Názory

Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

Ptám se - kolíkátý významný slávista už nás zradil??? Ze tří posledních navrátilců -Horváth, Bejbl, Poborský si pouze Bejbl vzpomněl, který klub ho poslal do Evropy. Kdo je na vině?

Především vedení -manageři Slavie. Jak je možné, že nedokáží zajistit, aby se k nám hráči opět vraceli??? Horváth odešel z nevysvětlitelných důvodů do Teplic ...o Teplicích se mluví jako o perspektivním klubu s dobrým finančním zázemím, ale od sezony 98/99 se nezadržitelně řítí dolu a v této sezoně tomu nejspíš nebude jinak. Jak je tedy možné, že dal Horváth přednost Teplicím před Slávií??

Dalším je Karel Poborský. V zahraničí se mu docela dařilo a přesto se vrací zpět. Tentokrát se však o Slavii snad ani nemluvilo... Poborský si natáhl rudý dres a já jen zíral jak je to možné... Ze slávisty Poborského je najednou komunista, fanoušky Sparty nazývaný přátelsky ,,Karel" , jakoby už hrál ve Spartě odjakživa. Tímto chameleonstvím jsem zcela znechucen! Doufám, že při derby se ,,Karel" od nás dočká ,,pěkného" přivítání!

A jaký je váš názor na Karla Poborského?

Komentáře (12)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

    Richi (admin)     před 22 lety 17.08.2002 15:42 |  
    0 0

    Ja bych rozhodne neobvinoval vedeni, ze se nevratili Poborsky a Horvath. Vedeni prece nemuze prikazat hraci, aby se vratil do tohoto daneho klubu, zvlast kdyz vubec nema zajem a treba Poborsky rika, ze by do Slavie nesel kvuli stadionu. Takovy hrac je pro klub zbytecny, bez zajmu z obou stran proste neni mozne privest do klubu hrace. Vedeni se ale snazi, vzdyt Kuka, Suchoparek, Bejbl, tito hraci meli zajem se vratit prave do Slavie a vedeni udelalo vse pro to, aby se k nam vratili.

    • Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

      Mazan     před 22 lety 17.08.2002 16:09 |  
      0 0

      Na podobné výměny dresů si asi budeme muset zvyknout. Hráči mají fotbal jako své zaměstnání, proto jdou tam, kde jsou "nejvýhodnější podmínky". Je mi opravdu líto, že K. Poborský nešel do Slavie, byl by jistě platný hráč. Sparta mu nabídla podmínky, jako nikomu jinému, hraje tedy ve Spartě, smiřme se s tím. A ještě jedna věc: když přichází bývalý spar?an do Slavie (Stejskal, Novotný), všude je slyšet: co tu bude ten spar?an dělat atd... Od fanoušků Sparty jsem toto ještě nikdy neslyšel, pro ně je to Karel.

    • Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

      buck.dich-er     před 22 lety 18.08.2002 15:52 |  
      0 0

      No jasně, ale vedení a manageři by právě měli zajistit takové prostředí, aby hrači měli zajem se do Slavie vracet...

      • Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

        (host)     před 22 lety 18.08.2002 20:38 |  
        0 0

        to není tak jednoduchý.

  2. Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

    (host)     před 22 lety 17.08.2002 16:57 |  
    0 0

    Na tento názor by snad bohatě postačil guetbook.

  3. Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

    domous (host)     před 22 lety 17.08.2002 20:10 |  
    0 0

    Jenom par poznamek:
    -Poborsky se vratil kvuli rodine, pri nastupu do Lazia sdelil, ze po roce a pul se chce vratit do Cech kvuli skolam deti
    -Poborsky ve Slavii stravil pouhy rok a i kdyz v ni pusobil v nejdulezitejsi sezone devadesatych let a ziskal s ni titul, tak nikdy tolik ke Slavii neprilnul jako Suchoparek, Bejbl, Kuka... Vzdyt to sam tusim Honza Suchoparek rekl v rozhovoru pro Slavisticke noviny.
    -a dnes uz se na klubismus vubec mezi hraci nehraje. Vyborne to vystihnul Jaromir Bosak ve svem sloupku pro Sportovninoviny.cz Kdyz instalaterovi nabidnou v jine firme za stejnou praci 4x vic a on nabidku prijme, kazdy mu pogratuluje. Kdyz to udela fotbalista, vsichni mu spilaji. Fotbal je uz dnes z velke casti obchod. Rozhodnuti Poborskeho nas muze mrzet, ale z ciste ekonomickeho hlediska mu Sparta muze nabidnout neoddiskutovatelne vic.

    • Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

      (host)     před 22 lety 18.08.2002 20:15 |  
      0 0

      Poborský byl někdy slávista? Donedávna jsem si to myslel taky, ale pravda je jiná! Poborský odehrál za Slavii jedinou sezonu, sice úspěšnou, ale jedinou. Poborský ukázal, že hráč se nestává slávistou jen tím, že za Slavii hraje. Myslím, že Horváth by se nám za ty peníze, co bere neoplatil. Máme hodně dobrých a perspektivních záložníků. Buď by vysedával na lavičce nebo by zabíral místo jiným nadějným hráčům.

  4. Horváth

    (host)     před 22 lety 19.08.2002 14:02 |  
    0 0

    Pokud vím, tak Pavel Horváth neustále tvrdil, jak se chce vrátit do Slavie, kde o něj byl zájem, trénoval s ní a druhý den podepsal Teplicím. To není neschopnost vedení Slavie, ale hráčův podraz. Co se týče Poborského - pokud chtěl jít do Sparty, tak mu to nelze vyčítat, za rok se slávistou asi nestal. Opět je třeba zopakovat - pokud někdo nechce hrát za Slavii, a? nehraje.

    • Re: Zradce Poborsky a neschopni mažeri slavie....

      (host)     před 21 lety 28.08.2003 14:18 |  
      0 0

      ehm,nechapu proc nazivas poborskyho chameleonem.to ,ze pouzivas to slovo v pejorativnim smyslu opravdu neni logicke.nevim o tom,ze by se nekdy vyjadril ve smyslu,ze se do nejakeho klubu opravdu zamiloval a jiz nikdy nechce hrat za jiny.a ma kazdy hrac prece pravo hrat jen pro penize ci kvuli osobnimu uspechu.Neberu ti tve zazrane klubarstvi,ale nikomu ho nevnucuj...to ber jako prozbu.

  5. Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

    BigFan     před 22 lety 19.08.2002 18:42 |  
    0 0

    Poborský byl od malička 'spar?an' a to říkal, i když hrál za Slávii. takže žádné překvapení.
    A Horváth? říká se všelicos v souvislosti s utkáním se Spartou v roce 2000 (1:5), pakliže je to pravda, vůbec se nedivím, že se do Slavie nevrátil...

  6. Re: Zrádce Poborský a neschopní manageři Slavie...

    (host)     před 22 lety 23.08.2002 13:48 |  
    0 1

    Poborský se k vám nevrátil z jediného důvodu. A to, že neni ještě takový kopyto jako Bejblééé a spol...:o))) Pobo i Horvi ještě dost odehrajou, ale ne v tý vaší judeslávii vy howada

    • bück dich!

      buck.dich-er     před 22 lety 26.08.2002 19:14 |  
      0 0

      Ty rudej žebráčku...