O Slavii

Před derby fanzóna a pochod z Edenu

Už jen jednou se vyspíme a je tu derby. Zápas, ve kterém budou slávisté bojovat o udržení klíče od Prahy, a přitom je budou podporovat tisíce fanoušků přímo na stadiónu. Utkání začíná v 19:30, ale program pro fanoušky v Edenu, odkud bude vyrážet pochod, startuje už ve 12 hodin.

Eden je výchozím místem, ze kterého půjde co nejvíc slávistů společně pochodem na Letnou. Sraz je ve 13:30, ale už od 12 hodin bude pro fanoušky připravena fanzóna, ve které najdou tradičně stánky Odboru přátel a Fanklubu, fotokoutek, malování na obličej a balónky pro děti. Kromě toho bude možné se ve fanzóně občerstvit jídlem a pitím.

Proč přijít před Eden včas? Letošní pochod je ve znamení slávistů-gentlemanů a Tribuna Sever připravila pro fanoušky speciální gentlemanský set buřinky, trička a bílých rukavic jen za 150 korun. Velikosti budou tentokrát o trochu větší, aby se pod trička vešly bundy a mikiny. Jejich počet je samozřejmě omezený, pokud si tedy budete chtít zakoupit set až v průběhu pochodu nebo na Letné, může už být vyprodaný. Vedle gentlemanských setů samozřejmě mohou fanoušci zajít i do fanshopu a pořídit si šály a další suvenýry. Tribuna Sever zároveň vydala k pochodu sérii samolepek, které budou také k zakoupení.

Fanoušci budou mít šanci pořídit si vstupenky na domácí odvetu čtvrtfinále Ligy mistryň proti Olympique Lyon, které se hraje ve středu 30. března od 18:30 v Edenu. Na místě budou hráčky, od kterých si můžete zakoupit lístek o polovinu levněji, tedy za 50 korun.

Na 14:30 je naplánován odchod průvodu od Edenu a tím také skončí provoz fanzóny. V 15:00 by měli fanoušci dorazit na metro Strašnická. Poté se metrem přesunou na Muzeum, kde by měli být v 15:30, a pěšky se přemístit na Náměstí republiky, kde se mohou připojit další, a odkud je naplánován odchod v 17:00. Příchod na Letnou bude zhruba v 18 hodin. I když nemáte lístek, připojte se k pochodu už v Edenu a společně překonejme hranici 2 tisíc slávistů! Ti, kteří nebudou mít lístek, budou moci společně sledovat zápas v hospodách kolem Letné.

22.kolo - Neděle 20. 03. 2016 19:30

Synot liga, 2015/2016
3 - 1
0 - 1
AC Sparta Praha
AC Sparta Praha

56. David Lafata
75. Costa Nhamoinesu
78. Ondřej Zahustel

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

6. Milan Škoda

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)