Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 16. kolo

Povedený podzim zakončila Slavia venkovní těsnou prohrou 1:2 s libereckým konkurentem v boji o poháry.

Porážka je to jistě nemilá, zvlášť když přišla v důležitém zápase, který byl navíc výborně rozehraný, ale těžko může kalit pozitivní dojem z podzimu. Slavia získala konečně zpět důstojnost a přestala být fanouškům ostatních týmů pro smích. To vše navíc s příslibem ještě světlejších zítřků. Vraťme se však zpět k nedělnímu utkání. Červenobílí začali velice dobře a v první půli byl jejich výkon výborný. Silný Liberec se k prvnímu ohrožení Berkovcovy branky dostal až v nastaveném čase po standardní situaci. Slavia byla do té doby nebezpečnější, i když nadějné situace nedokázala přetavit v gólové šance, ze kterých by mohla pojistit vedení.

O to větší škoda je, že si na začátku druhé půle naše obrana vybrala na podzim téměř nevídaný výpadek, kdy si během dvou minut nechala otočit zápas. Stačilo k tomu pár menších chyb více hráčů a nepohlídaný rohový kop. Pak už to bylo těžké a kromě výborné rány Zmrhala a ještě lepšímu zákroku Koubka jsme se k ničemu nedostali. Liberec měl sice ještě dvě výborné šance při hlavičce Shaly a při naší chybě v rozehrávce zakončené Rabušicovou střelu, ale jinak se nedá říci, že by měl výraznější převahu a výhru si vyloženě zasloužil. Spíše šlo o vítězství šťastnějšího mužstva, na druhou stranu k nám se přiklonilo více štěstí v zápasech na Slovácku a hlavně v Teplicích, takže se dalo čekat, že jednou si vybereme smolnější chvilku.

Závěrem svého úvodního komentáře bych ještě vyzdvihl podporu našich fanoušků, kterých do Liberce přijelo nevídaně i na naše kvalitní výjezdy. Liberečtí fanoušci nepatří k těm nejslabším v lize a navíc šlo o celkem velký zápas s dobrou návštěvností, i tak ale byla patrná jasná zvuková převaha fandů v červenobílém a Slavia se tak mohla cítit jako doma. Paráda!

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Martin Berkovec - 4 - Góly asi mohl chytat jen těžko, byť u prvního měl trochu smůlu. Ale jinak nepůsobil jistým dojmem, dvakrát výrazněji chyboval při výběhu na centr, naštěstí z toho nic nebylo. Svůj díl viny má i na špatné rozehrávce v závěru zápasu, ačkoliv po shlédnutí záznamu to bylo podle mě větší zaváhání Bílka. Ke konci podzimu šla jeho forma očividně dolů.

Michal Frydrych - 5 - Podobně jako u zbytku obrany u něj byla první půle lepší než druhá. Celkově podal uspokojivý výkon. Inkasoval žlutou kartu, ale tu bych mu výrazněji nevyčítal, protože šlo o taktický zákrok.

Jiří Bílek - 5 - První půli odehráli stopeři výborně, bohužel ve druhé se nevyhnuli chybám. U prvního inkasovaného gólu to měl Bílek asi nejtěžší, i když mohl být při bránění Bakoše i on o něco důraznější. V závěru vyrobil spolu s Berkovcem velkou chybu při rozehrávce, která ale naštěstí zůstala nepotrestána.

Simon Deli - 5 - V první půli velice jistý, viz hodnocení u Bílka. Pohromu Slavie bohužel začal on podskočeným míčem. Následně nezvládl Rabušice ubránit ani on, ani Jablonský a zakončujícího Bakoše pak nezastavil Bílek.

Tomáš Jablonský - 5 - Po podskočeném míči Deliho měl asi právě Jablonský největší možnost zamezit inkasované první brance, nicméně centr Rabušice pokrýt nezvládl, i když určitě nešlo o jednoduchou situaci. Ve zbytku zápasu hrál poměrně slušně.

Jan Mikula - 5 - Podobně jako většina týmu podal uspokojivý průměrný výkon. Jen škoda, že nedokázal zakončit nadějnou situaci v první půli. Měl to však hodně těžké a musel by prokázat značné akrobatické nadání.

Tomáš Souček - 5 - První půli zvládl dobře, ani ve druhé nepropadl. Mohlo by se zdát, že odražené míče při standardkách by měl pokrývat defenzivní záložník, ale byl to právě Souček, kdo míč odhlavičkovával při rozhodující brance Pavelky. Chyboval menší Piták, který logicky není využíván jako věž na odvracení balónů.

Karel Piták - 4 - Herně nijak negativně nevyčníval a zahrál průměrně, ale známku má sníženou kvůli chybě při rozhodující brance v naší síti. Ze záznamu je vidět, že se zapomněl a Pavelku měl hlídat právě on.

Levan Kenia - 6 - Po Zmrhalovi náš nejlepší hráč v zápase. Byl aktivní, jak je u něj obvyklé a podal nadprůměrný výkon. Naše hra po jeho odchodu postrádala nápady a nezmohli jsme se na závěrečný nápor. Těžko ale říct, jestli už je po zranění v dostatečné fyzické kondici.

Jaromír Zmrhal - 7 - Rozhodoval jsem se mezi šestkou a sedmičkou, ale nakonec jsem se přiklonil k lepší známce, protože minule jsem Zmrhalovi lehce ubral a také protože byl Jarda naším nejlepším hráčem a zaslouží si mít vyšší hodnocení než Kenia. Vstřelil náš úvodní rychlý gól, když se parádní ranou prosadil z nelehkého úhlu. V závěru pálil neméně skvěle, ale tentokrát Koubek s vypětím všech sil zasáhl.

Milan Škoda - 5 - Začal výborně, když dobře prodloužil míč na Zmrhala, který skóroval. S postupujícím časem se ale vytratil a nakonec asi může být rád, že dostává průměrnou pětku.

Miljan Vukadinović - 5 - Snažil se hru oživit, ale k tlaku nás ani jeho snaha nedovedla. Měl ale pár zajímavých náznaků o průnik za soupeřovu obranu.

Radek Voltr - 4 - Nebyl vidět tolik jako Vukadinović, který střídal v takřka stejném čase. Všiml jsem si ho, jen když byl tvrdě sražen soupeřem. Naštěstí se zdá, že srážku odnesl bez větší újmy na zdraví.

Robert Hrubý není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

Komentáře (162)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

    • Re: OT: Deník spart

      travel (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 00:03 |  
      0 0

      Díval jsem se na LM a než začala utkání,tak dělali reklamu spartě nejmladším Frýdkem.Na ČT sport taká po všech sestřihách z dnešních utkání vzpomínali a ukazovali sestřihy,jak sparta před 15 ? lety postoupila ze skupiny LM.No čeká JŠ a číňany ještě hodně práce. Ještě odkaz na J.Tvrdíka: Jaroslav Tvrdik na vecirku Slavie: prvni letadlo Travel Service, ktere se bude po novem roce strikat, ponese jmeno a barvy Slavie!!!

      • Re: OT: Deník spart

        Lukavo     před 8 lety 09.12.2015 10:46 |  
        0 0

        Nejvíc jsem se nasmál, když tréňa trval na tom, že český tým je již připraven postoupit ze základní skupiny LM...

    • Re: OT: Deník spart

      bongor     před 8 lety 09.12.2015 06:18 |  
      0 0

      To já už jsem udušenej.To jsou typický výkřiky sralťanských novináříčků.Velikášství
      je jejich hlavní zbraň.Potom se nemůžou divit,že jsou jejich fandové tak nasraný.

    • Re: OT: Deník spart

      zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 09:31 |  
      0 0

      nebo spíš Leicester už ho nechtěl...hráč, který rok a půl nehrál to bude určitě velkou posilou, aby to nedopadlo jako s Ujfaluším, jedno píchnutí a konec, s Kadlece bych měl větší strach, takto obrana rumunů nebude nebezpečnější než na podzim a pro po co se super posilou Kováčem?kam jej šoupnou?

  1. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    spravnej_jezedak     před 8 lety 08.12.2015 23:22 |  
    0 0

    Nemohu si pomoci, ale výkon Kenii se mi vůbec nelíbil. Přišlo mi, že hrál bez zájmu, x krát mohl řešit situaci rychlou přihrávkou do brejku, místo toho si nejdřív musel míč potahat. Zkrátka líný na krok.. Je mi jasný, že není typ, který bude lítat tam a zpět, ale i ofenzivní záložník musí mít snahu bránit a ne že nechá proběhnout protihráče s míčem 2 metry od něho, aniž by se mu pokusil míč odebrat.. Asi by to vypadalo jinak, kdyby měl kolem sebe někoho, kdo to za něho odlítá, ale s Karlem Pitákem vedle sebe hrát (podle mě) nemůžou..

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Fallen (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 07:13 |  
      0 0

      Tentokrát to nebylo ono, možná na tom nese vinu i terén, ale ta zidanovka byla tou nejfotbalovější věcí, jakou jsem za půl roku v lize viděl...

  2. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Betynka58     před 8 lety 09.12.2015 01:58 |  
    0 0

    Tentokrát, Alanore, musím snad do puntíku se známkami souhlasit. Nicméně, jak už tady někdo při minulém hodocení podotkl, se ukazuje, že Tvé slovní hodnocení má kolikrát větší vypovídací hodnotu než hodnocení číselné. Jinak by asi takový Škoda mohl těžko teď dostat stejnou známku jako za zápas s Příbramí, kdy podal nepochybně objektivně podstatně lepší výkon než nyní.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 09.12.2015 08:44 |  
      0 0

      Díky! Proti Příbrami byl Škoda herně lepší, ale zase tím zahazováním šancí degradoval výborné přihrávky od Zmrhala, což se na hodnocení musí projevit.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    slamacek (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 07:36 |  
    0 0

    Pojdte dotlacit naseho hrace v ankete idnes do sestavy podzimu. nejlepsi pravy obrance je Martin Dostal...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      mike-k (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 09:16 |  
      0 0

      já už hlasoval. :) Fakt nechápu ten výběr.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        slamacek (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 09:43 |  
        0 0

        diky!ja to klukovi sesivanemu opravdu preji!

  4. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Heretic (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 09:45 |  
    0 0

    Dnes nesouhlasím s hodnocením Škody a Deliho. V obou případech mám pocit, že mysleli již na zimní dovolenou. Tolik prohraných soubojů v případě Škody jsme neviděli snad za celý podzim (řečeno v nadsázce) a Deli byl až nezvykle nedůrazný. Za mě oba maximálně 4. Ostatní hráči s tímto hodnocením (4) byli jmenování v původním textu, jen u Berkovce chci extra zmínit úspěšné leč velmi nejisté výběhy k hranici velkého vápna. Z toho mohl soupeř vytěžit více.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Arutha     před 8 lety 09.12.2015 09:47 |  
      0 0

      U Škody to nejspíš souviselo se zdravotními problémy...

  5. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Heretic (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 09:52 |  
    0 0

    OT: Pelta to rozpouští kompletně - odchází i Doležal,"Již nebudeme Galácticos". Mám z toho radost.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      JS (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 10:26 |  
      0 0

      Já také. Každopádně bych z Jablonce klidně bral následující hráče:

      Vyacheslav Karavaev
      Marek Kysela
      Lukáš Masopust
      Martin Pospíšil
      Stanislav Tecl
      Tomáš Wágner

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Navyseals     před 8 lety 09.12.2015 10:38 |  
        0 0

        Wágner a Tecl jsou přeceňovaný jako svině.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 10:54 |  
        0 0

        Bral bych jen Karavaeva, Pospíšila a Greguše (nehrál špatně, nechápu proč vypadl ze sestavy), Kysela taky nevypadá špatně, ale stoperů máme hodně

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 12:10 |  
        0 0

        Tecl + Wagner, prosí ne. Pokaď je přestup Železníka skutečně zpečetěný, tak tato pozice je vyřešena.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Travinho     před 8 lety 09.12.2015 16:15 |  
        0 0

        Mně by se moc líbil Greguš, to je hráč s neskutečným potenciálem. Na podzim neměl top formu, ale skoro nemá slabinu. Dokonce i Kozák se vyjádřil, že s ním počítá na EURO.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 09:33 |  
        0 0

        Kysela je obránce?pokud ano bral bych, s ostatním jen Pospíšila a možná Masopusta, Tecla a Wágnera určitě ne, hodně předražené hráče nebrat. Karavaeva nevím, moc ho neznám.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    smely (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 09:52 |  
    0 0

    OT : jako obcasneho priznivce konspiracnich teorii by me zajimalo jestli existuje nejaky spojeni : pelta jednal v patek s simanem. simane chtel hornika, pelta ma hornika a rusi projekt "galacticos", chce stavet na mladejch hracich, CEFC vlastni nas a sponzoruje repre...bude JBC ted nasi farmou ?

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      naplavnik     před 8 lety 09.12.2015 10:13 |  
      0 0

      Tak jestli chce levně kupovat a draze prodávat, tak spíše než naší farmu si z toho chce udělat nějakou chovnou stáj... :-) Koneckonců proč ne, může jít cestou Příbrami, kvalitní mládež a čas od času slušný obchod s top čr tými, nebo rovnou ven.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        smely (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 10:42 |  
        0 0

        zviditelnit mlady pres nas v poharech a procenta z prodeje

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:11 |  
          0 0

          něco na tom asi bude. myslím, že se poměry v lize rapidně změnily příchodem číňana na scénu. tím spíš, že cinklouš je přímo u toho skrze repre. cejtí tam víc peněz a snadněji, než přemlouvat české sponzory pro JBC, kteří obracejí každou tisícovku. skrz S, plzeň i liberec má malou šanci dostat se do Evropy a nedokáže udržet ve vesnickym klubu nesmysl rozpočet 190m. vyhodnotil to dobře, odpískal ten projekt, i když mohl křečovitě jít za svým snem. ale on je pragmatik. a vychcan. jestli se domluvil s JŠ, tak se karta obrací a jak dřív vykrádal nás, tak teď bude chtít zhodnotit své hráče u nás. pořád na tom bude líp než my tehdy, kdy nám bral naděje Eliáš, Vaněk, Kovařík...

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            smely (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:16 |  
            0 0

            diky, ja to vidim uplne stejne...

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Navyseals     před 8 lety 09.12.2015 11:20 |  
            0 0

            Zrovna Eliáš, Vaněk a Kovařík naděje fakt nebyli.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:27 |  
              0 0

              nevim, mně se vybavila tahle jména. 2 z nich jsou dnes v repre. jestli pro nás nebyly naděje, tak jsme blbí my

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                Navyseals     před 8 lety 09.12.2015 11:36 |  
                0 0

                Pokud vím, tak ani jeden z nich v repre není. Eliáš byl hroznej a dodnes je hroznej. Vaněk mi taky nechybí, abych pravdu řekl. Kovařík odcházel jako hráč béčka a nevypadal jako velkej talent. Ten jedinej z tebou jmenovaných by mi dneska přišel fajn.

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:53 |  
                  0 0

                  Kovařík i Vaněk už za repre nastoupili. Vaněk možná z politických důvodů. o to nejde. naděje potřebují několik let odkopat v lize a na to v týmu, který hraje o titul není prostor. takže půjdeme cestou sparty, kde junioři prakticky nedostanou šanci a odchází. potřebujeme dobré vztahy s ligovými kluby, kde by se rozvíjeli a byli zpětně, za patřičný obnos, k dispozici Slavii. pro mně za mně ať je to pelta s jabloncem

                  • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                    marcocruz (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 12:17 |  
                    0 0

                    Já si myslim, že cestou Sparty nepůjdeme, myslim že JŠ moc dobře ví jak to u nich nefunguje, nehledě na to, že několikrát v rozhovorech avizoval jak chce dávat velkou váhu mládeži, že bez ní jsme nic a já doufám, že se toho bude držet a nadále budou naši odchovanci dostávat šance.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                      MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 13:08 |  
                      0 0

                      uvidíme. záleží hodně na trenérovi. DU je spíš rozvážný než střelec. horší je, že se nám teď v juniorech žádné naděje nerýsují nebo jich je málo

                      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                        kjandourek (admin)     před 8 lety 09.12.2015 13:25 |  
                        0 0

                        Proto je potřeba přivádět mladý kluky už do juniorů... viz Holík

                        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                          MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 13:36 |  
                          0 0

                          to ano, a dobře že se tak děje. současná krize U19 taky asi nebude jen vinou klubu. obvykle to bývá 50/50. kdo u nás nechce hrát, ať radši odejde

                          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                            AlesJa     před 8 lety 09.12.2015 14:39 |  
                            0 0

                            prý mají dorazit i kluci do U19

                            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                              Pablo     před 8 lety 09.12.2015 16:59 |  
                              0 0

                              To vítám, přivádět už v dorostu nejtalentovanější kluky z ČR to chce. Otázka je, jak moc nám je budou kluby chtít pouštět. Momentálně bych určitě přivítal Mikera, sice měl na podzim opět zranění, ale má obrovský potenciál.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                        TSeguinTS     před 8 lety 09.12.2015 16:13 |  
                        0 0

                        Jak můžeme říct, že se nám naděje nerýsují? Právě hráči, o kterých tu mluvíme, se vůbec nerýsovali a kde jsou ted.. Kovařík atd.. To nejde takhle říct, že tam nikdo, kdo nebude hrát za repre za 6 let, není.

                        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                          MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 23:56 |  
                          0 0

                          tak mi to přijde ve srovnání s minulostí (že těch, o kterých se mluví, je míň), ale určitě se z nich někdo prosadí, pač to neni jen o talentu, ale i o dřině.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                        Pablo     před 8 lety 09.12.2015 17:01 |  
                        0 0

                        Myslím, že v U19 je talentovaných hráčů dost, 1998 je výborný ročník, akorát že ten tým na podzim nefungoval...

  7. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    malan (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 10:33 |  
    0 0

    Ivánku kamaráde...Má vůbec smysl chodit v Česku na fotbal?Návštěvou jakéhokoliv zápasu ligy sice nevědomě ale přece podporujeme lidi jako je Pelta,Berbr,Horník,Damková.Podporujeme tím způsob jejich práce, která se vyznačuje zastrašováním,korupcí,domluvenými výsledky atd. To se toto jednání stalo v ČR skutečně normou nebo to tak prostě bylo vždy, jen ne tak okaté? Je mi z toho nedobře po těle, zbožňuji Slavii a budu jí vždy fandit a nejlépe na stadionu, ale zároveň se chci co nejvíce vymezit vůči těmto sráčům. Není to ovšem pokrytecké, když Slavia je chtě nechtě součástí tohoto, podvody zasmrádlého, fotbalového cirkusu?

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 10:46 |  
      0 0

      víš no. jako když měsíček vykvete na hnoji

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:55 |  
      0 0

      Pan Šimaně je v mých očích neskutečná autorita. A pochybuji, že si od těchto lidí nechá s*át na hlavu.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Humessi     před 8 lety 09.12.2015 11:20 |  
    0 0

    Tweet Michala Kvasnici (Denikspart): Spolu s brankářem Jiřím Pavlenkou by z ostravského Baníku do Slavie mohl přijít také útočník Francis Narh.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      smely (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:24 |  
      0 0

      to je ten , co se pred poslednim kole nechal vykartovat, aby moh letet driv domu ?... to nevim teda....

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Humessi     před 8 lety 09.12.2015 11:50 |  
        0 0

        Vím, že se o něm mluvilo už v minulým přestupovým období, ale nejsem si teda jistej, že by byl výraznou posilou. Tak nějak mi připadá, že nám ty bomba přestupy nevychází a tak uvažujeme i nad těmi méně kvalitními (neříkám nekvalitními) - Narh, Vuk, Tecl, Železník... To nejsou dle mě hráči na poháry, ale je to jen můj názor a co není teď, může být pak.

        Chci nejvíc Pospíšila se Šuralem, když vyjdou, budu velice spokojen, když ne, snad přivedou nějakýho super cizince. Jak říkal tuším Šimáně, chtějí přivést 1-2 super posily, tak v to věřím.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          koudys2 (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:54 |  
          0 0

          Jen né V. Vukadinovič. To jest vážně silný průměr, né-li podprůměr.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          marcocruz (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 12:14 |  
          0 0

          Tak Šimáně říkal, že na seznamu mají cca 20 fotbalistů, takže tam může spadat prakticky kdokoli kvalitní z naší a možná jiný ligy a když z nich vyjdou 3,tak to určitě budou posily pro náš tým a né žádný průměrní hráči. Vukadin Vukadinovič má absolutně otřesnou finální fázi a to že je rychlej fakt nic neznamená. Je to průměrný hráč, který nenastupuje pravidelně ani ve Zlíně, tak co by pak dělal ve Slavii.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Travinho     před 8 lety 09.12.2015 16:26 |  
            0 0

            Ve Zlíně nehrál jen hned po příchodu a to proto, že byl kondičně zanedbaný. V současné době jej chce Zlín na přestup a má k tomu důvod.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 09:22 |  
          0 0

          Chtít můžeme kohokoliv, ale záleží na ceně, upřímně v příchod Šurala nevěřím, dvě posily jsou jasné Železník a Pavlenka, možná Pospíšil na střed anebo Hušbauer, u Šurala otazník, ale více asi ne.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Travinho     před 8 lety 09.12.2015 16:25 |  
      0 0

      Fotbalista je to dobrý, ale k čemu je nám hráč, který umí hrát jen když je alespoň 15 nad nulou?

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 09:27 |  
      0 0

      Proboha proč Narhu?u Pavlenky to chápu, Berkovec potřebuje pořádnou konkurenci, ikdyž třeba Juraj Šimurka má pravdu, v tom, že nějakého zkušeného třicátníka raději než perspektivního golmana, třeba Jaroslava Drobného. Na druhou stranu Baník asi sestoupí a pro jaro bude rozprodávat kádr, ale koupili jsme Železníka. chceme Tecla?a teď dalšího útočníka, když stejně hrajeme pouze na Milana.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 11:24 |  
    0 0

    ad JAB: ze všeho nejvíc bych se zaobíral morálními vlastnostmi nových hráčů a pečlivě vybíral. JAB mají na české poměry nadprůměrné hráče Masopust, Pospíšil, Greguš, Kysela, Tecl, Wágner a přesto se jim to nesešlo. možná potřebovali jen víc času na sehrání, nevim, nesleduju je, ale zachytil jsem i zmínku o "pověstné kabině" a na to velký pozor! noví hráči musí mít sportovní kvalitu, ale bezpodmínečně v pořádku palici. doufám, že JJ, DU a JŠ si to ohlídají a nebudou se s nikym párat

  10. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    SLAVIESTA     před 8 lety 09.12.2015 12:03 |  
    0 1

    Na Deliho trpím, ale tentokrát mě nepříjemně překvapil nejistotou, nedůrazem, 4 by si zasloužil. Jasně nejlepší hráč Zmrhal, tah na branku, pěkný gól a krásná střela, zázračně chycená. Nejhorší Berkovec, stále více se ukazuje potřeba kvalitního brankáře, bez něj na nějaké vyšší ambice můžeme zapomenout.

  11. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Humessi     před 8 lety 09.12.2015 12:03 |  
    0 0

    Kdy začalo/začíná přestupní období? Díky

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Arutha     před 8 lety 09.12.2015 12:08 |  
      0 0

      25. ledna

  12. možné posily

    sicilianbrno     před 8 lety 09.12.2015 12:57 |  
    0 0

    Přemýšlím nahlas, jestli bysme užili dva středové hráče Pospíšil a Hušbauer.
    Při systém 4-2-3-1 určitě, kde by si to vč Kenii rozdali o základ. Při systému 4-4-2 ale už pro oba misto nevidim a cpát jednoho znich na křídlo mě přijde zbytečné.

    Pro mě možné posily: levá strana zálohy Šural, Crnkič, Švento
    pravá strana Narh z ostravy, Vůch Plzen či Pilař plzen
    střed: Pospíšil
    utok: Šural (pro me je to spíš ofenzivni záložník), Tecl (pokud by musel se vzit k Pospišilovi), Ondrášek
    Obrana nejraději Hloušek levá strana, Bořil pravá.

    To sou mista podle mě kde nás bud tlačí pata a nemáme zvojené posty. Ale su realista a přijmout cca 7 posil by bylo narušení herního systému a delší doba na zabudování, což na jaro nechcem riskovat.

    Proto 5 postů pro mě: Pospíšil (střed), Šural (levý záložník), křidelní obránce (Bořil nebo Hloušek), Utočník.

    • Re: možné posily

      sicilianbrno     před 8 lety 09.12.2015 12:58 |  
      0 0

      a ten pátej post je pravý záložník :-)

  13. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    navzdyslavia     před 8 lety 09.12.2015 13:15 |  
    0 0

    Prestupy jsou 25.1. a prvni zapas hrajem 13.2. Stihnou se kluci vubec sehrat? Jak to vypada s posilama. Uz se prece musi vedet s kym jedname. Tak proc nepadaji uz konkretni jmena. Zeleznik pry uz je nas,tak proc se nepodepisuje smlouva. Co další hraci Uz je jisty Pospisil? Sural? Uz skončila liga,tak uz musi byt jasno,koho chcem a kdo nas odmitnul.. Doufam,ze privedem top hrace nasi ligy,protoze prumer na pohary nestaci a kdyz nam je nebudou chtit prodat,tak nebrat podprumer a hned se divat do zahranici. Druha spanelska,Bosna,Chorvatsko. Nema cenu kupovat u nas az to,co zbyde. Ja myslel,ze behem sezóny se hraci prokepaji a zjistuji moznosti prodeje a ceka se az skonci sezona a uz se podepisuji kontrakty. A nw,ze se teprve ted zacina hledat a zjistovavat moznosti eventualnich nakupu.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Fallen (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 13:28 |  
      0 0

      25.1. je můžeš zaregistrovat. Přáteláky můžou hrát od prvního ledna...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Azor     před 8 lety 09.12.2015 13:46 |  
        0 0

        Je u nás už někdo na testování?

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          kjandourek (admin)     před 8 lety 09.12.2015 13:50 |  
          0 0

          Právě skončila podzimní část, tým má dovolenou a sejde se tuším že nějakého třetího ledna - jak bys chtěl někoho testovat?

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        AlesJa     před 8 lety 09.12.2015 14:19 |  
        0 0

        přesně tak náš bude až po zaregistrování smlouvy

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      smely (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 13:35 |  
      0 0

      zrejme nase sportovni rada ceka na tvoje navrhy...

  14. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    JS (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 13:19 |  
    0 0

    Nechápu, proč se pořád omezujeme při spekulacích i výběru na hráče z české ligy. Na Balkáně, na Ukrajině, v Africe či Jižní Americe jich běhá daleko víc, kteří mají určitě větší talent, než stokrát ohraní „galacticos“ a jim podobní.
    Doufám, že Plíšek přijde s něčím zajímavým. V Srbsku, Bosně, Černé hoře, Makedonii nebo Chorvatsku je dobrých fotbalistů až až. Navíc zde z nich kouká potencionální zisk při prodeji na Západ.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 13:32 |  
      0 0

      protože bysme se tu něměli o čem bavit :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      kjandourek (admin)     před 8 lety 09.12.2015 13:39 |  
      0 0

      Já tedy nevím, kde se bere ta jistota, že všude je tolik nadějných fotbalistů, které nikdo nechce a oni tudíž přímo hoří touhou jít k nám...

      Samozřejmě: máme tady Džeka, Bonyho, Tavarese, Ašanina, či Belaida.
      Ale uvědomme si, že vedle nich tu byli Vasiljevič, Ivanovski, Ivanovič, Gill, Picauld, či Steinhofer či Paixao.
      Podle toho, co vidím na našich trávnících, tak na jeden opravdový kauf, který opravdu odchází po pár sezónách na západ připadá tak deset propadáků...

      To jenom tak na okraj.

      Dále je tu otázka toho, aby k nám vůbec chtěli jít - musíme je něčím nalákat:
      Jméno máme jenom v Čechách, nevěřím tomu, že existuje na balkáně, či v jižní Americe hráč, který by herně měl na evropské poháry a přitom od dětství fandí Slavii a když se ta ozve, tak nezaváhá.

      Zahraniční hráče k nám nalákáme jenom na evropské poháry, ideálně minimálně na předkolo LM z mistrovské části.

      Ovšem tam se napřed musíme probojovat...

      Takže si myslím, že musíme jí postupnými krůčky: nejprve s českými hráči vybojovat poháry, potom v nich postupně získávat renomé a na to nakonec přilákáme hráče, který místo boje o záchranu v Bundeslize zajásá nad možností probojovávat se pravidelně do jarní části EP...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        bububu (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 14:34 |  
        0 0

        Nezlob se na mě, ale tohle je fakt pitomost. Když dokážou kvalitní hráče z Balkánu lákat Teplice, Liberec, Jablonec, tak proč by nemohla Slavia? Samozřejmě nemluvíme o nějakých hvězdách, jejichž příchod je nereálný bez ohledu na to, jestli budeme nebo nebudeme hrát předkolo LM (např. zde zmiňovaný Luka Jović), ale o talentovaných mladých klucích. A v tomto já věřím Plíškovi, spolupráce s ním pro nás může znamenat v dlouhodobém horizontu zlatý důl. Chce to ale trpělivost a nečekat, že sem budou chodit známí hráči - nebudou. Ideálně sem ty kluky vodit už v 17-18, aby měli čas se adaptovat. A i kdyby měl vyjít jen jeden z deseti, tak se nám to bohatě vrátí!

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          kjandourek (admin)     před 8 lety 09.12.2015 15:15 |  
          0 0

          A co si představíte pod pojmem "bohatě vrátit"?
          Protože my teď tak nějak nepotřebujeme primárně vydělávat na přestupech.

          Jako já nejsem proti tomu přivést sem opravdu talenty v 17-18 letech... ale ne se rozjet na Balkán a v rámci uspokojení fanoušků podepsat až dvacet lidí z balkánu s perspektivou, že se nám "bohatě vrátí" když se prosadí dva?

          Jablonec a Liberec hrajou poháry - to je právě to, že dokážou nalákat hráče na účast v Evropské lize.

          Teplice beru, že objevily Džeka, Mahmutoviče a teď tam mají Ljevakoviče, či Bratanoviče... ovšem nevidím, že by s nimi dělali díru do světa - jak je to dlouho, co naposledy hráli poháry?

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            bububu (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 15:51 |  
            0 0

            Bohatě vrátit si představuji po sportovní, ale ve výsledku i finanční stránce. Jestli totiž trefíme nějakého druhého Džeka, tak ho tady přes veškerou snahu moc dlouho neudržíme.

            O dvaceti hráčích snad ani nikdo nemluví, sám si to představuji ideálně pár pečlivě vytipovaných jedinců, spíše jako doplnění kádru.

            Ad Teplice: Samozřejmě nejde postavit tým jen na cizincích, Teplice dojíždí podle mě dlouhodobě na to, že tam z českých hráčů hraje naprostý průměr až podprůměr a tak ani zpravidla dobře hrající cizinci (ne nutně jen z Balkánu) to nevytrhnou.

            Je samozřejmě hovadina očekávat, že by někdo v ČR stavěl tým výhradně na cizincích, základ musí být solidní čeští hráči a cizince přivádět jen jako zajímavé posily k doplnění kádru, případně kupování hráčů do juniorských kategorií a investice do budoucna (tuto cestu bych preferoval).

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              kjandourek (admin)     před 8 lety 09.12.2015 16:00 |  
              0 0

              Mám dojem, že v podstatě říkáme to samé :-)

              Já taky vidím jako nutnost mít základní kostru z českých hráčů, na ně postupně nabalovat mlaďochy z juniorky - a to klidně i cizince, který tu bude od osmnácti let...

              A ve finále ten kádr vyšperkovat nějakým bonbónkem... Ale to bych viděl až v okamžiku, kdy opravdu do těch pohárů nejenom postoupíme, ale touto cestou se v nich i zabydlíme...

              V tu chvíli zase ten cizinec raději kývne nám, než týmu z druhé bundesligy - protože bude vědět, že si může zahrát opravdu proti špičce...


              Ale primárně se tady divím tomu, že by někdo preferoval už teď v zimě nákup někoho z Balkánu do základu - respektive se divím tomu, že se někdo rozčiluje, jak možné, že už tu několik takových nestepuje v Edenu...

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                bububu (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 17:33 |  
                0 0

                Tak to potom ano, to spolu takřka bezvýhradně souhlasíme :)

                Jestli máme vyhlídnutého nějakého Balkánce už teď do základu, tak sem s ním, proč to nezkusit. Dost o tom ale pochybuji.

                Osobně očekávám, že zimní přestupní období bude hlavně o českých hráčích, s posilami ze světa počítám spíše až od léta. Byla by zase blbost to uspěchat, jen ať se skauti pořádně činí a přivedou skutečně talentované hráče, u nichž je velký předpoklad, že se chytnou.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Ulquiorra     před 8 lety 09.12.2015 15:39 |  
        0 0

        Dat Mirka Ivanovskiho do jednoho radku s tema ostatnima je velka neucta...

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          kjandourek (admin)     před 8 lety 09.12.2015 15:48 |  
          0 0

          On tady udělal díru do světa?

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Ulquiorra     před 8 lety 09.12.2015 16:24 |  
            0 0

            On neni propadak a neni nekopa. V Polsku ho fanousci milovali, v Astre vyhral pohar, goly daval...ted odesel z Cluje, protoze ta neplatila. Byl tu pul roku na hostovani, 10 zapasu, 3 branky. On neni Steinhofer, ani Gill...

            Aby tu mohl zustat, chtel jit s platem na polovinu ( pro predstavu, chtel 5.000 euro mesicne ), jen aby tu mohl zustat, protoze Slavia byla prvni tym, kde se skandovalo jeho jmeno. Doted je fanouskem Slavie a zajimaji ho vysledky + deni v klubu.

            A v tech zapasech kdy hral, rozhodne patril mezi nase nejlepsi hrace. Jen z jeho prestupu by nebyla provize pro povolane, tak se nekoupil.

            "To jen tak na okraj"

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              kjandourek (admin)     před 8 lety 10.12.2015 10:19 |  
              0 0

              Máte pravdu - u něj jsem se unáhlil... Ten do toho seznamu opravdu nepatří..

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                Ulquiorra     před 8 lety 10.12.2015 10:49 |  
                0 0

                Abych ale nevyznel jako dobytek...musim samozrejme souhlasit v tom, ze najit dobryho cizince v ceske lize, to je tak jeden z deseti pokusu.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Kuliss9     před 8 lety 09.12.2015 13:34 |  
    0 0

    Tak jsem se dneska dozvěděl jednu poměrně dost velkou bombu. Náš klub nakupuje dresy a vybavení u UMBRO a dnes když jsme si tam proto jeli, jsem byl svědkem rozhovoru bratra Karla Jarolíma s jedním funkcionářem z mého klubu ohledně Slavie.

    Na rovinu mu řekl, že znovu probíhá oťukávání ohledně KJVCD a SKS. Pod Uhrinem se velmi hýbala židle a pokud by nevyhrál nad Příbrami tak už bylo velmi pravděpodobné, že by tu KJVCD byl už v zimě. Nyní to padlo a záleží zda udělá Dušan poháry, pokud ne, tak je vysoce pravděpodobné, že v létě tu máme Karlika zpět.

    Záměrně uvádím i zdroj, protože je to pro mě tak absurdní situace, že kdyby to tu napsal někdo jiný, tak to budu považovat za totální kachnu. Ale takhle je to přeci jen bratr dotyčného.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Kuliss9     před 8 lety 09.12.2015 13:35 |  
      0 0

      a btw. dle stejného zdroje novým trenérem Jablonce bude Frťala

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 14:08 |  
        0 0

        Co to je za nesmysl? Uhrina si sem dosadil sám Šimáně, Tvrdík na twitteru o Uhrinovi básní, Uhrin udělá s tímto týmem 26 bodů za podzim a chtěli by dosadit KJVCD?

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        AlesJa     před 8 lety 09.12.2015 14:23 |  
        0 0

        to se mi ulevilo velký zájem měl i o Daniela Šmejkala

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Navyseals     před 8 lety 09.12.2015 13:43 |  
      0 0

      Pokud se nepletu, tak JŠ v rozhovoru pro deník sport říkal, že Jarolím a Slavia je uzavřená kapitala, ze stejnýho důvodu jako Horník. Rozdělilo by to fanoušky.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Kuliss9     před 8 lety 09.12.2015 13:52 |  
        0 0

        Jojo, ja jen prodavam, jak jsem koupil. Pro me to byl celkem taky sok, vse co jsem slysel, ale uplny blabol to nebude, kdyz je to z takoveho zdroje

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          AlesJa     před 8 lety 09.12.2015 14:24 |  
          0 0

          ale no tak..... z takového zdroje, podívej se jak do Spartu plácá Vízek.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Kuliss9     před 8 lety 09.12.2015 17:42 |  
            0 0

            Jenže tohle nebylo plácání do sportu nebo nějakého dalšího bulvárního deníku, kde potřebuješ říct/napsat něco co se bude prodávat. Toto byl rozhovor z očí do očí dvou kamarádů a to je setsakra rozdíl, víš ?

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        petrjir     před 8 lety 09.12.2015 14:07 |  
        0 0

        Píše tam doslova:

        " ...Jsou transfery, které nemůžete nikdy udělat. Ať už jde o hráče nebo trenéry. Jako kdyby teď někdo chtěl Karla Jarolíma. Jsem přesvědčen, že by z mladé Boleslavi nešel. Ale existují hráči, kteří jsou někde rok, pak hrají někde jinde, a u nich to není problém."

        Původně jsem si myslel, že Jarolímovu nedostupnost myslí v souvislosti s tím, že je spokojen v Mladé Boleslavi, ale po znovu přečtení mám dojem, že mluví o tom, že by to vzbuzovalo vášně.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      naplavnik     před 8 lety 09.12.2015 14:01 |  
      0 0

      Může se stát leccos, skutečností asi je, že pokud DU dostane 2-3 kvalitní hráče (Pospíšil, Tecl, Šural) a neudělají se poháry, bude to nejspíše považováno za zklamání a pak se odehrát můžou různé věci. Ono těch kvalitních trenérů (průměr nestačí) zase pak v Čechách není moc.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 16:41 |  
      0 0

      Pro Boha to snad ne. Doufam, ze je to jen zbozne prani Jarolimu. Ty zase citi prachy, tak chteji neco trhnout pro sebe. Hlavne Jarolim zase tak skvely trener neni. Myslim si, ze Uhrin je pres svoje mladi lepsi trener a hlavne se jeste muze zlepsovat. A moralni kredit Jarolima je u me na nule. To, ze mel velkou zasluhu na tom, ze Slavia skoro skoncila,mu rozhodne nikdy neodpustim. Jarolim never more.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        bububu (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 17:35 |  
        0 0

        Podle mě je tedy Jarolím nejlepší v lize, což dosvědčuje i herní projev Mladé Boleslavi, který bych bez přehánění z fleku označil za nejlíbivější v ČR.

        To nic ale nemění na tom, že už ho nechci v SKS nikdy vidět! Dušan si své místo zaslouží a lehkomyslně ho teď odstřelit by bylo grandiózní chybou vedení.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Kuliss9     před 8 lety 09.12.2015 17:40 |  
        0 0

        MartinH: S vaším/tvým názorem se naprosto ztotožňuji a též doufám, že je to smělé přání Jarolímů.

        Nechce se mi ani věřit tomu, že by se pan Šimáně chtěl Dušana zbavit kdyby to s Příbramí nedopadlo. Už jen protože todle co říkal pan Jarolím je klasické myšlení fotbalových bafunářů a já stále věřím, že to prostě pan Šímáně není a že ten myslí na náš klub jako firmu nikoliv jako fotbalový bafunář.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Pepino44     před 8 lety 09.12.2015 18:01 |  
        0 0

        Tak to,že by Jarolím asi rád potichu opustil MB se zdá celkem pravděpodobné. Z dobrých zdrojů vím, že automobilka sníží značně tok peněz do fotbalu a pokud se nedohodne s městem na daních za pozemky,tak kohoutek zavře úplně.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 18:44 |  
          0 0

          Tak jest jestli se rychle nedohodnou,tak nevím kam půjde fotbal a i hokej.Jenže to by pak město muselo ulevit všem subjektů,budu zvědavý jak to dopadne.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Kara (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 21:35 |  
      0 0

      Aniž bych měla zákulisní informace, tak mi to nepřijde pravděpodobné. Odstřelit bez zjevného důvodu perspektivního trenéra (mladý, ale už má taky své zkušenosti ze zahraničí), jakým DU bez pochyby je, s tím, že se zároveň do novin avizuje, že tým potřebuje čas, aby se usadil, a že cílem je pomalý a udržitelný růst (titul tak za dva až tři roky), to nejde moc dohromady.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      JohnyPine (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 10:37 |  
      0 0

      KJVCD se musí nechat, že byl u největšího vzestupu našeho fotbalu za posledních 20 let. Že byl i u jeho pádu není třeba dodávat. Jenom bych sem rád přihodil taky částečně zákulisní info.
      Ještě když byl trenérem a Slávia s ním vyhrávala co šlo, přítelkyně jednoho fotbalisty A mužstva mi říkala, že ho v týmu hráči nesnáší. Byl na ně moc tvrdý a k některým se nezachoval úplně fér. Z toho důvodu bych ho nechtěl, jelikož v delším horizontu by pro tým nebyl přínosem.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    navzdyslavia     před 8 lety 09.12.2015 13:37 |  
    0 0

    Doufam,ze system koupit- ukazat - prodat nebude nas styl. Lepsi je koupit kvalitni top hrace, nechat je sehrat a vyhrat titul a jit na pohary. A ne, ze ukazem hrace,ktery da sezonu 15 golu a prodame ho. Nechal bych si top hrace na pohary a ne je budu prodavat jako Jablobec. Viz jejich system: prijde mlady kluk za 1 mil Kc,ktery da 10 golu a hned ho za 5 mik prodam. To je pak nulova sance hrat o pohary a pak se ve treba v EL ztrapnocat kazdou porazkou,kde je pro nás kazdy silny.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Falk     před 8 lety 09.12.2015 13:49 |  
      0 0

      Velmi objektivni hodnoceni od Alanora,možná každý o půl stupně níže,přece jenom jsme prohráli a druhá půle nic moc.Jak jistě víte ,ono je lepši kritizovat než něco tvořit.
      Jestli se bavíme o posilách ,nesmíme zapomínat ,že průměr a masovost nestačí .
      Chrlíme jedno jméno za druhým a na naše odchovanec zapomínáme.Co bude s Kuchtou,Bazalem,Hrubým atd.Jen aby jsme je nevyměnili někam do Jablonce,protože po nástupu Horníka lze počitat s reálným kalkulem.Jablonec nabitý hvězdami a hraje tužku a Pelta si to dobře uvědomuje.Mluvíte o posilách na levou stranu a to nebude hrát Zmrhal?,Voltr,Bazal.Na středu hrál výborně Souček a my potřebujem někoho místo něho ?
      Věřím p.Šimáněmu ,že nebude zbrklý a ve všem nedá na p.Jinocha.
      Průměr opravdu nestačí - viz.Jablonec

  17. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Sokrates55 (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 14:08 |  
    0 0

    Dobrý den přeji Vám všem.
    Děkuji Alanore za další z Tvých hodnocení. Jako vždy to proběhlo tak, že k tomu voněla dobrá káva a malý zákusek. Prostě svátek :-).
    Vzhledem k tomu, že jsem zápas neviděl, musím a také spoléhám na Tvou objektivitu a spravedlivý pohled. Také proto s hodnocením nemám problém. Je jen škoda, že vyšší číslo nemá každý zápas alespoň 6-7 hráčů. Ale co není, může během jara příštího roku nastat :-).
    Hodnocení celého podzimu určitě přijde a když tak čtu všechny příspěvky o posilách, tak se bojím toho, aby někteří možní příchozí nebyly opravdu ti, kdo skutečně přijdou. Zase na druhé straně bude pro mne, jako trpělivého fandu Slávie, postupně odhalován závoj všech tajemných posil, z nichž budu upadat do extáze, nebo dostávat mrtvici :-).
    Nechci toto téma nějak moc zlehčovat, ale při vší úctě ke všem, co se teď perou za Slávii včetně pana Šimáně, pokud se nám povedou dvě či tři posily, bude to velmi dobré. Ze všeho nejvíce doufám v takovou tu lidskou pokoru pana Šimáněho, že když se to nepovede teď, tak se to povede příště. A on už je určitě zkušený a protřelý harcovník, že to ví a žádné panice propadat nebude (tím myslím horečné nakupování kdečeho). Takže přeji trenérovi, aby se mu povedlo dát dohromady takový styl hry, který budeme umět a bude produktivní, ale zároveň i výsostně fotbalový. Snad budu u toho, že se opět bude v Edenu hrát evropský pohár a hvězdní hráči se budou do Slávie vnucovat i zadarmo :-).
    "Nimia fiducia magnae calamitatis solet esse"
    Příliš velká důvěra bývá pramenem velkých zel" Plautus
    Tak Vám všem přeji z Jižních Čech hezký advent a připomínám krásné kostelní zpěvy rorátů.
    Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      smely (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 16:57 |  
      0 0

      Dobry den Sokrate, priznam se , ze ne uplne presne rozumim Vasemu citatu ve spojeni s Vami vlozenou duverou v konani p. Simaneho...jinak prani tez i Vam i kdyz kostel, s pravdepodobnosti hranicici s jistotou, vynecham.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 17:09 |  
        0 0

        Dobrý podvečer přeji i Vám.
        Ta věta o důvěře je myšlena tak, aby právě pan Šimáně až příliš nedůvěřoval........., však sám víte z nedávné doby, jak dopadla Slávie......... po získání dvou mistrovských titulů.
        Tam někde bych hledal smysl a analogii použitého citátu.
        Jinak proti "gustu žádný dišputát" a kostel také opravdu není to nejdůležitější v životě.
        Sokrates55

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          smely (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 17:13 |  
          0 0

          Jasny, diky :-)

  18. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    navzdyslavia     před 8 lety 09.12.2015 16:08 |  
    0 0

    Dle stranky efotbal: ma DU zajem o Jana Greguse z Jablonce.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Guly (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 16:10 |  
      0 0

      Zrovna jsme si říkal, že Greguš by nemusel bejt špatnej. Otázkou je, proč přestal v Jablonci hrát... Ze začátku mi přišel dobrej, dával i goly, ale pak mi přišlo, že díky neproměněný penaltě proti Ajaxu byl posazen na lávku a už se z ní víceméně nedostal.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        naplavnik     před 8 lety 09.12.2015 16:33 |  
        0 0

        To je ale pozice Součka, ne? Greguš je řekl bych dobrej, ale asi trochu zbytečná akvizice pro nás. Na záskok za Součka tam máme Jirku Bílka, a defenzivního hrál na ME21 spolu s Petrákem Jarda Zmrhal...

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Navyseals     před 8 lety 09.12.2015 16:49 |  
          0 0

          Greguš je box-to-box záložník, DZ hraje v Peltonci Hubschman.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Pablo     před 8 lety 09.12.2015 17:03 |  
            0 0

            Když už tak bych radši Petráka než Greguše, na ME ukázal, že už také umí hrát lépe dopředu...

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            naplavnik     před 8 lety 09.12.2015 17:09 |  
            0 0

            Jo, to máš vlastně asi pravdu, i když na toho box-to-box záložníka já furt vidím toho Jardu.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              Pablo     před 8 lety 09.12.2015 17:13 |  
              0 0

              Jarda je taky přesně tenhle post, ale myslím, že jsme se přesvědčili, že jeho post je už spíš kraj zálohy, z kraje jara ještě pod Beránkem tam také podával výborné výkony, spekulovalo se, že půjde do repre místo Krejčího...

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                bububu (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 17:29 |  
                0 0

                Přesně tak, Zmrhalův post je na kraji. Doufám, že už ho nikdo nebude cpát do středu, na CM prostě Jarda nemá dispozice (a nikdy je podle mě neměl).

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      steev (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 20:24 |  
      0 0

      Další z mnoha dobrých zpráv.
      Hajduk živi vječno.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        bongor     před 8 lety 09.12.2015 20:53 |  
        0 0

        to je správný,staří přátelé se mají scházet a podporovat.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          JS (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 22:10 |  
          0 0

          Ještě Vojvodinu Novi Sad a Hanáckou Slavii Kroměříž a budeme komplet :D

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 23:02 |  
            0 0

            Kroměříž... To by bylo fajn. :-)

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 09.12.2015 23:36 |  
            0 0

            fotbalových Slávií je v Čr asi 25. třeba Plzeň, HK, Brno, UH už jen mládež, Opava, ČB, Orlová-Lutyně. v jiných sportech další desítky. mnoho z nich dodnes ctí naše barvy i hvězdu v různých variantách. Ve Slovinsku je taky klub, který kdysi navazoval na SKS, dnes už se jmenuje jinak. Jsme jedna rodina a bylo by správné obrodit vztahy.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              Dobi     před 8 lety 10.12.2015 15:16 |  
              0 0

              V srbské východní části Sarajeva je prvoligová Slavija Sarajevo, spousta Slavijí je v Srbsku, v Chorvatsku je to třetiligová (ca. jihozápadně od Osijeku) Slavija Pleternica, v Lublani je (jen) hokejová Slavija Ljubljana, na Bílé Rusy je Slavia Mozyr (bohužel má problémy), v Bulharsku ligová Slavia Sofia.... I v tom Novém Sadu je vedle Vojvodiny i Slavija Novi Sad! Hej, Slované, ještě naše slovanská krev žije!

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                adams89 (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 18:37 |  
                0 0

                Doplňuji seznam také o SK Slavii Vejprnice. Ještě nedávno se tu u nás hrála divize :-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  Dobi     před 8 lety 10.12.2015 20:59 |  
                  0 0

                  Hodně slávistická je i Třebíč. Ve fotbale zanikla slučováním, stejně jako Slovácká Slavia Uherské Hradiště, která nám fakticky vybojovla titul 1996 již 3 kola před koncem po naší ostudě 0:3 v Drnovicích. Ale pak to tam vzali do ruky Valentové... V hokeji je to pořád Hrácká Slavia Třebíč, která nás dost v I.lize prohání. A vidíš, na Vejprnice jsem zapomněl, jako na Slavii Úněšov na Plzni-sever. Pak jsou i Slavie na Karlovarsku v nižších soutěžích. Ono vůbec osídlenci Sudet (i Úněšov už jsou bývalé Sudety - Anischau) zakládali Slavie, třeba ve Vejprtech to taky byla jeden čas Slavia! A na koho jsem zapomněl? No přece na slavnou "Morendu", Moravskou Slavii Brno, která dokonce hrála 2 roky ligu! 1965 se slanostně obnovila a troch jsme k ní asi macešští!!! Já jsem kdysi i pro Poločas připravoval tokový seriálek, ale po odchodu Soni Nouzákové se to vytratilo. Několik Slavií je i na Opavsku, vždyť z Fulneku je i skávistická rodina Kvitových! Třeba přímo v Ostravě Slavia Třebovice. Atd....

                  • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                    MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 21:42 |  
                    0 0

                    AFK SLAVIA MALEŠICE
                    SK Slavia České Budějovice
                    Tělovýchovná jednota SLAVIA Krásné Údolí
                    SLAVIA JUNIOR Karlovy Vary
                    Sportovní klub Moravská Slavia-fotbal,o.s.
                    SK Hanácká Slavia Kroměříž a.s.
                    FC Slovácká Slavia Uherské Hradiště
                    Tělovýchovná jednota Fatra Slavia Napajedla
                    SK SLAVIA V. BOREK,z.s.
                    Tělovýchovná jednota Slavia Radonice
                    SK Slavia Drahelčice
                    SK Slavia Jesenice
                    SK Slavia Plzeň 1912
                    TJ Slavia HK
                    Fotbalový club Slavia Hradec Králové
                    Sportovní klub Slavia Libřice
                    Slavia Chlístov
                    FK Slavia Orlová - Lutyně
                    TJ Slavia Malé Hoštice
                    Tělovýchovná jednota Slavia Píšť
                    FK Slavia Opava
                    FC SLAVIA Michálkovice
                    SK Slávie Třebovice
                    Tělovýchovná jednota Slavie Damnice
                    TJ Slavia Úněšov, o.s.
                    SK Slavia Vejprnice
                    Tělovýchovná jednota Slávie Kakejcov
                    Tělovýchovná jednota Slavia Louňovice

  19. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Hektor     před 8 lety 09.12.2015 21:39 |  
    0 0

    Úplně se přestalo mluvit o jménech o kterých se spekulovalo dříve, jako Bořil, tady určitě ano, a Crnkič, tady nevím.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Arutha     před 8 lety 09.12.2015 22:05 |  
      0 0

      Crnkiče vyvrátila Slavia...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        bongor     před 8 lety 09.12.2015 22:40 |  
        0 0

        Nějak se nepáčil chováním,nebo co.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Hektor     před 8 lety 09.12.2015 22:56 |  
          0 0

          Tomu bych i věřil, ale ten Bořil by se mi líbil, moderní beky zrovna nemáme. Přitom zrovna Železník a Tecl jsou de facto dva hráči na jednu pozici, tady si myslím, že by se místo jednoho z nich měla posílit jiná místa v sestavě. Vzít dva hráče, z nichž jeden bude sedět mi připadá jako zbytečný luxus.

  20. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    japhy     před 8 lety 09.12.2015 22:16 |  
    0 0

    Opět děkuji Alanorovi. Ze zápasu jsem viděl jen necelou první půlku, ale vypadá to, že se známkování povedlo.
    Za tenhle zápas bych měl výtku k DU. Pokud byl zdravotně OK Miljan, určitě měl hrát v základu. Ať už místo Frydrycha nebo Pitáka. Samozřejmě, že ne na jejich postech. Z Frydrycha na kraji mám osypky a přínos Karla už nemá smysl moc komentovat. Navíc už poněkolikáté zaspal při standardce.
    Posily. Pokud někdo tedy nakonec přijde, budeme podle jmen možná moci vysledovat věci budoucí. Např. kupovat Hušbauera do 4-4-2 je asi zbytečné. Stejně tak, jestli u nás skončí Železník s Teclem, nedovedu si představit, že budeme hrát na jednoho vepředu. Pokud tedy neodejde Škoďák.
    Doufám tedy, že se bude nakupovat s koncepcí a ne jen podle toho, s kým bude kloudná řeč a pak se to nějak poslepuje. Osobně doufám ve hru na dva přiznané hroty. O rozdílech mezi systémy se můžeme donekonečna bavit, ale faktem je, že 4-5-1 nás snad nikdy nikdo pořádně nenaučil.
    Moje doporučení. Nekupovat Hušbauera :), typ Pospíšil určitě ano, útok, křídlo, bek. A taky se rozloučit s jedním z dvojice Miljan-Voltr. Určitě konec dua Piták-Černý.
    A taky začít tým připravovat na zvýšené nároky, to bude možná to vůbec nejdůležitější. Doteď mohli být všichni v klidu, vědělo se, že cokoliv nad pásmem sestupu je OK.

  21. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Petr9608     před 8 lety 10.12.2015 07:06 |  
    0 0

    Samozřejmě - porážka v typickém zápase o šest bodů bolí dvojnásob. Po poločase to vypadalo, že Liberec bude muset na jaře vybojovat o 4 body více, aby nás předstihl a nakonec budem honit toto manko my. Aspoň ta plichta - skončili bychom čtvrtí a při rovnosti bodů by pak mezi námi a Libercem rozhodovalo skore.

    Jako perličku uvedu to, že necelou čtvrthodinku jsme byli v "Live tabulce" (cca od 14:02 do 14:15) na bronzovém stupínku. Bohužel ale Boleslav i Liberec byly proti.

    Ale tak co - třeba skutečně nám možná tato porážka otevře oči a lépe si díky ní uvědomíme, že je nutno posílit.

    Ad Jablonec - myslíte si, že po "odpískání Peltacticos" by Míra ani nemusel mít takovou motivaci napravovat sezónu pohárem? A že ten by se skutečně mohl stát kořistí týmu z čela? Plzeň, Sparta, Bolka, Liberec...

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Petr9608     před 8 lety 10.12.2015 07:15 |  
      0 0

      No, pokud nějaká porážka "získala na hodnotě", tak to byla ta se Sigmou. Doma prohrát s celkem, co je na sestup a na hřištích soupeřů získal mimo Eden už jen dva bodíky. Ostuda, ostuda, ostuda....

      A na závěr pozitivně - 433!!!

      Víte, co tohle číslo znamená?

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Hektor     před 8 lety 10.12.2015 08:44 |  
        0 0

        Rozestavení 4-3-3 ?

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          Petr9608     před 8 lety 10.12.2015 11:53 |  
          0 0

          433 minut jsme nedostali venku gól!

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        mike-k (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 10:55 |  
        0 0

        polovina 866??

  22. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 09:14 |  
    0 0

    Jen pro srovnání Spart:

    7 - Zmrhal
    6 - Frydrych, Bílek, Souček
    5 - ostatní
    4 - Piták nejhorší hráč utkání

    Berky bohužel má problémy s centry dlouhodobě, gól Pavlenky se dal chytat, nebyla to žádná velká rána, 4 po zásluze.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      smely (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 09:47 |  
      0 0

      koukam, ze Pavlenka a Pavelka si to tu rozdavaj ve velkym :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        naplavnik     před 8 lety 10.12.2015 09:53 |  
        0 0

        No pokud by se u nás objevili oba současně, tak se můžeme dočkat možná i zajímavého rozestavení, pokud by se v tom DU nezorientoval dostatečně rychle...

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          smely (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 10:15 |  
          0 0

          Pavelka prodlouzil v LIB takze to je utopie, Pavlenka mozna...

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Heretic (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 12:01 |  
            0 0

            Tak, tak.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 17:44 |  
        0 0

        Sorry jistě myslel jsem samozřejmě Pavelku ale Pavlenka se v Ostravě taky činil.

  23. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 09:18 |  
    0 0

    Fakt zajímavá jména jako posily, ale upřímně už začínám mít docela nechuť s angažování Šurala, Nehoda jej tlačí do Sparty, sám hráč se vyjádří až po dnešním utkání s Marseille, což celkem chápu, ale nějaké přetlačování se Spartou a šroubování ceny směrem nahoru se mi nelíbí.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      spino     před 8 lety 10.12.2015 10:31 |  
      0 0

      Jinak to nepůjde, pokud chceme hrát o špici.

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Fallen (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 10:43 |  
        0 0

        Jestli je chytrej, tak si mezi spartou a Slavií vybere nás. Tady má konkurenci prakticky jen v Milanovi. Sparta dycky nakoupí milion lidí, kteří pak jen vysedávaj na lavičce...

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          AlesJa     před 8 lety 10.12.2015 11:24 |  
          0 0

          on chce prvotně do ciziny, s Českem bude čekat

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            naplavnik     před 8 lety 10.12.2015 11:49 |  
            0 0

            Taky jsem to tak pochopil, ale s tou cizinou si prakticky zavírá dveře na ME. Přeci jen, než se tam rozkouká a adaptuje, to si dva tři měsíce posedí na lavici a pak možná... U nás by hrál asi hned, v lize kterou zná, v týmu, který bude mít ambice a snad i kádr.

            • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

              smely (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 11:59 |  
              0 0

              at si de...Jarda Zmrhal je stejne lepci...

              • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                AlesJa     před 8 lety 10.12.2015 13:38 |  
                0 0

                jestli se bude týmu dařit, tak Jarda bude zářit a v létě dá na nějakého Šourala zapomenout.

                • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                  smely (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 14:08 |  
                  0 0

                  +1 , navic je to odchovanec a ne nejaka kasicka co nevi co si ma za to lokalni cutani rict...

                  • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

                    klimi     před 8 lety 10.12.2015 16:12 |  
                    0 0

                    Já se tak nějak pořád snažím přijít Jardovi na chuť a moc se mi to nedaří, tak snad mě přesvědčí ještě víc než jen rychlými úprky po lajně :))

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Pepino44     před 8 lety 10.12.2015 12:41 |  
      0 0

      Tak to není nic neobvyklého,většina mužstev si stahuje hráče z hostování na zimní přípravu aby se přesvědčila o jejich výkonosti,pokud jim nevyhovují,posílají opět na hostování.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Hektor     před 8 lety 10.12.2015 15:21 |  
      0 0

      Tak když vidím jejich soupisku, nevím, na kterých postech by ještě měli posilovat.

  24. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Fulham     před 8 lety 10.12.2015 14:42 |  
    0 0

    Je to tady nějaký mrtvolný....co ten Mahmut? Předloni to nevyšlo....

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      smely (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 14:48 |  
      0 0

      mrtvolnej

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        Fulham     před 8 lety 10.12.2015 14:51 |  
        0 0

        Otázka jestli by mu styl DUVCD neseděl víc než prádelna...

  25. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    Philliip     před 8 lety 10.12.2015 16:26 |  
    0 0

    Já si myslím, že pokud je hotový Železník, tak je zbytečné v zimní přestávce posilovat o další útočníky jako je například Tecl. Měli bychom získat alespoň 3-4 hráče na posty, které nás tlačí nejvíce, abychom mohli bojovat o evropské poháry. Program nebude tak náročný když nehrajeme ani domácí ani evrospké poháry. Útok Škoda, Železník, Voltr, Kuchta mi přijde naprosto dostatečný pro jarní část sezony. Kromě hráčů, kteří by měli zapadnout kvalitou do základní sestavy bych pak spíše posílil o mladé talenty, které bych nechal zbytek sezony na hostování. Přál bych si ještě Hlouška, Šurala, Pospíšila a Petráka. A pak nějaké zajémavé zahraniční překvapení :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      el_moscardon     před 8 lety 10.12.2015 17:06 |  
      0 0

      Tecl za Uhrina v Plzni zažil svůj asi nejlepší část kariéry. Pravidelně hrával celé jaro i začátek další sezony v základu. Až potom, co DU z Plzně vylili a přišel Koubek, tak Tecl přestal hrát. Mám za to, že naše snaha o Tecla pramení z toho, že ho Uhrin ví jak na něj a co v něm je...

      • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

        zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 17:41 |  
        0 0

        Za 8 mega na lavičce asi dost velký přepych křídlo hrát nemůže a že by vytlačil ze základu tomu nevěřím.

        • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

          bububu (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 19:18 |  
          0 0

          Proč by Tecl nemohl hrát křídlo? V Plzni tak hrál docela často, v Jablonci občas taky.

          • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

            Guly (přítel SN)     před 8 lety 10.12.2015 20:49 |  
            0 0

            Není to křídelní typ. To, že ho tam někteří odborníci stavějí, je věc druhá.

  26. Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

    zeleznik2     před 8 lety 10.12.2015 17:49 |  
    0 0

    Doufám, že nakonec utratíme těch avizovaných 60 mega s rozumem 20 vytipovaných podíl je hodně, aby to nedopadlo jako v éře Borise Korbela předražené hvězdy typu Rusnáka nebo Jurašky, ale také hvězd Tatarčuka a Biniče a superkup s Bergerem. Přeji šťastnou ruku při výběru posil.

    • Re: Hodnocení slávistů - 16. kolo

      Hubacek     před 8 lety 11.12.2015 00:41 |  
      0 0

      Neni připraveno na posílení 60 mio ale jeste vic