Hráči Slavie

Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

Slovenský obránce Martin Dobrotka, kterému ve Slavii skončila smlouva, se vrací do Slovanu Bratislava, odkud do Slavie v létě 2012 přišel. Naopak Milan Škoda prodloužil smlouvu ve Slavii do léta 2017.

Martin Dobrotka přišel do Slavie v létě 2012, jenže naskočil jen do tří přípravných zápasů, načež se dlouhodobě zranil a téměř celý podzim promarodil, naskočil až do zápasu 15. kola v Hradci Králové na šest minut a poté odehrál celý domácí zápas proti Ostravě. Proto také v zimě v dalším přípravném období podepsal se Slavií novou smlouvu, o půl roku delší než tu předchozí. Na jaře patřil do základní sestavy, odehrál sedm zápasů, tedy polovinu jara, načež se opět zranil a až do konce sezóny už se v ligovém zápase neobjevil.

Zraněný byl také celou letní přípravu a na start sezóny 13/14. Do sestavy se dostal až v šestém kole a vydržel zdravý osm zápasů. Pak dva zápasy chyběl a stihl odehrát ještě poslední podzimní zápas. V zimě se však znovu zranil a prakticky celé jaro znovu promarodil, připsal si jen tři několikaminutové starty v samotném závěru sezóny.

V létě 2014 jej zařadil nový trenér Miroslav Beránek do záložní řady, tam také nastoupil v prvním zápase na Slovácku, jenže se opět zranil. Tentokrát však jen krátkodobě, do sestavy se brzy vrátil, ovšem nikoli do zálohy, ale na pravý kraj obrany. Celkově lze označit podzim 2014 za jeho nejpovedenější období ve Slavii, protože nastoupil do 11 z 16 ligových zápasů, navíc se mu na pravém beku docela dařilo. Je pro Slavii tak trochu typické, že když to vypadá, že by se mohl definitivně uzdravit, odchází zadarmo po skončení smlouvy. Jeho celkové angažmá nelze hodnotit jinak, než hodně rozpačitě.

Dnes také prodloužil smlouvu ve Slavii Milan Škoda, a to až do léta 2017. S osmi vstřelenými brankami nejlepší podzimní útočník Slavie konečně začal dokazovat, že jeho angažmá v sešívaném dresu není krokem vedle. Zájem na prodloužení smlouvy měly obě strany a Slavia si tak pojistila svého podzimního klíčového hráče na další dvě a půl sezóny.

Komentáře (119)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

    AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 10:08 |  
    0 0

    to je velká škoda, oslabení

  2. Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

    japhy     před 9 lety 19.12.2014 10:13 |  
    0 0

    Jak typické. Polovinu angažmá promarodí a když to vypadá, že vydrží víc, než pár zápasů bez zranění, tak ho neudržíme. Navíc patřil k několika málo komplexním fotbalistům, co tu máme. Jdu zase blejt...

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      bongor     před 9 lety 19.12.2014 10:26 |  
      0 0

      Tohle mě hodně mrzí,pravdu má japhy.My jsme taková LDN fotbalistů/léčebna dlouhodobě nemocných/.Byl to jeden z mála konkurenceschopných fotbalistů Slavie.
      Ale stejně,ať se Ti daří Martine.

      • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

        AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 10:41 |  
        0 0

        snad budeme léčebně působit i v případě Mičoly. i když je to jiný post, ale taktéž potřebný. Ale pokud se hledá levý bek pak se musí začít hledat i pravý. Trojice Mikula, Nitrianský, Dostál mi nahání hrůzu

        • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

          zeleznik2     před 9 lety 19.12.2014 16:46 |  
          0 0

          Mikula je ještě z toho tria nejlepší, třeba klapne nalevo ten testovaný Maďar.

  3. Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

    Betynka58     před 9 lety 19.12.2014 10:37 |  
    0 0

    Tak z téhle zprávy je mi hodně smutno. Musím se přiznat, že za ty dva roky se z Martina stal jeden z mých největších oblíbenců, hlavně kvůli jeho charakteru (dodnes si vzpomínám, jak loni na podzim obětavě nastoupil ještě ne zcela zdráv ve Znojmě, čehož jsem si v té situaci, v jaké tehdy Slavia byla, moc vážil). Asi se ozvalo i srdíčko, jehož kus zřejmě nechal ve Slovanu. Budeš mi, Martine, strašně moc chybět!

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 10:46 |  
      0 0

      Pravdu máte, myslím, že on to bere tak, že chce dohrát doma, navíc Slovan pořád dává celkem velkou pravděpodobnost pohárových utkání a když mají nyní určité problémy, klub na tom fin,špatně není

      • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

        Betynka58     před 9 lety 19.12.2014 12:26 |  
        0 0

        Nevím, jaká je teď situace ve Slovanu, ale nemám pocit, že by tam šel za lepším, podle mne hrály v tomhle případě primární roli citové důvody.

  4. Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

    Nosorozec     před 9 lety 19.12.2014 10:50 |  
    0 0

    Martina Dobrotky je škoda. Pokud byl zdravej, tak předváděl kvalitní výkony. Tak ať se mu ve Slovanu daří, jsem zvědavej, kdo ho u nás nahradí.

  5. Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

    spino     před 9 lety 19.12.2014 10:54 |  
    0 0

    Jak už jsem psal na FB, nijak mi jeho odchod nevadí. Pro mě jsou přestupy nyní úplně nepodstatné, protože ať přijde či odejde kdokoliv, tak stejně budeme hrát pod současným majitelem plus mínus střed tabulky.

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 10:59 |  
      0 0

      kéž by ten střed :-)

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      Tomski     před 9 lety 19.12.2014 11:00 |  
      0 0

      a komu to cpeš ? Hrát střed tabulky můžeme i s Kellnerem...dříve jsme také neměli pořádného majitele a problémy s penězi bývali větší než máme teď, ale hráli jsme výš...nedávno jsi tady psal, že nevěříš, že se Slovan zachrání když ho budou vést Kotrba s Csaplárem a to ses odkopal úplně...ještě tady apeluj kvůli hokejkam a bude to komplet :-D

      • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

        spino     před 9 lety 19.12.2014 11:30 |  
        0 0

        Tak věř dále tomu, že s Řebíčkem je možné dostat se (do tří let) do Evropy. Já už jsem z toho při zhodnocení jeho fotbalové odbornosti, zákulisní síle a investiční vůli vyléčen.

        Co se týče Slovanu, trvám na tom, že s touto trenérskou dvojicí a zákulisním problémům Ludvíka Karla bude záchrana v lize úspěchem.

        • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

          Tomski     před 9 lety 19.12.2014 11:47 |  
          0 0

          já někde psal, že je s Řebíčkem dojdeme do Evropy ? to jaké problémy má Liberec ses dočetl maximálně v tisku, protože herně na tom jsou podobně jako my, ale dělají jen méně bodů...oba páni trenéři vyhráli ligu...to jak jí vyhrál Kotrba nechme stranou (ale např. Hřebík to s rudejma rok předtím nedokázal) Kotrba má za sebou úspěchy jak v lize, tak v pohárech, stejně tak Csaplár...tady sice hlavně kecal, ale o titul jsme hráli i s ním a koukat se na to dalo taky a to to tady bylo taky bez peněz a s problémy + přivedl Vlčka a za tomu patří dík...jinak Liberci přeji sestup už kvůli komančovi Karlovi...

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      fredydj (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 11:37 |  
      0 0

      bohužel s tebou musim souhlasit

  6. Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

    Bulldock (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 10:55 |  
    0 0

    Škoda ho. Nebyl pro nás nezbytnej vzhledem k postu i jeho zdraví, ale mělo smysl ho dál udržet. Ale máme na stopera Latku s Bílkem a na záskok mladý kluky. Každopádně my potřebujem hlavně beky..

    Ale Škoďák prodloužil, a to je dobrá zpráva.

    http://www.slavia.cz/clanek.asp?id=Milan-Skoda-O-zahranici-jsem-nepremyslel-Slavia-je-absolutni-prioritou-12888

    Doufám, že mu fazona vydrží. I když já bych se nebránil Ani Fordovi kdyby měl zájem, pakliže by Beránek začal hrát na dva útočníky, byl by platnej, jinak zbytečnej.. věřím i Balajovi a Červenkovi.

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 11:02 |  
      0 0

      pořád nechápu proč Beránek opustit tu variantu se Škoďákem na pohrotu a Balajem na hrotu, budu rád když se k tomu vrátí pak by jako střídající mohl dostávat prostor i zmíněný Červenka nebo uzdravený Vyhnal

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      Tomski     před 9 lety 19.12.2014 11:02 |  
      0 0

      na Fořta bych se vykašlal...frajer taky mohl, kdyby tomu dával všechno hrát úplně jinde...talent na to měl...my máme ještě Škutku, který je typově podobný, ale je mladší...

      • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

        Bulldock (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 11:28 |  
        0 0

        To mohl, ale já ho měl rád aj takto. :) Pravda, na Škutku jsem zapomněl a po pravdě bych byl rád, kdyby mu ještě dali šanci. Podle mě má potenciál a střelec je to taky slušnej, jen musí zapracovat na pohybu.. a na obutí:)

        • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

          urs (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 12:18 |  
          0 0

          škutka, balaj, škoda :) co víc bychom chtěli? :)

  7. Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

    1rytir     před 9 lety 19.12.2014 11:02 |  
    0 0

    Záležitost s Dobrotkou vlastně jen odráží pokračující neutěšený stav v současné Slavii. Hezky to dokumentuje dnešní MfD, která celou jednu tiskovou stranu věnuje vlastnickým peripetiím. Chci říct hned na úvod, že je to čtení pro masochisty a fanouška Slavie ničím obsah nepřekvapí. Ve zkratce: Čtenář se dozví, že vlastník stadionu a vlastník klubu spolu momentálně nekomunikují, vše co v tomto ohledu bylo v médiích byl jen mýdlové bublinky. Zrovna tak jednání s Kazachem byla vlastně jen o tom, že se jednou zástupci stran sešli a vyměnili si informace a dál už nic. To samé se týká i dalších zájemců, Řebíček prý vede několik obchodních jednání, ale s kým a o čem nikdo vlastně neví. Klub může prodat brzy, ale také ho může vlastnit celý další rok a tak dál a tak dál, včetně toho, že vlastníci stadionu o záměrech klubu neví nic a nic jim do toho také není, protože žalobu na klub stále ještě nestáhli a činit tak ani nemíní. K tomu ještě pár keců z radnice Prahy 10, která do toho všeho zasahovat nechce a vlastně o tom nic neví. Zkrátka nikdo neví nic, včetně tiskového Vrby, a fanoušek, který se těšil na nějaký dárek pod stromeček aby z toho zaplakal. Ale jde lidem kolem Slavie o fanouška? Jakoby už dávno ne!

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 11:48 |  
      0 0

      ještě jednu otázku bych doplnil, Jde lidem kolem Slavie a Slavii?

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      SKS70     před 9 lety 19.12.2014 12:12 |  
      0 0

      Prodej Slavie se odsouvá kvůli sporu vlastníků klubu a stadionu
      Datum: 19.12.2014 Autor: Petr Kolář Zdroj: Mladá fronta DNES Rubrika: Z domova Strana: 06

      V září oznámili, že chtějí sloučit Slavii a stadion v Edenu do jedné firmy. Na takový „balík“ už prý měli zájemce. Jenže k fúzi nedošlo. Majitelé klubu i stadionu tak jedou po vlastní ose a na prodej to zatím nevypadá.


      PRAHA Pro příznivce fotbalové Slavie je to v posledních měsících evergreen. Už už se zdá, že se jejich klubu potácejícího se přinejlepším uprostřed ligové tabulky ujme nový majitel, nalije do klubu balík peněz a pozvedne ho. Jenže po fázi nadějí a očekávání přijde zklamání.

      Ačkoli nyní okolo věhlasného pražského klubu krouží kazašský miliardář Talgat Bajtazijev a nabízí až 1,4 miliardy korun, může se vše opakovat. Bajtazijev by totiž chtěl naráz koupit klub i stadion. A to se v tuto chvíli zdá být dost nepravděpodobné. Nejen proto, že se Kazaši dosud s majitelem klubu, exministrem dopravy v Topolánkově vládě Alešem Řebíčkem, potkali jen jednou a podle mluvčího Slavie Jiřího Vrby si pouze „poskytli ekonomické údaje a tím to zatím skončilo“.

      Mluvčí Václava Slavíčka z Eden Arény (dříve Vinet Invest), oficiálního vlastníka stadionu, MF DNES sdělila, že nyní o prodeji Edenu s nikým nejednají. „Eden Aréna žádné aktivity v jednání s Kazachy o prodeji nevyvíjí. Pokud Slavia ano, tak to jde mimo nás,“ řekla MF DNES mluvčí Eden Arény Zdeňka Svoboda Kuhnová. „O prodeji stadionu nyní s nikým dalším nejednáme,“ dodala.

      Eden Slavii dál žaluje u soudu V září se přitom zdálo, že po rozporech mezi vlastníky klubu a stadionu dojde k dohodě. „Prodávám Slavii společnosti Vinet pana Slavíčka a investora pana Karla Pražáka,“ napsal tehdy LN sám Řebíček.

      Těžko říct, zda náhodou, anebo úmyslně tehdy prozradil, o čem se dlouho spekulovalo. Tedy že za vlastníky stadionu ve skutečnosti stojí dlouholetý blízký spolupracovník vlastníka PPF Petra Kellnera Karel Pražák. Spolu s ním se v této souvislosti spekuluje ještě třeba o bývalé šedé eminenci pražské ODS Tomáši Hrdličkovi a dalších.

      Mluvčí Slavie Vrba pak Řebíčkovo prohlášení korigoval. Ve skutečnosti prý nepůjde o prodej, ale o sloučení obou subjektů do jedné firmy.

      Jenže od té doby se v této věci nestalo nic. „V současné době se zdá, že je tato kolej úplně zavřená,“ sdělil o možné fúzi zdroj dobře informovaný o průběhu vyjednávání.

      „Případné sloučení stadionu a klubu nelze vyloučit, nicméně teď to není aktuální,“ dodala mluvčí Eden Arény Kuhnová. Vlastníci stadionu navíc Slavii stále žalují u soudu kvůli údajné neexistenci nájemní smlouvy. „Žalobu jsme doposud nevzali zpět,“ konstatovala Kuhnová. Vymyšleno to přitom měla skupina skutečně ovládající stadion Eden dobře. Tedy aspoň pro ně.

      Jak „pořešit“ dluhopisy Podle informací MF DNES z jejich okolí měl po vytvoření společné firmy v první fázi držet 45 procent akcií Vinet (dnes Eden Aréna). Řebíčkovi by jich zbylo 25 procent, z toho by se ještě zřejmě o pět podělila skupina okolo bývalého lobbisty z okolí Václava Klause Milana Velka a dalších.

      Vzápětí by následovala fáze druhá. V ní by Vinet 45 procent přepustil městské části Praha 10, která by za ně zaplatila celkem asi 400 milionů korun. Z nich by však necelých 120 milionů tvořily dluhopisy za Key Investments a další pohledávky městské části. Pro Prahu 10 tedy vzhledem k insolvenci zřejmě nedobytná pohledávka. K tomu by podle představ lidí stojících za majiteli stadionu byly sepsány smlouvy o smlouvách budoucích s dalším investorem, který by přišel ve třetí fázi.

      Během té druhé by totiž společná firma vlastníků klubu a stadionu ještě vyřešila vlastnictví přilehlého hotelu a uzavřela dohodu o odkupu okolních pozemků a pak vše prodala v jednom balíku „investorovi, řekněme ze zemí bývalého Sovětského svazu“, jak MF DNES před časem popsal jeden ze zákulisních hráčů. S tím, že by si Řebíček zřejmě minimálně minoritní dvacetiprocentní podíl ponechal. Praha 10 by prý podle tohoto scénáře dostala v dohledné době zpět zhruba 450 milionů v korunách. Problém Key Investments, do kterého byli namočeni politici z Prahy 10 z Hrdličkovy „stáje“, by tak zmizel.

      O jakého investora mělo jít, jasné není. Jméno Bajtazijeva se v této souvislosti ale nabízí.

      Podle lidí z okolí majitelů stadionu nakonec vše zhatil Aleš Řebíček, který prý stál kvůli větším finančním požadavkům za krachem dohody s lidmi okolo Lukoilu. Zdroje z Řebíčkova okolí zase poukazují na nedotaženost akce ze strany vlastníků stadionu a nezájmu nového vedení radnice Prahy 10.

      Každopádně nyní obě strany opět vyjednávají samostatně. Řebíček se údajně opět obrátil na Jiřího Šimáně z Unimex Group a Travel Service, která Slavii sponzoruje. Vlastníci stadionu prý vyčkávají, jak se vyvine situace na radnici Prahy 10, kterou by do transakce rádi zapojili. Bleskurychlý prodej Slavie se tak zatím zřejmě opět odsouvá.


      ***


      Eden Aréna žádné aktivity v jednání s Kazachy o prodeji nevyvíjí. Pokud Slavia ano, jde to mimo nás. Zdeňka Svoboda Kuhnová mluvčí Eden Arény

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      SKS70     před 9 lety 19.12.2014 12:14 |  
      0 0

      Mluvčí: Aleš Řebíček může Slavii vlastnit klidně další rok
      Datum: 19.12.2014 Autor: Petr Kolář Zdroj: Mladá fronta DNES Rubrika: Z domova Strana: 06

      PRAHA Zájem kazašského miliardáře Talgata Bajtazijeva o Slavii nemusí nic znamenat, říká mluvčí klubu Jiří Vrba. „Jednou tady byli, potkali se s majitelem, poskytli si nějaké ekonomické údaje a tím to zatím skončilo,“ dodává Vrba.


      * V září jste avizovali, že se majitelé Slavie a stadionu sloučí do jedné firmy. Proč se nic takového nestalo?


      Neproběhlo to. My jsme ale neříkali, že se to sloučí. Avizovali jsme jen jednání. A já jsem speciálně upozorňoval na to, že to je proces, který nemusí dopadnout. Informace o jednání ale unikla do médií víceméně náhodou a neřízeně.


      * Informaci přece pustil majitel Slavie Aleš Řebíček, který do LN poslal textovou zprávu ve znění: „Prodávám Slavii společnosti Vinet pana Slavíčka a investora pana Karla Pražáka.“


      To je pravda. Ale nebyl to záměr. Byla to určitá soukromá konverzace s Istvánem Lékem (šéfredaktor LN – pozn. red.) a bylo to celé nějakým způsobem zveličené. Proto jsme říkali: Ano, je tady nějaký takový záměr, o kterém se jedná, ale neznamená to, že to je hotové nebo že to bude hotové. Také se může stát, že se od toho úplně odstoupí. Od té doby se v tom nepostoupilo nikam dál.


      * Lidé z okolí majitele stadionu už zjevně měli plán prodeje sjednocené Slavie se stadionem a přilehlými pozemky. Prý vše vázne na tom, že k fúzi klubu a stadionu nedošlo. Je to tak?


      Jednání tímto směrem nyní nepokračují.


      * Co chce tedy teď se Slavií pan Řebíček dělat?


      To nevím. Tím jsem neřekl, že nepokračují žádná jiná jednání. Všechno je ale v rukou majitele a ten si to řeší po své ose. Víc teď není co říct.


      * Takže Řebíček jedná o Slavii, ale nikoli už v balíku se stadionem?


      Pokud nějaká jednání probíhají, tak jednoznačnou prioritou majitele je klub. Jelikož ke sloučení nedošlo, stadion vlastní Vinet. Pokud k něčemu dojde, stejně se bude muset případný nový majitel kvůli provázanosti dohadovat s oběma stranami. Je to nepohodlné, ale bohužel je to tak.


      * Nesnižuje to naděje na prodej Slavie?


      To si nemyslím, ale určitě je to komplikovanější.


      * Zájemci ze skupiny okolo evropského zástupce Lukoilu Dmitrije Romaněnka už ve Slavii měli své lidi, ale nakonec vycouvali, protože neexistovala dohoda s oběma stranami. Bylo to tak?


      Nemyslím, že to bylo úplně kvůli tomu. Nějaké důvody to mělo, ale ty nechci víc komentovat.


      * S kým tedy Řebíček jedná? Jde o investory ze zahraničí, nebo z Česka? V poslední době bývá nejčastěji zmiňován kazašský miliardář Talgat Bajtazijev...


      Strašně bych se zdráhal říkat, že se jedná takto konkrétně. Teď bylo vytaženo jméno kazašského miliardáře pana Bajtazijeva. Ano, jednou tady byli, potkali se spolu, poskytli si nějaké ekonomické údaje a tím to zatím skončilo. Jednání takovéhoto typu má majitel nepochybně spoustu. A jde o subjekty jak z Česka, tak ze zahraničí. Jestli s některými z nich jednání pokročila do nějaké závažnější obchodní roviny než společenského přeptání se, co by kdyby, na to odpovědět neumím.


      * Řebíček prý jednal i s Jiřím Šimáněm z Travel Service, který Slavii sponzoruje. Ten prý ale klub nechtěl. Bylo to tak?


      Nevím, co na to říct. Věřte mi, že subjektů, se kterými se majitel baví, je víc. A cest, kterými se vydat, má určitě v hlavě také víc. Každopádně až se bude něco rýsovat a bude to spět k závěru – aniž by to bylo jen ve fázi nějaké spekulace či mediální fabulace – oznámíme to.


      * Kdy se tak stane?


      Těžko říct, probíhá to. Může to být rychle, nemusí to být ani za rok. Záleží pouze na tom, jestli se potkají takové dva subjekty, které se spolu dokážou domluvit.


      ***


      Subjektů, se kterými se majitel baví, je víc. A cest, kterými se vydat, má určitě v hlavě také víc.

    • Re: Martin Dobrotka ve Slavii končí

      SKS70     před 9 lety 19.12.2014 12:15 |  
      0 0

      Radnice Prahy 10 zatím nemá zájem. I proto se plán komplikuje
      Datum: 19.12.2014 Autor: (pdk) Zdroj: Mladá fronta DNES Rubrika: Z domova Strana: 06

      PRAHA V prodeji fotbalové Slavie a stadionu Eden v jednom balíku mohla městská část Praha 10 sehrát klíčovou roli. Tím, že by v celé transakci hrála roli jakéhosi překupníka. Jenže po říjnových volbách na radnici nová starostka Radmila Kleslová (ANO) zatím údajně nemá zájem, aby se Praha 10 do obchodu vedoucího k prodeji Slavie a stadionu jakkoli zapojila. „O tomto záměru jsem neslyšela a ani jsem nebyla v té věci nikým kontaktována,“ odbyla Kleslová veškeré dotazy.

      Právě městská část Praha 10 měla po sloučení vlastníků klubu v čele s Alešem Řebíčkem a majitelů stadionu z Eden Arény (dříve Vinet Invest) koupit za zhruba 400 milionů korun 45 procent akcií firmy.

      Z nich by podle představ lidí stojících za majiteli stadionu zaplatila 250 milionů hotově, zbytek by vyplatila dluhopisy za kontroverzní firmou Key Investments. Ta je nyní v likvidaci a peníze od ní tak Praha 10 uvidí stěží. V plánu vlastníků stadionu, za nimiž stojí například šedá eminence Prahy 10 a dříve i pražské ODS Tomáš Hrdlička, přitom byly i smlouvy o smlouvách budoucích, podle nichž by tamní radnice dostala po prodeji sjednoceného klubu a stadionu s přilehlými pozemky v krátké době zpět asi 450 milionů. Tím by se Hrdlička a politici z jeho „stáje“ typu bývalých starostů Milana Richtera s Bohumilem Zoufalíkem či částí tamních politiků ČSSD zbavili „problému Key Investments“ jednou provždy.

      Volby však vyhrálo hnutí ANO v čele s bývalou místostarostkou za ČSSD Kleslovou. A byť je v radě ČSSD i Zoufalík a Richter (vedl kandidátku místní ODS, kterou pak ústředí strany zrušilo) koalici podporuje z opozice, ze zapojení radnice do prodeje Slavie zatím nic není.

      „Starostka Kleslová má daleko silnější vliv než v minulém volebním období a dává to svému okolí výrazně pocítit. Myslím, že i to je ten důvod, proč k ničemu nedošlo,“ popsal zdroj blízký vyjednávání o sloučení klubu se stadionem a následném prodeji dál s účastí Prahy 10.

      Mluvčí Eden Arény Zdeňka Svoboda Kuhnová přitom MF DNES potvrdila, že „obchodní návrh“ už spolu se Slavií městské části dali. „Jelikož dle našich informací dosud nedošlo k jeho projednání radou ani zastupitelstvem, nebudeme o jeho obsahu nic sdělovat,“ uvedla.

      Lidovec Pavel Mareš z opoziční koalice VLASTA, která byla na poslední chvíli z vedení radnice vyšachována, už o plánu na popisovanou transakci slyšel. „Je to spekulace. Obecně ale platí, že by vše muselo proběhnout transparentně přes zastupitelstvo, abychom znali veškeré detaily. Třeba k čemu by při takové transakci byla účast městské části na ní,“ řekl.

      • majitelé

        rak (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 12:31 |  
        0 0

        Je to děs a hrůza. Kdybych Slavii nefandil už skoro 50 let, tak teď bych už asi skončil. V podstatě se už řadu posledních let pohybují kolem Slávie podivné postavy, někdy se dá říci i na hranici kriminálníků a žádná dobrá perspektiva se nerýsuje. Po každé naději přichází tvrdé vystřízlivění. Snad ještě budeme říkat - zlatý Leška.

        • Re: majitelé

          janko (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 12:52 |  
          0 0

          Jen bych chtěl doplnit, že to psal Petr Kolář. Novinář o kterém je známo že má rudé i h***o a ještě se tím chlubí...

        • Re: majitelé

          knl66 (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 13:25 |  
          0 0

          A my to ještě neříkáme???
          Věčně druzí, věčně druzí, zaplaťPB! :) :)

  8. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    klimi     před 9 lety 19.12.2014 11:15 |  
    0 0

    Tak nějak nerozumím Dobrotkovi, Slavia se za něj během dlouhého zranění postaví a i když by logicky nemusela, tak mu prodloužila smlouvu. A když už je konečně zdravý a začne hrát, tak prchne, ještě k tomu do SLOVANU BRATISLAVA! Peníze asi dělají divy...

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Romino     před 9 lety 19.12.2014 11:52 |  
      0 0

      Já se jen obávám, že Martin jako jeden z hodně inteligentních fotbalistů, si jistě dovede porovnat nabídky a vyhodnotit budoucnost a to pro Slavii nevypadá příliš optimisticky. Nezbývá než věřit, že v tom byly i jiné než jen fotbalové důvody, co ho vedly k rozhodnutí dát přednost Slovanu.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        bongor     před 9 lety 20.12.2014 14:20 |  
        0 0

        Jen fotbalové podmínky těžko,Slovan je v obrovským srabu,vždyť s ním zametla i průměrná sralta.Spíš ho berou jako slovanistu a základ pro nové mužstvo.A jestli kmotrik,jak už napovídá jeho jméno,je samé/naprosto čisté/,peníze a bude chtít nakupovat,tak pro něj je Martin důležitý člověk.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      poeta     před 9 lety 19.12.2014 11:57 |  
      0 0

      Zdravím klimi, já bych v tom peníze neviděl. Minulý týden byl Dobrotka na testech v Ross County a dostal nabídku smlouvy. Když se mu ale ozval Slovan, rozhodl se jít domů za rodinou.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Tomski     před 9 lety 19.12.2014 12:08 |  
      0 0

      tak to prodloužení o půl rok tenkrát bylo gesto oboustranné...já bych ho tady taky rád, ale zase chápu, že mu nechceme nabízet stejně nebo víc jako měl do teď, když ti nikdo nezaručí, že zvládne zimní přípravu a zase chápu jeho, že v 29 nebude podepisovat horší smlouvu, když mu Slovan nabízí dardu a ještě je to jeho srdeční záležitost...

  9. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    moody     před 9 lety 19.12.2014 11:16 |  
    0 0

    Dobrotky škoda, Škoda dobrý!

  10. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    Heretic (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 11:50 |  
    0 0

    To jsem čekal větší vděčnost, když ho Slavia neodstřelila při jeho "pevném" zdraví. Ale asi to není překvapení.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Pava1     před 9 lety 19.12.2014 12:09 |  
      0 0

      Fořt končí ve Slovanu,tak jestli tam nebude nějaká dohodička

  11. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    Borris     před 9 lety 19.12.2014 12:13 |  
    0 0

    Co dodat? Necháváme si pláchnout jednoho z nejlepších stoperů naší ligy, který dokázal skvěle alternovat na krajním beku. A nemůžu se zbavit dojmu že svůj díl viny na tom nese vedení. Kdyby se s Martinem začalo jednat za včasu, věřím tomu že bychom ho udrželi. Každopádně Martin mi bude moc chybět, odchází v něm můj nejoblíbenější hráč ve Slavii. Moc jsem si ho oblíbil nejen za jeho fotbalové kvality, ale i za jeho velký charakter, to jak vždycky sympaticky mluvil při rozhovorech a i třeba za to, jak tehdy loni ve Znojmě nastoupil nedoléčený, což byla jen další ukázka jeho charakteru v situaci ve které jsme tehdy byly. Takže Martine ať se ti daří, ať ti hlavně pořádně drží zdraví a doufám že na nás budeš vzpomínat jen v dobrém!

    A jinak samozřejmě jsem rád že aspoň Škoďák prodloužil, vyrostl z něj náš velký tahoun a věřím že mu forma vydrží i na jaře!

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      lassiter     před 9 lety 19.12.2014 12:28 |  
      0 0

      A ty víš, kdy se s Martinem začalo jednat? Kmotrík má prostě peněz výrazně více a Slavia na Dobrotku prostě nemá, stačí si přečíst rozhovor s Kiselem.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        Borris     před 9 lety 19.12.2014 13:38 |  
        0 0

        Pamatuju si jak tady někdo v přibližně v půlce podzimu psal že potkal Dobrotku někde v nákupním centru nebo kde, že se s Martinem bavil a že sám Martin řekl, že mu Slavia zatím nenabídla prodloužení smlouvy.

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          kalex     před 9 lety 20.12.2014 16:34 |  
          0 0

          toto je nešvar, který se táhne se Slávií už z devadesátých let. Kvůli liknavému vedení šel do sralty Pavel Novotný, coby vicemistr evropy 96 a po něm Vlado Labant. Oba dva chtěli ve Slávii pokračovat, ale ti diletanti ve vedení se na ně vysrali. Chtělo by to kazacha a ten aby zaplatil Jana Říčku, coby sportovního ředitele s pravomocným dohledem na scouting

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          michsuc1     před 9 lety 23.12.2014 13:46 |  
          0 0

          to jsem byl já, potkal jsem se s ním v Letňanech. Tehdy moc nehrál, ptal jsem se proč a on se jen smál a tvrdil, že to je na trenérovi, ale už tehdy říkal, že mu nikdo smlouvu nenabídne a že ví že bude končit, o to větší jsem měl radost že potom začal hrát a docela dobře, no a nakonec to dopadlo jak dopadlo..

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Alanor (admin)     před 9 lety 19.12.2014 13:33 |  
      0 0

      Na mě taky Dobrotka působil sympaticky, ale o jeho charakteru bych pochyboval. Na Slovensku je za podvodníka, když dal gól rukou a nepřiznal se. Tuším, že to bylo i v ligovém finiši a dopomohl tím Slovanu k titulu.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        Navyseals     před 9 lety 19.12.2014 13:40 |  
        0 0

        on bude spíš vychytralej, ví jak mluvit, aby mu všichni žrali z ruky

  12. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    tantalos     před 9 lety 19.12.2014 12:43 |  
    0 0

    Odchod pana dr. Dobrotky mě sice mrzí, na druhé straně bych se určitě nesnažil Slovan přeplatit. Dr. Dobrotka totiž může sehrát ve Slovanu úlohu lídra týmu, jakou má u nás Laty, a to je pro něj určitě důležitější.
    I když odhlédnu od jeho zdravotních problémů, do středu obrany bych si přál někoho mnohem pohyblivějšího, rychlejšího, na kraji zase nedokázal dostatečně podpořit útok.
    Forda mám velmi rád, ale na hrot máme hráčů dost. Především by měl dostávat šanci Červenka a chystat se na přesun do základní sestavy áčka Fotr, Kuchta a Batka.
    Co mě teď zajímá, je pozice Juhara - opravdu odejde, jak psal Spart? Balaje a Boudjemau bych asi ochotně uvolnil, ale snažil bych se získat Deliho a Hanouska (y) a levého beka.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      tantalos     před 9 lety 19.12.2014 12:45 |  
      0 0

      A co Škoďákův brácha?

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 13:12 |  
        0 0

        nějak mi to uniklo co o Juharovi psali ? Co další jména třeba z MB Mehanovič nebo druhý Vukadinovič, z Libe Mudra,Fleišman, T. Kučera Jihlava

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          AlesJa     před 9 lety 19.12.2014 13:14 |  
          0 0

          ještě třeba Holeš HK

          • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

            naplavnik     před 9 lety 19.12.2014 14:53 |  
            0 0

            Jj, toho jsem si taky všiml, jak hrála jednadvacítka. Ale jeden zápas jaro nedělá... :-)

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      klimi     před 9 lety 19.12.2014 13:22 |  
      0 0

      Kde psal kdo o odchodu Juhara? Nedovedu si představit, že by o něj měl snad někdo zájem! :O

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 15:02 |  
        0 0

        Chtěl ho Panathinaikos, když nevyšel Nivaldo:-)

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          fredydj (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 16:04 |  
          0 0

          Cože???? Tak to bych neotálel a Juhyho bych klidně pustil :)

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          klimi     před 9 lety 19.12.2014 16:12 |  
          0 0

          To jako opravdu? :D
          Tak to potom nechápu, proč jsme ho nestřelili...

          • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

            klimi     před 9 lety 19.12.2014 16:13 |  
            0 0

            I když si spíš myslím, že si z nás děláš legraci :))

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        martyni (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 16:30 |  
        0 0

        Taky by mi to prislo trochu divny.

  13. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    Travinho     před 9 lety 19.12.2014 12:45 |  
    0 0

    Ne, Martina ne, není mi dobře po těle :( Dneska jsem po přečtení informace mlátil v práci zoufalstvím do stolu. Jeden z mála fotbalistů v našem týmu a my jej necháme prchnout. Navíc při našem "přetlaku" na postu krajních beků.

  14. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    Eluin (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 14:36 |  
    0 0

    Inu, je to škoda. Za tu dobu u nás jsem si tohoto hráče celkem oblíbil.

    • Re: Kolář

      Borris     před 9 lety 19.12.2014 18:03 |  
      0 0

      Myslím že za tohle nikdo absolutně nemůže nadávat, že jsi sem tenhle odkaz hodil. Danovi Kolářovi upřímnou soustrast a přeju mu aby měl dostatek sil na to, aby tohle těžké období překonal a zvládl. Asi nikdo kdo něco takového nezažil, si neumí představit jak mu teď asi je! Takže hodně sil Dane!

      • Re: Kolář

        steev (přítel SN)     před 9 lety 19.12.2014 18:25 |  
        0 0

        Tereza byla kamarádova sestřenice,moc fajn holka.Upřímnou soustrast.

        • Re: Kolář

          Borris     před 9 lety 19.12.2014 21:34 |  
          0 0

          Tak tak, každého takového mladého života a skvělého člověka, je velká škoda. Rakovina je fakt hrozné svinstvo. Ještě jednou Upřímnou soustrast.

          • Re: Kolář

            Dobi     před 9 lety 19.12.2014 21:59 |  
            0 0

            I mě to chytlo u srdce. Tady jsou mimo mísu všechny bonmoty či naopak urážky, tady šlo o život s výsledkem = krutá porážka! Hodně síly a škoda mladého života...

    • Re: Kolář

      Travinho     před 9 lety 20.12.2014 01:17 |  
      0 0

      To je smutné. Ještě více mne šokuje několik zmínek v diskusi o tom, že umírá i Čišovský! Nevíte o to někdo víc? Snad je to jen fáma.

      • Re: Kolář

        bububu (přítel SN)     před 9 lety 20.12.2014 02:43 |  
        0 0

        Slyšel jsem z druhé ruky od kamaráda, že Čišovský teď kope za Pacov, což je vesnice u Říčan...co je na tom pravdy nevím, každopádně Pacov vždy hrál snad největší prales.

  15. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    zeleznik2     před 9 lety 19.12.2014 16:51 |  
    0 0

    Jak to vyjádřili kolegové veliká škoda, že odchází, kdyby Martina netrápili časté zdravotní obtíže, tak by to byl jeden z nejlepších obránců ligy, rozhodně je to pro nás veliká ztráta, nejen výborný stoper, ale i slušný pravý bek, teďka máme jen Mikulu a duo Nitrianský a Dostál, takže vlastně jen Mikulu.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      belmis (přítel SN)     před 9 lety 20.12.2014 19:34 |  
      0 0

      Já zase moc optimismus z Mikuly nesdílím. Myslím, že je horší než Juhar. Je to asi velký bojovník, ale z toho, co jsem viděl, se mi zdá, že jeho limity nebudou výrazněji jiné než u Dostála. Byl bych rád, kdyby mě překvapil a podával dobré, ne jen bojovné výkony. Moc tomu ale nevěřím.

  16. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    fredydj (přítel SN)     před 9 lety 20.12.2014 12:02 |  
    0 0

    Tak o Damienovi se pry jeda(kornejev),ten levej bek pry vypada dobre.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Navyseals     před 9 lety 20.12.2014 12:08 |  
      0 0

      Jedná jako o odchodu nebo o domluvě a redukci platu? Ten Maďar by mě potěšil, asi nebude úplnej dřevák, když ho chtěli velkokluby.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        fredydj (přítel SN)     před 9 lety 20.12.2014 12:18 |  
        0 0

        O jeho srtrvani

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          afro     před 9 lety 20.12.2014 13:09 |  
          0 0

          Moc nevěřím, že zůstane, resp. si nemyslím, že by o něj měl MB kdovíjakej zájem.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      klimi     před 9 lety 20.12.2014 12:38 |  
      0 0

      Tak to jsou celkem pozitivní zprávy!

      Laťka nastavená Juharem není vysoko, takže se ani moc nedivím. Snad to vyjde a konečně budeme mít schopné krajní obránce.

  17. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    afro     před 9 lety 20.12.2014 13:06 |  
    0 0

    Odchod Dobrotky asi většina z nás čekala. Přeci jen nebyla jeho pozice v týmu kdovíjaká, 2/3 angažmá laboroval se zraněními a měl smůlu i v tom, že přišel do rozklíženého klubu. Je ale škoda, že jsme ho neudrželi, protože patřil rozhodně k tomu lepšímu čím aktuálně disponujeme. Sympaťák a jeden z mých oblíbenců...

  18. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    spino     před 9 lety 20.12.2014 20:43 |  
    0 0

    Když nepřijde ten investor, co kdybychom trošku vybrakovali Bohemku? Kvalita tam na některých postech je a cena by nemusela být vysoká. :)

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Radek097 (přítel SN)     před 9 lety 20.12.2014 23:01 |  
      0 0

      Koho by sis z Bohemky přál krom Nerada. V Dukle jsou ale kvalitnější hráči a cena? Logicky vyšší.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        spino     před 9 lety 20.12.2014 23:19 |  
        0 0

        Myslím, že mimo obranu, kterou Bohemka nemá dobrou, a útok (který nepotřebujeme) je kam sáhnout.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      LordEdmund     před 9 lety 21.12.2014 11:43 |  
      0 0

      U nich je hodně dobrej Rada a perspektivní, ale s velkým "?" ten Nerad.Ty bych oba bral, ale myslím, že Radu neprodají a už vůbec ne za cenu, kterou by mohla Slavia zaplatit v případě,že investor nepřijde.
      Několikrát se tu zmiňovalo jméno Deli. Sice jsem ho dlouhodobě nesledoval, ale v zápase se Slavii byl nejlepší na hřišti a v ještě jednom zápase za Příbram, který jsem viděl hrál hodně dobře. Má techniku, nebojí se útočit. Může hrát stopera, nebo def, záložníka, kde by byl určitě kreativnější,než Aldo. Co se týče Baeze, tak nevim, jeho pravidelné sbírání karet je pro Slavii hodně oslabující a ani při hře krom prvního zápasu nějak nepřesvědčil. Gecov odejde, tak budeme ještě někoho na DZ potřebovat.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        belmis (přítel SN)     před 9 lety 21.12.2014 12:34 |  
        0 0

        Mně se z Bohemky taky jednoznačně nejvíc líbí Rada, bohužel si o něm můžeme asi jen nechat zdát.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        klimi     před 9 lety 21.12.2014 20:21 |  
        0 0

        Ahoj,
        nemyslím si, že bychom potřebovali někoho místo Gecova. Máme Kodra, Salašovič hraje celkem slušně, vrací se Verner...

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Borris     před 9 lety 21.12.2014 12:13 |  
      0 0

      Z Bohemky bych bral dva hráče. Mikúše a Moravce.

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      spravnej_jezedak     před 9 lety 21.12.2014 21:55 |  
      0 0

      Mně by se zas hrozně líbil ten Trubač z Hradce.. Ale pochybuju, že bychom na něj měli peníze..

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        jarodo57     před 9 lety 21.12.2014 23:11 |  
        0 0

        Trochu bokem.Neví někdo co je s Naumovem?Kam se poděl?

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          spojka     před 9 lety 21.12.2014 23:35 |  
          0 0

          Na Maledivy, kope tam místní ligu

          • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

            fredydj (přítel SN)     před 9 lety 22.12.2014 08:44 |  
            0 0

            tak to se poděl teda hodně dobře :))

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Jiri1     před 9 lety 22.12.2014 12:51 |  
      0 0

      No Peřina je rozhodně kvalitní trenér , zná dobře poměry na Slávii, jen nevím jestli ta zatuchlina na Admiře mu bude sedět.
      Dobrotky škoda není, ten je sice nadprůměrným hráěem, ale už v listopadu se vědělo, že chce odejít a to nejen kvůli pnězům, ale i poměrům v klubu.Jeho některá vyjádření nesvědčí o tom , že by si náš klub příliš oblíbil.
      Posily pokud vyjdou a je to o penězích jsou zajímavé, jen mi furt uchází ten přehnaný zájem o Deliho, čtu to už na několikáté diskuzi
      Jinak všem pěkné vánoce a díky redakci za její práci.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        naplavnik     před 9 lety 22.12.2014 13:21 |  
        0 0

        Posilami jsou myšleni ten Maďar a Fin, nebo se předběžně ví ještě o někom dalším. I já přeji všem Slávistům hezké svátky!

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          AlesJa     před 9 lety 22.12.2014 13:55 |  
          0 0

          jako by jsi nezval jiřího, nic konkrétního neřekne

          • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

            AlesJa     před 9 lety 22.12.2014 13:56 |  
            0 0

            neznal

            • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

              naplavnik     před 9 lety 22.12.2014 15:08 |  
              0 0

              Vím, jsem nepoučitelnej, ale zkusit jsem to prostě musel... :-)

  19. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    jira123     před 9 lety 22.12.2014 13:46 |  
    0 0

    Ahoj lidi , byl se někdo podívat na ty dva tetovaný na tréninku ??Jak se jeví ?Mluvilo se o testu do konce minulého týdne .Taktéž by mne zajímalo zda se jedná Machovcovi

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      davy     před 9 lety 22.12.2014 14:23 |  
      0 0

      Tetovaný nebo testovaný? :-)

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        jira123     před 9 lety 22.12.2014 16:58 |  
        0 0

        Testovaný :-D

  20. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    Navyseals     před 9 lety 22.12.2014 17:21 |  
    0 0

    Mysliveček začne přípravu na Žižkově

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      fredydj (přítel SN)     před 9 lety 22.12.2014 19:18 |  
      0 0

      jen když ne za pošukem Petrželou

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        Navyseals     před 9 lety 22.12.2014 19:39 |  
        0 0

        Tak zase já mu rozumím, on asi nechce bejt jen tajtrdlíkem, kterej nechá ve svým týmu rozehrát hráče a klub si ho potom stáhne. On na tohle není zvyklej a s jeho egem to ani není možný přijmout.

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          gurman99     před 9 lety 22.12.2014 20:15 |  
          0 0

          tím spíš musíme ocenit 310 odehraných lig.min.Vernera

          • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

            Tomski     před 9 lety 22.12.2014 21:12 |  
            0 0

            kdyby byl Verner lepší než konkurence, tak hraje...

            • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

              klimi     před 9 lety 22.12.2014 21:17 |  
              0 0

              Spíš mě zaráží, proč si tam Petržela tyhle mladíky bere. Nebo ještě více, proč je pořád Petrželovi do Vlašimi posílá.

              • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

                klimi     před 9 lety 22.12.2014 21:19 |  
                0 0

                Samozřejmě mělo být "posíláme".

            • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

              gurman99     před 9 lety 23.12.2014 11:06 |  
              0 0

              Viděl jsi někdy ,co se v druhý lize hraje?
              To jsi čekal,že přijde Verner z juniorky a bude dělat v druhý lize kapitána?
              Kdo hned hrál v druhý lize,když přišel do dospělého fotbalu?
              Chce to trochu pokory.
              Někdy si udělej čas a jdi se na tu druhou ligu podívat.

              • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

                Tomski     před 9 lety 23.12.2014 14:04 |  
                0 0

                tak asi máš pravdu, že na druhou ligu nemá...

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      Matysek     před 9 lety 22.12.2014 21:07 |  
      0 0

      Salašovič pravděpodobně ve Vlašimi...

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        klimi     před 9 lety 22.12.2014 21:16 |  
        0 0

        Ajeje, že se vedení neponaučí...

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 9 lety 23.12.2014 10:41 |  
        0 0

        Proč do Vlašimi? Vždyť už tam je na tu pozici Verner, který stejně nehraje...
        Proč radši nezkusí Sokolov se Šmejkalem.

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          Matysek     před 9 lety 23.12.2014 12:09 |  
          0 0

          Jo to nevím, ale Verner tam je na hostování což by u něj nebylo, takže je vyšší pravděpodobnost, že by hral...

          • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

            klimi     před 9 lety 23.12.2014 12:16 |  
            0 0

            Jakože by Salašovič do Vlašimi přestoupil? To si opravdu nemyslím.

            • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

              Matysek     před 9 lety 23.12.2014 15:49 |  
              0 0

              nepřestoupí ale podepíše, pouze u nas neprodlouží smlouvu kvůli tomu, že nehraje tam kde by chtěl....

              • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

                gurman99     před 9 lety 24.12.2014 10:58 |  
                0 0

                No co je tohle za kecy?

                • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

                  Matysek     před 9 lety 24.12.2014 16:45 |  
                  0 0

                  Tvoje bába má kecy, jak jsem koupil tak prodávám... ;)

                  • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

                    gurman99     před 9 lety 25.12.2014 12:27 |  
                    0 0

                    blbec

        • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

          Travinho     před 9 lety 23.12.2014 14:08 |  
          0 0

          Ono je to hlavně otázka toho, kde hráče chtějí. Kdyby jej chtěl Sokolov, tak by šel nepochybně tam, ale evidentně tomu tak není.

  21. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    knl66 (přítel SN)     před 9 lety 23.12.2014 02:43 |  
    0 0

    Hezké Vánoce všem slávistům!
    Přeji vám všem - příznivcům červenobílých barev - abyste nadcházející sváteční dny prožili v klidu, radosti a pokoji. Prožijte Vánoce mezi svými blízkými, mezi lidmi, co vás mají rádi a které máte rádi vy. Ať jste vy i lidé kolem Vás zdraví, šťastní a spokojení.
    Není jenom fotbal, jsou i jiné věci na světě.
    ...Ale stejně... Slavia olééééééééééé!!! :))

    • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

      bongor     před 9 lety 23.12.2014 10:39 |  
      0 0

      Kluci,přeju Vám krásné Vánoce a naší Slavii jenom samá vítězství.

      • Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

        vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 24.12.2014 08:27 |  
        0 0

        Nezbývá než souhlasit.

  22. Re: Martin Dobrotka odchází, Milan Škoda prodloužil smlouvu

    1rytir     před 9 lety 23.12.2014 11:45 |  
    0 0

    Přátelé těchto stránek, dovolím si Vám všem pořát klidné vánoční svátky a do nového roku především zdraví a štěstí, které, zdá se, budeme všichni potřebovat! A naší Slavii bych v roce 2015 přál klidné a bezstresové dohrání letošního ligového ročníku a takovou změnu vlastnické struktury klubu, která "nakopne" Slavii k bojům o titul a budoucím úspěchům v evropských pohárech!

  23. Krásné prožití Vánočních svátků

    Unionjack     před 9 lety 23.12.2014 14:09 |  
    0 0

    Přátelé Slávisti, rád bych Vám všem popřál klidné prožití svátků Vánočních a popřál vše nejlepší do nového roku. Ať se Vám všem daří a ať nám ta naše Slavia dělá co největší radost. Letos se asi dárečku od vedení v podobě nějaké té posily nedočkáme, ale to nám určitě náladu nezkazí. Už teď se těším na Silvestrovské derby. Ať žije Slavia!

    • Re: Krásné prožití Vánočních svátků

      travel (přítel SN)     před 9 lety 23.12.2014 15:40 |  
      0 0

      Všem příznivcům Slávie přeji šťastné a příjemné prožití Vánočních svátků,redakci navíc děkuji za tyto stránky. A Slávii přeji,aby se zbavila všech parazitů a pak bude určitě líp.

      • Re: Krásné prožití Vánočních svátků

        bongor     před 9 lety 23.12.2014 16:21 |  
        0 0

        Kalendář Vácha pokřtil společně s vnučkou výtvarníka Zdeňka Milera Karolínou. Na akci samozřejmě nechyběla ani Lukášova přítelkyně Markéta (27), jež v Nadaci Zdeňka Milera také působí.

        Kdo by chtěl pomoci dobré věci, může si kalendář vycházející v počtu tisíc kusů objednat na Facebooku Lukáše Váchy či na Facebooku Nadace Zdeňka Milera. ■

        Každého Slávistu jistě potěší jako vánoční dárek tento kalendář,který nafotil "český Beckham".Kupujte rychle, zbývá už jen posledních 999 kusů.

        • Re: Krásné prožití Vánočních svátků

          steev (přítel SN)     před 9 lety 23.12.2014 17:39 |  
          0 0

          :)