjevné.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 17:19 |  
          0 0

          Prohrálo se, protože Vukadinovič nedokázal ze šesti možností přihrát někomu na gól z velmi dobré pozice. Hrubeš je věčně přikován k čáře a Kodr ještě na ligu nemá. Jak vůbec takovou hloupost můžeš říct, když všechny góly padly po standartkách...

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 17:22 |  
            0 0

            Střed nijak extra nezahrál, nakonec Baéz má čtyřku, Zmrhal hrál sice ok, ale zase se dost často pohyboval i na stranách. A Boudjemaa se sice snažil, ale k míči se moc nedostal, protože jsme hráli hlavně po stranách. Ale jak psal Navyseals, tak se prohrálo zejména proto, že se nedokázaly ubránit standardní situace.

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              edenian     před 10 lety 13.09.2014 17:43 |  
              0 0

              ... a nedokazali jsme se prosadit pri vlastnich standardkach. Vsimni si te chvile, kdy jde Boudjemaa kopat roh, ukazuje Juharovi ze to kopne, ten ho nekomprimisne vodfakuje a jde k balonu. Boudjemaa skloni hlavu a jde do obrany. Mozna to tak bylo urceny, ale kdo by tak asi kopal roh lepe? To asi vime ne? A potom jeste predvedeme tu trapnost nevim kdo to vymyslel, juhar si to z rohu dava s Pitakem , ten to nejak zpatky jemu, pak na predni tyc, Latka tam byl? Nevim, byla to ostuda. A pak hladi Boudjemaau po hlave a chlacholi ho, nevim proc, no nedivim se, ze je Boudjemaa nekdy otravenej. Jiste plati co rekne trener, ale tady jsem to nerozeznal.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        JiriS     před 10 lety 13.09.2014 17:35 |  
        0 0

        Alanore, jsem hluboce zklamán tvými argumenty, které postrádají logiku. Na experta si opravdu hraješ, jak jinak bys mohl hodnotil celý tým a jestliže ti není utajený fakt, že jsme nedali další branky a prohrávali střed hřiště, tak je mi líto, že to neumíš promítnout do hodnocení.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    no-nick     před 10 lety 13.09.2014 17:55 |  
    0 0

    Alanor to tu koukám schytava pomalu stejně jako hraci od Beránka po zápase. Mit odlišný názor je jedna věc, ale používat tak silná slova jako jako absolutní fotbalový laik nebo spartanska mys, to je dost drsný. Jak praví klasik, kdyby aspoň trochu úcty vole.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Alanor (admin)     před 10 lety 13.09.2014 18:10 |  
      0 0

      Je směšný, když to napíše nový nick spolu s hlubokou myšlenkou typu "prohrálo se, protože nehrála záloha a nedaly se šance".

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        no-nick     před 10 lety 13.09.2014 18:28 |  
        0 0

        Taky si říkám, ze ho neznám. Ale at klidně ma odlišný názor, ale ta útočná forma je naprosto zbytečná. Nevracej mu to stejnou minci, určitě nejen ja velmi oceňuji vysokou úroveň zdejší diskuze, co se slušnosti a respektu k ostatním tyče. Nepomahejme to kazit.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Barra     před 10 lety 13.09.2014 18:15 |  
      0 0

      Byl jsi rychlejsi nez ja v tvem zastani Alanora. Hodnoceni hracu neni exaktni veda, neda se to zmerit/zvazit na vaze. Alanor pise svuj nazor, kazdy snad pochopil, ze tato rubrika je k tomu, aby se o hodnoceni Alanora diskutovalo. Ze co Slavista, to nazor je snad OK, v okamziku kdy kritici, kteri mysli ze to vidi a vedi lepe zacnou vykrikovat ze oni fotbalu na rozdil od Alanora rozumi, ze Alanor by se nad sebou mel zamyslet a nad sebou pracovat, ze je fotbalovy laik, ze je nesportovne zaujaty a jine podpasovky, zacina to byt usmevne. Urcite se Alanor nebrani diskusi a bude schopny davat argumenty pro svuj nazor, ale kritici by se nemeli snizovat tim, ze vykrikuji a predpokladaji ze jen oni maji svatou pravdu a ze ti, kteri jejich nazor nesdili, jsou laici, nerozumi fotbalu. Nehrajme si na Mirrose, ten byl unikatni.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Edwardtheiron     před 10 lety 13.09.2014 18:22 |  
      0 0

      Souhlas. Nějak se to tady začíná zvrhávat, podobně jako se to zvrhává při fotbale na TS. Jistá část fóra by se měla trochu uklidnit, napadat se tady kvůli tomu, že mám jiný názor na hodnocení hráčů, to je trochu magorárna. A ten človíček, který označil Alanora za sparťanskou myš to opravdu přepískl.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      bongor     před 10 lety 13.09.2014 19:32 |  
      0 0

      Laika bych ještě snes,to jsme tady skoro všichni,ale nazvat slávistu sparťanskou myší,to je dost hrubá urážka.To je na omluvu,nikoliv to,že každý máme jiný názor.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Barra     před 10 lety 13.09.2014 23:36 |  
        0 0

        Urcite sis, Bongore, vsimnul ze autor tohoto legendarniho vyroku o sparanske mysi, kolega Roman11, pozaduje aby se naopak Alanor (!) omluvil Kodrovi za sve znamkovani. Dnes to byl celkem vesely den tady.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 18:33 |  
    0 0

    když tak vidím výsledky, tak si říkám, že bude hodně smutnejch sázkařů :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      mats     před 10 lety 13.09.2014 20:50 |  
      0 0

      ...to mi povidej... já jsem třeba jeden z nich... .-)

  10. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    zeleznik2     před 10 lety 13.09.2014 18:33 |  
    0 0

    Vukadinovič 5?já ho tedy v první půli viděl jen při té žluté kartě, klidně Nitrianský 2, Juhar 3, Vávra s Brigantem je tam fakt dost koupali...

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 18:36 |  
      0 0

      Nitrianský připravil DB tutovku a pak na poslední chvíli odkopl míč před hráčem, který by dával do prázdné. Z obrany byl včera podle mě nejlepší.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        mart01     před 10 lety 13.09.2014 18:47 |  
        0 0

        Přesně! Taky vidím Nitrianského jako nejlepšího z obrany.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Barra     před 10 lety 13.09.2014 18:50 |  
          0 0

          Souhlas, nemam s tim problem. Milan Nitriansky bohuzel prebral stafetu od Davida Hubacka.

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            spino     před 10 lety 13.09.2014 18:57 |  
            0 0

            Tohle srovnání mě vysloveně uráží. Hub byl dříč, Nitrák je lempl.

            Hubáček = Dostál, když už...

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Barra     před 10 lety 13.09.2014 18:59 |  
              0 0

              Beru ze jsi odbornik na Nitrianskeho a jeho manzelku.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          zeleznik2     před 10 lety 15.09.2014 17:23 |  
          0 0

          Hm stačí se podívat na prvních 10 minut a dvě šance Brna, pak už to do konce půle šlo, to začal hořet Juhar, hlavně jak šli dva brňáci na samotného Latku, nevím, ale podle mne Nitrianský by mohl být hráčsky úplně někde jinde, ale zřejmě nechce. Škoda, že Mikula je stále zranění, už jsem si myslel, že bude fit...

  11. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 18:37 |  
    0 0

    Btw. Vošahlík gól a asistence, Škutka gól, Tusjak asistence

  12. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Borris     před 10 lety 13.09.2014 20:03 |  
    0 0

    Už před tímhle zápasem a i před Teplákama jsem říkal, že měl hrát místo Kodra Dobrota. A bohužel oba zápasy ( a včerejší obzvlášť ) jasně ukázaly, že to tak být mělo. Dobrotka pokud je zdraví, tak je to jeden z nejlepších stoperů celé ligy! Bez jakýchkoliv debat! A my si dovolujeme takový luxus, že ho máme jako stopera číslo čtyři? To by si člověk pomalu řekl že máme asi mančaft nabouchaný jak nevím co. To.není nic proti Márovi Kodrovi, je to talent a ve Slavii mu jednoznačně patří budoucnost! Ale na Dobrotku zatím prostě a jednoduše nemá. Kritériem pro základ nesmí být věk, ale kvalita. A v té Dobrota Máru zatím jasně převyšuje. O zkušenostech nemluvě. Tak to prostě je a klidně se do mě všichni zastánci juniorů pusťte, ale za tímhle si stojím! Já samozřejmě jsem také zastáncem toho aby jsme dávali šanci mladým a stavělo se na nich. Ale do budoucna. Nemůžeme nasadit juniora jen proto že je mladý. Když na lávce máme jednoho z nejlepších ligových stoperů. Mara Kodr potřebuje čas a chce to postupně. Rozhodně ho ale nezatracuju aby někdo hned na mě neútočil. Je to opravdu talent, jen potřebuje čas. No a druhá změna kterou jsem už před zápasem říkal, měla být Škoďák podhrot, nahoře Bekim a Damien zkraje místo Vukadina. Přijde mi škoda že pan Beránek od sebe rozdělil Bekima a Škoďáka. Škoďákovi ten podhrot sedí víc a s Bekimem jim to klapalo. Sám Škoďák si spolupráci s Bekimem hodně pochvaloval, tak mi přijde škoda že se rozdělilo něco co docela dobře klapalo. Ale pan Beránek snad ví co dělá, věřím mu i nadále, protože on je ten nejpovolanější kdo má největší přehled! Včerejší prohra velké zklamání, ale nic jedeme dál! Za týden jedeme na Bohemku, kde nás čeká pořádná šichta! Ale musíme vyhrát a naladit se na velké derby! SKS NAVŽDY!

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Barra     před 10 lety 13.09.2014 21:03 |  
      0 0

      S Dobrotkou urcite souhlasim. Marek Kodr je mi nesmirne sympaticky, jeste jako 17lety ukazal v A-cku ze je to velky talent. Presto, jeho cas jeste prijde, jako zaskok je prvni volba, ale kdyz jde o body, meli bychom hrat v nejsilnejsim slozenim - tedy s Dobrotkou. Velmi rychle hrozi, ze z pozice vedoudico muzstva ligy spadneme do sedeho stredu tabulky. Skoda. Proti rozjete Bohemce to nebude lehke, derby bude tradicne tvrdy boj. Jinak ma Karel Hrubes jak se zda prece problemy s mici z vetsi vzdalenosti. Na care kouzli, ma neuveritlne reflexy, bohuzel neni snad zapas kde misto chyceni mice bud boxuje nebo mu mic odskoci.

      Hlavne ted bychom nemeli ztratit kontakt s celem tabulky. Mezi nami a dvanactym miste v tabulce jsou uz jen 3 body, tedy rozdil jednoho vyhraneho zapasu. Stale mame po 7 zapasech krasny prumer 1,7 bodu na zapasy, ale 3 prohry ze 7 zapasu jsou "des Guten zu viel". Alespon nejaka ta remiza sem tam by neskodila. Jsme jinak s Spartou jediny klub, ktery jeste neremizoval. Bereme bud vsechno nebo nic, jako posledni dobu. Je na case opet ukazat na pravou, viteznou tvar.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      zeleznik2     před 10 lety 15.09.2014 17:31 |  
      0 0

      Naprostý souhlas komplet se vším, mě se líbí Dobry i víc než Laty, bohužel Míra preferuje Kodra. Do zápasu s Brnem ok, ale tenhle zápas mu nevyšel, na Bohemce návrat Bílka anebo konečně dát na jeho post Dobrotku. To též platí o Balajovi, Míra ho před zápasem chválí a postaví ho v 68 minutě?Damien v základu proti soupeři, který hraje bojovně se tolik neprosadí, jako proti třeba Jablonci. Na Bohemce v této sestavě optimista nejsem, musí přijít změny. Balaj taky zrovna nestál levný peníz, snad to nebude zase zklamání...

  13. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    AlesJa     před 10 lety 13.09.2014 20:11 |  
    0 0

    hodně věcí tu bylo již napsáno, byl jsem naštvaný z celkové hry,pak jsem v klidu přemýšlel, že kdyby se proměnily šance tak to mohlo skončit jako s Libercem a mohlo se hodnotit kladně, ale včerejší utkání zase ukázalo, že prostě top kvalitu kádru stále nemáme, mladý kodr opravdu špatné, ale na můj vkus mu moc ani latka svým výkonem nepomohl. Pak Baéz přišlo mi, že včera snad neodebral míč, jeho výběr místa a tím krytí prostorů dost bídné. A pokud nebyl damien střídán kvůli kondici pak si myslím, že jeho střídání byla chyba, od té chvíle jsme nepodrželi balon. Piták super přihrávky, ale v našem systému hry musí přibránit, což nedělal

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      AlesJa     před 10 lety 13.09.2014 20:13 |  
      0 0

      k házení čehokoliv na brankáře hostí, pomáhá jen hostům a generalitě zase nám napařit pokutu, měl jsem sebou syna, bohužel ho zase příště nevezmu, protože toto opravdu vidět nemusí, neměl jsem logické vysvětlení proč to dělají.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        mats     před 10 lety 13.09.2014 20:55 |  
        0 0

        ...hra našich mě zrovna teda nepotěšila, ale to házení zapalovačů a spol. na hřiště, to rozdejchávám ještě teď... takovýhle kraviny, který v konečným důsledku jenom uškoděj Slavii (ať už v danym momentě z hlediska nesmyslnýho kouskování hry nebo pak u "fotbalový vrchnosti"), mě fakt vytáčej...

  14. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Travinho     před 10 lety 13.09.2014 20:29 |  
    0 0

    Hrubeš 3 - Celý zápas byl nejistý. První branka jde jednoznačně na jeho triko.
    Nitrianský 5 - Nepřišel mi tak hrozný. Několikrát hasil nebezpečné situace a připravil spoluhráčům 2 naprosto tutové příležitosti. Bránění jeden na jednoho bohužel není jeho šálek čaje.
    Latka 4 - Byl nejistý, ale několik nebezpečných situací uhasil, ale potřebuje vedle sebe někoho rychlejšího nežli je Kodr. V předu se několikrát nesmyslně cpal do ofsajdu, nicméně dost míčů, tam i vybojoval.
    Kodr 2 - Zápas mu bohužel nevyšel a chyb tam bylo z jeho strany hodně. Přišlo mi, že po chybě v první půli byl i značně nervózní a asi jej měl kouč stáhnout. Co mě iritovalo, bylo že se ani jednou nepokusil o konstruktivní rozehrávku, ale chápu, že v jeho pozici to má těžké.
    Juhar 5 - Podle mě nezahrál špatně, jen tam chyběly jeho typické útoky po křídle.
    Baéz 4 - V průběhu utkání šel jeho výkon rapidně dolů. Nepomohli mu ani spoluhráči.
    Zmrhal 7 - Za mne výborný výkon. Nahrál na gól. Poslal několik dobrých pasů na Vukadinoviče, podle mne byl výborný.
    Vukadinovič 5 - Byl hodně vidět a ač dost kazil, tak se do těch situací alespoň dostal.
    Boudjemaa 4 - Zpočátku dobrý výkon, ale když na něj Brno začalo hrát důrazněji, tak se absolutně vytratil. Bylo vidět, že mu chybí kondice.
    Černý 5 - Vysoké bod spíše za branku, jinak sice bojoval, ale opakovaně mne zklamala jeho neschopnost přenést hru a dát víc na více než deset metrů.
    Škoda 4 - Do šancí se vecpal hezky, ale v počtu ofsajdů se mu nemohl rovnat ani Juhar ve své nejlepší formě. Navíc zcela zbytečných, kdy si pro míče sbíhal směrem k vlastní brance. Možná za to může i tréninkový výpadek a nedostatek kondice?
    Balaj 3 - Fakticky se nepotkal s míčem. Přišel na hřiště až v době kdy se nakopávalo, co není nic pro něj, ale víc mu dát nelze. V Portugalsku dal branku, ale to neznamená, že tu má automaticky základ jistý, jak píše autor.
    Piták 3 - Pokud chceme Karla využívat, tak uprostřed hřiště. Na kraji mu bohužel zoufale chybí rychlost.
    Petr - Příště prosím Proška, děkuji.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Travinho     před 10 lety 13.09.2014 20:29 |  
    0 0

    Hrubeš 3 - Celý zápas byl nejistý. První branka jde jednoznačně na jeho triko.
    Nitrianský 5 - Nepřišel mi tak hrozný. Několikrát hasil nebezpečné situace a připravil spoluhráčům 2 naprosto tutové příležitosti. Bránění jeden na jednoho bohužel není jeho šálek čaje.
    Latka 4 - Byl nejistý, ale několik nebezpečných situací uhasil, ale potřebuje vedle sebe někoho rychlejšího nežli je Kodr. V předu se několikrát nesmyslně cpal do ofsajdu, nicméně dost míčů, tam i vybojoval.
    Kodr 2 - Zápas mu bohužel nevyšel a chyb tam bylo z jeho strany hodně. Přišlo mi, že po chybě v první půli byl i značně nervózní a asi jej měl kouč stáhnout. Co mě iritovalo, bylo že se ani jednou nepokusil o konstruktivní rozehrávku, ale chápu, že v jeho pozici to má těžké.
    Juhar 5 - Podle mě nezahrál špatně, jen tam chyběly jeho typické útoky po křídle.
    Baéz 4 - V průběhu utkání šel jeho výkon rapidně dolů. Nepomohli mu ani spoluhráči.
    Zmrhal 7 - Za mne výborný výkon. Nahrál na gól. Poslal několik dobrých pasů na Vukadinoviče, podle mne byl výborný.
    Vukadinovič 5 - Byl hodně vidět a ač dost kazil, tak se do těch situací alespoň dostal.
    Boudjemaa 4 - Zpočátku dobrý výkon, ale když na něj Brno začalo hrát důrazněji, tak se absolutně vytratil. Bylo vidět, že mu chybí kondice.
    Černý 5 - Vysoké bod spíše za branku, jinak sice bojoval, ale opakovaně mne zklamala jeho neschopnost přenést hru a dát víc na více než deset metrů.
    Škoda 4 - Do šancí se vecpal hezky, ale v počtu ofsajdů se mu nemohl rovnat ani Juhar ve své nejlepší formě. Navíc zcela zbytečných, kdy si pro míče sbíhal směrem k vlastní brance. Možná za to může i tréninkový výpadek a nedostatek kondice?
    Balaj 3 - Fakticky se nepotkal s míčem. Přišel na hřiště až v době kdy se nakopávalo, co není nic pro něj, ale víc mu dát nelze. V Portugalsku dal branku, ale to neznamená, že tu má automaticky základ jistý, jak píše autor.
    Piták 3 - Pokud chceme Karla využívat, tak uprostřed hřiště. Na kraji mu bohužel zoufale chybí rychlost.
    Petr - Příště prosím Proška, děkuji.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Pepino44     před 10 lety 13.09.2014 22:54 |  
      0 0

      Tak, Proška tam místo Petra dát nemohl,protože nebyl ani na lavičce (hrál za juniorku), ale byl tam Hrubý,který by byl pro ofenzivu rozhodně platnější,protože umí vystřelit i z dálky. Domnívám se,že Petr byl velký omyl a už bych jej nezkoušel, Je to asi marný

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Travinho     před 10 lety 14.09.2014 09:05 |  
        0 0

        Petr se mi loni ve Slovácku líbil, ale u nás je strašný a jelikož je jen na hostování s opcí, tak je na odpis. To že nebyl Venca ani na lavičce vím a taky jsem tím myslel ať jej vezme místo Petra na střídačku...

  16. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    lassiter     před 10 lety 13.09.2014 20:31 |  
    0 0

    Mám rád tyto články od Alanora, jsem rád že se nebojí jít s kůži na trh, i když je to, jak je vidět, trochu nevděčné. Moc nechápu lidi, co mají v případě jiného názoru potřebu vyjadřovat se jak mistři světa nebo jako kreténi.
    Já vcelku souhlasím, Kodrovi bych to asi o bod zvedl, Míňovi o bod snížil, potěšil mě celkem Jarda, jakkoli to nebylo ideální, je na něm hodně vidět, jak šel se seběvdomím nahoru. Pokud to půjde takhle dál, tak věřím že v podzimní anektě slávista podzimu bude hodně nahoře. Mimochodem, výsledky té jarní vyhlásíte? :-)
    Tabulka se nahoře slušně vyrovnala, bylo by dobré na Bohemce trochu zabodovat. Příbrami to dole velice sluší :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      bongor     před 10 lety 13.09.2014 20:41 |  
      0 0

      Ale jo,Příbram je tam pěkná,ale oni jim zase co nejdřív ty dvě penalty vrátěj,to je jenom půjčka za oplátku.Ale dnes uznej,museli galacticos ukázat svou třídu.Ty pencle jim jdou jedna radost,velký bratr se určitě díval a arbitr má svoje jistý.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      AlesJa     před 10 lety 13.09.2014 21:48 |  
      0 0

      s Jardou souhlasím u Míni mě vadí ty výpadky kdy je super a pak jako by ležérní a za mne do sestavy Gecov

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      biggris (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 08:51 |  
      0 0

      Vsak bylo vyhlaseno a vyhral Damien. Nebo si to jen namlouvam?:-)

  17. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    spino     před 10 lety 13.09.2014 22:32 |  
    0 0

    Sestava na Bohemku:

    Rakovan/Berkovec (nevim, jak je na tom zdravotně) - Nitrianský (ale musí dostat ceres), Latka, Bílek, Juhar - Vukadinovič, Baéz, Zmrhal, Černý - Škoda, Balaj

    S tím, že Boudjemaa bude do ofenzivy střídat jako první na úkor Pitáka a místo Petra usedne na lavičku Prošek.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Navyseals     před 10 lety 13.09.2014 22:37 |  
      0 0

      ty bys posadil Hrubeše po první chybě, i když nás několikrát podržel v minulejch zápasech? tak to bys byl kouč na dvě věci

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        spino     před 10 lety 13.09.2014 22:55 |  
        0 0

        Hrubeš se mi zdá nejistý už několik zápasů. Navíc mě trošku zlobí, jak je pořád přikovaný na čáře a s jeho výškou si nechodí pro centry. Rakovan podal na Žižkově skvělý výkon.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        biggris (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 08:55 |  
        0 0

        Ja bych ho posadil taky. Jak rika Spino, je nejistej uz nekolik zapasu, mne osobne zatim moc nepresvedcuje. Ale porad ho v brane uvidim radsi nez Rakovana

  18. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Pepino44     před 10 lety 13.09.2014 23:02 |  
    0 0

    Jinak pro ty,kteří alespoň částečně obhajují to přiblblé vhazování předmětů na hřiště. Uvědomujete si,že pro disciplinárku obvzláště při nynější oblibě Slávie by nemusel být velký problém Slávii uzavřít hřiště na nějaký ten zápas ? A před spartou by to mohlo být obvzlášť pikantní.

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Nosorozec     před 10 lety 13.09.2014 23:17 |  
      0 0

      Neuzavřou nám stadion na derby, protože pak by ho nemohli sledovat ani sparťani :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Barra     před 10 lety 13.09.2014 23:44 |  
        0 0

        Disciplinarka nemusi uzavrit cely stadion, staci aby uzavreli tribunu sever, kde se deli nepokoje.

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          Nosorozec     před 10 lety 14.09.2014 02:32 |  
          0 0

          Pak by se kotel přesunul na východní tribunu a v derby by zřejmě na spoustu fanoušků nezbyly lístky

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            Edwardtheiron     před 10 lety 14.09.2014 06:21 |  
            0 0

            Takže se vlastně nic neděje a dementi si klidně můžou házet dál...

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 10:17 |  
            0 0

            a to je jako dobře? Tak za prvný, jestli dostaneme velkej flastr tak tam asi už natáhnou sítě, a jakmile je tam jednou natáhnou, tak už hned tak nesundaj. Nevim jak ty ale já tam sítě nechci! A už vůbec ne kvůli pár kreténům co se neuměj ovládat.
            Za druhý, na východě se může klidně udělat "opatření" zákaz státní, pěkně jako v Anglii, kdo si tam stoupne a bude chtít fandit tak bude odveden out. Taky na východě není jen sektor hostí a pořadatel nebude chtít rikovat rvačky přímo na tribuně mezi aktivními SKS a spartanskejma dědkama. Takže by je tam možná ani nepustil
            Za třetí i kdyby "jen" zavřeli TS a nechali nás fandit na východě tak stejně atmosféra značně utrpí.

            Takže ona to fakt už kurva neni prdel. Chování některých fans už delší dobu klubu škodí, uplnějma kokotinama jako je házení všeho na hřiště. To je chování malejch nevychovanejch dětí. A také škodí nám ostatním fanouškům celkově. Upřímně v téhle sezóně se zatím chováme hůř než spartanskej dobytek a to mě fakt sere.

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Nosorozec     před 10 lety 14.09.2014 13:46 |  
              0 0

              Já jsem neřikal, že je to dobře. Jestli nám uzavřou jakoukoli tribunu, tak to bude hodně blbý. Pokud by došlo k omezení kapacity na derby, tak to bude mít za následek výčitky lidí z východní tribuny, že na spoustu z nich nezbyly lístky, protože jim je vykoupili lidi z kotle. A byla by škoda, aby jsme se my Slavisti mezi sebou hádali. Každopádně nepředpokládám že k uzavření tribuny dojde, protože loni se kvůli házení předmětů na hřiště přerušovaly zápasy i na Spartě a žádnou tribunu jim neuzavřeli.

              • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                Pepino44     před 10 lety 14.09.2014 15:18 |  
                0 0

                No musíš si uvědomit,že my nejsme sparta,na nás mohou být trochu jiná měřítka a vzhledem k tomu,že téměř po každém zápase jsme pokutováni nebo vyšetřováni za chování některých našich fanoušků tak exemplární trest nemusí být nic nemožného. Započítaj do toho asi i Hajduk,protože ten zápas se asi samostatně neodváží trestat.

                • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                  Barra     před 10 lety 14.09.2014 15:31 |  
                  0 0

                  Presne tak, Pepine. Nejsme Sparta, takze na nas jiné meritko, jinak mame poslední dobu aferu kecupu a horcice, obsazeni hriste proti Hajduku a hlavne ted tu volovinu nekterych jedincu, kteri si jak se zda mysli, ze fotbal se toci kolem nich, kteri si mysli ze Slavie jsou oni a ze mají pravo urcovat pravidla hry.

                  Strasak sice odsoudil udalosti na twitteru, to je nam ale malo platne. Je cas, aby tito vytrznici pochopili ze v pripade opakovani není pro ne místo ve Slavii, a v kazdem pripade ocekavam ze se budou chovat chlapsky a ze se pachatele slozi na pokutu. Jestli ne, tak je videt ze jejich blaho je pro tyto pany a minimalne jednu slecnu dulezitejsi nez Slavie.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                    steev (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 16:19 |  
                    0 0

                    Hezká Hysterie!!! Já bych je všechny popravil před výkopem dalšího zápasu.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                      Edwardtheiron     před 10 lety 14.09.2014 17:27 |  
                      0 0

                      To není žádná hysterie, ale pojmenování skutečného stavu věci. A fakt není vhodné to ironizovat, protože ještě jedna dvě takové události a skutečně nám ten stadion můžou zavřít.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                    Edwardtheiron     před 10 lety 14.09.2014 17:25 |  
                    0 0

                    Nevím, jestli se složí, ale určitě budou, jako vždy, vybírat "na právní pomoc".

                    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                      steev (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 18:34 |  
                      0 0

                      Není to hysterie? aha tak to se mi to asi jenom zdálo :)

                      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                        Edwardtheiron     před 10 lety 14.09.2014 18:45 |  
                        0 0

                        Ano, to se ti opravdu jenom zdálo. A jestli považuješ za hysterii to, že drtivá většina odsuzuje tu chamraď, která se chová jako dobytek, tak je to tvůj problém.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                          steev (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 20:17 |  
                          0 0

                          Tak hlavně že je to většina.A ještě mi prosimtě prozraď jestli je to většina lidí co na ten fotbal opravdu chodí nebo jenom většina internetových fans. A nečil se ,neni to zdravý.

                          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                            Edwardtheiron     před 10 lety 14.09.2014 20:38 |  
                            0 0

                            Zajímalo by mě, jestli chceš jenom provokovat, nebo se skutečně té pakáže zastáváš, případně jestli jsi i sám házel. Otázka, kterou jsi položil, je stupidní, odpověď na ní by měl znát i člověk s podprůměrnou inteligencí. A tvé doporučení je zbytečné, nerozčiluji se ani já, ani nikdo jiný. To ty jsi tady začal psát bláboly o hysterii. A teď se navíc snažíš udílet lékařské rady.

                            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                              steev (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 21:09 |  
                              0 0

                              Ty mě fakt bavíš. Já si vůbec nikoho nezastávám,házení jakýchkoli předmětů na hřiště mi nepřijde normální.Ale narozdíl od některých pisatelů bych z toho nedělal takovou tragédii. A nesnaž se mě urážet je to ubohý stejně tak jako hysterické komentáře.

                              • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                Edwardtheiron     před 10 lety 14.09.2014 21:17 |  
                                0 0

                                Za prvé: Nenapsal jsem žádnou urážku směrem k tobě. Za druhé: Nevím, co přesně si představuješ pod pojmem hysterie, ale nic takového tady neběží. Tady pouze lidé vyjadřují nesouhlas s tím, co pár hovad páchá na stadionu a zároveň vyjadřují oprávněnou obavu z toho, co to může přinést. Tragédie to opravdu není, to slovo má také jiný význam, než si asi představuješ. Je to problém a jestli se nezačne řešit, tak bude mnohem větší a opravdu to skončí tím, že nám ten stadion zavřou. Možná, že potom budeš spokojen.

                                • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                  steev (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 21:25 |  
                                  0 0

                                  Vzdyt to řikám od začátku,pochytat a postřílet.

                                  • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                    Barra     před 10 lety 14.09.2014 22:32 |  
                                    0 0

                                    Bude bohate stacit, aby temto individuem bude priste zakazany vstup na stadion. Jinak bych ja na miste Slavie udelal vse pro to, aby se tito radoby fandove identifikovali a zadal bych po nich do posledni koruny nahradu pokuty/skody, kterou Slavie bude muset nest.

                                    Jinak ti vazne Steeve nedochazi, jak tito blbci Slavii ublizili? Neni nic horsihoro hrace kteri prohravaji, nez aby rozhodci musel opakovane prerusit zapas ve snaze aby se situace uklidnila. Kotal a hraci Zbrojovky za to byli urcite velmi vdecni, nasim hracum zustaly jen oci pro plac. V okamziku, kdy dohanime golovou ztratu se vlastni (!) fandove postaraji o to, aby se nemohlo hrat.

                                    Jinak nechapu tvoji reakci, nejedna se o zadnou hysterii z me strany nebo ostatnich uzivatelu tady, jen povzdech jak primitivne nekteri Slaviste se bohuzel chovaji a skodi vlastnimu klubu jak sportovne, tak financne. Tady ses mel nechat slyset a stydet se za ty, kteri Slavii umyslne ublizili. Ne jako pred tydnem se poustet do tech, ktery z jakehokoliv duvodu nebyli na zapase s Hajdukem a kteri si museli kvuli tomu odnest tvuj hned a pohrdani.

                                    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                      Barra     před 10 lety 14.09.2014 22:34 |  
                                      0 0

                                      Druhy odstavec " Neni nic horsiho pro hrace ... "

                                      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                        AlesJa     před 10 lety 15.09.2014 08:03 |  
                                        0 0

                                        no a když jsem na 107 měl kecy proti tomu chování tak jsem ještě málem dostal a byl jsem označen podobně jako brankář Brna. Agrument typu vždyť si to ten č... zaslouží má fakt váhu :-/

                          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                            Steve2924 (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 21:36 |  
                            0 0

                            Já na ten fotbal chodím a vadí mi to kurva hodně. A jedninej kdo je tu hysterickej jsi ty sám. Ostatní jen vyjádřili svůj názor a ty ječíš jak potrefená prasnice.

                            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                              steev (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 21:38 |  
                              0 0

                              To chce klid.

                              • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                steev (přítel SN)     před 10 lety 15.09.2014 09:23 |  
                                0 0

                                Mimochodem Barro,ja se proti jejich chovani ohradil uz na stadionu.Ale tim to skoncilo! Co se tyka Hajduku... Ja taky nemuzu vzdy ale neprijde ti divny ze se to u vsech takhle najednou sejde na jeden zapas.

                                • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                  Barra     před 10 lety 15.09.2014 10:20 |  
                                  0 0

                                  Pro tebe to tim koncilo, Slavie ale bude nest nasledky. Takze uznavas, ze nam toto infantilni jednani skodilo, jak behem zapasu, tak ted kdy klub postihne trest. Psal jsem ze bych pachatele pri identifikaci nechal v prvni instanci jen zaplatit zpet pokutu, kterou Slavie dostane. Pri opakovani (a nedivil bych se kdyby tito hrdinove, kteri ted zustavaji v anonymite) meli take na svedomi zavody v hazeni horcice ketcupu) bych tyto ne-fandy, pro ktere evidentne Slavie neprichazi na prvni misto, vyloucil na x zapasu, pri tretim prohresku na par let. Libi se mi pristup Jan Willema van Dop. Pri zapasech Utrechtu, ktery mel prisernou reputaci co se tyka nasili u fanousku, se postavil do kotle. Pachatele pomahal identifikovat a predaval policii. Ziskal si tim obrovsky respekt u zbytku fandu, klubu usetril nemale penize za financni postihy, ziskal nove sponzory, kteri radi spojili svoje jmeno s cistym Utrechtem.

                                  Jinak ce tad psalo uz dost co se tyce pocet divaku u Hajduku. Neznam tvoji situaci, jestli jeste studujes, pracujes, jestli mas deti. Vim jen, ze za svobodna (a nedej k tomu kdyz jsem jeste studoval) jsem take podstatne vice casu mohl venovat fotbalu. Jinak zustavam u
                                  argumentu, ktere jsem jiz pred casem popsal. Ano, v Cesku jsou fandove vice rozmazleni, primy prenos vsech zapasu je pohroma pro tento sport. Jestlize kluby budou dostavat adekvatni odmenu z televiznich prav, prosim, ale s porovnanim s Angli a jinymi staty je to spis almuzna. A jinak mas samozrejme pravdu, ze kdyz se dari, lide najdou snadneji cestu do Edenu. Nemelo by to byt tak, ale bohuzel. Vis, ze jsem Beerschotak. Minulou sezonu jsme meli v pate lize belgickeho fotbalu 6,5 tis prodanych permanentek. Pochybuji, ze by v pripade zaniku Slavie a novozrozeni klubu v okresnich ligach by chodilo pravidelne na zapasy kolem 8 tis divaku. Ale to neplati jen pro Slavii. Jak Cesi miluji sve chaty, tak v Belgii je vikend vhodny cas na sport, at je to kolo, nebo fotbal. Jak aktivne, tak tim ze jdou podporit sve idoly.

                                  • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                                    steev (přítel SN)     před 10 lety 15.09.2014 11:46 |  
                                    0 0

                                    Pracuju a mam rodinu.Je mi jasny ze ne kazdej si muze prizpusobit pracovni dobu svym konickum.Jen rikam ze vymluv bylo mnoho a na stadionu prazdno a to by se stavat nemelo. Spoustu lidi si hraje na fanousky jen kdyz se dari jinak je jim Slavie ukradena.

                          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                            obiwan     před 10 lety 15.09.2014 16:46 |  
                            0 0

                            Já na fotbal chodím a mě to teda hodně vytočilo, protože to nemá ani v nejmenším co dělat s podporou Slavie - týmu to ublížilo přerušováním a ještě ublíží následnou pokutou. Ale i tak nechápu, co myslíš tím, jestli šlo o internetové fanoušky, to přece je úplně jedno, jestli je to fanda na stadáku nebo u telky, zkrátka odsuzují to ti, co mají něco v hlavě a jde jim o Slávii, nepotřebují si léčit mindráky házením čehosi...Tohle byla scéna jak z řádění rudý lúzy:-(

                            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                              steev (přítel SN)     před 10 lety 15.09.2014 18:40 |  
                              0 0

                              Ono jde o to, že lidi co choděj na stadiony tak vidí co se tam děje.Prostě se to stává,u nás se je to výjimečně,a je to dobře.V kotli je spousta emocí,golman provokoval,tim nechci nikoho hájit.Já to neschvaluju a svůj názor jsem vyjádřil hned na stadionu. jak už jsem psal. Ti kluci co už pár let Slávii podporujou na každym zápase doma i venku a hodně jí pomáhali jsou teď odsuzováni že jim jednou ruply nervy lidma který seděj u televize.A já se ptám co jste udělali kdy pro Slávii vy co sedíte doma? Nikdo nevidí ten obrovskej kus práce kterej odvedli drželi s klubem když bylo nejhůř a kdž se většina fanoušků otočila zády.Jestli si chodil minulou sezonu tak víš o čem mluvim.Bez podpory kotle by jsme se ted plácali ve druhý lize. Byla to demence která by se neměla opakovat ale prostě bych to dál neřešil a nemluvil o tom jak fanoušci poškodili slávii a jaký hrozný pokuty přijdou a jak nám zavřou stadion......

  19. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    Barra     před 10 lety 14.09.2014 03:03 |  
    0 0

    OT

    Neuveritelny gol hrace Amido Baldé, streleny v sobotu v jeho prvnim zapase za Beveren v belgicke lize. Baldé je 23 lety hrac z Guiney Bissau, kterey je v Beveren na hostovani z Celtic Glasgow. A pak ze se strely z velke dalky nevyplati. At Martin Juhar to klidne dal zkousi, na treninku by snad mohl trenovat takove kousky. Jen abych byl kompletni, Waasland Beveren je velmi skromny klub, minulou sezonu koncil na poslednim miste ktere vedlo k udrzeni v lize,

    http://www.gva.be/cnt/dmf20140913_01266496/onwaarschijnlijke-wereldgoal-van-balde

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      Falk     před 10 lety 14.09.2014 09:17 |  
      0 0

      Nechtěl jsem se vyjadřovat k jednotlivcům ,ale musím.Mnozi z Vás ,ten zápas neviděli a zasvěceně o něm píší.Hrubeš chyboval,ale před tím vždy podržel,Kodr to byl omyl,nehrál dobře,Latka hrál taky tužku,Baez průměr a nebýt krásné přihrávky Zmrhala,taky mírná kritika.Musime se rychle zvednout 4 porážky z 5 zápasů je varování.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Barra     před 10 lety 14.09.2014 11:11 |  
        0 0

        Mam pocit Falku, ze prezentujes nazor absolutni vetsiny tady na forum.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    koudys2 (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 11:04 |  
    0 0

    To si snad d

    • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

      koudys2 (přítel SN)     před 10 lety 14.09.2014 11:11 |  
      0 0

      To si snad děláte srandu. Vukadinovič za 5? Leda tak hodnocení, jako ve škole. Dle mého nejhorší hráč zápasu.

      • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

        Ravik     před 10 lety 14.09.2014 12:19 |  
        0 0

        Nač ty emoce, Alanor jde z kůží na trh v tak subjektivní disciplíně jako je hodnocení a dostává se mu za to až urážek. A co se týče Vukadinoviče tak psal, že to s ním viděl rozporuplně. Je to věc názoru, já mám raději hráče, kteří to za zápas zkusí 10x a 9x to nevyjde, ale jsou pořád v náběhu, svým pohybem vytváří prostor pro kvalitní nahrávku a pohybují se v nebezpečných prostorech. Vukadin mě taky v pátek štval, že to neřešil lépe, protože těch možností bylo hodně (a věřím, že jeho to štve nejvíc, přijde mi, že si šance hrát za SKS hodně váží), ale negativně bych jeho výkon rozhodně nehodnotil. Po jeho vystřídání jsme se v tom prostoru nedostali do žádné slibné situace (jen Nitra přihrávka na DB).

        • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

          bongor     před 10 lety 14.09.2014 14:49 |  
          0 0

          Opravdu je to strašně subjektivní a pocitová záležitost.Když máš třeba vedle sebe pěknou kočičku,tak se ti automaticky zvedá,teda vlastně zvedají známky.
          Stačí se podívat na hodnocení hráčů do "odborných"novin.Každej hodnotí jinak.A v těch číslech se mu promítá,jak se vyspal,jak si zašpásoval,jakej měl oběd taky co vypil.Není to zkrátka matematika.Alanor nikdy netvrdil,že je expert na kopanou,má na to stejný měřítka,jako my ostatní spotřebitelé.A vůbec pochybuju,že existuje nějaký stoprocentní machr,co by to uměl nějak podstatně spravedlivěji. Kdyby existoval,nebude zadarmo psát do SN.

          • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

            Roman11     před 10 lety 15.09.2014 10:07 |  
            0 0

            Omlouvám se za ostřejší vyjádření, ale byl jsem dost vytočen hodnocením/oficiálním ? /, které by dle mého názoru neměl psát anonym, ale možná, že je to jinak. Několikrát jsem shlédl na i-sport branky:
            1:0 skvělá akce Juhar, Zmrhal, Černý
            1:1 zbytečný faul Baeze, střela z dálky, zaváhání brankáře/hodnotíme -li co by se stalo, kdyby nebylo pískáno, propad Latky na hranici pok.území, křižující Kodr mohl snad pouze faulovat/
            1:2 míč proletěl 4 hráče Slavie a poslední ve snaze odvrátit tečoval, brankář vyrazil, za přihlížení Zmrhala inkasujeme
            1:3 nedorozumění mezi Latkou a Černým - penalta

            moje hodnocení

            Hrubeš 4

            Nitranský 4

            Latka 3

            Kodr 4

            Juhar 4

            Baez 3

            Boujemaa 3

            černý 4

            Vuka 3

            Zmrhal 4

            Škoda 5

            Piták 5

            Za posledních 10 let jsem na Slavii nevynechal žádný zápas a poprvé reaguji na nějaký podnět, ale mám zájem, aby hodnocení bylo alespoň přibližně akceptovatelné.

            • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

              Barra     před 10 lety 15.09.2014 10:37 |  
              0 0

              A protoze mas svuj odlisny nazor, oslovujes Alanora jako "absolutniho fotbalove laika", "spartanskou mys" a radis mu aby "v ramci sebevzdelani si zopakoval nekolikrat jak se udalosti vyvijely"?

              Nezlob se, ale choval ses smesne. Alanar vyjadril svuj nazor, ktery jako vzdy se snazil argumenty podlozit. Stejne tak mas ty pravo na tvoji vizi, a jsem si jisty, ze kdyby mel tady oficialne hodnotit Beranek, prisel by jeste s jinym nazorem a dal jine znamky. A jak se podle tebe dat presne hodnotit zapas? Vzdy jde o subjektivni vnimani, nekodo si ani nemusi vsimnout funkci, kterou nekteri hraci v zajmu muzstvu na hristi maji. Je logicke, ze co fanda, to jiny nazor. Stejne tak ja bych napriklad dal Zmrhalovi vyssi znamku nez 4, kterou davas ty. Ale proto snad nebudu tvrdit, ze jsi absolutni laik a pouzivat jine vyrazy, ktere ani nechci po tobe opakovat. Kdo jsem navic, abych tvrdil ze mam absolutni pravdu a ze ty fotbalu nerozumis? Nebo vice versa?

              • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                Roman11     před 10 lety 15.09.2014 14:40 |  
                0 0

                Vážení pánové, právě jsem pečlivě sledoval celé utkání Slavia-Brno, a jsem
                nucen konstatovat, že Kodr odvedl velmi dobrý výkon /mimo zákroku v 29 min/, spočítal jsem úspěšnost 90% /nejsem statistik/. Velmi mě mrzí, že jsem se Alanorovi omluvil. Z jeho i předchozích projevů je jasné, že by raději viděl hrát Dobrotku, který je mi velmi sympatický, ale proč volí formu pomluv a snižování výkonu nejmladšího hráče. Dále po shlédnutí bych snížíl hodnocení Vukadinoviče.
                V zájmu zachování objektivity najděte si i ostatní čas a na utkání se podívejte/isport/.

                • Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

                  obiwan     před 10 lety 15.09.2014 16:35 |  
                  0 0

                  Máme asi všichni nějakou nutkavou potřebu hledat viníky - Kodr nehrál špatně, což jsme na tribuně sotva dořekli a hned netrefil hlavou míč (první velká minela) a o chvíli později stříhnul na zemi ve skluzu nůžkami a minul - s neskutečnou klikou míč trefil druhou nohou:-) Myslím, že od tohoto okamžiku už hrál kapku zadrženě. Je to ale mladý hráč a v jeho letech klobouk dolů, přesto bych, pokud nebude moci Bílek, na Bohemce raději viděl protřelejšího Dobrotku. Na druhou stranu vedle Kodra hrál Latka a domnívám se, že už odehrál lepší zápasy...Každopádně fotbal je něco jako krasobruslení, bodování je velmi subjektivní disciplína a pravdu pak mají všichni - jak zpívá klasik: Pravda je barová tanečnice a pro každého zvlášť tančí...A vůbec, buďme rádi za starosti, které máme nyní-ve srovnání s loňským rokem je to procházka růžovým sadem:-))

  21. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    spino     před 10 lety 14.09.2014 13:04 |  
    0 0

    Jdete dneska někdo na hokej?

  22. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    obiwan     před 10 lety 15.09.2014 16:24 |  
    0 0

    Asi už tu bylo vše řečeno, jen pár poznámek. Během prvního poločasu jsem si přál, aby chybující Vukadinovič šel z hřiště, ale bez něj to lepší nebylo, jeho dravost překvapivě chyběla. Zmrhal jde opravdu nahoru, standard si drží Škoda - výborné hlavy a zpracování na prsa, jen to nemá dát komu. Zdálo se mi, že nám chybí schopnost či odvaha přejít do útoku ve více hráčích - nebo rychlost a proto nevěděl Vukadin komu nahrát:-) Strašnou ostudou bylo chování některých dutohlavů, kteří házeli vše možné na gólmana Brna. To, že je chlapec po gólu usilovně provokoval, není omluvou. Byl tu návod z Belgie, já myslím, že bychom neměli vymýšlet Ameriku - v Anglii to funguje léta, vhodíš něco nebo vběhneš na hřiště a v hodinu utkání se hlásíš na služebně. Rád si místo na choreo připlatím na funkční kamerový systém a eliminaci dutohlavů. Nejde jen o,řekněme, morální stránku věci, že se takové věci zkrátka nedělají, ale jde o druhou stránku, jak škodí klubu - v době, kdy potřebujeme hrát, tak se přerušuje a to vyhovovalo jednoznačně Brnu! Navíc nás pokuta nemine...Kamerový záznam a vrhači se složí na tu kulatou sumičku...

  23. Re: Hodnocení slávistů - 7. kolo

    zeleznik2     před 10 lety 16.09.2014 18:09 |  
    0 0

    Deník spart: možná to není úplně přesné, jen jsem tam mrknul.

    Hrubeš 4

    Nitrianský 4, Latka 5, Kodr 4, Juhar 5
    Baéz a Zmrhal 5
    M.Černý 5, Boudjemaa 5, Vukadinovič 4
    Škoda 5

    Piták 5
    Balaj a Petr nehodnoceni

    Idnes

    Sestavy:
    K. Hrubeš (3,5) - M. Nitrianský (3), M. Latka (4), M. Kodr (3,5), M. Juhar (3) - V. Vukadinovič (3,5) (46. K. Piták), A. Baéz (3), D. Boudjemaa (3,5) (65. B. Balaj), J. Zmrhal (2,5), M. Černý (3) (76. J. Petr) - M. Škoda (4)

    Náhradníci:
    M. Rakovan - M. Dobrotka - R. Hrubý, M. Gecov, J. Petr, K. Piták (3,5) - B. Balaj (4)