Fortuna liga

Čeká nás zápas s Libercem

Dva kandidáti na poháry a přitom dva týmy, které v době psaní tohoto textu se pohybují v neúplné tabulce až příliš blízko sestupovým příčkám. Zítřek slibuje atraktivní zápas, oba týmy potřebují body jako sůl. Jeden ze šlágrů kola si poté přirozeně nenechala ujít ani ČT.

Slavia má za sebou první zápas pod trenérem Šilhavým. Právě proto, že je zatím pouze jediný, nedá se prakticky zatím ani nic hodnotit. Pravda je, že na stadiónu Teplic se nikdy nehrálo snadno a v tomto kontextu odešla Slavia minulý týden ze hřiště myslím se ctí. Šlo však právě o zápas, kde bod, který nakonec přišel, se dá hodnotit minimálně neutrálně. To již však nebude platit zítra. Slavii se čelo tabulky vzdaluje, a pokud chce udržovat naději, že ho nakonec alespoň v cílové rovince dostihne, měla by do toho začít šlapat. Což znamená ztrácet alespoň doma body v Edenu opravdu minimálně, ideálně samozřejmě vůbec. Tím spíše vzhledem k okolnostem, ke kterým se dostaneme vzápětí. Trenéru Šilhavému sice komplikují situaci zranění klíčových hráčů, avšak v jeho prospěch hraje stále efekt pověstného nového koštěte a, doufejme že skutečně přítomná, snaha hráčů se před novým koučem předvést, podobně jako to bylo k vidění v Teplicích. Tam jsme totiž poznali, že i třeba onen proklínaný Van Kessel je schopný se vrátit na obrannou polovinu...

Jak již však psal kolega quelhar v pravidelně nepravidelném statistickém okénku, hlavní výhoda Slavie by měla být především v programu Liberce. Již v době, kdy se ještě Slavia držela v pohárech, zde bylo psáno, že kombinace evropského zápasu a následujícího zápasu ligového, kór když jsou oba venkovní, je často smrtící i pro mnohem kvalitnější kluby než ty české. Ano, Liberec má narozdíl třeba od Slavie v Plzni k odpočinku skoro 4 celé dny. Ale ta cesta odněkud z Kavkazu, navíc po ztraceném vítězství... to není nic moc. A nic moc nejsou ani prozatimní ligové výsledky Liberce. Zde je třeba přiznat, že Slovan skutečně takřka vše obětoval postupu v Evropě, a tak zisk 6 bodů za 5 zápasů s pouhou jednou výhrou není úplně zcela vypovídající, neboť náš zítřejší soupeř kombinoval sestavu v míře častější než časté. Jeho pravá síla se tak začne ukazovat až nyní, v momentě, kdy svůj postup do skupiny již mají jistý a mohou se přeci jen více začít koncentrovat na ligu. Přesto, například proti Příbrami, prozatím jistě nejslabšímu týmu ligy, Slovan nastoupil takřka kompletní a přestože vyhrál, tahal po většinu zápasu za kratší konec... To již neplatilo v kole následujícím, tam si troufnu říci, že byl naopak proti mistrovi z Plzně snad i lepším týmem, na oplátku však tentokrát, asi aby svět zůstal v rovnováze, prohrál. Co se týče zmíněného pohárového zápasu proti Karabachu, tak z něho sem, na rovinu řeknuto, neviděl ani vteřinu. Proto se zde nebudu snažit pokoušet o rozsáhlý vyfabulovaný rozbor a raději vám nechám prostor v diskuzi. Pro Slavii by mohl být důležitým faktorem, že obě inkasované branky obdržely severočeši ze standardních situací. Kvalitních hlavičkářů má Slavia spousta, kvalitních exekutorů již však bohužel méně...

Zítřejší zápas bude pikantní hned pro několik aktérů. Milan Baroš má ku příkladu ve Slavii syna, Jiří Bílek v Liberci prožil nejlepší léta kariéry, trenér Šilhavý vlastně rovněž a konečně za Liberec nastoupí nebojím se řící skoro sešívaná ikona 21. století Martin Latka. Ten nahradil kapitána Pokorného, soudě dle ohlasů však tím zatím Liberec moc netratí. Vzhledem k formě našich stoperů se vkrádá otázka, zda by se nám nyní nehodil...

Ale to již je minulost, nemá cenu se tím zaobírat. Tradičně se však ještě krátce zaoberme jinou minulostí, konkétně vzájemnými zápasy. Ty jsou totiž pro Slavii poměrně pozitivní. Až v loňské sezóně došlo k přerušení bilance 3 domácích výher proti Liberci v řadě (což byla vzhledem k problémům Slavie v oněch letech bilance opravdu skvělá). Slavia tehdy brzo inkasovala, dokázala však rychle skóre otočit a o vítězství nakonec přišla gólem v druhé půli. Šlo však hlavně o parádní útočný zápas, kterého se snad dočkáme i zítra. S vítěznou tečkou pro domácí.

Tip na sestavu: Pavlenka - Mikula, Deli, Bílek, Bořil - Mihalík, Ngadeu, Hušbauer, Zmrhal - Mešanovič, Škoda

7. kolo - Pondělí 19. 09. 2016 18:30

ePojisteni.cz liga, 2016/2017
1 - 0
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

60. Milan Škoda

FC Slovan Liberec
FC Slovan Liberec

Komentáře (91)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    malan (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 18:27 |  
    2 5

    Nutně musíme začít vítězit, takže zítra s Reichenbergem za 3 body, jinak to nevidím. Po antikristovi nejméně oblíbený celek v lize! Viva SKS!

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      JS (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 20:12 |  
      12 1

      Vidíš, pro mě je to naopak nejsympatičtější celek v lize hned po Slavii. Léta hrajou pěkný fotbal s minimem nákladů, vždycky jsem rád sledoval, jak zatápěli soudruhům z letné a vyfoukávali jim tituly. Lepší, než rozhodčími tlačená Plíseň.

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        zeleznik2     před 8 lety 19.09.2016 17:58 |  
        0 0

        Přesně tak, Liberec se prezentuje výborně v Evropě, má dobrého trenéra. Jen ten Karl, je pěkný....no za majitele klub, ale nemůže.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      dauby     před 8 lety 18.09.2016 21:16 |  
      2 1

      Tak minimalne Plzen, Jablonec a Pribram jsou mnohem mene sympaticke kluby. Naopak Liberec je pro mnohe kluby nasi ligy nedostiznym vzorem - s minimalnim rozpoctem ziskal tri ceske tituly + zajimave vysledky v poharech. A navic je to atraktivni souper!

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 21:23 |  
      5 1

      Pro mě je Liberec po Slavii hned druhým nejoblíbenějším týmem. Jako jedinému mu fandím v Evropských pohárech. Samozřejmě ale zítra jedině Slavia.

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        afro     před 8 lety 18.09.2016 21:57 |  
        2 4

        Abychom to zase s tim pozitivnim pristupem k Liberci neprehaneli. S RBckama kseftujou jak divi...

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          malan (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 22:25 |  
          2 3

          Presne tak, normalni ruda farma je to. Nikdy jsem je nemusel, neupiram jim, ze tam umi fotbal delat, ale to je asi tak vse. Ale je fakt, ze pradelnici jsou v "oblibe" pred nimi, na ty jsem nejak zapomnel:)

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          lukas8 (admin)     před 8 lety 19.09.2016 02:20 |  
          3 0

          Řekl bych spíše tak, že spartu už x let oslabují, kde to jde.. Nevím, proč by proti nim měla být taková zášť.

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          Travinho     před 8 lety 19.09.2016 07:45 |  
          4 0

          Ale no tak... Když vezmu, že za Váchu :D tam pustili Frýdka a Pavelku + aby získali zpátky Frýdka, tak jim pustili Hovorku, Folprechta a Sýkoru. To znamená Pavelka, Hovorka, Folprecht a Sýkora za Váchu. To mi připadá jako jeden solidní obchod se Spartou než kamarádské kšeftování.

          • Re: Čeká nás zápas s Libercem

            kjandourek (admin)     před 8 lety 19.09.2016 10:48 |  
            0 1

            Folprecht snad šel už jako hráč Viktorky, Žižkov, ne?

            Ono nejde jenom o přestupy - tam je podojili slušně...
            Ale berou si jejich hráče na hostovačku... zatápějí s nimi nám, nechávají je hrát v pohárech... a při vzájemných zápasech s RB pravidelně odevzdávají body, protože tihle hostující nesmějí hrát - loni to byli Shala, Koubek, či Pulkrab, letos ani nevím koho tam mají...

            Na druhou stranu nic to nemění na tom, že tam ten fotbal dělají dobře a i mě jsou celkem sympatičtí :-)

            • Re: Čeká nás zápas s Libercem

              Travinho     před 8 lety 19.09.2016 13:33 |  
              2 0

              No, na druhou stranu je několikrát i bez hostujících udělali. Folprecht byl ve Viktorce jen na hostování.

            • Re: Čeká nás zápas s Libercem

              bububu (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 14:43 |  
              3 0

              Tak to pozor, Liberec RB body pravidelně rozhodně neodevzdává, naopak je vždycky dokáže velmi potrápit. Modelová situace v minulé sezoně; Sparta Liberci zakázala start hráčů na hostování (což byl při formě Koubka a Shaly dost citelný zásah, navíc za ně hrál ještě Švejdík) a výsledek; naprosto zasloužené vítězství Liberce 1:0. Rok předtím je doma rovněž porazili (2:1), takže opravdu nevím, o jakém pravidelném odevzdávání bodů je řeč.

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        uru100     před 8 lety 19.09.2016 08:09 |  
        4 7

        No, asi jsem fakt staromódní, ale já v pohárech fandím a fandil jsem vždy všem českým klubům. A co se týče oblíbenosti, neoblíbenosti tak mě vnitřně vadí Plzeň. Sparta mi nevadí skoro vůbec. Mezi moje nejlepší kamarády jsou hlavně Sparťani a co bych si počal, kdybychom si nemohli vzájemné souboje probrat u piva.

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          Jachym     před 8 lety 19.09.2016 09:31 |  
          0 0

          Já jsem také staromódní a když hrají Evropu proti nějakým Turkům, skopčákům nebo anglánům, tak mi případné body do koeficientu nevadí... Ale že by to byl můj druhý nejoblíbenější klub, to si nedokáži představit ani v nejdivočejších snech :-)

          • Re: Čeká nás zápas s Libercem

            uru100     před 8 lety 19.09.2016 12:01 |  
            1 1

            Tak zase druhý nejoblíbenější klub Sparta fakt není :). Jen k nim necítím nějakou nenávist až za hrob :). A v lize fandím kromě Plzně všem, pokud s ní hrají :).

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          vršek     před 8 lety 19.09.2016 10:07 |  
          3 0

          Vždy je lepší když podvodem zvítězí Plzeň než ta rudá špína, která stejným způsobem funguje 50 let. Také mám mezi kamarády sparťany, ale fotbal se s nimi opravdu objektivně probírat nedá!!!
          Vždy jsem nesnášel Spartu a Duklu, a čím jsem starší a vím o zákulisí více, je to u Sparty jen a jen horší!

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Jachym     před 8 lety 19.09.2016 09:24 |  
      1 1

      Liberec mi nevadí a ani se nehlásím k mottu "nenávidíme všechny." Jsou mnohem nesympatičtější týmy...

  2. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Ravik     před 8 lety 18.09.2016 18:39 |  
    0 0

    Dušan,Levan a Jasmin stale na marodce?

  3. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Travinho     před 8 lety 18.09.2016 18:52 |  
    9 0

    Přátelé, potřebuji pomoct. Nemohli byste někdo zítra zavolat na ZŠ Kodaňská a nahlásit bombový útok? :D Máme rodičák a já o ten zápas nechci přijít :(

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Shav0     před 8 lety 18.09.2016 19:19 |  
      3 2

      Lépe se učiti a jako gentleman se chovati, to zaručí Ti odměnu, zápas Slavie spatřiti. ;-)

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        Travinho     před 8 lety 18.09.2016 20:30 |  
        10 0

        Myslím si, že to mi jako učiteli moc nepomůže :D

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          JS (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 20:31 |  
          2 0

          Musíš to odbít strašně rychle. Nikdo nezlobil, všechno je v pohodě, přezůvky děti nosí. Na prospěch se zeptejte učitelů jednotlivých předmětů. Otázky vyřeším po mailu. Nashledanou napřesrok.

          • Re: Čeká nás zápas s Libercem

            Travinho     před 8 lety 18.09.2016 20:36 |  
            8 0

            Tak, tak a ukončím to větou, že s těmi moudřejšími z vás se uvidíme na fotbale...

            • Re: Čeká nás zápas s Libercem

              afro     před 8 lety 18.09.2016 21:36 |  
              1 0

              Pozvi si rodice rovnou do Edenu. Z Kodansky to neni daleko. :-)

          • Re: Čeká nás zápas s Libercem

            Jachym     před 8 lety 19.09.2016 09:35 |  
            0 0

            Hlavně si na to odbití vezmi nějaký pořádný buben nebo bicí soupravu. Jinak bys to to odbití opravdu odbyl... :-)

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      jufoun (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 21:28 |  
      0 0

      Anebo posílej všechny do: třetí patro kreslírna...:)

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Shav0     před 8 lety 18.09.2016 22:11 |  
      0 0

      Travinho: Tak to se velice omlouvám :-D

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      uru100     před 8 lety 19.09.2016 08:10 |  
      1 0

      Hlavně aby ti nepřijela rodina Hujerova.

  4. Marodka

    JS (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 20:16 |  
    0 0

    Jestli se to nedá do derby do kupy, a my vyběhneme na RBčka s touhle zálohou, tak potěš koště... Jsem zvědavý, co zítra předvede Liberec, to bude takový lakmusový papírek. Nicméně je fakt škoda, že před derby si ti kluci, kteří spolu hráli v základu naposled v přípravě, nekopnou dohromady.

    • Re: Marodka

      afro     před 8 lety 18.09.2016 22:04 |  
      2 0

      I kdyz bolsevik hraje peknou tuzku, tak se derby docela obavam. Ten nas stred zalohy je proste prusvih.

      • Re: Marodka

        bongor     před 8 lety 19.09.2016 07:37 |  
        1 0

        Těch se fakt obáváš?Co je s Tebou?

        • Re: Marodka

          afro     před 8 lety 19.09.2016 09:31 |  
          0 0

          No, já se spíš než bolševika obávám naší neschopnosti hrát vyrovnanou partii se středem pole prakticky kohokoli a třeba letos na jaře jsem si to v plechárně docela protrpěl. Byli jsme úplně neškodní.

  5. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    bububu (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 20:52 |  
    10 0

    Vzhledem k absencím bych to zítra rád viděl následovně (za předpokladu, že Ščuk již bude opravdu k dispozici):

    Pavlenka - Frydrych, Bílek, Deli, Bořil - Mihalík, Ščuk (Ngadeu), Barák, Zmrhal - GvK, Škoda

    Na pravém beku bych rád viděl Frydrycha, před Mikulou jasná volba. Po Teplicích jsem přesvědčen, že by Hušbimu prospělo začít na lavičce a pustit na plac od začátku dynamičtějšího Baráka. GvK vepředu proto, že v Teplicích se jeho výkon oproti minulým zápasům notně zlepšil a především pak z toho důvodu, že Mešanovič vždycky hraje parádně jako žolík; kdykoliv v sezoně nastoupil od začátku, tak byl poloviční. Myslím, že čerstvý Muris od 65. minuty do utahané obrany soupeře bude naprosto smrtící. Také bych byl rád, kdyby byl Ščuk už konečně zdravý; přece jen Ngadeua pořád vidím spíše na stoperu. Nicméně počítám s tím, že i kdyby Jasmin nastoupil, tak to nebude na celých 90 minut.

    Hlavně ale pevně věřím ve 3 body, nemůžeme si už dovolit ztrácet. Tip 3:1.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      dauby     před 8 lety 18.09.2016 21:19 |  
      4 0

      Postavil bych to uplne stejne, jen do utoku bych nasadil misto neskodneho Skody Murise.

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        JS (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 21:29 |  
        1 1

        Já bych to také postavil stejně. Pravej bek je jasnej, Mikula za nás takováto náročná utkání v základu hrát nemůže. Akorát bych v útoku dal přednost MvB před Škodou a Murisovi před GvK. Uznávám argument, že je dobrý žolík, ale momentálně je to náš nejproduktivnější hráč, a zaslouží si hrát od začátku. A absence Škody snad bude znamenat méně odevzdaných nakopnutých míčů směrem dopředu. Poslední post, který bych zvažoval, je levá záloha. Já bych dal ještě šanci Mingazovovi. Zmrhal je prostě z nouze cnost.

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        jufoun (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 21:30 |  
        4 0

        Dal bych na hrot Micka, nechápu proč vůbec nehraje, vlastně ani nedostává "čuchnout".

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          Kenny     před 8 lety 19.09.2016 13:25 |  
          0 0

          Podle výkonů v přípravě to nebude plejer pro Slavii.

          • Re: Čeká nás zápas s Libercem

            bububu (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 14:44 |  
            0 0

            Proč jsme ho tedy podepisovali?

            • Re: Čeká nás zápas s Libercem

              Kenny     před 8 lety 19.09.2016 15:52 |  
              0 0

              Abych řekl pravdu tuhle otázku si kladu od doby kdy jsem ho poprvé viděl v přípravě. Zřejmě byl zadarmo takže jsme to zkusili.

            • Re: Čeká nás zápas s Libercem

              no-nick     před 8 lety 19.09.2016 17:07 |  
              0 0

              To je stále dokola. Bylo to v době, kdy nebyl jistý Škoda a byl zraněný Zeleznik, ještě nebyl ani GvK. V tu chvíli byl jen Muris a v tu chvíli byl zadarmo dobrý. Vědět že zůstane Škoda, těžko by ho podepisovali.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      afro     před 8 lety 18.09.2016 22:09 |  
      3 0

      Proc nedostava pri absenci Sventa a Borilove pusobeni nalevo predost Frydrych mi hlava nebere... Snad se dockame zitra.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      donford     před 8 lety 19.09.2016 10:25 |  
      2 0

      Nejsem věštec a neumím říct, zda se náš zápas z Libe rozhodne v prvé či až v druhé půli, ale také bych našeho "zuřícího býka" Murise vyslal až na půli druhou. Zdravý Ščuk s Barákem vedle sebe, by mohla být zajímavá kombinace. A zase: na 2. půli tam vypustit Hušbyho, když by Jasmin neměl ještě patřičnou výdrž. Za Frydrycha na kraj se přimlouvám již dlouho. I na Bartošáka by měl svojí rychlostí a důrazem platit. Takový hráč! A stále jen leští lavičku. Obávám se, že na jejich levou stranu nebude Mikula svojí jednoduchou a dosti stereotypní hrou platit. Pokud to dnes nebude za 3 body, tak se povezeme do nenávratna. Z hlediska postavení v tabulce, sebedůvěry a potvrzení se konečně vyzrálé souhry teamu.
      Věřím, očekávám, jen ten Latka naproti, ten mi moc mrzí. Tem mi tam nějak nepatří.

  6. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    malan (přítel SN)     před 8 lety 18.09.2016 22:19 |  
    2 0

    OT:Rio Ave-Sporting Lisabon 3-0 po polocase. Tezko uveritelne po tom co Rio v dvojzapase s nami predvedlo.A nebo jsme je chytli zrovna tezce nerozehrane.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      afro     před 8 lety 18.09.2016 23:01 |  
      1 0

      A tady se peskoval DUVCD za stazeny pulky... vc. me. :-)

  7. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Saul_Hudson (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 08:20 |  
    4 2

    Martin Latka v rozhovoru v dnešním Sportu říká, že největší škoda pro Slavii je, že z vedení odešel Šimáně.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      JS (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 09:51 |  
      2 3

      Měl vizi s hlavou a patou...

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Shav0     před 8 lety 19.09.2016 10:40 |  
      2 0

      Pan Šimáně měl určitě postupnější a opatrnější vizi. Pan Tvrdík je řekl bych úplný opak.
      Otázka je (rozhovor jsem nečetl, tak nevím jestli to dále nezmínil), jak to Martin Latka myslel. Zda to bylu i kvůli panu Uhrinovi, kterého chtěl Šimáně vyhodit a nejspíše si s Martinem nesedl, nebo s ním Martin měl lepší vztahy apod.
      Ale jsou to jen samé kdyby a dohady. Soustřeďme se na to co je a na budoucnost. Hrabat se v minulosti nám teď nic nepřinese ačkoliv dost věcí k poučení tam je.

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        Saul_Hudson (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 11:12 |  
        0 0

        Právě to nechtěl vůbec nijak rozebírat. Ta otázka směřovala na to, jestli ho napadlo, že by pod Šilhavým měl snazší cestu do základní sestavy. Na to řekl, že to je spekulace a pak právě to, že největší škoda je, že odešel Šimáně. A že víc říct nemůže (nebo nechce, teď ty noviny nemám u sebe).

  8. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    kerim1969     před 8 lety 19.09.2016 10:07 |  
    3 7

    Doufám, že trenér bude mít dost odvahy a posadí GvK na lavičku.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Tomski     před 8 lety 19.09.2016 11:57 |  
      5 2

      moc nechápu proč by to dělal, když GVK proti Teplicím odehrál utkání dobře...

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        kerim1969     před 8 lety 19.09.2016 13:36 |  
        3 5

        Dobře nestačí, myslím že byl hodnocen známkou 4 a šel jako první z placu kolem 60 minuty.
        Tady je velký průser, že za ty prachy co stál si nikdo z vedení nedovolí říct "šlápli jsme vedle".
        Kdyby přišel na hostování, tak už dávno sedí.

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          dalislavista     před 8 lety 19.09.2016 13:44 |  
          4 0

          Potřeboval by míče za obranu, jenže když hraje se Škodou, létají míče na Škodu vzduchem a van Kessel se neuplatní. Snad něco vymyslí JŠVCD

          • Re: Čeká nás zápas s Libercem

            bongor     před 8 lety 19.09.2016 17:24 |  
            0 0

            Byl to nejrychlejší hráč slovenské ligy,bolševikovi dal v přípravě dva góly a chtěli ho hned koupit.
            Dva dobré důvody ,mít ho ve Slavii.
            Když to na toaletný zopakuje,tak se vyplatí i kdyby nic jinýho nedokázal.

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          Tomski     před 8 lety 19.09.2016 13:45 |  
          1 0

          hodnocení je subjektivní a že střídal nic neznamená...neříkám, že má hrát když hraje špatně...ale proti Teplicím byl nejlepší z našich v první půli...

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          JS (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 14:33 |  
          1 2

          Naprosto souhlasím; myslím si totéž.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      dalislavista     před 8 lety 19.09.2016 12:16 |  
      5 0

      To bych snad radši posadil Škodu, jako střídající by se pak mohl prosadit v 2. půli. Celou přípravu jsme hráli bez něj a jinak (po zemi), a ještě je nyní bez formy. Buď Murise nebo van Bude na od začátku.

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        dalislavista     před 8 lety 19.09.2016 12:16 |  
        2 1

        van Burena

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 12:27 |  
          9 0

          Myslím,že je jedno jak to poskládá trenér,ale nic jiněho než výhra by nemělo existovat,jindy jsem celkem tolerantní,ale tentokráte to nejde,Liberec hrál pohár my si váleli šunky a v klidu jsme se mohli připravovat.tak že jedině za 3 body.

  9. sestava

    daadyy     před 8 lety 19.09.2016 12:32 |  
    0 1

    Pavlenka-Bořil, Deli, Bílek, Frydrych-Mihalík, Sčuk, Barák, VanKessel-Mešanovič pak střídat do hry Hušbauera, VanBurena a Škodu

    • Re: sestava

      bububu (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 12:41 |  
      2 0

      Jako že bychom hráli záměrně v 10? To byl vpravdě geniální trenérský tah JŠ, kterým by dokonale zmátl soupeře :D

    • Re: sestava

      biggris (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 12:41 |  
      2 0

      Budeme hrat v deseti? A neni to malo, Antone Pavlovici?

      • Re: sestava

        daadyy     před 8 lety 19.09.2016 13:27 |  
        0 0

        Tak do útoku k Mešanovičovi Škoda rovnou:D

    • Re: sestava

      zeleznik2     před 8 lety 19.09.2016 17:55 |  
      0 0

      Tak si to netrefil, záloha bohužel stejná jako v Teplicích a Muris jen na lavičce...

  10. Lístky

    venator     před 8 lety 19.09.2016 12:55 |  
    0 0

    Ahoj, nabízím 3 lístky na dnešní zápas. Nestíhají mi dorazit příbuzní. Jeden za 100kč naproti hlavní tribuně. Ozvěte se prosím na tel. 778716753. Předání možné cca 17h v centru Prahy - Můstek,Muzeum,Nám Míru.

    • Re: Lístky

      rybář 53     před 8 lety 19.09.2016 13:56 |  
      0 0

      Nemá někdo prosím místo v autě.Kamarádi zklamali a já nemám dálniční známku.Přidám na benzín.Starý slávista od Dobříše.Čekal bych na dálnici od Příbrami v určenou dobu.

      • Re: Lístky

        no-nick     před 8 lety 19.09.2016 17:08 |  
        0 0

        Škoda že nejedeme, ještě trčím v práci. Jinak bych tě vzal

        • Re: Lístky

          rybář 53     před 8 lety 19.09.2016 17:50 |  
          0 0

          Díky.

  11. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Artur (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 14:57 |  
    3 0

    Ve čtvrtek sem potkal Murise v Plzni. Popřál sem mu hattrick do derby tak snad ho lískne i dnes :-) bude to dnes těžké...

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Borgetti     před 8 lety 19.09.2016 17:58 |  
      0 0

      Co dělal v Plzni? Že by ho chtěli koupit a slíbili mu základ? :)

      • Re: Čeká nás zápas s Libercem

        Artur (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 18:05 |  
        1 0

        Prijel se podivat(asi i pozdravit) Edina Dzeka. Byl tam i Ljevakovic. Dalsi sem nepotkal, ale tipuju to na vsechny Bosnany. No a ja sem jel na Tottiho, kdyby to nekoho trapilo:-))

        • Re: Čeká nás zápas s Libercem

          Borgetti     před 8 lety 19.09.2016 18:23 |  
          0 0

          Jo tak. Ona vlastne hrála Plzeň s AS Roma. Já myslel prve, že jel jen tak na výlet :D

  12. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Sedrousek     před 8 lety 19.09.2016 14:58 |  
    5 1

    Doufam ze Mikula hrat nebude. To radsi ne beka Frydrycha.

  13. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Jachym     před 8 lety 19.09.2016 16:52 |  
    1 0

    Dost bylo řečí. Jdeme na fotbal, pánové. A samozřejmě i dámy, jste-li tu nějaké :-)

  14. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    dupy77     před 8 lety 19.09.2016 17:27 |  
    5 0

    Tu sestavu moc nechápu

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Láryfáry     před 8 lety 19.09.2016 17:35 |  
      0 0

      taky to moc nepobírám a jsem trochu zklamán, patřičně jsem musel opravit i optimistickou tipovačku. Sestava nevypadá moc kreativně, kvalitnější hráči do ofenzivy sedí na lavičce..:-(

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      donford     před 8 lety 19.09.2016 17:47 |  
      0 0

      Tak Kessel a Mikula na Bartošáka a Vůcha. Nevím, nevím.... A Frydrych pořád nic. Co Mingazov? Šilhavý ho zná a tak asi věří.

  15. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Nosorozec     před 8 lety 19.09.2016 17:38 |  
    2 0

    Očekával jsem v základu Murise. Za to, jak tuhle sezonu maká, si to zaslouží ze všech našich útočníků nejvíc.

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Kenny     před 8 lety 19.09.2016 18:04 |  
      0 0

      Lidi to tomu fakt nikdo nerozumíme? Nám se líbí Muris,Barák,Jaro a trenérovi Zmrhi,Pepa,Miki.Asi jsme tupci.

  16. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    zeleznik2     před 8 lety 19.09.2016 17:54 |  
    0 0

    Tak jsem si říkal, že to Jarda dnes postaví trochu jinak, bohužel opět stejná sestava jako v Teplicích 4-1-4-1. Stejně jako za Uhrina, když nefungovala souhra Souček - Hušby, stejně se to pořád zkoušelo. Van Kessel a Mingazov opět na křídle a Zmrhal ve středu. Muris jen na lavičce stejně jako Frydrych a na hrotu Škoda. No dnes to na výhru nevypadá...

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Merlinus (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 17:58 |  
      0 0

      Taky jsem cekal, ze dostanou sanci i jini hraci a ne porad ta stejna sestava, co pod Uhrinem. Tak snad vi, co dela.

  17. Výhra nebo nic

    Jikom33     před 8 lety 19.09.2016 17:57 |  
    0 0

    Cokoliv jinýho než tři body bude dneska ztrátou. Čelo ligy nám utíká, nesmíme už ztrácet, tím spíš ne doma. Navíc Liberec je v lize ještě tragičtější než my. V EL teď sice získali bod, ale že by to byl nějakej dobrej výkon se v žádným případě říct nedá - měli kliku jako zvíředávajícímléko.

    Dneska prostě TŘI BODY NEBO NIC!!!!! Těším se po dlouhé době do Edenu a snad uvidíme dobrej fotbal.

  18. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    afro     před 8 lety 19.09.2016 17:58 |  
    2 0

    JSVCD evidentne nezohlednil vykony hracu proti Teplicim, protoze minimalne Mingazov v zakladu na ukor Mihalika se mi nepozdava. Ale nevidim treninky...

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      Borgetti     před 8 lety 19.09.2016 18:13 |  
      0 0

      Je to tak. Mingazov je malinkej, pružnej, umí přejít hráče a to on asi trenér hledá. Jinak nevím, ale aspoň se nebojí vystřídat o pol.

  19. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    stromovous (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 17:59 |  
    0 0

    Dnes 4:1 (2:0) a góly Kessel, Škoda, Hušbauer a Mingazov. Pocemkamdeš

  20. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    Betynka58     před 8 lety 19.09.2016 18:12 |  
    0 0

    Co jsem to teď slyšel - van Burren je na odchodu?

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      carfi-sks (přítel SN)     před 8 lety 19.09.2016 18:17 |  
      0 0

      Kdo to řek ? Proč by hned šel pryč ?

  21. Re: Čeká nás zápas s Libercem

    skot     před 8 lety 19.09.2016 18:12 |  
    0 0

    Nemáte někdo link na stream?Díky

    • Re: Čeká nás zápas s Libercem

      zeleznik2     před 8 lety 19.09.2016 18:46 |  
      0 0

      Dává to přímo čt, zkus webovky: www.ceskatelevize.cz mělo by to normálně běžet...