Hráči Slavie

Hodnocení hráčů Slavie na hostování

Po delší odmlce rubriky "Slávisté na hostování" přináším souhrn výkonů hráčů během podzimní sezóny. Pořadí vypsaných hráčů jsem volil podle úspěšnosti hostování. V tomto případě jsem se snažil vypisovat pouze hráče, kteří jsou ve Slavii pod smlouvou, resp. mají ještě šanci nastoupit za A tým.

Marek Červenka (Sokolov) - Po nevydařeném hostování na Žižkově, kde většinu zápasů odehrál za farmu v Měcholupech, a jaru stráveném v juniorce Slavie zamířil Marek na hostování do Baníku Sokolov, kam si ho vytáhl trenér Daniel Šmejkal, který Marka vedl právě v juniorce. Hostování Červenky lze považovat za nejúspěšnější. Ve druhé lize vstřelil sedm branek a stal se tahounem Baníku, který nakonec zakončil podzimní část na čtvrtém místě. Nebýt zranění v druhé půlce sezóny, tak by Marek ještě nějaké branky přidal.

Josef Bazal (Viktoria Žižkov) - Další povedené hostování. Bazal hostoval na Žižkově už během jara. Na podzim se však Josef prosadil trvale do základní sestavy Viktorky a stal se důležitým hráčem, který často zatápěl soupeřům. Ve FNL odehrál na podzim 15 zápasů, vstřelil sice pouze jeden gól, ale na spoustě dalších měl výrazný podíl. Brankou také "přispěl" k vyřazení Slavie z poháru.

Luboš Tusjak (Táborsko) - Po roce se vrátil levý obránce či záložník Luboš Tusjak zpět na hostování do Táborska. Z počátku nepatřil do základní sestavy, v průběhu sezóny se však probojoval do základní sestavy a na postu levého záložníka odehrál dohromady čtrnáct utkání ve FNL, ve kterých vstřelil jeden gól a připsal si několik asistencí. Odehrál také celé utkání v poháru proti Plzni.

Jan Prosek (Štěchovice) - Mladý záložník strávil podzimní část sezóny na hostování v třetiligových Štěchovicích, odehrál drtivou většinu utkání, podařilo se mu dvakrát skórovat. Jeho působení v ČFL lze považovat za prospěšné i z důvodu, že působení v dospělém fotbale určitě pomohlo jeho rozvoji více než působení v Juniorské lize.

Jiří Vondráček (Vlašim/Louňovice) - Původně odešel na hostování do Vlašimi, odkud se však brzy přesunul na farmu k nováčkovi ČFL, do Louňovic. Během svého působení vstřelil pět branek a výrazně se podílel na skvělém umístění Louňovic.

Následující hráči vyloženě nezklamali, ale ani příliš neoslnili:

Jan Vošahlík (Č. Budějovice) - Nastoupil za Dynamo k 14 zápasům a odehrál přes 800 minut. Jeho hostování si každý Slávista pamatuje především díky (nebo spíše kvůli) jeho brance proti Slavii, která zařídila Dynamu bod. Další branku poté vstřelil Slovácku, ta přinesla opět bod (2:2).

Jiří Sodoma (Admira Praha) - Kvůli zranění musel spoustu utkání vynechat, ovšem když už za Admiru nastoupil, patřil vždy k těm nejlepším, kteří za naší farmu nastoupili. Vstřelil dvě branky. Snad bude Jirkovi zdraví na jaře sloužit a bude mít šanci odehrát více utkání.

Marek Čepelák (Vlašim/Louňovice) - Zprvu se na hřiště za Vlašim moc nedostával, poté nastoupil k pěti zápasům (z toho jeden v poháru). Poté byl však poslán na farmu do Louňovic, kde zakončil zbytek sezóny. Celkově převládá z jeho hostování spíše mírné zklamání.

František Liška (Admira Praha) - V úvodu nastupoval v základní sestavě, poté z ní byl vytlačen a nastupoval velice sporadicky. Měl to na hrotu vzhledem k nemohoucnosti hráčů Admiry velice obtížné. Vstřelil tři branky. Přesto si myslím, že měl za Admiru odehrát více utkání.

Petr Kolařík (Vyšehrad) - Nebýt zranění, odehrál by Kolařík za Vyšehrad pravděpodobně všechny utkání v základní sestavě. Hrát jsem ho neviděl, ale vzhledem k důvěře trenéra lze říci, že podával dobré výkony, vstřelil také vítěznou branku proti Meteoru. Je otázka, jestli s ním lze vzhledem k věku ještě počítat do Áčka.

Viktor Šimeček (Zápy) - Bývalý nejlepší hráč juniorky strávil podzimní část v Zápech. Většinou nastupoval k zápasů v základní sestavě, občas z ní vinou zranění vypadl.

Dávid Škutka (Košice) - Ve Slovenské lize nastoupil k 15 utkání a vstřelil tři branky.

Nepovedená hostování:

Štěpán Koreš (Č. Budějovice) - V úvodu sezóny nastupoval za Dynamo, hned v prvním kole vstřelil branku Liberci, která znamenala bod. Další branku přidal do sítě Brna (2:2). Poté ze sestavy Budějovice vypadl a nastupoval také za juniorku Budějovic.

Martin Hurka (Kolín/Vyšehrad) - Za Kolín příliš často nenastupoval. Odehrál pouze šest utkání a vstřelil pouze jednu branku. Několikrát také nastoupil za farmu Kolína na Vyšehradě.

Miroslav Verner (Vlašim) - Největší propadák co se týká hostování. Po velice povedeném jaru v Juniorce Slavie odešel na hostování do Vlašimi vedenou Vlastimilem Petrželou. V sedmi zápasech však odehrál pouze 293 minut, to je zoufale malé číslo pro hráče, který potřebuje hrát. Nedostávala ani prostor hrát za farmu v Louňovicích.

Za zmínku ještě stojí někteří další hráči, kteří pravděpodobně už se Slavií smlouvu nemají:

Jan Neuberg (Bohemians Praha) - Obránce, ročník 1989. Odehrál na postu stopera drtivou většinu možných minut. Vstřelil čtyři branky.

Matěj Paprčiak (Admira Praha) - Útočník, ročník 1991. Začal se prosazovat především ve druhé části podzimu, vstřelil celkem pět branek.

Štěpán Zahálka (Admira Praha) - Záložník, ročník 1990.

Ondřej Herc (Admira Praha) - Obránce, ročník 1993. Ještě nedávno působil za juniorku Slavie, nyní působí na Admiře. První část sezóny hrával celkem pravidelně, v druhé části pak vysedával spíše na lavičce.

Jan Zákostelský (Benešov) - Obránce, ročník 1991. Nastupuje pod vedením svého otce za Benešov. Vstřelil na podzim dvě branky.

Speciální část bych věnoval naší farmě. Její využití během podzimní části bylo nejvýznamnější za poslední dobu. Kromě hostujících hráčů Lišky se Sodomou, dále také Herce, Zahálky a Paprčiaka se na Admiře vystřídala spousta hráčů. Z brankářů to byl v první části především Rakovan, poté taky několikrát Hrubeš a na konci sezóny také mladý Řehák. Vzhledem k počtu talentovaných brankářů v mládeži (Janalík, Soukup, Otáhal,atd. ) je dobře, že dostával šanci Řehák. Z obránců pak nastupoval nejčastěji Dostál, dále pak Kodr a Fialka. Ze záložníků pak nejčastěji hrával Prošek s Petrem, dále se objevil na hřišti i Gecov, Hrubý a Vukadinovič. Z útočníků odehrál za Admiru jeden zápas také Balaj, který nemohl nastoupit proti Spartě.

Ideální by bylo na jarní část sezóny sehnat hostování pro nejstarší hráče juniorky, především pro Peterku, Salašoviče a Zámečníka. Dále by chtělo vyřešit situaci ohledně Vernera, který ve Vlašimi výrazně stagnuje. Vzhledem k pravděpodobnému uzdravení Berkovce by bylo vhodné poslat na hostování také brankáře Řeháka.

Komentáře (56)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      ortevor     před 9 lety 02.12.2014 19:20 |  
      0 0

      dik za odkaz !

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      klimi     před 9 lety 02.12.2014 19:25 |  
      0 0

      Těžko říci, zda je to dobrá zpráva. Současný trenér byl očividně nasazování slávistů dost nakloněn. Snad tam nepřijde někdo, kdo se to mu bude bránit.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Travinho     před 9 lety 03.12.2014 09:46 |  
        0 0

        Nakloněn, nenakloněn. Výsledky byly vzhledem k potenciálu, který tým Admiry má poměrně tristní.

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          Alanor (admin)     před 9 lety 03.12.2014 13:55 |  
          0 0

          Asi tak, nevidím nic pozitivního na tom, když naši hráči nastupují a Admira s nimi dostává příděly.

          • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

            klimi     před 9 lety 03.12.2014 13:59 |  
            0 0

            A je lepší, aby vyhrávala a nikdo od nás tam nehrál? On zase třeba Dostál s Petrem na lajně toho tolik nevyřeší...
            Samozřejmě výsledky nejsou vůbec ideální. Co si tak pamatuji, tak naprosto hořela stoperská dvojice.
            Stejně tak Liška mnoho přihrávek od kolen níž nedostal, většinou to bylo právě od pasu výše, ačkoliv se celkem slušně nabízel.

            • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

              Alanor (admin)     před 9 lety 03.12.2014 14:16 |  
              0 0

              Tak když nepomohou ani ve třetí lize, tak by takoví hráči neměli být ani ve Slavii. Ale spíš to beru tak, že je dobře, že skončil trenér, který neměl výsledky, než že by to bylo až takovou nekvalitou hráčů Slavie či Admiry.

            • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

              Travinho     před 9 lety 03.12.2014 20:10 |  
              0 0

              Hlavně Hochmeister byl ve fantastické formě.

  1. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    Eluin (přítel SN)     před 9 lety 02.12.2014 18:39 |  
    0 0

    Díky za skvělé shrnutí. Na některé jména jsem už skoro zapomněl.

  2. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    koscheen (přítel SN)     před 9 lety 02.12.2014 19:15 |  
    0 0

    A co Denis Duga?

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      quelhar (admin)     před 9 lety 02.12.2014 19:20 |  
      0 0

      Myslim, ze ten uz do Myjavy prestoupil a neni to jen hostovani. V prvni pulce podzimu jen stridal, na konci uz se dostal do zakladni sestavy.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        koscheen (přítel SN)     před 9 lety 02.12.2014 19:27 |  
        0 0

        Ja ho prave sledoval, skoda..

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      klimi     před 9 lety 02.12.2014 19:25 |  
      0 0

      Denis Duga v létě přestoupil do Myjavy.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Falk     před 9 lety 02.12.2014 20:51 |  
        0 0

        Zajímavé shrnutí našich hostujících hráčů ,jsem zvědavý koho trenér zkusí v přípravě ?

  3. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    martyni (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 00:03 |  
    0 0

    Diky klimi.

  4. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    Betynka58     před 9 lety 03.12.2014 00:45 |  
    0 0

    Omlouvám se, že to je trochu mimo téma, ale nedá mi se ještě vrátit k pátečnímu zápasu v Ostravě. Docela mne zajímalo, jak bude v dnešním Sportu hodnocen Paták. Sice dostal prakticky nejnižší známku v tomto kole (5), ale podle redaktora Šímy udělal jedinou větší chybu, když na začátku utkání neodpískal Dobrotkovu ruku v pokutovém území. Přiznám se, že jsem první čtvrthodinu neviděl, ale jelikož se o tom momentu nezmínil ani Alanor ve svém obsáhlém referátu, připadá mi to i v konextu s tím odpískaným přímým kopem ke konci zápasu jako dosti zaujaté hodnocení.

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      Travinho     před 9 lety 03.12.2014 09:47 |  
      0 0

      V deníku sport hodnotí jen hrubé chyby, které jsou ve vápně, případně červené. Nějaký celkový kontext pískání v celém utkání je vůbec nezajímá.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Betynka58     před 9 lety 03.12.2014 11:09 |  
        0 0

        No, mě spíš zajímalo, jestli to byl penaltový zákrok nebo ne.

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      Alanor (admin)     před 9 lety 03.12.2014 11:38 |  
      0 0

      Vidíš, ta ruka byla taková nenápadná, protože ji moc neřešili ani komentátoři, ani hráči Baníku, takže tak nějak zapadla a já ji ani neřešil. Teď když na to koukám, tak se asi písknout dala, ale byla by dost přísná, takže rozhodčí, vyber si. :) Vsadil bych se ale, že kdyby byla za remízového stavu v posledním kole těsně před koncem a Plzeň potřebovala vyhrát, tak se pískne. :) Možná proto pak Paták kompenzoval a písknul tu prapodivnou standardku ke konci, která by v tom přehledu Sportu měla být taky zahrnutá, to by ale ty zápasy museli sledovat pořádně.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Mike     před 9 lety 03.12.2014 12:44 |  
        0 0

        Já si myslím, že rozhodčího hodnotí redaktor, který má regionálně blízko k tomu mužstvu- Šíma- Ostrava, Koštuřík- Slovácko, Preisler- sever. Takže oni trochu také ,,fandí" tomu danému mužstvu.
        Třeba Jablonec- Plzeň bylo Zelinkovi vyčítáno, že nepískal hraniční situace a ,,fauly" Plzně kolem jejich pokutového území a vůbec redaktor nezmínil, že nejvíce byl zápas ovlivněn- aspoň podle mě, ale souhlasili i Bosák s Karochem- hrubým faulem Hübschmanna na Petrželu, po němž měla následovat červená karta. Asi se chtěl rozhodčí zavděčit Peltovi a nepokazit mu jeho padesátiny. A nastavení bylo pouhé 2 minuty, nakonec jsem byl rád, že Plzeň dala vítězný gól na konci toho nastavení a rozhodčí už s tím nic dělat nemohl a musel po rozehrání hned odpískat konec. A rudá chátra aspoň nebude celou zimu strašit na 1.místě.

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          Alanor (admin)     před 9 lety 03.12.2014 13:54 |  
          0 0

          Nezmínění zákroku Hubschmanna, který patřil k těm nejhorším, co bylo za podzim na našich trávnících k vidění, jen ukazuje na to, že ty rozbory rozhodčích prostě nejsou dělány kvalitně. Zvláště když je mají na starosti profesionálové z našeho největšího sportovního deníku.

          • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

            Travinho     před 9 lety 03.12.2014 20:14 |  
            0 0

            Největšího, ale také jediného sportovního deníku. Sport už nemá se sportem, kterým byl před 20 lety nic společného. Když jsem se bavil se známým, který tam dělal, tak v podstatě jediným kritériem pro hodnocení redaktorů bylo, aby napsali co nejbulvárnější článek, případně alespoň titulek.

  5. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    petrjir     před 9 lety 03.12.2014 13:44 |  
    0 0

    http://fotbal.idnes.cz/fotbalovy-trener-miroslav-beranek-hodnoti-podzim-klubu-slavia-praha-1ji-/fotbal.aspx?c=A141203_131226_fotbal_pes

    To jsem zvedav na zdravi Micoly a Berkovce, ale jsem rad, ze s obema se pocita. Odpovedi potvrzuji to, co psal subHuman, ze prichodu moc nebude a chce leve kridlo. Mira psal o levem obranci, tim by se asi Juhar posunul do zalohy. Je asi jasny, ze Gecov a Boudjemaa odejdou. Doufam, ze i Nitrak a Dostal. Jen jsem zvedav na osud Dobrotky. Pokud by odesel, pak by musel nekdo do obrany prijit. Nejsem velkym znalcem juniorky. Mame nejakeho v juniorce krajniho obrance, ktery vypada dobre? Jinak bych si pral, kdyz by tim levym kridelnim hracem byl Kovarik. Zajimalo by me, jaky je ten druhy post, ktery chce posilit..

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      klimi     před 9 lety 03.12.2014 13:55 |  
      0 0

      Také jsem zvědav, jak na tom bude především Mičola. Jak dlouho nehrál? Od něj nemůžeme čekat zázraky.

      Z hostování je použitelný snad jen Červenka a Bazal, možná Tusjak, ostatní nikoliv.
      Poslední dva jmenovaní mohou hrát právě na levém křídle. Pokud chceme hrát ten náš hrozný fotbal, tak je Juhar asi do zálohy vhodný, protože přesně atlety tam potřebujeme.

      Z juniorky aktuálně asi nemá na Áčko nikdo, pokud tedy počítám, že Salašovič a Fialka jsou členy širšího kádru Áčka. Stálo by za to zkusit v přípravě Kuchtu, jinak nemá smysl brát nikoho jiného. Krajní beci v juniorce jsou Bejbl (haha), Kadavý, který byl téměř celý podzim mimo a Möglich, který sice vyloženě nezklamal, ale ani nějak nezířil. Krajního beka snad hrával dřív i Fialka.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Alanor (admin)     před 9 lety 03.12.2014 13:58 |  
        0 0

        Naposledy hrál podle mě pohár doma s Varnsdorfem, který, tuším, i jedinou brankou rozhodl. To bylo někdy ke konci loňského podzimu. Navíc on v podstatě neodehrál rok v kuse ani předtím, takže těžko říct, jestli se do toho ještě dostane nebo na tom bude podobně jako Černý. Ale potenciál být skutečnou posilou u něj minimálně byl.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Kornovo     před 9 lety 03.12.2014 16:43 |  
        0 0

        pred casem tu nekdo zminoval, ze micolka prodlouzil smlouvu, ktera mela koncit v lete a byla v ni opce. ma nekdo podrobnejsi info?

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Travinho     před 9 lety 03.12.2014 20:19 |  
        0 0

        Já bych si v áčku dovedl představit i Proska, podle mého soudu je to zajímavý hráč, jen musí zesílit...

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 14:18 |  
      0 0

      Myslim, ze to je dobre hodnoceni. Myslim ze problem je v zaloze, a to vlastne na vsech postech. Krajni zaloznici nejsou produktivni, nejsem si ale jist, ze to muzou zachranit Juhar s Micolou, kteri jsou taky dostatecne splaseni a nepresni. Stredni zaloznici neumi zaroven branit a utocit, navic si myslim, ze Baez nehraje uplne dobre pozicne, az moc casto jsme ve stredu hriste propadali. Bylo by skvely, kdyby Hruby a Zmrhal nejak ustalili kvalitu svych vykonu, nekde nahore:). Jedine podhrot by snad mohl byt vyresen, pokud Kenia bude podavat vykony jako v Ostrave.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        klimi     před 9 lety 03.12.2014 14:21 |  
        0 0

        Kenia je podhrotový hráč? Já jsem teda utkání na Baníku neviděl, ale za juniorku a proti Hradci hrál spíše zataženého záložníka.

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          martyni (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 14:35 |  
          0 0

          Prislo mi, ze na baniku tam hral, ale je fakt, ze se mozna se Zmrhalem stridali.

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          naplavnik     před 9 lety 03.12.2014 16:50 |  
          0 0

          Podle mne přišel jako ofenzivní záložník, ale mezi stopery se ocitá nějak podezřele často.

          • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

            honza1947     před 9 lety 04.12.2014 00:51 |  
            0 0

            To, že si Kenia chodí pro balon až mezi stopery ještě neznamená, že není ofenzivní záložník, nýbrž že je ofenzivní záložník moderního střihu, který umí bránit i útočit a hlavně chce balon a hrát fotbal. Nakonec od 16 let vyrůstal v Bundeslize, takže to musí být znát v jeho návycích.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        PetCC     před 9 lety 03.12.2014 23:42 |  
        0 0

        V předchozích sezónách, kdy Mičola nastoupil, tak jsme byli schponi hrát kombinačně, dostávat se do vápna a vítězit. Když nehrál, tak jsme neudrželi míč vepředu a spíš prohrávali.

  6. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    1rytir     před 9 lety 03.12.2014 15:54 |  
    0 0

    Já zase z Beránkova hodnocení nijak odvázaný nejsem. Pokud tvrdí, že se Zmrhal neuvěřitelně zvednul a dokonce v něm vidí tahouna repre jednadvacítky, pak mu nerozumím už vůbec. Každý asi na place vidíme jiného hráče, což se ale týká i minimálně dvou dalších jeho oblíbenců Černého a Kodra.
    Jako jsem nepochopil styl nestyl, kterým se Slavia prezentovala, tak mi v hodnocení chybí jakákoliv Beránkova sebereflexe na ordinovaný herní projev, se kterým (až na to, že dostáváme dost gólů a díky nepřesnosti křídelních přihrávek jich i málo dáváme) je ten pán očividně spokojen. Já tedy nejsem! Praktikovaná hra na jednoho vysunutého hráče bez kombinace a jen s nákopy kamsi dopředu je neuvěřitelně zastaralá, nmoderní a pro diváka zcela nekoukatelná.
    Také Beránkova kritika Baéze je mimo mísu. Ten kluk začal hrát opatrněji a tím i mnohem hůř až poté, co mu začali vytýkat žluté karty! Ty začal dostávat hned na začátku, protože o něm média už dopředu referovala jako o "žlutém královi". Mimochodem když ho kupovali věděli, kolik žlutých za sezónu na Slovensku nasbíral (!). Stejně hloupě vypadá Beránkova kritika Bounjemaey, který při hře na jediného vysunutého útočníka a během těch několik málo minut, co mu je trenérem dopřáno se nemá jak projevit.
    No a nakonec. Odpovědi pana Beránka napovídají, že on s příchodem nějakého nového majitele klubu nepočítá. Takže já nepočítám s tím, že se hra Slavie pod Beránkem přes zimu nějak výrazně zlepší. Vlastně jen doufám v záchranu. A to je po loňském roce strašně málo!

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 16:07 |  
      0 0

      Styl vidim v tom, ze ackoli nase hra nebyla na buhvijaky urovni, dostavali jsme se nadprumerne casto do zakonceni a do sanci.. tzn. prinos trenera vidim v tom, ze naucil tym hrat tak, aby mel sanci sbirat body.. Predpokladam, ze cilem pro podzimni sezonu nebylo prehravat soupere peknymi kombinacemi a dlouhym drzenim mice, takze tezko ocekavat, ze trener prijde se sebereflexi, ze se mu to nedarilo.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        klimi     před 9 lety 03.12.2014 16:30 |  
        0 0

        Sice máme nejvíce střel v lize, ale stálo by za zmínku, kolik těch zakončení bylo ze vzdálenosti větší než 20 metrů.

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          Navyseals     před 9 lety 03.12.2014 16:36 |  
          0 0

          A kdo by z týhle vzdálenosti trefil bránu? Juhar ohrožuje vlaky za stadionem a zbytek to z dálky neumí.

          • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

            Travinho     před 9 lety 03.12.2014 21:17 |  
            0 0

            Juhar? Ten trefí branku ve více než padesáti procentech a když už ne, tak to jde spíš vedle. Nad míří výjimečně. Druhá věc jsou pozice ze kterých střílí.

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      fredydj (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 17:09 |  
      0 0

      Zmrhal ale je tahounem u21 a zlepsil se

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        dArtagnan     před 9 lety 03.12.2014 17:37 |  
        0 0

        A Baéz skutečně dostal dost zbytečných karet, hned si vybavuju dvě za kecy. "oblíbence" Černého zhodnotil imho dostatečně tvrzením, že potřebujeme nové kraje. Damiena zas vidí Beránek každý den na tréninku, tam se snad může projevit dostatečně. Holt kdo chce psa bít...

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          PetCC     před 9 lety 03.12.2014 23:39 |  
          0 0

          Jednu dostal za "kecy", když upozorňoval na pomalé střídání. To je klasická libovůle rozhodčího bez autority.
          I při té druhé mám ten dojem, že nebyl nijak agresivní v projevu, ale někdo promluvit může a někdo ne.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        1rytir     před 9 lety 03.12.2014 17:59 |  
        0 0

        U U21 možná, neviděl jsem, ale až na první tři podzimní kola, šel Zmrhal výkonostně dolů. Co jsem viděl, to jsem viděl a mám nýázor takový.

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          klimi     před 9 lety 03.12.2014 18:07 |  
          0 0

          Ale Beránek řekl, že Zmrhal je tahoun U21, což je pravda.

          • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

            1rytir     před 9 lety 03.12.2014 18:17 |  
            0 0

            Beránek doslova řekl toto: "A velký výkonnostní vzestup udělal Jarda Zmrhal, ze kterého bude tahoun současné jedenadvacítky příští rok na mistrovství Evropy." Já jen tvrdím, že já ten velký výkonnostní vzestup prostě na ligových trávnících neviděl! A určitě nebudu sám.

            • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

              Falk     před 9 lety 03.12.2014 22:06 |  
              0 0

              Já jsem u Jardy taky neviděl žádný vzestup,žádné souboje,žádné ježdění po zadku,jenom takové stinování.Konec ho určitě nezastihl ve formě a Beránkova chvála nemůže působit dobře na tým .Většina kluků fotbalu dobře rozumi a chválit někoho,kdo nevyčnívá je divné,no nic ,podzim za náma a musíme se dívat dopředu .Zatim má Beránek moji důvěru ,ale musí začít pracovat na fotbalovosti a vtisknou našemu týmu nějaký systém a styl.

            • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

              Betynka58     před 9 lety 03.12.2014 23:01 |  
              0 0

              Tak já jsem v prvních pěti zápasech opravdu viděl proti loňsku Jardův velký výkonnostní vzestup. Bohužel ke konci přišel možná stejně velký pokles, což je pro mne záhadou.

  7. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    1rytir     před 9 lety 03.12.2014 19:31 |  
    0 0

    Chtěl bych zdejší osazenstvo informovat, že oficiálky na pátek od 13 hod připravují on-line rozhovor s panem Beránkem. Svoje dotazy na trenéra tam můžete pokládat už teď!

  8. Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

    Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 20:21 |  
    0 0

    Před časem se tady objevilo jedno info, že dotyčný potkal Martina Dobrotku a ten údajně říkal, že mu na konci roku 2014 končí smlouva a Slavia asi o prodloužení nemá zájem. Od začátku se mi to nějak nezdálo a proto jsem se tím trochu zabýval. Dobrotka podepsal dvouletou smlouvu s opcí přesně 17.6. 2012 (viz. odkaz níže). Tzn. , že mu smlouva již skončila v létě 2014 a vzhledem k tomu, že za nás stále hraje, musel už smlouvu prodloužit. Buď podepsal úplně novou smlouvu nebo jsme uplatnili opční právo a je velmi nepravděpodobné, že by opce byla jen na půl roku. Většinou to bává 2+1 nebo 2+2 a pokud je hráč velmi mladý, tak i delší. Podle mne má tedy Martin Dobrotka ve Slavii platnou smlouvu minimálně do léta 2015. Vypadá to, že si dotyčný (na nick si už nevzpomínám) ze všech na SN pěkně vystřelil …

    http://www.slavistickenoviny.cz/clanek/6639-m-dobrotka-definitivne-slavistou

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      Navyseals     před 9 lety 03.12.2014 20:28 |  
      0 0

      Dobrotka se ihned po příchodu zranil a tak udělal gesto dobré vůle a prodloužil svojí smlouvu o půl roku, kterej promarodil.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 21:09 |  
        0 0

        My si nerozumíme, v létě 2012 se nemohlo předpokládat, že bude tak marodit a proto tam určitě nebyla opce na půl roku, ale delší. Možná si na délku opce vzpomene Richi, který ten článek tehdy psal.

        • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

          Alanor (admin)     před 9 lety 03.12.2014 21:11 |  
          0 0

          Původní smlouva měla končit v létě 2014 a byla s opcí. Dobrotka ale podepsal novou do konce roku 2014 a nikdo neví, jestli v ní nějaká opce je.

    • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

      Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 03.12.2014 22:10 |  
      0 0

      to si nemyslím. Dle mě to i v nějakém rozhovoru říkal, že má smlouvu do zimy a neví, co bude dál, možná Slovan.

      • Re: Hodnocení hráčů Slavie na hostování

        Navyseals     před 9 lety 03.12.2014 22:48 |  
        0 0

        v tomhle stavu by návrat do Slovanu nebylo moc velký zlepšení