Fortuna liga

První jarní domácí zápas proti Teplicím

Los si se Slavií trochu zašpásoval, a tak hned v prvních čtyřech jarních kolech sehrají sešívaní zápas s týmem, který vede jeden z bývalých slávistických trenérů. Zítra přijde na řadu všeobecně spíše neoblíbený Petr Rada, tudíž se dá očekávat návrat vzpomínek na fotbal ze zajištěné defenzívy. Zápas, který začíná v 20.15, vysílá ČT.

Slavia zvládla první zápas nad očekávání. Po zejména v první půli velmi pěkném fotbalu, korunovaném třemi brankami, dokázala zaslouženě vyhrát na, řekněme si to na rovinu, horké půdě Liberce, který jistě bude tabulkou stoupat vzhůru. Chce se vzpomenout na drobnou paralelu z podzimu, kde přišla v úvodním zápase také překvapivá výhra venku, ale zatímco na Slovácku šlo o výhru čistě v rovině štěstěny, u Nisy šlo, jak již bylo řečeno, o výkon, směřující za třemi body od úvodních okamžiků. Slavii především výborně zafungovala ofenzivní čtyřka, a chce se věřit, že s postupem dalších zápasů se jejich sehranost, a tím pádem i kvalita ještě zlepší. Důležitým bodem budiž dle mého především odvaha, se kterou slávisté do zápasu vstoupí. Každý má jistě před očima bojácné zápasy z podzimu například proti Brnu či Hradci nebo v Budějovicích, které Slavii přinesly pouze 2 body. I dle předzápasových vyjádření je však namístě doufat, že tým ví, o co hraje, a pokusí se odrazit zítřejším zápasem třemi body za pohárovou účastí v další sezóně.

Soupeř, který bude stát na opačné straně s opačnými úmysly, by se dal zařadit s čistý svědomím do kolonky head or tails, neboli česky hod mincí. Teplice totiž za posledních několik týdnů či měsíců potkalo mnoho ran, přičemž tou nejčerstvější budiž překvapivý odchod Zdeňka Ščasného, kterého nahradil již jmenovaný Petr Rada. Nelze čekat, že by v době krátkého volna, které měl, nějak změnil svůj náhled na fotbal, a proto můžeme čekat, že Severočeši pojedou Slavii do Edenu znovu 'pozlobit', v překladu tedy bránit bezbrankový stav a doufání v nějaký náhodný brejk, tedy projev, který jsme museli jako fanoušci s hvězdou na srdci trpět takřka celou sezónu před dvěma lety. Ostatně u Teplic pak nepůjde o žádnou novinku, ony se tak na cizích hřištích prezentovaly prakticky vždy, lhostejno který trenér měl v ruce zrovna dirigentskou taktovku. Již tento podzim však tato taktika ne zcela vycházela. Ačkoliv tak v zápasech Teplic venku padl třetí nejmenší počet branek v lize, tým si připsal jen 4 body za 4 remízy, navíc krom Baníku přišly všechny s těmi nejslabšími týmy v lize. Navíc žlutomodří již nemohou počítat s brejkovým útočníkem Mahmutovičem, stejně jako pravděpodobně ještě nenastoupí pozdě se navrátivší z afrického poháru Litsingi, jehož místo zaujmul již v prvním kole bývalý divizní útočník Potočný. Navíc bude kvůli karetnímu trestu chybět hostům klíčový obránce Krob

Ačkoliv by to tak mohlo z předchozího odstavce vypadat, tak zítřejší zápas pro Slavii jistě nebude vůbec lehký. Přeci jen, kádr Teplic je stále i přes absence na českou ligu nadprůměrný, navíc výměna trenéra může i krátkodobě pomoci, hráči si nyní nemohou být ničím jistí, a musí bojovat o sestavu. Ostatně i zápas prvního kola teplických doma proti Baníku nepostrádal ze strany domácích kvalitu, připravili si dost šancí, leč proměnili pouze jedinou, což nakonec stačilo alespoň na nejhubenější výhru 1:0. Navíc Slavia stále ani zdaleka není v pozici, na kterou jsme byli zvyklí před lety, kdy vlastně krom těch úplně top týmů se dalo najisto počítat se třemi body. Stačí si jen vzpomenout na již zmíněné martyria z podzimu.

Zmiňovat vzájemné zápasy, to je po loňském zápasu v Edenu snad na hraně morálního kodexu slávisty. Každopádně krom loňské hrůzy Slavia na Teplice vždy doma uměla, pravidelně si připisovala vítězství. Poslední zápas na podzim byl prvním vystřízlivěním a příležitostí pro sundání růžových brýlí s červenobílým nádechem. I tento zápas by měl být varováním pro trenéra Beránka a spol., leč zítra se dá čekat zcela jiný zápas.

Zápas, který může Slavii nastartovat k úspěšné sezóně. Ani případná ztráta by sice tragédií nebyla, ale pokud chce Slavia skutečně zavítat do pohárové Evropy, měla by domácí zápasy zvládat.

Tip na sestavu: Hrubeš - Mikula, Bílek, Latka, Tamás - Deli, Hrubý - Vukadinovič, Kenia, Zmrhal - Škoda

kurzy bet365: 2.10 - 3.40 - 3.40

Komentáře (74)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    lassiter     před 9 lety 27.02.2015 15:01 |  
    0 0

    No tak snad nás Rada nepřijede "pozlobit" jako loni s Jihlavou...

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      zeleznik2     před 9 lety 27.02.2015 16:23 |  
      0 0

      taky doufám, že nás nebude zlobit a v klidu zvládneme tři důležité bodíky, protože pak zápasy s Plzní a Bolkou budou maso.

  2. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    Thane (přítel SN)     před 9 lety 27.02.2015 16:16 |  
    0 0

    Na zápas jsem velmi zvědavej..až na ten večerní termín teda..doufám že nastoupíme sebevědomě s cílem ovládnout a tvořit hru..na hru Teplic jsem taky zvědavej vzhledem ke ztrátám i trenérovi. Mám obavu že i s jeho připos*aným stylem může uspět vzhledem ke kvalitě hráčů..Dále jsem zvědavej na Latku jestli se už po podzimu dal konečně herně dohromady..

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      kalex     před 9 lety 28.02.2015 12:37 |  
      0 0

      Hlavně aby se dalo do kupy to teplické řeznické prase a začalo používat mozek. mám tak trochu velké obavy, aby nám nezprasil Keniu, když už nám dokázal zrasovat Damiena

  3. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    zeleznik2     před 9 lety 27.02.2015 16:22 |  
    0 0

    Těžký zápas, velký náš soupeř o páté místo. Pokud uspějeme, posuneme se před něj. Nemají sice už Mahmutoviče, ale i tak jsou velice silní, běhaví Afričané mohou naší obraně dělat velké starosti. První ze tří zápasů pravdy, následuje Plzeň venku a doma Bolka, krom Sparty a Jablonce nejtěžší možní soupeři, poté Brno venku. Sobota večer zrovna není top vhodný termín, ale s Bolkou a Brnem je to ještě horší pátek večer...tipnu, že neprohrajeme.

  4. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    marcocruz (přítel SN)     před 9 lety 27.02.2015 17:26 |  
    0 0

    Tak koho zprasí Matula tentokrát? Keniu?

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      klimi     před 9 lety 27.02.2015 17:51 |  
      0 0

      Já nevím, moc to zveličujete. Zapněte si někdy Anglickou ligu nebo třeba stačil včerejší zápas EL Feyenoord-AS Řím, řeže se to tam stejně, možná i více, jako nějaký Matula...

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        fredydj (přítel SN)     před 9 lety 27.02.2015 18:42 |  
        0 0

        Promin mozna se hraje dost tvrde ale ne tak zakerne jako to hovado z Teplic

        • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

          bongor     před 9 lety 27.02.2015 18:53 |  
          0 0

          To je rozdíl,řezat se a prasit.V té Anglii mají hráči na mysli,že proti nim stojí člověk,který si fotbalem vydělává stejně jako oni.

        • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

          klimi     před 9 lety 27.02.2015 19:05 |  
          0 0

          No ze včerejšího zápasu EL bych zrovna vybral tak 10 zákroků, které Matulu jednoznačně předčily...

          • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

            fredydj (přítel SN)     před 9 lety 27.02.2015 19:14 |  
            0 0

            Ja to myslel spis tak ze to nebyl jeho prvni takovej zakrok

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        Thane (přítel SN)     před 9 lety 27.02.2015 19:15 |  
        0 0

        V Anglii se to casto pomerne reze ale vetsina toho neni na hranici zraneni..i kdyz je pravda ze tam nepiskaj slapaky coz osobne tezce nesu protoze mi zakroky co muzou zranit protihrace vadej..

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      bongor     před 9 lety 27.02.2015 18:51 |  
      0 0

      To jsem chtěl napsat,Matula už má určitě své instrukce.MB musí už nyní přemýšlet,koho místo Kenii postaví příště,asi Boudjemu.

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        quelhar (admin)     před 9 lety 27.02.2015 20:05 |  
        0 0

        MB to ví a proto pro jistotu Keniu zítra nepostaví :o)

        • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

          fredydj (přítel SN)     před 9 lety 27.02.2015 20:36 |  
          0 0

          Ani nestras :)

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      Dobi     před 9 lety 27.02.2015 20:46 |  
      0 0

      No, přejme Keniovi obětavého Anděla strážného. Nadře se! I ten anděl! Myslím si, že rada Rady bude jasná. Přitom jsem nikdy nepatřil k odpůrcům Rady a jako správný Severočech mám i Tepličky v kousku srdce. Ale neměl jsem nikdy Ščasného (jeho roudničáctví přebíjí sparťanská minulost) ani Matulu ("vrah přichází večer") v lásce..

  5. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    PetCC     před 9 lety 27.02.2015 17:39 |  
    0 0

    Zápas proti Brnu nebyl vůbec bojácný. Já se na něj speciálně podíval asi po 2 měsících, protože jsem měl samozřejmě hodně špatný pocit z výsledku, ale zajímalo mě , jak to vypadá z odstupu.
    A byl to zápas, kdy jsme hráli velice aktivně, měli spoustu dobrých šancí, ale góly jen z pár nebezpečných situací dával soupeř. Řekl bych, že to byl něco, jako když Slovácko hrálo s námi.

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      Betynka58     před 9 lety 27.02.2015 22:32 |  
      0 0

      Teď čerstvě jsem ten zápas neviděl, ale co si pamatuji, tak po gólu Milana Černého se Slavia dost zbytečně zatáhla a až do konce první půle bylo Brno lepší. Rozhodly neproměněné šance na začátku druhého poločasu.

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        PetCC     před 9 lety 28.02.2015 10:20 |  
        0 0

        Já to viděl podruhý někdy v prosinci, takže detaily si taky už nepamatuju, ale určitě to od nás byl slušně zahraný zápas, jen jsme udělali moc individuálních chyb. Mimo jiné to byl první zápas, kdy Hrubeš udělal větší chybu.

  6. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    miru     před 9 lety 27.02.2015 17:52 |  
    0 0

    Proti Liberci nastoupilo 6 hráčů, kteří můžou hrát za reprezentaci do 21. Hrubeš, mikula, Fialka,Tamás,Hrubý ,Zmrhal
    což je velice dobrý vizitka.
    Proti teplícím bude pravděpodobně stejná sestava, až na jednu změnu vrátí se kapitán Lakta, pořád ale v sestavě 5 hráčů kategorie 92 až 95 což je půlka základní sestavy.
    Jsem za to hodně rád, že dáváme příležitost mladým hráčů. Jen taká dál.

  7. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    Mac     před 9 lety 27.02.2015 22:47 |  
    0 0

    Jestli opravdu Kenia nenastoupí (viz spekulace na ofic. webu), tak to bude velké oslabení. :-( Hlavně aby to nebylo nic vážného a dlouhodobého. Jinak dnešní výsledky nám moc nepomohly, doufal jsem v remízy.

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      rak (přítel SN)     před 9 lety 27.02.2015 23:40 |  
      0 0

      No, ani remízy. Dukla měla prohrát. Brabec nám vůbec nepomohl.
      Ale hlavně to musíme zvládnout zítra my.

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      bongor     před 9 lety 27.02.2015 23:46 |  
      0 0

      To by bylo špatný,ale zase ho nemůže zmrzačit Matula.Lepší je stát jeden mač,než celý jaro.

  8. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    jiras     před 9 lety 28.02.2015 08:29 |  
    0 0

    Neví někdo, kolik jsme to před těma 3 rokama za Radu zaplatili? Sám říká, že to bylo sakra hodně...

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      winter (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 09:12 |  
      0 0

      Někde se psalo že snad 5 mega.. úplně nesmyslná částka pramenící z toho že Řebíček ví o fotbale úplný h...

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      slaviator     před 9 lety 28.02.2015 11:52 |  
      0 0

      Prý pět mega, čemuž teda nevěřím... Ale určité to bylo víc než milion

  9. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    K-Method     před 9 lety 28.02.2015 10:25 |  
    0 0

    Což takhle si zajít připravit hlasivky před zápasem do haly na basketbalový zápas holek proti hradci? :) hraje se od pěti, tak to krásně vyjde...

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      bongor     před 9 lety 28.02.2015 13:01 |  
      0 0

      To mě nezajímá,protože holky nosí trenýrky,který veškerý pohled znehodnocují.
      Pamatuju na volejbal tak před 30 lety,to nosily vyšprajcovaný plavečkový kalhotky
      a ty se při každý smeči zařezávaly do příslušných partií.To byl sportovní zážitek!

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 17:35 |  
        0 0

        bangore, bangore a stihl jsi při tom sledovat i skore ? Ale je to tak, v těch trenýrkách vypadají fakt děsně, to musela vymyslet nějaká stará panna nebo feministka nebo nejspíš obojí v jednom.

  10. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    slaviator     před 9 lety 28.02.2015 11:51 |  
    0 0

    Tipuju 4:1!

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      vlk30 (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 12:18 |  
      0 0

      Po mém Nostradamovském fiasku proti LB se neodvažuji tipovat,každopádně vyhrávat doma je povinnost.

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 12:50 |  
      0 0

      Já tipuju 3:1. A minimálně dva góly z toho dá Škoda

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      Dareios     před 9 lety 28.02.2015 12:58 |  
      0 0

      It´s a payback time
      7:0 (Škoda 4x, Kenia, Zmrhal, Matula vl., při kterém vrazí hlavou do tyče a bude odnesen)

    • Re: Offtopic

      bongor     před 9 lety 28.02.2015 12:58 |  
      0 0

      Neporušila,tam se mluví o jednotlivých případech a oni to porušují pořád,každý rok.
      Takže j vidět,že rudá diplomacie funguje.

      • Re: Offtopic

        Tomski     před 9 lety 28.02.2015 13:19 |  
        0 0

        tohle už zavání mindrákem :-)

        • Re: Offtopic

          edenian     před 9 lety 28.02.2015 16:16 |  
          0 0

          Houby :-) Bongor proste dodrzuje program. Ja se na to dycky tesim. Neexistuje tema ktere by se nedalo programove zpracovat. Ale taky me nekdy prekvapi jak to jako navlikne.

          • Re: Offtopic

            Tomski     před 9 lety 28.02.2015 17:17 |  
            0 0

            :-D

        • Re: Offtopic

          bongor     před 9 lety 28.02.2015 17:18 |  
          0 0

          Měl bych mít mindrák z čeho?Z těch nekopů určitě ne.

      • Re: Offtopic

        slaviator     před 9 lety 28.02.2015 14:08 |  
        0 0

        Neporušila. Pokud jsou ztráty klubu během jednoho roku menší než pět milionů liber a vlastník klubu "přenese ztrátu do vlastního kapitálu", tak to nevadí. V praxi to pak funguje tak, že se vydají nové akcie. Je to vhodné pro třeba Abramobiče nebo šejka Mansoura z ManCity, kteří to tak také dělají...

  11. Loňská příšernost

    Mike     před 9 lety 28.02.2015 14:11 |  
    0 0

    http://fotbal.idnes.cz/fotbal-online.aspx?online=7080932

    Tak z toho ,,památného" zápasu zbyli jenom Škoda a Zmrhal v základu a nynější náhradník Dostál. Teplice mají většinu hráčů z loňska, ale na klíčových postech jsou oslabeni. Odešel Mahmutovič, Litsingi asi hrát nebude pro krátkou dobu po adaptaci po Africkém poháru a obránce Krob, který patří podle mě v lize k nejlepším na svém postu, je vykartovaný. A uvidíme, co udělá zima s Nivaldem.
    A vzhledem k další ztrátě Liberce se již snad tolik nebudeme bát pádu blíže k sestupovým příčkám, protože máme slušně nahráno. Takže vzhůru do boje o 5.místo, není důvod se o něj nepoprat.

  12. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    Karlsson (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 15:04 |  
    0 0

    Nevíte prosím někdo, zda se dá získat náhradní permanentku v případě ztráty, nebo mám smůlu a musím koupit novou?

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      edenian     před 9 lety 28.02.2015 16:12 |  
      0 0

      Kamila ti odpovi. Jiste dostanes duplikat.

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        Karlsson (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 16:23 |  
        0 0

        Psal jsem ji mail, ale tím se to asi nevyřeší dnes. Uvidím, co mi řeknou na pokladnách.

        • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

          edenian     před 9 lety 28.02.2015 16:48 |  
          0 0

          Ja tam jednou dorazil se starou permici. Rikam pustte me, mam stejny misto od zacatku Edenu a voni ze ne, prudili. Tak ja taky prudil a prudil, zavolali sefa, a ten mi asi uveril a pustil me turniketem na jeho univerzalni listek. Ale zpocatku opravdu nevypadali, ze to zkousnou.

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        edenian     před 9 lety 28.02.2015 16:43 |  
        0 0

        kamila.brejtrova@slavia.cz

        • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

          steev (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 16:59 |  
          0 0

          Podle mě by ti duplikát měli vystavit,ale obávám se že dnes to asi nepůjde. Prej nějaký technický problémy,píšou to na ofic.

  13. banik - sparta

    Kornovo     před 9 lety 28.02.2015 16:56 |  
    0 0

    co rikate na druhy nejvetsi zapas v nasi lize? milan a pavlenka ukazali velke veci, takhle se na rumuna musi. doufam, ze v derby predvedem podobny vykon jako banik

  14. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    podol (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 16:59 |  
    0 0

    Bongi, co říkáš Sp. a její remíze v Ostravě? A penaltě 2 minuty před koncem? Ač se trochu stydím, mám z té jejich remízy radost.
    Když to dokázala Ostrava, proč ne my?
    Podol

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      bongor     před 9 lety 28.02.2015 17:28 |  
      0 0

      To nemyslíš podole vážně,studem bych se propadnul,kdybychom s takovým ansámblem nevyhráli.
      Co říkám té penaltě?Že reprízu určitě uvidíme až budeme hrát na Letný.
      Spíš mě zaujalo rozhodování v první půli,kterou jsem viděl.Dvě neodpískaný ruce
      rudochů,neodpískání cca.5 faulů jejich veličenstev a na to následoval trestňák
      z 18 metrů proti Ostravě za úplně stejný přestupek.
      Skutečně,soudruh sudí se snažil jak moh,ale má výmluvu,že těm by nepomohly ani tři pencle.Já bych mu to omluvil.

  15. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    zeleznik2     před 9 lety 28.02.2015 16:59 |  
    0 0

    Tak Sparta mi udělala radost, ikdyž veze z Ostravy bod, přes vedení, Barošovy neproměnné šance a zahozenou penaltu v závěru, Plzeň, tak může poodskočit o tři body, no ještě, aby to večer kluci zvládli, budu tak maximálně spokojený....

  16. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    Tomski     před 9 lety 28.02.2015 17:17 |  
    0 0

    Někdo info o sestavě a zraněních ?

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      Alanor (admin)     před 9 lety 28.02.2015 17:26 |  
      0 0

      V sestavě by měly být dvě změny oproti Liberci, obě už tu, tuším, proběhly.

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        lassiter     před 9 lety 28.02.2015 17:29 |  
        0 0

        A zopakovat by to tedy nešlo, máme si to tu někde najít? :-)

        • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

          Tomski     před 9 lety 28.02.2015 17:32 |  
          0 0

          taky poprosím o zopakování...

          • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

            Alanor (admin)     před 9 lety 28.02.2015 17:36 |  
            0 0

            Tak už je chvilku před zápasem a snad Rada SN nečte, takže bude hrát Latka za Fialku a Piták za zraněného Keniu. Otazník visel i nad Vukadinovičem a Škodou, ale oba by měli nastoupit...

            • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

              lassiter     před 9 lety 28.02.2015 17:39 |  
              0 0

              No tak to doufejme, že to tu nečte, jistě by na nás během té hodiny navíc něco geniálního vymyslel :-) Kenii je škoda, snad to není nic vážného.

              • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

                Alanor (admin)     před 9 lety 28.02.2015 17:41 |  
                0 0

                Jasně, ale vždycky lepší sestavu nevypouštět s předstihem. ;) Nevím, co mu přesně je, ale měl zkoušet trénovat a nešlo to...

                • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

                  Kornovo     před 9 lety 28.02.2015 17:42 |  
                  0 0

                  to je pohoda, tak nam vydrzel jeden zapas

                  • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

                    bongor     před 9 lety 28.02.2015 18:48 |  
                    0 0

                    To jsme celý my,jak se objeví kvalitní hráč,tak je z něj za chvíli lazar,nebo přestoupí
                    někam jinam.Viděli jste někdo dneska mimo podola Ostravu?Štěpán jako pravý bek prvotřídní.Bránil,větral Costu.A u nás si nekopnul.

  17. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 19:14 |  
    0 0

    Tak jsem si řikal, že ty Slepice porazíme 3:1, ale bez Levana bych to viděl jenom na 2:1. Když už jsme u toho, proč neni při Levanově zranění v základní sestavě Boudjemaa?

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      Borris     před 9 lety 28.02.2015 19:21 |  
      0 0

      Protože prase Matula :-) ale ne taky jsem doufal že by mohl hrát Damien, když se Levan zranil. Snad to nebude nic vážného.

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        Kaston     před 9 lety 28.02.2015 19:23 |  
        0 0

        Já myslím, že se Damiena dočkáme, nejsem si úplně jistý jestli Karlos vydrží 90 minut v tempu.

        • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

          Borris     před 9 lety 28.02.2015 19:28 |  
          0 0

          No jo ale aby byl Damien aspoň vůbec na lávce. Mám dojem že v Liberci nebyl ani na lavičce ne?

          • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

            Kaston     před 9 lety 28.02.2015 19:30 |  
            0 0

            Tohle by měla být dnes lavička: Rakovan, Dostál, Fialka, Baéz, Boudjemaa, Prošek, Červenka
            A podle mě byl na lávce i v Liberci.

            • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

              Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 19:49 |  
              0 0

              Dvě střídání jsou myslim jasná: Piták a Vukadinovič nikdy neodehrajou celej zápas, takže tipuju, že během zápasu se dostanou na hřiště Boudjemaa a Prošek.

            • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

              Borris     před 9 lety 28.02.2015 19:58 |  
              0 0

              Já právě mám kámo takový pocit, že v Liberci nebyl ani na lavičce. Ale samozřejmě ruku do ohně bych za to zase nedal.

              • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

                Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 19:59 |  
                0 0

                Proti Liberci na lavičce byl, před chvílí jsem si to ověřoval na oficiálkách

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      Kornovo     před 9 lety 28.02.2015 19:29 |  
      0 0

      ze by na to bamien nemel vykonnost?

      • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

        Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 19:51 |  
        0 0

        Kdyby na to neměl výkonnost, tak by ho Beránek nedržel za ten plat v týmu.

  18. Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

    cindy     před 9 lety 28.02.2015 21:33 |  
    0 0

    Malá poznámka. V celém poločasovém studiu ČT nepadlo ani jedno jediné slovo o fatální chybě rozhodčího Zelinky při druhém gólu Teplic...
    Pro pány reportéry naprostá samozřejmost....Jaký rozdíl v podobě odpoledního komentu utkání OV vs SPA v osobě pana Vláška...

    • Re: První jarní domácí zápas proti Teplicím

      cindy     před 9 lety 28.02.2015 21:41 |  
      0 0

      výborně Zelinka....přehlédnutí jasné penalty po stažení Pitáka zezadu za dres...to nelze nevidět...