Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 26. kolo

Slavia doma zvítězila po více než šesti měsících a snad se definitivně odlepila od bojů o ligové bytí a nebytí. Nedá se ale říci, že by sešívaní svým výkonem proti slabým Budějovicím fanoušky přesvědčili.

V nedělní podvečer (konečně zápas v řádný termín!) sice Slavia uzmula povinné tři body, nicméně podle mě paradoxně pozice trenéra Beránka moc nezesílila. Tak slabý tým jako jarní České Budějovice totiž v lize dlouho nebyl - s včerejším zápasem uhráli černobílí jediný bod z 9 zápasů. I v Edenu se v úvodu prezentovali hrůzostrašným výkonem, kdy jejich obrana dělala jednu neuvěřitelnou hrubici za druhou. Slavia se však prosadila pouze jednou hned v 1. minutě a místo pojišťovací branky postupně přišel na její kopačky strach. I přes nemastných neslaných 20 posledních minut se první půle dala z naší strany hodnotit jako uspokojivá a poměrně kvalitní.

Druhý poločas už byl ale o něčem jiném. Na začátku ještě "tradičně" zahodil velkou šanci Vukadinovič, pak už ale domácí trestuhodně přenechali iniciativu hostům z Budějovic. Ačkoliv Dynamo působilo dosti slabým dojmem, tak Slavii přehrávalo a z tribun se začal ozývat rozčarovaný pískot. Vše směřovalo k další "tradici" posledních týdnů - inkasovanému gólu v závěrečných minutách. Naštěstí osamocený Lengyel po standardní situaci minul míč v dobré příležitosti a Michal Škoda, bratr našeho kanonýra, hlavičkoval v samotném závěru jen těsně vedle! Na druhé straně mu pak druhý Škoda ukázal, jak se pálí ostrými a definitivně uklidnil (alespoň pro ten den) bolavé srdce slávistického fanouška.

Jistě by se dal bídný druhý poločas házet na psychiku (se kterou by trenéři taktéž měli umět pracovat). Z mého pohledu je ale chyba hlavně ve hře Slavie. Obrana je často chaotická, alespoň standardky jsme tentokrát odvraceli spolehlivě. Největší problém je ale v útočné hře, při které hráči zcela záměrně hrají jen dlouhé nákopy povětšinou na Škodu. Téměř absentuje i presink na útočné polovině, který je základem moderního fotbalu. Zcela tak chybí kontrola míče a udávání tempa zápasu. Místo aby Slavia držela míč a přehrávala trapné Budějovice, tak se zbavuje nákopy míčů a pak při těsném vedení zděšeně zastavuje jejich útoky, kterých kvůli našemu stylu přichází za poločas celá řada. Přitom si myslím, že technických hráčů máme v týmu dostatek a že by jim hra po zemi mohla vyhovovat více. Současný styl nemá ani výsledky, ani budoucnost.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Martin Berkovec - 5 - Příliš práce neměl. V závěru mu nešikovně vypadl centrovaný míč, ale větší problém z toho nebyl, tak mi přijde zbytečné mu kvůli tomu snižovat známku.

Michal Švec - 5 - Průměrný výkon. Vzadu nijak výrazněji nechyboval, typem útočícího obránce po lajně ale, zdá se, nebude.

Martin Latka - 5 - Myslím, že po zranění toho měl plné zuby, i tak ale obraně pomohl a stopeři působili jistěji, než když hrál Bílek s Fialkou či s Delim. Jednou málem skóroval po rohu, vzadu si pak připsal jeden nejistý odkop, který ale naštěstí dobře dopadl.

Jiří Bílek - 5 - Tentokrát mi přišel o trochu lepší ze stoperů. Výrazně nevyčníval, ale odváděl dobrou práci. Jediné zaváhání si připsal, když zůstal v našem vápně osamocený Michal Škoda. Naštěstí míč zpracovával tak dlouho, že Bílek stihl dostoupit.

Krisztián Tamás - 5 - Dozadu podle mě nejslabší z obrany. Jednou výrazněji chyboval v první půli, kdy přečíslení nakonec stihl zastavit Latka, i v druhé půli měl několik ne úplně jistých momentů. Dopředu se snažil, po hezkém uvolnění v prvním poločase ale přišel strašný centr. Ve druhé půli pak předvedl pěkný průnik, po kterém se o zakončení pokoušeli Škoda a Piták. Horší pětka.

Simon Deli - 6 - Tentokrát odehrál Deli výborný zápas. Skvěle sbíral hlavičky i odebíral míče perfektní hrou tělem. Jakž takž se snažil hrát i dopředu, ačkoliv mu pár míčů ulétlo. Velice povedený zápas si tradičně lehce pokazil hloupou chybou, po které daly Budějovice tyč.

Karel Piták - 5 - Tentokrát to od Pitáka bylo lepší než v posledních zápasech, i tak ale výrazněji nezaujal. První půle byla dobrá, ve druhé opět "vyčichl". Dobře neřešil ani nadějné možnosti, klidně mohl dostat kartu za několik hraničních faulů. Horší pětka.

Vukadin Vukadinovič - 5 - Byl jedním z hráčů Slavie, kteří byli více vidět, i když nebyl až tak na očích jako obvykle. Aktivita se mu vytknout nedá, zazdil ale přihrávku v přečíslení 3 na 2 a ve druhé půli i jasnou šanci tváří v tvář Křížkovi. Může být rád, že má ještě pětku.

Levan Kenia - 6 - Hned na začátku se krásně uvolnil a vyzval ke skórování Škodu. Nebyl sice ve své top formě, ale i tak byl vidět a sem tam přidal zajímavý průnik obranou soupeře. Nadprůměrnou známku si zaslouží.

Jaromír Zmrhal - 5 - Po zranění nebyl příliš vidět, i tak ale týmu jeho návrat pomohl. Povedla se mu zejména akce, po níž byl v čisté šanci Vukadinovič.

Milan Škoda - 8 - Další vynikající výkon a Škoda i ze spodku tabulky útočí na korunu krále střelců! Při první trefě to neměl těžké, druhou si vybojoval už zcela sám, i když je otázkou, jestli jí nepředcházel drobný faul. K absolutní známce Škodovi chybělo lepší proměňování šancí, gólů mohl dát klidně dvojnásobek.

Robert Hrubý - 5 - Po špatných výkonech to vzal za správný konec a ve špatném druhém poločase patřil k lepším. Snažil se být aktivní i hrát do těla, vzhledem k pasivní hře Slavie ale neměl mnoho příležitostí k tomu, aby se předvedl. Lepší pětka.

Aldo Baéz a Jan Mikula nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

Komentáře (141)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    honza304     před 9 lety 04.05.2015 12:50 |  
    0 0

    No nevím, za co má Zmrhal hodnocení 5. Většího lenocha jsem dlouho neviděl. Proti ČB se většinu svého působení na trávníku procházel, Tamásovi nepomohl dozadu ani dopředu, hře se vyhýbal. Líbil se mi Deli, Kenia, Pitákovi bych taky moc nenadával. Zavedl bych bodování trenéra, za defenzívní střídání a deptání psychiky hráčů místo posilování sebevědomí bych mu moc bodů nedal, z úcty 1.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      honza304     před 9 lety 04.05.2015 13:22 |  
      0 0

      Ještě k trenérovi dopíšu, na co máme zálohu, když ji překopáváme. V rozhovoru píše, že hráčům říká - nakopněte to na Škodu a běžte se radovat - to měla být legrace, ale, bohužel, to je styl naší hry. Dívat se na to nedá a za druhé dáváme balóny soupeři a jsme pod tlakem, a to i s nemohoucnýma ČB! Místo toho, abysme balón kontrolovali.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Pepino44     před 9 lety 04.05.2015 13:37 |  
      0 0

      Tak mne Zmrhal také neuchvátil,včera to nebyl on v top formě, ale na druhou stranu,to,že by zahrál nad očekávání se nedalo očekávat. Nevíme,zda má zcela doléčené zranění a musíme si uvědomit,že byl nejméně 14 dní bez tréninku,takže je zcela jasné,že kondička musela jít dolu. Za to,že v takovém stavu nastoupil mu patří dík,rovněž tak Latkovi,který sám prohlásil,že hrál s obavou aby se zranění neobnovilo
      což se na štěstí nestalo,takže s hodnocením souhlasím.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Thane (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 19:36 |  
      0 0

      Ono je to hrozne hezky napsat ale je treba se pdivat na moznosti..kdo byl na stridacce? Spatny a nijak zodpovedny Boudjemaa Cervenka a Diop..to neni moc variant..Jediny koho bych tam byl ochotny dat by byl Cervenka ale nemam nejmensi poneti jak by dokazal na kridle branit

  2. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Heretic (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 13:21 |  
    0 0

    Souhlasím i nesouhlasím, že Deli odehrál zápas výborně. K čemu to je, když pokaždé udělá 2-3 hrubé chyby, kdy jde následně soupeř do přečíslení, a jen nemohoucností ČB z toho tentokráte nic nebylo. Kdyby z toho gól byl,tak má 4, jak vyšitou.

    Celkové hodnocení hráčů je nasnadě. Většina má poměrně zásadní nedostatky, které , když v daném zápase převáží, nám zabraňují pravidelně vyhrávat. Takže nesouhlasím s některými názory, které říkají, že máme kvalitní tým (či kvalitně poskládaný tým).

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 04.05.2015 13:26 |  
      0 0

      Tak hrubou chybu udělal tentokrát Deli jen jednu, pokud jsem něco nepřehlédl. Jinak je u něj samozřejmě stále hodně na čem pracovat, protože i jedna chyba takového charakteru je moc.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        tantalos     před 9 lety 04.05.2015 13:41 |  
        0 0

        Kdyby Deli nedělal chyby, hraje dávno v Premier League.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    kleofas     před 9 lety 04.05.2015 13:32 |  
    0 0

    Vzhledem k tomu, že to bylo z naší strany jedno z nejhorších utkání za poslední období, kdy nás beznadějně poslední Budějovice chvílemi tlačily, tak vážně nechápu výši známek. Marná záloha 5 - 6! za co?
    Mimochodem průměr známek je stejný jako v derby, nesrovnatelný zápas.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 04.05.2015 13:38 |  
      0 0

      Nemyslím si, že by to byl nějak tragický výkon. Prvních dvacet minut bylo vynikajících a mohlo to být klidně 4:0, resp. 4:1. Na to by se nemělo zapomínat a mělo by se to brát v potaz, ne mít v hlavě jen špatnou druhou půlku. Podle mě na to tedy průměrný výkon (průměr na hráče pod 5,5) sedí.

      Nemyslím si, že derby bylo z naší strany nějakým extra vydařeným zápasem. První půle možná, ale druhá byla stejně špatná jako proti Budějovicím.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        kleofas     před 9 lety 04.05.2015 13:45 |  
        0 0

        cituji quelhara: výkon ve druhé půle byl vyloženě tristní. A že by první půle byla famózní, no mám asi jiné představy o kvalitě.
        Podle mého to byl prostě PODprůměrný zápas.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Alanor (admin)     před 9 lety 04.05.2015 13:58 |  
          0 0

          Já nikde nepíšu, že by snad nebyla druhá půle tristní. Stejně tak nikde nic nepíšu o famózní první.

          A podprůměrný zápas to byl, protože Dynamo zahrálo ještě hůře než průměrná Slavia.

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            kleofas     před 9 lety 04.05.2015 14:01 |  
            0 0

            Když myslíš. Prohodit si Škodové posledních 5 minut trika, tak jsme koukali...

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            Tomski     před 9 lety 04.05.2015 14:16 |  
            0 0

            hlavně kdyby to bylo bylo 3:0 (4:1) po půli tak se to hodnotí v superlativech, ale holt kluci celou sezonu šance spalují (i Škoda mohl včera dát o dva víc)...důležité je že se do nich dostávají, to nebylo loni ani předloni zrovna běžné...

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Heretic (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 14:11 |  
        0 0

        Souhlas. Výkon mi přijde celé jaro +-podobný, akorát se mění soupeř. Neumíme zápasy dotáhnou do konce + ty výbuchy typu Bohemka venku, Brno venku a Jihlava doma.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    lassiter     před 9 lety 04.05.2015 13:34 |  
    0 0

    Bílek možná dozadu bez problémů, ovšem snaha hrát fotbal v podstatě nulová. Druhý poločas tak občas nabýval absurdních rozměrů, vždy když Berkovec chytil míč, tak Bílek neomylně zabodl oči do trávníku, aby si ho nemusel vzít a nedej bože hrát fotbal. K tomu vždy přistínoval pohyb, aby bylo vidět, že míč jako chce, ale dal tomu pohybu přesně tolik, aby ho dostat nemohl, alibismus. Nebyl v tom samozřejmě sám. Vždy, když má náš hráč míč, má zhruba asi tak jednu možnost, komu nahrát, v lepším to případě. Proto ten míč asi nikdo moc nechce a hra vypadá, jak vypadá.

    Tolik výkopů, kolik udělal druhý poločas Berkovec, měl Vaniak blahé paměti za celou sezonu. Kde jsou ty doby, kdy si bral tehdy vysmívaný MJ míč vzadu za každých okolností (i když to pak občas zmrvil). Dneska se pro něj čas od času vrátí Karel, Kenia naprosto zřídka, občas Deli nebo Baéz, z čehož jsou pak ale spíše problémy. Založení útoku po zemi, pokud k němu někdy shodou náhod dojde, je pak naprosto improvizované, často zcela bezradné a většinou skončí v autu, u Berkovce nebo v nouzi zoufalým prásknutím dopředu. Moc tomu nerozumím, Piták, Kenia, Hrubý i Deli jsou techničtí hráči, přesto to nefunguje. Mám pana Beránka rád, ale tohle je za sezonu práce smutné vysvědčení.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Pepino44     před 9 lety 04.05.2015 13:42 |  
      0 0

      Tak to,co píšeš o Bílkovi je blbost. Bílek se k rozehrání dostkrát nabízel, ale Berkovec jej pokynem ruky posílal dopředu,že bude vykopávat. Pokud si byl na staďáku,tak sis toho nemohl nevšimnout, s kolegou jsme se o tom bavili a divili jsme se,že to několikrát nezkusili rozehrát přes Bílka,když se nabízel.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        kleofas     před 9 lety 04.05.2015 13:48 |  
        0 0

        No, občas ty jejich kombinace na půlce ještě s Delim byly podivné, zrovna v tomto Berkovce docela chápu. Teda až na ty pecky Křížkovi.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        lassiter     před 9 lety 04.05.2015 14:25 |  
        0 0

        No ano, byl jsem tam. Já mam pocit, že nabízet se tak, že ten míč opravdu chci, vypadá úplně jinak.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      AdJap     před 9 lety 04.05.2015 17:07 |  
      0 0

      Je to ne, prosím, připomínat tu Marka tvaroha...

  5. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Plos     před 9 lety 04.05.2015 13:37 |  
    0 0

    Vukadinovič byl podle mě nejhorší hráč na hřišti. Ačkoliv v poslední době býval po právu chválen a byl klíčový hráč, tak včera hrál hrozně. Balon mu vysloveně překážel a zamotal se do něj ještě před tím, než vůbec chtěl udělat kličku. To se včera stalo nejednou. Pětku si podle mě nezaslouží, neviděl jsem od něj v zápase jediný pozitivní moment, popravdě.
    Taktéž nesouhlasím se Švecem. Musím říct, že včera celkem aktivně podporoval útok a hlavně v prvním poločase si zabíhal až za Vukadinoviče, rozhodně si nemyslím, že by nebyl ofenzivně laděný. Takový Mikula (ikdyž ho mám hodně rád) by mu ofenzivu mohl podle mě závidět. A čeho si na něm cením je to, že se snaží situace řešit po zemi! Opět jsme včera pouze nakopávali, přitom hráče na hru po zemi máme. Viděli byste jak by se výkon třeba Pitáka proměnil, kdybychom hráli fotbal po zemi a kombinovali. Nechápu proč je do toho Beránek nenutí. Ale to už zase odbíhám..
    Další věc, možná bych Berkovcovi vytknul jednu věc. NEUSTÁLÉ vykopávání od brány stylem "dám do toho největší mrdu na světě", to mě vyloženě vytáčí. Byla tam včera snad 10ti minutová pasáž, kde si Berkovec překopával s Křížkem balon. To chce dát kurva góla nebo co?! Příště bych mu za to normálně snížil známku, protože to dělá pořád. Já nechápu, proč v takových situacích nenutíme gólmana rozehrát nakrátko? Při vší úctě k lampasákovi, tak za něj to bylo snad naposledy, co jsme výkopy hráli nakrátko. Proč se od toho ustoupilo?

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      japhy     před 9 lety 04.05.2015 15:00 |  
      0 0

      Konečně si někdo Švícka všiml :) Ano, mám pro něj slabost, přiznávám. Ale prostě mi přijde, že jako jeden z mála, a z obrany tuplem, se snaží věci řešit fotbalově, dovede udělat kličku napadajícímu hráči, neodkopává, i dopředu se vydává a pořád maká. A hlavně se snaží hráče předskakovat!

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Plos     před 9 lety 04.05.2015 15:45 |  
        0 0

        Podobně to dělal i Tamás zkraje jara. To co ale předvádí dozadu teď, to fakt nechápu. Vždyť v prvních zápasech chodil do skluzů, pozičně výbornej, situace řešil fotbalově po zemi...teď tam vidím co se týče obrany z jeho strany chaos, zběsilé nakopávání míče do lesa...ale ono to souvisí s hlavou. Přijde mi, že kdykoliv k nám přijde fotbalista, tak se v hlavě "vymrdá a vykurví" a nakazí se od již zkažených spoluhráčů. To jejich sebevědomí časem je prostě uplně jinde. A to bych mohl počítat. Boudjemaa, Piták, Tamás, Baéz, Bílek....a pokud porovnám Keniu teď, a Keniu v přípravě a prvních dvou jarních kolech...tak tam musím prostě zařadit i jeho...začíná zbytečně sólovat, kolikrát jde i do sóla u kterého vidím, že si na něj ani nevěří...přitom v přípravě předváděl výborné pasy za obranu, rozdával míče, u každého druhého gólu měl asistenci....teď spíš vidím, jak akorát komentuje každý výrok sudího a nesoustředí se tolik sám na sebe.

  6. Jak hodnotit Beránka?

    tantalos     před 9 lety 04.05.2015 13:37 |  
    0 0

    Výkon Slavie proti nejslabšímu mužstvu ligy byl hororový. Vlastně jsme si zasloužili, aby Michal Škoda tu svou šanci proměnil. Proti Mírovi Beránkovi jsou tady výhrady, které se zdají být opodstatněné.
    Jenže:
    1. Střed hřiště nám dobře hrál jen první čtvrhodinu. Pak už si Kenia, Zmrhal a Piták zasloužili vystřídání, docházel jim dech. Ovšem koho za ně? Boudjemau ne, určitě by si sice párkrát dobře kopl, aby oběhat hřiště místo nich by nedokázal. Snad tedy něho z juniorky? Jenže tam někoho pracovitého a zároveň kreativního nemáme. Proč nemáme? Snad by trochu pomohl Bazal, ale ne moc. Je to chyba Beránka? Ne. Kiselova. Jsem přesvědčen, že pracovitý, šikovný a zároveň levný hráč by se našel i v druhé lize, avšak tam naši skauti nehledali. Ale dovolte mi otázku: Máme ještě vůbec skauty? Kam se ztratila někdejší parta dobrovolníků, kteří znali každou naději po celém Česku a Československu?
    2. Ano, máme šikovné hráče - Vukadinoviče, Tamáse, Deliho, Kuchtu. Ale patří vůbec Slavii? Proč musíme stavět na mlaďoších, kteří tady možná už v červenci nebudou? Je to Beránkova vina? Měl dost peněz, aby si nemusel hráče vypůjčovat?
    3. Určitě měl M.B. stavět někoho jiného místo někoho, koho stavěl. Jenže potíž Slavie byla nesehranost mančaftu. Alespoň se pokusil ty své, komu věřil, podržet. Měl věřit někomu jinému? Koho máme lepšího? A vidíme mu do hlavy? Proklínal jsem ho, když stavěl Hrubeše místo Berkyho, ale nedoufal někdo v managementu, že Hrubeše prodáme za balík už po U-21?
    4. Má vůbec MB volné ruce postavit, koho chce. Nejsou tu nějaké dohody s agenty a spolumajiteli Slavie, které trenér musí dodržovat?
    A těch otázek by tu bylo víc. Jak by si v obdobné situaci vedl Mourinho? Asi lépe, jenže by ho po pár dnech vyhodili.

    • Re: Jak hodnotit Beránka?

      Pepino44     před 9 lety 04.05.2015 14:01 |  
      0 0

      Tantale,v tomto Tě musím podpořit,on skutečně ten výběr hráčů a jejich kvalita není dostatečná. V několika příspěvcích jsem se dokonce dočetl,že Beránek dostal na přestup hráče na které si ukázal. To možná může být pravda, ale už není zmíněn ten výčet hráčů,ze kterých si mohl vybírat. Jsem přesvědčen,že kdyby mu někdo nabídl třeba Mahmutoviče,Kopice, Nováka a jim podobné hráče,že by je neodmítl. Ale ty mu nikdo nenabídl, protože by je nezaplatil. Beránek si prostě mohl vybrat z hráčů,které nikdo nechtěl. Beránkovi jsou dále vyčítány jeho střídání. Proč tam nedal Diopa,Červenku nebo Budjemau. Diop a Červenka jsou útočníci a Beránek většinou střídá záložníky. Oba dva podle mého (viděl jsem je dostkrát za juniorku) nemají na to hrát žumpa ligu v útoku,natož pak v záloze. Budjemaa je jiný případ,ten na tu ligu má, ale zase není ochoten pracovat.

      • Re: Jak hodnotit Beránka?

        Dobi     před 9 lety 04.05.2015 14:39 |  
        0 0

        Já se pod oba názory klidně podepíši. My hledáme často vinu jen a jen v Berym a nevidíme věci okolo... Máma, coby oblíbená kantorka mi často vyprávěla povzdech jednoho kolegy z 50.let... To, že někdo u mě zkoušku udělat MUSÍ, na to jsem si zvyknul, ale že někdo zkoušku udělat nesmí, to už jsem nedal... Jen mě mrazí při tom pomyšlení, že sestavu nestaví trenér, ale kdosi jiný... Profláklo se to o hokeji a ptám se - je to ve fotbale jinak? Hrálo by se každému z Vás dobře vedle hráče, o kterém víte, že mu projde vše a Vy se klepete, abyste neudělali sebemenší chybičku, protože na Váš flek čeká někdo podobný? Ne, nechci soudit, informace nemám, ale jen mě to napadlo, že to může být jeden z kamínků mozaiky zvané Slavia... No nic, ta 4 zbývající kola se mohou odehrát relativně v klidu, ale co přijde dále?
        Nejsem žádný velký příznivec Plísně, každý ví, že oko přimhouřím spíše na Severu, kromě Peltonce... Ale pokud o titulu rozuhodne fakt, že MB rozhodla boj o titul výhrou v Plzni a prohrou se sraltou, i když Mareček podal zřejmě řízeně péro sraltě, bude moje nechuť k fotbalu ještě větší!
        Pamatuji se na stav začátkem 70.let, kdy naši partu vlajkonošů "vyhnali" před zápasem do ulic přátelé Růžek, Šulc a nedávno zesnulý Bartůněk.S úkolem pozvednout klesající návštěvnost... Rozdávali jsme lidem v centru Poločasy, chodili jsme s plakáty...Návštěva se zvedla, i když přišlo "jenom" 20 tisíc diváků... Co by dnes přitáhlo více než 4 tisíce lidí do Edenu? Nevím, nevím, nevím...

    • Re: Jak hodnotit Beránka?

      Heretic (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 14:14 |  
      0 0

      Perfektně kladené otázky s poměrně jednoduchými odpovědi, který si může každý doplnit sám.

    • Re: Jak hodnotit Beránka?

      fredydj (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 14:15 |  
      0 0

      škoda jen, že nevyšel Valenta ze Slovácka....

      • Re: Jak hodnotit Beránka?

        Tomski     před 9 lety 04.05.2015 14:17 |  
        0 0

        taky jsem ho chtěl, ale třeba letos tolik nezáří...možná by dopadl jako Jakub Petr...

    • Re: Jak hodnotit Beránka?

      zeleznik2     před 9 lety 05.05.2015 18:42 |  
      0 0

      Zajímavý názor, podle mne velká chyba byla už před jarem, když jsme prohlašovali, že máme zdvojené posty....Ano možná jsme je měli zdvojené, ale buď jsou hráči momentálně zranění(M.Černý, Mičola atd..)anebo nemají odpovídající kvalitu(viz Prošek)a z toho torza, co máme k dispozici, když ještě odpadnou hráči jako Zmrhal nebo Laty či nedej bože Milan, tak je to kritické...
      Pokud MB nemůže svobodně rozhodovat o sestavě, okamžitě bych to na jeho místě položil, možná v případě Hrubeše nebo Zmrhala či Hrubého by mohl být nějaký zákulisní tlak, aby se po sezoně výhodně prodali, ale Zmrhal v současné době patří i tak do základu, ale třeba u Proška rozhodně ne, toho by snad nikdo nechtěl ani zadarmo. Horké zboží je v současné době opravdu jen Milan Škoda a možná Jarda Zmrhal.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 13:51 |  
    0 0

    Výkon strašný, vyloženě jsme utrpěli vítězství.

    Víte čemu, ale kolegové, slávisti, nerozumím? Co se sakra stalo Beránkovi? Proč je tak podělaný? Na začátku sezony neměl problém několikrát stáhnout hráče v 1. poločase, byl na hráče ostrý, tým šlapal, presoval. A teď? Všichni to vidíme, darmo mluvit.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 04.05.2015 14:00 |  
      0 0

      Měl by si dávat častěji Ferneta a skládat hořký slib - "Nevyměknem!" :)) (Omlouvám se za sdělení reklamní povahy ;) )

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        kleofas     před 9 lety 04.05.2015 14:03 |  
        0 0

        asi to bude povinný oddílový nápoj

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Thorklaer (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 14:06 |  
        0 0

        Třeba kdyby dal flašku před taktickou poradou a před zápasem, šlo by to líp:)

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Pepino44     před 9 lety 04.05.2015 14:08 |  
      0 0

      Musíš si uvědomit,že na podzim měl poněkud širší kádr,takže si i sem tam mohl dovolit někoho posadit na lavičku. To v dnešní době,kdy po zimním odchodu některých hráčů, si asi nemůže dovolit,protože na lavičce není adekvátní náhrada,takže hráče může asi jenom poprosit aby hráli,nebo jim pohrozit ale to je asi tak všechno.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Petrslav     před 9 lety 04.05.2015 14:17 |  
      0 0

      Uvidíme, jak bude hra vypadat teď, když už se (téměř) není čeho bát. Pokud bude herní projev i taktika odvážnější, útočnější a koukatelnější, bude jasné, že to bylo u hráčů i trenéra o psychice. Což by vůbec nebylo pozitivní zjištění

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        dalislavista     před 9 lety 05.05.2015 11:22 |  
        0 0

        Takže pozitivní zjištění bude, když to bude dál stejná holomajzna
        ... :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      martyni (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 14:41 |  
      0 0

      Asi jsme na zacatku sezony nemeli za sebou takovou snuru neuspechu. Jak bys tedy odkoucoval zapas ty, kdyby tvuj tym hral zapas, ktery rozhodne o tom, jestli se zachrani nebo bude mit 3 body k sestupu? Koho bys tedy stridal?

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 15:39 |  
        0 0

        Ale on to tak dělá zápas co zápas.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    bramburek (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 14:36 |  
    0 0

    známky za ostudnej a zbabělej výkon ve druhým poločase a hlavně vzhledem ke kvalitě soupeře (jasně nejslabší tým ligy) jsou hodně nadhonoceny... všichni minimálně bod dolu, spíše však dva...

  9. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    edenian     před 9 lety 04.05.2015 15:07 |  
    0 0

    Ja teda nemam u Kenii porozumeni pro vetu "Nadprůměrnou známku si zaslouží." Zaujalo mne, ze pouze Tantalos se odvazil v mistni komunite keniomilcu napsat ze byl na vystridani. Na stadionu se nekteri podivovali nad stridanim za Hrubyho ve chvili, kdy jsme nikdo nevedeli, ze jde o Keniovo zraneni / teprve asi pate ? letos :-) /. Ja jsem si naopak rikal no konecne. A nemyslim, ze by jeho hra / predevsim ve druhe puli/ byla tak desna kvuli zraneni. Jeho drbani je opravdu priserne, v drzeni mice ma mozna 50% drzeni cele Slavie :-))). Prihravky na stojiciho ztrojeneho! Skodu, to je tezko obhajitelne, i v te nouzi, ve ktere se Kenia ocita ve chvili kdy uz musi nekam prihrat, protoze jsou kolem neho tri protihraci a on uz stejne nema sily ani aby zvedl hlavu a rozhledl se co se deje kolem neho. Ja teda setrvavam v nazoru, ze je to hrac, ktery se zatim nijak extra nevyplatil / myslim tady pomer cena/vykon na hristi. Mozna by mezi lepe spolupracujicimi spoluhraci byl lepsi, ale nic takoveho se stale nedeje. Az jednou vydrzi cely zapas, dostane premie ?
    To teda Vukadinovo " Může být rád, že má ještě pětku." vypada jako urazka.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Tomski     před 9 lety 04.05.2015 15:09 |  
      0 0

      Tak Vuk může být rád za 5...nejen včera ukázal, že to technicky na ligu úplně není...

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        edenian     před 9 lety 04.05.2015 15:33 |  
        0 0

        Tak byt tady hodnoceni jako v krasobrusleni tak u nekterych hracu by znamky byly od sebe hodne vzdalene.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Tomski     před 9 lety 04.05.2015 15:37 |  
          0 0

          tak nemyslel jsem dojem, ale kopací techniku :-D

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            edenian     před 9 lety 04.05.2015 16:46 |  
            0 0

            Ovsem Vuk kdyz utece na dvaceti metrech trem protihracum vypada velmi elegantne :-) Ale ty konce jsou horsi, to mas recht. Ale zrovna vcera me pripadl slusnej.
            Taky mam porad v hlave ten zapas v Liberci. Tam vlastne zrovna Vuk exceloval. Jenze Liberec jakoby hral porad pripravu. Vubec si nevsimli, ze uz je liga. A v tu chvili nas to proste zmatlo a tahne se to porad, jak je mozny se takhle rozsypat. At uz to radsi skonci.Po vcerejsku si rikam, ze uz tam mozna na jare nepudu, abych si poradne odpocinul.

            • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

              lassiter     před 9 lety 04.05.2015 17:28 |  
              0 0

              to by byla škoda, s duklou to bývaj vždycky slušný mače...

              • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

                Alanor (admin)     před 9 lety 04.05.2015 17:32 |  
                0 0

                To až ty poslední. Předtím jich několik skončilo 0:0 a byla to pořádná nuda.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Navyseals     před 9 lety 04.05.2015 16:31 |  
    0 0

    Tamás s Bílkem šílení, nechápu jejich hodnocení. Bílek hlavičkuje pravidelně přímo na nohu soupeře, neumí přihrát a dělá chyby. Tamás propadl víckrát než jednou, několikrát to za něj hasil někdo jiný.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    zeleznik2     před 9 lety 04.05.2015 16:34 |  
    0 0

    8 u Škoďáka jasná, s ostatním hodnocením nemám námitek, ale ta 5 u Hrubého je hodně vysoká, mne se teda tolik nelíbil.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      kleofas     před 9 lety 04.05.2015 16:41 |  
      0 0

      ale začal to konečně trochu brousit

  12. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Travinho     před 9 lety 04.05.2015 16:54 |  
    0 0

    Tak tentokrát si myslím, že měli hodnotící hodně složitou úlohu, protože tak kvalitní výkon jako v první půli jsem od nás už dlouho neviděl, ale druhá půlka byla hrozná. Opět se projevila špatná fyzička většiny naší zálohy.
    Pokud bych u někoho změnil známku, tak je to Deli, který podal dle mého soudu svůj nejlepší výkon v sešívaném dresu a ač jsem patřil k jeho velkým kritikům, tak za včerejšek si zasloužil sedmičku.
    Naopak mě absolutně zklamal Zmrhal a jen s přivřením obou očí bych ohodnotil známkou 4.
    U Pitáka obrovský rozdíl mezi oběma poločasy.
    Zklamal mě i střed obrany včetně Berkovce svou slaboučkou rozehrávkou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Betynka58     před 9 lety 04.05.2015 19:37 |  
      0 0

      Na Deliho budou asi vždy rozdílné názory, za mne to tedy včera rozhodně nejlepší jarní výkon nebyl ani náhodou. Když bych měl vypíchnout jeden moment, kdy se nejvíce zviditelnil, tak to byla ta šílená minela před tou tyčí Jihočechů, a už jen kvůli tomu si nadprůměrnou známku nezaslouží. A myslím, že ještě jednou tam neměl jistý obranný zákrok, pár jeho přihrávek bylo taky "povedených".

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Travinho     před 9 lety 04.05.2015 20:28 |  
        0 0

        Tolik míčů co vybojoval a v rozehrávce a podpoře útoku byl o třídu lepší než jindy.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Woltaire     před 9 lety 04.05.2015 17:59 |  
    0 0

    Poslední dobou si v diskuzích na FB i na SN příjdu jako na Dřevěnce. Mrzí mě, že tomu podlehli i někteří redaktoři. Nezlobte se na mě, ale Míra Beránek je nejideálnější volba a bude strašná chyba, pokud se ho zbavíme! To že mladý pan Hrubý s panem Proškem jsou líní běhat a poslední zápasy nemohli hrát kvůli zranění a kartám naše hlavní dvě křídla, Vukadin se Zmrhalem, neznamená, že to není PAN trenér.

    Budu jako pan Jiří a dovolím si říct, že pokud Míra zůstane, tak se budeme ještě v příští sezoně pozitivně divit :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      klimi     před 9 lety 04.05.2015 18:06 |  
      0 0

      No , až mu prodají Škodu s Levanem, tak se možná opravdu divit budeme, ale aby to nebylo v negativním významu :))

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        judy     před 9 lety 04.05.2015 18:13 |  
        0 0

        Levana prodávat nemusejí tomu v létě končí smlouva :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          klimi     před 9 lety 04.05.2015 18:18 |  
          0 0

          Nikoliv, má ji do léta 2016.

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            judy     před 9 lety 04.05.2015 18:33 |  
            0 0

            Aha tak to se omlouvám , měl jsem za to že je to do léta 2015 a že při příchodu podepsal na jednu sezonu ...

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Markus     před 9 lety 04.05.2015 18:37 |  
      0 0

      Bez silného investora ten současný smrádek jen tak někdo nerozežene. Beránek je dobrej sebevrah, že sem šel a nebo jsem se v něm dlouhá léta pletl. Co si budeme povídat, nefunguje to, ale lepší je otázka, co by se muselo stát, aby to fungovat začalo.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        edenian     před 9 lety 04.05.2015 18:57 |  
        0 0

        To je spravna otazka na tema klub. K tematu hra je otazka, jestli Beranek naprosto s jistotou vi, ceho jsou hraci ktere ma schopni a proto trva na hre kterou vidime a nelibi se nam / zkusenosti na to podle me ma /, anebo jestli maji pravdu ti , kteri mu nadavaji, ze je pos.... Kdo na to ovsem odpovi, ze.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Borris     před 9 lety 04.05.2015 19:02 |  
      0 0

      Ta poslední věta je hustá, docela ti závidím tvůj optimismus. Já už ho jaksi nemám kde čerpat.... Jen zopakuju to co jsem psal včera a co píšu celou dobu. Dokud se nevyjasní majetková struktura a neudělá se nahoře konečně pořádek, tak nikdy nemůže přijít trvalé zlepšení.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Travinho     před 9 lety 04.05.2015 20:27 |  
      0 0

      Na 7 defenzivních hráčů proti Budějovicím prostě hrát nelze a i nedostatečná fyzická připravenost hráčů jde za trenérem.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Steve2924 (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 20:42 |  
      0 0

      Tak proč ten PAN trenér má nejtragičtější výsledky ze všech co se tu v posledních letech vystřídali? Herní projev jen o neznatelný chloupek lepší než byl za Pastoora...

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Falk     před 9 lety 04.05.2015 21:49 |  
        0 0

        Co dodat,fotbal na který se nedá dívat ,taktika alá Slavoj Houslice.Alanore dobré hodnoceni.Zkusim perspektivu :
        Latka,Bílek asi nechat
        Švec - těžkej průměr,jestli byl zadarmo prosím,jestli jsme za něj něco platili je to k smíchu
        Mikula - pořád stejný ,může být dobrý
        Tamás-opět nechápu koho oslnil ,průměr až podprůměr,nepotřebujeme ho
        Deli - nemastný
        Baez - neslaný
        Piták - dobrý na střídání ,nic víc
        Hrubý - lepší dorostenec
        Zmrhal - neni a nebude křídlo
        Vukadinovič - moc nehrál na Žižkově,ale pro Slavii modla
        Prošek - super běžec a co balon a fotbal?
        Škoda - super hráč a borec !!!
        Toho průměrné až podpruměrné mužstvo si sestavil Beránek.Včera jsem byl na Žižkově Bazal super ,Souček super ,každý hráč Žižkova je na tom technicky lépe než naši .To se
        nemůžou ti naši (Kisel ,Beránek)poohlédnout ve druhé lize .Nechtěji nebo jsou tak líní .Světlo v tunelu nevidím ani náhodou,a už vůbec z toho nevíním Řebíčka .Vinik je jasný - Kisel,Beránek .Bliži se konec sezóny a zaznamenali jste nějakou aktivitu ,abychom posílili tým,OBA DVA VEN!!

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          zeleznik2     před 9 lety 05.05.2015 18:13 |  
          0 0

          Z toho tedy vyplývá, že krom Škody a Vukadinoviče, kteří jsou nejlepší, mají zůstat jen Latka, Bílek, Zmrhal a možná Mikula se Švecem, na střídání možná Piták a Hrubý toť vše?no s Berkym 10 hráčů, to není ani na základní jedenáctku, navíc vesměs defenzivní hráči, jinak Bazal se Součkem souhlas, hlavně Bazal by určitě v základu měl být, ale to je bohužel chyba Míry Beránka, snad už pochopil, že udělal chybu, když místo nich v kádru nechal Hrubého s Proškem. Takže bychom po sezoně museli přivést nejméně 6 hráčů, spíše raději 8 a to hotových fotbalistů!!! nikoliv jen hráče z juniorky, či hráče, které jiné kluby nechtějí, ale to je spíše nepravděpodobné a tak nás další sezona bez pohárů a o boj o holou existenci v lize a to možná ještě příjdeme o Milana a Laty je taky pořád zraněný.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      kleofas     před 9 lety 04.05.2015 21:36 |  
      0 0

      Ale včera Prošek nehrál vůbec a Hrubý střídal, koukat se na to vůbec nedalo. Nevím, co čekáš, že se stane?

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      spino     před 9 lety 04.05.2015 21:47 |  
      0 0

      Naprosto souhlasím! Většina slávistů se soudě podle štvanice na trenéra Beránka úplně zbláznila.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Navyseals     před 9 lety 04.05.2015 21:50 |  
        0 0

        Ty jsi neskutečně zaslepenej člověk. Beránek nosí na každej zápas dvojí balení plen a jeho střídání jsou naprosto k smíchu. Zlatej Pastoor, tenhle patlal musí vypadnout.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          rak (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 23:40 |  
          0 0

          Také myslím, že to s Beránkem ani s Kiselem nemá moc budoucnost. Ale zlatý Pastoor to snad ne. To bylo absolutní dno za mnoho let.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Betynka58     před 9 lety 05.05.2015 00:45 |  
          0 0

          A proč je zaslepenej? Že má jiný názor než Ty? Já osobně bych tedy jen přivítal, pokud by Beránek zůstal i na další sezónu, už jen z toho důvodu, že všichni víme, k čemu ta častá střídání trenérů v posledních letech vedla. Jsem přesvědčen, že kdyby nastoupil kdokoli jiný (snad kromě KJ), tak by ho při stávající atmosféře v klubu po pár zápasech řada z vás opět vyhazovala. Ne, ty neustálé výměny trenérů už musí přestat!

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Plos     před 9 lety 05.05.2015 08:34 |  
          0 0

          Co to meleš? Zlatej Pastoor? Tady jsou fakt někdy dementní lidi...

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            Markus     před 9 lety 05.05.2015 12:51 |  
            0 0

            Vypadá to tak, ta poslední věta. Ono je strašně snadné svádět problémy na trenéry i hráče. Svět a jeho problémy jsou relativní. Slavia jela už dlouho v nízkém rozpočtu, těžko očekávat, že za nízkou cenu získá vysokou hodnotu. Ti hráči jeli často na hranici svých možností, těžko se na ně pak zlobit, když ani to nestačí na solidní výkon. Je na trenérovi, aby dokázal jejich schopnosti použít pro týmový výkon a že se těch trenérů u nás už snažilo. Vymáčknout z mála hodně nikdy nefunguje dlouhou dobu. Je úplně jedno jestli budeme řešit Radu, který na hráče prostě křičel, Beránka, který si dává pozor na "souznění s týmem" nebo Alexe Pastoora, který marně spoléhal na profesionální sebemotivační přístup hráčů (což byl taky nápad, chodit s tímhle do našeho regionu, tady funguje pouze cukr a bič). Taky jsem naštvaný, za to, že se nedaří ve Slavii nastartovat udržitelné zlepšování klimatu a to o trenérech opravdu není.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          warhammer (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 14:28 |  
          0 0

          A co zlatej Rada? A zlatej Straka?

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            bububu (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 15:10 |  
            0 0

            Ve vší úctě k Beránkovi, to co předvádíme teď na jaře opravdu svádí k zvolání zlatej Rada, zlatej Straka. On jestli nebude rozdíl ve vnímaní fanouškovské obce jen a pouze v tom, že MB je slávista, zatímco Rada lampasák a Straka sparťan.

            • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

              Betynka58     před 9 lety 05.05.2015 21:21 |  
              0 0

              Myslím, že jsi nějak zapomněl, jaký šílený antifotbal hrála Slavia to jaro pod Radou. Proti tehdejší produkci hraje letošní mužstvo krásný fotbal.

              • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

                mats     před 9 lety 06.05.2015 19:53 |  
                0 0

                Asi tak... Zapomínáme strašně rychle... Já, tedy, mám to "temnější" období zafixovaný spíš tak, že jsme kolikrát nemívali ani jedinou šanci za zápas a střela byla jedině když to "ze zoufalství" napálil Juhar ze 40 metrů :-) (ok, je to trochu s nadsázkou...). To se obávám, že se nedá snadno spravit ani za jednu sezónu. To bude o dost dlouhodobější proces.

            • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

              warhammer (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 23:18 |  
              0 0

              Já tedy mírný progres v naší hře (alespoň v prvních poločasech) vidím.
              Ale hlavní otázkou je, jestli máme k dispozici lepšího trenéra. Pokud ano, ať jde MB klidně na jinou funkci ve Slavii anebo pryč. Já ale zatím nikoho nevidím, a nějací Vavruškové, Hapalové atd., které tady někteří navrhují, pro mne nejsou trenéry pro Slavii.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Tomis68 (přítel SN)     před 9 lety 06.05.2015 11:14 |  
      0 0

      Souhlasím... Navíc mi dost z toho přijde jako kritika bez konstruktivního návrhu...

  14. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Kactus     před 9 lety 04.05.2015 22:25 |  
    0 0

    ja nevim co se vsichni divite jak jsme hrali.
    Dyt hral 14 tym ze 16 tymem. a podle toho to taky tak vypadalo. Resit jestli mel hrat ten nebo tamten ... prosim vas. jeste 5 let spatky by hral mozna Berky, mozna Laty a mozna Skoda.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      pinochet     před 9 lety 04.05.2015 23:23 |  
      0 0

      Slavia ale snad nemá být 14.tým, natož aby se třepala při hře se 16. týmem, nebo se pletu? Trenér dostal před sezónou posily(Latka, Bílek, Balaj, Berkovec), o kterých se takovému Petroušovi ani nesnilo, a výsledek? Jediným jeho pozitivem je vrácení Škody na post útočníka, ale zbytek je slabota. Hra bez systému a nápadu(zoufalé standartky), špatný výběr hráčů pro zápasy(že Prošek na to nemá viděli kromě trenéra všichni), bídná taktika nakopávaných míčů. Za mě prostě ne, tenhle trenér se nepovedl. Přivítal bych Habance nebo Lavičku.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        rak (přítel SN)     před 9 lety 04.05.2015 23:43 |  
        0 0

        Problém je ale asi, že Beránek byl skoro jediný, kdo k nám byl ochoten přijít. Házet sem můžeme různá jména. Přišli by ale vůbec? Řebíček to pořád prodává-neprodává, kolem Slavie se točí různé existence, možná na hranici zločinu.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Pepino44     před 9 lety 05.05.2015 07:18 |  
          0 0

          Máš pravdu,několikrát jsem přemýšlel,že to sem přesně takto napíši. On je rozdíl mezi přáním a realitou. Vyskytují se zde různá jména trenérů (Kozel,Habanec,Klusáček a pod.), rovněž tak i jména hráčů,kteří by měli přijít. Nikdo ale nemyslí na to,zda ti trenéři a hráči by chtěli přijít a jestli bychom byli schopni je zaplatit. Ono už dávno neplatí,že nabídka ze Slávie se neodmítá.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Tomski     před 9 lety 05.05.2015 08:05 |  
        0 0

        vždyť většinu branek dáváme po standartkách a jsme z nich nebezpeční...

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          AlesJa     před 9 lety 05.05.2015 09:02 |  
          0 0

          to je pravda, ale hodně díky Škodově formě, i když to je hodně zásluha MB, že si Milan věří a má takovou formu.

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            Tomski     před 9 lety 05.05.2015 09:16 |  
            0 0

            tak tak, ale zrovna útočné standartky bych Beránkovi nevyčítal...

  15. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Faltak     před 9 lety 05.05.2015 01:58 |  
    0 0

    Opět je zajímavé hodnocení Deliho. Já také obdivuji některé jeho zákroky ale jeho bilance na jaře je hrozná. Odehrál vlastně celé jaro a v každém zápase byl příčinou nezdaru.( s výjimkou Liberce) Proti Budějkám jsme měli neskutečné štěstí. Před Škodovým druhým golem jsme mohli za přihlížení Deliho dvakrát inkasovat.Stejně jako při tyči v první půli. Tak jak je to?

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      no-nick     před 9 lety 05.05.2015 12:34 |  
      0 0

      Byl příčinou nezdaru? No to snad ne...

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      kleofas     před 9 lety 05.05.2015 16:44 |  
      0 0

      a nemůže i za včerejší déšť?

  16. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Tomski     před 9 lety 05.05.2015 09:17 |  
    0 0

    tak už se objevují nápadníci pro naší Škodovku...kdyby měl zůstat v lize, tak bych to asi těžko rozdýchával...

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Barra     před 9 lety 05.05.2015 09:39 |  
      0 0

      Ahoj Tomski, o koho se jedna? Arta to predpokladam nebude, byt Skodou bych asi do Plzne sel jen za penizy, ne kvuli sportovni kariere. Tecl, Wagner, Chramosta, Holenda - priklady hracu kteri nedostali potrebnyrostor a sanci v Plzni. Jinak tady padla otazka, jestli by Skoda mel v mistrovskych muzstev Slavie sve misto. V jeho nynejsi forme urcite, kladu si ale naopak otazku, co by asi Standa Vlcek dokazal, kdyby v minulych sezonach hral u nas misto Skody.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        janko (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 09:47 |  
        0 0

        Já slyšel že Jablonec. Bojím se, že když to prase zamává deseti miliony, tak Škoďák pomaže na sever ani nemrkne... To bych nevydýchal. I z toho je vidět jak hluboko Slavia klesla.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Barra     před 9 lety 05.05.2015 09:59 |  
          0 0

          Deset milionu se mi zda trochu malo, kdyz Tecl sel za castku pres 20. Jinak co se tyka Skody - umel bych mit pochopeni, kdyby u Slavie nezustal. S fotbalem si tolik zase jeste nevydelal, a budme uprimni, jestli tady nekdy zabrousi na nase stranky, tak mu urcite nebylo moc do smichu, kdyz cetl do nedavna radu komentaru na jeho adresu. Drevak, patri do divize, atd.

          Momentalne je ale castka 10 mil kc pro Slavii predpokladam velka suma, ktera se jen tak neodmita. V tom mas pravdu, hluboce jsme klesli, bohuzel. Kdyby Milan si tuto formu udrzel, tak za rok by jeho cena byla x - nasobek, nehledne na to, ze bez Skody a jeho probuzenych streleckych instinktu bychom se ted asi pripravovali na druhou ligu. Mit ty penize, tak by je urcite do Skody investoval a nechal ho jeste u Slavie. Tato investice by se urcite vyplatila.

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            Vhoo (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 10:11 |  
            0 0

            tak prase Pelta vykřikoval že potřebuje střelce a tady by ho měl i za slušný peníze i když podle mě má větší hodnotu aspon o 5milionů , Skoda je sympatak ale na zahraničí to asi nebude, momentálně jsme v situaci že když hráč nejde přímo do sparty tak mu nemůžem nic vyčítat, tady se šermuje jménama hráčů a trenérů ale opravdu by si už všichni měli uvědomit že do slavie se dnes už nechodí za odměnu ale jen tak když vás nikde jinde moc nechtěj.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          bongor     před 9 lety 05.05.2015 21:45 |  
          0 0

          Bohužel to vypadá,že největší podvodník získá nejlepšího střelce.Je to opravdu ukázka ,kam až jsme klesli.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Betynka58     před 9 lety 05.05.2015 09:56 |  
        0 0

        Co jsem tak četl, tak Milan je takový obyčejný skromný kluk, který se nikam nepožene. Nepřipadá mi reálné, že by teď někam odešel v rámci naší ligy. Doufám, že ve slávistickém managementu nejsou žádní blbci a že si moc dobře uvědomují, jakou cenu pro ně v současné době má. Samozřejmě pokud přijde nějaká hodně lákavá nabídka ze zahraničí, tak té asi nelze konkurovat, i když na druhou stranu bych to Milanovi moc přál, za letošní rok by si nějakou zajímavou zahraniční štaci určitě zasloužil.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Tomski     před 9 lety 05.05.2015 09:59 |  
        0 0

        tak já slyšel o Bolce, Jablonci a dnes ve sportu se zmiňovali o Německu, Belgii a Turecku...je to prý v rámci oťukávání (jakou má smlouvu a do kdy, kolik by za něj chtěla Slavie a kolik by chtěl Škoda)...tak Vlček byl trošku jiný typ útočníka (věřil jsem, že Vlčka nahradí Mičola, ale bohužel)

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      spino     před 9 lety 05.05.2015 12:42 |  
      0 0

      Když jsem zjistil, kolik byl Řebíček ochotný přijmout za Berkyho od Bohemky, tak už by mě nic nepřekvapilo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      naplavnik     před 9 lety 05.05.2015 13:27 |  
      0 0

      Malinko se osobně s Milanem už loučím, ale snad půjde ven, někam si vydělat na Ukrajinu nebo do Rakouska. V dresu Jablonce nebo Plzně bych jej viděl fakt nerad, navíc by jej jistě chtěli za mrzký peníz...

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Nosorozec     před 9 lety 05.05.2015 20:06 |  
        0 0

        Pochybuju, že by v současný době šel někdo na Ukrajinu :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      zeleznik2     před 9 lety 05.05.2015 18:16 |  
      0 0

      Jablonec?být Milanem zůstal bych rok ve Slavii anebo rovnou ven, tahle výborná sezona se nemusí už opakovat. Do Plzně určitě ne, je tam Mahmutovič, Holenda, Chramosta, Tecl, naprosto nelogický krok, Plzeň skupuje útočníky, aby oslabila soupeře a pak hraje na jeden hrot...fakt dobrá logika.

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        bongor     před 9 lety 05.05.2015 21:50 |  
        0 0

        To je přece starý sralťanský vynález,trik s nákupem všeho co umí kopnout do balonu.Plzeň to jenom kopíruje,včetně dalších pomocných prostředků/rozhodčí,svaz,komise rozhodčích atd.Být Křetínským tak to prásknu
        úřadu pro patenty a vynálezy a musel by to vyhrát .

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          zeleznik2     před 9 lety 06.05.2015 16:40 |  
          0 0

          Přesně tak....

  17. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 10:59 |  
    0 0

    OT:
    Jen tak jsem se díval na tabulku střelců 1.DL a zaujalo mě tam jedno jméno, David Huf z Pardubic dal 16 gólů a přitom je to ročník 1999, tedy o tři roky mladší než náš nejlepší střelec Batka. U nás ročníky 1999 nehrají ani za U17.

  18. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Fallen (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 13:03 |  
    0 0

    Tak Jablonecké prase už slintá po Škodovi. Nechci být defétista, ale je to myslím jasné...

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      spino     před 9 lety 05.05.2015 13:07 |  
      0 0

      Bylo by to asi nejmenší zlo z trojice Plzeň-Sparta-Jablonec. Ale spíše než tohle mě aktuálně trápí, zda se už konečně změní v létě majitel, který by logicky i tenhle problém vyřešil.

      S Řebíčkem podle mě příští sezónu sestupujeme... :(((

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      janko (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 13:16 |  
      0 0

      A jak pravil majitel Znojma, předsedovi svazu se přeci neodporuje...

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Dobi     před 9 lety 05.05.2015 14:49 |  
        0 0

        Je to děs, ten střet zájmů. Snad jen v Chorvatsku Dinamovec Mamić.... Ale ten je aspoň študovanej a umí bez koktání mluvit...
        Bože, kam to vše dospělo? Nechci tady opakovat posměšné německé básničky o Jablonci, ale dyk to byla vesnice, na rozdíl od ryze českého Jablonečku (Jablonce nad Jizerou), který si v soutěžích stojí docela dobře...

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Thane (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 15:49 |  
      0 0

      Ja kdyz to cet tak se mi pritizilo..ja bych ho teda za dvacet mega neprodal a vic za nej nikdo neda..problem je ze mu Slavie nema moc co nabidnout..pokud se nejak zazracne nepovede konec ligy a vedeni neprislibi a neprivede posily tak ho tu tezko budem drzet kdyz bude chtit pryc..

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        1rytir     před 9 lety 05.05.2015 16:31 |  
        0 0

        Myslím si, že vše jsou jen spekulace a odchod Škody do jablonce Fata Morgana. Jsem přsvědčen, že pokud Milan odejde, tak jedině do zahraničí. Ta pravděpodobnost tady je a docela vysoká. Viděl bych to na Německo, v Turecku se hraje jinak, to by mu nesedělo. No a příští ročník bez Škody by znamenal nejen nezbytný příchod alespoň dvojice velmi dobrých útočníků, ale i změnu hry. Nebylo by nakopávat na koho :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Thane (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 17:03 |  
          0 0

          Treba zkusime oprasit Kollera :) Velkej je jiste porad :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            mats     před 9 lety 06.05.2015 19:56 |  
            0 0

            Obávám se, že někteří v našem vedení jsou takoví fotbaloví znalci, že by mohli na základě tvé poznámky zkusit oslovit Davida Kollera... a ten by moh možná tak bubnovat do útoku... :-) :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      bongor     před 9 lety 05.05.2015 21:54 |  
      0 0

      Musím Tě Fallene napomenout.Viděl jsi někdy prase?Je to užitečný a dobrosrdečný tvor,tak ho prosím Tě neurážej ,nebo na Tebe pošle bratrance,prase divoké.V Ústí už běhaj po ulicích.

  19. Rada je volný. A hraje útočně...

    tantalos     před 9 lety 05.05.2015 13:34 |  
    0 0

    Tak co, pánové, kteří už máte M.B. plné zuby. Rada v Teplicích prosadil útočnou hru a končí mu smlouva...

    • Re: Rada je volný. A hraje útočně...

      mats     před 9 lety 06.05.2015 20:00 |  
      0 0

      To chce někoho, kdo tu ještě nebyl... a za půl roku ho vyměnit, ať je vystřídáme všechny a tím se nesmazatelně zapíšeme do knihy rekordů... :-) :-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Nosorozec     před 9 lety 05.05.2015 20:01 |  
      0 0

      Stejně by mě zajímalo, kde se takovýhle věci naučil... Má na to nějakou školu, nebo je to samouk?

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        jane (admin)     před 9 lety 06.05.2015 06:48 |  
        0 0

        Jaký věci se měl proboha naučit? On ty interiery nenavrhuje, ale je spolumajitel firmy. To se snad nemusel ucit ve skole. A to, ze treba zluta barva vedle modre je strasna kombinace, vidi kazdy, kdo ma trochu esteticke citeni.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          ve_em     před 9 lety 06.05.2015 07:55 |  
          0 0

          a přidáme-li k nim ještě rudou, vznikne nechutný paskvil:)

  20. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Dobi     před 9 lety 05.05.2015 15:03 |  
    0 0

    Možná trochu OT, tedy mimo téma. Ale dnes v noci to bude 70 let, kdy z Prahy pomalu prchající Wehrmacht podpálil slávistickou tribunu, tehdy ještě na Letné. Říká se, že to bylo ze strategických důvodů (koukli jste někdy na Prahu od někdejšího Stalinova pomníku? Není to krása, kterou obdivovali i malíři? Ale víc váhy má názor, že to byla msta vůči klubu, který se hlásil k čestnosti a ke slovanským a všeslovanským tradicím (Hajduk, Vojvodina....), uctíval dvě nejčeštější barvy, červenou a bílou, jejichž význam zdůrazňoval i Karel Havlíček Borovský a kde tyto tradice nese klub i ve svém jménu? Oproti kosmopolitním klubům jinde! Proto mě uráží skandování "Jude Slavia!", protože byly jiné kluby, které se o penízky opíraly více. Ne, nic antisemitského, Slavia třeba dokázala ochránit svého Josefa Laufera před holocaustem, protože fakt, že uctíváme bohyni "slavných Slávů" není nic proti jiným etnikům a národům!! Měli jsme třeba rádi Adauta, Tavarese, nyní Keniu či Tamáse!! Protože Slovan všude bratra má!
    Vzpomeňme si dnes v noci na událost před 70 lety, kdy asi nikdo z nás ještě nežil, vzpomeňme na ty, kteří pak stadión po požáru obnovovali, abychom byli z toaLetné vyhnáni i za přispění sparťana Tondy Zápotondy Harmonika, pozdějšího prezidenta Zápotockého! Uvědomme si, co vše Slavia prožila a přežila a buďme silní a přesvědčení, že přežije vše! Slavia je zkrátka a prostě věčná!

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      1rytir     před 9 lety 05.05.2015 15:21 |  
      0 0

      Díky za připomnutí! Zapomínat by se nemělo...

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Nosorozec     před 9 lety 05.05.2015 19:58 |  
      0 0

      Hezky napsáno. Slavii nikdo ani nic nepoloží a nezničí!

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        bongor     před 9 lety 05.05.2015 21:57 |  
        0 0

        Dokud jsme tu my,slávisti,tak si nikdo ani neškrtne!

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Dobi     před 9 lety 05.05.2015 23:28 |  
        0 0

        Děkuji!

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Kornovo     před 9 lety 06.05.2015 16:39 |  
          0 0

          bacha Dobi, aby na zaklade tvych vyroku nekdo nerekl, ze jsi moralne uklouznul :). Diky za pripomenuti, neni mnoho klubu v evrope s tak uzasnou historii jako ma slavie, teba PSG zalozili az v roce 70. bohuzel ta historie je jedna z mala pozitivnich veci na tomto nyni skomirajicim klubu

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            Dobi     před 9 lety 06.05.2015 17:56 |  
            0 0

            Samozřejmě jsem tím "děkuji" myslel souhlasné hlasy a ne poděkování náckům a posléze za vyhnání z toaLetné. I když... každá mince má dvě strany a odchod do Edenu měl znamenat paradoxně rozvoj klubu... Což se dělo... Ale dnes nám (i blbostí některých slávistů) nám stadión nepatří a i zbytek areálu chátrá.. Plechárna, kuželna, plavečák... Ale to zase opakuji výše uvedená slova...
            A ta historie? Mohl bych z našich fotbalových klubů jmenovat Teplice a Vítkovice. V roce 1953 byly vyloučeny z ligy - Teplice ze 3.místa, Vítkovice z 9.místa! Vítkovice proto, že v resortu byly důležitější kluby, u Teplic (tehdy Tatran) z důvodu ABY LIDÉ NA PREŠOVSKU NECHODILI V NEDĚLI DO KOSTELA, ALE NA FOTBAL!!! A tak ponechali v lize Tatran Prešov!!! Hodně špatný vtip, kdyby to nebyla skutečnost.. A Vítkovice? Sloučily se s Karvinou, pak se rozdělily, pak titul, pak sestup, pak faktický rozpad, ale už se sympaticky derou výše - viz tabulky nižších soutěží... Postihlo něco takového třeba Spartu? Ano, 1975 sestoupila, ale to se za ni a její podvůdky nebyl ochoten postavit ani sparťan Antonín Kapek... Ale pak už ve II.lize šlo vše postaru! A od té doby, jak zpívala Vondráčková "Cink cink, z pavučin.."

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        AlesJa     před 9 lety 06.05.2015 09:21 |  
        0 0

        Podpis

  21. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    zeleznik2     před 9 lety 05.05.2015 17:58 |  
    0 0

    Snad se to nepotvrdí: http://www.sport.cz/fotbal/synot-liga/clanek/671959-beranek-veri-ze-ted-bude-slavii-lip-a-mozna-i-na-podzim-pokud-skoda-neplachne-do-jablonce.html

    Je pochopitelné, že Pelta shání snipera, po odchodu Lafaty mají táhne útok záložník Novák, 11 gólů Hubníka a předtím Pekharta letos ani Šabala zdaleka nedosáhne. Rád bych Milana ještě rok ve Slavii udržel a pak třeba zahraničí, Jablonec to pro něj nebude to pravé.

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      steev (přítel SN)     před 9 lety 05.05.2015 18:43 |  
      0 0

      Já bych byl v klidu,že má Milan fazonu je jasný ale novinářům nevěřim ani slovo. Nemaj o čem psát tak si zas vymysleli tohle.Kdyby měli alespoň z půlky pravdu tak už jsme deset krát prodaný. Kdyby Milanovi končila smlouva tak možná ale takhle jedině někam ven. Je ale asi jasný že kdyby byl silný majitel byli by tyhle spekulace bezpředmětný a nemuseli by nás znervózňovat. Tudíž já přeju Milanovi ještě hodně branek v sešívaném dresu a Slávii nového majitele :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        zeleznik2     před 9 lety 05.05.2015 18:43 |  
        0 0

        Kéž by...

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          Fulham     před 9 lety 05.05.2015 21:31 |  
          0 0

          Hlavně aby to nebylo jako už několikrát, ze nás Peltic tak trochu ,, založil'' , čímž nám byly nataženy trenky na holou prdel , jen se nám posléze lehce zúžil kádr...:-) čímž chci vyjádřit obavu aby nebylo hotovo....

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      AlesJa     před 9 lety 06.05.2015 07:42 |  
      0 0

      byla reportáž i na TV Nova a je to dle nich velmi pravděpodobné :-(

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        jirkka     před 9 lety 06.05.2015 08:04 |  
        0 0

        Tak máme od nich půjčeného Vukadinovice. Já myslím, že když přihodíme Berkovce, tak by mohla být výměna dokončena.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          AlesJa     před 9 lety 06.05.2015 09:17 |  
          0 0

          jj nakonec se dozvíme, že mu dlužíme ještě za ty minulé "výborné" obchody

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Barra     před 9 lety 06.05.2015 08:06 |  
        0 0

        Jako ze 'Pravda prichazi z Novy'? Tech zarucenych zprav ohledne Slavie bylo jiz tolik... Coz neznamena, ze Milan Skoda nebude velke tema na transferovym trhu. Bezpochybne je snadnejsi davat branky za Spartu, kde podpora spoluhracu a rozhodciho je vetsi. Milan si musel sve sance casto sam vybojovat, viz druha branka proti CB. Chtel bych videt, jestli by tohle Lafata zvladnul.

        Jinak potreboval Skoda na svych 17 branek o celych 147 minut min, nez Lafata (odehranych 2018 minut oproti 2165). Prumer 1 branku co 118,7 minut oproti 127,35 minut pro Lafatu. I tohle se ceni.

        • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

          AlesJa     před 9 lety 06.05.2015 09:16 |  
          0 0

          ne tak to nemyslím, jen píšu, co tam říkali. Jinak bohužel s tím pánem jsme již plno takových úžasných kšeftů udělali.

          • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

            Barra     před 9 lety 06.05.2015 09:38 |  
            0 0

            V te posledni poznamce mas pravdu. Jako vzdy to chce ale 2 strany, a jak se rika u nas, ten kdo ma kulicky, ten urcuje take pravidla hry. A my jsme tehdy bohuzel byli na dlazbe a nebylo ani na vyplaty. I kdyz se ztratou a pod cenou nam Hlousek, potazmo Pelta pomohl prezit. Adam Hlousek u nas odehral podzimni cast 2011-12, nez odesel do Norimberku. A vida, obratem jsem dotahli Milana Skodu z Bohemians. Takze kdo vi, v opacenem pripade by mozna Skoda ani u nas nebyl. I kdyz, tehdy byl celkem neznamy, pamatuji si clanek v Sportu kde se predstavovaly nase nove utocne posily - Milan Skoda a Jirka Bőhm.

            • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

              Heretic (přítel SN)     před 9 lety 06.05.2015 10:10 |  
              0 0

              Neuvěřitelně rozšířená hra to cvrnkání kuliček. Údajně se cvrnkalo již v starověkém Římě.

            • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

              Tomski     před 9 lety 06.05.2015 10:36 |  
              0 0

              tak úplně neznámý nebyl...sezona před příchodem k nám se povedla jak Milanovi, tak Bohemce a jak pod Haškem, tak pod Bílkem se dostal do širšího výběru repre...

  22. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    spino     před 9 lety 05.05.2015 18:36 |  
    0 0

    https://www.facebook.com/pages/IHC-Slavia-Praha/323892190961321

    OT: Ve čtvrtek startuje v Edenu Liga mistrů v inline hokeji. Slavia se tak utká s mistry Slovenska, Švédska a Finska. První zápas začíná ve čtvrtek ve 12:00 se Slováky. Pojďme vytvořit našim klukům důstojnou domácí kulisu.

  23. Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

    Dobi     před 9 lety 06.05.2015 20:56 |  
    0 0

    Přátelé Slavie, přátelé fotbalu!
    Zrovna začíná Barca s Bayernem, skoro 100 000 diváků, o tom se nám může jen a jen zdát§ Přiznám se, že ani jeden klub nemám v lásce, třeba jen v SRM bych našel snad 20 klubů, které mám raději než Bayern, i díky osobním přátelům. Ale mám rád fotbal. A to mluví za vše! Takže snad na chvíli všichni "přepneme".
    Víte, já už jsem žel starší generace, která dost pamatuje a dost zažila... Jsme tu "beránkovci" i "antiberánkovci", ale pokud je to vedeno slušně, tak budiž... Jsou tu šiřitelé poplašných zpráv, z nichž se často naštěstí stanou "kachny", ale i šumy, které se vyvinou v trpkou realitu. S tím žel nic nenaděláme, můžeme si často jen poplakat... Možná, že by pomohla lepší ofi-informovanost, ale zase si můžeme jen poplakat... Já osobně věřím, že zbylá kola budou už určitá pohoda, že uvidíme větší nasazení i hodně krás fotbalu. A musíme si jen přát, aby ty Jobovy zvěsti o odchodu Škody, o rejdech toho "koktavého yntelygenta z Gablonz" byly jen fámami, aby přišel majitel, který to s námi bude myslet o chloupek lépe, než ti, co přivedli na mizinu slávistický hokej... Jsem jen snílek???

    • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

      Euforak (přítel SN)     před 9 lety 07.05.2015 07:46 |  
      0 0

      Jak to máme vědět? :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 26. kolo

        Dobi     před 9 lety 07.05.2015 07:59 |  
        0 0

        Kdybch to věděl, tuto řečnickou otázku bych (si) nepoložil...