Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 1. kolo

V prvním kole nového ročníku sice slávisté padli na půdě úřadujícího mistra, zápas ale odehráli se ctí.

První půle z naší strany až na její úvod nestála za moc a připomínala jarní měření sil na témže místě, kdy se Slavia téměř nedostala za polovinu, druhý poločas už byl ale o něčem jiném. Plzeň nehrála nijak zvlášť dobře, čehož sešívaní využili a byli nebezpečnější. Bohužel míč za Kozáčikova záda dostat nedokázali. A když už se to dělovkou povedlo Zmrhalovi, tak plzeňského brankáře zastoupilo břevno. Viktoria pak dokázala zvýšit prostřednictvím střídajícího Mahmutoviče a rozhodčí Franěk nenechal Slavii než jen snížit - trefil se kanonýr Škoda.

Zápas tak sice skončil těsnou porážkou, ale výkon našich barev byl koukatelný a potvrdil příklon ke kombinační hře pod novým trenérem. Nutno však podotknout, že proti silnějším soupeřům se nám herně dařilo i v minulé sezóně, klíčové tak hlavně bude, jestli si Slavia podobně sebevědomě bude počínat i v zápasech, ve kterých by měla získat 3 body. Jako třeba už příště, kdy nás doma čeká obrozený Liberec. Všichni za týden vzhůru do Edenu!

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Martin Berkovec - 7 - Velice dobrý výkon. Připsal si tři výtečné zákroky při hlavičce Hubníka a střele a dorážce, tuším, Vaňka z bezprostřední blízkosti. I po zbytek zápasu působil jistým dojmem. Snad na povedený výkon z Plzně naváže lépe než na jaře, kdy šla jeho forma trochu dolů.

Michal Švec - 4 - Nic moc. Měl celkem dost faulů, druhý gól je podle mě hlavně jeho chybou, když se nechal naivně obejít Limberským. Nedá se ale říct, že by proti silné plzeňské ofenzívě hořel.

Martin Latka - 3 - Bohužel asi náš nejslabší článek pátečního duelu. Nestíhal, první inkasovaný gól jde asi hlavně za ním, když si nepřebral volného Koláře v našem vápně. Hodně fauloval, mohl být i vyloučen po faulu loktem těsně před vápnem, když už měl žlutou kartu. Ke konci si aspoň trochu napravil reputaci, když založil naši gólovou akci. Jsem přesvědčen, že zabere a v dalších zápasech bude platným hráčem, ne-li oporou.

Simon Deli - 5 - Z naší obrany se mi líbil nejvíce, i když ani on se nevyhl slabším okamžikům. Zaujala mě ale jeho rozehrávka, kterou pomohl k některým závarům ve druhé půli. Občas ji sice pokazil, ale nešlo o nic fatálního.

Tomáš Jablonský - 4 - Podobně jako na druhé straně o Švecovi se ani o Jablonském nedá říct, že by vyloženě nestíhal. K ideálu měl ale jeho výkon daleko. Při druhém gólu měl asi Mahmutoviče pokrývat on, i když se zdá, že hlavní chyba byla u Švece a pak už byli naši obránci přečísleni. Spokojen jsem nebyl ani s jeho centry, které často končily v Kozáčikových rukavicích.

Tomáš Souček - 5 - Na první zápas v lize myslím velice slušný výkon, pochopitelně když vezmeme v potaz, že nám sudí Franěk odpustil penaltu po Součkově dost nešikovné ruce. Celkově ale působil mnohem více dojmem moderního defenzivního záložníka než drahá posila Baéz, která oprávněně po neúspěšném roce odešla.

Robert Hrubý - 4 - V první půli se mi vůbec nelíbil, když ztrácel míče a podkluzoval. Ve druhé půli to byl z jeho strany podobně jako od celého mančaftu mnohem lepší výkon. Na průměrnou známku to ale nestačí.

Jan Mikula - 4 - Já myslím, že v rámci možností splnil to, proč byl nasazen - tedy aby pomohl s hlídáním silného dua Limberský a Kovařík. To se mu docela dařilo, byť vzhledem k častějším ztrátám míče se kladněji jeho výkon hodnotit nedá. Proti Liberci už by měl být na kraji zálohy někdo ofenzivnější.

Karel Piták - 6 - Celkem potvrdil formu z přípravy a patřil k našim aktivnějším hráčům. Škoda, že se ani jedna jeho střela z druhé půle neujala. Neodpustil si ani jeden svůj skluz na poslední chvíli, kterým paradoxně zasáhl našeho hráče.

Jaromír Zmrhal - 6 - Zmrhal byl zřejmě nejaktivnějším slávistou, když byl hlavně ve druhé půli hodně vidět. Bohužel jeho výkonu citelně chybí gól, který asi měl z množství pološancí vstřelit. Byla smůla, že se jeho takřka perfektně provedená rána z první zastavila o břevno.

Milan Škoda - 5 - Výkonem příliš nevyčníval, ač byl v určitých momentech platným hráčem. Občas míč podržel, často hrál ale až moc na sebe a obrana soupeře si ho většinou pokrývala velice dobře. V závěru utkání ale ukázal instinkt střelce a přesnou ranou si vylepšil známku.

Radek Voltr a Milan Černý nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

Komentáře (89)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Karvi     před 9 lety 26.07.2015 12:33 |  
    0 0

    Omlouvám se, vím že to pod tenhle článek až tak nepatří, nicméně sešly se mi doma nějaké věci takříkajíc "navíc", tak bych rád za dobrou cenu přenechal:

    Mám k dispozic dvai nové, nenošené dresy z loňské sezony - černý i klasický sešívaný, velikost XL a také ještě jeden exemplář šály ze zápasu s Hajdukem Split. Kdo by měl zájem, napište mi na email karvanekj@seznam.cz a dohodneme se.

    Hezký den.

  2. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Petr9608     před 9 lety 26.07.2015 12:45 |  
    0 0

    Ta Součkova ruka byla hrůzná. Být to v opačném gardu, tak tu pukáme vzteky, jak sudí tu Plíseň zase jednou podrželi.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    klimi     před 9 lety 26.07.2015 12:45 |  
    0 0

    To u Jablonského nechápu... Jakože nebyla hlavní chyba to, že Mahmutovič stál před brankou úplně sám a Jablonský byl někde na vycházce?

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 26.07.2015 12:48 |  
      0 0

      Mrkni na záznam, na Jablonského tam zbyli dva hráči. A myslím, že i kdyby byl u Mahmutoviče, tak se takový finální centr jen s doklepnutím do brány bránit nedá. Je to podobná situace, kterou jsme řešili v přáteláku s Dynamem. :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        klimi     před 9 lety 26.07.2015 12:58 |  
        0 0

        Je vskutku pravda, že ho měl spíše bránit Deli, ale opět říkám, že tahle přihrávka před bránu se dala s naprostým klidem bránit...

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Navyseals     před 9 lety 26.07.2015 13:52 |  
          0 0

          Jak v pohodě? Deli centr podskočil, jak to mohl Jablonský čekat? Tenhle gól šel za Švecem a Delim. Jablonský byl z obrany nejlepší. Ani směrem dopředu mi nepřišel špatnej.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            klimi     před 9 lety 26.07.2015 14:01 |  
            0 0

            Myslel jsem to tak, že se dal v pohodě bránit, kdyby toho hráče někdo bránil a je jedno už kdo...K druhé části se nevyjadřuji.

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              Navyseals     před 9 lety 26.07.2015 14:43 |  
              0 0

              Kdy naposledy si viděl, že by si náš krajní bek narazil balón s dvěma hráčema a pak se tlačil do zakončení? Já to v pátek od Jablonskýho viděl.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    no-nick     před 9 lety 26.07.2015 13:03 |  
    0 0

    Dobré hodnocení, takřka ve všem souhlasím. Jen Hrubemu bych známku vylepšil, ve druhé půli mi přišel velmi slušný, koketoval bych s nadprůměrnou známkou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Alanor (admin)     před 9 lety 26.07.2015 13:06 |  
      0 0

      Mně se ve druhé půli taky dost líbil, ale naopak v té první mi přišel jako jeden z nejhorších. Zvlášť mě naštvalo, když dvakrát ztratil míč podklouznutím.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        no-nick     před 9 lety 26.07.2015 14:07 |  
        0 0

        Přiznám se, že si vůbec nevybavuji, jak hrál v první, což o něčem taky svědčí:)

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Slawek     před 9 lety 26.07.2015 14:40 |  
          0 0

          V první půli nebyl nikdo lepší než na 4, ve druhé nastalo podstatné zlepšení a to hlavně zásluhou Hrubého(7), z čehož těžil jak Zmrhal, tak Piták. Latka za 3 souhlas, ovšem stejně tak Deli. ten hrubě chybuje alespoň jednou v každém zápase a proto by neměl hrát na místě stopera.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            no-nick     před 9 lety 26.07.2015 16:02 |  
            0 0

            A kdy hrubě chyboval v pátek?

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              Slawek     před 9 lety 26.07.2015 17:25 |  
              0 0

              Na druhém gólu měl rozhodně podíl. Při prvním dovolil odcentrovat, byť se snažil. Stopér to prostě není.

              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                no-nick     před 9 lety 26.07.2015 17:33 |  
                0 0

                Měl stejný podíl jako všichni ostatní. Ani před prvním to rozhodně nebyla hrubá chyba. To píšeš, jak kdyby soupeře nechal jít samotného na bránu. Takových jak píšeš hrubých chyb jsem viděl u ostatních několik.

                • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                  Slawek     před 9 lety 26.07.2015 19:19 |  
                  0 0

                  Jo, je to věc názoru, pokud chceš, můžeš to klidně omlouvat, ale já vím, že stoper, když udělá chybu, tak z toho bývá branka. A on je ve své bohorovnosti dělá velice často. Proto bych ho raději viděl na místě DZ. Tam se s tím dá ještě něco dělat. Pravda je, že obrana naší výstavní řadou není.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                    Kenny     před 9 lety 26.07.2015 20:15 |  
                    0 0

                    Nezlob se, Slawku že budu upřímný, ale zdá se mi, že vůbec nevíš která bije.Při první brance měl hlavně nabíhajícího Rajtorala zachytit halv. Stoper, který vykrývá hráče na rohu velkýho vápna nemůže ze stoje tohle zachytit. A při druhém gólu měl podle tebe nechat Deli na první tyči volnýho Petrželu? Píšeš sem totální nesmysly.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                      no-nick     před 9 lety 26.07.2015 20:43 |  
                      0 0

                      Nenapsal bych tak příkře, ale přesně tak. V obou případech hasil za ostatní a už je z něj hlavní viník.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                      Slawek     před 9 lety 27.07.2015 06:21 |  
                      0 0

                      No hlavně, že Kenny Ty víš, která bije. Zkus si přečíst ostatní komentáře, to nás ale je, co nevíme, která bije. Jinak, pokud ho half nezachytí a stoper ho atakuje, měl by to napravit. Není to prvotně jeho chyba, ale měl mu ten centr znemožnit. Jinak se ale omlouvám, protože Tvých analytických kvalit zřejmě nedosahuji. Příště se do toho nebudu pouštět.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                        Barra     před 9 lety 27.07.2015 08:43 |  
                        0 0

                        Nevidim duvod Slawku proc bys tady nevyjadroval tvuj nazor. Myslim ze vsichni, az na velice male procento (a i tak) jsme tady amateri. Meli bychom byt vice tolerantni a vyhybat se osobnich poznamek, i kdyz si myslime ze mame pravdu. Myslim Kenny ze jsi klidne mohl tvuj nazor vyjadrit jinak. Stejne tak lituji poznamky ve stylu 'Kolik ti je? Dvanact?' To snad k diskusi mezi Slavisty nepatri, neni to zaklad k diskuzi.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                          Kenny     před 9 lety 27.07.2015 17:34 |  
                          0 0

                          Příště si dám pozor, ale stejně si myslím, že jsem nic urážlivého nebo ponižujícího nenapsal.

                          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                            Barra     před 9 lety 27.07.2015 18:34 |  
                            0 0

                            "Pises sem totalni nesmysly", "vubec nevis ktera bije" -:)

                            Neni to az tak urazlive, ale take ne zrovna nejaka vyzva k otevrene diskusi. Kdyz ma nekdo jiny nazor nez ty, proc by ne, proto se ale nejedna o totalni nesmysl. Nikdo z nas snad v tomto pripade nema svatou pravdu, jen 'svoji' pravdu a svuj nazor.

                            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                              Heretic (přítel SN)     před 9 lety 28.07.2015 08:03 |  
                              0 0

                              Z mého pohledu není v pořádku ani tvůj příspěvek. Dále to rozebírat nebudu.

                              • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                                Barra     před 9 lety 28.07.2015 08:22 |  
                                0 0

                                ?

                      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

                        Kenny     před 9 lety 27.07.2015 17:33 |  
                        0 0

                        Tak se hned nečerti! Jsme v diskuzi, ne? Ty tvrdíš že chyboval Deli, já říkám žes při rozboru situace chyboval ty. :-)

  5. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Petr9608     před 9 lety 26.07.2015 13:08 |  
    0 0

    Ještě co se týče to přání neúspěchů českym klubum v pohárech.

    Pokud rudí s náma budou hrát derby během dvoufázovýho vytížení. tak rozhodně se naše šance na úspěch tím zvýší, takže je lepší myslet pár tahů dopředu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Betynka58     před 9 lety 26.07.2015 13:30 |  
      0 0

      Já s Tebou jako pragmatický slávista samozřejmě souhlasím,ale říkej to skalním antisparťanům.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        bongor     před 9 lety 26.07.2015 19:36 |  
        0 0

        Podle mě Betynko pragmatický slávista=skalní antisparťan.To je prostě oheň a voda
        a povídej ohni,že ta voda co ho hasí je vlastně fajn.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Barra     před 9 lety 26.07.2015 19:52 |  
          0 0

          Povazuje sebe za velmi umirneneho co se tyka Sparty, nekdy tu rivalitu na zivot a smrtktera tady panuje, tu nenavist moc nechapu. Presto, stejne jako u nas nepreju Anderlechtu prijmy z evropskych poharu, tak budu rad kdyz Sparta nesahne na jackpot z Championsleague. Minimalne tri sta milionu korun extra prijmu ci nikoliv, to je uz velky rozdil a znamena oslabeni pozice Sparty v Synotlize. Samozrejme ze Kretinsky muze tento rozdil dolozit, presto to necha sve stopy na sile Sparty. Takze co se tyka me, koza nekoza, nepreju jim to.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      winter (přítel SN)     před 9 lety 26.07.2015 13:53 |  
      0 0

      Tohle pro mě není argument.. Možná papírově, ale pořád je to derby kde pořád budou favoriti a pořád budou chtít vyhrát.. Radši je uvidim vypadnout v předkolech nechat si tim zase udělat do rozpočtu díru v hodnotách desítkách (nepíšu o stovkách protože na LM nemají nárok) milionů korun.. A hlavně kyselej ksicht váchy pro vypadnutí z Evropy je k nezaplacení stejně jako projet si po takovym zápas rumunský fórum.. :))

  6. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Fulham     před 9 lety 26.07.2015 13:25 |  
    0 0

    Ahoj - přestože jsem určité úseky hry skrzeva hmlu neviděl, dvě prekvapka v hodnocení. Prvni- Hrubý , dle mého nej výkon za dlouhou dobu, jestli ne vůbec. Druhé- Švicko , hhlavně jeho zásluhou si to naše pravá strana v druhé půli rozdávala na ferovku s nejlepší levou v lize. A u těch houslí před druhým gólem je třeba říct, že to Limba ( podpořen v tu chvíli našimi stejně jako Bedna na jaře :-))) ) udělal skvěle. Švicko za šest minimálně .

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      sks1892sks     před 9 lety 26.07.2015 15:47 |  
      0 0

      S Hrubým naprosto souhlasím. Konečně byla vidět bojovnost, která mi u něj tolik scházela.

  7. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Betynka58     před 9 lety 26.07.2015 13:37 |  
    0 0

    Netroufnu si tentokrát to hodnocení posuzovat, jelikož jsem viděl jen druhý poločas, za který bych dal pochopitelně většině slávistů lepší známku. Zaujala mne ovšem formulace, že Zmrhal měl několik pološancí. Podle mne měl dvě stoprocentní šance a zvláště to špatné zpracování míče, když byl sám před Kozáčikem, bylo na pováženou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Barra     před 9 lety 26.07.2015 14:13 |  
      0 0

      Myslim ze hlavne Pitak mel sanci dost, ale ani jednu nepromenil. Strela Zmrhala z voleje byla uzasna, byl by to gol tydne, podle me take mesice a mozna sezony. Famozne zakoncil. Ze selhal kdyz byl sam pred Kozacikem, bych mu nebral za zle. Mel malo cas na zpracovani mice, uhel byl ostry, presto miril presne vedle tyce, kde Kozacik mel velmi dobry reflex. Jasne, kdyby miril Zmrhal o pul metru vys pod brevno, mohl by to byt gol, ale urcite bych mu to nevycital. Teprve az nebudeme Jardu Zmrhala mit ve Slavii se mu snad dostane patricne uznani.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Betynka58     před 9 lety 27.07.2015 10:08 |  
        0 0

        Jenže já mu, Barro, vyčítám hlavně tu druhou šanci po druhém gólu Plzně, kdy si nedokázal sám před Kozáčikem míč zpracovat a odrazilo se to od něj přímo k brankáři.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Falk     před 9 lety 26.07.2015 14:14 |  
      0 0

      Hodnoceni asi naprosto výstižné a mě se líbí .Trošku mě zarazilo hodnoceni Uhrina,že všichni super,ale bod nemáme.Já bych při sestavě nasazoval podle postů.Určitě né zprava Mikula,a dvojice Latka - Delli taky nic moc.Sestava na příště Mikula,Delli,Souček ,Jablonský ,Mičola,Zmrhal,Hrubý,Bazal,Piták ,Škoda, toto je podle mého sestava kombinační a brzy střídat Piták - Voltr,Bazal - Černý ,Mičola - Červenka.Voltr a Bazal (ve středu v novinách v přípravě 4 góly) ,Červenka jeden z nejlepších v přípravě a nehrají .No je to jen můj pohled,ale v loňské sezóně nám to nešlo.Neni jediný důvod ,že ti stejní hráči budou hrát a mít výsledky jiné

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        bongor     před 9 lety 26.07.2015 19:44 |  
        0 0

        Ona je ta plíseň prakticky jediný český mužstvo,co umí hrát fotbal.Pár ostatních si to o sobě taky myslí,ale na prádelníky nikdo v současnosti nemá.To že jsme je ve druhé půli místy přehrávali je dobré znamení.Ovšem to,že někteří hráči dokážou skutečně bojovat jen proti nim a taky hlavně z důvodu velké animozity taky proti bolševikovi,to není dobrá vyhlídka a je na trenérovi,aby všechny poučil,že bojovat i proti slabším soupeřům ,to není žádná ostuda,ale naprostá nutnost.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          jacap (přítel SN)     před 9 lety 28.07.2015 04:51 |  
          0 0

          +1 Bongor

  8. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    KubaM     před 9 lety 26.07.2015 14:10 |  
    0 0

    Jeste jednou: prosim Vas,nevedel by nekdo,kde sehnat zaznam zapasu?

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      no-nick     před 9 lety 26.07.2015 14:19 |  
      0 0

      Isport.cz, jako loni. Teď jsem dokoukal.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        KubaM     před 9 lety 26.07.2015 20:00 |  
        0 0

        dobre,diky

  9. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    no-nick     před 9 lety 26.07.2015 14:18 |  
    0 0

    Právě jsem si dal znovu druhý poločas, kouká se na to pěkně.

    Jinak Matus osetrovan 2 minuty a 7 vteřin, nastavena přesně minuta.

    Při druhém golu tam byl Deli s Jablonskym. Oba měli svý hráče, ale když Limba udělal tu kliku, tak tam v tu chvíli naběhl dalsi Plzenak. Buď ho měl mít Latka, nebo myslím Soucek. Takhle se k němu řekl bych správně vysouval Deli, Jablonsky ho nestihl zastoupit u Mahmuta. Chyba řekl bych u Soucka.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      no-nick     před 9 lety 26.07.2015 14:20 |  
      0 0

      Když pominu Svece samozřejmě, tam to začalo.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      bongor     před 9 lety 26.07.2015 19:49 |  
      0 0

      Fotbal je moc pěkná hra,ale nepochopím,proč se nehraje na čistý čas a samozřejmě
      by měly být povoleny i kontroly záznamem,jak to vidíme u tenisu.Potom se sníží možnost nadržování a zvláště zářezů.Skoro každá pencle by si zasloužila,aby se její nařízení zkontrolovalo.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        no-nick     před 9 lety 26.07.2015 20:39 |  
        0 0

        To máš naprostou pravdu. Kolik těch penalt je za x zápasů, to by zdržení bylo zanedbatelné. Už aby se ta technika ve fotbale objevila. Čistý čas to samé, ale to by byla revoluce. Někdy mi přijde, že se hraje čistého času tak hodina, to by byla obrovská změna. Ale samozřejmě proč ne.

  10. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    naplavnik     před 9 lety 26.07.2015 15:19 |  
    0 0

    S hodnocením víceméně souhlasím,neuměl bych to napsat lépe.Takže jen své postřehy: Latka už v několikatem zápase ukazuje,že střed není zrovna jisty,chci si myslet,že se "to sem tam stane". 7 pro Berkovce asi moc,super zákroky (na rozdíl od působení v Bohemce) zatím šetří. Škoda se k ničemu moc v novém systému nedostaval,ale přesto 2 střely,1 gól,to je nadprůměr. Jsem rad,ze v druhé půli se Hrubý pokoušel o ofenzivní prvky,od toho by tam měl být,tak snad snad nás do budoucna navnadil.Mikula byl asi defenzivním prvkem proti plzeňské levé straně,až na to zesmesneni Limberskym to se Svecem zvládli.Nejvíce pozitivní asi je,že to v této sestavě může jít i proti favoritům soutěže,to by si hráči měli z druhé půle odnést.A co mne těší dvojnásob,jsou mladí odchovanci v sestavě (Souček,Hrubý,Zmrhal),kteří obstáli a je u nich velká perspektiva.V neděli bych viděl snad jen Bazala či Mičolu zprava.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Radek097 (přítel SN)     před 9 lety 26.07.2015 18:45 |  
    0 0

    OF:
    Na stránkách Zbrojovky ( http://www.fczbrno.cz/zapas.asp) píši, že budeme hrát v pátek 7.8. od 20:15, na naších stránkách ( http://www.slavia.cz/zapas.asp) to není. Hledal jsem i na SL.cz a tam jsem rozlosování na 3. kolo nenašel. Je tam pouze 1. a 2. kolo. Může mi někdo potvrdit či vyvrátit ten páteční termín?

    Předem díky, Radek

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Barra     před 9 lety 26.07.2015 20:26 |  
      0 0

      Na strankach synotliga.cz je prozatim uvedena sobota 8.8 v 17 h (musis sipkou v pravo posunovat), ale to plati pro vsechny uvedene zapasy. Asi bude termin patek 7.8 v 20.15 h jak uvadi stranky Zbrojovka vice realny, ale vis jak to jde - terminy se muzou klidne menit na posledni chvili. Jestlize se na tento vikend uvadelo ze terminy se musi menit z bezpecnostnich duvodu, tak se mi pozdni termin v 20.15 h, kde zapas Zbrojovka-Slavie bude koncit v 22 h, moc nezda. Pro Slavisty by to v kazdem pripade znamenal navrat do Prahy po pul noci.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Falk     před 9 lety 26.07.2015 21:48 |  
        0 0

        Trenére díváte se ,Bartošáka Slavia nechtěla ,Trpišovský byl pro nás málo,Bartošák ,Hovorka,Folprecht - všichni Žižkov ,prostě se nebojí a nemá předsudky ,že musí hrát opory.Vždyť ten Žižkov nás taky v poháru vyřadil

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Barra     před 9 lety 26.07.2015 22:21 |  
          0 0

          Hm, Sural, Bakos, Rabusic a spol - mame se v sobotu na co tesit. Nebude to snadne, body ale potrebujeme. Jinak me Jarolima nejak vubec neni lito.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Falk     před 9 lety 26.07.2015 22:22 |  
          0 0

          Promiňte ,ale musím.Jarolím jako úplný buran ani nepopřál soupeři.Trpišovský mluvil o celém týmu ,nejmenuje ani jednoho hráče a ještě Luberec předvedl ve 2.půli velmi slušný výkon.Ti co nechtěli Trpišovského se musí chytnout za nos.Já vím je to prvni zápas ,ale my po prohře máme výborné fotbalisty a Liberec má tým .V tom je u nás zásadní problém

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            KubaM     před 9 lety 27.07.2015 10:06 |  
            0 0

            Nikdo tady snad nemluvil o tom, že by nechtěl Trpišovského. Problém byl v jeho nerozdělitelné vazbě s Horníkem (dost nepochopitelně, když v Liberci je stejně sám). Pro mě byl Trpišovský favorit, nicméně nyní plně věřím i Uhrinovi (asi víc, než loni stejnou dobou Beránkovi). Co se týče těch příchodů ze Žižkova, tam to asi skutečně bude díky Trpišovskému. Přeci jen jít o ligu výš, ale ke stejnému trenérovi, který Vás zná a důvěřuje Vám, to je mnohem snazší, než pod přísného Uhrina.

            • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

              AlesJa     před 9 lety 27.07.2015 15:07 |  
              0 0

              přesně zajímavé je, že o Liberci se ve spojení s Horníkem vůbec nemluvilo. A slyšel jsem, že za něj Horník jeho příchod dojednával i k nim. Prostě je prý jeho manažer. On by si Uhrin taky rád někoho přivedl a nebyl to pro něj problém, ale není love není láska.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          naplavnik     před 9 lety 26.07.2015 22:23 |  
          0 0

          Hovorka i Folprecht slaboučci,toho Bartošaka je asi škoda.Za MB zajímavý hráč Malpon.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            bongor     před 9 lety 27.07.2015 19:31 |  
            0 0

            Toho Bartošáka je opravdu škoda,jsme babralové.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 27.07.2015 03:05 |  
      0 0

      Re: Radek097 - Asi má Brno informace, že tehle zápas bude v televizi.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Slawek     před 9 lety 27.07.2015 06:15 |  
      0 0

      Bude to v pátek, ve 20,15.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před 9 lety 27.07.2015 11:37 |  
        0 0

        Děkuji všem za odpovědi, ale bohužel jste mne nepotěšili. Chtěl jsem to spojit s cestou domů z dovolené, avšak takhle mi to nesedí.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Ravik     před 9 lety 26.07.2015 22:19 |  
    0 0

    Zvláštní že i v low cost režimu je Liberec schopen přivést 6-7 kvalitních hráčů a my prakticky nikoho.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Navyseals     před 9 lety 26.07.2015 22:28 |  
      0 0

      Shala, Rabušic a Kerbr nejsou jejich.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Barra     před 9 lety 26.07.2015 22:33 |  
        0 0

        To snad nehraje zadnou roli. Maji je na soupisce.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      KubaM     před 9 lety 27.07.2015 10:08 |  
      0 0

      Taky je mi to s podivem. Hlavně naše neochota přivádět hráče ze silnějších klubů na hostování. Ze Sparty to chápu, ale proč nesáhnout po hráčích Plzně, Jablonce či Boleslavi?

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        AlesJa     před 9 lety 27.07.2015 15:04 |  
        0 0

        a chceme se vydat touto cestou ? na rok získat 3-4 hráče na hostování bez opce nebo s opcí na kterou nemáme. Všichni tvrdí, že požadavky českých klubů za přestupy jsou až nehorázné. Nebo raději jít cestou naši kluci a hráči z druhé ligy a zkoušet cizince ?

  13. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    kleofas     před 9 lety 26.07.2015 22:56 |  
    0 0

    Hrubý minimálně 6

  14. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Petr9608     před 9 lety 26.07.2015 23:15 |  
    0 0

    No, 29 gólů, tj. 3,625 g./z. v 1. kole, střílelo se ostrejma. Snad to vydrží celou sezónu.

    Jinak Škoďák (případně brněnský Zavadil) zabránil jedné statistické zajímavosti, která dost možná nikdy nebyla....

    Kdyby PLZ - SLA skončilo 2:0 (nebo BRN - OST 1:1), tak by platilo, že co zápas, to jiný počet gólů....

    JIH - SPA 0
    BOH - ZLI 1
    PLZ - SLA 3
    BRN - OST 3 ... to je právě ono
    TEP - OLO 4
    PRI - JAB 5
    LIB - MBO 6
    SLO - DUK 7

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Barra     před 9 lety 26.07.2015 23:23 |  
      0 0

      Dobry postreh -:)

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      lassiter     před 9 lety 26.07.2015 23:53 |  
      0 0

      Krásný postřeh :-). Naposledy se to stalo v 10. kole sezony 1975/76, střihli jsme tehdy Trnavu 5:0 :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Petr9608     před 9 lety 27.07.2015 10:29 |  
        0 0

        Jak to víš?

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Barra     před 9 lety 28.07.2015 07:09 |  
          0 0

          Vysledky z tohoto kola jsem na webu nenasel, jen pripominku, ze jsme tehdy, v 50.rocniku ligy, skoncili s 36 body na tretim miste, Slovan Bratislava byla s stejnym poctem bodu druha a Banik vyhral titul s 1 bodem vice (za Slavii hrali Fr. Vesely a mlady Fr. Cipro) - co je ale podstatnejsi, Sparta hrala tehdy (naposledy) v druhe lize. I tehdy hralo 16 muzstev, a ubohych 37 bodu stacilo na titul. My jsme dokonce meli bilanci 16 vyher, 4 remizy a hned 10 proher.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Travinho     před 9 lety 26.07.2015 23:45 |  
    0 0

    Druhý gól byl jasně Deliho, tam se není vůbec o čem bavit. Latka byl z obrany dle mého naopak nejlepší.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Travinho     před 9 lety 26.07.2015 23:47 |  
    0 0

    Hrubý 4 a Zmrhal 6.... Nevím no. Kdyby měl Zmrhal lepší první dotek s míčem, tak mohl jít dvakrát sám na branku. Robert měl dost hluchých okamžiků, ale tolik kvalitních přihrávek za obranu jsem od našeho hráče dlouho neviděl. I známka 5 u Škody je velmi nízká.

  17. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    alois_veliky (admin)     před 9 lety 27.07.2015 04:46 |  
    0 0

    Tentokrát s tebou, Alanore, výjimečně nesouhlasím. Jednak si myslím, že Delimu by více slušela 4. Před druhým gólem se Plzeň dostala k míči po jeho (opět) špatné rozehrávce. (Pamatuju si to, protože jsem si hned poté přihrávce řekl, že to snad není možný a co z toho asi bude). Švícka tam pak Limberský vykoupal, ale prostě dostal housle, to se holt občas stane. Jinak se mi jeho výkon líbil. (Mimochodem mě pobavilo, jak komentátor hrozně vychvaloval tuším Hořavu, když dal Michalovi housle, přestože on ho tam společně s Mikulou v klidu vyblokoval). Pak se ještě musím zastat Roberta Hrubého. V první půli opravdu nic moc, ale to se spíš svezl s celým týmem. V druhé půli se rozehrál, táhl spoustu akcí, nebál se jeden na jednoho - prostě se mi fakt hodně líbil. Spolu s Jardou, Pitasem a Berkym asi nejvíc.

  18. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    alois_veliky (admin)     před 9 lety 27.07.2015 04:46 |  
    0 0

    Tentokrát s tebou, Alanore, výjimečně nesouhlasím. Jednak si myslím, že Delimu by více slušela 4. Před druhým gólem se Plzeň dostala k míči po jeho (opět) špatné rozehrávce. (Pamatuju si to, protože jsem si hned poté přihrávce řekl, že to snad není možný a co z toho asi bude). Švícka tam pak Limberský vykoupal, ale prostě dostal housle, to se holt občas stane. Jinak se mi jeho výkon líbil. (Mimochodem mě pobavilo, jak komentátor hrozně vychvaloval tuším Hořavu, když dal Michalovi housle, přestože on ho tam společně s Mikulou v klidu vyblokoval). Pak se ještě musím zastat Roberta Hrubého. V první půli opravdu nic moc, ale to se spíš svezl s celým týmem. V druhé půli se rozehrál, táhl spoustu akcí, nebál se jeden na jednoho - prostě se mi fakt hodně líbil. Spolu s Jardou, Pitasem a Berkym asi nejvíc.

  19. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    birkin     před 9 lety 27.07.2015 10:51 |  
    0 0

    natoze jsme s nejlepsim soucasnym ligovym celkem odehrali na jeho hristi temer vyrovnanou partii, mi pripada hodnoceni prisne, napriklad Latkovi dat za 3 to uz se mi jevi jako totalne mimo misu, ja bych v prumeru zvedl kazdemu znamku minimalne o bod (nekomu vic jinemu min). Jinak za prvni gol bych vinil Deliho, ktery byl v dobe hlavicky Kolare nekde na kraji velkeho vapna. Druhy jednoznacne chyba Svece.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    Woltaire     před 9 lety 27.07.2015 14:44 |  
    0 0

    OT: Slavia se ve 3. kole představí v Brně v pátek 7. srpna od 20:15. Utkání vysílá ČT Sport.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      Dobi     před 9 lety 27.07.2015 16:33 |  
      0 0

      Už je to ofiko na webu FAČR

  21. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    AlesJa     před 9 lety 27.07.2015 15:37 |  
    0 0

    tak prý další dluh:

    Slavia dluží za přestup talentovaného patnáctiletého útočníka Michaela Höniga (ročník 2000) týmu Povltavská FA 200.000,- korun

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      stefi     před 9 lety 27.07.2015 16:01 |  
      0 0

      Co je na tom nového? Tento dluh je již uveden v seznamu závazků sdělených Slavií insolvenčnímu soudu.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        AlesJa     před 9 lety 27.07.2015 16:09 |  
        0 0

        to pak se omlouvám toto jsem tam neviděl

  22. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    martyni (přítel SN)     před 9 lety 27.07.2015 16:26 |  
    0 0

    Pratele, ty debaty ci je ktery gol vetsi chyba.. fotbal je kolektivni sport, kazdy nekdy dela chybu a tym je tu pro to, aby ji napravil.. kdyz padne gol, vetsinou jde o serii chyb vice hracu, a tak to bylo i v patek. Nepouzival bych silna slova na Svece, Latku, Deliho, Plzen ty situace sehrala dobre a nebylo jednoduchy to ubranit. Vadi me tedy, ze u druheho golu nebyl Jablonsky vubec koncentrovany na hru a na herni situaci ani nezaregoval.. nebyl vubec na nohou. I tak si ale myslim, klimi, ze z tvych komentu na Jablonskyho je znat vic to, ze ti lezi v zaludku, nez snaha o nejaky fer hodnoceni.. skoda, jinak mas dobry postrehy, nevim, proc zrovna Jablonsky ti tak leze na nervy..:) ale treba se to ukaze behem sezony a budem ti muset dat za pravdu...

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 27.07.2015 21:05 |  
        0 0

        Je to tak, jak píše martyni, dnes uděláš chybu ty a zítra zase třeba já, v kolektivním sportu se tohle neřeší, všichni tahají za jeden provaz a když je potřeba, tak zaskakují jeden za druhého. Samozřejmě, že druhý den trenér zápas rozebere a vytkne chyby, ale nedělá z toho vědu nebo nějaké ukvapené závěry. Jo, něco jiného je, když někdo propadá opakovaně, prostě nestačí, to je pak jiná. Naše inkasované góly v Plzni bych nebral za bernou minci, Viktoria má odehráno obrovské množství zápasů v pohárech a ty zkušenosti jsou k nezaplacení. V Evropě se všechno hraje rychleji a na všechno je míň času a to má Plzeň všechno zvládnuté, musela se přizpůsobit. A obě branky, které jsme dostali, byl velký fofr a my jsme vzadu prostě nestíhali a to je právě o těch zkušenostech, které nám chybí.

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          no-nick     před 9 lety 27.07.2015 22:36 |  
          0 0

          Souhlas. Navíc v každým zápase udělá já každý hráč několik chyb, které vůbec nejsou menší než ty, po kterých třeba teď padly goly, ale prostě měli štěstí, že po tehle gol nepadl, o tehle chybách se nemluví. Plzeň odcentrovala 20krat za zápas, ale Deli je viník, protože nechal odcentrovat před prvním golem. Hodnotíme v emocích, nestrizlive, nelogicky. Mnohdy i promlouvají sympatie a antipatie k jednotlivým hráčům.

          • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

            martyni (přítel SN)     před 9 lety 28.07.2015 11:32 |  
            0 0

            Presne tak.. nicmene, kdyby byla vsechna hodnoceni strizliva a logicka, nebyla by az takova zabava se tady o nich bavit a prit:).

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          bongor     před 9 lety 28.07.2015 07:18 |  
          0 0

          Ono je to Láďo asi i o kvalitě hráčů.Máme takový kádr,na který jakž takž máme love.
          Ten minusový rozdíl musíme honit nasazením.

    • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

      klimi     před 9 lety 28.07.2015 07:02 |  
      0 0

      Ahoj, no nevím, jestli mi leží v žaludku, ale mě zatím herně nějak nepřesvědčil. Při tom druhém gólu nebránil vůbec nikoho, kdyby ten centr letěl na toho druhého hráče, tak dá gól taky...Uvidime ve zbytku sezóny, přesně jak říkáš, zrovna tady bych se klidně moc rád mýlil.

      • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

        martyni (přítel SN)     před 9 lety 28.07.2015 11:29 |  
        0 0

        JJ, uvidime. No nikoho nemel, protoze byl v chuzi a nebyl pripravenej zareagovat, to je samozrejme velka chyba, to uznavam..

        • Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

          Ladislav (přítel SN)     před 9 lety 28.07.2015 20:49 |  
          0 0

          Jistě bongore, ale ještě větší problém bych viděl v nedostatečném sebevědomí našich hráčů (viz. první půle v Plzni) a to je velký malér. A to již v téhle oblasti odvedl Míra Beránek s asistenty velký kus práce.

  23. Re: Hodnocení slávistů - 1. kolo

    zeleznik2     před 9 lety 29.07.2015 11:09 |  
    0 0

    Deník sport dal čtyřku Mikulovi a 7 Zmrhalovi, jinak skoro stejné hodnocení až na obranu, kde měli všichni 5. Jo Latka fakt neměl dobrý den, Deli o chlup lepší, ale i on hodně chyboval a kraje obrany taky slabé, dva góly po centrech ze stran, to je špatné, v dalších zápasech musí obrana hodně přidat. Mile překvapil Souček, doufám, že jeho výkony budou nadále stoupat. Mičola hrál poločas za juniorku, bude hrát v áčku?