Fortuna liga

Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

Již jen dvakrát se v letošní sezóně otevřou brány v Edenu. Zítra budou na stadión proudit návštěvníci v touze vidět vítězství Slavie nad týmem, kterému již vyloženě o nic nejde - Slováckem. Zápas začíná v již brzkých 15:30, především z důvodu televizního přenosu na ČT Sport.

Přiznám se, že jsem před tímto kolem nečekal, že by mohlo Brno ztratit body. A proto jsem byl velmi zvědavý jak se náš, dle jara nadále velmi labilní tým, popasuje s pocitem, že jednoduše musí. Leč Zbrojovka zaváhala, a proto by ani případná slávistická ztráta tolik nebolela. Chce se říci ještě že tak, neboť že bychom mohli být nějak skálopevně přesvědčeni o tom, že ztráta nepřijde, to asi vážně ne. Je paradoxní, že většina slávistů se nyní těší více na letní přestávku než na samotné zápasy. Ale je divu? Zápas na Bohemce nastavil další zrcadlo. Ačkoliv domácí odehráli jeden ze svých slabších jarních zápasů, stále byli více než vyrovnaným soupeřem Slavie, která se trochu zvedla snad až po střídání (které možná přišlo až moc pozdě, tradičně). Ale zápas s Bohemkou tu již byl probrán křízem krážem, přesuňme se dál. K našemu zítřejšímu soupeři.

Tomu po sezóně již jistě udělá pápá současný kouč Habanec. Pro něj jde o poměrně logický krok, v Uherském Hradišti již působí dlouho a stále ne a ne udělat nějaký výraznější posun. To máte jen samé motání kolem středu tabulky. Stejně jako letos. Do toho končí Došek. No nic moc. Pokud však v nějakém klubu strávíte podobně dlouhou dobu, určitě si k němu vytvoříte silné pouto a nebudete chtít odcházet s pocitem nepovedeného konce. No jo, ale hráči mohou (a často i mají) mít odcházejícího trenéra jak se lidově říká na párku. A ono to vypadá, že zrovna v případě Slovácka to tak skutečně mají. Posuďte sami - 4 zápasy, 1 bod, a přitom se hrálo se Zlínem i Baníkem. Jako by tým porazil Spartu, odškrtl si splněný cíl, koukl na tabulku, zjistil, že dolů docela daleko, nahoru ani nedohlédnem, tak sezóna vlastně skončila.

Slavii tak paradoxně může uškodit, že by zítra mohla být na základě nádherného počasí slušná návštěva. Ono namotivovat se v Jablonci, pokud pro vás nebyl v dávné minulosti nejkrásnější dárek k narozeninám pravá poctivá řehtačka, to je věc složitá. Ale v Edenu? Před solidní kulisou? Proti té ambiciózní Slavii? To se chce předvést každý. Pokud se pak pro představu podíváme, jak hrálo Slovácko venku proti silným týmům, dostaneme poměrně černobílý obrázek. Dvakrát plichta (s Plzní a Libercem), dvakrát dostalo čtyřku (na Spartě a v Boleslavi). Pokud bychom měli věřit v pokračování posloupnosti, zítra by měla následovat další čtyřka.

Věříte v podobný výsledek? Slavii už se to jednou letos povedlo (proti Jihlavě), ale to bylo za trochu jiné konstelace. Teď má čtyři remízy v řadě, branky dává vlastně jen ze standardek, v týmu chybí lídr (ten jediný možný sedí na lavičce). Pozitivní je, že až na Železníka a Jablonského by měl být tým fit. No, pozitivní, to je vlastně otázka. Trenér Uhrin zatím nedokázal přijít na vhodnou sestavu, možná by mu naopak usnadnění rozhodování koho zítra poslat přišlo i vhod.

Slavia hraje ke konci sezóny doma se Slováckem poslední dobou pravidelně. Zápasy jsou to povětšinou, kulantně řečeno, nic moc. Dokážete si vzpomenout na nějaký zápas v Edenu právě se Slováckem, který by vám uvíznul v paměti? Pro mě snad jen ten před pěti lety, kvůli však jiným událostem nežli samotnému dění na trávníku (pro zapomnětlivější z vás stačí použít youtube a zadat tribuna sever na východě).

Stane se památným zápasem ten zítřejší? Zasloužili bychom se již zase fotbalem bavit, co myslíte?

Tip na sestavu: Pavlenka - Bořil, Deli, Bílek, Frydrych - Mihalík, Souček, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Škoda

kurzy Fortuna: 1.40 - 4.70 - 7.00

28.kolo - Neděle 08. 05. 2016 15:30

Synot liga, 2015/2016
5 - 1
2 - 0
SK Slavia Praha
1.FC Slovácko
1.FC Slovácko

72. Jaroslav Diviš

Komentáře (41)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

    Faris (přítel SN)     před 8 lety 07.05.2016 19:20 |  
    0 0

    Já si myslím, že teď vyhrajeme všechny tři zápasy, válec se rozjede, ale nedostaneme se do poháru. Já už z toho mám depresi dneska. Jak rád bych sledoval losování 2. Předkola, dostat nějakou Tiranu a jít v červenci na fotbal. Teď uz tomu nevěřím,Bolka bude treti a na pohár se vykašle. Tu předpokládanou sestavu bych bral všemi deseti. Ale čekám Mesanovice místo Baráka. Tip 5-2, ať nežeru:-)

    • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

      asanin     před 8 lety 07.05.2016 23:12 |  
      0 0

      Jasný ty woe - vykašlou se na finále poháru... Větší volovinu jsem neslyšel... Ty si jako myslíš, že je neláká si zvednout pohár a mít trofej?

      • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

        Barra     před 8 lety 07.05.2016 23:28 |  
        0 0

        Sice bych to napsal trochu mileji, ale souhlasim. Uvahy ze Jarolim schvalne prenecha pohar Jablonci a za to dostane od Pelty jako odmenu místo trenéra národního muzstva místo Vrby ktery po ME skonci nekde v Rusku, mi osobne pripada jako jeste vetsi konspirace nez tvrzeni kterou tady dlouhodobe bezelo, ze tuto sezonu ma Sparta zajisteny titul v lize. Aby se v tom clovek neztratil. A hlavne aby hraci MB byli radne Jarolimem informovani o tom, ze nesmí se az moc snazit proti Jablonci.

        • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

          JS (přítel SN)     před 8 lety 07.05.2016 23:44 |  
          0 0

          Kdybys žil v ČR, tak bys učinil zkušenost, že takovéhle konspirační teorie se nezřídkakdy stávají skutečností. Zvlášť v prostředí českého fotbalu.

          • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

            Barra     před 8 lety 07.05.2016 23:54 |  
            0 0

            A zase ten hloupy argument o tom ze neziju v Cesku. Pulka me rodiny z strany manzelky zíje v Cesku, moje dcery mají dvojite obcanstvi, myslim ze jsem dokazal ze se cesky domluvim, denne si prectu veskere noviny na webu, myslim ze mam celkem dobry prehled o denní v Cesku, pritom me nezajima me jen fotbal a Slavie. Osobne si nemyslim ze mam mensi prehled nez bezny Slavista tady. Ale nevadi, jestli uvidim ze hraci MB budou umyslne stahovat sve nohy zpet v duelu, rad se ti omluvim a priznam moji neznalost prostredi ceskeho fotbalu.

          • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

            Boss82     před 8 lety 08.05.2016 00:07 |  
            0 0

            Naopak!!! V 99% případů se konspirační teorie ukážou jako naprosté nesmysly zcela odtržené od reality. Mohl bych Ti tu takových vyjmenovat desítky.

            To však různým hlupákům nebrání v tom šířit další a další nesmysly.

            A navážet se do Barry, který má o dění v českém fotbale velmi dobrý přehled, jen proto, že bydlí v Belgii, je ubohost. Myslím, že jeho přehled a především nadhled bys mu zde mnozí mohli závidět.

            • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

              Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 01:04 |  
              0 0

              Řekl bych, že to JS nemyslel osobně, alespoň já to tak vnímám, ale měl na mysli tu naši situaci v republice a nejen ve fotbale, že je v naší zemi díky všemožným gauerům v podobě představitelů možné téměř všechno...kde se zdánlivá konspirace stává smutnou realitou...

            • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

              dalislavista     před 8 lety 08.05.2016 09:05 |  
              0 0

              Zas neblbni. Urážky si taky můžeš odpustit. To přece není navážení do Barry, ale spíše postesk nad tím, že v ČR a naší fotbalové žumpě je možné cokoliv.

              Nezapomeň, že když je někdo paranoidní, tak to ještě neznamená, že po něm nejdou... :o)
              Jen bych chtěl připomenout, že v nedávné době okolo titulů zrovna KJ u nás před zápasem na Kladně utavil hráče drsným tréninkem (aspoň se to říkalo v souvislosti s Brabcem) a v tom zápase hráči pletli nohama...
              Ono se nemusí vždy hráčům říkat, aby prohráli, když se chce, dá se tomu pomoct jinak, třeba i sestavou nebo "nevhodně" zvolenou taktikou.

              Neříkám, že to MB Jablonci pustí, ale nedivil bych se. Ale samozřejmě si přeju, aby Bolka Jablonec roznesla, to je jasné.

              • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

                Heretic (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 11:07 |  
                0 0

                Přesně tak. JS asi jen hledal důvod proč má Barra odlišný názor. Osobně si nemyslím, že je to tím, že není Čech, ale že je Belgičan :-)))

            • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

              donford     před 8 lety 08.05.2016 09:59 |  
              0 0

              Jo a taky předpověděl z Belgie, že u nás bude o weekendu krásné počasí a měl pravdu! Díky, Barro! Píšu pro odlehčení.

              • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

                Barra     před 8 lety 08.05.2016 12:05 |  
                0 0

                :-)) Mame krasnych 27 stupnu, zítra 26, pak bude sice kolem 23 ale i dest. Takze v utery to bude u vas, mate se na co tesit.

                Ale ted vazne. Samozrejme ze mi nejsou machinace v ceskem fotbale cizi, coz ruka Vachy v teto sezone, penalta proti Dukla atd v posledních týdnech dokazuji. Recept je ale jednoduchy - trestat, a poradne. Dozivotni zakaz se pohybovat v fotbale, pri korupci efektivni pobyt v vezeni, klubum strhnout body, poslat je o ligu niz jak tomu bylo v pripade Juventusu. Me mrazilo kdyz jsem cetl o vikende interview s Sadkem, ktery otevrene mluvi o tom, ze Plzni, Sparte a Jablonci nadrzuji rozhodci. Bere to jako samozrejmost. U nas by takove slova zpusobily zemetreseni.

                Presto se mi zda konstrukce Jarolim do narodniho a za to prenechani poharu Jablonci az moc. Mohl bych pak pridat CEFC, ktery je sponzor FACR a rocne do nich vleva desitky mil kc, CEFC ktery chce Peltovi postavit narodni stadion, atd. Dokonce se mluvi o tom, ze by se CEFC stal hlavnim sponzorem ligy po odchodu Synotu (coz se doufam nestane, protoze byt zaroven jak majoritni majitel klubu ktery neskryva sve ambice, tak hlavni sponzor FACR a k tomu jeste byt sponzor ligy mi pripade jako "des Guten zu viel". Ze by ale chtel Pelta nastvat CEFC tim ze by kseftoval s poharem a tim klub ktery vlastni CEFC obrat o Evropu? Strasne moc by riskoval, a vime ze pro Peltu jsou peníze vse. Mohl by prijit jak o sponzora FACR tak o narodni stadion.

                Ale nechme toho, snad dnes se Slavie probudi. Tesim se.

                Jinak ti Donforde dekuji za krasny prispevek v rubrice "Na Slovacka s vasi maminkou". Moc se mi to libilo. To si pis ze tady dobre zapadas, nebude moc Slavistu s takovými vzpomínkami.

          • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

            dubas     před 8 lety 08.05.2016 08:43 |  
            0 0

            To s tím kde člověk žije nemá nic společného, to je jen otázka slabomyslnosti a paranoii.

      • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

        Faris (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 07:20 |  
        0 0

        Rád bych se mýlil. Samozřejmě chceš zvednout trofej, pokud ale nemáš jinou, větší motivaci. Tak jsem to myslel. Ale pokud se má obava ukáže lichou, budu jenom rád. Už tady mnohokrát zaznělo, že KJ zřejmě bude mít nabídku na repre a snad to nebude spojené s nějakou protisluzbou.

        • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

          Dobi     před 8 lety 08.05.2016 08:27 |  
          0 0

          Souhlasím bohužel SE VŠEMI PESIMISTICKÝMI pohledy, až moc dobře mi to vše zapadá kolečko ke kolečku. Vypuštění poháru Spartou výměnou za druhé místo. Zároveň pak vypuzení Liberci z atraktivnějšího 3.místa pro los, preferování Peltova Gablonz všude a ta trofej poháru, jak ukázala Sparta, zase není něco světoborného. Nějak mi to všechno moc a moc dobře zapadá do sebe. Ale neohlížejmě se na to, je nutné uhájit 5.místo tak jako tak. Před sezónou by to byl neskutečný sen, nyní je zklamání, ale realita je zřejmě odpovídající.

  2. Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

    Petr9608     před 8 lety 08.05.2016 06:18 |  
    0 0

    OT - Rozkoukal jsem seriál s naším dlouholetým předsedou OP - Doktora z vejmínku

    A tedy musím říct, že závěrečná scéna z druhého dílu je naprosto fenomenální https://youtu.be/bEIES1Me_t0?t=39m10s

    Jestli to byla sama invence p. Růžka nebo nápad režiséra. Ale skutečně geniální. :o) I se skvělou písní Waldy.

    • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

      Dobi     před 8 lety 08.05.2016 08:22 |  
      0 0

      A já bych přidal jeho roli prof. Vydry z F.L.Věka. "Neumřelať, jen spí". Bylo to o češtině, ale jistě si vzpomněl i na zoufale se tehdy zachraňující Slavii...

  3. Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

    Divizni (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 07:56 |  
    0 0

    Také bych nás rád viděl v pohárech, ale když jsem včera viděl, jak je třeba Liberec slaboučkej a přitom na nás nahrál tolik bodů, bude asi opravdu lepší, když nejdříve vybudujeme alespoň trochu slušné mužstvo. Že by bolka vypustila pohár, tomu nevěřím. myslím si, že je to otevřené.

  4. Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

    bedy     před 8 lety 08.05.2016 08:33 |  
    0 0

    Dnes bych to postavil takto: Pavlenka-Bořil,Deli,Frydrych,Jablonský-Mihalík,Souček,Barák,Kenia,Zmrhal-Škoda

    • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

      AdJap     před 8 lety 08.05.2016 09:05 |  
      0 0

      A četl jsi vůbec článek? Kdyby jo, tak bys Jablonského těžko mohl zařadit :))

      • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

        bedy     před 8 lety 08.05.2016 09:58 |  
        0 0

        Na oficialkách není psáno 100%, že nebude. Podle toho jsem to bral.

  5. Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

    ve_em     před 8 lety 08.05.2016 08:54 |  
    0 0

    ja bych se jeste rad, s dovolenim, vratil k tem nasim slavistickym zacatkum.. u me to zacalo v mych 4 letech tatkovym dotazem, kdyz jsme koukali na televizi, jestli budu fandit Sparte nebo Slavii.. zeptal jsem se, jakej z tech tymu ma ty hezci, cervenobily dresy, coz tatkovi spartanovi radost asi neudelalo, ale vybral jsem si spravne:)) od ty doby mame doma rivalitu, ale i tak me tata uz jako malyho bral na Slavii (i na Spartu). prvni zapas byl jeste ve starym Edenu, vubec nevim s kym, jen jsme vyhrali a z hracu si Patuju Kuchare.. pak si jeste pamatuju Strahovskej zapas s Bolognou a od ty doby, ackoliv jsme prohrali, jsem uz Slavii zacal sledovat a fandit na cely zivot). vim, ze to melo patrit k minulymu clanku, ale chtel jsem, aby si to precetlo co nejvic lidi a i ja si uzil chvilku slavy:D

    • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

      afro     před 8 lety 08.05.2016 09:43 |  
      0 0

      Tata tomu tedy nechal obdivuhodne volnej prubeh bez usmernovani. Ja jsem na to u svych deti tedy dost odvahy nemel a meli od mala jasny noticky...

    • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

      vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 10:15 |  
      0 0

      Tatínek demokrat,tak to by u nás v rodině neprošlo.

      • Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

        Chlupp (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 12:26 |  
        0 0

        Super příběh, díky za něj!

  6. poháry

    rak (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 09:20 |  
    0 0

    Páté místo by to chtělo uhájit. Proto je nutné dnes vyhrát. Pak už by stačil bod.
    Možná by ani nebyl třeba, pokud to Sparta v Brně nevypustí.
    Přesto myslím, že to na poháry stačit nebude. O výhře Jablonce vcelku nepochybuji. Bolka nemusí ani mít příkaz prohrát. Prostě nebudou mít takovou motivaci jako Jablonec. Nevylučuji ale ani zákulisní tlaky. Myslíte, že dvojka Pelta-Horník to nechá jen tak dění na hřišti? Nějak si to u těchto pánů nedovedu představit.

    V každém případě je to ostudné. Sparta to skandálně pustí Jablonci (možná i s radostí, že se nám to nelíbí) a ve finále jsou týmy, jejichž fandy by sečetlo i malé dítě.
    Myslím, že by se ten přístup Sparty měl více rozmazávat v médiích. Je to hodně křiklavé.

    • Re: poháry

      dubas     před 8 lety 08.05.2016 09:50 |  
      0 0

      Proč by hráči Bolky neměli mít motivaci? Už jen proto, že je to poslední zápas sezony a mít na závěrečné chlastačce pohár nebo ne je ukrutný rozdíl.

      • Re: poháry

        rak (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 10:39 |  
        0 0

        Tak nějakou motivaci mít můžou, ale myslím pořád, že se docela spokojí s třetím, pravděpodobným, místem.
        Opravdu si nedovedu představit, že by to duo vše jen nezúčastněně pozorovalo.
        Nicméně ve Fortuně je momentálně kurs na vítěze poháru pro Boleslav 1.8 a Jablonec 1.89. Takže podle toho to zatím vypadá na férovku.
        Na zápas bych nesázel, ten může skončit všelijak (02), ale na vítěze Jablonec se podle mně prohrát skoro nedá.

        • Re: poháry

          dubas     před 8 lety 08.05.2016 10:57 |  
          0 0

          To je ale ten zásadní problém, Jabka zase nejsou žádný ořezávátka a je to finále. Zápas prostě 50:50, ale pokud to "iluminátům" vyjde tak budou hulákat, jaký to byl podvod i kdyby to byl nejférovější zápas všech dob. Tak jak na začátku tohoto ročníku tu vyřvávali, že je to domluvený a ligu vyhraje RBCH. Pravda ale je úplně někde jinde a ještě včera se třepali o druhý flek. Šance je 1 ku 1 a když to náhodou vyjde, tak budou nejchytřejší a když ne, tak to přejdou mlčením a budou hledat další zápas, kde budou moct rozvádět své slabomyslné teorie.

          • Re: poháry

            Boss82     před 8 lety 08.05.2016 11:06 |  
            0 0

            Přesně tak. Jsem rád, že alespoň někteří si tu ještě zachovávají zdravý rozum.

            • Re: poháry

              rak (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 11:55 |  
              0 0

              Tak nechci nikomu brát iluze. Uvidíme, jak to bude. Pro Peltu je to zcela zásadní. Jeho ambiciozní plány s Jabloncem (zatím) zcela zkrachovaly a toto je šance, jak utrhnout alespoň něco. Pro Boleslav je to spíše třešnička na dortu. Do pohárů jde.

            • Re: poháry

              dubas     před 8 lety 08.05.2016 12:16 |  
              0 0

              No nejlepší byl ten předsezónní, že je domluvený, že letos to vyhraje chátra. Nedovedu si představit jak by to řekli třeba hráčům Plzně, kteří by pak nastupovali 30 kol v soutěži o které vědí, že ji nemůžou vyhrát? To je taková blbost, ale oni tomu věří:-)

              • Re: poháry

                Boss82     před 8 lety 08.05.2016 19:50 |  
                0 0

                Jojo, tahle teorie mě taky fascinovala. Ale ještě více mě fascinovalo, kolik lidí tomu nesmyslu věřilo. Ale když někteří nepřemýšlí hlavou, tak je to těžké...

            • Re: poháry

              Artur (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 13:29 |  
              0 0

              At je to jak chce. Na Jabka dam dva tisice sdilim mistni konspiracni nazor... je tam kurz 1.8.. tak si pokud nebudou pohary, alespon zaplatim permici :-) pokud vyhraje MB tak se budu tesit na vyjezd :-)

              • Re: poháry

                Boss82     před 8 lety 08.05.2016 19:52 |  
                0 0

                Když sdílíš místní konspirační názor, tak proč vsadíš tak málo? Proč ne třeba 100.000 Kč nebo i víc? Vždyť je to přeci tutovka, ne?

                • Re: poháry

                  Artur (přítel SN)     před 8 lety 08.05.2016 20:07 |  
                  0 0

                  To bych byl moc bohatej.... vseho moc skodi.

        • Re: poháry

          Barra     před 8 lety 08.05.2016 12:26 |  
          0 0

          Pochybuji ze by byl v ceske lize nejaky hrac, ktery by nemel v sve smlouve zakotvenou dohodnutou premii za ziskani titulu nebo poharu. Hraci budou mit sakra financni motivaci.

    • Střet zájmů

      dalislavista     před 8 lety 08.05.2016 10:05 |  
      0 0

      A právě...
      V médiích Křetínského se nic rozmazávat nebude, tam naopak vyšly PR oslavné články na dorostence, budou hrát proti Jablonci, jsou to naděje (skoro celého českého fotbalu) atd.
      Místo aby se psalo o znevážení celého MOL Cupu (zajímalo by mě, jak se to líbí generálnímu sponzorovi), ticho po pěšině a bude se psát, jak to bylo super a jak Ščastný viděl talenty...
      Pamatujete na ostudu, když jsme do zimní ligy poslali juniorku? Byl z toho problém, a to šlo o bezvýznamný turnaj. A zde Sparta postavila ani ne juniorku, ale dorost! A nikomu to nevadí?!?!

      Přitom komu by to mělo vadit nejvíce? Předsedovi svazu!!!
      Jenže to je právě ono, lepší případ střetu zájmu nenajdete!

      Co by mělo zásadně vadit předsedovi, zásadně pomohlo majiteli Jablonce.

      • Re: Střet zájmů

        TSeguinTS     před 8 lety 08.05.2016 11:48 |  
        0 0

        +1 za nadhled a vypíchnutí důležitých a souvisejících faktů

      • Re: Střet zájmů

        Betynka58     před 8 lety 08.05.2016 14:58 |  
        0 0

        Je nabíledni, že přístup Sparty podstatně ovlivnil dění v závěrečných kolech poháru. Přiznám se, že mne hlavně šokoval ten rozdílný přístup k odvetě čtvrtfinále a k semifinále. Jestli jsem schopen alespoň částečně pochopit, že vzhledem ke zdravotnímu stavu většiny hráčů základní sestavy nastoupili do odvety proti Jabkám dorostenci, potom mi vůbec hlava nebere, proč hned po návratu reprezentace ze Švédska nasadil Ščasný do odvety proti Liberci většinu reprezentantů. To člověku připadá, že to udělal Slavii fakt naschvál.

  7. Re: Předposlední domácí zápas bude proti Slovácku

    Lovver     před 8 lety 08.05.2016 10:03 |  
    0 0

    Já vím, že Zmrhy je odjakživa slávista a proto na něj má spousta lidí trochu mírnější měřítko, ale poslední dobou to není ono a naposledy proti Slovácku na ně platila Vukiho rychlost, nebál bych se to zkusit znovu.

    Sestava
    Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Vuki, Souček, Hušby, Mihalík - Škoda, Muri

  8. OT: 2 lístky

    venator     před 8 lety 08.05.2016 13:29 |  
    0 0

    Ahoj, odpadli mě na dnešní zápas 2 kamarádi tzn. nabízím 2 lístky za 200Kč (2x100) do sektoru 111. Kontaktujte mě na 603821143. Budu na stadionu tak od 15h.