O Slavii

Zápas s Baníkem už za čtyři dny

Druhé jarní domácí utkání se rychle blíží, ode dneška můžete kupovat vstupenky i v předprodeji v Edenu.

Od pátku je možné kupovat dospělé a dětské lístky na Ticketportalu, zatím je prodáno zhruba 7 500 kusů, ale dnes se ve 13 hodin otevírá předprodej v Edenu a číslo prodaných vstupenek půjde nahoru. Pokud nepotřebujete uplatnit slevy na lístek, internetový prodej je stále nejrychlejší a nejpohodlnější nákup. Cena lístků je od 160 do 310 korun.

V den utkání bude od 13 hodin pro fanoušky opět připravena před hotelem Iris fanzóna, kde slávisti najdou stánky Odboru přátel, Fanklubu, kroucené balónky pro děti, slávistickou fotbalovou školičku a malování na obličej pro děti i dospělé. Fanoušci se budou moci ve fanzóně i občerstvit.

Ve fanzóně si budete moci u stánku fanshopu bez čekání pořídit dvě šály s novými motivy a také dvě nová trička, hned vedle je k dispozici kamenný obchod s ostatní nabídkou zboží. Pro fanoušky je připraveno několik kusů letošních domácích dresů s již nažehleným logem CEFC, fanshop nabízí možnost objednat si potisky dresu se jménem a sponzory podle vašeho přání. Obchod je otevřený do začátku zápasu a opět po jeho skončení do obsloužení posledního zákazníka, o přestávce probíhá prodej z okénka do koridoru.

V neděli budou pokladny u vstupu č. 2 a 4 otevřeny od 10 hodin, pokud se do té doby nevyprodají lístky na tribunu sever, budou u pokladny č. 2 před zápasem mobilní rychlopokladny, kde bude možné zakoupit vstupenku bez možnosti výběru místa. U pokladen č. 4 stále můžete kupovat permanentky na jarní část soutěže. Opět platí limit 90 minut před utkáním,tzn. od 16 hodin, po kterém nebude možné z důvodu rychlého odbavení fanoušků uplatnit slevy na členství v OP, Fanklubu, dětskou vstupenku, držitele Fortuna karty a průkazu ZTP/TP. Naopak bez časového omezení je možné využít slev do sektoru rodičů s dětmi a vozíčkáře.

Otevírací doba pokladen:

24. 2. středa 13:00 - 19:00
25. 2. čtvrtek 12:00 - 18:00
26. 2. pátek 12:00 - 18:00
27. 2. sobota 10:00 - 16:00
28. 2. neděle od 10:00

Sektor hostů bude jistě slušně zaplněn příznivci Baníku, dá se očekávat super atmosféra, nenechme si nikdo zápas ujít!

Po konci zápasu se můžete přesunout do haly na futsalové utkání Slavie s Plzní, výkop je v 19:45 a držitelé lístku na zápas s Baníkem budou mít vstup zdarma.

19.kolo - Neděle 28. 02. 2016 17:30

Synot liga, 2015/2016
3 - 1
2 - 1
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

32. Tomáš Souček
37. Tomáš Souček
65. Tomáš Souček

FC Baník Ostrava
FC Baník Ostrava

28. Dyjan Carlos de Azevedo

Komentáře (149)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    mike-k (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 10:55 |  
    0 0

    jen majitelé lístku nebo i majitelé permice, můžou jít na futsal?? Děkuji

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      (host)     před 8 lety 24.02.2016 11:54 |  
      0 0

      Zatím to ještě není jasné, zítra snad budeme vědět víc. jane

  2. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Mike     před 8 lety 24.02.2016 12:11 |  
    0 0

    Díky za vyčerpávající informace.
    Já trochu k zápasu. Myslím, že jasné vítězství Baníku nad Zlínem je nejlepším možným výsledkem pro nás. Doufejme, že tím pádem nic nepodceníme, a od prvních minut budeme hrát s nasazením a nebudeme přehlížet ,,nějakej slabej" Baník.
    Jen pro zajímavost sestavy z posledního utkání v Edenu, které skončilo 3-1 pro nás. Podle jmen ty sestavy co do síly byly podle mě poměrně vyrovnané, hlavně Baník tedy oslabil děsivě a my slušně posílili.

    Slavia: Hrubeš - Mikula (38. Nitrianský), Latka, Bílek, Juhar - Vukadinovič (79. Piták), Baéz, Zmrhal, M. Černý - Milan Škoda - Balaj (58. Gecov). Trenér: Beránek.

    Ostrava: Pavlenka - Sukup, Frydrych, Baránek, Holzer (77. Petrus) - Kukec, Šichor, Greguš, De Azevedo (61. Štěpán) - Svěrkoš (46. Mensah) - Narh. Trenér: Svědík.

  3. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    stromovous (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 13:02 |  
    0 0

    Do zápasu s Baníkem 4 dny, a klidně bych mohl zkopírovat, co jsem psal před Brnem, když jedu autem po Praze nebo čtu zpravodajské servery, je mi opět masírováno, kdy hraje Sparta, Slavia nic.

    Někteří diskutující se tu smáli tomu článku na webu evisions o marketingu Slavie (viz diskuse pod článkem "Kam vedly...") jen proto, že některé dílčí poznatky nebyly na specifické prostředí fotbalu (obzvláště českého) přenositelné, ale řada postřehů tam mířila přesně do černého, a co by se mělo tesat je zejména toto: "Co oči nevidí, jako by nebylo. Vzbuzený zájem musíte přiživovat. Komunikovat. Připomínat se. Aby náhodou „fanoušek“ nezapomněl, že ten zápas, který chtěl vidět, se hraje už za 2 dny." A ne, oficiálky nestačí. Kdo chodí na oficiálky, ten z 99% procent přijde nebo nepřijde nezávisle na tom, zda tam je článek nebo ne. Jenže většina potenciálních fanoušků/diváků tam prostě nechodí.

    PS: Opět díky SN za propagaci zápasu ať už zde článkem, odpočítáváním, aktivitou členů redaknce na twitteru...

    PS2: Pokud jsem si jen opět naladil špatné rádio, jel cestou kolem špatných billboardů, dostali se mi do ruky špatné noviny a cílí na mě na internetu špatná reklama, tak se omlouvám.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      utrzeny_ze_retezu     před 8 lety 24.02.2016 13:13 |  
      0 0

      Njn, kdybych nevsázel tak to taky asi teď nevím...

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      mabr     před 8 lety 24.02.2016 13:20 |  
      0 0

      +1 Přesně tak. Něco podobného jsem psal pod článkem juniorky s Jihlavou také.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      malan (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 13:53 |  
      0 0

      +1 s dodatkem, že lidé kteří toto mají ve Slavii na starosti opakovaně zjevně selhávají.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        stromovous (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:26 |  
        0 0

        To já radši nebudu hodnotit, zda selhávají nebo neselhávají.

        Ale přijde mi, že dochází opakovaně k nepochopení některých základních věcí. Třeba už to, jaká je/má být cílová skupina našeho marketingového snažení.

        Dnes se třeba objevilo hezké video na oficiálkách, ale toto a stejně tak třeba ta kampaň s bojem o Evropu narychlo den či dva před Brnem, to je PŘESVĚDČOVÁNÍ PŘESVĚDČENÝCH a na počet návštěvníků to IMHO nemá velký vliv. Gaučáka nenalákáme na Brno tím, že to vlastně není zápas s průměrným ligovým Brnem na začátku února, ale vlastně boj o Evropu. Gaučáka do hlediště na zápas Baníkem nepřivede to, že si na oficiálkách může pustit hezké video (fakt to myslím vážně, to video je dobré), ani poselství, že může být součástí slávistické rodiny. Naservírujme takovýmto lidem radši stručné a jasné informace KDY A S KÝM, aniž by museli oni cokoliv aktivně zjišťovat a aniž by to Slavia musela balit do nějakých hlubokomyslných hesel, tj. nejlépe mainstreamovými kanály sdělit, že toho a toho dne v Edenu, s tím a tím soupeřem a předtím bude i fanzóna.

        Samozřejmě chápu, že né vše je černobílé a i třeba to video nemusí být jen přesvědčování přesvědčených, pokud se bude virálně šířit na sociálních sítích. Ale v principu platí výše uvedené.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          slamacek (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:42 |  
          0 0

          Zde by se asi vic hodila odpoved povolanejsiho, ale je mozne ze tyto aktivity jsou za jinymi z pohledu propagace zatim stale prednejsimi.
          je mozne ze se usoudilo, ze toto neni ta spravna propagace, ze cilit na "nezajmovou"skupinu je jen hyreni. To by jiste z dlouhodobeho hlediska byla chyba, ale okamzity narust v poctu prodanych vstupenek to nezvysuje.
          spis jde o prestiz. rict ze v praze neni jen jeden tym. tedy pro decka, aby vedelo, hele tady je muj klub. bych rekl

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      navzdyslavia     před 8 lety 24.02.2016 14:32 |  
      0 0

      Proc se nevybereou nejhranejsi prazska radia a tam se nedaji reklamy na zapasy SKS. Je to vec marketingoveho oddeleni,ale treba si to tu taky prectou. Dalsi jsou Bilboardy a noviny a dat to na celo barevnou stranku. S moznosti,ze kdo s tou reklamou ustrizenou prijde,tak dostane dejme tomu slevu 10 nebo 15%.Marketing nam hodne zaspava.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Heretic (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:54 |  
      0 0

      Přesně tak. PR musí být, aby bylo podhoubí, aby se vědělo. Je úplně jedno jestli nakonec oslovení přijdou, ale každý týden musí všichni vědět, kdy, kde a s kým hraje Slavia. Na základě toho se pak dá něco vymýšlet. Většinou pak jen stačí "vyhrávat" a přijde plno.
      Když bude vyhrávat tým, o kterém se nedozvíte, když bude v Praze hrát skvělá kapela a vy to nebudete vědět, tak prostě nikdy nemůžete přijít.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Kuliss9     před 8 lety 24.02.2016 16:26 |  
        0 0

        Ono kdyz uz se mluvilo o tom billboardu, tak by preci ani nebyl problem zaplatit po prazskem okruhu pripadne na nejake dalnici billboard kde by byl harmonogram domacich zapasu na cely pul roku podobne jako tomu je nyni v edenu je v mensim formatu ale aby data byla primarnim zdrojem toho billboardu

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          mabr     před 8 lety 24.02.2016 16:28 |  
          0 0

          Přesně tak, vždyť už i ta hokejová Slavia má pár billboardů po Praze...

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 16:41 |  
      0 0

      Tak já byl v pondělí s 5 letým synem na logopedii (nejdou mu sykavky) a vymyslel jsem před časem na trénování těch sykavek větu "Slavie je nejlepší, kdo nefandí Slavii, je sálat". Malý ji perfektně zvládá a předvedl ji paní dokotrce... No a paní doktorka zahájila sezení zcela upřímnou a nevinně znějící otázkou na syna: "Tak ty fandíš Slavii - to je úžasné, to se dnes jen tak nevidí, každý dnes fandí Spartě... Tak to jsi skvělý, že nejdeš s tím hlavním proudem". Tak jsem trochu zalapl po dechu a ptám se komu fandí ona. A ona, že ani nikomu, že to vůbec nesleduje... Tak nevím, co si o tom mám myslet...

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        afro     před 8 lety 25.02.2016 11:30 |  
        0 0

        No, já si o tom myslím, že třeba u dcery ve druhé třídě ZŠ je to samej sparťan. Se mě zcela vážně ptala, jestli je hodně blbý, když se jí líbí a asi je to vzájemný jeden kluk od nich ze třídy, co nosí sparťanskou čepici. :-) U syna ve školce tak 5/2 ve prospěch rudejch.

  4. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Robinator     před 8 lety 24.02.2016 13:09 |  
    0 0

    Dobrý den,

    rád bych se zeptal, jestli bude k dispozici pivo?? :D

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          před 8 lety 24.02.2016 13:25 |  
      0 0

      na zápasy Synotligy je pivo přísně zakázáno. Pouze nealkoholické nápoje a gambrihnus

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        afro     před 8 lety 24.02.2016 14:19 |  
        0 0

        Já jsem za tu břečku nakonec možná i docela rád. Nemám pak alespoň výčitky, když jedu autem domů, že bych ohrožoval účastníky silničního provozu.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:24 |  
        0 0

        No fajn by bylo, kdyby v Edenu čepovali Lobkowicz Premium, pro mě výborné pivo a teď když máme stejné majitele, tak aby to bylo stylové.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          afro     před 8 lety 24.02.2016 14:34 |  
          0 0

          +1

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          bububu (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:41 |  
          0 0

          To by musel mít stejného majitele ještě i stadion. Tak snad se někdy dočkáme.

          Jinak pivo Lobkowicz je opravdu výborné, piju ho už asi třetím rokem celkem pravidelně. Kdo ještě neměl tak jednoznačně doporučuji.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 15:06 |  
            0 0

            Ja ho nikdy neznal. Az kdyz nas i je koupili stejni Cinani, tak jsem ho zkusil a strasne mile me prekvapilo. Ted uz kupuju jen tohle pivo a moc mi chutna.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            quelhar (admin)     před 8 lety 24.02.2016 15:12 |  
            0 0

            To by hlavně nesměl ligu sponzorovat Plzensky Prazdroj, ktery tohle proste nepovoli, protoze plati nemale penize za to, aby v souvislosti s fotbalovymi zapasy bylo cepovano pouze jeho pivo. Tedy na soucasnem stavu by nic nezmenil ani novy majitel stadionu.

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

              Hesmir (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 20:46 |  
              0 0

              Ale změnil... vezmi situaci u hokejek... Na Kometě si to Brno normálně přeplatilo (v tý smlouvě je nějaká klauzule) a v Rondu se čepuje normálně Brno. Jen Budvar v Budějkách to platit nechtěl, bokem to podepsal s městem, kterému patřil stadec ale klub to měl odskákat a měl cvakat pokutu. Pokud by skutečně byl zájem z vedení, tak by tu ten Lobkowicz být mohl. Ale stálo by to nějakou korunu to zase jo...

              • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                subHuman     před 8 lety 24.02.2016 22:26 |  
                0 0

                Nemusite tomu verit, ale i toto jiz prislo na pretres a mohu Vas ubezpecit, ze je to nerealne.

                • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                  Hesmir (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 16:15 |  
                  0 0

                  OK, dík za info. Mi osobně je to šumafuk, jezdím autem. Spíš mi vadilo, že když už to holky roznáší, tak nemohou vzít do košíku i nealko... Klidně freečko, ale tak abych mohl řídit a nemusel odcházet během hry z tribuny...

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Robinator     před 8 lety 24.02.2016 18:10 |  
            0 0

            dík za tip,zítra si ho koupím.Jinak jediné místo, kde se dá koupit alko je ten hotel uvnitř stadionu..tam točí myslím plzničku

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

              knl66 (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 23:23 |  
              0 0

              Estébéčko? Neboli Synot Tip Bar vedle fanshopu? Tam jsi nikdy nezašel? :)

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Heretic (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:57 |  
          0 0

          Na sportovištích a stadionech jde ze zákona prodávat jen desítka do 4,0% alkoholu. Mám pocit, že někde na vládě je úprava povolující 4,4%. Když tak mě opravte.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                před 8 lety 24.02.2016 15:10 |  
            0 0

            Smlouva s Plzeňským gambrihumusem zakazuje prodej na stadionu ještě větší sračky než je ta současná sračka. Aby nebyl zvýšen poplatek ze sračkovného je potřeba být hodný i v okolí stadiónu.

            Upozorňuji Vás, že pokud chcete jakékoliv poživatelný nápoj musíte se vydat do vzdálenosti alespoň pěti kilometrů od jakéhokoli sportovního zařízení.

            V případě potřeby poživatelného jídla je tato vzdálenost vynásobena koeficientem 1,9.

            Jediným možným krokem se slušně najíst a napít je vydat se na jídlo a pivo v jiný den než v den utkání. Ideálně 2 dny po zápase a ne déle než 2 dny před zápasem.

            Prosím tuto informaci nešiřte jinak nám hrozí žaloba ze strany plzeňského sračkozdroje. Následně ze strany paní Damkové a jejího nohsleda Berba, pokud to tedy není obráceně.

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

              Hubacek     před 8 lety 24.02.2016 15:37 |  
              0 0

              Já bych Vás odborníky piva chtěl vidět při testu na slepo . Vsadím cokoliv že nikdo z Vás nerozezná 3 druhy piva od sebe stejné stupňovitosti .

              • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                    před 8 lety 24.02.2016 15:42 |  
                0 0

                v tomto případě nejde o stupňovitost ani odbornost. Nemám zas až tak problém zajít na Gambrinus. Ale to co se děje na stadionu je ostuda.

                • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                  Hubacek     před 8 lety 24.02.2016 15:46 |  
                  0 0

                  Na stadionu se nesmí podávat pivo o větší stupňovitosti a musí se dělat upravované se sníženým alkoholem .... nesmí to mít 10° a kvalitě vůbec nepřidají odborníci ,kteří to pivo čepují a to je hrůza

                  • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                        před 8 lety 24.02.2016 15:50 |  
                    0 0

                    plně souhlasím

                  • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                    Hubacek     před 8 lety 24.02.2016 15:58 |  
                    0 0

                    dneska všechny velké pivovary umí uvařit dobré pivo a nejtěžší jsou 10° ,je složité u 10°držet po celou tu dobu pivo ve stejně kvalitě ,proto malé pivovary nevaří moc 10°jelikož by nezaručili stálou kvalitu a měli by u várek odchylku v chuti. A pivo dělá hlavně hospodský ,který se o to musí starat .

                    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                          před 8 lety 24.02.2016 16:02 |  
                      0 0

                      pohledem fanouška SKS je to nulová informace ale to neznamená, že není zajímavá.

                      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                        Hesmir (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 20:54 |  
                        0 0

                        Nemyslím, že má nulovou hodnotu zjištění, že místo "nadávání" na pivovar se má stížnost směřovat na špatnou obsluhu pípy a péči přímo v bufíku... Mmch. tuto info potvrzuji. Nemám v oblibě Krušovice. Jednou jsme tak na dvolené ve Slavonicích šli "Tour de pub" a přímo naproti hřbitovní brány hnusně starorůžová hospoda, "zaplivanej pajzl". Stará babka o švédských holích. Krušovice. No nechtěl sem si tam dát pivo ani zadáčo, ale řeklo se, že se pije všude kde bude štít piva. Tak sme se dohodli, že vyjímka, dáme malé... zustali sme do 4 ráno.
                        Milá paní pak ukázala diplomy za čistý trubky, točení piva a já nevím co, že by s tím zabrala celou stěnu lokálu. Kulečník a stolní fotbálek gratis. Od té doby s láskou vzpomínám, a vím že to není jen o značce, ale zlatých ručičkách té skvělé osoby co mi pivko natočí do krýgla ;)

              • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                oboj     před 8 lety 24.02.2016 15:46 |  
                0 0

                Hmm, říkáte "cokoliv"? :)

                • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                  Hubacek     před 8 lety 24.02.2016 15:48 |  
                  0 0

                  Jo jo jo ...

              • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                lukas8 (admin)     před 8 lety 24.02.2016 21:37 |  
                0 0

                Nezapomeň, že i sem občas zajde subHuman a u něj bych zrovna řekl, že je to pivní znalec.

                • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                  subHuman     před 8 lety 24.02.2016 22:29 |  
                  0 0

                  Mate stesti, ze jdu zrovna kolem... ;-)

                  Verim, ze mnoho lidi, mozna vetsina, by rozdil pri slepem testu poznala tezko. Ale urcite ne vsichni

  5. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:35 |  
    0 0

    7 500 prodaných lístků, 4 dny před zápasem? To se mi nějak nezdá, vzhledem k propagaci samotného utkání. Ale jestli to je pravda, tak je to bomba číslo.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      heftyje (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:42 |  
      0 0

      No tak z toho 6000 permic a 500 lístků pro hosty a reálně vychází 1000 prodaných lístků. Anebo se pletu?

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        bedva (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:45 |  
        0 0

        6000 permic???

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          PetCC     před 8 lety 24.02.2016 23:37 |  
          0 0

          Odhaduju, že jich tak 2 tisíce.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Euforak (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:44 |  
      0 0

      Jsou v tom samozřejmě i permice.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      afro     před 8 lety 24.02.2016 14:45 |  
      0 0

      Mně taky spadla čelist a jestli on to není ten mnohými vyhlíženej marketing, resp. umělá poptávka. ;-) Po Jihlavě jsem si říkal, že nás tam bude něco málo přes 10k.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            před 8 lety 24.02.2016 15:15 |  
        0 0

        Marketing je veden velmi profesionálně a to nenápadnou formou. Náš klub si najal stejné lidi jako paní Andriana na magistrátu. Tito lidé konkrétně a cíleně informují lidi, kteří jsou aktivně nečiní na sociálních sítích a tedy hrozí že by nedorazili. My všichni slepě jako ovce dorazíme, není třeba do nás marketingově zasahovat a vyhazovat peníze. Bylo by to házení perel sviním. Očekávaná návštěva je ale ze zdrojů neblízkých vedení klubu stejná jako na Brno.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      quelhar (admin)     před 8 lety 24.02.2016 15:15 |  
      0 0

      To cislo je samozrejme orientacni, ale vychazi z nasledujiciho: V dobe vykopu zapasu s Brnem zbyvalo na Ticketportalu cca 3500 listku. Zapas navstivilo 12 tisic lidi, tedy celkem bylo k dispozici orientacne 15500 listku. Ted se prodavaji stejne sektory jako na zapas s Brnem a zbyva 8000 listku. 15500 - 8000 = 7500.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Ravik     před 8 lety 24.02.2016 16:00 |  
        0 0

        V Praze ještě začínají jarní prázdniny...

  6. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    bububu (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 14:44 |  
    0 0

    Myslím si, že to nebude vůbec jednoduché utkání. Fotbalovou kvalitou Baník zcela jasně převyšujeme, ale tento zápas bude hodně o hlavě. Baník bude po minulém kole jednoznačně sebevědomější a nabuzený. Naši hráči doufejme hodí zápas v Jihlavě za hlavu a půjdou na hřiště s klidnou hlavou, pevně věřím, že to na nás nezanechalo jakékoliv stopy.

    Očekávám nervózní zápas, který ale rozhodneme kvalitou a po zásluze vyhrajeme 3:1.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          před 8 lety 24.02.2016 15:12 |  
      0 0

      očekávám zápas s výsledkem 1:2. Góly Piták a 2x Červenka...

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        honza_sl     před 8 lety 24.02.2016 20:36 |  
        0 0

        Počítáš s tím, že pokud to tak dopadne, někteří pověrčiví z nás se Tě pokusí virtuálně ukamenovat? :-)

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          subHuman     před 8 lety 24.02.2016 22:31 |  
          0 0

          ...nekteri nejen virtualne!

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                před 8 lety 24.02.2016 22:48 |  
            0 0

            Buď rád že #md30 nesmí hrát. Tipnul bych si jiný výsledek

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            honza_sl     před 8 lety 25.02.2016 12:49 |  
            0 0

            Tak jistě, osobně těžko (alespoň já), neb a) ho osobně neznám, b) v Edenu na zápase jsem byl zatím jednou :-)

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 21:21 |  
      0 0

      Nevím, co se ti nezdá, je to oficiální prohlášení Slavie, tzn. našeho vedení. A že se ozvali, to mě vůbec nepřekvapuje, už ta kampaň v mediích po Brnu byla nesmyslná, stačí si jen udělat čas a v klidu si projít sporné situace a výsledek je jednoznačný. Dva chybně odmávané ofsajdy Slavie, kdy náš hráč šel sám na bránu a jeden sporný neuznaný gól Brna. Ten jeden ofsajd byl těsný, ok ten nebudeme brát jako chybu, ale ten druhý byl naprosto jasný a u gólu Brna tam byl souboj, nevím, já bych to asi nepískal, ale rozhodčí si to určitě obhájí. Takže, když gól Brna budeme brát jako chybu (i když je to sporné), tak je to na chyby 1-1, tak jaképak nadržování Slavii. A v Jihlavě nebyla jediná sporná věc, která by ovlivnila zápas, nic zásadního. Navíc kdo sleduje fotbal dlouhodobě, tak musí vědět, že si Jihlava v minulosti na Patáka stěžovala a on je za to nesnáší, tzn. je tam velká averze.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Citrus (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 21:30 |  
        0 0

        Absolutní souhlas. Ale to jsme prostě my slávisti, rádi rozkládáme sami sebe.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          travel (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 21:57 |  
          0 0

          Já bych řekl úplně zbytečná,jenže to jsme my slávisti,po x letech,co nás sudí řezali,tak teď pískají rovinu (možná nějaké situace odpískali v náš prospěch,ale rozhodně to nemělo vliv na výsledek)a my si hned hrajem na Mirky Dušíny.Jestli máte tuto potřebu,laskavě si to vyříkejte u piva a nepište to do diskusí,akorát tím Slavii škodíte a sparťanští "mistři" od pera se toho hned chytnou.Uvědoměme si,že ze Slavie mají staženou p.del a tak se chytají sebemenší příležitosti nás očernit.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Barra     před 8 lety 24.02.2016 22:20 |  
            0 0

            Sport hlavne citoval Strasaka ktery je uzce spojeny s TS a Quelhara, ktery je oblicej SN. Kdyby vytahli jen neco z diskuse tady, nemelo by to stejnou vahu jako zminene poznamky na facebooku (jestli se nemylim), kde se povazuje ze oba jsou predstavitele TS a SN a tedy reprezentuji velke mnozstvi Slavistu. Samozrejme ze Sport si tohle nemohl nechat ujit. Derby se blizi, kazda prilezitost je dobra aby se Slavie predstavila v trochu spatnem svetlu. Jsem zvedavy jestli i tento rok Sport vytahne znamou aferu na Latku a zmini se opet kolik let mu hrozi za udajne napadeji byvale pani Latkove.

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                  před 8 lety 24.02.2016 22:46 |  
              0 0

              Teda chlapče ty jsi hlava!

              • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                stromovous (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 23:03 |  
                0 0

                Ačkoliv pan Barra není - jak bych to jen řekl - můj nejoblíbenější Belgičan :), tak zde uhodil hřebíček přímo na hlavičku.

                A co se Strašáka týká, ten tomu nepřidal ani ve svém sloupku pro Deník Sport.

                Jinak co se samotného tématu týká, prohlášení Slavie bych klidně podepsal - pokud už (se) někdo rozhodl, že ho chce vydat, tak to prohlášení je napsané dobře. Že bych si ale myslel, že se vydávat mělo, to už si tak jist nejsem. :)

                • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                  belmis (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 23:18 |  
                  0 0

                  asi nemělo, už to opět probírají ve spartu s typicky bulvárním nadpisem

                  Slavia se zlobí i na vlastní fanoušky: Nemluvte o nakloněné rovině

                • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                      před 8 lety 25.02.2016 07:32 |  
                  0 0

                  Belgičan, neBelgičan, jako když tady někdo plodí myšlenku, že se blíží derby a deník Sport už hledá špínu? To se omlouvám ale konstrukce této situace je..... No nic, buňky šedé kůry mozkové to trochu ne pobírají.

                  • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                    Barra     před 8 lety 25.02.2016 08:16 |  
                    0 0

                    Derby 27.9.2014, Slavia - Sparta 0- 2. Clanek v Sportu ze dne 27.9.2014 o soukromnem derby kapitana Slavie.

                    Derby 27.9.2015, Slavia - Sparta 1-0. Clanek v Sportu ze dne 23.9.2015 o ublizeni na zdravi manzelky Latky.

                    Clanky si budes muset vygooglovat sam.

                    Myslim ze patrim tady mezi ty kteri nepatri do klubu konspiratoru. Mozna ze se do tretice objevi v podvecer clanek v Sportu o rodinnych problemu Latky, mozna ne. Ze ale cela hloupa afera o 'naklonene rovine' Slavii mimoradne skodi a ze nas postavuje do svetla podvodniku a uplatkaru, neni snad pochyb. A zasadne si nemyslim ze Jiri Bilek si zaslouzil vice nez zlutou. Faul se stal na polovine Jihlave, mezi faulovanym a Berkovcem stali dalsi tri obranci Slavie. Chyba ze strany Bilka, ale zasadne ne na cervenou. A ze opakovane clanky typu ' Slavie se zlobi na vlastni fanousky' nam spis uskodi nez pomuzou, ze vrhaji negativni dojem na Slavie, o tom snad neni pochybeni. A ze nevedomky take ovlivni rohodci v nastavajicich zapasech, aby nahodou se nedopustil chyby v prospech Slavie je podle mne jiste. Rozhodci vi ze kazde mozne pochybeni ve prospech Slavie se bude opet rozebirat siroko daleko v Sportu.

                    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                          před 8 lety 25.02.2016 10:58 |  
                      0 0

                      jasně novinář má držet hubu a krok. Když nebudou psát je to špatně protože vyzdvihují Spartu. Když budou psát tak je to špatně protože tomu Slavia a fanoušci neudělali patřičnou cenzuru. S tím mě jděte někam.... Ač si o bývalé manželce Latky myslím své, nějaká událost se tam stala a i kdyby to bylo v červenci, Sport se toho rád chytne.

                      Neříkám, že deník Sport je kdoví co ale aspoň trochu rozumu do hrsti. Pak nemáme být za ubrečený slávisty.

                      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                        Barra     před 8 lety 25.02.2016 11:08 |  
                        0 0

                        Jsem pro vas rad ze mate ten pocit 'rozumu v hrsti'.

                        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                          subHuman     před 8 lety 25.02.2016 12:32 |  
                          0 0

                          Přátelé, rozum do hrsti! V Praze, Belgii i v Hodoníně!

                        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

                          Heretic (přítel SN)     před 8 lety 26.02.2016 09:09 |  
                          0 0

                          Víš ty vůbec komu to říkáš?

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 21:42 |  
        0 0

        Hlavně je to celá uplně hloupá kauza.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 10:22 |  
          0 0

          O to přesně jde.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Guly (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 22:25 |  
        0 0

        Myslím, že tomu furt nerozumíš. Jde hlavně o řízení hlavního sudího. Z lajnových si nikdo úmyslně nedovolí pustit offsideovou situaci. Protože to je nejvíc vidět a vidí to každý a ví, že se to bude řešit. Vysvětlím ti, co znamená termín nebo resp. co je myšleno "nakloněnou rovinou". To je to, že hlavní sudí posuzuje stejně nebo podobné zákroky jinak. A tím vlastně soupeře nepustí do hry, protože se pískají všechny sporné zákroky proti nim. Moc dobře si pamatuju, když jsme ještě před vstupem nových majitelů pravidelně rok co rok hráli v Plzni a rozhodčí nás nepustil do hry. Každej kontakt nebo souboj byl faul ve prospěch Plzně. Neříkám, že kdyby pískal rovinu, tak bychom Plzeň v tu dobu přehráli, to určitě ne, ale ještě víc tím podporoval jejich tlak. A to mě hrozně sralo. A stejně tak mě to sere, když to dělá v náš prospěch. Nemám z toho ani takovou radost, když vidím, jak to sudí řídí. Ale upřímně si myslím, že v Liberci to bylo ještě výraznější, protože tam i fauly rozhodčí otáčel v náš prospěch, skoro všechno Liberci pískal (pravda, taky nějakej aut nebo roh otočil v náš neprospěch, ale bylo to výrazně méně).

        Tím samozřejmě nechci říct, že Slavia podplácí rozhodčí nebo tak, ale prostě to ukazuje, jaký jsou rozhodčí svině, když cejtěj prachy a sílu klubu. A nejen oni, ale hlavně ten stbák s Damkovou, co je řídí.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Kara (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 22:31 |  
          0 0

          Tak tak...přijde mi, že v tom prohlášení se trochu motá věc jedna a sice to, že sudí mají tendenci těm "silnějším psům" prostě soudit jinak (a dokonce si myslím, že to někdy ani nemusí být vědomé), a pak nějaké podezření, že by snad o tom Slavia měla něco vědět...nevidím nic špatného na to první upozornit, proto mi tohle vyjádření nepřijde úplně šťastné.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            belmis (přítel SN)     před 8 lety 24.02.2016 22:47 |  
            0 0

            Naprosto souhlasím s tím, co jsi napsala a myslím, že tady nikdo nemyslel, že by s tím Slavia měla cokoliv společného.

            Většina našich rozhodčích jsou...... v čele s Královcem a Patákem, vím, co mi říkal před pár lety jeden prvoligový rozhodčí o Plzni.

            Na druhou stranu je asi lepší to na netu nijak neřešit, protože bychom mohli mít prostřednictvím blbečků ze spartu "neblahý" vliv na rozhodčí, kteří by mohli dospět k tomu, že jak Slavii nezaříznou, tak nejsou jejich fanoušci ve své kůži -)

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

              bububu (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:11 |  
              0 0

              Je mi úplně jedno, co řešej kašpaři ze Sportu, rozhodně by se kvůli tomu neměla jakkoliv omezovat vnitřní diskuze fanoušků.

              Bez urážky, nikdo soudný nemůže Sport brát vážně. Jde o bulvární plátek pro inteligenčně spíše podprůměrnou část společnosti.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Falk     před 8 lety 25.02.2016 06:10 |  
            0 0

            Přesně tak,souhlas,mě se to prohlášeni zdá taky velmi nešťastné .
            To je silný alibismus.Já chci jen říct ,ať nám nikdo neleze do zadku,my jsme Slavia

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            bububu (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:09 |  
            0 0

            +1

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          PetCC     před 8 lety 24.02.2016 23:48 |  
          0 0

          V Plzni? To si děláš srandu :-D
          Jo kdybys napsal Sparta, tak s ní je to bylo po objektivním posouzení v 95 % zápasů. Potom třeba Brno, s ním jsem se nedostali prakticky nikdy do hry, i jen přiblížení byl faul.
          A z toho důvodu, že v tom posledním zápase to tak rozhodčí nedělal, tak to slávistům přišlo, že rozhodčí píská pro nás :-)
          A třeba v předminulé sezóně na jaře proti nám nepískali jen asi ve dvou zápasech.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Guly (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 07:35 |  
            0 0

            Jo v Plzni. Nevím, čemu se divíš. Buď Slavii sleduješ půl roku nebo si to jinak neumím vysvětlit, proč se divíš.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 00:32 |  
          0 0

          re: Guly - jen pro tvou informaci, "nakloněná rovina" je přezdívka jednoho rozhodčího a když všechno musíš tak polopaticky vysvětlovat, tak určitě budeš znát jeho jméno. Ad Liberec - na zápase jsem byl a to co píšeš není pravda. V první půlce sice sudí občas pískl ve sporných věcech pro nás a okamžitě se ozvala velká nevole v hledišti, ale po přestávce úplně otočil a sporné věci pískal zase pro ně, ale nic z toho neovlivnilo zápas.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Guly (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 08:28 |  
            0 0

            Ze své zkušenosti vím, že když koukám na fotbal na stadioně, tak situace nevidím tak jasně, jako když koukám z TV. A zrovna na Liberec jsem koukal na netu a za tím, co jsem napsal, si prostě stojím.

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

              Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 16:31 |  
              0 0

              ok guly, respektuji tvůj názor, ale potom čeho jsem byl očitým svědkem v Liberci si samozřejmě za tím co jsem napsal také stojím. A to jsem se ještě nezmínil o jednoznačně likvidačním zákroku Rabušice, za který měla být jasná červená, ale rozhodčí nenašel odvahu (dal jen žlutou).

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          bububu (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:09 |  
          0 0

          +1

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      afro     před 8 lety 25.02.2016 09:07 |  
      0 0

      Mě to vyjádření klubu nijak nepobuřuje a chápu vedení, že mělo potřebu se k tomu vyjádřit, protože nám tenhle mediální obraz, kdy VLASTNÍ fanoušci mají pocit, že nám sudí přepískávají samozřejmě uškodí v dalších zápasech, protože rozhodčí nebudou chtít čelit případným atakům za možné tendenční vedení zápasu. Osobně bych asi žádné prohlášení nevydával, ale skřípal bych zuby, jak jsme neuvěřitelně blbí...

      Připomnělo mi to jeden můj zápas v Hanspaulce, kdy jsem diskutoval s rozhodčím, že zákrok na mě byl jasnej faul (sundaná štulpna mi pak dala za pravdu) a do toho přišel jeden "dobroser" (vida jak se ta nová slovíčka hodí...) :-) z našeho týmu a začal tvrdit, že to podle něj faul nebyl. Jsem tehdy nevěděl, koho mám dřív inzultovat...

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 10:53 |  
        0 0

        Abych Vám tu všem odpověděl. Tak od začátku po prozkoumání Paták pískal úplně normálně. Že na to má někdo třeba Strašák jiný názor snad také není žádný problém. Že o tom Sport napíše zprávu, je jen trapné a ukazuje to na jejich nekvalitu, zaujatost, senzacechtivost atd. Že následně bez znalosti utkání na základě jejich článku a názorů na internetu dají Patákovi známku 3 je přímo děsné! Ale co, vždyť ten Sport nemusíme číst a stejně vždy šlo jen o názor komise rozhodčích a tam se snad nic vzhledem k utkání Jih-Sla neřeší. Pak se k tomu rozhodne vyjádřit Slavia, ok, je to sice úplně zbytečné, ale což. Mně osobně šlo jen o ty věty a slovní spojení v onom vyjádření. Např: "A upřímně nás mrzí a jen těžko dokážeme pochopit, že podnět k takovému vnímání dali svými výroky na sociálních sítích """někteří slávističtí fanoušci.""" Zdá se, jestli to skutečně psal Navar, že s ním mám prostě problém(#nekvalita). V podstatě jakékoli jeho vyjádření textem, ať už zde na twitteru či na officiálkách je netaktické, emociální, vyloženě trapné k jeho pracovní pozici. Tečka. U nás ve firmě by měl již dávno zakázáno mluvit/psát. (Ale třeba to teď on nepsal).

        Ostatní s názorem, že se máme mírnit, dávat si pozor, co říkáme či jaké máme ty názory mít, bych rád upozornil, že máme len tu demokraciu, tak s tím prostě nikdo nic neudělá. Maximálně tak můžete/me na ten odlišný nebo klidně i vulgární názor reagovat protinázorem.

        Jinak je celé slabé téma. Máme důležitější. Jako třeba "nepropagace" utkání. Nebo to utkání samotné.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Guly (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 11:05 |  
          0 0

          Taky si myslím, že to psal Navar. Je to takovej jeho styl. A opět krok vedle. Bylo by lepší, aby radši nic nepsal.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:15 |  
            0 0

            Na twitteru jsem teď četl krásné heslo k tématu: Say less, Do more!

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:33 |  
            0 0

            Ja myslim, ze to po te hysterii nekterych fanousku, ktere s chuti prebraly nektera media, bylo naopak velmi dobre se proti tomu razne ohradit. Nejlepsi by bylo kdyby tito odbornici na rozhodci po jednom zapase bez zjevnych chyb nedelali nejake zavery, kterymi spini Slavii...

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          afro     před 8 lety 25.02.2016 11:17 |  
          0 0

          Ad domnělý Navar) Ano, ten text je lehce emocionálně zabarven, ale že by to na mě působilo vyloženě odpudivě, to zase ne. Na druhou stranu chápu, že na někoho může ta forma působit negativně a asi to tak trochu souvisí s tou hysterií, která se odehrála v diskuzi ohledně nových dresů, která byla emotivní až až, a to i ze strany Navara...

          Ad demokratická diskuze) Já s tím nemám problém, dokonce mi tak úplně nevoní tzv. moderovaná diskuze, ale bohužel mediální m**** chtějí psát zejména senzacechtivě a konfrontačně, což nám zrovna v tomto případě vyloženě škodí.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          malan (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 11:28 |  
          0 0

          No a jsi na hatelistu zmíněné osoby:-)

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            afro     před 8 lety 25.02.2016 12:00 |  
            0 0

            Já mívám problémy si některé nicky zapamatovat, resp. si je zařadit do škatulky podle toho, jak se vyjadřují, ale u tebe si vždycky řeknu "jo, to je ten týpek, co ho označil Navar". Takže já bych byl rád, kdybych byl takhle jasně vyprofilovanej. :-)

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            afro     před 8 lety 25.02.2016 12:00 |  
            0 0

            Já mívám problémy si některé nicky zapamatovat, resp. si je zařadit do škatulky podle toho, jak se vyjadřují, ale u tebe si vždycky řeknu "jo, to je ten týpek, co ho označil Navar". Takže já bych byl rád, kdybych byl takhle jasně vyprofilovanej. :-)

  7. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 00:58 |  
    0 0

    Můžu mít nějaký názor, ale vždycky si rozmyslím, zda ho napíšu na SN nebo na jiné soc.sítě, protože jen na to čekají někteří novináři, aby to zneužili proti Slavii. A můžu se stokrát ohánět svobodou projevu anebo spravedlností. Svět není dokonalý a není fér a fotbalové prostředí je ještě o stupeň horší. V historii lidstva se už našli lidé, kteří se snažili vybudovat spravedlivou a ideální společnost, říkalo se jim utopisté, samozřejmě se jim to nikdy nepodařilo. Někteří slávističtí fanoušci se teď snaží podobným stylem „napravit“ české rozhodčí a žádají od nich perfektní rovinu. Bylo by to určitě skvělé, ale dokud bude sedět Berbr na své židli, tak je to nereálné. Bohužel. A počkejte po utkání v MB, bude hůř.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 02:07 |  
      0 0

      Jenom, aby nedošlo k omylu, to si každý pište co uznáte za vhodné, ale každá mince má dvě strany a ta druhá strana je odpovědnost. Jak napsal trefně kolega na oficiálkách: „Remcat budou asi furt, ale uvedomi si, ze kdyz si nas.res do vlastniho hnizda, tak v tom pak musis sedet“.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Betynka58     před 8 lety 25.02.2016 09:20 |  
        0 0

        Stoprocentně s Tebou, Láďo, souhlasím. Když někdo napíše o nějakém konkrétním případu, že sudí pomohl Slavii, je to samozřejmě naprosto v pořádku, ale věty typu "rozhodčí cíleně po celý zápas připískával a tlačil Slavii" doplněné přáním, aby se toto nedělo, mi přijdou už trochu za hranou a dle meho skutečně mohou ve výsledku klub poškodit (všichni jsme viděli, jak se toho hned média chytla). Proto mi také to prohlášení Slavie (na rozdíl od některých jiných diskutujících) připadá zcela na místě a já mu jen tleskám.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          afro     před 8 lety 25.02.2016 09:44 |  
          0 0

          Já se jen obávám, že to prohlášení nebude mít valný efekt, i když možná se někteří z nás chytnou za nos. Tím mám na mysli třeba Strašáka (viz jeho tweet) jako osobnost prezentující nás jako fanoušky.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            travel (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 10:42 |  
            0 0

            Souhlas,od Strašáka mě to mrzí nejvíce.

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

              Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 16:22 |  
              0 0

              Myslím, že to strašák tak nemyslel, bylo to od něho jen takové povzdechnutí, ale naprosto neodhadl, jak to novináři mohou zneužít proti Slavii. On si už dá příště určitě pozor. Jinak bych se samozřejmě nechtěl dožít nějakých jasných "zářezů" pro Slavii, ale nic takového se neděje a nějaké drobnosti ve středu hřiště neřeším, nejsem hnidopich.

  8. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Steve2924 (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 07:34 |  
    0 0

    To je křiku.... Stejně se to řeší jen protože jsme nevyhráli. Když jsme vyhráli na Slovácku 1:3 v zápase, ze kterého Košťuřík nemůže dodnes spát jak tam sudí Slovácko seřezal, tak se to tu ještě bagatelizovalo...
    Jenomže teď pár lidem spadli růžové brýle tak si opět vybrali obětního objekt ke schlazení žáhy, sudího za to, že nám snad připísknul ve dvou faulech...

  9. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    wotlemburg     před 8 lety 25.02.2016 09:30 |  
    0 0

    Tak tohle se snad v žádném jiném klubu nevyskytuje. Ono snad bylo lepší když jsme byli ve sračkách, že to tak musím napsat. To se řešilo "jenom" co s námi proboha bude.
    V okamžiku kdy se vše zázračně otočí a my byli na vrcholu blaha, začnou se objevovat mudrlanti kteří mají potřebu nás oblažit svými moudry a začnou mudrovat proti (!!!) Slavii. Najednou tu máme kteří hledají spravedlnost i kdyby to mělo být proti vlastnímu klubu. Páni Dušínové nechte proboha si ty svoje úvahy pro sebe a radši nám sdělte kde jinde se takovéto kraviny řeší. Mluviti stříbro, mlčeti zlato.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      travel (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 09:34 |  
      0 0

      Vždycky jsem si myslel,že Slavia je klub ,kterému fandí především inteligentní lidé.Ovšem to,jak někteří svými příspěvky Slavii škodí,je pro mě nepochopitelné.Fajn ,získali jste bobříka z čestnosti,fair play a teď si dejte za cíl,že získáte bobříka za to,že svými příspěvky nebudete škodit Slavii.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Gino     před 8 lety 25.02.2016 10:30 |  
      0 0

      "kteří mají potřebu nás oblažit svými moudry"

      To je naprosto přesný... ať už vědí všechno o CEFC a politické situaci v Číně, nebo o rozhodčích, nebo o zdraví hráčů a o tom, kdo by rozhodně měl hrát...

  10. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 10:25 |  
    0 0

    Tak koukám, že Slavia "úpřímně" děkuje všem nejpapěžtějším papežům z řad Slávistické obce. Doufám, že až nás zase začnou rozhodčí regulérně řezat, tak budou snad naši papeženci spokojení. Kvůli "podivným dojmům" některých jedinců z jednoho zápasu teď budeme o to víc řezaní, aby rozhodčí nebyli osočováni. Skvělé. Někteří Slavisté, než vypustíte nějaké osočování a nepodložené dojmy, tak přemýšlejte nakolik je to nezpochybnitelná skutečnost a nakolik subjektivní dojmy a hlavně, jak moc to může poškodit Slavii. Klub za jasné vyjádření chválím, ale současně jsem fakt dost naštvaný, co pár velmi neuvážený komentářů způsoboju za komplikace.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Gino     před 8 lety 25.02.2016 10:29 |  
      0 0

      Někteří chytráci stále nepochopili, že co napíšou na veřejnou stránku je horší, než kdyby to křičeli na náměstí... zvuk zanikne, ale písmo zůstává.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        slamacek (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 10:54 |  
        0 0

        Ono je spis neuveritelne ze zurnalista pise clanky z prispevku co se zde napisou. Ten kdo to sem pise, pise svuj a zcela nicim nepodlozeny nazor.
        Staci si jen vzpomenout nejakou spornou situaci, ktera se tu probirala (napr. Skoduv gol) a i presto, ze jsme meli video jsme se neshodli.
        Zurnalista ale ma svoji senzaci a muze si jit koupit chleba...
        proste budeme muset psat prispevky, sudi nas zase poskodil, neodpiskal faul, otocil aut, nedal kartu, dal nam kartu apod. ikdyby se stalo ze nam piskne nesmyslnou penaltu apod...

        Quelhare mam otazku. Je mozna aby mne nekdo citoval v novinach bez meho svoleni? diky

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          quelhar (admin)     před 8 lety 25.02.2016 10:59 |  
          0 0

          Nejsem pravnik, mozna je to otazka spis pro nekoho se zkusenostmi z tohoto oboru. Ja nevidim duvod, proc by te nekdo nemohl citovat bez tveho svoleni, pokud cituje neco, co napises na verejne diskuzni forum typu toho, co mame tady na SN.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          utrzeny_ze_retezu     před 8 lety 25.02.2016 11:04 |  
          0 0

          Já myslím, že může.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          jarmik     před 8 lety 25.02.2016 11:18 |  
          0 0

          Citovat může kdokoli kohokoli, pokud uvede zdroj, což je podstata citace, tj. musí to být dohledatelné, jinak to je nevěrohodné. Mně jako lingvistovi třeba přijde směšné, když Sport cituje názory anonymních účastníků nějaké diskuse. Neřeknu Strašáka, ale publikovat názory anonymů, když třeba může zrovna jít o nějakého trolla (provokatéra), to je vrchol neprofesionalismu...

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            slamacek (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:41 |  
            0 0

            ano to samozrejme je vrchol amaterismu. Ja napisu na SN neco, co pisu pro uzavrenou skupinou, vystupuju zde jako anonym (treba jsem totalni trotl) a nekdo bez meho svoleni mne bude citovat?
            Je to stejne doba. novinari sleduji web aby meli o cem psat....
            kdybych pustil o koho se treba Slavia zajima pro letni prestupni obdobi... a jak rad bych to pustil.. ale proste kvuli tem chudakm, to nejde...

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          afro     před 8 lety 25.02.2016 11:25 |  
          0 0

          Jeden jenom kroutí hlavou jak se dají lehce psát články. Jednou mě taky citovali, myslím v souvislosti s mladým Bergrem... No, jeden si alespoň užije část ze svých přidělených 15-ti minut slávy.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:23 |  
          0 0

          To je sice pravda, ze nekteri novinari delaji clanky podle nasich diskuzi, ale tim spise, kdyz to vime, tak bychom si meli dobre rozmyslet, co za moudra sem piseme...

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Barra     před 8 lety 25.02.2016 10:46 |  
      0 0

      Titulky typu "Fandove Slavie se bouri: sudi nepotrebujeme vasi pomoc, piskejte rovinu" (Efotbal) nebo "Fandove Slavie se divi: proc nam pomahaji sudi" (Sport) a "Slavie se zlobi na vlastni fanousky" (Sport) jsou jasne. Mame nalepku klubu ktery neni schopny si sam uhrat sve a potrebuje pomoc. A tyto zdelovaci prostredky to generalizuji a zjednodusene mluvi o "fandovum" kteri se divi nebo bouri. Kritika je spravna, ale musi byt konkretni, hole a nekonkretni vykriky jednotlivcu na socialnich siti ktere Sport a spol vdecne prebere zbytecne skodi Slavii. Reakce vedeni na oficialkach je vice nez adekvatni.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 10:56 |  
        0 0

        Z předposlední věty si vybírám? Sport škodí Slavii. Jistě, něco nového?

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Barra     před 8 lety 25.02.2016 11:04 |  
          0 0

          Ano, protoze tentokrat par Slavistu samo nahodilo Sportu navnadu. A vedle Sportu si tyto titulky s radosti prebral Blesk, ktery take patri Kretinskemu a ma par set tisic ctenaru v CR. A mame svoji nalepku, ktera nas dlouho bude pronasledovat.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        malan (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 11:13 |  
        0 0

        Sociální sítě jsou pouze jiným levelem diskuzních fór jako jsou např. SN a každý si tam může psát co chce (za právní následky svých názorů si každý zodpovídá sám). To, že je nějaké periodikum natolik ubohé a vydává názor 1-5 fandů na těchto sítích jako souhrnný názor celé fanouškovské obce vypovídá o nízké úrovni tohoto média. Klub k této pseoudokauze vydal prohlášení které mi přijde zbytečné (asi tuším odkud vítr vane) a nechal se účelově vmanipulovat do záležitosti jednoho pisálka. Ten tak splnil zadání (zvýšení návštěv na webu) a na pár hodin rozbouřil vody ve sklenici zatuchlého českého fotbálku. Smutne je, že mu to spousta slávistů (a bohužel i klub samotný) opět sežrala a dělá se z toho bůhví co. Trapné, nedůstojné, zbytečné.....

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:13 |  
          0 0

          Přesně.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:27 |  
          0 0

          Jenze to neni poprve, co Sport a Blesk prebira nase diskuze. A pokud by ti "subjektivni" kritici jen trochu mysleli, tak jim muselo byt jasne, co z toho tyhle media udelaji. Za tuhle hloupost bude Slavie jeste dlouho "platit".

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            JS (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:50 |  
            0 0

            To, že spart přebírá místní výkřiky není náš problém, ale jejich. Nebudu se "autocenzurovat" kvůli pitomosti místních sportovních "médií". To, že jim klub (Navar?) skočí na špek, je smutné, ale nebylo to nutné.

            • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

              Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:23 |  
              0 0

              Přesně tak. Jestli je systém tak v prdeli, že já takřka anonymní jedinec ho mohu jakkoli ohrozit názorem(ještě k tomu mylným), tak si nezaslouží nic jiného než zkázu.

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          bububu (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:39 |  
          0 0

          Přesně!

          Panebože, fakt mi chcete říct, že tady chcete zavádět cenzuru kvůli tomu, aby si zase Sport něco nevycucal z prstu? To jako vážně???

          Ad absurdum, může se tu zaregistrovat třeba redaktor Sportu, psát nějaké nesmysly a pak se sám citovat.

          Lidi, myslete hlavou, proboha. Jestliže někdo píše článek na základě anonymní diskuze, tak je největší póvl a není třeba ho brát jakkoliv vážně. Já opravdu neznám ve svém okolí jediného člověka, který by bral Sport vážně. Vždyť je to plátek na úrovni Blesku.

          To, co píše Sport, nás má potenciál "poškodit" jedině u lidí, kteří nás stejně nesnáší a kdyby jim Sport nepřinesl tuto pseudokauzu, tak si do Slavie kopnou jindy při jiné příležitosti.

          Fakt neřeště takovou kravinu jako co o nás píše Sport!

          Já jsem naopak na slávistické fanoušky, kteří se s tímto názorem ozvali, nesmírně hrdý. To je právě to, co nás odlišuje od prádelníků a rumunů...

          A pokud se týče nějaký autocenzury, tak na to vzkazuju: NASRAT! Ať si Sport píše co chce!

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 10:55 |  
      0 0

      Nejvíce zbytečné mi připadají tyto futuristické vize, jak co bude když..

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        bububu (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:41 |  
        0 0

        +1

  11. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Koky (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 11:09 |  
    0 0

    To je povyku. Když na to tak koukám, tak se vytvořili určité skupinky, které se navzájem obviňují ze vzájemné nechápavosti, přehnané otevřenosti, vlezdoprdelství...

    Já se teda považuju za velkýho slávistu, ale rozhodně si nemyslím, že by člověk měl za každou cenu držet hubu a krok, aby tím náhodou nepošpinil svůj klub. Připomíná mi to hysterii, která vznikla kolem volby dresu.

    Po nás kriticích chcete konkrétní momenty, ve kterých rozhodčí připískával Slavii - tuším že to byl guly, kdo to vystihl úplně přesně. Podívejte se, jakým způsobem byly vedeny naše vzájemné zápasy s Plzní a především v Plzni v posledních letech. Rozhodčí jdou Plzni více na ruku, ale je to právě umělé vytváření tlaku Plzně, které týmu v utkání nejvíc pomůže - znemožňuje tím soupeři dostat se do jakékoliv větší šance, vytvořit se převahu. Zkrátka jakýkoliv kontakt s protihráčem = faul. Za tohle nikdy nikdo žádnýmu rozhodčímu nemůže dokázat pochybení, ale všem je zcela evidentně jasný, kdo tahá za nitky... Jsem hrdý na fanoušky, kteří si té změny v posuzování zápasů Slavie všimli a dali to veřejně najevo, není to žádné zavírání očí před něčím ani poškozování klubu. Při neuznaném gólu Brna jsem si vzpomněl na vstřelený gól sparty v Tripolisu letos v EL. Velice podobná situace.

    Ono posuzovat výkon rozhodčích je na fotbale možná ten nejsložitější úkol. Výklad pravidel totiž rozhodčím umožňuje obhájení velkého množství sporných výroků. A to i v případě neuznané branky Brnu (ukažte mi rohový kop, kde se hráči nedrží, nepřetlačují). Stejně tak odpískávání faulů Jihlavě, které tak nebylo možné dostat se absolutně do hry především v 1. poločase.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Guly (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 11:21 |  
      0 0

      Přesně tak. Přijde mi pokrytecký, když někdo kritizuje rozhodčího, když píská proti nám. A když dělá to samé v opačném gardu, tak už nic, vše je ok.

      Hodně lidí tu píše, ať ukážem konkrétní situace. Já se přiznám, že opravdu nemám nervy, se na ten zápas koukat znova. Prostě každej, kdo má na to trošku cit a soudnost, tohle musí uznat.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      mike-k (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 11:45 |  
      0 0

      A není to zbrklé z jednoho zápasu usuzovat na změnu posuzování zápasů a hned hledat nějakou nekalost. S Brnem jsem si nevšiml, že by nám připískávali, v Jihlavě souhlasím že Paták byl řekněme dost citlivý na veškerý kontakt s našimi hráči, ale hned vyvozovat, že nás tlačí rozhodčí??

      Počkejme si na další zápasy a uvidíme.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Koky (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:37 |  
        0 0

        Možná že je, zároveň nečekám, že po tomhle uvidíme nějaké kontroverznější výkony rozhodčích

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:30 |  
      0 0

      Me tedy uplne vytaci ta logika po jednom zapase: "nic konkretniho nemam, ale celkove to bylo zcela evidentni". Svata prostoto...

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Koky (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:36 |  
        0 0

        To "zcela evidentní" se pojí s Plzní, jestli máš na mysli moji logiku ;)

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      bububu (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:42 |  
      0 0

      +10!

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 16:13 |  
        0 0

        Problém je, že někdo chce být papežštějští než papež a to je v našem fotbale neřešitelný problém. Když hraješ zápas, tak je ti úplně na nic, když ti rozhodčí uprostřed hříště odpustí faul, otočí aut nebo je přísnější na soupeře při udělování žlutých karet (ideální by samozřejmě bylo, kdyby se to nedělo, ale žijeme v Čechách). Zápas se rozhoduje ve vápně, kde padá 90% gólů nebo v těsné blízkosti vápna a z tohoto zásadního hlediska byl zápas v Jihlavě v pořádku. A osobně si myslím, že pokud by Paták opravdu pískal pro nás, pak by utkání neskončilo 0-0 ani náhodou.

  12. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    ElvisPresley     před 8 lety 25.02.2016 11:42 |  
    0 0

    Že by se někdo probudil? http://slavia.cz/clanek.asp?id=Vracime-vam-Slavii-13648 Jinak "Slavia čistá, transparentní, otevřená, hrdá a silná" je fajn, ale když s tímto heslem skončíme na pátém místě, tak je to k ničemu a dobrý pocit z čistoty je trochu málo...

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      malan (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 11:52 |  
      0 0

      "Kampaň budete moci zaregistrovat nejen v médiích, a to jak v printových, tak internetových, ale také v ulicích Prahy nebo v rádiu."
      Bylo na čase, každopádně to mělo přijít před zápasem s Brnem.

  13. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Grobar     před 8 lety 25.02.2016 11:51 |  
    0 0

    Když pročítám komentáře tady, nebo po zápasech Plzně, Sparty apod., tak je každý zápas ovlivněn rozhodčím. Všechno je podplacené, nadržuje se silnějším, Berbr rozhoduje o každém zápase jak dopadne předem. Myslím že to zašlo příliš daleko, a není to tak. Rozhodčí dělají chyby v každé zemi. A pokud nějaké mužstvo dominuje je větší pravděpodobnost, že se upískne mužstvu, které více útočí a méně fauluje. Nic hrozného se v naší lize neděje, o tom jsem skálopevně přesvědčen. Prosím ztopořme se už a přestaňme už brečet nad konspiračními teoriemi. Myslím že s obrozenou Slavii by se měli obrodit i fanoušci. Buďme konečně hrdí a silní na náš klub a na celou naši ligu. I když není nejlepší na světě určitě si to zaslouží!

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      japoko     před 8 lety 25.02.2016 13:09 |  
      0 1

      Svatá prostoto Grobáre! Tak v český lize, vedené gaunery typu Berbr či Pelta je vše v pořádku? To vypadá na naprosté nepochopení situace! Jinak ve fotbalu je peklo celosvětově a odpradávna! Ale zavírat před tím zcela oči je hloupost! Stejně tak hloupé je kampaň, že Slávii někdo připískává. Stejně (jako v minulosti tolikrát) se to obrátí proti naivní Slávii!

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Boss82     před 8 lety 25.02.2016 13:14 |  
      0 0

      Velmi trefně napsáno, Grobare. Spousta diskutujících jsou mudrlanti hledající konspiraci za každým upísknutím rozhodčího. Faktor obyčejné lidské chybovosti vůbec nepřipouští. Někdy se mi z toho chce až zvracet!

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      afro     před 8 lety 25.02.2016 13:17 |  
      0 0

      Snažíš se pěkně, ale z tohodle mediální m**** článek neudělaj. :-)

      Domnívám se, že máš v mnohém pravdu, ale přeci jen si myslím, že těm silnějším pejskům (Plzeň, Sparta, Jablonec) se lehce připískává. Pochopil to i Křetínský a přišel tehdy s ruksakem za Peltou.

  14. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    wotlemburg     před 8 lety 25.02.2016 12:12 |  
    0 0

    Tyto 4 příspěvky z oficiálek (i když zde je oficiálkami leckdy důvodně opovrhováno) jsem si dovolil okopčit (tímto se autorům omlouvám) protože mi mluví z duše:

    My Slávisti jsme stejně divný. Když není zrovna žádný problém, tak si jednoduše nějakej vyrobíme.
    Ať už nás rozhodčí zase rychle začnou řezat, za poslední léta už jsme si zvykli natolik, že bez toho evidentně nedokážeme žít...

    ...my si vždycky nějak nasereme do vlastního hnízda a rumunský mérdky ze Spartu se to samozřejmě mile rádi chytnou... tohle vážně není normální, dělat si ty problémy sami ...

    ...Hlavně tyhle chiméry vyvolávají furt ty stejný lidí. A ještě se pak diví klubu, že se proti tomu ohradí a vadí mu, že to vyvolali vlastní fanoušci. Některý fanoušci si myslí, že můžou všechno a nikdo se proti tomu nepostaví. Akce vyvolává reakci...

    ...Když už chci napsat názor o rozhodčích, tak tam musí bejt nadsázka, aby to ty vocasové nemohly použít. Když bývalej šéf kotle napíše to, co napsal, tak musí čekat, že jeho názor je pořád vidět víc než kohokoliv jinýho...

  15. Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

    Borris     před 8 lety 25.02.2016 12:15 |  
    0 0

    Tak se ještě taky naposledy vyjádřím k tématu "údajné připískávání v náš prospěch". Ale v podstatě zopakuju to samé co den po zápase a ještě k tomu něco dodám. To co se fakt rozpoutalo, to je fakt tragikomedie a úplně nesmyslná. Jak říkám, proti Jihlavě nám sudí rozhodně nepřipískával. Vězte že kdyby nás sudí opravdu tlačil, tak já budu jeden z prvních co na to poukáže a bude říkat, že nestojím o to aby nám bylo pomáháno jako rumunům. Jenže v Jihlavě se fakt nedělo nic divného. A vůbec ani celkově mi fakt nepřijde, že by nás sudí nějak tlačili. Já chápu že někteří jsou asi na větvi z toho, že už nás sudí tolik neřežou. Takže potom už asi to, že rozhodčí píská normálně, někteří považují za to že je nám připískáváno. Jasný gól Brna minulý týden určitě platit měl. Ale zase na druhou stranu tam byly ty dva "ofsajdy" v náš neprospěch. Nebýt toho,šlo by o dvě gólovky. A ten Bílčusův zákrok proti Jihlavě? Pokud by měl za tohle dostat červenou, tak v tom případě ji měl zcela určitě dostat v polovině druhé půle Bazal za ten svůj zákrok podrážkou napřed. Navíc Bílčusův zákrok byl v devadesáté minutě, kdežto ten Bazalův někdy v sedmdesáté minutě.... Takže by následovala naše téměř 25 minutová přesilovka. A navíc Jihlava to hrála poměrně od podlahy, takže proto bylo víc našich standardek. Takže tolik k Jihlavě.

    A co dál? Už se ani nedivím že se nám lidi někdy smějou že brečíme. My si fakt furt na něco stěžujeme, furt je něco špatně. Nejvíc mě to zaskočilo asi od Strašáka. Protože nepochybuju že je to rozumný kluk. Proto jsem docela na to zíral. Ať byl trenér Rada jakýkoliv, tak ta jeho věta "my se vysereme křivě a nadáváme proč jsme se nevysrali rovně" ta sedí jak prdel na hrnec. Protože to je fakt tragédie. Deník sport se toho samozřejmě hned chytil a je z toho naprosto trapná komedie a zase jsme za pitomce. Ale až nás v Bolce, kdy nám půjde opravdu o hodně, rozhodčí zařízne, tak vy všichni co jste nadávali hlavně nebrečte. Protože tím co se teď rozpoutalo se fakt celkem obávám, že přijde nějaká odezva. A osobně se nedivím reakci našeho vedení a tomu prohlášení. Naprosto to chápu a schvaluju.

    To je asi ode mě všechno. Protože už to snad za další slova ani nestojí. Takže hoši klid, nikdo nám kárku netlačí, tak to nechte už být a pojďte se radši soustředit na to jak kluky podpoříme. Čekají nás náročné zápasy. A zápas v Bolce a derby se blíží. Tam půjde opravdu o hodně!

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      MDCCCXCII (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:33 |  
      0 0

      Literární a diskusní kroužek, co čekat. Bílkův faul určitě na červenou nebyl. Souhlasím s tebou. Když si vzpomenu na titulové sezony, rozhodčí nás rozhodně nedusili, spíš občas pomohli. Možná to u nás bez toho nejde. Jsem proti zákeřným zářezům soupeřů, ale zatim nic nevybočuje.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:38 |  
      0 0

      Ano vyjádřit se k názoru Strašáka je v pořádku. Ale skutečně je problém, co si ten člověk jako jedinec myslí? Budete ho napříště varovat? Nebo si nakonec navzájem budeme říkat: bratři raději držmě huby?

      Problém je přeci ten Deník Sport a to že ho někdo(Slavia) bere vážně.

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:45 |  
        0 0

        Tak uplne staci trochu zapremyslet, nez neco vypustim...

      • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

        afro     před 8 lety 25.02.2016 13:32 |  
        0 0

        Problémem je, že mediální obraz "Slavii pomáhají rozhodčí - tvrdí to dokonce její vlastní fanoušci" chtě nechtě minimálně podvědomě zapůsobí na naše ne zcela neovlivnitelné rozhodčí. Jestli se to nějak zásadně projeví v nadcházejících zápasech je samozřejmě otázkou...

        • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

          Heretic (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 14:20 |  
          0 0

          Já chápu, že ten mediální obraz je problém. A chápu, že by se měl někdo zamyslet než něco napíše či řekne. A chápu koneckonců i Slavii. Ale tohle je prostě zas jen bouře ve sklenici vody.

          • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

            afro     před 8 lety 25.02.2016 14:42 |  
            0 0

            Jasný, rozumím. Důležitější bude náš výkon s Baníkem. Jak na hřišti, tak na tribunách.

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.02.2016 12:43 |  
      0 0

      Ja se bohuzel bojim, ze tohle prineslo pro Slavii jen sama negativa. Budeme za kverulanty, soucasne za ty co tlaci rozhodci a nakonec nas ty rozhodci budou zase rezat, aby je nekdo zase neosocil, ze nas tlaci. A vsechno to spustili nasi vlastni fanousci. Ve Sportu se musi popadat za bricho jaci mamlasove jsme. P.S. kdo je vic vinen, ted kdo strili nebo ten kdo mu podava nabitou pusku...

    • Re: Zápas s Baníkem už za čtyři dny

      SLAVISTA86     před 8 lety 25.02.2016 16:30 |  
      0 0

      +1