B-Tým

Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

V mrazivém večeru odehrála juniorka poslední přípravný zápas před odletem na Kanárské ostrovy a s třetiligovým soupeřem prohrála 2:3.

Slavia - Dobrovice 2:3 (1:2)

Branky: 6. a 63. Veselý - 4. Volf, 7. Sodoma, 70. soupeř

Sestava Slavie: Danko (46. Lisa) - Gilián, Broukal, Jakab, Ščuka (55. Bareš) - Möglich, Kocourek, Vavrouš, Zoubek - Veselý, Valenta

Hrstku dostavivších se diváků nechali rozhodčí čekat deset minut, než konečně dorazili na hřiště, ujistili se, že brankáři jsou v bráně a může se začít hrát. Nedá se hovořit o tom, že by si týmy vypracovaly nějaké gólové šance, v první desetiminutovce se místo nich strhla přímo gólová smršť. Ve 4. minutě si Volf obešel slávistickou obranu a střelou z velkého vápna poslal hosty do vedení 1:0. Za pouhé dvě minuty po spolupráci Valenty a zleva nahrávajícího Kocourka dával do prázdné brány z malého vápna Veselý - 1:1. A za minutu se skóre opět měnilo, rozehrávku naší obrany vystihnul Sodoma, který je v Dobrovici na hostování, a nebyl pro něj pak těžký úkol poslat balón za záda Danka 1:2. Mimochodem na webu Dobrovice si můžete přečíst rozhovor s tímto naším hráčem. Další šanci si hosté vypracovali ve 20. minutě, Sodoma si pěkně obhodil obránce a jeho střelu k pravé tyči vytěsnil Danko na roh. Krajní záložníci Zoubek s Möglichem si prohodili strany. Ve 27. minutě Gilián jen zůstal stát, když mu na půlce vypíchnul balón Volf a řítil se sám na bránu. Před Dankem však svůj sólový únik zkazil a nedokázal ho uspokojivě zakončit. Když se po čtyřiceti minutách pískal konec první půle, nikdo ze zmrzlých zúčastněných neměl větší námitky.

Do druhého poločasu neměl trenér Pavel Řehák věru moc možností na střídání, do hry šel jen druhý gólman Lisa a v 55. minutě Bareš. V první půli byla Slavia lepším týmem, v té druhé pak hosté nepříjemně vystrkovali růžky během desetiminutovky, kdy vedli na Lisovu bránu několik útočných akcí. V 63. minutě ale Zoubek poslal zleva centr před bránu, kde byl připravený osamocený Veselý a srovnal na 2:2. Skóre se však měnilo ještě jednou, a to v 73. minutě, kdy soupeřova tečovaná střela změnila stav na 2:3.

"Nabídli jsme soupeři dva laciné góly po našich vlastních chybách, to nás srazilo a museli jsme je dotahovat. Podařilo se nám vyrovnat a zase po chybě jsme dostali třetí laciný gól. Na druhou stranu jsme mohli víc než dvě branky vstřelit. Je to pro mě zklamání, myslím, že jsme byli lepším týmem, ale soupeři jsme výhru vpodstatě nabídli," zhodnotil zápas trenér Pavel Řehák. Pro utkání měl k dispozici jen 11 hráčů do pole a 2 gólmany. "Ostatní ještě nejsou po zdravotních problémech stoprocentně připraveni a před odjezdem na soustředění je šetříme, nicméně myslím, že dnes hráči co se týče ofenzívy kvalitu měli, důležité je zlepšit obranu a vyvarovat se individuálních chyb."

V sobotu tým odlétá na soustředění na Kanárské ostrovy a k redukci kádru nedojde, naopak je volné ještě jedno místo. "Uvidíme, jestli nám ještě trenér Uhrin někoho pošle." Juniorka má už jasný plán, jak týden v teple stráví. "Máme zajištěnou travnatou plochu, budeme trénovat dvoufázově a využijeme i posilovnu a regeneraci, výbornou thalassoterapii. Předběžně bychom měli hrát příští pátek zápas s rezervou Las Palmas. Myslím, že to bude pro hráče povzbuzením do další práce po této zimě, co je aktuálně v Čechách."  Doma zůstane Kadavý, kterého čeká operace, jinak cestují Fotr, Routek i Pelyak, kteří by již měli naplno trénovat.

Komentáře (7)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

    rihy10 (přítel SN)     před 8 lety 20.01.2016 23:04 |  
    0 0

    Dobrovice hrají, myslím, ČFL, a tudíž nejde o divizního soupeře. :)

  2. Re: Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

    lassiter     před 8 lety 20.01.2016 23:29 |  
    0 0

    "Thalassoterapie pleť oživuje, vyhlazuje vrásky a výrazně zpevňuje ochablou kůži, zmírňuje únavu končetin, odbourává přebytečnou tukovou tkáň a s ní i celulitidu. Navíc má i relaxační účinky. Pomocí thalassoterapie můžeme pečovat o pokožku obličeje a celého těla." To vypadá, že by se chlapci mohli vrátit tak o dva roky mladší a ještě trochu pomoct U19...

    • Re: Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

      lukas8 (admin)     před 8 lety 20.01.2016 23:36 |  
      0 0

      .. nebo třeba dorostenky

    • Re: Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

      sasky     před 8 lety 21.01.2016 06:51 |  
      0 0

      Taky jsem si říkal, že jedou na kosmetické soustředění :)

    • Re: Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

      Heretic (přítel SN)     před 8 lety 21.01.2016 16:23 |  
      0 0

      Nemá někdo informaci, který přesně hotel to je? Já byl totiž v létě na Gran Canarii také v hotelu s tímto druhem lázní, tak jestli to není úplně ten stejný.

      • Re: Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

        jane (admin)     před 8 lety 21.01.2016 17:15 |  
        0 0

        Je to hotel Gloria palace.

        • Re: Jun. Slavia - Dobrovice 2:3

          Heretic (přítel SN)     před 8 lety 21.01.2016 19:27 |  
          0 0

          Amadores. Husty. Tam jsem byl. Bylo to tam ve všech ohledech špičkové a vzhledem ke slevam,které mame u Canaria Travel jako slavisté, i cenově zajímavé.