O Slavii

Na trenérskou lavičku míří Luboš Kozel!

Podle všeho našemu vedení vyšla prioritní volba na uvolněné místo trenéra Slavie a do Edenu míří oblíbenec fanoušků Luboš Kozel!

Trenér by měl podepsat kontrakt na 3 roky. S informací přišel jako první web eFotbal.cz, naše zdroje také potvrzují, že mělo dojít k dohodě. Čeká se na oficiální potvrzení ze strany klubu.

45letý Luboš Kozel by se tak do Slavie měl vrátit po bezmála 10 letech. Bývalý výborně technicky vybavený obránce byl již dlouholetou oporou týmu v úspěšných letech 1994-2001, kdy se dostal i do reprezentace, za kterou odehrál 9 zápasů a připsal si 1 branku. Trenérskou kariéru pak začal také ve Slavii, konkrétně v jejím B mužstvu, ve kterém nejdříve pracoval jako asistent a posléze ho i několik let vedl. Ze Slavie putovala jeho trenérská cesta do Jablonce a hlavně do Dukly, kterou dlouhých 7 let úspěšně vedl a dokázal ji vrátit zpět do nejvyšší soutěže, kde navíc hrál vojenský klub důstojnou roli a předváděl líbivý kombinační fotbal. Po minulé sezóně mu na Julisce vypršela smlouva a nabídku o prodloužení odmítl. V současnosti se věnuje reprezentaci U18, odkud by se ale dle všeho měl vrátit zpět domů - do Edenu.

Komentáře (296)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Komentáře v tomto článku mohou číst pouze přihlášení uživatelé