Fortuna liga

Slavia - Teplice 2:2

Slavia remizovala s Teplicemi 2:2, když se opět dvakrát trefil Milan Škoda. Slávisté dvakrát prohrávali, na 2:2 vyrovnali brzy, ale k většímu závěrečnému tlaku se nedostali.

Slavia - Teplice 2:2 (1:2)
Branky:
19. Škoda, 54. Grigar (vl.) - 12. a 23. Potočný 

Slavia: Hrubeš - Mikula, Latka, Bílek, Tamás (90. Boudjemaa) - Deli, Hrubý - Vukadinovič (70. Prošek), Piták (80. Červenka), Zmrhal - Škoda

Trenér Miroslav Beránek v týdnu postrádal v tréninkovém procesu hned několik hráčů, nakonec se však uzdravili všichni až na Levana Keniu. Toho nahradil na místě podhrotového hráče Karel Piták. Trenér hostů Petr Rada postavil velice ofenzivní sestavu, na pravého beka například postavil ofenzivního záložníka Jakuba Horu, do sestavy se mu vešli i dva útočníci, Roman Potočný a Franci Litsingi. Zápas začal celkem otevřeně, po rychlé akci Zmrhala hlavičkoval slabě Vukadinovič, na druhé straně to zkusil z větší dálky Vachoušek, Hrubešovu bránu minul. První větší šanci si vytvořili slávisté, hosté sice odvrátili roh, ale akce pokračovala a nakonec zblízka hlavičkoval v těžké pozici Škoda, Grigar skokem kryl. To na druhé straně plachtil vzduchem Hrubeš marně po střele Potočného z 25 metrů, která následovala po nedorozumění ve slávistické obraně. Slávisté mohli brzy vyrovnat, po akci středem měl Škoda míč už na dlouhou nohu a trefil jen vybíhajícího Grigara, o chvíli později hlavičkoval po rohu znovu Škoda ve výborné pozici těsně nad. Další standardka už ale znamenala branku, z hloubi pole centroval Hrubý a Škoda se tentokrát hlavou již nemýlil - 1:1. Hosté odpověděli dalekonosnou střelou, kterou Hrubeš vyrazil na roh. Ten hosté rozehráli nakrátko, míč při jejich akci sice možná opustil hrací plochu, jenže sudí nepískal a Potočný zakončil střelou pod břevno - 1:2. Sešívaní mohli opět brzy vyrovnat, po Hrubého centru z přímého kopu se k hlavičce dral Deli, ale míč dobře nezasáhl. V další velké šanci byl opět výborně hrající Škoda, zpracoval si centr z hloubi pole, výborně si povedl míč a z hranice vápna vystřelil, Grigar míč ztlumil, ani pořádně nevěděl jak. Pět minut před koncem poločasu střílel z přímého volného kopu Piták, Grigarovu bránu však těsně minul. Z ještě lepší pozice zahrával přímý kop Hrubý, střela se mu ale vyloženě nepovedla. Do poločasu ještě střílel Vukadinovič, Grigar s jeho pokusem problémy neměl, a Hrubý poslal v nastaveném čase míč vysoko nad.

Hned ve druhé minutě druhé půle Slavia kopala roh a po něm měla dvě velké šance, Grigar však hosty opět podržel při hlavičce Deliho, Zmrhalova zpětná přihrávka pak už k zakončení nevedla. O další dvě minuty později trefil Zmrhal prudkou střelou tyč, v další šanci pak prováhal dobrou pozici ke střele Vukadinovič. Další minuta a opět zvoní branková konstrukce, centr tečoval jeden z bránících hráčů a míč se snesl za Grigarem na břevno. Tlak Slavie byl drtivý, po standardní situaci hlavičkoval Latka, Grigar míč sebral. Od teplického brankáře se však štěstí odvrátilo v 54. minutě, Škoda opět trefil hlavou břevno, od něj se však míč odrazil do Grigara na zemi a odkutálel se za brankovou čáru - naprosto zasloužených 2:2! V 64. minutě se Slavia znovu dostala do vápna Teplic, Ljevakovič jasně zatahal Pitáka za dres, ale druhá žlutá pro záložníka Teplic ani penalta nepřišla. Naopak Zelinka tasil žlutou kartu pro protestujícího Vukadinoviče, ten tak bude Slavii v Plzni chybět. Po 70. minutě tlak Slavie na pár minut opět výrazně zesílil, v pokutovém území výborně bojoval Piták, nakonec se míč dostal ke Škodovi, ten ale tentokrát minul. V 80. minutě šly Teplice do brejku 4 na 2, nevyřešily jej však naštěstí dobře a Mikula zablokoval střelu na roh. V závěru to byly bohužel Teplice, které byly blíže brance, v 86. minutě střílel z přímého kopu Potočný, Hrubeš dobře vyrazil. Posledních pět minut hosté prozdržovali a zápas tak skončil nerozhodně 2:2, tento výsledek hosté slavili skoro stejně jako vítězství. Slávisté sice ztratili body, ale předvedli dobrý výkon.

Trenér Petr Rada hodnotil získaný bod takto: "Tak samozřejmě jsme věděli, že utkání bude hodně těžké, vstřelila venku tři branky. Směrem dopředu mají kvalitu. Chtěli jsme v první půli nejen bránit, tento poločas se nám podařil, měli jsme srovnatelné držení míče. Nepustili jsme Slavii do tlaku. Dali jsme dvě krásné branky Potočným, který tu je na hostování. Ukázal, že to je gólový hráč. Dvakrát jsme vedli, udrželi jsme poločas. Upozorňoval jsem, že Slavia směrem k tribuně Sever  vyvine tlak, což se stalo. Slavia hrála jednoduše, nakopávala míče do vápna a my jsme s tím měli problémy. V závěru zápasu jsme udrželi míč na křídlech a uspořili čas. Bylo to velmi zajímavé utkání podobně jako jedno odpolední. Hráči se vydali, hráli na maximum. Já jsem spokojen s bodem, kdo by nebyl. Nebyl to pro mě nijak speciální zápas, jen jsem se pozdravil s hráči soupeře. Ke Škodovi můžu říct jen, že mě mrzí, že takhle nestřílel branky před dvěma lety. Vyzrál, je pro Slavii klíčový hráč. Přeji mu, aby se mu dařilo."

Miroslav Beránek řekl k zápasu toto: "Myslím, že diváci viděli velmi atraktivní duel, čtyři krásné góly, množství brankových příležitostí. První gól jsme dostali po naší chybě z rychlého protiútoku. Vyrovnali jsme ze standardky. Dostali jsme druhý gól, který neměl platit. Ve druhé půli jsme se dostali enormní snahou do tlaku, vyrovnali jsme, ale kýžený vítězný gól se nám vstřelit nepodařilo. S výsledkem spokojeni nejsme, s výkonem dá se říci, že spokojeni jsme. Vytvořili jsme si opravdu spoustu šancí, hráli jsme na hranici možností, dvakrát jsme vyrovnali. Potvrzuje se, že tým jde nahoru, jsem rád, že to je vidět i na hřišti. Neodpískanou penaltu jsem viděl v televizi. Ať to posoudí ti, co o tom rozhodují, diváci si jistě udělali úsudek sami. Místo Kenii nastoupil Piták, který je trochu jiný typ hráče. Karel se vydal ze všech sil. Věříme, že Kenia pro zápas v Plzni již připraven bude. Škoda v přípravě pracoval fantasticky, teď se odměňuje, nejen že dává góly, ale vyhrává souboje, jeho procento úspěšnosti je skvělé. Co se týče reprezentace, musíte se zeptat Pavla Vrby. Fanoušci jsou skvělí, už v Liberci byli výborní. Za tuto remízu se jistě stydět nemusíme, byť jsme zklamaní z výsledku. Bylo vidět, že fanoušci ocenili dobrou hru týmu a vůli po vítězství. Jsem roztrpčený, že dvě klíčová rozhodnutí rozhodčího šla proti Slavii. Plzeň je ještě trošku jiný level než Liberec a Teplice, tam nemáme co ztratit, můžeme tam jen získat. Vyzkoušíme si tam, jaké to je hrát proti nejlepšímu v lize. Nemyslím, že Boleslav bude klopýtat celé jaro, na čtvrté místo to máme po dnešku pořád ještě docela daleko. Pro dramatičnost a zajímavost ligy je určitě dobře, že se bude bojovat i o tyto příčky. Přál bych si, aby se rozhodovalo jen na hřišti. Oproti podzimu a zápasu s Brnem se tým posunul, v atmosféře, v sebevědomí, v kvalitě. Nechceme ustoupit od vytváření brankových příležitostí. Zápasy jako ten dnešní se fanouškům musí líbit a věřím, že ten zápas ocení i nestranní lidé u televize. Viděl jsem zápas Baníku se Spartou, to bylo podobné, za jeden den se hrála v lize dvě taková utkání. Věřím, že základy naší hry se zpevňují, jsem rád, že se do týmu rychle zapracoval Tamás."

Komentáře (248)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slavia - Teplice před zápasem

    Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 19:50 |  
    0 0

    Vypadá to hodně nadějně - pokud dneska dáme ty Slepice, tak jsme na pátym místě o bod za čtvrtou Bolehlaví. A s tou máme vzájemnej zápas za dva tejdny na domácim hřišti. :)

  2. Re: Slavia - Teplice před zápasem

    pogin     před 9 lety 28.02.2015 19:55 |  
    0 0

    Proč pořád není ani na lavici Švec?

    • Re: Slavia - Teplice před zápasem

      pogin     před 9 lety 28.02.2015 22:23 |  
      0 0

      Celkove skoda ztraty, hrali dobre az na par vyjimek. Stejne jako proti Liberci se mi absolutne nelibil hlavne Deli, nevim co na nem Beranek vidi, ten nemuze def. halfa s takovou rozehravkou nikdy hrat.

  3. Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

    rek     před 9 lety 28.02.2015 20:30 |  
    0 0

    Deli Deli Deli, první gol jeho

    • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

      mpik     před 9 lety 28.02.2015 20:31 |  
      0 0

      Jednoznačně na vrub gólmana!!!

      • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

        kick_me (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 20:35 |  
        0 0

        spis si myslim, ze to jde za Delim, ktery hodne vahal s rozehravkou...a gol dal hrac, kterymu jste se tady smali :(

        • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

          no-nick     před 9 lety 28.02.2015 21:10 |  
          0 0

          Čistý svědomí Deli nemá, ale Karel nepodrzel

        • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

          Slawek     před 9 lety 01.03.2015 13:26 |  
          0 0

          Deli pravděpodobně a naivně počítal s tím, že Zelinka pískne, když "výhoda" nebyla využita. A Hrubeš, ten stál na malém vápně, když už s hrálo před šestnáctkou. To pak na míč nemohl dosáhnout.

    • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

      zeleznik2     před 9 lety 02.03.2015 16:54 |  
      0 0

      Já myslel, že to kopal Hrubý?jinak 80% gól Hrubeše, tak špatně se postavit, to má pak Potočný, lehkou pozici...

  4. Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

    Heretic (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 20:32 |  
    0 0

    Asi se máme začít modlit za brzké uzdravení a formu Berkovce, že? Druhý Karel mě svými fauly už také pěkně žere.

    • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

      Falk     před 9 lety 28.02.2015 20:43 |  
      0 0

      Co ta naše levá strana?

    • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

      Kornovo     před 9 lety 28.02.2015 21:09 |  
      0 0

      bez martina to nepujde, no. dnes mi pripada hodne spatny laty, s potocnym aspol. si nevi rady

      • Re: Slavia - Teplice 0:1 v 1. pol.

        Heretic (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:18 |  
        0 0

        To mi přišlo úplně naopak. Okopávaná, nadávaná, klučina úplně rudej. A pak už nebyl vidět (až na jeden trestňák).

  5. Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

    Borris     před 9 lety 28.02.2015 21:09 |  
    0 0

    No vážení, první gól jasně Hrubeše, to byl strašnej motýl. A dál. Chci vidět v kase už Berkyho. Je mi líto, ale Laty ten v jednom kuse fauluje, vůbec nestíhá a litá tam jak hadr na holi. Piták bohužel taky jen fauluje a ještě se od něho odráží balón jak od zdi. Tito tři hráči špaténka. Jinak druhý gól Teplic jasně podle mě neměl platit. Míč už podle mě byl celým objemem za čarou. Ale nic jedeme dál, musíme to otočit!

  6. Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

    Tom     před 9 lety 28.02.2015 21:10 |  
    0 0

    No teda pardon ale první gol je Hrubešův , stejně jako v Liberci .... Pomalý Piták , připosraná taktika ve 3 do vápna vzhůru na poháry

    • Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

      Heretic (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:16 |  
      0 0

      Ve 3 do vápna? to jsi koukal na útok Teplic asi..

    • Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

      Humessi     před 9 lety 28.02.2015 23:13 |  
      0 0

      jak můžeš kritizovat naší útočnou část, v útoku hráli výborně

  7. Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

    Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 21:10 |  
    0 0

    Přiznám se, že před zápasem jsem měl největší obavy z Litsingiho, ale zatim nám dává zabrat spíš ten Kim Čong Un z divize. První gól - 2x individuální chyba; nejdřív zbytečná ztráta míče Deliho, pak špatný postavení Hrubeše při střele. Druhej gól po přihrávce z autu. Z našich se mi zatim líbí aktivní Škoda. Karel Piták zatim nahrazuje Levana tak z 65% - neni to úplně ideální, ale na hřišti je taky platnej. Z obraných hráčů se mi dneska zatim líbí výkon Latky a Tamase.

    • Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

      Falk     před 9 lety 28.02.2015 21:14 |  
      0 0

      Zatím hrajeme dobře,druhý gól neměl platit,nejlepši Škoda,nehraje levá strana ,nestíhá Latka

      • Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

        Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 21:15 |  
        0 0

        Latka se 2x dobře vrátil a hraje hlavně dobře tvrdě. Ten Patockej z něj má podle rozhovoru slušný bobky :D

      • Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

        Betynka58     před 9 lety 28.02.2015 21:18 |  
        0 0

        Zmrhal zatím moc vidět není, ale na druhé straně se mi dnes ani moc nelíbí Vukadinovič. Naopak Hrubý s Delim celkem o.k.

  8. Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

    Betynka58     před 9 lety 28.02.2015 21:15 |  
    0 0

    První gól bych Hrubešovi ani tolik nevyčítal, zato před tím druhým gólem tu střelu, která šla skoro metr vedle, úplně zbytečně tečoval na roh.

  9. Re: Slavia - Teplice 1:2 po 1. pol.

    Kenny     před 9 lety 28.02.2015 21:18 |  
    0 0

    Jak proboha přišel MB na to že Deli může hrát defenzivního halva? Oproti buldokovi Baezovi tragedie. Na prvním gólu 50% podílu (Karel chytá míč na levé straně pravou rukou...)a jinak pomalá rozehrávka i pohyb.Jinak ta druhá branka možná ještě míč ve hře (při pohledu ze strany byla vidět čára celá ale důležitej je pohled shora).

  10. Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

    goop     před 9 lety 28.02.2015 21:36 |  
    0 0

    nemáte někdo link na přenos, kterej nepadá jako isport?

    • Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

      Fallen (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 21:37 |  
      0 0

      Řikaj, že to padlo na staďáku

      • Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

        goop     před 9 lety 28.02.2015 21:39 |  
        0 0

        OK, už to tam vidím. To sou nervy!

        • Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

          Falk     před 9 lety 28.02.2015 21:40 |  
          0 0

          Ať jde rozhodčí Zelenka do prdele

  11. Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

    mpik     před 9 lety 28.02.2015 21:40 |  
    0 0

    Super. Tak místo penalty a druhé žluté pro hráče Teplic vykartovaný Vukadinovič na Plzeň. Ale paní Damková si to jistě omluví!!!

    • Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

      goop     před 9 lety 28.02.2015 21:51 |  
      0 0

      Já to neviděl. Se to furt seká.

  12. Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

    jufoun (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:00 |  
    0 0

    Musím pochválit Hrubého za rozehrávaní standartek.

  13. Re: Slavia - Teplice 2:2 v 2. pol.

    rek     před 9 lety 28.02.2015 22:10 |  
    0 0

    Děkujeme pane Zelinka

  14. Re: Slavia - Teplice 2:2

    carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:20 |  
    0 0

    Dalo by se napsat, že až se rozhodčí v lize naučí správně pískat a (asi) se nebát Slavii písknout jasnou penaltu, tak se budeme prát o titul :). Jinak za bojovný a celkem i nebojácný výkon tleskám a věřím, že se někam posuneme.

  15. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Koky (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:21 |  
    0 0

    Po dlouhé době si myslím, že můžeme říct, že jsme po většinu zápasu viděli v Edenu kvalitní fotbal, na který se dalo relativně koukat. Tamás se pomalu oťukává a myslím, že ve druhé polovině jara bude hodně platným hráčem. Hodnocení Deliho, si myslím, budou hodně rozdílná. Je těžké jej komplexně ohodnotit, protože se dá říct, že jako defenzivní záložník směrem dozadu odehrál prakticky bezchybný zápas, co se týče hry dopředu, tak tam byl špatnej, ale rozhodně si nemyslím, že by to bylo horší než u Baéze a Deli k tomu dokáže přidát to obrovské množství vyhraných soubojů a moc mu nechybělo ani ke golu...Jak první poločas nebyla levá strana vůbec vidět, tak ve druhém to maximálně odčinila, už tomu chyběl jen gól, škoda že to tam Zmrhalovi nepadlo...Jinak se mi začíná líbit Hrubý, nejenže fantasticky kope s Tamasem standartky, ale dokáže potáhnout míč a hraje s hlavou nahoře. Jen tak dál! Jinak si myslím, že Damien měl přijít místo Pitáka už někdy v 65. minutě.
    Dá se říct, že jaké štěstí jsme měli minulý týden, tak tentokrát se od nás maličko odvrátilo.
    A na závěr hrubě ovlivnění zápasu v podání rozhodčí - neregulerní gol (ikdyž u toho se nedá rozhodčím moc, co vyčítat), penalta + vyloučení však zápas hrubě ovlivnilo, bohužel. Jinak Zelinka odřídil utkání relativně spravedlivě. Každopádně žlutá pro Vuka byla trošku do očí bijící, ta pro Pitáka byla zasloužená a tolik nevadí, snad se dá do pořádku Kenia

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:24 |  
      0 0

      Taky jsem myslel, že místo unaveného Pitáka tam dá Boudjemu a on tam nasadí nezkušeného Červenku, občas to střídání trenéra nechápu.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Kenny     před 9 lety 28.02.2015 22:57 |  
        0 0

        Myslím že střídat podle podílu zkušenosti moc nedává smysl.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      bongor     před 9 lety 28.02.2015 23:07 |  
      0 0

      Jak tady čtu hodnocení,tak se mi zdá,že Koky je tak nejblíž mojemu názoru.Hrubeš
      góly nezavinil,Latka nehrál špatně,v obraně se mim moc nelíbil Mikula.Tamás bude dobrej,má rychlost,sebere hodně balonů.Piták nic moc,Hrubý výborný centry.
      Deli výborně brání a hraje hlavou,ale ta jeho rozehrávka,to je bída.Škoda 5 gólů ve 2 zápasech,to mluví samo za sebe.MB,to postavení Červenky jsem moc nepochopil,když mu na lávce sedí Damien.Rozhodčí nás poškodil,ale ne schválně,není to ten typ Patáka,naschvály nám nedělá.Celkem to byl výbornej zápas,zajímavá podívaná,mnohem lepší úroveň než odpolední mač.Ten Potočný,to mně připadá jako nějaké vzepětí,asi euforie,že ho vytáhli o 2 třídy výš,myslím,že mu to dlouho nevydrží.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Humessi     před 9 lety 28.02.2015 23:19 |  
        0 0

        Zelinka že není ten tip? Pro mě je to teda stále ta nejhorší trojice: Paták, Zelinka, Kralovec a občas Franěk. Nikdo jinej mi nevadí.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Pepino44     před 9 lety 01.03.2015 00:14 |  
      0 0

      Tak naprosto souhlasím s příspěvkem Kokyho,přesně takto jsem to viděl i já. Jako jeden z mála také ocenil hru Deliho. Mně se také jeho výkon líbil. Jeho kritici si asi nevšimli toho,že snad neprohrál jedinou hlavu. Pravda,jeho rozehrávka není nejlepší,ale počet vyhraných soubojů toto převyšuje. Je zajímavé,že ve Slávii se na auty většinou nabízejí hráči,kteří potom ne dobře přihrávají. Před tím to byl Gecov,nyní zase Deli. K sudímu Zelinkovi. Ať pískal jak pískal - hrubě ovlivnil výsledek zápasu. Nevšiml si autu po kterém potom padl gol ač stál na rohu velkého vápna na straně balonu. Pomezní to skutečně nemusel vidět,protože to měl vlastně přes celé hřiště a ještě kryté konstrukcí. Hlavní to ale vidět měl. Jako další potom neodpískanou penaltu za jasné stažení Pitáka ve velkém vápně. Asi si vzal k srdci vyjádření Pelty v televizi,že faul to sice byl, ale odpískáním by byl ovlivněn vývoj zápasu (komentář při LM).

  16. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Heretic (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:25 |  
    0 0

    Zelinka je jeden z těch nejhorších sudí, ale nikdy u něj nevidím snahu poškodit. Prostě je jen levej. Jen dnes Karel odpuštěná druhá žlutá, mrtvej gól, nepísklá penalta, asi 4 příležitosti dát Latkovi žlutou-místo toho ani faul. Spoustu drobných faulů nepísknuto.. Zápasy s ním nejsou nudné. :-)

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      goop     před 9 lety 28.02.2015 22:32 |  
      0 0

      Souhlasím, nepřesnej byl na obě strany. Jak tepličáky žlutil v první půli a nám nic, za to jsme ho mohli mít rádi. Penaltový zákrok jsem díky kvalitní službě isport, neviděl. Tak nemůžu soudit.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:47 |  
      0 0

      Tak nějak jsem jeho pískání viděl i já

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Virgil1956     před 9 lety 28.02.2015 23:01 |  
      0 0

      Zelinka prostě tak píská, hodně to pouští, takže Latkovi se pod ním hraje dobře, může to brousit. Já už jsem tady několikrát psal, že kvůli sázení sleduju rozhodčí už léta poctivě a vedu si záznamy a Zelinka patří naopak k těm nejlepším sudím, dělá sice chyby jako každej člověk, ale vždycky píská rovinu. V dnešním zápase druhý gól Teplic jde na triko aistentovi, tady hlavní sudí musí dát na jeho názor, co se týče penalty, když se podíváš na záznam, prostě to vidět nemohl, viděl jen záda Ljevakoviče a jak Piták rozhodil ruce a padl k zemi. Zase mu mohl pomoci ten samý asistent, který má na svědomí druhý gól Teplic, ale ten asi Slávii moc rád nemá :)

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 23:12 |  
        0 0

        Kterej to byl asistent? Ten plešatej, nebo ten blonďák?

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Kenny     před 9 lety 28.02.2015 23:20 |  
        0 0

        Po zápase ukazovali že měl asistent při tom faulu na Karla ve výhledu tuším Vukiho. A ta branka Teplic, no bylo to na druhé straně na diagonále rozhodčího, to taky těžko mohl asistent vidět.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Heretic (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 23:34 |  
        0 0

        že to neviděl je jeho chyba!

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 00:40 |  
          0 0

          Souhlasím, podle mne nemůže být pro rozhodčího omluvou, že měl špatný výhled.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Virgil1956     před 9 lety 01.03.2015 07:28 |  
          0 0

          Sorry, ale nemáš pravdu. Rozhodčí se na útočné polovině pohybuje správně spíš na levé straně, protože pravou mu částečně pokryje asistent. Byl trochu vlevo a byl správně blízko celé situace, co jiného má při soubojích v šestnáctce dělat. Ono je snadné říct, že je to jeho chyba, že to neviděl, ale možná chceš od rozhodčích, aby měli nadpřirozenou schopnost dopředu vědět, v jakém úhlu by měli stát, případně aby každou situaci viděli ze všech úhlů, což jaksi není v lidských možnostech.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Heretic (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 09:25 |  
            0 0

            Popisuješ to pěkně. Ale z principu, když udělá rozhodčí chybu, tak se z toho nemůže vymluvit.

            • Re: Slavia - Teplice 2:2

              Kenny     před 9 lety 01.03.2015 12:06 |  
              0 0

              To máš pravdu, z principu je to jeho chyba. Ale teď si tam stoupni místo něj a řekni kde měl v této herní situaci stát? Nesmí překážet hráčům, ale má být dostatečně blízko, být schopen reagovat na rychlý protiútok, pohybovat se účelně a být schopen předvídat vývoj hry. A hlavně má mítvšechno pod kontrolou. Prostě myslím, že tohle všechno fyzikální a geometrické zákony nedovolej.

  17. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 22:36 |  
    0 0

    Druhý poločas jsme začali ve velkym tempu, což po několika šancích a nastřelených tyčkách vedlo až k vyrovnání. Ke konci zápasu už nám trošku docházeli síly. Co se týče jednotlivých hráčů:
    Hrubeš - v první půli chyboval před prvnim gólem, v druhym poločase už skoro žádnou práci neměl, ale při tom přímáku Teplic nás svym zákrokem podržel
    Mikula - mi přišel spolehlivej, v momentech kdy jsme měli tlak zůstával jako poslední hráč vzadu a teplický odkopy a pokusy o protiútok si dokázal ohlídat
    Bílek - vytknul bych mu tu situaci, kdy si nechal odkopnout před odkrytou bránou míč tim teplickym kim čong unem. Kdyby šel okamžitě do skluzu, tak by poslal míč do brány a ten Potočný by si ani neuprdnul.
    Latka - mě se jeho výkon líbil. Kim čong una tam dobře valchoval a ještě ho vždycky seřval. Dokáže si sjednat respekt.
    Tamás - v druhym poločase ukázal, že je to moderní bek. Podporoval útok, je rychlej
    Deli - V prvnim poločase chyboval před prvnim gólem, kdy zbytečně ztratil balon, v druhym poločase se mi naopak líbil. V defenzivě bezchybnej, perfektní hra hlavou, dokáže číst hru soupeře. Horší je akorát jeho rozehrávka. Někdy zbytečně riskuje, nebo naopak váhá. V celkovym měření je to ale pro mě nadprůměrnej hráč, kterej ještě půjde nahoru a má i lepší postavu než Aldo.
    Hrubý - kvalitně rozehrával standartky, dnes podal lepší výkon než minulý týden proti Liberci
    Zmrhal - v prvnim poločase neviditelnej, v druhym už to bylo mnohem lepší. Nastřelil tyčku a jako vždy byl plný energie až do konce zápasu. Co se týče fyzičky, je to v tomhle ohledu asi náš nejlepší hráč.
    Piták - Keniu nenahradil plnohodnotně, ale i tak patřil k našim lepšim hráčům. Po zákroku na něj jsme měli kopat penaltu, nevim proč Ljevakovičův faul ten Vin Diesel, co to dneska pískal, neviděl.
    Vukadinovič - předvedl mnohem slabší výkon, než proti Liberci. V druhym poločase nebyl moc vidět.
    Škoda - má reprezentační formu, dnes opět dva góly. Ze všech našich branek vstřelených v této sezoně vstřelil 50% Milan, na jaře zatim vstřelil 100% našich gólů. Momentálně je pro nás nenahraditelnej.

    Proti Plzni se kvůli 4 žlutym kartám budeme muset obejít bez Pitáka a Vukadinoviče. Piták jí dostal zaslouženě, jeho faul na Litsingiho byl dost ostrej. Za co ji dostal Vukadinovič nemam tušení. Každopádně - proti Plzni snad už bude připravenej Kenia a Vukadinoviče asi nahradí Prošek, kterej mě svym výkonem dneska vůbec nezaujal. Bude to každopádně příští týden zajímavej zápas.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      no-nick     před 9 lety 28.02.2015 22:40 |  
      0 0

      Mohl by i Damien, ale to mám asi MB nedopreje...

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 22:41 |  
        0 0

        Taky bych tam radši viděl Damiena než Proška.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:10 |  
          0 0

          Ten Prošek byl dobrej tenkrát proti Plísni,ž na to že nedal jasnej gól,ale od té doby nic.Včera jako by tam nebyl.Určitě bych radši viděl Damiena.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:50 |  
      0 0

      Když nebude Kenia ani na Plzeň, dal bych jednoznačně místo Pitáka Boudjemu, ale on to stejně Beránek vymyslí jinak

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 22:54 |  
        0 0

        Pokud by proti Plzni Levan ještě nemohl hrát, tak nejhorší možná varianta by byla, kdyby MB dal na podhrot Hrubýho, místo Vukadina na kraj Proška a na postu Hrubýho by nastoupil Baez, takže bysme hráli na 2 DZ, jako na začátku sezony. Vzhledem k síle Plzně se obávám, že by tato varianta sestavy mohla pana Beránka skutečně napadnout.

  18. Re: Slavia - Teplice 2:2

    no-nick     před 9 lety 28.02.2015 22:38 |  
    0 0

    Asi budu v menšině, ale mně se Deli líbil. Takovej Tavares, žádnej plasan, umí i světě div se kličku... Škoda teda ze ztráty na pulce při prvním golu. Ale je to dopředu nejschopnejsi DM po Petrakovi. Gecov ani Baez ani po kotníky.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:57 |  
      0 0

      Navíc Deli potřebuje čas, aby se sžil s mužstvem a Tamas samozřejmě taky.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Kenny     před 9 lety 28.02.2015 23:02 |  
      0 0

      Vidíš jak se názory mohou lišit. Já zase viděl dopředu vždycky dlouhé váhání a zbytečné vedení míče místo rychlé rozehrávky kterou má Baez z jedný excelentní.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Travinho     před 9 lety 01.03.2015 10:46 |  
      0 0

      To snad ne. Pokud tohle čte Aldo, tak se musí urazit. Deli snad nedal jediný dobrý míč dopředu a první gol jde jasně na jeho triko.

  19. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Betynka58     před 9 lety 28.02.2015 22:39 |  
    0 0

    Dnes sehrála Slavia dost smolné utkání, ovšem já jim tentokrát vzhledem ke kvalitnímu výkonu ztrátu dvou bodů rád odpustím. Nicméně si myslím, že s Keniou by byly tři body tutově doma. Škoda, ale nevadí, pokud hráči vydrží v tempu nastoleném v prvních dvou kolech, tak je poháry neminou!

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:12 |  
      0 0

      Opravdu výkon hodný Slavie.Celkový dojem 5,8 technické provedení 5,4

  20. Re: Slavia - Teplice 2:2

    stromovous (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 22:47 |  
    0 0

    Hrubes - 4-
    Mikula - 5
    Bilek - 5+
    Latka - 4
    Tamas - 6
    Hruby - 5
    Deli - 3
    Vukadin - 5-
    Pitak - 5
    Zrmhal - 5
    Skoda - 8

    Kez se dockame chvile, ze se uzdravi Berkovec. Deli zacal zacal hrozne, ale na konci to uz docela slo. Neskutecne chybel Kenia, muj oblibenec Pitak se dostaval do dobrych pozic, avsak finalni faze spatenka, minimalne z jedne takove prilezitosti by Levan asi vytezil gol Slavie. Radost man z kraju obrany, nejedna se o mistry sveta, avsak v porovnani s kombem Nitrak Juhar se to neda srovnat.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 22:49 |  
      0 0

      Deli nebyl nejhoršim hráčem na hřišti

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:14 |  
        0 0

        To zdaleka ne.

  21. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Dresco     před 9 lety 28.02.2015 22:49 |  
    0 0

    Smula s teplickym golem a penaltou, ale stava se to...ale libi se mi, jak hrajeme a mam osobne vetsi radost s dnesniho bodu nez treba ze tri bodu na Slovacku. Verim, ze tentokrat to nedopadne jako na podzim, ze po kvalitnim startu prijde pokles, protoze tentokrat jsou ty vysledky podlozeny dobrym vykonem, nejsou to zadne haluze...

  22. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 22:50 |  
    0 0

    Tak na webu synotligy je bohužel náš druhej gól napsanej, jako vlastní Sáblíka :(

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Dresco     před 9 lety 28.02.2015 22:54 |  
      0 0

      tak dalo se to cekat, mic nesmeroval do brany od Skody ve chvili, kdy si ho tam srazil...

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 23:02 |  
        0 0

        Tak má aspoň asistenci :)

  23. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Faltak     před 9 lety 28.02.2015 22:53 |  
    0 0

    Nakonec dobrý bod,hrál se zajímavý fotbal .Ze Slavie zaslouží pochvalu Škoda a velmi se mi líbil Hrubý.Obrana velmi slabá a katastrofický Deli , od kterého se míče odráží na všechny strany o přihrávce se nedá mluvit.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 00:46 |  
      0 0

      Ohledně Deliho vůbec nesouhlasím, dnes se mi líbil o sto procent více než v Liberci.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:18 |  
        0 0

        Asi máme zase nového otloukánka.Bez téhle role nemůže náš ansámbl a to hlavně divácký ,vůbec existovat.Jó zlaté doby Huba,to se to kritizovalo,potom se to trošku rozložilo a nyní zase nová naděje ,Deli.Až když Hub odešel,tak se ukázalo,jak nám chybí.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          PetCC     před 9 lety 01.03.2015 10:18 |  
          0 0

          Co Hubáček, tohle Bejbl jak vyšitej. Ten taky uprostřed všechno oběhal, nikoho zadarmo dál nepustil, ale pak míč blbě přihrál. To bylo před těmi 20 lety naštvaných diváků, co volalo Bejbl ven!
          No snad se Deli v té rozehrávce uklidní, bude přesnější a nebude zbytečně riskovat v nebezpečné situaci, tak jako to udělal před prvním gólem.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Kenny     před 9 lety 01.03.2015 12:13 |  
            0 0

            Jenže Bejbl byl jak píšeš skutečně všude. Kdežto Deli se stáhl před vápno a tam stínoval a vyčkával. Souboj o míč ve středu hřiště jako by mu nic neříkal. On ten Deli nemá tu rozehrávku až tak hroznou, jen mu to dlouho trvá a brzdí rychlý přechod. Myslím že hraje kvůli výšce a tudíž hlavičkovým soubojům.

  24. Re: Slavia - Teplice 2:2

    vizzir     před 9 lety 28.02.2015 22:54 |  
    0 0

    Hlavne at se ted nezrani Skoda, to je takova slavisticka chutovka... Co je Keniou? A Svecem?

  25. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Sartorius     před 9 lety 28.02.2015 23:05 |  
    0 0

    Vůbec nerozumím některým kritikám. Já jsem měl po dlouhé době zase pocit, že koukám na starou dobrou Slavii - kompaktní výkon s plným nasazením a výbornými individuálními výkony. Čert vem tři body, čert vem Zelinku, zase mám z kluků sešívanejch radost a jestli budou hrát takhle dál, nemám strach o budoucnost!
    Vynikající Tamás, Škoda bez komentáře a za výkon ve druhém poločase si zaslouží pochvalu i Deli - měl velké množství sebraných balonů a až mu Míva vysvětlí, že by to měl hrát z první, bude ještě lepší.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 23:08 |  
      0 0

      Z hry týmu mam taky dobrej pocit. Když to porovnám s minulou sezonou, tak ten pokrok je skutečně obrovskej.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Sartorius     před 9 lety 28.02.2015 23:15 |  
        0 0

        Dobrej pocit ještě umocněnej plichtou rudejch kašparů. Já mám hezkou sobotu :-)

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Nosorozec     před 9 lety 28.02.2015 23:21 |  
          0 0

          Sparta ten titul letos nedá, Plzeň je mnohem silnější.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Sartorius     před 9 lety 28.02.2015 23:25 |  
            0 0

            Taky si myslim. Navic si dovedu predstavit, ze skončí až třetí, protože Peltonenova loajalita vůči Křetínskému už taky není taková, jako byla...

            • Re: Slavia - Teplice 2:2

              bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:22 |  
              0 0

              To spíš je servilita ,než loajalita.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:21 |  
          0 0

          To ještě bída může děkovat za ten bod bohu.Když srovnám včerejší výkony obou nesmiřitelných rivalů,tak je výsledek jasně v náš prospěch.

  26. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Thane (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 23:14 |  
    0 0

    No co bych to nepriznal..jsem nadsenej. Naposledy jsem byl takhle nadsenej po liberci na podzim ale tohle byla podle me parada..zadnej priposranej fotbal aktivita sance goly..nevyhrali jsme ale na tenhle fotbal ja bych chodil 100x radsi (i kdyz se nevyhraje) nez napr. na Radovy otresny vyhry (a ze jich moic nebylo)..a to kdyby moh hrat Kenia..moc se nechci vyjadrovat k rozhodcimu (kteryho jakoho jednoho z mala v lize docela uznavam) uz proto ze jsem vetsinu spornejch situaci moc nevidel. S vyjimkou toho autu pred golem o kterym jsem presvedcenej ze byl agol platit nemel ale kdovi (este jsem to nevide)..Zpusob jakym jsme teplice v druhy puli nepustili pres pulku byl ohromujici, vypovida to o praci nasi zalohy kterou povysuje proti jake zaloze nastoupila..a to je Deli na rozehravku k nicemu (cest vyjimkam, kterych nakonec prece jen par bylo) a Pitakovi se taky moc nedarilo (mi prislo). Jen houst a vetsi kapky!!! A Milan je pane borec..predpokladam ze v rozhovoru se zase dozvime ze ta meta je porad daleko :D

  27. Re: Slavia - Teplice 2:2

    rybka     před 9 lety 28.02.2015 23:24 |  
    0 0

    Nezlobte se na mě ale dnes jsem po dlouhé době opět viděl Slavii,která chtěla hrát pohledný fotbal.Zatím jsem četl jen co kdo udělal špatně.Po dnešku jsem opět hrdý na to,že jsem Slavista.A ještě dávám velké plus Švancimu,který opravdu patří mezi suveréně nejlepší hosty ve studiu fotbal.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      tantalos     před 9 lety 01.03.2015 00:25 |  
      0 0

      Tak k tomu Švancimu - teď jsem si to pustil znovu a musím bohužel říct, že si dával strašně záležet na tom, aby Zelinkovu špínu ospravedlňoval. Je zřejmě placený za to, aby ze soudcova svinstva dělal zásluhy. Podle mně je to hajzl.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        rybka     před 9 lety 01.03.2015 00:54 |  
        0 0

        Tantalosi,Vaše příspěvky čtu s chutí a nebudu se s Vámi přít.To,že Švanci musí držet basu s televizí a potažmo svazem je jasné každému.Dnes ty momenty byly opravdu těžké na rozhodování.Bohužel jako většinou byly rozhodnuty v neprospěch Slavie ale to není až takové překvapení.Podle mě fotbalu rozumí a určitě bych našel jiné experty na spolukomentování.Je to ale můj názor a Vám ho nevnucuji.Já dnes viděl opět Slávii pro kterou stojí za to se hádat s fanoušky jiných týmů.A věřte tomu,že tady moc spolubojovníků namám.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          PetCC     před 9 lety 01.03.2015 10:27 |  
          0 0

          Švancara řekl jen pravdu, že když je mezi míčem a čárou z pohledu z boku mezera, že ještě míč nemusí být v autu. Ovšem z toho záběru ten aut nemohl posoudit na 100 procent, protože ten míč byl ve svém nejvzdálenějším bodu tak krátce, že to kamera při 25 snímcích za sekundu zkrátka není schopna přesně zobrazit.
          To byl lepší ten záběr zeshora a podle toho, co jsem viděl v reálu a co potom ze záznamu, tak míči mimo hřiště dávám 90 %. Takže jistotu nemám, tu by mohl mít jen ten, kdo dobře vidí a seděl někde na úrovni brankové čáry.
          Mimochodem, právě kvůli tomu, že při pohledu z boku musí být při míči v autu jasně vidět mezi ním a čárou pruh trávníku, lze i z druhé strany z tribuny poznat, jak pomezní často blbě auty mávají, i když je míč určitě ještě na hřišti.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Thane (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 10:58 |  
            0 0

            Nesouhlasim..on sice spravne rek ze to neznamena ze to byl aut ale z nejakeho zahadneho duvodu vyvozoval ze to aut z jeho pohledu (temer) urcite nebyl..to je minimalne troufale..JInak jsem mel pocit ze jsem koukal na jinej zapas..prej zaslouzena remiza..no to fakt ne..a logika protoze jsme dvakrat prohravali? Pak se na zaver asi pet minut vychvalovat jak je studiu prospesnej coz mi prislo nejtrapnejsi uplne..

  28. Re: Slavia - Teplice 2:2

    alois_veliky (admin)     před 9 lety 28.02.2015 23:41 |  
    0 0

    Teď nebudu hodnotit průběh samotného zápasu, snad jen řeknu, že mě překvapuje, kolik lidí si tu opět pochvaluje výkon Deliho a vyzdvihuje věci, které jsem u něj asi tak do 80. minuty neviděl.

    Mám ale jednu poznámku nebo spíše dotaz. Dokud jsem nespatřil známou Zelinkovu pleš, měl jsem zato, že dnešní zápas bude pískat velice férový rozhodčí Orel. Zahlédl jsem to v dnešním Sportu. Ten jsem ale mezitím vyhodil, takže teď nevím, jestli jsem se jen špatně koukl nebo byl nakonec na poslední chvíli k zápasu delegován Zelinka. Nevíte někdo náhodou, jak to je? Možná by to mnohé vysvětlovalo...

  29. body

    rak (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 23:51 |  
    0 0

    Velká škoda ztracených bodů právě v tomto zápase. Možná máme s těmi poháry trochu velké oči. Jinak to ale nuda rozhodně nebyla. V superlativech bych o našem výkonu nepsal, ale vypadá to nadějně a konečně se na to dá koukat.
    V Plzni to asi nedáme, ale tu Bolku by to pak porazit chtělo. Tuším, že už se nám to dlouho nepodařilo.
    Deli mě chvílemi vytáčel, ale zase měl řadu dobrých zákroků a ke konci se zlepšoval.
    Postupem času se mně líbil Tamás. Myslím, že to bude posila. Střídajících hráčů jsem si pak moc nevšiml, že by se nějak dostali do hry.
    Jinak to chtělo trochu více štěstí. Snad příště.

    • Re: body

      bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:27 |  
      0 0

      Tamas když vyrazil kupředu,tak to bylo pro Tepláky o strach.Ten bude asi opravdu dobrej.

  30. Re: Slavia - Teplice 2:2

    honzah (přítel SN)     před 9 lety 28.02.2015 23:57 |  
    0 0

    Deli vynikající ve vzdušných soubojích, tam má skvělý odhad. Ale jakmile mu míč přistál u nohy, tak to potom bylo hrůzostrašné.

  31. Re: Slavia - Teplice 2:2

    tantalos     před 9 lety 01.03.2015 00:00 |  
    0 0

    Jsem se Slavií velmi spokojený.
    Práce, kterou předvedl s mančaftem Míra Beránek, je fantastická, když si uvědomíme, že neměl peníze na nákupy hráčů, že vlastně hrajeme nízkorozpočtový fotbal a že rozhodčí řídí jakýsi šváb.
    Na druhé straně bych chtěl varovat před snahami dostat se do pohárů. Absolvovali bychom dva velmi finančně nákladné cesty někam daleko a prodělali bychom při tom hezkých pár milionů, než bychom vypadli ještě před základní skupinou.
    Těch hráčů na skutečně mezinárodní úrovni máme pořád hodně málo. Pravá strana ještě tak stačí na naši ligu, střed obrany je děravý, brankář není spolehlivý, Deli se potřebuje víc sehrát, Karel Piták už dnes nemá na celé utkání.
    Hlavně se dnes ale nemusíme za naše výkony a nasazení stydět. Ten pokrok za devět měsíců je skvělý a potvrzuje, že MBVCD.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      bongor     před 9 lety 01.03.2015 06:30 |  
      0 0

      Naprosto souhlasím,jen dodám MBDVCD.Dobře ví co dělá.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Slawek     před 9 lety 01.03.2015 09:56 |  
        0 0

        Mohu souhlasit s tím, že se Deli potřebuje více sehrát, ale představte si, že by podobně hrál nějaký náš junior. To bych chtěl číst ty komentáře o nekopech a pod. Zatím to rozhodně není ten Deli, kterého jsme viděli u nás v dresu Příbrami. Špatně hrál už v přípravě proti Žižkovu a rovněž v Liberci, tam zejména v první půli byl stejně jako včera úděsnej.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Kenny     před 9 lety 01.03.2015 12:20 |  
          0 0

          Deli je podle mě nadprůměrnej levej stoper ale mizernej defenzivní halv.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Kenny     před 9 lety 01.03.2015 12:20 |  
          0 0

          Deli je podle mě nadprůměrnej levej stoper ale mizernej defenzivní halv.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Slawek     před 9 lety 01.03.2015 13:08 |  
            0 0

            To uvidíme, až bude někdy na místě stopera hrát. Zatím souhlas, mizernej halv.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      winter (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 13:42 |  
      0 0

      Souhlasim s tebou až nad varovánim před pohárama.. Ano, samozřejmě se může stát že bychom v předkole chytili někoho z Ázerbájdržánu a ta cesta by nebyla nejlevnější, a pak třeba Kazachstánce.. ale vzhledem k tomu že bysme ve 3. ani 4. předkole nebyli nasazený tak je taky slušná šance chytit místo těhle borců někoho atraktivního, což by znamenalo podle mýho domácí návštěvu minimálně 15tisíc (lidi jsou po pohárech hladový, troufám si říct že desítka by přišla i na frajery z Kazachstánu) a být soupeř z německa,polska,rakouska tak by to znameno i parádní výjezd v super počtu.. Sám nepočítám že bysme se v případě kvalifikace do Evropy dostali do základní skupiny, to asi ne ale i kdyby nás měly cesty někam do hajzlu stát třeba 2 miliony, tak za možnost opět se v Evropě ukázat a dopřát fanouškum evropskou atmosféru to podle mě stojí. Pokud by se zadařilo a přijel by opravdu hodně atraktivní soupeř, tak bychom i na blbých předkolech mohli naopak nějaký ten milion vydělat. Podle mě není důvod se pohárů bát, ba naopak.. Další věcí je že když se kvalifikujeme do pohárů, mnohem snáze se nám budou hledat posily.. Kvalitní hráči chtějí chodit do klubů co mají nějaký ambice, účast v pohárech může rozhodovat o tom jestli hráč k nám chtí jít bude nebo ne. a v neposlední řadě pokud bysme měli neskutečný štěstí podobně jako nedavno liberec, tak je tu aspoň teoretická šance na skupinu a pro nás v současný době neskutečný balík peněz k dobru. Jak už sem psal, šance k jeho dosažení je sice malá, ale existuje.. Když poháry hrát nebudem, šance na to získat jentak 45mega bude 0,00%

  32. Re: Slavia - Teplice 2:2

    cindy     před 9 lety 01.03.2015 00:02 |  
    0 0

    Kampak nenápadně mizejí některé komentáře????
    Že by tichá cenzura???

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      quelhar (admin)     před 9 lety 01.03.2015 00:05 |  
      0 0

      Nikdo tu nic nemaže...

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      quelhar (admin)     před 9 lety 01.03.2015 00:06 |  
      0 0

      Komentáře máš tam, kde jsi je přidal(a) - tedy pod minulým článkem a ne pod tímto.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Fallen (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 10:15 |  
      0 0

      Teď by byla na místě omluva, co říkáš?

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        PetCC     před 9 lety 01.03.2015 10:29 |  
        0 0

        Na co omluva, ukázalo se, že to byla autocenzura :-)

  33. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Maeden (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 01:34 |  
    0 0

    Já jsem po dnešku spokojený. Prostě to byl pech, ale fotbal pěkný. Chyby rozhodčích dnes byly opravdu chyby, navíc asi nic neviděli. Oproti Patákovi Zelinku beru.
    #1 Škoda mluvit
    #2 Tamás. Doufám, že mě Církev Blahoslaveného Huba Kanonýra neuvrhne do klatby, ale z tohohle chlápka může být nejlepší levý bek ligy. Už v LBC pozičně výborně, vypadalo to, jako by s obranou hrál rok a ne 3 poločasy. Dnes neměl o hlavu vyššího soupeře ve vzduchu a byl v soubojích skoro stoprocentní, párkrát ho tam mírně provětrali v první půli, v druhé jsem skoro nevěřil očím - souhra se Zmrhalem, parádní sólo jízdy, centry i standardky.
    Líbili se mi i Hrubý, Bílek, Zmrhal, ani Deli nebyl špatný, namazal sice na první gól, ale nutno říct, že to byla pěkná akce i zakončení a Hrubeš zaspal. Jinak dozadu v pořádku, odvede spoustu práce, zajímavé bylo, jak si chodil pro balony až ke stoperům, kteří rozehrávali poměrně daleko od sebe. Věřím mu dál, rozehra slabší, ale to nebyla nejsilnější stránka ani u Tavarese nebo Petráka. Náš problém v defenzivě se jmenuje pravá strana. Moc se mi nelíbil Piták, ale nikdo vyloženě nepropadl.
    Do Plzně se už teď těším - tam jezdíme skoro tradičně pro body :)

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      no-nick     před 9 lety 01.03.2015 09:29 |  
      0 0

      Souhlasím. Jen s tou pravou stranou - dopředu je to dlouhodobě také slabé. Větší problém vidím ve Vukovi. Jeho jediná prednost je rychlost, největší nedostatek nepresnost, není ani moc technicky vybavený. Výsledkem je malé procento úspěšných akcí.

      Myslím, že kdybychom měli statistiku ztracených míčů a nedotazenych akcí, Vuk suverénně povede.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 11:16 |  
        0 0

        S Vukem stoprocentně souhlasím, dle mého včera nejslabší hráč Slavie, oproti Liberci podal sotva poloviční výkon. Katastrofální přihrávky jsou pro něj charakteristické, ale včera mi u něj tak nějak chybělo i víc úspěšných průniků.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Dobi     před 9 lety 01.03.2015 11:33 |  
      0 0

      Hajrá, Kriszti! Jó volt! Ať žije Kristi, bylo to dobré. A potěšilo mě, že v rozhovoru v Poločase ocenil české slova oběd a večeře. Pro neznalé uvádím, že oběd je maďarsky ebéd a večeře vácsora (čti váčora). Naopak snídaně je réggeli a svačina olovrant, ale to používají Slováci... Hlavně, ty kluku maďarskej, ať se Ti tu líbí, protože (citát ze Švejka) "Každej Maďar za to nemůže, že je Maďar! Spíš jsme si na Balatonu zpívávali Kryla: Příteli, človíčku, v sousední zemi, taky Tě bijí, taky Tě bijí?" Takže, Kriszti, hodně štěstí a zdraví!!! Mimochodem i Tamás je křestní jméno Tomáš, i to "a" se vyslovuje něco mezi a a o...

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      bongor     před 9 lety 01.03.2015 19:25 |  
      0 0

      Proč Tě Maedene uvrhnout do klatby.I Hubovci jsou moc rádi,že se konečně rýsuje
      kvalitní náhrada za našeho Huba,však to trvalo.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Borris     před 9 lety 02.03.2015 08:19 |  
        0 0

        To je fakt Bongore , Hub ten byl svýma útočnýma choutkama proslulý :-D

  34. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Petr9608     před 9 lety 01.03.2015 03:33 |  
    0 0

    Co myslíte, nepomohli by fotbalu dva hlavní rozhodčí? Podobně, jako je tomu v hokeji?

    Kupříkladu dnes. Jeden ten penaltový faul přehlédl, kdyby tam byli dva, tak by snad už to přehlédnuto být nemohlo...

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Borris     před 9 lety 01.03.2015 05:13 |  
      0 0

      Popravdě řečeno vůbec nechápu jak ten penaltový faul na Karla mohl ten darebák přehlídnout. Měl to přímo před očima.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Virgil1956     před 9 lety 01.03.2015 07:35 |  
        0 0

        Měl to sice před očima, ale viděl jen záda Ljevakoviče a přes ta záda pád Pitáka. Který rozhodčí ti pískne pentli, když ten zákrok vůbec neviděl? A nelze mu ani vytýkat, že by stál špatně, prostě žádný člověk nemůže všechno vidět ze všech úhlů.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Slawek     před 9 lety 01.03.2015 13:23 |  
          0 0

          Takže Virgile vlastně dobrý Zelinkův výkon, že? Aut před gólem neodmával pomezní a ostatní verdikty si, případně s pomocí Dáši, snadno obhájí. Fuj ! ten darebák řídí v Edenu všechny zápasy s velkou chutí proti nám. Všechny !

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      PetCC     před 9 lety 01.03.2015 10:35 |  
      0 0

      O tom, že by místo postávajících brankových rozhodčích mohli být dva hlavní, jsem už psal někde dřív. Normálně by si jeden hlídal vápno z jedné strany a druhý pole z druhé strany. Na druhé půlce by to měli obráceně.
      Na druhou stranu, veřejně tu prohlašuju, že za takovýhle minizákroky já penalty nechci. Proti Slavii a ani pro ni.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Kenny     před 9 lety 01.03.2015 12:24 |  
        0 0

        Držení zůstane přestupkem i kdyby čert na koze jel!

  35. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Borris     před 9 lety 01.03.2015 03:40 |  
    0 0

    Tak také napíšu své dojmy k utkání s Teplicemi. S výsledkem pochopitelně spokojený nejsem, s výkonem týmu však určitě ano. Kluci opravdu makali, hráli fotbal na který se hezky koukalo a obzvláště v druhé půli to byla pastva pro oči, když jsme Teplice vysloveně drtili. Akce střídala akce, šance střídala šanci a hezké kombinace také nechyběli. Výsledek není bohužel ani trochu fér. Teplice za celý zápas vystřelily snad dvakrát na bránu a byly z toho dva góly. První poločas ještě Teplice jakž takž hrály, ale ve druhé půli už bylo na place pouze jedno mužstvo! Teplice v Edenu vůbec nic nepředvedli, herně jsme je jasně přehráli a z mého pohledu si nezasloužili ani bod! Bohužel první gól jde jasně na vrub Hrubeše. To byla taková moucha, že kdyby mrzlo jen o fous víc, tak to k bráně ani nedoletělo. Nemůžu si pomoci, ale na mě prostě Karel nepůsobí moc jistě a podle mě začíná zrát čas pro Berkyho. No a druhý gól víme všichni jak to bylo. Absolutně neregulérní gól. K parodii na rozhodčího jménem Zelinka, se snad radši ani vyjadřovat nebudu. Viděla to celá republika v televizi. Bohužel jsou překážky, které v cestě za vítězstvím jdou jen těžko zdolat, i přesto že kluci opravdu dřeli a narozdíl od Teplic chtěli vyhrát. Ale holt muž s píšťalkou měl pod rozhodcovským dresem ještě ten teplický. Penalta na Karla byla samozřejmě úplně jasná.

    Jediný hráči, které bych za dnešek pokáral, jsou kromě Hrubeše, ještě Laty, Karel Piták a Simon. Laty opravdu dost nestíhal, hodně si pomáhal fauly. Má hodně na čem pracovat a jestli to nepolepší, lehce se může stát že stále se zlepšující Fialka ho vytlačí. Pokud jde o Karla, tak i ten si hodně pomáhal fauly a ztratil na můj vkus i spoustu balónu. Ale zase na druhou stranu měl i několik dobrých věcí. No a Simon mi přijde zatím takový kostrbatý. Často si pomáhá rukama a i jeho rozehrávka mi přijde hodně nejistá. Ale je na něm vidět, že potenciál v něm je a podle mě je jen otázka času kdy půjde nahoru. Druhá půlka už byla z jeho strany lepší. Naopak zase jiné tři hráče vyzdvihnu. Tradičně samozřejmě Škoďáka. Ale přijde mi úplně zbytečné k němu něco psát. Všichni víme jak důležitý pro nás je a co v něm máme. Další kdo se mi velice líbil byl Tamás. Ten mě přijde že má snad dvoje plíce. Ty jeho sprintové náběhy směrem dopředu a to jak neúnavně podporoval útok, to jsem naposledy snad viděl od Mateje a Ferryho. Začíná čím dál víc zapadat do týmu a myslím že nám v něm roste velice zajímavý hráč, který může být velkým přínosem. No a třetím do party bych vybral Jardu Zmrhala. Ten opět předvedl svojí klasiku. Byl aktivní, chtěl hrát, neustále byl v pohybu, zapojoval se do rozehrávky a stejně tak se tlačil do zakončení.

    Jinak musím se celkově přidat k těm co chválí. Výkony proti Liberci a i teď proti Teplicím, to je přesně ta Slavia která se mi moc líbí. Bojovnost, fotbalovost, pohledné akce atd. Samozřejmě stále je co zlepšovat, ale jdeme po správné cestě. Takže klukům opět děkuju. Jen díky smůle a příšernému sudimu Zelinkovi, jsme si nepřipsali zasloužené tři body. Jinak ještě pár slov k hráčům Teplic. To co předváděli pánové Potočný a Vůch, to bylo na přesdržku. Jediné co tyto dva předvedli, bylo že neustále padali jak hrušky, brečeli a váleli se po zemi. Obzvláště Potočný mi svým vzhledem a chováním na place až nápadně připomínal jednoho nejmenovaného hráče rumunů. Na to že je to frajer co přišel bůhví odkud, se choval jak vylízaná primadona.

    Toť asi vše z mých dojmů.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      klimi     před 9 lety 01.03.2015 09:27 |  
      0 0

      Potočný v jednom z rozhovorů řekl, že je od malička sparťan, tak to asi všechno vysvětluje :)))

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Borris     před 9 lety 01.03.2015 13:30 |  
        0 0

        Jojo, právě před chvilkou jsem si to už taky přečetl :-) tudíž záhada vyřešena :-)

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      no-nick     před 9 lety 01.03.2015 09:40 |  
      0 0

      Pěkně shrnuto. Jen bych mezi chválené přidal Hrubého. Vyspělý výkon, super standartky, občas drzý průnik... Krom těch dvou střel do oblak těsně po sobě si neuvědomuju, že by něco pokazil.

    • Re: ACS Inelectuals

      Dobi     před 9 lety 01.03.2015 09:28 |  
      0 0

      Já už pamatuji dost.. Ze starých filmů: Spar-ta-tem-po, Slá-vie Slá-vie! (oboje jako když se rozjíždí parní vlak). Za nás vlastně nic nebylo, než Sparta, do toho! Slávie, do toho! nebo Slávie, do boje! Popř. Vyrovnat! či Ještě jeden! A různé říkánky Dejte ještě jeden, ať má radost Eden! Atd.
      Pak se objevily TV přenosy a skandovaný potlesk, nejčastěji Spar-ta, ta ta ta!, Baník, ta ta ta! Ale i sofistikovanější Ta ta - tatata, Slávie apod.
      Přitom pak sparťani ono Spar-ta vždy vyštěkli. Pamatuji, že tatík jednoho kámoše vždy říkal: Aaaa, už štěkají!!! Tak ať se policajt nediví: Pes, který štěká, nekouše. A tam asi štěkot chyběl... O to asi fetu či alkoholu bylo více...

      • Re: ACS Inelectuals

        bongor     před 9 lety 01.03.2015 10:36 |  
        0 0

        Ahoj Dobi,zapomněl jsi na Heja,heja Slavia

        • Re: ACS Inelectuals

          Dobi     před 9 lety 01.03.2015 11:25 |  
          0 0

          Jo, zapomněl... To bylo vlastně originální na tehdejší dobu.. Díky!

          • Re: ACS Inelectuals

            Pepino44     před 9 lety 01.03.2015 20:34 |  
            0 0

            Také si pamatuji,že ve starém Edenu,nekdy kolem 1960 se při zranění soupeřova hráče,který se povaloval na trávníku volalo " Vodneste to hovno", nebylo to zrovna etické, ale hráči raději moc nepolehávali.

    • Re: ACS Inelectuals

      Oja     před 9 lety 01.03.2015 10:23 |  
      0 0

      Jakto, že neměl náhubek?

      • Re: ACS Inelectuals

        bongor     před 9 lety 01.03.2015 10:33 |  
        0 0

        Tak konečně,velký vzor Suarez má své následovníky.Už koušou,ještě se naučit hrát fotbal a je to na finále LM.Výborně soudruzi!
        Jo a ten Potočný je od malička sralťan.Já si to myslel hned,když o poločase blekotal
        před kamerou.

  36. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Roman11     před 9 lety 01.03.2015 08:32 |  
    0 0

    Nebyl to špatný zápas ale nepřipojím se k těm, kteří jásají nad bodem doma. Po ubohém Liberci byly Teplice lepší, ale jestli máme nějakou kvalitu, to se projeví příští týden.Doufám ,že nebudeme čekat, až se Deli naučí hrát fotbal.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      no-nick     před 9 lety 01.03.2015 09:32 |  
      0 0

      Nevšiml jsem si, že by tu někdo jásal nad bohem. Doufám že Deli bude hrát, je dvakrát lepší než Aldo.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Slawek     před 9 lety 01.03.2015 09:52 |  
        0 0

        Není !

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        sicilianbrno     před 9 lety 01.03.2015 10:19 |  
        0 0

        Deli zbytečně dlouho drží balon, měl jsem u něho strach, že něco zkazí, přiště bych zkusil misto Alda raději Švece.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          bongor     před 9 lety 01.03.2015 10:39 |  
          0 0

          Máš pravdu,ale kdyby ten balón v souboji skoro vždy nezískal ,neměl by co zkazit.To záleží jen na úhlu pohledu.To je stejný jako s tím autem před druhou brankou Tepláků.Podíváš se z menšího úhlu a vidíš,že balon byl nejmíň 10 cenťáků za lajnou.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Kenny     před 9 lety 01.03.2015 12:32 |  
            0 0

            To je pravda, každý z nich je úplně jiný, teď jde o to, který je víc prospěšný hře. Připadalo mi že Deli ty míče získal z 90% po nějakém odrazu, minimum si jich aktivně sám vydřel. A založení rychlého kontru např. přihrávkou z jedné to je 95:5 pro Baeze.

            • Re: Slavia - Teplice 2:2

              bongor     před 9 lety 01.03.2015 19:38 |  
              0 0

              Já ale fandím stejně Aldovi,jako Delimu,je dobře,že máme na výběr.Změřit,kdo je lepší,to nejde,není to vrh koulí,nebo skok daleký.A ještě za bukem číhá Švícko.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          no-nick     před 9 lety 01.03.2015 10:40 |  
          0 0

          I tahle varianta zní zajímave.

          Po letech, kdy to každý hrál většinou zbrkle, mi nějak někdo, kdo to chvíli podrzi, imponuje☺ Ale rezervy jeho hra určitě stále má. Věřím však, že má výrazně větší potenciál než Aldo.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        alois_veliky (admin)     před 9 lety 01.03.2015 11:05 |  
        0 0

        Možná tak dvakrát větší.

  37. Re: Slavia - Teplice 2:2

    DavidM     před 9 lety 01.03.2015 08:43 |  
    0 0

    Byl to jeden z nejlepsich vykonu (dopredu) za posledni roky doma.

    A k Zelinkovi. Byl strasny na obe strany, nas poskodil vice ale kdyby dal Pitakovi druhou zlutou nekde kolem 20.minuty, nikdo by se nemohl divit. Latka taky mohl dostat asi 5 zlutych karet.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 09:45 |  
      0 0

      No, ale první Pitákova žlutá byl naprostej výmysl. O tolika žlutejch Latkovi nevím, Teplice neskutečným způsobem simulovali, to by musel jít třeba Vůch tak ve 20. minutě taky ven.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        sicilianbrno     před 9 lety 01.03.2015 10:17 |  
        0 0

        Přečetl sis to pořádně po sobě? Nebo si byl na jiném zápase. Pitákova žlutá byla za ten hnusnej faul na koleno ještě milosrdná a je pravda, že Martin Latka s podivem vyvázl bez žluté karty :-)

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 11:00 |  
          0 0

          A zákrok Jablonskýho na Pitáka před tím přímákem?

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Thane (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:11 |  
            0 0

            Totez..oba mohli bejt radi za zlutou..a kdyz ji dostal pitak tak bylo bylo spravedlivy ze ji dostal taky..

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 11:42 |  
          0 0

          Jenže to by nebyla druhá žlutá, jak jsi psal, ale rovnou červená.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 11:43 |  
            0 0

            Pardon, to psal David, omlouvám se.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Virgil1956     před 9 lety 01.03.2015 11:01 |  
        0 0

        Piták mohl dost z fleku červenou. Byl to dost podobný faul jako od Matuly na Damiana před časem.

  38. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Slawek     před 9 lety 01.03.2015 10:03 |  
    0 0

    Standa Hrabě, někdy označovaný za příznivce Slávie opět nezklamal. Jeho alibistický komentář v dnešním sportu je z pohledu slávisty příšerný. Navíc upřel Škodovi gól, protože pokud míč směřuje do branky, nezáleží na tom je-li tečován. Branka se připíše střelci. Tak to alespoň vysvětloval v případě někdejšího Kiselova gólu do sítě Olomouce, který též označili za vlastní. Být to Kadlec, nebude o tom sporu. K tradičnímu a tragickému Zelinkovu výkonu se vyjádřit neodhodlal.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      no-nick     před 9 lety 01.03.2015 10:35 |  
      0 0

      Co tam psal?

      Mimochodem dle tvého výkladu to vlastní gól byl - moc šel od břevna ven a Grigar ho zády soupl zpět.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      PetCC     před 9 lety 01.03.2015 10:40 |  
      0 0

      Jenže míč do branky nesměřoval, od břevna šel ven a nebýt Grigara, tak nejspíš i venku zůstal.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Nosorozec     před 9 lety 01.03.2015 12:33 |  
        0 0

        Nebýt Grigara, tak se míč odrazil od břevna zpátky ke Škodovi a ten by ho dorazil do odkrytý branky :)

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 11:50 |  
      0 0

      Musím říci, že občas mě SH taky trochu vytáčí, ale tentokrát mu křivdíš. O tom, že druhý gól byl uznán za vlastní, přeci nerozhodl on. A dokonce píše, že se Slavia mohla cítit poškozena verdikty rozhodčích.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Slawek     před 9 lety 01.03.2015 12:31 |  
        0 0

        Nepsal nic, jen to, že branky: Škoda a vlastní. Střela byla na branku a Grigar měl smůlu. To je celé. Jasný Škodův gól. Uvidíme, co na to statistici. Standa tam někde sedí taky. Jinak se omlouvám, mám-li na věc příliš červenobílý pohled.

  39. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Humessi     před 9 lety 01.03.2015 10:09 |  
    0 0

    Víte někdo, kdo je to Jakub Konečný? Na stránkách isport.blesk.cz občas pročítám tweety a on často tweetuje. Zajímá mě, zda je to nějakej ofiko pracovník pro Blesk a nebo jen běžnej občan, co se zaregistroval. Důvod proč se ptám? Neustále krypl vyzdvihuje Spartu, hodnotí její super výkony a podobně a teď tomu dal korunku vyjádřením: "Sudí M. Zelinka a D. Hock podali v prvním jarním kole bezchybný výkon, a tak je správné, že dostali důvěru znovu a svou výkonnost potvrdili." Nechci být sprostý, tak jen řeknu, že je to lidský odpad!

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Humessi     před 9 lety 01.03.2015 10:12 |  
      0 0

      Už to čtu, to je vrchol, že tohle by měl být oficiální redaktor, to je tak NETENDENČNÍ člověk. Jdu psát do redakce dopis. Chápu, že je to Křetínského deník, ale přecijen to není deník pro sralťany.......:"Začínal ve sportovní rubrice deníku Telegraf, posléze pracoval v měsíčníku Fotbal. V roce 1999 byl jedním ze zakladatelů sportovního magazínu Hattrick, kde působil nejprve jako editor a od roku 2007 jako šéfredaktor. Je autorem knihy Francie 98 - XVI. MS ve fotbale."

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Slawek     před 9 lety 01.03.2015 12:35 |  
        0 0

        Jakub Konečný se už dost dlouho profiluje jako příkladný hlupák. Je to především velký kamarád D. Křetínského a podle jeho články ve Sportu, jehož je redaktorem, vypadají. Díky jemu už Sparta nemusí vydávat svůj Zpravodaj, stal se jím totiž deník Sport. A hodně z nás ten hnůj, asi ze zvyku, stále kupuje.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 10:12 |  
      0 0

      Je to tuším zástupce šéfredaktora DS. Sparťan a pitomec, ale tenhle tweet byl podle mě sarkastickej. Protože Heck odmával ofsajd Škodovi proti Plzni a Zelinka ovlivnil zápas Boleslav-Hradec.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Humessi     před 9 lety 01.03.2015 10:16 |  
        0 0

        V tom případě jsem blbej já, že jsem to nepochopil :), ale i tak to nemění na tom nic, že si z toho dělá sparťanskou fanpage.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      carfi-sks (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 10:34 |  
      0 0

      To je dobrej blb, ten je dost zaslepenej svojí Spartou :) , tak jsem mu tam hned nechal komentář.

      Jinak je dobrý, co retweetnul :
      Jakub Konečný retweeted
      Ondřej Eisner @ondrej_eisner · 16 hod. před 16 hodinami

      Bez ohledu na výsledek, bez ohledu na to, jestli něco dokázal, jsem moc rád, že nemáme v týmu namachrovaného idiota, jakým je Milan Baroš...
      ///
      Padám smíchy za břícho, takhle se chová celá Sparta ...

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:51 |  
        0 0

        Pak to ale Konečnik komentoval, že ne každý spartan ztrátu bodů v Ostravě unesl,nebo tak něco.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        bongor     před 9 lety 01.03.2015 19:19 |  
        0 0

        No to je úžasnej vtip.Baroš je proti těm pakám vzor skromnosti.A navíc na rozdíl o nich už něco ve fotbale dokázal.Ten když přestoupil do velkého fotbalu,tak si ho vážili a ne aby jako někteří nejmenovaní mistři vesmíru vysedával na lavičkách,tím méně na tribunách.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Dobi     před 9 lety 01.03.2015 11:20 |  
      0 0

      Konečný je skorosynonymum pro konečník. Pitom ten je aspoň užitečný pro řádné vyprazdňování. Z Konečného slov vychází jen ten produkt tohop vypraznování. A smrdí, smrdí, smrdí, strašně smrdí!!!

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Dobi     před 9 lety 01.03.2015 11:22 |  
        0 0

        Omlouvám se za překlepy, vypadává mi "ř" a naopak se někdy zdvojují hlásky. Ale snad je pochopeno, co jsem mínil...

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Thane (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:29 |  
          0 0

          Konecny je strasnej osel...me by jen zajimalo jestli by se to takhle resilo kdybysme pristi kolo nehrali v Plzni..takhle si na tom vsechny ty rudy pera muzou pekne smlsnout. Konecny by to neresil uz vubec

  40. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Humessi     před 9 lety 01.03.2015 10:28 |  
    0 0

    Měl jsem za to, že fotbal dávali i na ČT sport. Máte někdo odkaz na celej zápas s originálním komentářem. Včera jsem si akorát pouštěl video přes isport a tam byl komentátor ztlumenej. Prosím o link, díky

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Thane (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:09 |  
      0 0

      Na strankach (aspon vcera, taky jsem to hledal) psali ze licence pro vysilani na internetu skoncila tak nevim..nicmene ja si to pustil..Odva tv ole :)

  41. Re: Slavia - Teplice 2:2

    kuskisson (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 10:50 |  
    0 0

    Zajímal by mě názor diskutujících na Deliho ztrátu balonu před prvním golem (čas zápasu cca 10:30). Chyba jasná, ale asi dvě vteřiny předtím byl Deli faulovaný a Zelinka mu dával výhodu. Hned poté Deli ztratí míč. Má se po takovéto výhodě zastavit hra nebo se má nechat pokračovat? Už při zápase mi to přišlo jako chyba Zelinky....

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Humessi     před 9 lety 01.03.2015 11:01 |  
      0 0

      To bylo první, co mě napadlo, že když jsme míč okamžitě ztratili, tak se mělo písknout a rozehrávat z místa přestupku.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Thane (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:06 |  
      0 0

      Deli byl jasne faulovanej a rozhodci ukazal vyhodu pricemz chvili na to mic ztratil (jednou z hroznych chyb). I po ukazani vyhody ale mohl (a tady asi i mel nicmene obhajit se to da a sam bych to na 100% nerek) piskat. Vlastne totozna situace se stala na druhe strane kdy ale vyhodu neukazal a odpiskal faul (casove to bylo asi stejny jako ten prvni pripad).

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Dobi     před 9 lety 01.03.2015 11:17 |  
        0 0

        I my jsme o tom vášnivě diskutovali na 129. Výhoda se poskytuje, pokud je výhodou... Minimálně necitlivost sudího, když pak rozhodí mužstvo. Je fakt, že třeba Piták mohl dostat druhou ŽK, na druhou stranu by na něj penaltový faul... Srovnával jsem i tresňáky před pokutovým územím na jihu. V první půli pomalu teplická zeď u míče, ve druhé půli pak snad slávisty hnal 11 m od balonu. Z hlediska Vachouškova "neautu" opět připomínám, že 21. století je už dobrá technika. V derby Kovářská Vejprty bych ho nečekal, v lize ano. Zelinka je ale spíše b.l.b., damkoidi tam mají jiné týpky!

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Thane (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:27 |  
          0 0

          V televizi bylo jasne patrny ze teplicka zed byla asi 10m od balonu a slavisticka asi 8 takze to byl asi jen pocit..jak jsem psal myslim ze to mel pisknout no..

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          klimi     před 9 lety 01.03.2015 11:31 |  
          0 0

          Dobi, ty jsi z oblasti Chomutovska? Že se tak často zmiňuješ o Vejprtech apod... :D Zrovna to jsou naši soupeři v okresním přeboru... :D

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Dobi     před 9 lety 01.03.2015 15:56 |  
            0 0

            Ve Vejprtech jsem sloužil 3 měsíce jako voják (dokončovací práce na stavbě baráků za zatopenou Přísečnici) a poté v zaměstnání jsme měli podnikovou chatu v Háji pod Klínovcem, kde jsem byl zvláště v zimě pečený vařený. A v létě vždy jezdil na fotbal do Chomutova, zvláště v roce 1986, kdy bojoval nerovný boj s Plzní o ligu! A spojil to s Kamenčákem, kam zajedu aspoň 2x do roka z Prahy i nyní!
            A Ty jsi odkud? Jó, Slovan Vejprty, tam jsme jako vojáci někdy dělali Slovanu sparingpartnery...

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Kenny     před 9 lety 01.03.2015 12:48 |  
      0 0

      Záleží jestli faulovaný hráč ztratí míč následně chybou např špatné přihrávky nebo prostě vlastní vinou.

  42. Re: Slavia - Teplice 2:2

    flakatos     před 9 lety 01.03.2015 10:50 |  
    0 0

    Tak stará dobrá slavia se vrací na scénu. Škodovka fantastickej, Tamas vynikající a jinak všichni odvedli dobrý kus práce. Konečně se dá na ten fotbal dívat. Pokud to tak půjde dále tak to bude jen dobře. Kdo kritizuje hru nějakého jednotlivce tak ať si uvědomí co jsme fráli za frašky v posledních letech to se nedá vůbec srovnávat. SK SLAVIA PRAHA .

  43. Re: Slavia - Teplice 2:2

    AdJap     před 9 lety 01.03.2015 10:53 |  
    0 0

    Já byl včera moc spokojen. Nebo takle. K absolutní spokojenosti už mi chyběl jen ten vítězný gol.

    Podstatné je, že se na to opravdu dalo koukat. Dokážeme být hodně nebezpeční a nebýt toho amatérů s píštalkou a praporkem, tak jsme vyhráli. To není pláč, ale holý fakt. Já prostě nechápu, že hrajeme doma a sudí nás takle zaříznou. Na letný, v Plzni nebo Jablonci by se tohle prostě nestalo. Nevěřím tomu. Zelinka stál od Pitáka pár metrů, všechno musel vidět. Není to prostě normální.

    Ale dost. Hra skutečně vypadala k světu. Přispělo k tomu i to, že Teplice taktéž chtěli hrát fotbal. Po dlouhý době začínám mít pocit, že tým začíná mít nějakou tvář.

    K jednotlivcům - za mě nejslabší články Hrubeš s Vukadinovičem. Při první brance chyboval sice Deli, ale golman je tam pak od toho, aby taky něco chytil a brankář s 2 metry se takle prostě nemůže nechat přehodit. Vukadinovič zase ukázal, že je to takový druhý Juhar, akorát sympatičtější. On jezdí, semtam z něj něco vypadne, ale s balonem si prostě nerozumí a je hrozná škoda, jelikož jinak by hodně produktivním hráčem.

    O něco lépe, ale taktéž neuspokojivě zahráli Piták s Delim. Karel je srdcař, ale už spíše hráč na posledních 20 minut, kdy bude ještě platnej. Myslím, že místo něj měl hrát od začátku Damien. Deli sice odebral spoustu balonu, ale jeho následná rozehrávka či úkopy to zase degradovali. Trošku v tom připomíná Baeze.

    Naopak se mi líbili Hrubý a Škoda. Pro mě hráči zápasu na naší straně. Hrubému bych vytkl snad jen ty příšerně zahrané standartky, snad to zlepší. Jinak je to fotbalista. No a Škodovka má prostě repre formu ted.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:55 |  
      0 0

      Příšerné standardky od Hrubého? Absolutní nesouhlas, Hrubý je kopal skvěle, žádné bochánky, každá smrděla gólem.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        AdJap     před 9 lety 01.03.2015 12:02 |  
        0 0

        Mám na mysli především tu z 1. půle kdy překopl bránu snad o 5 metrů. A poté ve 2. půli tam byly další 2 centry, které se mu nepovedly. Ale řikám, že to byl jediný tmavší moment. Jinak se mi Hrubý moc líbil. Je fotbalovej, má výborné vedení míče, umí dát hlavu nahoru. Až se vyhraje, může patřit mezi top hráče ligy.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 14:13 |  
          0 0

          Ta střela na ragbyovou branku z ideální vzdálenosti pro přímý kop byl taky jediný moment, kdy mě Hrubý naštval. Jinak ty jeho centry ze standardek byly opravdu skvělé a s jeho výkonem jsem byl velmi spokojen.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 20:55 |  
            0 0

            No ono je potřeba taky to štěstíčko (viz. Hrubý), když totiž střílíš a jdeš do toho naplno a balon ti vinou terénu trochu nadskočí, tak ho jen podebereš a míč jde do oblak. Občas se to stává.

  44. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Philliip     před 9 lety 01.03.2015 11:02 |  
    0 0

    Tak nejprve musím říct, že to bylo utkání, které se muselo líbit všem, i nezaujatým fanouškům. Vzhledem k počtu šancí a gólů i předčilo zajímavé utkání Baníku se Spartou. Jediné co mě z tohoto utkání mrzí je, že jsme nezískali 3 body.

    Škoda obdržených gólů v prvním poločase, kterým se rozhodně dalo zabránit. Úplně bych z druhého gólu nevinil rozhodčí, protože to bylo na hraně a v ten moment to prostě lidské oko nemusí vidět. Potočného jsme neměli pustit k zakončení. Jinak jsme i v prvním poločase byli o něco lepším týmem, škoda neproměněných šancí. Opět chválím za ofenzivní akce ve větším počtu hráčů a větší tlak do pokutového území. To je potřeba v každém zápase.

    V druhém poločase jsme byli výrazně lepší a po sérii neproměněných šancí, kdy jsme měli i smůlu, tak jsme dali štastný gól. V prvním poločase jsem se rozhodčího zastal, ve druhém nám upřel jasnou penaltu po faulu na Pitáka. Samotný Piták nezahrál špatně, bojoval a byl vidět, ale nahradit Keniu není jednoduché. Vyzdvihnout musím opět Škodu, prostě hraje v repre formě. Jinak nebyl nikdo, kdo by vyloženě zklamal. Deli kdyby měl přesnější rozehrávku a někdy lepší a rychlejší řešení, tak se může stát jedním z klíčových hráčů.

    Možná šlo lépe využít možností střídání a společně s Proškem poslat v 70 minutě do hry i Boudjemuu místo Pitáka, který toho měl za tu dobu víc než dost. Poslat Boudjemuu do hry v 90 minutě nemělo moc smysl, jen se ztratil čas.

    Doufám, že Slavia bude pokračovat v tom, co nabídla v prvních 2 kolech, protože to je fotbal, na který se dá dívat a který má kvalitu. Jsem rád, že Slavia nastupuje do zápasu s cílem vyhrát, ne s cílem neprohrát. Spokojený jsem i s nasazením hráčů, člověk lehce zapomene na hráče typu Nitrianský nebo Juhar.

  45. Re: Slavia - Teplice 2:2

    klimi     před 9 lety 01.03.2015 11:37 |  
    0 0

    Já jsem jen zvědav, kdo bude hrát místo Vukadina. Jediná alternativa je Prošek, ale ten se mi poslední půl rok vůbec nelíbí, tak nevím. MBVCD.

    Co dodat, Škoda opět reprezentační forma. O nominaci na EURO U21 si hlasitě říká i Robert Hrubý, ale nemyslím si, že by ho Dovalil ještě zkoušel.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 11:45 |  
      0 0

      Prošek hrát nesmí, i za tu juniorku hrál mizerně. Hrubý podle mě nemá šanci na turnaj. V záloze je hodně velká konkurence. Navíc Dovalil určitě vezme Krejčího, Kadeřábka, Kadlece, Vydru nebo Kalase, takže spousta kluků, která hrála za U21 celou dobu se na turnaj nepodívá.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:59 |  
      0 0

      Na Proška jsem hodně sázel,ale je to nějak mizerný. Vůbec nebyl vidět, pokud Vuka slabší, tak Prošek darmo mluvit. Čekal jsem, ze to rozhýbe víc..

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      pogin     před 9 lety 01.03.2015 12:07 |  
      0 0

      Klidne bych dal na kridlo Damiena, v rumunsko to hral taky a vyborne.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 12:07 |  
      0 0

      Já si právě vzpomínám na předloňský zápas v Plzni, který Proškovi hodně vyšel. Včera to měl těžké, on je spíše brejkový typ a moc se nehodí do zápasů, kdy Slavia musí tlačit. Včera by mi místo něj mnohem víc seděl Mičola, ale kdo ví, jak to s ním teď je. Naopak věřím, že zápas v Plzni by Proškovi opět mohl sednout.

  46. Re: Slavia - Teplice 2:2

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 11:49 |  
    0 0

    Hrubeš, podle mě, měl mít ten první gól, tam bych to viděl na jeho chybu, možná byl moc vyběhnutý, ale tohle by měl prostě chytat.
    Mikula sice dobře brání, ale dopředu to není nic moc, to na druhé straně Tamás hrál o hodně lépe a už taky ukázal, že je na tom rychlostně hodně dobře a nebojí se zaútočit, navíc kopal skvěle rohy.
    Latka s Bílkem si odvedli to co se od nich očekává, ve vzduchu bez problému, na zemi taky v pohodě, ale na můj vkus Latka až moc často fauluje, to Bílek většinou hraje čistě.
    DZ Deli hodně míčů vybojoval, ale taky jich dost ztratil, mě se ale jeho výkon líbil, proti Baézovi (kterého mám mimochodem hodně rád) méně fauluje a vzhledem k výšce vyhrává i hlavičkové souboje, díky němu máme taky větší sílu při standardních situacích (Škoda, Latka, Bílek, Deli)
    Hrubý mě svým výkonem taky potěšil, má skvělé vedení míče, skvěle rozehrává standardní situace, má přehled, až se trochu víc vyhraje a zesílí v osobních soubojích, tak to bude tahoun týmu.
    Vukadinovič mě naopak trochu zklamal. Čekal jsem, že si s Matulou víc pohraje a párkrát mu ukáže záda, jako v Liberci Fleišmanovi.
    Piták určitě nezklamal, ale být na jeho místě Kenia (možná i Boudjemaa), tak by hra vypadala úplně jinak.
    Zmrhal hraje ve skvělé formě a i včera hrál velmi dobře. Osobně jsem čekal, že se mu na kraji zálohy nebude tak dařit, ale jak v Liberci, tak včera ukázal že to zvládá naprosto bez problémů. Má výborné centry, je hodně rychlý a s míčem si taky rozumí.
    Škoda má životní formu, padá mu to tam a strašně mu to přeju. Má skvělý výběr místa, je silný a v hlavičkových soubojích se takřka bezkonkurenční.

  47. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Eluin (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 12:14 |  
    0 0

    Ze včerejšího klání jsem viděl jen posledních 30 minut, takže mé hodnocení asi nebude moc validní, ale stejně..., moc se mi líbila naše hra. Zamlouval se mi i Deli, ale hlavně dvojice Zmrhal - Tamás. Do Plzně se bohužel nedostanu, ale čas u tv snad tentokrát mít budu.
    Bravo, Slavia!

  48. Re: Slavia - Teplice 2:2

    1rytir     před 9 lety 01.03.2015 13:01 |  
    0 0

    Ke včerejšímu zápasu z trochu jiného úhlu. Jde o střídání. Tomu, jak k němu přistupuje Beránek absolutně nerozumím. Myslím si, že včera tím absolutně zastavil tlak, kterým jsme se po vyrovnání hnali za vítězstvím a to nás ty body stálo! Červenka ani Prošek vidět nebyli, dva zbyteční muži, tedy jednoznačně oslabení (nedej Bože, aby se Škoda zranil a Červenka ho měl nahradit). A poslat Damiena na plac v poslední minutě prodloužení už byla volovina prvního řádu! Co mu ten kluk udělal?! Každý normální trenér by tam Damiena poslal místo Pitáka nejpozději v 60 minutě. Ne tak Beránek. Nezlobte se, ale ztráta těch dvou bodů šla včera zejména na jeho triko!

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Tomski     před 9 lety 01.03.2015 13:27 |  
      0 0

      nesouhlasím...při těch nákopech do vápna byl určitě lepší krok poslat za Pitáka Červenku a v případě Vuka a Proška je to kus za kus...to že se nedostali do hry není úplně o trenérovi...

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        1rytir     před 9 lety 01.03.2015 14:52 |  
        0 0

        No a proč jsem hráli onu "jednoduchou" nakopávanou, když s Damienem na hřišti bychom mohli hrát i po zemi. Anebo mi chcete tvrdit, že kdyby hrál Kenia, tak bychom stejně hrali onu nakopávanou do centra obrany?

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Tomski     před 9 lety 01.03.2015 15:29 |  
          0 0

          protože to včera vycházelo a v Liberci také...naše nynější největší přednost je výšková převaha skoro na všech postech...Latka, Deli a Škoda hlavy skoro vůbec neprohrávají...včera v tom překvapili i Piták s Hrubým například...vysocí jsou i Vukadin a Zmrhal...proti Liberci v tom byl silný i Kenia...dokonce myslím, že po zemi nás Teplice minimálně vyrovnali...určitě nejsem proti DB, ale naposled se předvedl před rokem a od té doby nijak zvlášť nezaujal...třeba dostane větší šanci s Plzní...

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      bububu (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 13:46 |  
      0 0

      Docela souhlasím, ignorování Boudjemy je neospravedlnitelné. Všichni víme, že spolu s Keniou je to nejlepší technik v našem mužstvu. Jestli je problém v jeho vysoké smlouvě (tuším, že kvůli smlouvě nehrál ke konci svého angažmá ani Ragued), tak pak nechápu, proč ho tu máme. Jestli třeba polevuje v nasazení, tak je to zase na Beránkovi aby si s ním sednul a situace probral. Trenér musí být i psycholog (zdravím pana Radu) a Damian asi potřebuje cítit důvěru. Všechno co říkám je, že je neskutečná zhůvěřilost tu mít takhle drahého a skvělého hráče a nepokoušet se naplno využívat jeho potenciálu.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        davy     před 9 lety 01.03.2015 13:54 |  
        0 0

        Lepší ponechat potenciál DB na jindy než jej postavit proti Matulovu potenciálu. :-)

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      rak (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 17:03 |  
      0 0

      Souhlasím s tím, že takto na pár minut to nemá cenu. Damien je určitě dobrý fotbalista. Na druhou stranu bych se tak nerozčiloval, že ho Beránek nestaví. Kromě svého úvodu u nás mě pak nikdy nepřesvědčil. Přišel mně dost nedůrazný. Kenia je výrazně lepší a Piták včera byl dlouho dobrý.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 09:16 |  
      0 0

      Tak střídání je vždycky pěkné hodnotit po zápase, že. Ono to střídání logiku mělo. Červenka tam šel jako druhej útočník, proto šel za Pitáka on a ne Damien. Prošek za Vuka, už bylo psáno kus za kus. Poslední střídání si Beránek logicky nechal na konec aby měl případně možnost reagovat na vstřelení naší třetí branky. To se nestalo tak už tam poslal na poslední minuty Damiena za Tamase. Takže za mě ano, já to střídání chápu a s tou logikou souhlasím. Že to tentokrát nevyšlo je bohužel i tím, že na lavičce do útoku nemáme kvalitu, na to tu bylo v diskusích upozorňováno. Ale určitě lepší hrát doma na výhru a tlačit než jako se tu hrálo dřív. Že by se stav 2:2 úmorně bránil a do hry by šli defenzivní hráči.

  49. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Pepino44     před 9 lety 01.03.2015 13:07 |  
    0 0

    Tak jsem pečlivě pročetl všechny komentáře a zjistil jsem jak rozporuplné příspěvky jsou na hru Deliho. Vyčetl jsem,že je zde rozpor ve věci Deli-Baez. Deli je zde kritizován za špatnou rozrhrávku s tím,že Baez je nejenom rychlejší, ale má i lepší rozehru. Ano,to je pravda - ale. Deli je perfektní ve hře hlavou a i poziční hře. Škoda,že není nějaká statistika,která by ukázala kolik protiútoků Deli zastavil právě hrou hlavou. Myslím si,že obranná práce Deliho značně převýšila chyby při rozehrávce. Takže pro mne v tomto souboji jasně pro Deliho. Svým způsobem hry je Deli jasný bořič a jsou dva způsoby jak jeho hru ještě navýšit. Buď se naučí zpřesnit následnou přihrávku (což bude asi obtížné),nebo k němu bude muset chodit blíže nějaký hráč,který bude nasledně rozehrávat.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Maeden (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 13:56 |  
      0 0

      Asi tak. Dal jsem si to ještě ze záznamu bez euforie a kazil dost, i lehké míče. V Liberci měl pár dobrých pokusů o přihrávku do brejku, taky mu pomáhal Kenia, který přece jen operuje na větší ploše než Piták. Ten byl včera při našich útočných autech zalezlý uprostřed, Mikula tam měl jen Vuka a Deliho. Někdy to bylo nedorozumění a nesehranost se spoluhráči, možná dělá svoje i nervozita, ještě to není úplně hotový hráč jako Tamás, který se zapracoval neuvěřitelně rychle.
      Baéz byl v Liberci nejslabší na place, je evidentně z formy, Švec asi hned tak do základu nenaskočí, tudíž Deli bude hrát i v Plzni. Otázka je, kdo bude hrát napravo, pokud tam bude Boudjemaa a pod hrotem Kenia, bude to určitě pro Deliho lepší. Navíc v Plzni budeme víc spoléhat na standardky, kde je schopen se prosadit. Dejme mu čas, třeba mu to tam spadne a nabere sebevědomí,

  50. Re: Slavia - Teplice 2:2

    bububu (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 13:40 |  
    0 0

    Tak taky přidám pár dojmů:

    Celkově krásný zápas, kvůli takovým se hraje fotbal. Měli jsme smůlu, rozhodně ztracená dva body, ale nemůžu se na naše ani trochu zlobit, Tepličáci 3x vystřelili na bránu a byly z toho dva góly, naopak my stříleli do tyčí a byla nám upřena penalta. Ale to se stane a já radši budu sledovat takto krásný zápas, který skončí nerozhodně, než upachtěné výhry o náhodný gól.

    K rozhodčím: Musím odmítnout místní pláč a nářek, situace před 2. gólem Teplic byla sporná a já jsem přesvědčen, že nebylo v silách rozhodčích to vidět, ani z opakovaných záběrů to nebylo 100%. Já jsem pro, aby se takového mezní situace spíš pouštěly. Naproti tomu penalta za zákrok na Pitáka byla jasná. Ale ruku na srdce, kdyby nás chtěl rozhodčí řezat, tak by ani jeden z dvojice Piták - Latka nedohrál.

    K našim hráčům: Hrubeš se mi dlouhodobě nelíbí, radši bych v bráně viděl Rakovana a po uzdravení Berkovce, první gól rozhodně chytatelný byl. Z obrany se mi asi nejméně líbil Latka, naopak Tamás výborný výkon, zejména v druhém poločase. Deli v prvním poločase nejhorší na hřiště, na co šáhl, to zazdil...ale paradoxně ve druhém šel jeho výkon neskutečně nahoru a patřil naopak k nejlepším. Bude jednoznačně posilou až srovná výkony a zapadne víc do mužstva. Naproti jsem byl velmi zklamán výkonem Karla Pitáka, obávám se, že už na víc než na roli žolíka střídajícího na posledních 25 minut nemá. Nenasazení Boudjemy od začátku beru jako velkou Beránkovu chybu. Škodovka no comment, ten kluk hraje v reprezentační formě!

    Každopádně musím hráčům složit absolutorium za příkladnou bojovnost, nic není ztraceno, ve hře je ještě spousta bodů a klidně můžeme skončit na 4. místě. Příští domácí zápas ale musíme porazit Bolku, přes to nejede vlak. Každopádně jsem nadšen z proměny Slavie oproti minulé sezoně, to je prostě neskutečný rozdíl.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Tomski     před 9 lety 01.03.2015 13:44 |  
      0 0

      trošku jsem se bál absence Levana, ale Piták nezklamal...do šancí se dostával a na nějaké i nahrál...něco se nepovedlo, ale ani Kenia nebyl proti Liberci stoprocentní...to že je Kenia lepší je bez debat, taky je o deset let mladší...kdo ví jak na tom je DB ? moc možností ho vidět přes zimu nebylo a naproti tomu o Pitákovi šla jen chvála...

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Betynka58     před 9 lety 01.03.2015 14:22 |  
        0 0

        Nasazení Pitáka od začátku beru, v přípravě odváděl dobré výkony. Ovšem jeho střídání Červenkou místo Boudjemou považuji za velkou chybu, od té doby se tlak Slavie úplně vytratil.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Humessi     před 9 lety 01.03.2015 14:19 |  
      0 0

      bububu, pod tenhle názor bych se podepsal. Snad bych doplnil jen skvělou práci Zmrhala a Hrubýho. Co se útočný fáze týká, tak trojice Zmrhal, Kenia (škoda, že nehrál), Škoda jsou best.... do budoucna ještě posilu na pravou stranu (jak obránce, tak křídlo) a máme luxusní tým.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Borris     před 9 lety 01.03.2015 14:57 |  
      0 0

      Nesouhlas se spornýma situacema. Penalta na Karla samozřejmě jasná a u druhého gólu Teplic jsem si byl ihned jistý že míč přešel čáru. A pokud jde o Pitáka s Latym, ano na můj vkus si taky podle mě často pomáhali faulama. Ale Potočný s Vůchem tomu značně přidávali a nešlo o žádné drsné fauly, ale běžné zákroky. Když jsem viděl jak nás Zelinka školil včera, tak mám docela hrůzu co s námi provedou za týden.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        bububu (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 15:53 |  
        0 0

        Nesouhlasím, tu situace před 2. gólem neměli sudí prakticky šanci vidět a posoudit. Byla to situace naprosto hraniční a jak říkám, jsem pro, aby se to v takových případech pouštělo. A také je si potřeba přiznat, že druhý gól jsme dostali především kvůli chybě v obraně, kdy tam byl Potočný úplně sám. Takže tohle bych jako zářez rozhodně nebral.

        Naopak, kdyby ukázal Zelinka ve 13. minutě minutě Karlosovi místo žluté červenou, nikdo by nemohl říct ani ň. Ovlivněný sudí vypadá hodně jinak.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 17:05 |  
          0 0

          Jenže on pískal kraviny celej zápas, ta penalta byla jasná a simulace Teplic pískal jak poslušnej pejsek.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          rak (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 17:14 |  
          0 0

          Tady je vidět, že by už konečně mělo být k dispozici video. Dnes to není žádný problém. Tým by měl mít možnost několikrát (ne mockrát) požádat o video s tím, že pokud by se jejich názor nepotvrdil, následovala by pro tým nějaká penalizace, jinak samozřejmě oprava rozhodnutí. Pak by si o to samozřejmě mohl požádat rozhodčí. Ale neprojde to. Zhoršovalo by to možnosti manipulace. Myslím, že kvůli tomu je proti tomu i Blatter a spol.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            bububu (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 17:51 |  
            0 0

            Souhlasím, je ostuda, že video už ve fotbale dávno není.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            bongor     před 9 lety 01.03.2015 20:01 |  
            0 0

            Včera být jestřábí oko jako na tenise nad brankovou čarou,tak jsme vyhráli 2-1,nejmíň.
            Každé mužstvo by mělo 3-5 pokusů za každý poločas.Hrálo by se na čistý čas jako v hokeji a čtvrtý rozhodčí by kontroloval kamery včetně toho oka.Zavolalo by se mu do kabiny a on by rozhodl.To samé jako v hokeji.Záznamy by se nějakou dobu schovávaly,by je bylo možno zkontrolovat i po zápase.

            • Re: Slavia - Teplice 2:2

              bububu (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 22:33 |  
              0 0

              Čistý čas je podle mě hovadina, ale v dnešní době by opravdu nebyl problém, aby měl rozhodčí headset a během pár vteřin se spojil s videorozhodčím...stejně se nastavuje za každou kravinu, tohle by nezabralo víc než minutu v každém zápase.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Slawek     před 9 lety 01.03.2015 22:41 |  
          0 0

          Bububu, předvádíš nádherné sebemrskačství. Bral bych to, ale v úplně jiné společnosti !

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            bububu (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 08:49 |  
            0 0

            Ne, pouze mírním všeobecný pocit nesmírné ublíženosti. Chyby rozhodčích prostě patří k fotbalu, já teda od rozhodčích neviděl úmysl nás poškodit. Jak říkám, takový zápas prostě vypadá jinak.

            • Re: Slavia - Teplice 2:2

              Slawek     před 9 lety 02.03.2015 10:18 |  
              0 0

              Souhlasím, že chyby k fotbalu patří, jenže tento rozhodčí je v Edenu předvádí vždy a proto mám pocit, že mu to způsobuje nesmírnou rozkoš. BTW, na zápas byl původně delegován Orel.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      JirkaD     před 9 lety 01.03.2015 15:05 |  
      0 0

      Nevím, zda to tu již někdo neprobíral, ale nechápu, proč je druhý gól připisován jako vlastní Grigarovi? ano, byl to odraz od brankáře, ale nebýt střeli Škody, tak není ani Grigarův odraz. Zde by mělo vedení klubu zapůsobit na svaz, aby byl gól připsán Škodovi.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        rak (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 17:16 |  
        0 0

        Tohle také nechápu. Když si kopne nějaký centr do brány obránce, tak dobře, ale tady se míč v podstatě odrazil od Grigara do branky. Když se odrazí od tyče, tak se to snad také nepřipisuje tyči.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Slawek     před 9 lety 01.03.2015 22:43 |  
          0 0

          Máte pravdu, řeším to níže.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Travinho     před 9 lety 01.03.2015 17:32 |  
        0 0

        Je hezké, že to oba dva nechápete, ale pravidla jsou jen jedna a v tomto případě hovoří zcela jasně proti vám.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 17:36 |  
          0 0

          v zápise byly ale oba góly připsány Škodovi, psal to Ondra Zlámal

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            alois_veliky (admin)     před 9 lety 01.03.2015 18:01 |  
            0 0

            Martin Vait ‏@themenoffside 1h1 hour ago
            Komise pro historii a statistiku FAČR po přezkoumání rozhodla, že druhá branka Slavie byla označena jako vlastní gól Tomáše Grigara.


            Bohužel :(

            • Re: Slavia - Teplice 2:2

              JirkaD     před 9 lety 01.03.2015 20:53 |  
              0 0

              Neznám pravidla, ale Grigar neudělal podle mne žádný úmyslný pohyb (např malá domů, přihrávka spoluhráči nebo tak něco) Míč se od něj odrazil a šel do brány. Nevím, kdy se tedy přisuzuje gól golmanovi a kdy útočníkovi. Zda je rozhodující, že míč šel směrem od brány? Asi ano.

            • Re: Slavia - Teplice 2:2

              Slawek     před 9 lety 01.03.2015 22:45 |  
              0 0

              Je dobré vědět, že v té komisi sedí i Standa Hrabě !

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      bongor     před 9 lety 01.03.2015 19:54 |  
      0 0

      Míra zřejmě srovnal kabinu,zbavil se notorických remcalů,kteří zpochybňují příkazy trenérů a tak vyčistil atmosferu,aby byl zájem hrát naplno a vzájemně si pomáhat.
      Jak to můžu vědět,když nejsem nakrátko ustřižené sluchátko,položené v šatně?
      Vydedukoval jsem si to.Třeba kecám,ale na 80% mám pravdu.Nikdo z těch co nás opustili nebyl výrazně horší fotbalista,než ti co přišli.Ale neměli snahu to prodat na hřišti,chyběla jim kolektivní morálka. Je to znát na celkové atmosfeře v mužstvu a toho MB chtěl docílit.Zatím to funguje,jen tak dál kluci.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 21:24 |  
        0 0

        Souhlas bangore, škoda dvou ztracených bodů, ale čert je vem, jsou tady důležitější poznatky. Mužstvo má charakter, chce vyhrávat a o body se rve a bojuje až do konce. Zklamání našich hráčů bylo enormní, tzn. mají velkou vůli a moc chtějí vyhrávat. Vidím to do budoucna optimisticky, jen mám jednu obavu, že v létě neudržíme Milana Škodu.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 09:24 |  
      0 0

      Viděli téměř všichni na stadionu bez ohledu na to kde seděli ale panové sudí to měli těžký? No tak to ani h... oni jsou za to dobře placeni, jsou na to školeni a takováhle chyba je neodpustitelná a neomluvitelná. Hřiště je nějak nalajnovaný a rozhodně jsem teda proti tomu aby se takovéhle situace pouštěly!

  51. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Kuliss9     před 9 lety 01.03.2015 15:00 |  
    0 0

    Proč sakra ve fotbale nejdou podobné góly dodatečně odvolat? Mezi tím kdy balón opustil hřiště a gólem nebyla žádná mezihra tudíž to opravdu velmi ovlivnilo situaci a gól by měl být odvolán.

    Další věc, doufám, že pomezní a hlavní dostanou flastr minimálně na 5 kol, i když by si už neměli zapískat celé jaro.

  52. Re: Slavia - Teplice 2:2

    fanda17     před 9 lety 01.03.2015 15:47 |  
    0 0

    Včera jsem osobně sledoval výkon všech tří arbitrů. Jedním slovem - strašný!!! Kdy začne FAČR opravdu poctivě řešit jejich výkony a trestat je finančním postihem, protože do té doby nic nepomůže. Rozhodnutí hlavního rozhodčího Zelinky v průběhu včerejšího utkání lze zhodnotit asi takto: arogance, sebestřednost a výsměch všem hráčům včetně jejich fanoušků. Jak se říká, že rozhodčí o kterém člověk ani neví je ten nejlepší tak včera toto přísloví pan Zelinka naprosto naplnil, ale v opačném slova smyslu. On chtěl být tou hvězdou večera. Věřím, že si minimálně 6 utkání nezapíská a tak přijde o svou finanční odměnu a né malou.
    Včera jeho řízení zápasu stálo Slavii 2 body. Jaký tým to bude příště?
    Hráči, realizační týmy, vedení klubů a další lidé se snaží připravit vše co nejlépe pro samotný zápas a vše zhatí během 90 minut jeden , který chce být za každou cenu hvězdou večera. Né hráči jako Škoda či Potočný, ale "rozhodčí" ZELINKA
    Přesně jako na podzim v Ázerbájdžánu kde zařízl Karabach a neuznal jim regulerní branku proti Interu Milan a díky jeho rozhodnutí přišli o historický postup viz níže výňatek z článku na aktuálně.cz:

    Na Zelinkovo rozhodnutí si stěžoval i legendární chorvatský fotbalista Robert Prosinečki, který trénuje ázerbájdžánskou reprezentaci. "Byl to nejdůležitější zápas v klubové historii. Poprvé jsme mohli postoupit do jarní fáze, dali jsme regulérní gól, ale sudí ho neuznal. Asi si umíte představit, jak obrovské zklamání tím způsobil," řekl Prosinečki na tiskové konferenci. "To rozhodnutí zanechalo nesmazatelnou stopu v srdcích fanoušků," dodal.

    Incidentu si všímá i zahraniční tisk. Podle španělského deníku Marca nedošlo k žádnému porušení pravidel, které by ospravedlnilo Zelinkovo rozhodnutí. "Hanebná chyba rozhodčího," napsal turecký server NTV Spor.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      bongor     před 9 lety 01.03.2015 20:09 |  
      0 0

      Když jde o chyby,které mohou rozhodovat o něčem důležitém hlavně finančně zajímavém,tak nějaká pokutička nic neřeší.Vždytˇsi tou svoji chybou ten rozhodčí může vydělat mnohonásobně víc.
      Zabránit podvodům úplně,to nedokáže ani sebelepší technika Tam by mělo platit 3x a konec kariery,nebo podobně.

  53. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Humessi     před 9 lety 01.03.2015 17:08 |  
    0 0

    Kde se dozvim komu z Plzne hrozi vykartovani na vzajemny zapas? Je mi jasny, ze nic takovyho se nestane, ale zajima me to

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 17:18 |  
      0 0

      tuším, že jen Procházka

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      lukas8 (admin)     před 9 lety 01.03.2015 17:23 |  
      0 0

      Procházka, Hořava (který ale zatím do dnešního zápasu nezasáhl), Vaněk.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Kaston     před 9 lety 01.03.2015 17:23 |  
      0 0

      podle oficiálních stránek ligy mají po 3 ŽK pouze Procházka a Hořava, který není zrovna ani na hřišti

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        Humessi     před 9 lety 01.03.2015 17:32 |  
        0 0

        Zrovna Prochazka by ji uz mohl mit. To by meli problemy na stoperu.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          Navyseals     před 9 lety 01.03.2015 17:34 |  
          0 0

          tak Baránek i Hejda nejsou žádný nazdárci, s nahrazením takovýho Limberskýho by měli větší problém

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      rak (přítel SN)     před 9 lety 01.03.2015 22:55 |  
      0 0

      Je to tak. Pokud to ze svého postavení neviděl, je to stejně jeho chyba. Byl dost blízko.
      Také mně štve, že se zpochybňuje ten aut před druhým gólem Teplic.
      Tam bych tedy možná až tolik rozhodčí nevinil, protože hlavní si nemusel být jistý a pomezní to má na druhé straně za brankou. Nicméně, myslím, že ten balón byl víceméně na zemi a tedy pohled nezkreslený a ze záznamu je patrné, že v jednu chvíli je zcela za čárou, tedy mezi ním a čárou je prostor a ne že se možná dotýkal, jak se někteří experti snaží říci.

      • Re: Slavia - Teplice 2:2

        stromovous (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 09:10 |  
        0 0

        Nikdo z "expertů" netvrdí, že se možná míč dotýkal čáry, ale to, že to možná nebyl aut. A to není to samý, přečti si pravidla fotbalu, popř. toto: http://www.1000vecicomeserou.cz/412-kdyz-lidi-nevedi-kdy-je-ve-fotbale-aut/
        A nebo ještě jinak, vezmi si míč a polož si ho doma vedle nějaký čáry a koukej se na něj ze strany a shora a ze strany a shora a ze strany a shora, do tý doby, než se ti rozsvítí. :)

        PS: Podle mě to aut byl, ale zároveň jsem na rozdíl od některých nedouků zde schopen pochopit, že když se míč nedotýká fyzicky čáry, tak to automaticky neznamená, že je to aut.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          rak (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 12:52 |  
          0 0

          Když je míč na zemi, celý za čárou, které se ani nedotýká, tak to prostě aut je. Nevím, co to tady zkoušíš.

          • Re: Slavia - Teplice 2:2

            stromovous (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 14:35 |  
            0 0

            Přečti si znovu pravidla a uvědom si, že míč je koule. Pokud se dolní část koule nedotýká čáry, tak to nutně neznamená, že průmět nejširší části koule nad čárou není. No nic, třeba ti to jednou dojde. Avšak jak říkám, v tomto konkrétním případě to podle mne aut byl.

        • Re: Slavia - Teplice 2:2

          rak (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 12:57 |  
          0 0

          Ještě doplněk. Ať se na míč kouká z kterékoli strany, když tam je vidět místo mezi čárou a míčem, tak prostě není možné, aby za tou čárou nebyl. A přesně tak to v krátkém okamžiku bylo. Jinou věcí je, že rozhodčí ze své pozice ten zlomek vteřiny nevidí. Ale ti komentátoři to vidět můžou.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      slavoj71 (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 10:40 |  
      0 0

      Já vůbec nechápu, co se tady řeší kolem rozhodčích: prostě Zelinka katastrofální výkon, dál o tom nemá smysl diskutovat.
      Ten aut před prvním gólem byl na stadionu vidět mnohem lépe, než pak bylo vidět z TV kamery, a to v podstatě nezávisle na tribuně, na které kdo byl - to mám ověřeno i od známých ze severní i západní tribuny.
      A penalta naprosto jasná - obhajovat sudí, že na ní nemusel vidět, je nesmysl. Jednak byl celé situaci velmi blízko, jednak i to, že si blbě stoupne, je čistě jeho chyba.
      Obě situace hlavní rozhodčí měl a musel vidět - pokud ne, tak ať zkrátka nepíská. A obě situace zcela zásadním způsobem ovlivnily vývoj i výsledek celého zápasu. Jestli měl či neměl Latka dostat za nějaký zákrok žlutou kartu je vzhledem k tomuto zcela bezvýznamné.
      Pojmenovat diletantství není žádný pláč, to je jen konstatování skutečnosti.

  54. Re: Slavia - Teplice 2:2

    Petr9608     před 9 lety 02.03.2015 06:56 |  
    0 0

    Za první dvě jarní kola celkem 49 gólů, tj. 3,06 gólu na zápas. To není špatné na to, že je zima. V polovině zápasů byl rovněž over 3,5 branky...

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      Jiri1     před 9 lety 02.03.2015 10:47 |  
      0 0

      Fotbaly jsou vedeny hodně ofenzivně, díky hráčům za skvělou zábavu.

  55. Re: Slavia - Teplice 2:2

    zeleznik2     před 9 lety 02.03.2015 16:31 |  
    0 0

    Tak Škoďákovi upřeli druhý gól?takových situací bylo už více a vždy se počítali branky střelcům, fakt nechápu.

    • Re: Slavia - Teplice 2:2

      travel (přítel SN)     před 9 lety 02.03.2015 18:31 |  
      0 0

      Nevím,zda právem,či ne,ale jistě nestojí o to ,aby náš hráč se stal nejlepším střelcem ligy.Ani to není v podstatě možný,když předpokládám,že nebudeme kopat hodně dlouho penaltu (leda,že by nastaly vlastnické změny,příp. FCH).

  56. Re: Slavia - Teplice 2:2

    zeleznik2     před 9 lety 02.03.2015 16:49 |  
    0 0

    Ztráta dvou bodů stručné hodnocení zápasu. Ano tyhle dva body nás mohou mrzet, jedeme do Plzně a tam asi budeme bodovat těžko a poté doma Bolka a do Brna, které hraje o záchranu, těžký los. Teplice hráli dobře, hlavně v prvním poločase, neplechu nám dělal hlavně Potočný, ale teatrální pády a filmování si Teplice mohli odpustit. Zápas ovlivnilo několik faktorů: 1/ zranění Kenii, překvapivě nastoupil Piták místo Damiena, nehrál špatně, ale Kenia to prostě není. 2/ neproměňování šancí, hlavně v prvním poločase, poměr Grigar vs Škoda 4:1 na šance, také Piták tam měl dobrou šancí, navíc, když Teplice svoje šance skoro všechny dokázali proměnit. 3/ rozhodčí, ano znovu se potvrdilo, že nám nepomohou, druhému gólu předcházeli jasný aut - chyba asistenta a neodpískaná jasná pentle na Pitáka, výroky typu rozhodčí situaci neviděl neberu, má stát tak, aby viděl, už je tradicí, že penalty zkrátka nekopeme a obě situace by v Plzni a na Spartě byli posouzeni určitě pro domácí. 4/ chyby v obraně, 1 gól padá na duo H, Hrubý nahrál Vachouškovi a ten předal Potočnému, kterému nedalo práci přehodit špatně stojícího Hrubeše, druhý gól, byť mu předcházel aut, byl z naší strany špatně pokryt Potočný na naší pravé straně, kterého měli kluci lépe hlídat, zvláště poté, co nám vstřelil první branku. Rozhodčí Zelinka rozdal 8 žlutých karet, ale dohráli jsme kupodivu bez vyloučení, ikdyž zákrok Pitáka mohl být na červenou, ale i tak jsme přišli o dva hráče Pitáka a Vukadinoviče za 4ŽK budou v Plzni chybět. Na druhou stranu Latka bez žluté byl malým zázrakem. Vukadinoviče nahradí zcela jistě Prošek, ale zda bude k dispozici Kenia doufám, že ano, že bude hrát Damien v základu bych nepředpokládal, jinak jeho střídání v 90 minutě, Míro jsme asi nepochopili a u Červenky za zraněného Pitáka, nevím, zda to byl záměr rozhodnout, ale hra na dva útočníky přišla trochu pozdě 80 minuta, když už jsme se silami byli na dně. No zase jsme osmí, s třemi body ztráty na 4 Bolku, kdyby se v Plzni zadařilo za bod a pak porazili doma Bolku, 4 místo by se velice přiblížilo, snad to klapne.

  57. Re: Slavia - Teplice 2:2

    zeleznik2     před 9 lety 02.03.2015 16:53 |  
    0 0

    Krom Škodáka se mi líbili Zmrhal a Tamás, Hrubý má výborné centry, ale trestné kopy, radši ať zahrává někdo jiný. Zklamal Hrubeš a ani Vukadinovič nepotvrdil svůj výkon z Liberce. Ostatní dobrý, Deli mne osobně potěšil, zahrál o 100% lépe než v Liberci. Piták nezklamal, ale v základu si asi teďka zase nezakope.