Fortuna liga

Před zápasem s Bohemkou bohatý program

Již za tři dny, v neděli 8. listopadu v 15:00, vypukne v Edenu bitva o krále Vršovic, Slavia hostí Bohemians. Od 12:00 bude přímo před stadionem připravena pro fanoušky fanzóna s bohatým programem, mimo jiné tam proběhne křest knihy Ondřeje Zlámala Vzpomínky mistrů a autogramiáda hráčů mistrovských týmů ze sezón 07/08 a 08/09. Pokud do Edenu na zápas vyrazíte, nenechávejte koupi vstupenky na poslední chvíli!

Podobně jako před velkým derby se Spartou, připravila Slavia pro fanoušky i k druhému nejprestižnějšímu pražskému derby doprovodný program. Fanzóna se tentokrát bude nacházet přímo u stadionu a fanoušci v ní naleznou opět stánky Odboru přátel a Fanklubu. Svůj stánek tam také bude mít Fakultní nemocnice Motol o projektu Movember, na kterém spolupracuje FN Motol právě se Slavií.

Bývalý tiskový mluvčí klubu Ondřej Zlámal spolu s Václavem Hanzlíkem po úspěchu s knihou Splněný slávistický sen připravili (nejen) pro fanoušky červenobílých barev další knihu, Vzpomínky mistrů, ve které v rozhovorech s autory vzpomínají na mistrovské tituly a Ligu mistrů jak tehdejší hráči tak trenér Jarolím a někteří další lidé z blízkého okolí tehdejšího úspěšného týmu. Právě před zápasem s Bohemians proběhne ve fanzóně křest této knihy, která se od tohoto týdne prodává ve fanshopu a na webu knihy zde.

Na samotný křest se dostaví i někteří hráči a ti také budou k dispozici fanouškům na autogramiádě, účast přislíbili Matej Krajčík, Jaroslav Černý, Ladislav Volešák, Michal Vorel, Jakub Diviš nebo Ronald Šiklič. Mnozí tehdejší mistři mají stále své vlastní fotbalové povinnosti, bohužel tak není reálné očekávat, že se dostaví hráči ve výrazně větším počtu.

Jak jsme již informovali minulý týden, vstup na zápas mají děti do 15 let zdarma. Na ně je také program ve fanzóně zacílen, přítomen bude skákací hrad, populární malování na obličej nebo stánek s cukrovou vatou. Na místě bude také připravena Slávistická školička a zástupci mládežnické akademie Slavie, kteří rodičům poradí v případě, že jejich potomci chtějí hrát fotbal za Slavii.

Slavia očekává nadprůměrnou diváckou návštěvu, Odbor přátel například eviduje výjezd 27 svých odboček na zápas, což je nejbohatší účast na derby s Bohemians za poslední roky. Nenechávejte tak nákup vstupenky na poslední chvíli, před zápasem se dají (bohužel jako obvykle) u pokladen čekat velké fronty. Vstupenky můžete nakoupit přes internet na webu Ticketportalu zde s možností platby kartou a vytištění vstupenky doma, tak se vyhnete stání ve frontě na vstupenky před zápasem. Pokud z nějakého důvodu nechcete nebo nemůžete využít tuto možnost, přijďte na stadion s dostatečným, nejlépe alespoň hodinovým předstihem! Členové Odboru přátel pak mohou pro zajištění vstupenek na zápas kontaktovat svůj sekretariát.

Předpověď počasí hlásí na neděli v tuto chvíli až 17 stupňů, bude se jednat zřejmě o nejteplejší den do konce roku. Přijďte si jej užít do Edenu a povzbudit Slavii k zisku důležitých tří bodů, které ji mohou opět trochu přiblížit vysněnému cíli fanoušků, totiž návratu na evropskou pohárovou scénu!

Pokud po skončení zápasu nebudete mít kopané ještě dost, můžete se přesunout jen o pár metrů na východ k hřišti s umělou travou, kde od 17:00 hrají dorostenky Slavie ligové derby se Spartou.

Tak nezapomeňte, #OKraleVrsovic, neděle 15:00, Eden.

13.kolo - Neděle 08. 11. 2015 15:00

Synot liga, 2015/2016
2 - 2
1 - 2
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

38. Milan Škoda
86. Milan Škoda

Bohemians Praha 1905
Bohemians Praha 1905

9. Deli(vlastní)
32. Jindřišek(penalta)

Komentáře (372)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Komentáře v tomto článku mohou číst pouze přihlášení uživatelé