Liga mistrů

Olympique Lyon - Slavia 9:1

Slávistky na horké půdě favorita Olympique Lyon prohrály 1:9. Domácí hráčky měly jasnou převahu, jejich příznivcům se utkání muselo líbit.

Olympique Lyon - Slavia 9:1 (4:1)

Branky: 18. Necibová, 24. Le Sommerová, 36. a 86. Hegerbergová, 39. a 53. M´Bock Bathyová, 56. Majri, 64. a 80. Abilyová  - 42. Svitková

Sestava Slavie: Sladká - Tomášková, Necidová, Budošová, Juračková - Malinová (30. Benýrová), Pěničková, Cahynová (85. Matějková), Svitková, Chlastáková - Divišová (76. Dlouhá)

Lavička: Votíková, Yingjie Hu, Šušolová, Němečková

Trenér slávistek Anton Mišovec musel udělat několik změn v sestavě. Kvůli trestu za žluté karty nemohly nastoupit Bartovičová a Kožárová, mimo je stále po operaci kolena Pincová. Menší zdravotní problémy trápí Votíkovou a Benýrovou a tak byly jen na lavičce.

Zápas začal dle očekávání, domácí hráčky měly míč na svých kopačkách a rozdíl oproti slávistkám byl znát nejen v technice, ale i ve výškové a fyzické převaze. Slávistkám nezbylo nic jiného, než se soustředit na pozornou obranu a spoléhat se na brejky. Ten první přišel už poměrně překvapivě ve 3. minutě, Divišovou ale odzbrojila obránkyně. Domácí hráčky byly při chuti, zkoušely aktivně střílet jak z pokutového území, tak zpoza něj. V 8. minutě vypadnul Sladké balón z náručí, hráčky Lyonu však byly na dorážku daleko a následná střela Thomasové zpoza vápna mířila jen vedle tyče. Nebezpečnou střelu vyslala po čtvrthodině hry z osmnácti metrů Le Sommerová, Sladká ji vyrazila na roh. V 18. minutě už slávistky poprvé kapitulovaly, po ztrátě balónu u postranní čáry se míč dostal k Necibové a ta krásnou křížnou střelou poslala Lyon do vedení 1:0. Slávistky byly v tu chvíli oslabené, hrály jen v deseti, Juračková byla ošetřována. Na druhé straně se do samostatného útoku pustily Divišová a Svitková, Divišová ale prováhala nejlepší okamžik na zpětnou přihrávku na nabíhající Svitkovou a míč tak zamířil jen do autu. Před slávistickou bránou zlobila Le Sommerová, ve 23. minutě hlavičkovala vedle. O minutu později si ale v malém pokutovém území zpracovala přihrávku vzduchem z hranice vápna opět Le Sommerová a umístila neskutečnou dělovku k tyči. Balón ještě tečovala Budošová, ale nepodařilo se jí změnit jeho dráhu mimo tři tyče. Další gólovou vizitku poslala Sladké ve 36. minutě Hegerbergová, naběhla si před bránu na krátký centr zleva a vzhledem k tomu, že dva metry od sebe neměla žádnou slávistku, tak bez problémů zavěsila hlavou na 3:0. A další gól na sebe nenechal dlouho čekat, Sladká vyrazila balón po standardní situaci jen do před bránou stojící M´Bockovou a od ní se míč odrazil do brány. Tři minuty před přestávkou se dočkaly úspěchu i slávistky, po centru Cahynové skórovala Svitková. V celkovém výsledku tato branka nehraje příliš roli, ale ve francouzské lize letos Lyon dostal jen 2 branky, a celkem jich nastřílel 97! Impozantní, že? A v letošním ročníku Ligy mistryň inkasovaly Lyoňanky dnes teprve druhý gól.

Ani ve druhé půli se obraz hry nezměnil, slávistky se dostaly jednou do vápna Lyonu, ale opět prováhaly nejlepší okamžik pro přihrávku. Na druhé straně přitom po rohu nastřelila Henryová břevno a odražený balón do branky dopravila M´Bocková. Lyoňanky se dostaly zanedlouho k rozehrání rohového kopu z druhé strany, míč prolítnul až na zadní tyč, kde čekala hlava Majriové - 6:1. Není náhodou, že tolik gólů padlo ze vzduchu, kde měly domácí výraznou převahu. Branka na již hrozivých 7:1 přišla po standardní situaci dva metry za pokutovým územím, Abilyové střela šla k pravé tyči. Kapitánka Francouzek pak předvedla nádherné nůžky v 80. minutě a Sladká lovila míč ze sítě po osmé. Na 9:1 zvýšila v 86. minutě svým druhým dnešním gólem Hegerbergová pěknou křížnou střelou z velkého vápna. V nastaveném čase mohla ještě zvýšit Hegerbergová, ale Sladká její pokus vyrazila.

Pokud někdo doufal, že by si slávistky mohly přivézt příznivý výsledek do odvety, která se hraje za týden, asi byl hodně rychle vyveden z omylu. Hráčky Lyonu předvedly špčkový fotbal, byly ve všech ohledech lepší a měly drtivou převahu. Každopádně příští středu v Edenu by nás mělo přijít do Edenu co nejvíc a naše hráčky v odvetě podpořit. Troufám si tvrdit, že uvidíme opět super fotbal, který by mohl nadchnout i ty, kteří příznivci ženského fotbalu nejsou.

Komentáře (85)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

    Barra     před 8 lety 23.03.2016 19:59 |  
    0 0

    Ajaj, 4-1 po prvnim polocase. A to se holky urcite rvou jako lvice.

      • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

        Barra     před 8 lety 23.03.2016 20:05 |  
        0 0

        Dik!

        • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

          jiri     před 8 lety 23.03.2016 20:15 |  
          0 0

          škoda, je to rychtovačka.....

          • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

            Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 23.03.2016 20:45 |  
            0 0

            Dalo se to předpokládat, že prohrajeme, ale věřil jsem v méně obdržených gólu, ale ten gól na 8:1 (pro domácí), pěkný! (oni těch gólu dali více pěkných, ale některé jsme jim strašně ulehčili...)

            • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

              slamacek (přítel SN)     před 8 lety 23.03.2016 20:52 |  
              0 0

              musim rict ze rozdil byl tedy opravdu velky. no tak doma jim to budeme muset vratit s nulou :)

            • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

              Dobi     před 8 lety 23.03.2016 21:01 |  
              0 0

              I když 9:1 vypadá hrůzně, tak přesto uznání holkám za statečnost. Je to vše jen obrázek českého fotbalu, jedna nakloněná rovina vedle druhé. Nezlobte se na mě, ale kdyby čtvrtfinále hrála sralta, byly by toho plné noviny a ČT by to přenášela snad na všech kanálech..
              Hlavně se, holky, ve zdraví vraťte, slimák číhá snad už všude! A dotáhněte i tuhle sezónu do vítězného konce. A pak se začíná znova, teď už s nezaplatitelnými zkušenostmi. SLAVIA NAVŽDY!

              • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                Ladislav (přítel SN)     před 8 lety 23.03.2016 21:13 |  
                0 0

                Dost jsem trnul, aby nedostaly ten desátej. Ono se dá bojovností smazat dost, ale tady byl výkonnostní rozdíl moc velkej. Po bitvě je každý generál, ale asi to tam měly totálně zabetonovat. Přesto před nima smekám, je úžasné, co dokázaly jako naprosté amatérky.

              • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                Jachym     před 8 lety 23.03.2016 21:27 |  
                0 0

                Nebuď zase paranoidní a nehledej za vším spiknutí proti Slavii, rudocha nebo Peltu...

                • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                  Dobi     před 8 lety 23.03.2016 23:25 |  
                  0 0

                  Tady nejde o spiknutí Pelty, ale o "veřejno" "právní" tzv, "českou" televizi! Příchodem čmoudů a neobjektivitou to začíná a nevysíláním Slavie končí! A za to POVINNĚ PLATÍME JAK MOUROVATÍ"

                  • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                    Eluin (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 06:53 |  
                    0 0

                    ?

                  • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                    spino     před 8 lety 24.03.2016 07:36 |  
                    0 0

                    Kdo by měl v České televizi na tom zájem? Vůbec tě nyní nechápu...

                  • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                    edenian     před 8 lety 24.03.2016 08:29 |  
                    0 0

                    Achjo.

                  • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                    Robinator     před 8 lety 24.03.2016 09:36 |  
                    0 0

                    Vysvětli nám prosím pojem příchodem čmoudů? díky

                    • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                      jiri     před 8 lety 24.03.2016 09:53 |  
                      0 0

                      buďme realisté... jakou by asi tento zápas měl sledovanost - koukalo by se nás pár stovek fanoušků Slavie, pak pár dalších. Bohužel sledovanost by nebyla tak vysoká.... Jasný, jsou i jiné sporty, které nemají super sledovanost, ale fakt si nestěžujme pokaždé, když není něco dle nás. Mimochodem uprchlíci /a můžu mít na celou krizi jakýkoliv názor/ světem musí hýbat více než fotbal našich amatérek ve Francii (myšleno bez despektu k našim úžasným holkám)

                      • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                        Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 20:46 |  
                        0 0

                        Prosím vás podívejte se jakou má sledovanost většina pořadů na ČT Sport. Myslím, že by holky měly v úrovni sledovanosti ČT Sport sledovanost nadprůměrnou.

                        • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                          jiri     před 8 lety 25.03.2016 16:22 |  
                          0 0

                          tak tomu se vší úctou nevěřím....

                  • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                    Jachym     před 8 lety 24.03.2016 10:57 |  
                    0 0

                    Tzv. naši veřejnoprávní televizi ohledně domácího a světového dění jako zdroj informací vůbec nepoužívám a rád bych ji z daní vůbec neplatil. Nicméně sport a počasí se až tolik zfušovat nedají. ČT není sparťanská, slávistická nebo plzeňská, ale pravdoláskovskykavárenskoeurořiťolezecká...

                    • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                      winter (přítel SN)     před 8 lety 25.03.2016 11:44 |  
                      0 0

                      Dej si za tu nesmyslnou poslední větu pěstí aby se ti rozsvítilo. Dík

                • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                  Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 20:44 |  
                  0 0

                  K ČT mám také dost výhrad. Může mi třeba někdo vysvětlit, proč dávají fotbalový dokument o Slavii "Věčná Slavia" proti vysílání zápasu fotbalové reprezentace ČR-Skotsko. Buď jsou v ČT totální blbci, amatéři nebo je to naschvál. Nebo vše dohromady... Kdybych to každý měsíc neplatil, tak bych se tomu mohl pousmát, takhle mi ten úsměv dost hořkne.

                  • Re: Slávistky hrají s Olympique Lyon

                    Wommi     před 8 lety 25.03.2016 08:07 |  
                    0 0

                    to máš pravdu,..schválně tam napiš, docela by mi zajímalo, co Ti odpoví:)

  2. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Kara (přítel SN)     před 8 lety 23.03.2016 21:13 |  
    0 0

    Nu, holt je Lyon nejen jiná liga, ale možná úplně jiný vesmír. Každopádně palec nahoru za bojovnost a ten zápas byl určitě ohromnou zkušeností :)

  3. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Fallen (přítel SN)     před 8 lety 23.03.2016 21:29 |  
    0 0

    Je to dobrý, stačí vyhrát jen 8:0. Ten gól venku je zlatej :) Holky do toho!

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      Barra     před 8 lety 23.03.2016 21:40 |  
      0 0

      +1 a -:) Mam rad optimisty!

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Dobi     před 8 lety 23.03.2016 23:19 |  
        0 0

        Ale dovedu si představit ty nervy, až to v 69.minutě bude 7:0 a ten potřebný gól ne a ne padnout!,,,,
        Co mě ale sejří, je přístup našich médií . kdyby takto vysoko hrála sralta, tak to půjde asi na všech kanálech. Ale kanál a šmejd Dvořák, který mimochodem v 90.ltetech ve Slavii zastupoval PPF, i z mého důchodu dojí pro pod-podprůměrnou ČT koncesionářské poplatky! Za co?
        Na odvetu samozřejmě jdu!!!

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          edenian     před 8 lety 24.03.2016 08:48 |  
          0 0

          Na novem webu by mohl byt sektor " Cry & Hate ". Odpovedny redaktor by nemazal, ale presouval ...

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            biggris (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 16:14 |  
            0 0

            To zni jako vynikajici napad:-D Za chvilku by to tema praskalo ve svech, zatimco ostatni diskuze by zely prazdnotou:-D

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            Wommi     před 8 lety 24.03.2016 16:17 |  
            0 0

            podpis

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          Jachym     před 8 lety 24.03.2016 11:01 |  
          0 0

          Jak jsem psal již výše, ČT neškodí konkrétně Slavii, Spartě, Baníku atd., ale českému národu jako celku... Kdyby v ní všechno fungovalo jako sportovní vysílání, bylo by to krásné...

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            Wommi     před 8 lety 24.03.2016 16:20 |  
            0 0

            pracuješ tam?

            • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

              Jachym     před 8 lety 24.03.2016 16:33 |  
              0 0

              Zbláznil ses? S mým "kádrovým" profilem? Nejsem kavárenský pravoláskovec ani zelený terorista ani multikulturní neziskovec... :-))

              • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

                Wommi     před 8 lety 24.03.2016 16:43 |  
                0 0

                nevím, co jsi zač, ale překvapuje mi, že víš jaká je, když tam neděláš. Mysli si co, chceš, ale to co tu píšeš je nesmysl. Věř tomu, že pokud něco, tak je to směska všeho, ne pouze toho, co píšeš. Dokonce si myslím, že ve vedení je vše, jen ne to, co píšeš:)

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            spino     před 8 lety 24.03.2016 19:44 |  
            0 0

            Promiň, na televizní zpravodajství se nekoukám, ale v čem přesně Česká televize lže? Vysvětli mi to prosím, ať jsem v obraze.

            • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

              Dobi     před 8 lety 25.03.2016 14:14 |  
              0 0

              Já už raději taky ne. Ona nelže úplně. Třeba hlášení o čase je přesné a pravdivé. A předpověď počasí? Tam víme, že to je jenpravděpodobné! A ostatní? Darmo mluvit. Pravda a láska na celé čáře! Jen ale pro koho! Za bolševika jsme měli Svobodnou Evropu a Hlas Ameriky! Nyní? Jen to tlačítko VYPNI/ZAPNI!

  4. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Artur (přítel SN)     před 8 lety 23.03.2016 21:51 |  
    0 0

    Priznam se ze je pro me vysledek velkym zklamanim. Pristi tyden pujdu urcite podporit a snad se holky co nejlepe vyspi! :-)

  5. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Nosorozec     před 8 lety 23.03.2016 23:18 |  
    0 0

    Je to tvrdej debakl, ale nic si z toho holky nedělejte! Za to, jak daleko jste se dostaly, jste hrdinky i tak! :)

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      knl66 (přítel SN)     před 8 lety 23.03.2016 23:27 |  
      0 0

      Souhlas! Holky si zaslouží respekt, čtvrtfinále LM je úspěch. Podívat se za týden půjdu i tak.
      Jen mě přeqapuje, že junioři Příbrami hrají čtvrtfinále LM, naše holky to samé a české televizi nestojí za to přenášet aspoň ten jeden domácí zápas :(

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Travinho     před 8 lety 25.03.2016 09:49 |  
        0 0

        Já nejdu, ale na rozdíl od většiny ostatních půjdu holky podpořit v důležitějších bojích v domácí lize...

  6. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Eluin (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 06:54 |  
    0 0

    Po vyhre, po prohre.

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      edenian     před 8 lety 24.03.2016 08:36 |  
      0 0

      ... nikdy nejsme sami.

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      SaperVodicka (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 11:08 |  
      0 0

      jo jo, do dneška si živě vzpomínám, když jsme to skandovali po zápase na Emirates Stadium. Angláni na nás koukali jak zjara..........

      PS. mohli bychom to třeba zařadit do kolonky: "NAŠE SLAVNÉ PROHRY"!

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        edenian     před 8 lety 24.03.2016 11:49 |  
        0 0

        Prijet na Emirates dneska, prekoname holky tak o 5-7 kousku / snad ne vice / :-)

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          soudek82 (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 13:49 |  
          0 0

          je pravda, že mi tehdy v hospodě platili celej večer piva s tím jak nás jako fanoušky obdivují :-)

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            steev (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 16:44 |  
            0 0

            Nam se zas omlouvali. :)

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          Travinho     před 8 lety 25.03.2016 11:46 |  
          0 0

          To není vůbec pravda, ale brát ti to nebudu.

  7. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    naplavnik     před 8 lety 24.03.2016 09:48 |  
    0 0

    Konfontace s tím v Evropě asi nejlepším ženský fotbalem. Je to zkušenost, na tohle se neumírá, každá prohra umí posunout dále, pokud se z ní člověk umí poučit. A je třeba to vidět pozitivně, gol na hřišti soupeře se počítá za dva :-)

  8. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Robinator     před 8 lety 24.03.2016 11:14 |  
    0 0

    Mimo téma: MOhli bychom koupit místo Milana Škody, který asi skončí Matiase Suareze, teď jsem četl, že bude koncič v Belgii. To by by šlo, což??? :D

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Robinator     před 8 lety 24.03.2016 11:28 |  
        0 0

        To je v našich silách, ne? Průměr nestačí... : ))

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          Radek097 (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 12:15 |  
          0 0

          Ještě, že máš toho smajlíka na konci příspěvku! :-)

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            Robinator     před 8 lety 24.03.2016 12:39 |  
            0 0

            třeba by slevil na 1 milion korun měsíčne, přece jen je u nás bezpečno, tak když mu jde i o toto, doufám, že už ho někdo oslovil s nabídkou : ))

            • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

              Barra     před 8 lety 24.03.2016 12:42 |  
              0 0

              Jestli splníme nase cile a budeme hrat v Evrope, tak stravime dost casu na letištích - :(

              • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

                Robinator     před 8 lety 24.03.2016 12:59 |  
                0 0

                taky pravda..

              • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

                Jachym     před 8 lety 24.03.2016 13:16 |  
                0 0

                Ty mluvíš jako bychom to v pohárech daleko dotáhli. Kdybychom se nakrásně do nich dostali, tak možná pojedeme jenom jednou do Žiliny nebo do Krakowa...:-)

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          Barra     před 8 lety 24.03.2016 12:17 |  
          0 0

          Mas na mysli ze prumer v platech nestaci?!

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            Hesmir (přítel SN)     před 8 lety 25.03.2016 11:22 |  
            0 0

            Je to ranec, a to si myslím, že Belgická a Česká liga jsou +- porovnatelné. Tedy Gent tuto sezonu to byla paráda, ale jinak v Evropě +- podobný a v platech taková propast...

      • Re: Posily

        vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 14:27 |  
        0 0

        Jo každopádně by čínan ušetřil na letence :-)

        • Re: Posily

          Robinator     před 8 lety 24.03.2016 14:29 |  
          0 0

          já si myslím že jednoho nadstandartního hráče by nám mohli koupit, nemyslim Ibru, ale třeba toho Suareze klidně..

          • Re: Posily

            Barra     před 8 lety 24.03.2016 19:50 |  
            0 0

            Netusim co s tim Suarezem mas. Byvaly spickovy hrac, ted ani certituda u Anderlechtu. Prumer nestaci, urcite ne za 38 mil Kc rocne.

  9. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Betynka58     před 8 lety 24.03.2016 14:30 |  
    0 0

    O.t.: Zemřel Johan Cruyff, tak to je hodně smutná zpráva. Velikáni světového fotbalu tento svět pomalu opouštějí. R.I.P.

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 16:59 |  
      0 0

      Pro mě nejlepší hráč kterého jsem viděl hrát,jen ted ho asi Messi překonává.

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      Barra     před 8 lety 25.03.2016 08:53 |  
      0 0

      Genialni fotbalista, ktery dal fotbalu moderni vzhled i jako trener. Barca se stala velka diky nemu, Guardiola prenesl jeho myslenky totalniho fotbalu do Bayernu. Pritom pred 2 mesici jeste prohlasil ze vede nad svoji nemoci 2-0 v prvnim polocase, ze je na tom relativne dobre. Druhy polocas uz mu nebyl dopran. Jinak, v dobe sve slavy, kdy ziskal 3 x Zlaty mic za sebou, kouril az 3 balicky denne a delal reklamu na cigarety. Odesel ikon z meho mladi. V mych ocich lepsi nez Pele, jako fotbalista kompletnejsi nez Messi nebo Ronaldo.

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Dobi     před 8 lety 25.03.2016 13:54 |  
        0 0

        Já to čtu až nýčkon! Je to smutné! Johanne, lehké spočinutí! Tvoje památka je věčná!

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      Grobar     před 8 lety 24.03.2016 17:10 |  
      0 0

      A není to jedno? mně je jedno kdo je vlastní, hlavní je že pomáhají Slavii. Činská komunistická strana mě, ani naší zemi nikdy nic špatného neudělala a tibetskou vlajku taky nevyvěšuju.

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Travinho     před 8 lety 24.03.2016 19:11 |  
        0 0

        Sory, ale právě kvůli lhostejným lidem jako jsi ty se v Tibetu a na podobných místech mají lidé zle.

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            utrzeny_ze_retezu     před 8 lety 24.03.2016 21:01 |  
            0 0

            Vyvěš vlajku a zachráníš svět. Cos nepochopil? :DDD

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          knl66 (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 22:38 |  
          0 0

          Co?! :DDDDDDDDDDD
          Tys tam byl?

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      tantalos     před 8 lety 24.03.2016 17:11 |  
      0 0

      Evidentně jde zase o tchajwanskou propagandu.

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 20:57 |  
      0 0

      Já bych z toho zase takovou aféru nedělal, i kdyby to byla pravda (a přijde mito dost krkolomné), tak prostě takhle svět funguje. Nedělám si iluze, že západní země vč. našich "bratrů" USA, VB, Německa, atd. u nás nemá taky svoje agenty. A podle toho jak hopsají naši politici a média jsou rozhodně mnohem úspěšnější...

  10. Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

    Robinator     před 8 lety 24.03.2016 21:23 |  
    0 0

    s tím skotskem zatím pěkná holomajzna

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      knl66 (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 22:40 |  
      0 0

      Ty se nedíváš na ct2? Právě skončil dokument Věčná Slavia! Na repre se.e Bílej tesák! SKS 4ever!

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Robinator     před 8 lety 24.03.2016 23:19 |  
        0 0

        do prdele no jo...já na to úplně zapomněl... a to sem včera viděl upoutávku a říkal si že to nesmim vypustit..sakris :D

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          knl66 (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 23:29 |  
          0 0

          No jo, stane se :)
          Synovec, taktéž věrný slávista, taktéž zapomněl a před chvílí mi v telefonu jen tak zalapal po dechu... FFšak jsou reprízy, ulozto.cz a youtube.

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            Robinator     před 8 lety 25.03.2016 21:11 |  
            0 0

            tak jsem si to dnes přetočil u mámy na O2 TV a skvělý..Vždycky mě fascinují dobový záběry..to je úplná paráda.Akorát ten Bican se tam tak trochu mihnul

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          Knajpar (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 23:30 |  
          0 0

          Opáčko teď na čt sport, já už na to koukám po druhé, žena kroutí hlavou, Slavia je věčná!!!

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            bedva (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 23:45 |  
            0 0

            Dokument byl opravdu povedený, mně osobně se velice líbil. Pochvala všem, co se na něm podíleli.

    • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

      malan (přítel SN)     před 8 lety 24.03.2016 23:18 |  
      0 0

      sparta-SKOTSKO 0-1.Za me velka spokojenost! Slavia je vecna!

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Robinator     před 8 lety 24.03.2016 23:22 |  
        0 0

        myslím,že ten sural nakonec zůstane ve Spartě a bude rád

        • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

          Kornovo     před 8 lety 25.03.2016 01:22 |  
          0 0

          ja jsem koukal na Italie-Spanelsko. Spanele nic moc vykon, ale nas na ME slupnou jak malinu. btw Morata je skvely hrac

          • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

            gurman99     před 8 lety 25.03.2016 08:15 |  
            0 0

            máš pravdu.
            Klucí jedni vopálený to tam šolíchaj..........

      • Re: Olympique Lyon - Slavia 9:1

        Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 25.03.2016 08:48 |  
        0 0

        Asi se vytratilo to kouzlo bajecne Letne...