Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 14. kolo

Slavia sice na Dukle uhrála cennou remízu 2:2, ale po celý průběh zápasu byla po herní stránce horším celkem.

Slavia sice dvakrát vedla, ale ani jednou nedokázala vedení dlouho udržet. Nadále tak platí tristní bilance jednoho udrženého čistého konta. Sešívaným se sice poměrně často daří gólově se prosadit v zápase jako první, ale bohužel to nemá valný bodový efekt, přitom jsou týmy, které poté, co vstřelí branku jako první, mohou takřka jistě počítat s plným bodovým ziskem.

První poločas byl rozhodně zajímavější než ten druhý. Dukla sice byla, a to zvláště v úvodu, lepším týmem, ale Slavia dokázala kontrovat vysokou produktivitou. V půli ale dle mého názoru trenér Beránek zcela nesprávně vystřídal Boudjemaau, když se nabízelo střídání mnohem horší dvojice Černý, Hrubý. Druhou půli už tak tým z Edenu zcela rezignoval na jakoukoliv mezihru a jen se bránil. Tlak Dukly byl ale spíše platonický, a tak zápas skončil remízou.

Na závěr dvě drobnosti. Pochvalu si zaslouží sudí Kocourek, z kterého jsem sice měl kvůli jeho pověsti obavy, ale utkání odřídil s přehledem. Tou druhou je návštěvnost 6080 diváků. Jistě tím byl myšlen počet fanoušků Dukly, kteří na Julisku dorazili od jejího přejmenování z Jakubčovic. Gratuluji k tomuto krásnému (byť přiznejme si, trochu nadsazenému) číslu!

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Matej Rakovan - 4 - Zatím se potvrzuje můj předpoklad, že Rakovan není lepším brankářem než Hrubeš. A opět musím zopakovat, že Slavii schází Berkovec. Proti Dukle Rakovan lehce chyboval při druhé obdržené brance. Nebyla to snadná střela, ale podle mě se chytat dala. Ve druhé půli i nejistě vyběhl po rohu a připravil tím Dukle gólovou šanci. Mimo to několikrát jistě zasáhl proti lehčím střelám. Horší čtyřka.

Martin Dobrotka - 4 - Dal sice gól poté, co se výborně prosadil ve vápně po rohovém kopu, ale po herní stránce to byl asi jeho nejhorší zápas v tomto ročníku. Na pravém kraji obrany často chyboval a pouštěl hráče do nebezpečných centrů, první branka je hlavně jeho, když v rozhodující okamžik podklouzl a daroval hráči Dukly šanci. Herně tak na 2-3, s tou pěknou branku ještě čtyřka.

Martin Latka - 5 - Od stoperů zápas tak na horší pětku. Latka trochu zaváhal, když u druhé branky příliš ustupoval. Na druhou stranu vyhrál hodně hlaviček a dobře ubránil gólově potentního útočníka Beauguela.

Jiří Bílek - 5 - Podobně jako u Latky zápas na horší pětku. Defenziva příliš nefungovala, ale myslím si, že to bylo spíše chybou slabé pravé strany a hlavně špatného středu hřiště než-li stoperů.

Martin Juhar - 5 - Navázal na svůj dobrý výkon z minulého utkání a zahrál uspokojivě. Měl pár menších zaváhání, stejně jako několik dobrých zákroků. Dohromady ucházející ligový výkon a průměrná známka.

Aldo Baéz - 4 - Podle některých zdrojů dostal svou 8. žlutou kartu, čímž by v posledních zápasech podzimu chyběl. Nenahraditelná ztráta by to nebyla, v dosavadním průběhu svého působení se Baéz jeví jako jen tak tak průměrný hráč. Proti Dukle náš střed moc nefungoval, Baéz měl dobrý moment, když vybojoval míč před naším druhým gólem, na druhou stranu předvedl několik chyb, jako když zmatkoval při pokrývání hráčů, vyhnal Juhara od jeho hráče a sám posléze souboj vypustil.

Jaromír Zmrhal - 4 - Lepší čtyřka, v záloze patřil k našim lepším hráčům, ale doplatil na celkově slabou hru Slavie v poli, kterou nedokázal pozvednout. Několikrát dobře zasáhl při obranné činnosti, škoda, že mu v první půli o kousek nevyšla pěkná přihrávka do úniku na Černého.

Damien Boudjemaa - 5 - Podobně jako zbytek týmu nezahrál nijak úžasně, ale v první půli, kterou odehrál byl podle mě právě on nejaktivnějším hráčem naší zálohy. Štastně nahrál na gól Škodovi, dozadu příliš nepomohl, byť v první řadě podle mě špatně bránil Dobrotka. Jeho stažení bylo pro mě nepochopitelné a hře Slavie uškodilo.

Robert Hrubý - 3 - Nacentroval sice na první branku z rohu, celkově ale zahrál dosti podprůměrně. Vidět nebyl, ztrácel míče, svou chybou také založil akci před první brankou Dukly. Mnohem slabší výkon než minule.

Milan Černý - 3 - Dál pokračuje ve své mizérii. Při útočných akcích naprosto lacině odevzdával míče, v obraně mě pak zaujal v osobním souboji tělo na tělo, po kterém odletěl od hráče Dukly, který mohl pokračovat ve hře. Přes opakovaně velice slabé výkony zůstává nadále pevným členem základní sestavy. Co na něm Beránek asi vidí?

Milan Škoda - 6 - Náš nejlepší hráč. Z minima vytěžil maximum možného. Ačkoliv mnoho kloudných balónů na něj nešlo, tak dokázal na jeden gól nahrát a druhý sám vstřelit, i když zakončení neměl zrovna těžké. Potvrzuje, že je na podzim tahounem týmu.

Milan Nitrianský - 4 - Při obraně si vedl dobře, dopředu předvedl za poločas jeden dobrý centr, což je žalostně málo. Boudjemaa byl lepší.

Komentáře (179)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    mart01     před 9 lety 08.11.2014 12:59 |  
    0 0

    Boudjemaa lepší než Nitrianský, ani náhodou. Podle mě je tady Boudjemovi nadržováno a nevím z jakého důvodu. Bere nejvíc, ale hraje podprůměrně. Nemyslíte, že by měl hráč, který bere takové peníze předvést úplně jiný výkon? Nicméně chápu, že je to hráč, který se do našeho stylu hry moc nehodí a má to poměrně těžké. Jinak s hodnocením souhlas.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 08.11.2014 13:09 |  
      0 0

      Já podle peněz nehodnotím. Celkově má za podzim Boudjemaa mírně podprůměrné hodnocení, pokud se nepletu. Nechápu ale, proč dokola hrají ti, co ho mají podprůměrné výrazně. Myslím, že tu změnu dostatečně vystihuje rozdíl mezi hrou v prvním (ne že by to byl nějaký zázrak) a druhém poločase.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        mart01     před 9 lety 08.11.2014 13:10 |  
        0 0

        Ale když si vezmeš, tak třeba Černý hraje špatně, to ano, ale není kdo místo něj. Proto se musí v zimě posílit střed a kraje.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          petrjir     před 9 lety 08.11.2014 13:44 |  
          0 0

          Černý i Vukadinovič jsou dobří jako náhradníci na oživení hry. Měli by hráči přijít na oba kraje jak zálohy (hráči do základu), stejně tak na oba kraje obrany. Hráči, kteří by podrželi míč a dokázali s ním pracovat. Pak by klidně mohl být střed zálohy Baez, Zmrhal (nebo Piták či Hrubý, respektive kombinace těchto čtyř hráčů). Podhrot Škoda a útok Balaj (náhradníci do útoku Diop, Červenka či posila). Suma sumárum posílit o pět kvalitních hráčů. Kde ALE na ně sebrat!!!
          Pokud odejde Boudjemaa, Nitrianský, Dostál, Gecov a Petr tak by na platy těchto hráčů asi bylo. Horší ale je, že se musí ti hráči koupit a na to asi už nebude. Pochybuju, že Boudjemu vlastníme, Nitrianskýmu a Gecovovi končí za půl roku smlouva, ty taky za draho neprodáme, stejně tak Vošahlík, Koreš, Dostál. Petr u něj bych hostování ukončil hned.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            tantalos     před 9 lety 08.11.2014 13:53 |  
            0 0

            Za plat Boudjemay bychom mohlo mít na levého beka Hanouska z Dukly, do středu Deliho nebo napravo Suse z Příbrami a ještě někloho slušného třeba z béčka Sparty nebo Plzně.

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              petrjir     před 9 lety 08.11.2014 14:00 |  
              0 0

              Za plat možná, ale jak jsem psal výše. Jde o to je taky koupit a to už je problém.

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              klimi     před 9 lety 08.11.2014 14:04 |  
              0 0

              Ahoj,
              kdo je někdo slušný z béčka Sparty nebo Plzně, buď konkrétní prosím, tohle je úplně k ničemu.
              Názor o Hanouskovi beru, Deli k nám zřejmě nechce.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          tantalos     před 9 lety 08.11.2014 13:49 |  
          0 0

          Doporučil bych Alanorovi, aby se podíval na sestřih na iBlesku. Od změny sestavy v půli se Dukla do šancí prakticky nedostala, zatímco v první půli si procházela naší obranou, jak chtěla. Stačilo, aby se Černý víc stáhl a odešel Boudjemaa.
          Rakovanovi nechci křivdit, ale každý brankář by měl alespoň jednou za zápas něco "zázračně" chytit. To jsem od něj zatím neviděl..
          Jak mám Dobrotku rád, pravý bek to pro mě není, v obraně dobrý, ale podpora útoku mu moc nejde.
          Ve středu obrany, nyní Latka - Bílek, zoufale potřebujeme někoho hodně rychlého a Laty nebo Bílek by se mohli stáhnout do středu zálohy.
          Juhara je na beku škoda.
          Boudjemaa by teoreticky měl být hodně vpředu, aby Škoda měl na koho sklepávat - jenže on ani nebránil, ani neútočil na špici. Podle mě totální zklamání. Jeho "asistence" na druhém gólu byl vlastně omyl - přesně do podal do rukou Radovi.
          Hrubý "asistenci" při prvním gólu vlastně má, dal to přesně Škodovi na hlavu. Nejkreativnější z celé zálohy, jejíž kreativita ovšem odpovídá divizi.
          Černý hodně vypomáhá obraně a dělá vlastně černou práci stejně jako Baez, který hodně vybojuje, ale taky vyrábí pěkné kiksy.
          Škoda výborný.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            klimi     před 9 lety 08.11.2014 13:58 |  
            0 0

            Nahrávka DB na gól byl omyl? Jasně, podívej se, kam většinou centrují z těchto pozic Nitrianský s Vukadinovičem, nedej bože Dostál. Tohle je nesmysl. I když je pravda, že včera se Nitrákovim centr na škodu povedl, ale to byl asi jen omyl že :))

            Ano, je pravda, že po odchodu DB se Dukla do vápna nedostala, ale my taky ne...

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              honza1947     před 9 lety 10.11.2014 00:19 |  
              0 0

              V loňské mizerii z našich 14 gólů na 8 jich nahrál Nitrianský. Tak jakápak náhoda. Na kolik gólů přihrál Boudjemaa? Pokud vím tak na jeden Necidovi, možná snad na dva. A to je vše.
              Jeho přínos pro mužstvo je téměř nulový.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      1rytir     před 9 lety 08.11.2014 13:43 |  
      0 0

      Já zase nechápu proč proč se na Boudjemma tolik nadává, stejně jako Baézovi. Protože to jsou hráči do kombinace? Nebo že jsou cizinci? A nevím proč je naopak dlouhodobě nadržováno Zmrhalovi, který nehraje nic. Ale chybí mi tu hodnocení trenéra :-) Mohl by někomu pan Beránek vysvětlit jak hrát ofenzívně dopředu, když, jak už to ostatně někdo napsal, krajní záložníci jsou podle něj druhými krajními obránci a střední záložníci nesmí překročit půlku na víc než deset metrů? To by ten osamocený Škoda musel dostávat desítku a to za odvahu, že tam na hrotu hraje sám :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      pinochet     před 9 lety 09.11.2014 11:22 |  
      0 0

      DB jsem se vždy zastával, leč v pátek bylo jasně vidět, že ve hře dozadu je jeho pobyt na hřišti obrovskou slabinou a současná Slavia nemá na to hrát s hráčem, který se nevrací, kor když to soupeř ví. Obávám se, že možná proti Hradci doma to může být tak jediný zápas za rok s DB v základu. Jinak je vidět, jak zoufale nám chybí špílmachr typu Matějovského nebo Hrošovského. Vůbec bych nyní řekl, že se změnily přednosti Slávie, už jimi nejsou brankář a záloha, ale spíše obrana a útok, které však obě trpí zoufalou hrou zálohy, ve které není někdo, kdo by hře Slávie dal řád, ale pouze několik po hřišti zmateně pobíhajících splašenců.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    kit     před 9 lety 08.11.2014 13:41 |  
    0 0

    Boudjemaa by si zasloužil max.4, dopředu sice něco vymyslel, ale dokud byl naplace, tak všechny útoky chodily přes jeho stranu. V zápase jsme nedostali bůra jen díky tomu, že ho o půli Míra vyndal. I Kozel říkál, že doufali, že budou moct dál chodit přes jeho stranu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      1rytir     před 9 lety 08.11.2014 13:44 |  
      0 0

      Boudjemma nemá na kraji co dělat. Má hrát místo Zmrhala!

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        kit     před 9 lety 08.11.2014 13:49 |  
        0 0

        Zmrhal hraje v našem systému box-to-box hráče, kdyby Boudjemaa měl běhat od vápna k vápnu a vyztužovat střed, tak to vydrží max.20 minut a to by se mu ještě muselo chtít.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          1rytir     před 9 lety 08.11.2014 13:55 |  
          0 0

          V tom případě je to systém špatný!

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            kit     před 9 lety 08.11.2014 13:59 |  
            0 0

            Je mi jasný, že každý z nás by vymslel jiné rozestavení a postavil by jiné hráče.
            Nicméně pozápasové hodnocení hráčů by se přeci mělo odvíjet od jejich předvedeného výkonu a ne podle toho, že by snad ten, nebo onen hráč v jiném systému zahrál lépe.
            Hrajeme systémem jakým hrajem a Boudjemaa svou roli absolutně nezvládl a zasloužil by si max.4.
            Nitrianský obstál stejně nebo lépe.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            klimi     před 9 lety 08.11.2014 13:59 |  
            0 0

            Souhlasím, v systému 4-5-1, potažmo spíš 4-2-3-1 nemůže hrát Zmrhal box-to-box hráče, podle toho to pak tak vypadá, že je Škoda na hrotu věčně sám...

  3. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Chlupp (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 13:51 |  
    0 0

    Nechapu stridani a vykon celeho muzstva v druhem polocase, proc se strida tvorivy hrac Boudjemaa za obrance? Proc hrala Slavia svou taktikou na remizu? Rakovan temer nic nechytil, Skoda v utoku osamocen...proc tam nesel Balaj, Kenia, nebyli jsme vic aktivni dopredu? Dat venku dva goly a stahnout se a branit remizu mi prijde ubohe! Jedno stridani za zapas?To jsou s Budejovicema totalne ztracene 4 body!! Priposrany vykon v druhem polocase a zadna snaha o oziveni hry ze stany Beranka!

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      kit     před 9 lety 08.11.2014 13:57 |  
      0 0

      Boudhemaa šel dolu, protože přes jeho stranu chodili skoro všechny útoky Dukly v prvním poločase a absolutně směrem dozadu nestíhal.
      Dukla nás jasně přehrávala, aktuálně má (bohužel) kombinačně sehranější tým, v lepší formě než jsme my (po stále nedávné sérii pěti porážek).
      V záloze nás přehrávali, i když jsme hráli 5 vs. 5 záložníků, kdybychm stáhli Hrubého/Zmrhala a místo něho poslali Balaje, tak by to bylo ještě horší.
      V aktuální situaci jsou ty 2 body z venku hodně dobrý, loni jsme hráli o sestup, letos hrajem o střed (v nejlepším případě o 5.místo) a dva body z venku jsou plusové. Nejsme zatím bohužel Barcelona nebo Real, ani v českých poměr Plzeň, Sparta nebo Jablonec.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 14:10 |  
        0 0

        Kozel v podstatě chválí a chápe Beránkovo rozhodnutí s tím jak jít do druhé půle.No asi fotbalu moc nerozumí stejně jako Beránek, na rozdíl od mnohých místních diskutérů kteří by to udělali daleko lépe :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 14:15 |  
          0 0

          Tak jest.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            klimi     před 9 lety 08.11.2014 14:19 |  
            0 0

            Zdar chlapi,
            já si myslím, že s tím, že bylo potřeba posílit pravou stranu především směrem dozadu, souhlasil téměř každý. Nicméně ne každý už souhlasí s tím, že měl odejít právě DB. Dle mě mělo přijít ke střídání naprosto marného Zmrhala nebo Hrubého, místo kterého měl jít na střed DB.

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 14:27 |  
              0 0

              Ale ten Kozel jmenoval konkrétně Boudjemaau, když mluvil o tom, že přes něj chtěli útočit...

              • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                tolsimir     před 9 lety 08.11.2014 14:35 |  
                0 0

                jak uz jsem psal v predesle diskuzi - to prece ale neznamena, ze je Boudjemaa spatny hrac nebo ze by nemohl byt pro tym platny. Kdyz vsak postavis hrace na pozici, pro kterou neni staveny a nejmenuje se primo Messi, tak ti proste svuj standardni vykon nepredvede. Boudjemaa neni hrac, co by piloval lajnu, proto bylo jasne, ze kvuli tomu bude nase prava strana po kridle vice pruchozi. Umi naproti tomu vsak jine veci, ktere treba Vukadinovic nebo Nitriansky ne

                • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                  vavicek     před 9 lety 08.11.2014 17:02 |  
                  0 0

                  Boudjemaa nebránil nikdy. At hrál kdekoli. Nemluvě o o tom, že hrát pod útočníkem a na kraji je hodně podobné. Těžko si představit podobnější post.

              • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                klimi     před 9 lety 08.11.2014 14:39 |  
                0 0

                Tak ona levá strana Dukly je silná vždycky a neříkej mi, že o tom Beránek nevěděl, jestli ne, tak je ten tým pozorovatelů ve Slavii hodně špatný. A kdybych jako současný trenér Slavie věděl, že mají skvělou levou stranu, tak bych tam nenechal DB hrát vůbec, ale jak se říká, po bitvě je každý generál... :))

                • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                  vavicek     před 9 lety 08.11.2014 17:05 |  
                  0 0

                  A co když to bylo tak, že prostě dostal Boudjemaa taktické pokyny, ty neplnil, tak ho stáhnul? Je to opravdu tak těžké pochopit? Proboha, proč se zastáváte hráče, který se odmítá vracet dozadu? To je neuvěřitelné! Tady ho nikdo nekritizuje, že ho někdo předehnal v rychlostím souboji, ale že na to prostě sral.

              • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                klimi     před 9 lety 08.11.2014 14:41 |  
                0 0

                Takže chceš říct, že kdyby DB hrál levého záložníka, tak by útočili taky přes něj? A i kdyby hrál ve středu zálohy? :))

                • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                  Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 14:54 |  
                  0 0

                  Klimi, snažíš se mě zesměšnit, ale vybral sis špatný hrob. Tu otázku polož Kozlovi, ne mě. A k tomu, co píšeš výše: Možná by ses měl přihlásit na Slavii, že jsi lepší pozorovatel a dokázal bys tým připravit lépe.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                    klimi     před 9 lety 08.11.2014 14:58 |  
                    0 0

                    Já se nikoho zesměšnit nepokouším, to opravdu ne.

                    Upřímně, já bych se také snažil proti nám útočit po stranách, ať už hraje v záloze kdokoliv, protože když vidím ty možnosti, tak je to oboje tragédie.

                    To netvrdím, že bych to dokázal, jen mi přijde, že zrovna na tohle nebyla Slavia moc připravená, přitom když jsem Slavii viděl, tak jejich hra po levé straně byla vždycky skvělá.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                      Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 15:10 |  
                      0 0

                      Podívej, Dukla nás přejela, zvlášť po přestávce nám skoro nepůjčila balon. To není chybou jednoho hráče. Můj názor je ten, že se snažíme hrát opatrný fotbal a přesto inkasujeme velké množství gólů, takže se tahle taktika míjí účinkem. Na začátku jsme hráli na dva útočníky a šlo to líp. Co se DB týče, každou chvíli tady čtu, že je špatně, když nehraje, pak hraje na špatném místě, potom má zase špatné spoluhráče...tak mu koupíme Jamese, Robbena a Benzemu a třeba mu to půjde. Hráč se prostě musí umět vyrovnat se změnou místa, dobrý hráč by s tím neměl mít problém a vynikající hráč i na nezvyklém místě odvede minimálně slušný výkon.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                        klimi     před 9 lety 08.11.2014 15:21 |  
                        0 0

                        Jamese nechci, pokud teda nemyslíš Davida Jamese, toho bych bral! :D :))
                        Jo, vcelku i souhlasím :)

                        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                          Sedrousek     před 9 lety 08.11.2014 19:08 |  
                          0 0

                          Budjema nemůže být v rychlostním souboji protože žádnou rychlost nemá a navíc ještě dozadu

                      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                        honza1947     před 9 lety 10.11.2014 00:32 |  
                        0 0

                        Ale pravá záloha není pro DB žádné nezvyklé místo. Než přišel k nám, tak hrál převážně na pravé straně zálohy.
                        Myslím si rovněž, že Beránek dobře věděl co dělá, když neposiloval útok na úkor některého středního záložníka. Při kreativitě záložníků Dukly by to byla sebevražda.
                        Přiznejme si už konečně, že Dukla byla herně výrazně lepší a zaplať Pán Bůh za ten bod.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 14:02 |  
    0 0

    Bez komentáře.

    Známky Sportu:
    Rakovan 4
    Dobrotka 5
    Latka 5
    Bílek 5
    Juhar 4
    Boudjemaa 3
    Baez 5
    Hrubý 4
    Černý 6
    Škoda 6
    Nitrianský 5

    Fanoušci:
    Dukla 6
    Slavia 8

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 08.11.2014 15:12 |  
      0 0

      Těžko se rozhodnout, zda je větší blábol šestka pro Černého nebo pro fanoušky Dukly...

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        vavicek     před 9 lety 08.11.2014 17:07 |  
        0 0

        Ano. Všichni mají jiný názor, ale jenom já mám ten správný. Beránek, Kozel, novináři - všichni jsou to blbci.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 18:14 |  
          0 0

          Také mě to tady někdy tak přijde,ovšem ta six pro pár žoldáckejch fans je tedy směšná.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Alanor (admin)     před 9 lety 08.11.2014 18:58 |  
          0 0

          Pro mě za mě, třeba si těch pár lidí v kotli Dukly obdivuj. :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            vavicek     před 9 lety 08.11.2014 22:01 |  
            0 0

            O to nejde.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      spino     před 9 lety 08.11.2014 15:18 |  
      0 0

      Co mi ten kotel Dukly připomínal... :(((

  5. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    tobro     před 9 lety 08.11.2014 14:19 |  
    0 2

    Zdravím. Musím konstatovat, že nejsilnější můj dojem ze včerejšího vystoupení SKS na Julisce byl ten, jak zoufale průměrný tým je současná Slávka :-(

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Markus     před 9 lety 08.11.2014 17:21 |  
      0 0

      Říkám to pořád, čekám na zimní přestávku, kdy musí proběhnout další kolo reorganizace kádru. Škody z předchozích sezon jsou velké a napravit je bude chvilku trvat. Proto mi už přijde zbytečné se ke slabé kvalitě současného týmu vyjadřovat. Smlouvy některých hráčů se asi nechávají doběhnut jako menší zlo než kdybychom to řešili nějakým vyřazením z kádru. Nejsme na tom tak dobře, abychom si takový luxus mohli dovolit. A taky neznám, komu všemu jsme se zavázali, že jejich ovečky budeme stavět ...

  6. Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

    tantalos     před 9 lety 08.11.2014 15:56 |  
    0 0

    Podle Alanora byl Boudjemaa " právě on nejaktivnějším hráčem naší zálohy". Já tvrdím, že byl líný, pomalu se hýbal, nebránil skoro vůbec a v útoku byl totálně jalový.
    Abych své tvrzení doložil, proto jsem ze záznamu Boudjemau sledoval.
    Jeho akce:
    čas 0.24 DB fauluje zezadu, kartu ale nedostal
    1.38 neodcentroval, zdržel akci
    2.50 nechává utéct Hanouska, šance Dukly
    4.35 nechává utéct Hanouska - další šance soupeře
    4.52 faulován Marešem, brejk Slavie zastaven
    6.15 zastavil akci Dukly dobrý zákrok
    7.00 faulován, akce Slavie přerušena
    9.10 DB pomalý, nechává utéct Hanouska a odcentrovat
    12.15 pomáhá zastavit útok Dukly dobrý zákrok
    12.50 nepřesně přhrává
    13.10 dtto
    17.40 hlavičkový souboj prohrává
    21.15 centruje přímo do rukou Radovi, kazí tím akci Slavie
    24.00 gól Dukly po straně DB, který akci jen přihlíží
    26.3o hlavičkuje přímo soupeři
    26.40 pěkně přihrává nakrátko -třetí slušný zákrok
    28.18 centruje přímo do rukou Rady - gól Slavie díky kiksu soupeře
    30.20 Hanousek utíká a centruje, DB jen přihlíží
    32.05 ztrácí balon u lajny
    38.50 neúspěšně brání Hanouska
    41.50 fauluje a kazí tím útok Slavie
    Od Škodova gólu se tady DB ze hry naprosto vytratil. Poklusával po hřišti a ani nepředstíral snahu.
    Za utkání - kromě podílu na druhém gólu měl jen tři podařené zásahy do hry - víc by snad dokázal i kterýkoli neúpříliš talentovaný dorostenec.
    Svou neaktivitou se podílel i na obou inkasovaných gólech.
    Možná by bylo dobré, kdyby se Alanor alespoň chodil podívat na utkání, o nichž referuje.

    .

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      mart01     před 9 lety 08.11.2014 16:01 |  
      0 0

      Wow, pěkný přehled :-)

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      judy     před 9 lety 08.11.2014 16:03 |  
      0 0

      Lidi prostě nejsou objektivní... ano možná když chce ma světlé chvilky ale asi u nás být nechce a mě to ak přijde a tím pádem není třeba ho tady držet a pokud bude nová posila na jeho post(y) tak jen dobře. K čemu je nám hráč který zahraje dobře jednou za 5 zápasů. To umí i Gecov.

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      klimi     před 9 lety 08.11.2014 16:07 |  
      0 0

      Hezký přehled :))
      Možná by stálo za to udělat to samé o Hrubém, Zmrhalovi a Černém, ale to už bych chtěl moc. Možná pak by bylo vidět, kdo na tom jak byl...

      Jinak jsem ještě jednou porovnával centry DB při gólech na Dukle a proti Příbrami. Míč letěl do naprosto stejného prostoru (+-), jen tentokrát brankář Dukly vyběhl.

      • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

        tantalos     před 9 lety 08.11.2014 18:50 |  
        0 0

        Srovnat Míňu Černého s DB dost dobře nelze, i když měli na první pohled zrcadlově obrácenou pozici. Černý totiž dělal to, čemu se v cyklistice říká domestik - hrál na velmi aktivního Juhara, kryl mu záda. Za první půli udělal jeden hloupý kiks - špatný odkop - v čase O.57, měl tři pěkné přihrávky nakrátko v akcích, které vedly k pokusy o uvolnění u vápna soupeře, ale podstatné je, že Karabajev si proti němu nekopl. Po Míňově pěkném vysunutí Juhara se kopal roh, z něhož skoroval Dobrotka.

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 16:09 |  
      0 0

      A jak by asi vypadal stejný souhrn pro zbytek zálohy? Dost podobně.

      Realita je, že po staženy Boudjemaay jsme se už prakticky nedostali do útočné akce.

      • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

        mart01     před 9 lety 08.11.2014 16:17 |  
        0 0

        Realita je, že po stažení Boudjemaay jsme nehořeli vzadu, díky tomu máme alespoň bod. :-)

        • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

          tolsimir     před 9 lety 08.11.2014 16:50 |  
          0 0

          opacne receno - realitou je, ze po stazeni Boudjemaay jsme za cely druhy polocas predvedli plus minus jednu nebezpecnou standardku, kvuli tomu mame jen bod

          • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

            nacelnik (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 16:57 |  
            0 0

            Realitou je, že s Příbramí jsme takhle posraně nehráli a urvali jsme 3 body se štěstím v závěru, s Duklou jsmě měli hrát dál stejně ofenzivně a třeba by jsme byli taktéž odměněni 3 body. Nasazení Nitráka byla dle mě největší pitomost, tím jsme rezignovali směrem dopředu prakticky úplně.

            • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

              Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 17:33 |  
              0 0

              Vidím to stejně. Je to prostě bod za připosranost. Nejsem příznivec sbíraní bodů po jednom. Výhra, nebo nic.

            • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

              PetCC     před 9 lety 08.11.2014 17:41 |  
              0 0

              Zůstat na stejném jako v prvné půli, tak jsme prohráli 3:2 nebo 4:2. Na 95 %.

              • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

                Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 18:01 |  
                0 0

                Totální spekulace na 100% ;-)

      • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

        vavicek     před 9 lety 08.11.2014 17:10 |  
        0 0

        Ano. A z rozhovoru s Beránkem je celkem zřejmé, že to byl taktický záměr. Vybojovat venku bod. Nevidím na tom nic špatného.

        • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

          edenian     před 9 lety 08.11.2014 22:39 |  
          0 0

          Pripoustet si pojem " hrajeme doma/venku " je cesta do pekel.

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      vavicek     před 9 lety 08.11.2014 17:09 |  
      0 0

      Konečně fakta.

      • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

        Falk     před 9 lety 08.11.2014 18:22 |  
        0 0

        Hodnocení se mi líbí a je vyvážené ,bohužel nemáme hráče do kombinace,Z - of.záložnik ,když jenom nakopává ,Hrubý měl byt stažen a právě Hruby vždy hrál of.záložnika .Už mi vadí protěžováni hráču ,kterým to už dlouhodobě nejde,prostě na 1.ligu nemají ,myslím si,že to je ochranná ruka Kisela.Bod je důležitý ,ale hra je k pláči

        • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

          vavicek     před 9 lety 08.11.2014 18:37 |  
          0 0

          Dlouhodobě nejde? Beránek prostě nasazuje hráče, kteří plní taktické pokyny. Brání, napadají, vrací se. To je trend, který se praktikuje na západě. Myslím si, že je správné, aby stahoval hráče, který na to kašle, vypoští souboje.

          • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

            tolsimir     před 9 lety 08.11.2014 18:44 |  
            0 0

            Myslim si, ze by ses mel podivat na zaznam zapasu a poradne studovat hru Cerneho. Staci prvnich 15 minut. Jednou se dobre vratil a vyborne zastavil utok Dukly, to ano, jinak vsak v situaci, kdy Dukla utoci, prakticky neni v zaberu kamery a pohybuje se buh vi kde a Juharovi musi pomahat tu Baez, tu Zmrhal, tu nekdo jiny. Ja se tedy ptam jake pak ma Cerny takticke pokyny? Vracet se, kdyz uzna za vhodne a jinak se koukat po tribunach?

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      pl3     před 9 lety 08.11.2014 18:57 |  
      0 0

      Odpovím ti na tvou otázku v nadpisu - zbláznil jsi se ty. Věnovat takovou práci tomu, aby jsi plival na jednoho z mála fotbalistů v našem kádru, je skutečně perverzní.

      • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

        Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 19:06 |  
        0 0

        Správně! Tantalos sice napsal pravdu, ale tím plivnul na jednoho z mála fotbalistů v našem kádru, který ovšem v zápasech, kde nastoupil, na hřišti v podstatě nebyl.
        Takovou dehonestaci hráčů tady trpět nebudeme! :-)

        • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

          klimi     před 9 lety 08.11.2014 19:13 |  
          0 0

          Mně se naopak rozbor líbí, konečně aspoň nějaká fakta :)))
          Máš pravdu, ale když si vzpomenu na domácí zápas pod Koubkem proti Dukle nebo v Olomouci, tak ti nějak nevím... :))

          • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

            Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 19:32 |  
            0 0

            To je právě to, já si v souvislosti s DB vybavím hned gól proti Olomouci, který nic neřešil, nahrávku Neckovi v zápase s Duklou a gól v přáteláku s Hajdukem. Podle mě je to trochu málo.

        • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

          Sedrousek     před 9 lety 08.11.2014 19:13 |  
          0 0

          DB by měl jít za Gecovem aby se probral

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 08.11.2014 19:49 |  
      0 0

      Super, tady jsou fakta.. takze kdyby ho MB nestridal, jiste bychom byli druhou puli nebezpecnejsi smerem dopredu.. Damien by mohl pridat dve uspesne prihravky jako v prvni puli, to by nam prineslo 3 body. Ale je videt, jak jsme v tomhle rozdeleni, ze je to fakt tezky s timhle tymem hrat lepsi fotbal, tezko rict, co pomuze, podle me cas a postupne doplnovani kadru, trpelivost s mladymi..

    • Re: Kdo se zbláznil - já nebo Alanor?

      Travinho     před 9 lety 09.11.2014 21:22 |  
      0 0

      Krásné shrnutí

  7. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Sedrousek     před 9 lety 08.11.2014 19:02 |  
    0 0

    Tak všichni Budjemisti mají klid že nastoupil v základní sestavě. Věřím že to bylo na podzim naposledy. Snad ho zachrání zimní příprava. Protože jeho fyzička není zase až tak daleko od té mojí (strašná). A taky mám pocit že nasazení DB do základu nás stálo 2 body

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 19:09 |  
      0 0

      Podle Boudjemistů bude Damian v zimě už někde ve Španělsku, nebo minimálně v Plzni. Přitom v současné Plzni by se svým nasazením mohl tak akorát míchat nápoje a to ještě jenom když nebude moc teplo.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        klimi     před 9 lety 08.11.2014 19:12 |  
        0 0

        Já si snad nakonec přeji, aby do té Plzně šel :))))

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          dArtagnan     před 9 lety 08.11.2014 20:23 |  
          0 0

          No vida, tak to jsem rád, žes na pana Koubka změnil názor ;-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            klimi     před 9 lety 08.11.2014 21:47 |  
            0 0

            Ahoj,
            no vida, takhle jsem to ani nějak nemyslel, ale je pravda, že zápas doma s Duklou byl asi fotbalově nejlepší za poslední roky, oproti zápasu s Holomocí nebe a dudy :))

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      klimi     před 9 lety 08.11.2014 19:11 |  
      0 0

      Damien v přípravě? Neblázni, ten už má sbalený kufry :)))))
      Jak jsi přišel na to, že má špatnou fyzičku? Já ho viděl hrát za juniorku, kde celých 90 minut lítal po hřišti, tak nevím.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Sedrousek     před 9 lety 08.11.2014 19:18 |  
        0 0

        a proč nelítá v áčku? já ho v juniorce sice neviděl ale za když nastoupí za áčko tak to vidim v každým zápase a je jedno jak dlouho je na hřišti Po 20ti minutách je uplně hotovej

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          klimi     před 9 lety 08.11.2014 19:19 |  
          0 0

          Já ho viděl lítat celý poločas, ale nevadí, každý na to máme jiný názor.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 19:18 |  
        0 0

        Já ho viděl hrát v poháru na Žižkově a Fenin vedle něj působil jako pitbull. A to hráli dospělí chlapi, nebyla to čajíčková liga, tak taky nevím. :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          klimi     před 9 lety 08.11.2014 19:20 |  
          0 0

          Já ho čajíčkovou ligu hrát neviděl, tak bohužel, taky nemohu soudit :)))

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Pepino44     před 9 lety 08.11.2014 20:44 |  
        0 0

        Ano,na juniorce létal po hřišti jako vítr. Ale nebylo to také tím,že jsme hráli proti snad nejslabšímu mužstvu juniorské ligy? On tam totiž také vynikal Dostál a Nitrák. Souhra těchto tří,byla opravdu pěkná,to ti mlaďoši od soupeře asi ještě nezažili a dávali jim na to jejich hraní dost času. V lize je Dostál marný,Nitrák je marný a Budjemaa taky marný. Tam je to totiž dost rychlejší a soupeři jim tolik času nedají. Srovnávat vykon hráče při zápase za juniorku je směšné. Mezi slepými je jednooký králem.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          klimi     před 9 lety 08.11.2014 21:07 |  
          0 0

          Ale kdyby jsi správně četl, tak bys věděl, že jsem porovnával to, kolik toho naběhal a ne jak hrál....

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            Pepino44     před 9 lety 08.11.2014 21:44 |  
            0 0

            Ano,tam i běhal,protože jej to bavilo,oni jej totiž nechali hrát,v lize jej hrát nenechají,jdou po něm,proto jej to nebaví a neběhá.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      kit     před 9 lety 08.11.2014 19:14 |  
      0 0

      To je skvělej výraz Budjemisti!:-D chcetám se na celý obývák :-D trefné

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        kit     před 9 lety 08.11.2014 19:14 |  
        0 0

        chechtám, samozřejmě :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        edenian     před 9 lety 08.11.2014 22:44 |  
        0 0

        Abyses nepochcetal :-)

  8. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    zeleznik2     před 9 lety 08.11.2014 20:25 |  
    0 0

    Bohužel hodnocení přesně odpovídá tomu, že hrají hráči, kteří jsou k dispozici, Škoda měl i nejlepší známku 6 ve spartu, zklamání Hrubý, Černý a Baéz, Zmrhal už taky začíná předvádět, co poslední dvě tři sezóny zpět, Rakovana jsem do brány chtěl, bohužel dva zápasy a čtyři branky hovoří za vše, ikdyž je to i chyba obrany, Bílek a Laty a také Juhar dobrý, Dobrotka si snad vybral slabší chvilku, jinak patří k nejlepším hráčům, Boudjemaa nic nezkazil, ale znovu opakuji, tento hráč potřebuje proti sobě jiné mužstvo než týmy jako Bohemka či Dukla. Jablonec nebo Liberec tam se může ukázat, na druhou stranu ani od spoluhráčů příliš podpory nedostává. No a Nitranský?po čase si zahrál, ale raději jen na lavičce. Pro mne nepochopitelné, že aspoň do druhé půle nevyběhli Piták s Balajem...

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Edwardtheiron     před 9 lety 08.11.2014 20:49 |  
      0 0

      Takže už jsme věděli, že DB potřebuje jiný post, jiné spoluhráče a teď už víme, že potřebuje i jiné soupeře... Jestli nakonec není ve špatné zemi, nebo nedělá špatný sport. :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        naplavnik     před 9 lety 09.11.2014 09:16 |  
        0 0

        Jeho postavení v týmu,resp.klubu,je prostě prekerni.Tuším,ze ani jednu branku neslavil s týmem,chybí mu nasazení a aktivita.Jeho působení ve Slavii je hádám skutečně u konce.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 09:32 |  
        0 0

        Prosím tě, co ti ten Boudjemaa udělal, že po něm tak nenávistně jdeš? Rozšlapal ti bábovičky, ukradl autičko, přebral první holku? :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          vavicek     před 9 lety 09.11.2014 10:00 |  
          0 0

          Já bych spíš řekl, že je to reakce na nenávistné výpady vůči trenéru, který si ho dovolil vystřídat a nenasazovat. A to i přesto, že prokazatelně hrál mizerně, jak dokumentoval Tantalos a potvrdil Kozel.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Edwardtheiron     před 9 lety 09.11.2014 11:33 |  
          0 0

          Thorklaere, ty jsi regulérní blázen. Včera jsi mě tady osočil, že Boudjemaau pomlouvám, dneska už dokonce nenávist. Místo abys odpověděl, když se tě ptám, proč se jiní skvělí hráči prosazují i v průměrných týmech, zatímco DB rozhodně žádné zázraky od svého příchodu nepředváděl, tak napadáš mě. Nevím, co tím sleduješ a je mi to tak nějak jedno. A můžeš jít klidně zase žalovat na Twitter, že se na SN nadává Boudjemaaovi.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 14:03 |  
            0 0

            za blázna tu považuje většina lidí leda tebe, tak si raděj dej mokrý hadr na hlavu a neurážej. Podívej se na svůj příspěvek, na který reaguju. To je prostě vrchol nenávistného póvlu, tohle se tu pomalu nepsalo ani o Dostálovi s Juharem dohromady.

            Já mám na Boudjemaau úplně odlišný názor než ty, považuji ho za dost výjimečného hráče v našem týmu. Když hraje, tak jsme ofenzivně lepší, hra se ihned viditelně zlepší. Jeho podíl na vstřelených gólech nezpochybníš. A ty řeči o lenosti? To je absurdní, podobných hráčů najdeš spousty a mají jednoznačný přínos pro jejich týmy.

            Prostě sis jen našel otloukánka a biješ a biješ. Já nikde netvrdím, že teď Boudjemaa hraje úžasně, ale myslím si, že by se z něj dalo dost vytěžit, protože teď je spíše z formy. Vzhledem k jeho skoro jistému zimnímu konci je tak jako tak tato debata poměrně zbytečná.

            Já jsem konzistentní, co píši na Twitter, nemám problém říct tady, nebo do očí. Jsi to ty, kdo se na netu do všech naváží, na debatu nejde, a pak se hnedka zase na netu rozjede.

            Jen tu kydáš hnuj, za víc tvoje příspěvky nestojí. A tím tuhle "debatu" končím.

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              Edwardtheiron     před 9 lety 09.11.2014 14:25 |  
              0 0

              Citace : Takže už jsme věděli, že DB potřebuje jiný post, jiné spoluhráče a teď už víme, že potřebuje i jiné soupeře... Jestli nakonec není ve špatné zemi, nebo nedělá špatný sport. :-)

              Co konkrétně na tomto příspěvku považuješ za "nenávistný póvl"?
              To, že se tady část lidí snaží stále omlouvat Boudjemaaovi bídné výkony vším možným, je směšné a o tom ten příspěvek je. Za celou dobu jsem nenapsal žádnou invektivu vůči DB, jen to, že zkrátka hraje špatně. Kromě mě to řekl Beránek, de facto i Kozel, píší to novináři a docela velká část zdejšího fóra. Ty jsi se, místo jakékoliv argumentace, kterou bys podpořil své tvrzení, nebo vyvrátil mé, začal navážet do mě, přičemž zcela zjevně lžeš. Použil jsi výraz "pomluva" což je naprostý nesmysl a nyní i "nenávist", to nechám na posouzení ostatním.
              Byl bych fakt moc rád, kdyby DB hrál tak, jak tady mnozí tvrdí, že hraje, ale nemám důvod předstírat, že to tak je. Nikde nezpochybňuji jeho podíl na vstřelených gólech, dokonce jsem i vyjmenoval, na co si vzpomenu v souvislosti s DB. Že se naše hra s ním viditelně zlepšuje si opravdu nemyslím, stejně tak si to evidentně nemyslí Beránek, což bude podle tebe asi další nenávistný póvl.
              Abych to ukončil, klidně se do mě navážej dál, ale zkus příště předložit cokoliv na podporu svého tvrzení, jako jsem to udělal já, nebo i další zde. Zatím jenom žvaníš.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Khadgar     před 9 lety 08.11.2014 20:58 |  
    0 0

    Jenom zírám, jak někdo může napsat (předešlý článek) toto: A že Boudjemaa málo brání? Tam spíše hořel Dobrotka. Dobrotka až na to uklouznutí hořel právě kvůli tomu, že Boudjemaa málo bránil. Bez podpory záložníka by při bránění hořel i Branislav Ivanovič.

    A nevím, jestli se mám smát nebo brečet, když někdo napíše, že ho tam Beránek postavil schválně, aby vyhořel. Trenér přece nebude takhle hloupě riskovat svou profesionální čest... Krajní záložníci musí bránit všude, i ty největší hvězdy.
    Damien mi připomíná Belaida. Taky technicky nadaný, ale velmi měkký a líný hráč, kterému se dařilo jen v silném týmu, který byl zrovna na vrcholu. Když odešel, tak se nikde neprosadil. Že by náhoda? Na něco podobného dojel i Rosický, který teď sedí na lavičce. Fotbal se během posledních pár let změnil, do popředí se dostávají box-to-box záložníci, kteří umí dopředu i dozadu. Sparta by loni byla bez Hušbauera namydlená, Darida byl v Plzni král. Gerrard, Lampard, Yaya Touré, Pogba, Schweinsteiger, Jordan Henderson, naučil se to i Xavi. Tím chci říct, že takový hráče má většina špičkových klubů, takže to není náhoda. Proto je v sestavě Zmrhal, jehož přínos tady spousta diskutérů rozporuje. Prim víc a víc hrají dynamičtí hráči s velkou vytrvalostí a pokud při tom navíc dokáží i pravidelně zakončovat, dávat góly a vytvářet šance, tak jsou z nich velké hvězdy.
    Takže tu vidím důvod, proč Beránek Damiena nestaví do středu zálohy nebo na podhrot, kde se toho taky musí hodně odmakat - viz Škoda na začátku sezóny. Hlavně díky němu jsme dokázali vepředu držet míč.

    Tím se oklikou dostávám k těm našim problémům se zálohou. Jasně, problém je v prostředku, ale nepomáhají tomu ani nespolehlivé kraje. Začali jsme sezónu se dvěma DZ, troufnu si říct že kvůli tomu, aby se ulevilo sehrávající se obraně a dařilo se víc držet míč. To se nepovedlo, Gecov se nepotkal s formou a Dobrotka se zranil. Baézovi se ze začátku jakž takž dařilo, pak přišlo hluché období. Teď je to trochu lepší, ale stále má problémy s poziční hrou a trochu se mi zdá, že se projevují i ty jeho (slušně řečeno) krátké nohy, kdy nestíhá rychlostně. Rozumím i nasazování Kodra, které mělo zase zpevnit ten střed, eliminovat výškový handicap Baéze a uvolnit mu trochu prostor pro útočení - vždyť dokáže dávat odvážný a přesný přihrávky. Náznaky tam byly, ale celkově to zase nevyšlo. Tak přišel na řadu Hrubý. Jeden zápas mu docela vyšel, druhý ne, ale je to mladý kluk, který po delší době začal hrát v základu. Já věřím, že by mohl středu hřiště dodat kreativitu a že by jim to mohlo se Zmrhalem sedět.

    Byl bych moc rád, kdyby v zimě přišel stoper do základu a na DZ se posunul Bílek. Předtím ho hrál kvalitně, je fyzicky zdatnější než Baéz... mohl by to být výborný šéf zálohy. Ale obávám se, že se budou lepit další posty v sestavě a na tohle nebude prostor.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 00:50 |  
      0 0

      Vyborne napsano, souhlas! Doufam te temi spravnymi stredovymi hraci budou Zmrhal a Hruby, ale chce to jeste cas.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Falk     před 9 lety 09.11.2014 06:54 |  
        0 0

        Nic ve zlém ,ale jste úplně myšlenkově vedle.Ti naší středověk založnici vám v každém zápase ukáží ,ukazuji ,ukazovali ,jak jste vedle.Jestli porad budeme čekat ,až se někomu podaří zápas ,budeme porad hrát holomajznu a o sestup,copak to tak nevnimáte ?

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Khadgar     před 9 lety 09.11.2014 11:57 |  
          0 0

          Tak tedy napiš, kdo má v tom středu zálohy hrát? Boudjemaa, který se nevrací za balón a neustojí většinu soubojů? Nebo nějaký dorostenec? To už tu docela dlouho nebylo :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        1rytir     před 9 lety 09.11.2014 11:31 |  
        0 0

        Jaký čas pořád? Copak ho Zmrhal neměl už víc než dost? Kolik sezón nastupuuje zápas co zápas? A progres? Žádný! Dokud bude ve Slavii, tak se Slavia nikam k lepšímu nehne! Prosím už zapomeňte na sny o tom, jak vynikající mladé fotbalisty máme. Nemáme!

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      naplavnik     před 9 lety 09.11.2014 09:10 |  
      0 0

      Trefně napsáno,je fajn,že to tu občas někdo pojmenuje bez žluči a se zapojením šedé kůry mozkové...

  10. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    spino     před 9 lety 08.11.2014 21:30 |  
    0 0

    Moment ze zápasu Jablonce s Boleslaví:

    Jablonec:

    Na centr do vápna Boleslavi si naskakoval jablonecký Doležal, který mohl hlavou dát gól, ale těsně před ním si na míč naskočil jeho spoluhráč Mingazov, který dal gól za něj. Doležal se nerozpakoval a s radostí ve tváři běžel Mingazovovi gratulovat....

    Slavia:

    Pamatujete jak na pohárovém zápase Slavie s CHomutovem se v trošku jiné situaci dostali do gólových šancí Škutka s Feninem, Škutka umístil míč za branku a Fenin se mohl vzteky posrat, že mu ještě nepřihrál? :DDD

    Ukázka morálky v týmu. ;)

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Pepino44     před 9 lety 08.11.2014 21:52 |  
      0 0

      Další moment ze zápasu Jablonce s Boleslaví :

      PELTA NA HRAD !!

      Myslí to opravdově,nebo sere i jablonečáky ?

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Borris     před 9 lety 09.11.2014 04:08 |  
        0 0

        No hochu já myslím že bohužel A) je správně. Je to smutný ale je to tak.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Betynka58     před 9 lety 08.11.2014 21:36 |  
    0 0

    Tak po dnešní prohře Baníku bude s největší pravděpodobností ztrácet Slavia na čtvrté místo tři body. Při předpokládaném vítězství v příštím kole nad Hradcem by nakonec byla před jarní částí ztráta na pohárové příčky minimální, což by před sezónou mnozí brali všemi deseti. Je jasné, že herní projev (hlavně v zápasech venku) má k ideálu na míle daleko, nicméně věřím, že MB se podaří přes zimu tým vhodně posílit a na jaře i herní stránka bude vypadat jinak.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      spino     před 9 lety 08.11.2014 21:40 |  
      0 0

      Hlavně už musí v zimě přijít investor, který přivede úplně jiné typy hráčů, kterým nepřekáží balon a mají stabilní výkonost.

      Chvalovský, Pražák, Kellner, kromě Rusáků už bych bral cokoliv. :D

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Betynka58     před 9 lety 08.11.2014 22:29 |  
        0 0

        S tím pochopitelně souhlasím, bez řádného majitele se Slavia nikdy z toho hnoje nevyhrabe. A právě proto považuji za zázrak, že za současného stavu vůbec ještě může reálně pomýšlet na poháry.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          edenian     před 9 lety 08.11.2014 22:45 |  
          0 0

          Nekdo realne pomysli na pohary ?!

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            spino     před 9 lety 08.11.2014 22:53 |  
            0 0

            Já ano. :)

            Nechci chodit na fotbal s tím, že budeme hrát klidný střed tabulky! Dokud bude šance na poháry, tak to budu pořád považovat za cíl.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            kit     před 9 lety 08.11.2014 22:56 |  
            0 0

            Já taky!:-) zvlášť pokud se povedou příští dva zápasy a v zimě přivedeme posilu na levýho beka!:-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            kit     před 9 lety 08.11.2014 22:56 |  
            0 0

            Já taky!:-) zvlášť pokud se povedou příští dva zápasy a v zimě přivedeme posilu na levýho beka!:-)

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              edenian     před 9 lety 08.11.2014 22:59 |  
              0 0

              No, jednou se to i Hradci povede, to je jisty, i Ostrave, proc ne :-)))

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      lassiter     před 9 lety 08.11.2014 22:26 |  
      0 0

      Ono tak nějak záleží, odkud se na tu tabulku člověk kouká. Je totiž možné, že před jarní částí může být náskok na sestupové příčky minimální, což by před sezonou bral všemi deseti jen málokdo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      kit     před 9 lety 08.11.2014 22:29 |  
      0 0

      Hlavně, abychom ten Hradec porazili.
      Ale jestli to zvládneme, tak můžeme jet na Ostravu s čistou hlavou pro bonusový body. Navíc, když se podívám na los ostatních týmů, tak kdybychom to v Ově zvládli, tak bychom pravděpodobně přezimovali na pohárových příčkách, což by bylo skoro neuvěřitelný, vzhledem k předváděné hře a té 5-ti zápasové porážkové šňůře.
      Ale ta představa je hodně lákavá, zimní příprava by pak byla asi radostnější a možná by se k nám i líp přiváděli kvalitní hráči.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      kit     před 9 lety 08.11.2014 22:30 |  
      0 0

      Samozřejmě obráceně, pokud bychom doma zklamali s Hradcem, tak se do toho ještě můžeme pěkně namočit a místo o poháry můžeme na jaře hrát o udržení.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        jarodo57     před 9 lety 10.11.2014 00:19 |  
        0 0

        Když porazíme Hradec, tak jediný kdo budou mít čistou hlavu budou hráči ,protože nepřijdou o žádný prachy.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Betynka58     před 9 lety 10.11.2014 01:53 |  
          0 0

          Přesně, a navíc se obávám, že by potom zápas v Ostravě brali jako takový příjemný předvánoční výlet.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    edenian     před 9 lety 08.11.2014 22:56 |  
    0 0

    Jsem si to tady procetl, nejvic me bavi jak nekteri vedi jaky ma DB prachy a kolik a kdo by se za ty prachy mohl koupit. To uz zacina byt fantasmagorie, jestli nezacneme brzo hrat poradnej fotbal a mit tim padem o cem kecat, staneme se pomalu takovym slavistickym bleskem.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      mats     před 9 lety 09.11.2014 01:08 |  
      0 0

      Mě zas vždycky dostává, když se skoro po každym zápase (pokud tedy sečtu hlasy všech diskutujících) s trochou nadsázky dozvím, že vlastně prakticky nikdo z kádru na ligu nemá a všichni by měli okamžitě odejít :-) Poslední dobou byl vzat na milost aspoň Škoda... :-) Ale tak nějak to beru spíš jako folklór... :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        bongor     před 9 lety 09.11.2014 18:01 |  
        0 0

        Na tuhle naší ligu ti naši borci mají,protože ta je celkově zcela v řiti.Ale my chceme ,aby Slavia byla nejen nejlepší tabulkově,ale aby se na tu naši hru dalo i koukat,pobavit se.Nakonec i kdybychom ale byli první,tak se stejně najde hromada dřevěnkářů a vždycky se najdou i nějací ti obětní Hubové,které budeme moci pořádně zjebat a permanentně je vyhazovat.O to nemám obavy.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    opicemag     před 9 lety 08.11.2014 23:04 |  
    0 0

    Taky tedy připojím svůj názor na Boudjemu (jak se to vůbec skloňuje?). Po 20 minutách jsem si říkal, že už ho Beránek musí střídat. Vydržel to do konce poločasu. Pravá strana byla v 1. poločase hrozná, všechny akce Dukly šly odtamtud. Ani Dobrotka neodehrál moc dobrý zápas, asi 3x podklouznul, ale Boudjemaa vůbec nebránil, maximálně stínoval.
    Můžeme se bavit o tom, že to není jeho post, že tam není zvyklý hrát (to pak je chyba trenéra, že ho tam staví), ale v pátek tam hrál hrozně a za mě by si zasloužil známku tak 2 či 3. Bylo vidět, že hned jak tam přišel Nitrianský, tak se pravá strana v obraně výrazně zlepšila.
    (Ono v pátek ale nefungovalo vlastně vůbec nic, střed zálohy jakoby by nebyl, naprosto trapné nakopávání míčů. Obstál jen Škoda, ale k čemu to je, když hraje sám!!! nejméně na tři obránce. Často se stalo, že vyhrál hlavu, ale široko daleko nebyl jediný spoluhráč!!!)
    Potřebujeme nutně posílit alespoň od dva beky a jednoho či nejlépe dva křídelní hráče. Kdybychom měli beky, mohl by třeba hrát Juhar v záloze, kde by mohl být platnější, navíc minulou sezonu ukázal, že umí dávat (občas) i góly. Bez razantního posílení se nikam neposuneme.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      kit     před 9 lety 08.11.2014 23:10 |  
      0 0

      Myslim si, že stačí posílit o jednoho kvalitního beka a zbytek zvládneme z vlastních zdrojů, za předpokladu, že se hráči jako Mikula a Mičola uzdraví. Pokud by přišel kvalitní levý bek, tak Juhar může do zálohy. A napravo by to mohli větrat právě výše zmínění Mikula s Mičolou.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        opicemag     před 9 lety 09.11.2014 00:38 |  
        0 0

        Pokud budou zdraví a budou mít formu, bylo by to řešení. Ale nedovedu si představit, jak na tom bude Mičola. Jak dlouho již nehraje? A je už vůbec zdravý?

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Eluin (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 08:59 |  
          0 0

          Mičola už nehraje tak dlouho, až se obávám, že zapomněl co je to fotbal.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            kit     před 9 lety 09.11.2014 09:07 |  
            0 0

            Máte pravdu, že problémy by nám vyřešil Mičola ve formě, ale jak to bude s formou tak to fakt těžko soudit...

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 09:20 |  
            0 0

            Tak že asi druhý dobrý kauf-man :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        klimi     před 9 lety 09.11.2014 09:22 |  
        0 0

        Ono sehnat krajní beky je fakt problém, těch kvalitních je opravdu málo...
        Juhar v záloze? Tím ještě někdo žije? No, i když ono není moc na výběr...

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          no-nick     před 9 lety 09.11.2014 09:30 |  
          0 0

          S Juharem v záloze jsme si uz snad užili dost. To uz prosim nee

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      bongor     před 9 lety 09.11.2014 18:04 |  
      0 0

      To už tady probíráme taky pár roků,že když přijde centr do vápna mají tam být nejméně 3 naši,tak jak to vidíme každý víkend,ale bohužel ne z Česka.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    no-nick     před 9 lety 09.11.2014 09:45 |  
    0 0

    Ze Damien blbe bránil se asi shodneme. Bud ho to muže trenér zkoušet naučit a vykoupat ho v tom jako třeba s Duklou, nebo mu muže zkusit najít post, kde se vic projeví jeho přednosti než tento nedostatek. Tímto postem je podle me podhrot.

    Svého času se i slovutný Rosický musel naučit bránit. Jenže za nim stal zástup dalších, kteří to v sestavě odehráli paradne. My moc dalších alternativ, který umí kopnout do balonu, nemáme. Proto bych zase tak radikální nebyl a fotbalisty neplytval.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Pepino44     před 9 lety 09.11.2014 10:07 |  
    0 0

    Tak já vidím největší naší slabinu v pasivitě hráčů,neochotu běhat. Když se dívám na nějaký zahraniční fotbal,divím se kolik prostoru tam hráči mají. Je to tím,že hrají na větších hřištích nebo jich hraje méně? Ne,hráči si prostě tyto volné prostory hledají,snaží se uvolňovat od protihráčů,prostě se nabízí pro přihrávku. Viděl to někdo u nás? Já tedy ne. Hráč stojí spárován s protihráčem a čeká na přihrávku. Téměř vždy je předskočen protihráčem. Žehráme na nepřesné přihrávky,některé hráče za to často kritizujeme,ale je to vždy vinou přihrávajícího hráče nebo také pasivitou spoluhráčů? Rovněž tak se tato pasivita projevuje u vhazování autů,všiměte si,že málokdo se pokusí uvolnit odběhnutím od protihráče. Pokud hrál Gecov,tak to byla světlá vyjímka,ten se snažil nabídnout. Dále je zde pranýřován trenér Beránek pro hru dopředu,kde je osamocen Škoda,který při nákopu sklepne nebo zpracuje centr,ale kolem něho nikdo není. Myslíte,že Beránek zakazuje hráčům aby nabíhali dopředu ke Škodovi? Asi těžko. Je to opět v pasivitě či lenosti hráčů,vždyť by se museli vracet. Rovněž tak kritika Beránka pro hru na jednoho útočníka se mi nezdá,vždyť to je pouze otázka papíru,jak se sestava napíše. V dnešním fotbale by se do útoku měla zapojit většina hráčů a rovněž tak do bránění. To je otázka myšlení a ochoty pracovat. To bohužel u nás nefunguje. Nemyslím si,že zápasy jsou ze strany Beránka vedeny úplně špatně (možná neochota střídat),ale otázka je,jak jsou pokyny plněny ze strany hráčů.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      klimi     před 9 lety 09.11.2014 11:00 |  
      0 0

      Víš, proč je na hrotu Škoda sám? Protože jsou nuceni krajní záložníci a vlastně i všichni střední záložníci stáhnout se až k vlastnímu vápnu. Necháme se prostě svou pasivitou a nulovým napadáním zatlačit až před vlastní vápno a pak je Škoda vždycky na hrotu sám a nějakou dobu trvá, než tam zbytek týmu doběhne. Hrajme prostě připosranej beton, bráníme na nic v bloku, tzn. že stojíme v deseti na vápně.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Pepino44     před 9 lety 09.11.2014 10:07 |  
    0 0

    Tak já vidím největší naší slabinu v pasivitě hráčů,neochotu běhat. Když se dívám na nějaký zahraniční fotbal,divím se kolik prostoru tam hráči mají. Je to tím,že hrají na větších hřištích nebo jich hraje méně? Ne,hráči si prostě tyto volné prostory hledají,snaží se uvolňovat od protihráčů,prostě se nabízí pro přihrávku. Viděl to někdo u nás? Já tedy ne. Hráč stojí spárován s protihráčem a čeká na přihrávku. Téměř vždy je předskočen protihráčem. Žehráme na nepřesné přihrávky,některé hráče za to často kritizujeme,ale je to vždy vinou přihrávajícího hráče nebo také pasivitou spoluhráčů? Rovněž tak se tato pasivita projevuje u vhazování autů,všiměte si,že málokdo se pokusí uvolnit odběhnutím od protihráče. Pokud hrál Gecov,tak to byla světlá vyjímka,ten se snažil nabídnout. Dále je zde pranýřován trenér Beránek pro hru dopředu,kde je osamocen Škoda,který při nákopu sklepne nebo zpracuje centr,ale kolem něho nikdo není. Myslíte,že Beránek zakazuje hráčům aby nabíhali dopředu ke Škodovi? Asi těžko. Je to opět v pasivitě či lenosti hráčů,vždyť by se museli vracet. Rovněž tak kritika Beránka pro hru na jednoho útočníka se mi nezdá,vždyť to je pouze otázka papíru,jak se sestava napíše. V dnešním fotbale by se do útoku měla zapojit většina hráčů a rovněž tak do bránění. To je otázka myšlení a ochoty pracovat. To bohužel u nás nefunguje. Nemyslím si,že zápasy jsou ze strany Beránka vedeny úplně špatně (možná neochota střídat),ale otázka je,jak jsou pokyny plněny ze strany hráčů.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      1rytir     před 9 lety 09.11.2014 12:54 |  
      0 0

      A kdo má plnění pokynů od hráčů vyžadovat? Přece trenér! Nedělá to nebo to neumí?

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Pepino44     před 9 lety 09.11.2014 13:30 |  
        0 0

        Máš sice pravdu,ale trenér může vyžadovat,ale hráči musí plnit. Ale jak je k tomu donutit? Pokuty?

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 14:54 |  
      0 0

      To mě přijde jako hledání i těch nejmenších důvodu jak obhájit trenera. Ovšem fakt je ten, že v tymu máme jen jednoho hráče kterej je schopnej podržet balón, s dostatečnou schopností přecházet jeden na jednoho a kvalitní a celkem kreativní rozehravkou. A trenér prostě není schopnej toho hráče využít a dává mu pokyny kde naopak vyjdou na světlo především jeho slabiny a přednosti jsou upozadeny. A z toho pramení prisernej herni projev. Jenomze my nemáme prachy tak potřebujeme aby trener pracoval a uměl dostat to nejlepší z toho co má k dispozici. A Beránek to nedělá.

      Opět se ukazuje jaká velká chyba byla vyhodit Koubka kterej to nejen uměl ale nebál se to udělat i když za to sklidil posměch. Fakt byl ten že to fungovalo a i z Juhara dokázal vymáčknout maximum. Damien pod nim předvedl také to nejlepší.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        bongor     před 9 lety 09.11.2014 18:10 |  
        0 0

        Jistě,ale ten největší důvod je,že střídat trenéry jako ponožky,větší blbost se nevidí.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 14:54 |  
      0 0

      To mě přijde jako hledání i těch nejmenších důvodu jak obhájit trenera. Ovšem fakt je ten, že v tymu máme jen jednoho hráče kterej je schopnej podržet balón, s dostatečnou schopností přecházet jeden na jednoho a kvalitní a celkem kreativní rozehravkou. A trenér prostě není schopnej toho hráče využít a dává mu pokyny kde naopak vyjdou na světlo především jeho slabiny a přednosti jsou upozadeny. A z toho pramení prisernej herni projev. Jenomze my nemáme prachy tak potřebujeme aby trener pracoval a uměl dostat to nejlepší z toho co má k dispozici. A Beránek to nedělá.

      Opět se ukazuje jaká velká chyba byla vyhodit Koubka kterej to nejen uměl ale nebál se to udělat i když za to sklidil posměch. Fakt byl ten že to fungovalo a i z Juhara dokázal vymáčknout maximum. Damien pod nim předvedl také to nejlepší.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 14:54 |  
      0 0

      To mě přijde jako hledání i těch nejmenších důvodu jak obhájit trenera. Ovšem fakt je ten, že v tymu máme jen jednoho hráče kterej je schopnej podržet balón, s dostatečnou schopností přecházet jeden na jednoho a kvalitní a celkem kreativní rozehravkou. A trenér prostě není schopnej toho hráče využít a dává mu pokyny kde naopak vyjdou na světlo především jeho slabiny a přednosti jsou upozadeny. A z toho pramení prisernej herni projev. Jenomze my nemáme prachy tak potřebujeme aby trener pracoval a uměl dostat to nejlepší z toho co má k dispozici. A Beránek to nedělá.

      Opět se ukazuje jaká velká chyba byla vyhodit Koubka kterej to nejen uměl ale nebál se to udělat i když za to sklidil posměch. Fakt byl ten že to fungovalo a i z Juhara dokázal vymáčknout maximum. Damien pod nim předvedl také to nejlepší.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Betynka58     před 9 lety 09.11.2014 15:16 |  
        0 0

        Je zajímavé, jak tady najednou lidi vynášejí Koubka do nebes, přitom podle mne vůbec žádný progres do hry Slavie nepřinesl (tedy alespoň v ofenzivní části). Mně tedy rozhodně nechybí.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        vavicek     před 9 lety 09.11.2014 16:35 |  
        0 0

        Nehrál náhodou Boudjema pod Koubkem stejný post? Tedy pravou zálohu? Nevyhodil Koubek náhodou Hořavu ze sestavy, protože se mu zdál měkký?

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 18:37 |  
          0 0

          Ale to není jen otázka kde jakej má papírovej post ale hlavně jaké má pokyny od trenéra. Pod Koubkem asi neměl za úkol tolik bránit a měl volnější pole působnosti i v útoku. Beránkova taktika je hrát v bloku, zkusit utéct po straně a dát centr na Škodu. Případně nákop dopředu kde to snad Škoda chvíli podrží než někdo doběhne od našeho vápna k němu. Tam fakt Damien svoje přednosti neudá, protože ani bránení ani nějaká extra rychlost a fyzička to nejsou. V takovém systému je fakt zbytečnej a nejenom on ale i na druhé straně Černý i když ten to alespoň zvládne uběhat ale s ještě horším efektem.

          A podle mě chyba trenéra když chce hrát něco co našeho nejtechničtějšího hráče uplně vyřadí ze hry...

          Nevynáším Koubka do nebes ale je podle mě lepším trenérem než Beránek, ne špičkovým to si zase nemyslím. Protože uměl taktiku vymyslet tak aby prostě využil, byť velmi malé, přednosti hráčů které měl k dispozici. A tak se nebál dát Juhara do útoku, protože tam je to jediná pozice, kde nevadí, že jeho jediná chopnost je rychle utíkat naopak nám to zajistilo důležité body. Stejně tak zalepení díry v obraně Škodou bylo v konečném zůčtování dobré.
          Jasně nehráli jsme kdovíjaký fotbal, to ani s tím materiálem nešlo ale byl tam vidět nějaký styl (i v tom smolném utkání v Olomouci jsme předváděli lepší fotbal než teď). Bohužel se potvrdilo to, že kam šlápně rusák tam léta tráva neroste. Rusák šlápl na Slavii, všechno překopal, dotáhl sem Pastoora a kopnul Slavii zpět někam kde byla v době Straky a Rady. A klidně mě za to nemějte rádi ale jediné v čem je Beránek lepší Rady je ten, že Rada je arogantní hulvát co se neumí chovat. Fotbal hrajeme stejně příšernej, taky jezdíme ven soupeře potrápit (byť se to alespoň nevyhlašuje předem) a reagování na průběh hry maj také hodně podobné...

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            Pepino44     před 9 lety 09.11.2014 19:06 |  
            0 0

            Tak by mně docela zajímalo,co naordinoval trenér Rada,sice nevynášenej ale lepší trenér než Beránek hráčům Plzně v Jihlavě aby využil jejich potencionál,když tam prdli. To je zářný příklad toho,jak trenér nemůže ovlivnit hru hráčů,kteří podcení soupeře.

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 19:20 |  
              0 0

              Asi myslíš Koubka ne? Rada Plzeň netrénoval ani netrénuje (a už vůbec jsem nepsal, že Rada je lepší).
              A sorry ale já tu porovnávám delší časové období versus delší časové období. Hodnotit kohokoli, jedno jestli trenéra nebo hráče, podle jednoho nepovedeného zápasu demagogie par exceláns. A i tak ti na to můžu odpovědět, podívej se jak Koubkova Plzeň sfoukla Spartu a porovnej to s tím, jak hrála třeba pod Uhrinem ml. (dalšího podle mě přeceňovaného kouče, kterej neumí upravit hru podle toho co má k dispozici).

              • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                vavicek     před 9 lety 09.11.2014 19:33 |  
                0 0

                Pod Uhrinem hrála lépe. Navíc Koubek ordinuje Plzni právě to co kritizuješ u Beránka.

              • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

                Pepino44     před 9 lety 09.11.2014 20:13 |  
                0 0

                Jo,jo,omlouvám se,samozřejmě,že jsem myslil Koubka.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      bongor     před 9 lety 09.11.2014 18:07 |  
      0 0

      Já to vidím taky tak Pepino.

  17. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    doctorex (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 15:18 |  
    0 0

    Já teda moc nevím, co jste všichni od téhle sezony čekali, ale já osobně jsem zatím s tím, jak to Beránek vede moc spokojený. Myslím, že to bude tak za rok dva na poháry (zcela upřímně). Nevím, jestli si pamatujete Hoftycha s Bohemkou, taky ten tým nejdřív naučil bránit a až po několika letech i útočit a tu sezonu byla skoro na poháry.
    A Boudjemaa se mi jako hráč nelíbí, nepřijde mi pracovitý a na Dukle toho dost zadrbal. Ale samozřejmě jen můj pohled.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      quelhar (admin)     před 9 lety 09.11.2014 15:23 |  
      0 0

      Problém je, že Slavia (zatím) bránit neumí. 21 inkasovaných branek v 14 zápasech, to je průměr přesně 1,5 branky na zápas. To je moc. Ještě horší je jediné čisté konto v 14 zápasech.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Khadgar     před 9 lety 09.11.2014 15:40 |  
        0 0

        No jo, ale v Budějovicích byl inkasovaný gól jasná chyba Hrubeše, v utkání s Jabloncem se mi zdálo, že to šlo řešit taky lépe, ale nerad bych mu křivdil. A individuálních chyb měl víc, i když nás samozřejmě hodněkrát podržel. S Berkovcem v loňské formě by to dle mého bylo lepší. Ale to jsou kdyby :)
        Spíš se mi zdá, že tým není tak psychicky silný, přitom vůdčí typy v něm jsou. Těžko říct, jestli se tohle zlepší až postupem času.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 18:43 |  
          0 0

          A neni to jedno jestli gól chyba obránce nebo brankáře? Brankář jako nechodí na tréninky? Brankář není na zápas nominován trenérem? A zase takovej kiks aby se to dalo říct, že ten gól byl čistě a jen brankáře jsem u Hrubeše neviděl (maximálně ten trestňák kde si uplně blbě stoupnul za zeď ale furt to nebyl on kdo fauloval v nebezpečné vzdálenosti). To by musel předvést něco jako Rada na Dukle. A když naše obrana hoří tak jak hoří tak je holt gólman v permanentním tlaku a je větší šance, že tu chybu vyrobí. Takže pořád je to o tom jak brání celej tým.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        doctorex (přítel SN)     před 9 lety 09.11.2014 17:03 |  
        0 0

        To je asi taky pravda :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      th     před 9 lety 09.11.2014 15:55 |  
      0 0

      Hrajeme a naši ligu s průměrným kádrem průměrně (ne)koukatelný fotbal ve středu tabulky, ofensivnější (s více inkasovanými góly, ale taky s 20 vstřelenými, oproti 10 za loňských prvních 14 kol), jak vedení před sezonou avizovalo, aniž by se zatím podařilo nabrat nějakou zásadní ztrátu na špici 2. sledu, takže na jaře pořád bude o co hrát i v kladném smyslu slova.

      Kde kdo by hrál na dva útočníky, bohužel to nejde, když víc jich nemáme (Petr, Vyhnal, Diop (zatím?) na to nemají, Škutka svou dávno šanci prováhal, Červenka dostane nějakou v zimě?).

      Chválí se tady Juhar, jak šel nahoru a nadává se na Černého. Že jsou to spojené nádoby a Juhar se jako levý bek neztrapňuje při bránění tak často jako v minulosti a může víc zapojovat do ofensivy je i velká zásluha poctivé hry Černého. Naopak když jeden přeplacený cizinec, který snad rok nic nepředvedl a přesto tady má jakousi gloriolu "pana fotbalisty", v tom na druhé straně nechá koupat Dobrotku a trenér ho oprávněně (i podle trenéra soupeře) stáhne a nahradí Nitrianským (naším snad dlouhodobě nejproduktivnějším krajním hráčem, o kterém tu příležitostně padá, jaká škoda ho nechávat v obraně), lítají tu hromy, blesky. Vládne tu hysterie jak kdybychom na Dukle dostali bůra, přitom uhráli bod na hřišti toho času (bohužel) kvalitnějšího mužstva. No, na trenéra se prostě nadávat musí, když to nejde za stavění mála mladých nebo příliš mnoha Slováků, musí se něco najít jiného, nedá se nic dělat.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        judy     před 9 lety 09.11.2014 17:34 |  
        0 0

        Velmi děkuji za tento příspěvek a podepisuji v plném rozsahu :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        kit     před 9 lety 09.11.2014 17:59 |  
        0 0

        Souhlas!:-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          bongor     před 9 lety 09.11.2014 18:14 |  
          0 0

          Taky souhlas až na to,že ten cizinec moc příležitostí,aby se ukázal,zatím nedostal.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            bongor     před 9 lety 09.11.2014 18:22 |  
            0 0

            Koukám,Dočkal dal Slovácku góla z jasného ofsajdu,na druhé straně dostal míč Kalouda,byl sám před Bičíkovcem,ale ofsajd/vymyšlený/.Z protiútoku druhý gól bolševika.
            Takhle se na to musí,ne nějaký dohadování,kdo maká a kdo ne.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Tomski     před 9 lety 09.11.2014 18:33 |  
        0 0

        máme podobný názor...

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Arutha     před 9 lety 09.11.2014 18:50 |  
        0 0

        Já bych snad i raději viděl Slavii dostat bůra po zápase, ve kterém by se snažila hrát fotbal, než aby uhrála bod stylem jako v druhém poločase, kdy jen v deseti stáli na vápně a odkopávali balony...

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          th     před 9 lety 09.11.2014 19:15 |  
          0 0

          0:4 od Bolky a Teplice loni nestačili? :)

          Nemám problém s tím, když trenér v dané chvíli vyhodnotí, že je potřeba zápas dohrát v obraně - nebo naopak naordinuje aktivní hru a rozhodne se riskovat (viz Příbram), to jsou IMO schopnosti, které má kvalitní tým obě ovládat a umět použít, když je třeba. Co mi vadí, tak a koncepční připosrané betonování od 1. minuty zápas co zápas (Rada).

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            th     před 9 lety 09.11.2014 19:19 |  
            0 0

            *nestačily

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        edenian     před 9 lety 10.11.2014 00:20 |  
        0 0

        Zase jeden, kterej dostava vypisy z konta preplacenyho cizince :-)

  18. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Tomski     před 9 lety 09.11.2014 18:45 |  
    0 0

    DB je zajímavý fotbalista, ale je měkký, nebrání dostatečně a naposled předvedl nastandartní výkon na začátku jara...on není rozdílový hráč a jestli je pravda, že neposlouchá pokyny trenéra a tréninku nedá vše, tak se za ty prachy prostě nevyplatí...

  19. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Petr9608     před 9 lety 09.11.2014 19:12 |  
    0 0

    Prohra v Jihlavě se zdá býti méně ostudnou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 09.11.2014 19:18 |  
      0 0

      Tak jde o to, jak Jihlava zahrála. Dnes jsem to neviděl, ale proti nám byla slabá, horší byly při našech zápasech venku jen Budějovice.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Pepino44     před 9 lety 09.11.2014 21:57 |  
    0 0

    Tak bych dal zase z jiného soudku. Dnes se hrálo utkání Admira-Bohemka ze Střžkova. Admira jako naše farma prohrála 2:1. Za Admiru nastoupili ze Slávie : Hrubeš (první poločas),Herc,Fialka,Prošek a Liška. Naši opět moc nepřesvědčili. Hrubeš při prvním golu opět nevyběhl a dostal po centru z přímého kopu hlavou gol. Paradoxně od dalšího slávisty Neubergera,hrajícího za Bohemku. Při druhém golu propadl na půlící čáře Fialka a bohemák běžel sám na Hrubeše,který nemohl nic dělat. Prošek pěkně centroval na gol Admiry,jinak nic moc,mimo žluté karty za zbytečný faul. Herc a Liška celkem neviditelní.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      ortevor     před 9 lety 09.11.2014 23:28 |  
      0 0

      nevim teda duvod, ale to stridani v polocase je zajimavy...ze by s Hrubesem byli az tak nespokojeny ? pri jeho aktualni forme bych se bohuzel nedivil...kdyz jsem videl na onlajnech video toho golu, jak tam tradicne stoji na care, bejt trener se uvztekam..

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        klimi     před 9 lety 10.11.2014 04:02 |  
        0 0

        Tak zrovna Hrubešovi bych ten gól nějak nevyčítal, Neuberg hlavičkoval tak 1-2 metru za malým vápnem, navíc ten centr byl prudký (rychlý), tudíž by se k němu ani nedostal...

  21. Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

    Slawek     před 9 lety 09.11.2014 23:30 |  
    0 0

    Je pravda, že Dobrotka nepodal bůhvíjaký výkon, ale taky je pravda, že Boudjemaa mu v defenzivě vůbec nepomohl. V podstatě na bránění kašlal a to si dovolit nemůže. Hlavně proto byl o půli střídán. Tudíž nemůže mít známku 5 ! A Baez 4 ? To si děláš Alanore srandu ? Dovedeš si bez něho naší defenzivu představit ? Já tedy ne. Co on odebere balonů a navíc ještě mnohdy zaskakuje za chybující spoluhráče. Ty ho máš prostě zaškatulkovaného stejně jako naši rozhodčí, nebo jako Standa Hrabě. Jinak Tvé hodnocení beru, snad až na Juhara, ten střídá dobré věci s hroznými. Včera tedy nic moc.

    • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 10.11.2014 08:35 |  
      0 0

      Baéze nijak zaškatulkovaného nemám, ostatně když hrál na začátku velice dobře, tak dostával vysoké známky. Teď je tomu ale podle mě jinak a z mého pohledu se zatím jeví jen jako sotva průměrná posila. Pro naši hru on konkrétně kdovíjak zásadní není, místo něho by mohl hrát jiný DZ, nakonec quelhar tady zmiňoval, že nedávno za nás hrál na tomto postu lepší hráč - Petrák.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Pepino44     před 9 lety 10.11.2014 12:32 |  
        0 0

        Tak ačkoli mám Baéze celkem rád,odehrál několik velmi pěkných zápasů, ve kterých velmi dobře četl hru a má velmi dobré "předskočení". Má velmi rychlé nohy,tím nemyslím jenom při běhu. Tak poslední zápas se mu celkem nevyvedl. Oproti jiným zápasům se moc nezapojoval do hry a některé souboje pouze stínoval. Možná,že to bylo také ovlivněno hrozbou osmé karty,kterou však stejně dostal. Jinak si myslím,že pro naše mužstvo je a bude přínosem.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Slawek     před 9 lety 10.11.2014 12:58 |  
          0 0

          Baez dostal 7. ŽK !

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            Alanor (admin)     před 9 lety 10.11.2014 14:22 |  
            0 0

            Byla osmá, je to potvrzeno i Slavií. Tu zahádnou dostal na Bohemce po jedné z inkasovaných branek, zřejmě za kecy...

            • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

              Slawek     před 9 lety 10.11.2014 16:52 |  
              0 0

              Byla to Baezova sedmá karta, za tím si stojím. Kdo to potvrdil za Slávii nevím, ale je třeba vycházet z oficiálních záznamů.

      • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

        Slawek     před 9 lety 10.11.2014 12:50 |  
        0 0

        To jsou všechno velmi diskutabilní názory. Petrák je rozhodně perspektivní hráč, ale jeho výkony byly velice nevyrovnané. Přirovnal bych ho k Radkovi Bejblovi v jeho začátcích. Spousta soupeři odebraných míčů, ale také vysoké procento, díky nepřesným přihrávkám, vrácených soupeři. Baez vyniká podle mě velikým přehledem, nedělá mu problém míč, má vynikající výskok, čímž kompenzuje svůj výškový handicap, pro nás je to důležitý hráč. Jeho negativní stránkou je snad jen částé řečnění s rozhodčími.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Pepino44     před 9 lety 10.11.2014 13:03 |  
          0 0

          Měl si samozřejmě na mysli Baeze a ten Petrák se Ti tam nějak připletl,to se stane. Jinak s Tebou s pohledem na Baeze souhlasím,je to prostě hráč,který nikdy moc golů nedá,ale odvede spoustu černé práce. Vzpoměl si Radka Bejbla,na kterého se ve Slávii také dost nadávalo a nakonec jak byl ve španělích ceněnej. Podobný hráč je také Gecov,nechci porovnávat kvalitu,ale způsob hry.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            Slawek     před 9 lety 10.11.2014 16:50 |  
            0 0

            Pepino Petrák se mi tam nepřipletl, poukazoval na něj Alanor, tak to srovnávám.

        • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

          Alanor (admin)     před 9 lety 10.11.2014 13:24 |  
          0 0

          Jestli byl Petrák nevyrovnaný, tak Baéz mi přijde ještě nevyrovnanější, viz jeho výborný začátek angažmá a katastrofální výkon v Jihlavě. Z mého pohledu oproti začátku přidal více zbytečných faulů, kterých bylo i předtím dost, ale aspoň v pochopitelných situacích. Taktéž si myslím, že šla oproti úvodním zpasům dolů jeho rozehrávka.

          Dle Tvého popisu bych si Baéze, kdybych ho sám neviděl, představil jako velice kvalitní posilu a tahouna mužstva. Já z dosud odehraných zápasů takový dojem nemám. Sám jsem zvědav, jakým směrem se bude jeho výkonnost vyvíjet. Jestli bude skutečnou posilou, nebo spíše jen druhým (i když snad o něco lepším) Gecovem.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            1rytir     před 9 lety 10.11.2014 14:04 |  
            0 0

            V hodnocení Baéze nemohu souhlasit. Podle mého klíčový hráč naší defenzivy. Navíc po odebrání míče dokázže rychle a přesně rozehrát. Kdo jiný to z našich umí? To, že není stoprocentní není vždy jeho vinou, ale nepohyblivostí jeho spoluhráčů. Prostě to je podle mého jednozančně vydařená posila!

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 10.11.2014 17:25 |  
            0 0

            Pro mě zatím Baéz posila rozhodně je, na rozdíl od mnohých jiných plejerů a má srdíčko.

          • Re: Hodnocení slávistů - 14. kolo

            pl3     před 9 lety 10.11.2014 20:55 |  
            0 0

            Co se tady člověk nedočte - přirovnávání Baéze k Gecovovi, doporučování Boudjemovi, aby zkusil jiný sport...jen tak dál, a třeba tu jednou bude hrát jedenáct domácích kopáčů a slavie bude mít pověst a úroveň hry bohemky minulých let...