Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 9. kolo

Slavii se pod novým trenérem daří. Aktuálně má sérii tří vyhraných ligových zápasů, naposledy sešívaní potvrdili dobrou formu v domácím zápase s Karvinou.

Vítězství se ale rodilo těžce. Karviná předvedla velice slušný výkon, na čemž se v pozápasových rozhovorech shodli hráči i trenéři obou klubů. Slavii tak papírový outsider nic neusnadnil a cesta za "povinnými" třemi body byla složitější, než by asi většina fanoušků v Edenu čekala. Červenobílí sice nepotvrdili špičkový výkon z derby, zlepšenou hru ale ano, a tak navzdory dobře hrajícímu soupeři byli lepší. Jejich akce ale až příliš často končily nepovedenou finální fází a když už se naši hráči k ohrožení branky dostali, tak zasáhl jistý Laštůvka. Tradičně nás tak spasil střídající Mešanovič, který se gólově prosadil v 77. minutě. Výhra byla nakonec vzhledem k průběhu zápasu zasloužená, i když pro hosty je prohra po sympatickém výkonu poněkud krutá. Nedá se ale nic dělat, Slavia má po dlouhé době zase silný tým, a tak by se mělo stávat pravidlem, že ani dobrý venkovní výkon soupeře nemusí na zisk bodů v Edenu stačit. Závěrem bych pochválil nového ligového hlavního rozhodčího Machálka, který pískal naprostou rovinu. Zároveň bych pokáral jeho asistenta Urbana, který má za sebou katastrofální sobotní večer. Kdyby ve sporných okamžicích ofsajdové postavení čistě tipoval, tak má s velkou pravděpodobností lepší úspěšnost než ve skutečnosti. Šlo o opravdu katastrofální představení tohoto pomezního.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jiří Pavlenka - 6 - Velice jistý výkon. Vyloženě těžký zákrok předvést nemusel, ale proti třem středně nebezpečným střelám zasáhl vždy spolehlivě. Povětšinou mu docela trvala rozehrávka, ta se mu ale povedla u gólové akce. Lepší šestka.

Michal Frydrych - 5 - Tentokrát to nebyl úplně jeho den a zahrál pouze průměrně. Dozadu si své odvedl, ale dopředu se mu tolik nedařilo a udělal i nějaký chyby v kombinaci. Pěkným momentem byla jeho dělová rána ve druhé půli. Bohužel letěla vedle.

Jiří Bílek - 6 - Stopeři pracovali spolehlivě a aktivně hrající Karvinou nepustili do žádné velké šance. Bílek dobře odhlavičkoval roh při tlaku hostů v závěru zápasu.

Simon Deli - 6 - Podobně jako u Bílka zahrál Deli jistě a spolehlivě. Jedinou chybku si připsal při rozehrávce standardky na vlastní půli, kdy hrál po šířce hřiště a trefil hlavu útočníka hostů. Naštěstí z toho ale nic nebylo.

Jan Bořil - 6 - V sobotu mi přišel o něco lepší než Frydrych na druhé straně. Nejvýraznějším momentem byla jeho šance po přihrávce od Škody. Bořil sice pálil nad, ale i tak bych ocenil jeho doplnění útoku ve vápně.

Ruslan Mingazov - 5 - Výkon tak napůl, některé věci se mu povedly více, jiné méně. Jednou si hezky navedl balon do středu hřiště, ale pak váhal a míč místo zakončení ztratil. Dohromady průměr.

Michael Ngadeu Ngadjui - 5 - Nedařilo se mu tolik jako poslední dva zápasy, ale ani tentokrát se nedá říci, že by zklamal. Dozadu si odvedl své, byť se nevyhnul menší chybě při nepovedené obranné hlavičce, po níž následovala rána hostů zdálky, kterou dobře vyrazil nad Pavlenka. Jinak byl ale dozadu Ngadeu jistý. Snažil se i o rozehrávku, ale bylo to zdlouhavé a předvídatelné. A když už se pokusil o nějaké zajímavější pas, tak to většinou nedopadlo dobře.

Josef Hušbauer - 5 - Odvedl svůj standard, kdy poctivě pokryl velkou část hřiště ale zároveň nebyl příliš vidět. Osobně mu vyčítám i dva zadrbané rychlé brejky v první půli, kdy mu středem hřiště nabíhali spoluhráči, on si ale navedl míč ke straně, kde ho obránce zablokoval. Dozadu ale pracoval dobře a s Ngadeuem pomáhal eliminovat rychlý přechod Karviné.

Antonín Barák - 4 - Tentokrát se mu tolik nedařilo. Sice se snažil o střelbu i zajímavé nahrávky, ale efektivita byla špatná. Na rozdíl od dvou dalších středních záložníků měl více ofenzivní úkoly, a tak si nepřipsal tolik plusových bodů za hru dozadu.

Jaromír Zmrhal - 5 - Z naší záložní řady byl asi nejviditelnější a obraně ligového nováčka docela zatápěl. S jeho aktivitou tedy u mne panuje spokojenost, mnohem horší to bohužel bylo s finálními přihrávkami. Zmrhal se za zápas dokázal uvolnit několikrát, téměř vždy ale situaci pokazil špatným řešením.

Milan Škoda - 5 - Moc vidět nebyl, na svůj standard i dost prohrával hlavičkové souboje. Měl ale dobrou akci, kdy povedenou přihrávkou do druhé vlny vypracoval šanci Bořilovi. Svým důrazem se trochu šťastně přimotal i k rozhodující brance. Proto jsem se nakonec rozhodl udělit horší pětku.

Muris Mešanovič - 7 - Přišel, viděl, rozhodl. První velkou šanci ještě neproměnil, když se k němu ale míč se štěstím dostal znovu, tak zareagoval pohotově. V dosavadním průběhu sezony má výbornou střeleckou formu!

Dušan Švento - 5 - Načal gólovou akci. Jinak to ale bylo podobné jako u Zmrhala. Míč byl u něj často a snažil se, ale řešení nebylo dobré a dalo se z toho vytěžit víc. Ale na začátek po zranění to bylo dobré. Teď jde o to, aby Dušanovi zdraví vydrželo a šel výkonnostně nahoru.

Tomáš Souček není hodnocen, protože hrál příliš krátce.

Komentáře (71)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    PetCC     před 7 lety 03.10.2016 18:17 |  
    6 0

    Zmrhal v reprezentaci

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Jarinho     před 7 lety 03.10.2016 18:50 |  
      4 1

      Skvělá zpráva, i když podle některých místních odborníků nemá na 3. ligu...

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 19:25 |  
        3 0

        Je fakt,že to po léta byl obětní beránek při neůspěšných sezonách a i můj,no asi v něm něco bude,když ho včichni trenéři stavěli,minimálné je neuvěřitelně houževnatej.Tak mu tu repre přeji už za to co od nás zkusil.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Guly (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 20:05 |  
        6 11

        Úplně debilní komentář, protože v dnešní době je vyrovnanost výkonů jedním z nejdůležitějších faktorů. Ano je pravda, že Zmrhal je schopnej zahrát jeden zápas jako Bůh (třeba jako v derby), ale dalších 5 zápasů člověk ani neví, že hrál.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        malan (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 22:02 |  
        5 3

        V pomeru podarenych a spatnych zapasu rozhodne nema kladnou bilanci...

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Kara (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 23:10 |  
        1 0

        On je taková zvláštní povaha...myslím, že to opravdu chce trenéra, který z něj vykřeše maximum a když on sám nabere sebevědomí, bude se výkony čím dál víc blížit tomu na derby. Já mu věřím :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Petrslav     před 7 lety 04.10.2016 08:05 |  
          1 0

          Zatím se jeví jako hráč, jehož výkony rostou s lepšícími se výkony týmu. Pokud se Slavii nedařilo, nešlo to ani Jardovi. A čeho si všimnul můj brácha - jakmile se vymění trenér, tak se Jarda rozjede (platilo to hlavně u posledního tria Beránek, Uhrin, Šilhavý). I když to už zase souvisí s tím, že se daří i celému týmu při efektu "nového koštěte". Tak snad Slavia i Jarda Zmrhal budou tentokrát pod panem Šilhavým zametat se soupeři dlouhodobě a ne jen v prvních zápasech po změně :-)

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        koudys2 (přítel SN)     před 7 lety 04.10.2016 10:17 |  
        4 0

        Nezlob se na mě, ale podobné komentáře mne vždycky pořádně namíchnou. Zmrhal se tu poslední dva, tři roky kope po většinu času za uši, nyní mu vyšly dva zápasy a Ty zde budeš dělat z kritiků (dle mých v právu) hlupáky? Skutečně budu jedině rád, když se mu nadále bude dařit. Ale jak zde někdo zmínil. Jeho dosavadní bilance dobrých a špatných zápasů jasně hovoří pro druhou možnost.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Jarinho     před 7 lety 04.10.2016 17:16 |  
        0 0

        Nepopírám , že nemá výkyvy to má veliké, jen je to bezesporu velmi kvalitní fotbalista, dřevák by se do reprezentace nedostal. Zajímavé je, že na hřišti bývá nejlepší proti nejtěžším soupeřům...

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Robinator     před 7 lety 04.10.2016 07:41 |  
      3 0

      ja teda upřímně netusim co tam dela, to ukazuje, ze Karel neví kde brát..a zkouší a zkouší..Milan Škoda nemá formu vůbec..nojo,ale útočníky prostě nemáme..snad se dá do kupy ten Kozák..i když o něm jsem neslyšel hodne dlouho..

  2. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    donford     před 7 lety 03.10.2016 18:21 |  
    8 1

    S hodnocením souhlasím, jen u Škody bych tentokrát místo "horší" pětky, s krvácejícím srdcem (moc si Milana vážím asi jako drtvá většina z nás) volil známku 4.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 19:25 |  
      3 1

      Hodnotit se má daný zápas a ne jeho předešlé výkony. Neměl by se bát Šilhavý posadit Škodu a nechat ho chvíli odpočinout, protože tuto sezónu mu to moc nepadá.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      vršek     před 7 lety 03.10.2016 22:07 |  
      7 0

      Až bude z našich křídelních prostorů (od záložníků i beků) létat dostatek dobrých centrovaných míčů bude Škoda opět nejproduktovnějším útočníkem v lize. Není jeho vinou, že je využíván pouze jako "sražeč centrů" zády k bráně soupeře. Jeho stažení ze základní sestavy považuji za nesmysl s ohledem na výbornou hru hlavou (naprosto nedoceněná obranná hra při soupeřových standardkách), dobrou rozehrávku, vázaní obou stoperů soupeře, poctivost při napadání...
      A jen tak mimochodem - kdo nahrál Mešanovičovi na rozhodující branku zápasu?

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 23:05 |  
        2 6

        Úkolem útočníka je dávat góly... To aktuálně plní především Mešanovič. Proto by měl dostat přednost. Mně to moc jako přihrávka nepřišla, ale spíš jako pokus o střelu, ale míč byl zblokován a dostal se k Mešanovičovi. :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          vršek     před 7 lety 03.10.2016 23:23 |  
          0 3

          Samozřejmě, Škoda je "dřevák", dal "jen" dva góly, v tom vápně mezi obránci a odraženými míči se jen "nachomítl" a "šťastně se ukopl"!
          Jaké štěstí, že se mu nedaří, Slavia by asi ten gól nedala a nevyhrála!!!!!!!!!

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          smely (přítel SN)     před 7 lety 04.10.2016 07:24 |  
          0 1

          a tohle je jen pokus o prispevek, nebo opravdu prispevek ?

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      helmajstr     před 7 lety 04.10.2016 13:53 |  
      1 0

      Milan formu nemá a to vidíme podle mě nejen my, ale musí to vidět i trenér. Když si vzpomenu jak nastoupil na Euru proti Chorvatum a neprohrál snad jedinou hlavu a pak ho vidim proti Karviný, kdy za poměrně delší časový úsek naopak téměř jedinou nevyhraje, přijde mi jeho nasazování do základu přinejmenším divné. Pak si poslechnete rozhovor trenéra Šilhavého a v dotazu, zda příště nastoupí Meša v základu, tak nepřímo nastíní jak se situace má. Dokáže si představit, že nastoupí oba, ale sedí mu i role žolíka, čili neuvažuje nad tím, že by Škoďáka nahradil v základu on. Včera kamarád naťuknul zajímavou myšlenku a to, že je dost reálně možný, že při podpisu nové vylepšené smlouvy, měl Škoďák ve smlouvě nastavený určitý počet minut, či zápasů, které musí odehrát. Jde čistě jen o spekulaci. Co si o tom myslíte?

  3. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    kleofas     před 7 lety 03.10.2016 18:23 |  
    1 0

    Víceméně souhlas, akorát Bořil mi nepřišel lepší než záložníci

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      koudys2 (přítel SN)     před 7 lety 04.10.2016 10:19 |  
      2 0

      Mě třeba rozhodně ano :-)

  4. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    rybka     před 7 lety 03.10.2016 18:41 |  
    1 0

    S hodnocením hráčů souhlasím a neřešil bych jestli má někdo dostat o bod víc nebo míň.Dnes se mi líbí celkové hodnocení zápasu.Karviná zahrála dobrý zápas a nám chybí lehkost v řešení finálních situací a zakončení.Přiznal to také trenér a to se potom dají některé chyby odpustit.

  5. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Artur (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 18:51 |  
    0 0

    Ta odvracena hlavicka byla od Borila ne? Alespon sem to videl z tribuny. Ale mozna je na mysli jina situace.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      bongor     před 7 lety 03.10.2016 19:34 |  
      2 0

      Hodnocení celkem v pořádku,ale hlavně gratuluju Jardovi k nominaci do repre.Podle mě mu to pomůže k dalšímu postupu v kvalitě,je to takovej typ,co potřebuje ocenění.KJDVCD.Milan se snad taky chytí,i když byl teď hodně nevýraznej.V jeho případě má Karlík problém,koho dopředu vůbec postavit,VK,Schick,to jsou jen papíroví tygři,snad ten Vydra,ale taky to není žádnej zázrak.Zkrátka nemáme útočníky,koukal jsem,že dokonce chceme aby V.Vukadinovič zažádal o české občanství.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Travinho     před 7 lety 03.10.2016 19:41 |  
    13 15

    Já bych teda šel o hodně níž u Ngaduie a to až na číslo tři. Bohužel nezopakoval kvalitní výkony z předchozích zápasů. Nejen že mu jako obvykle nešla rozehrávka, což proti Karviné bolí víc než proti Spartě, ale bohužel tentokrát několikrát nepokryl svůj prostor a hlavně na konci nabídl dvěma lacinými chybami šance Karviné. Tady s pětkou fakt nemůžu souhlasit!

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      urs (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 20:11 |  
      4 2

      jojo, Michael zahrál zle nedobře, ale to se stane - nesmí se to ovšem stávat a já pevně věřím, že ty hrubice už od něho neuvidíme! :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      malan (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 20:46 |  
      4 4

      nechapu proc Te minusujou, presne jsi popsal jeho sobotni hru.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Obr     před 7 lety 03.10.2016 21:07 |  
      7 1

      Souhlasim s Tebou. Nekolikrat vubec nemel hrace. Jeho rozehravka je nedobra, coz vynikne hlavne v zapasech, kdy bysme meli byt dominantni ve hre, drzet mic a tvorit. V takovych zapasech, jako jsou ty se souperi typu Karvina (vubec tim nemyslim, ze by hrala spatne, naopak), potrebujeme tvorivejsiho DZ, jako je Scuk. Ze se nedostal na plac je pro me zklamani. Na nemohoucnost Ngadui doplatil svym zpusobem i Tonda Barak. Ngadui se Spartou vynikal, protoze tam bylo hodne souboju ve vzduchu a hodne se branilo. Nemuzu si pomoct, pro me je to proste stoper.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        samop     před 7 lety 04.10.2016 10:12 |  
        2 0

        Nemohu než s tvým hodnocením absolutně souhlasit !!! Scuk je dle mého názoru lepší hráč a to, jak konstruktivní defenzivní činností, tak nebezpečný při zakončení.......už aby to trenér zkusil !

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Obr     před 7 lety 04.10.2016 10:47 |  
          0 0

          Ja jsem pod Silhavym zvedavy i na Suka. Mel obdobi, kdy hral vyborne. Urcite se do toho zase dostane. Konkurenci na DZ mame fakt dost dobrou.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Boss82     před 7 lety 03.10.2016 21:28 |  
      10 2

      Máš pravdu. Ngadeu vynikne v zápasech, kdy je to ve středu hřiště samý souboj - jako byl ten na Spartě. Ale v zápasech, kde musíme my tvořit a dobývat, tak hrát podle mě nemůže.

      Pokud zakládáme útočnou akci postupným útokem a ne nákopem, tak je DZ je obvykle první hráč, kdo si jde ke stoperům pro balon. A v takovém případě musí být i DZ schopen hrát konstruktivně. To se Ngadeuovi často hrubě nedaří. Jako ideální kandidát pro tuto roli se mi jeví J. Ščuk.

      Dlouhodobě říkám, že optimální složení středu naší zálohy je Ščuk, Hušbauer a nad nimi Barák. Snad se v nějakém zápase konečně dočkám, že to zkusí i J. Šilhavý. Myslím, že by to mohlo fungovat výborně.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        vršek     před 7 lety 03.10.2016 22:20 |  
        2 0

        On se Ščuk do sestavy jednoznačně prosadí! Navíc Ngadeu bude na stoperu výborný, také jen otázka času.
        Je velká škoda, že se Ščuk v přípravě zranil (ale také možná, snad ku prospěchu věci ho nemohl využít pan Uhrin a Slavii teď vede skutečný trenér).
        Pokud byste měli možnost vidět Ščuka v pohárovém zápase proti Chrudimi, všimli byste si, že ještě po zranění nebyl připraven podat optimální výkon.

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Boss82     před 7 lety 04.10.2016 11:25 |  
          0 1

          Snad ho skutečně JŠ postaví, až bude 100% připraven.

          A ano, Ngadeu je prostě primárně stoper (a výborný), což je na jeho stylu hry jasně vidět.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Guly (přítel SN)     před 7 lety 04.10.2016 00:06 |  
        0 0

        Je možný, že s tebou souhlasím? Kam to napsat?

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Boss82     před 7 lety 04.10.2016 11:26 |  
          1 1

          Zázraky se dějí;-)!

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Travinho     před 7 lety 04.10.2016 10:57 |  
      1 4

      Tohle miluju. Deset záporných hlasů, ale ani jeden argument...

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Boss82     před 7 lety 04.10.2016 11:21 |  
        0 3

        To neřeš, to se mi tu stává celkem běžně:-).

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        japhy     před 7 lety 04.10.2016 11:23 |  
        2 0

        Tak jo. Určitě podle mě nebyl zralej na 3. Rozehrávku sice nemá bůhvíjakou, ale pořád se zlepšuje nebo se o to minimálně pokouší. Oproti prvním dvěma zápasům na DZ se o dost zlepšil.
        Taky si uvědom, že častokrát při postupném útoku hrajem 3-5-2 a on je vlastně ten poslední. Když máme 5 záložníků, povětšinou by si mohl vystačit s tím, že to rozdá Barákovi nebo Hušbymu a dál se nikam moc hrnout nemusí, protože už nám začínají útočit i krajní beci. Při 4-4-2 se jeho nedostatky projevují více.
        Navíc on takhle hrál už v derby - když se tým hnal dopředu, on tam snad nikdy nebyl. A známku měl vysokou. OK, bylo to derby, kvalitnější soupeř, ale v osobních soubojích dominoval stejně.
        Nechci ho tu sáhodlouze obhajovat, koneckonců i já si bych radši na DZ viděl Ščuka, byť jen teoreticky, jelikož jsme ho zatím moc hrát neviděli.

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Travinho     před 7 lety 04.10.2016 11:36 |  
          0 1

          Já ti nevím, ale ono ani to posunutí na Baráka a na Hušbauera moc nefungovalo a dost často končil míč na nohách soupeřů. Ano v osobních soubojích dominoval, ale nešlo si nevšimnout, že dvakrát velmi špatně operoval ve svém prostoru a to mělo za následek dost nebezpečné situace Karviné. Pokud už hráč není schopen podpořit útok, tak od něj vyžaduji naprosto stoprocentní výkon dozadu a Michael byl i dozadu z našich nejslabší. Hlavně chyba z 81. minuty, kdy nechal zcela nepochopitelně volného Janečku, který se dostal do dost nebezpečné pozice je důvodem pro snížení známky a chyb tam bylo povícero. U Jurčovy střely o minutu později zbytečně podskočil míč. A těch chyb tam bylo ještě víc, bohužel nemůžu najít video celého utkání a konkretizovat to, ale minimálně jedna pořádná minela tam od něj ještě byla.

          • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

            japhy     před 7 lety 04.10.2016 11:49 |  
            0 0

            Asi se vzájemně nepřesvědčíme, ale to nevadí. Ještě bych navrhl jeho výkon rozdělit do a od asi 80. minuty, kdy tam směrem dozadu prováděl opravdu nepěkné věci, které kdyby dělal od začátku, byl by zralý na brzké sřídání.

            • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

              Travinho     před 7 lety 04.10.2016 11:56 |  
              0 4

              Jenže takové minely si za stavu 1:0 prostě dovolit NEMŮŽE! Kdyby to bylo 3:0, tak budiž. Kdybychom po jedné z jeho chyb dostali branku, tak po trojce volají všichni. Ale podle mého by se neměly hodnotit důsledky...

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Miky44     před 7 lety 04.10.2016 12:31 |  
        1 3

        minus za to, že známku tři bych dával při opravdu hodně špatném výkonu hráče, který zaviní gól, nechá se vyloučit, je prostě pro tým přítěží. A s Karvinou Ngadeu podal průměrný výkon, který bohužel pokazil v posledních minutách, kdo ví, jestli to bylo kondicí, nekoncentrací nebo čím. Rozehrávku sice několikrát zkazil, ale měl tam například i jeden moc hezký a ne úplně lehký balon tuším na Zmrhala (na levé křídlo).
        Pro mě teda pětka v pořádku. Volání po trojce mi spíš připomíná některé věčné stěžovatele , kteří tuhle známku požadují po každém zápase pro Hušbauera, Mikulu a další "oblíbence", a přitom v těch zápasech jsou tihle hráči při nejmenším průměrní, stejně jako Ngadeu.

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Travinho     před 7 lety 04.10.2016 13:44 |  
          0 1

          Otázka je, co je horší. Zavinit branku, nebo udělat dvě minely, které ke gólu můžou vést. Jak jsem psal výše. Neměly by se hodnotit důsledky.

          • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

            japhy     před 7 lety 04.10.2016 14:14 |  
            2 0

            Jakkoliv si pořád stojím za tím, že jeho výkon opravdu nebyl na 3, tak s těmi důsledky s tebou souhlasím. Vybavilo se mi totiž hodnocení nového šéfa rozhodčích, kdy ten právě rozlišuje chyby rohodčích podle toho, jestli přímo ovlivnili vývoj zápasu nebo ne. Za mě chyba jako chyba. Takhle by tam mohlo být kopyto-štístko a z kola ven půjde borec, co se jednou splete, ale bude z toho branka :(

          • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

            Miky44     před 7 lety 04.10.2016 15:16 |  
            0 0

            To je otázka, co by se mělo hodnotit. Pokud hráče celý zápas neuvidíš a potom nahraje na dejme tomu jediné dva góly zápasu, tak dostane určitě aspoň sedmičku. Pokud dá ty samé přihrávky a Škoda z toho trefí dvě tyčky, tak dostane max. pětku, protože celý zápas až na ty dvě slušné přihrávky, které stejně k ničemu nebyly, nebyl vidět.

            • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

              Travinho     před 7 lety 04.10.2016 17:15 |  
              0 0

              Tak gól není důsledek, ale schopnost dát branku. To je něco jiného, ale pokud někdo třeba vytvoří tři jasné gólovky, tak by se nemělo řešit, jestli je spoluhráči promění nebo ne.

  7. Skutečně Alanor?

    Hesmir (přítel SN)     před 7 lety 03.10.2016 22:17 |  
    2 2

    Psal toto hodnocení skutečně Alanor? Vím, že nejsme na literární diskuzi, ale tolik hrubek v hodnocení snad ještě nevytvořil... i když dle postavení klávesnice je to často é/í a jen jednou s/z... ;)

    • Re: Skutečně Alanor?

      Alanor (admin)     před 7 lety 04.10.2016 12:31 |  
      2 0

      Jsem nemocný a neměl jsem sílu to po sobě číst. Za případné chyby se omlouvám.

      • Re: Skutečně Alanor?

        Hesmir (přítel SN)     před 7 lety 16.10.2016 15:19 |  
        0 0

        V pohodě, to nebylo myšleno jako nějaká přehnaná kritika. Spíš podivení se nad stavem věci. Report byl prostě jiný než běžně. ALe stále parádní práce a děkuji Ti za ni!

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      mabr     před 7 lety 04.10.2016 10:40 |  
      3 0

      No a není to tedy pro příště lepší rovnou napsat tam?

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        JS (přítel SN)     před 7 lety 04.10.2016 12:38 |  
        3 0

        Nebo nepsat kraviny?

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Sracken     před 7 lety 04.10.2016 10:53 |  
      1 0

      A co třeba dát místo penalty samostatný nájezd, který by byl veden ze středového kruhu s časovým limitem na provedeni 5 vteřin? To by se mohlo Giannimu také líbit.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Petr9608     před 7 lety 04.10.2016 18:12 |  
        0 0

        Do roku 1999 to bylo v americký MLS.

        https://www.youtube.com/watch?v=RRITqS6WEn0

        Prostě by se mělo udělat něco, co by zvýšilo šanci bránkáři.

        Protože situace ve vápně, které jsou přerušeny faulem nebo rukou, by jinak v 75% gólem nekončily. To jsem si téměř jist.

        • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

          Petr9608     před 7 lety 04.10.2016 18:13 |  
          0 0

          V tomto ohledu je třeba hokej s trestnym střílenim mnohem více spravedlivý.

  8. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    arestei     před 7 lety 04.10.2016 08:29 |  
    1 1

    Jak mám Frydrycha rád, tak za tento zápas bych mu dal při nejlepším 4, první poločas byl z jeho strany vysloveně špatný. Neustále se schovával a nenabíhal si na přihráky, se kterými očividně počítali jeho spoluhráči. Nakonec i při oslavě gólu vypadal, že se schováva, a to už je co říct :-)

  9. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Robinator     před 7 lety 04.10.2016 09:13 |  
    1 3

    k hodnocení - Bílkovi bych dal známku 4, protože se mi dlouhodobě nelíbí jeho rozehrávka. Milanovi něco mezi 3-4, tam je to taky delší krize a pětku si myslím nezaslouží

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      lassiter     před 7 lety 04.10.2016 09:21 |  
      0 0

      Mně přijde, že je Bílek s míčem strašně nervózní, často se stane, že hned po obdržení míče začne rozhazovat rukama, že nemá komu nahrát, i když může míč v pohodě deset metrů vyvézt. Potřeboval by si vzít trošku bohorovnosti od Deliho...

  10. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    smichov_2     před 7 lety 04.10.2016 09:14 |  
    4 3

    Zmrhal do repre patří za to co předvádí, jen slepý to nevidí. Škoda dlouho u nás hrál jako jediný útočník s oběma stopery na zádech a za takový situace očekávat hat-tricky je bláznovství. V repre bude mít v útoku parťáka a to bude hned jiný kafé. Také s Karvinou hned připravil Mesimu gól. Mesi má pokud jde o repre klid, i kdyby dal 100 gólů, přes Ibiševiče a Džeka, top střelce Bundesligy a Serie-A vlák asi nepojede. :-D

  11. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    japhy     před 7 lety 04.10.2016 11:44 |  
    8 0

    Každopádně jsm rád za změnu herního projevu oproti DU. Teď to tedy taky nebyla žádná sláva, ale nedostavoval se ten pocit zmaru, který dříve nabíhal téměř se začátkem zápasu. Špatně se mi to popisuje, už dříve jsem se o tomto rozporu zmiňoval, kdy může být v nerovnováze hra jednotlivců a týmu. Přijde mi, že už hrajeme plusminus dobře a limitem je, že tu jeden, tu druhý nedokáže dát přesnou přihrávku, která by rozvinula nadějnou akci:
    Za DU - přihrávky chodili často na nepřipraveného spoluhráče, kterýžto musel o míč vždy bojovat.
    Za JŠ - ten samý spoluhráč se hýbe ještě před přihrávkou a už je to pouze na přihrávajícím, aby mu to dal přesně. Když se to povede, máme o jeden podstoupený souboj míň.
    Jasně, není to takhle pořád, ale i takové "drobnosti" přispívají k pocitu ze hry. Kdybych to měl hodně zjednodušit, řekl bych, že hru držíme o pěkných pár metrů dál od naší brány, což samo o sobě přispívá k lepší kombinaci.
    Taky se podívejte, jak rapidně v posledních 3 zápasech ubylo stoperům práce ve vápně. Dřív tam lítal jeden balon za druhým, a teď...

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Travinho     před 7 lety 04.10.2016 13:54 |  
      1 0

      Mně přijde hlavní rozdíl v tom, že nyní je jasně vidět, co mužstvo chce hrát. Hlavně na konci působení DU tam žádný herní obraz nebyl.

  12. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 04.10.2016 13:24 |  
    0 0

    Tak jsem si říkal zda Muris tu 7 dostane?a on jí skutečně dostal. 6 u Pavlenky a Deliho v pořádku, ale u Bílka nevím, Jirku mám rád, ale 100% hlavně v první půli nebyl. Bořil o něco lepší než Frydrych v obraně, ale v ofenzivě byl lepší Michal. 4 u Baráka v pořádku asi nejhorší náš hráč. Mingazov 5 ok ale určitě náš nejaktivnější hráč v prvním poločase Zmrhal určitě ne. KJ už asi nemá na koho ukázat. Jardovi to přeju, ale v sobotu to byl od něho zase jen průměrný výkon. V derby si asi svůj obvyklý jeden podzimní super výkon už vybral a teď bude zase útlum. Milan zklamal v Hradci lavička. Hušby a Dušan průměr. Ngadeu hlavně ke konci nejistý. Ale, že by šel na stopera?DZ mu podle mne zatím seděl více. No můžeme to v Hradci zkusit.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Slawek     před 7 lety 04.10.2016 15:03 |  
    0 7

    Myslím Alanore, že ani Tobě se při hodnocení tohoto kola příliš nedařilo. Jeden příklad za všechny: Bořila hodnotíš stejně jako Deliho? Už jen to jak naložil se svou šancí jeho výkon degraduje.

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Miky44     před 7 lety 04.10.2016 15:18 |  
      5 0

      To podle mě určitě ne,.. to zakončení nebylo vůbec jednoduché, naopak bych ocenil ten náběh.

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Slawek     před 7 lety 06.10.2016 09:13 |  
        0 0

        Aha, tak to se omlouvám, nevěděl jsem, že se hraje na náběhy. Naopak Miky, hraje se na zakončení zvané gól nebo branka. A ligový fotbalista by tohle měl určitě dávat.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 04.10.2016 17:09 |  
    0 0

    Deník Spart a Jakub Konečný to viděl trochu jinak...
    Pavlenka 6
    Frydrych 5 - Bílek 6, Deli 7 - Bořil 5
    Ngadeu 5
    Zmrhal 4!!, Hušbauer 6, Barák 5, Mingazov 5
    Škoda 6!!

    Muris 7 a Dušan 6.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    sauvignon     před 7 lety 04.10.2016 20:21 |  
    2 0

    Omlouvám se za příspěvek mimo téma, ale strašně jsem se rozčílil: Na otázku novináře, proč pomezní ze zápasu s Karvinou dostal za tak fatální chyby stop jen na dva zápasy, odpovídá předseda komise rozhodčích, "podstatné je, že po jeho chybách nepadly góly, takže jimi zápas přímo neovlivnil." Není to naprostá nehoráznost? Ten člověk by měl abdikovat!!!!

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Boss82     před 7 lety 04.10.2016 21:22 |  
      0 1

      Tak to je fakt těžkej demagog! To bych blil!

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      bongor     před 7 lety 04.10.2016 21:24 |  
      0 0

      No ale vždyť měl pravdu,po jeho chybě třeba JZ nemoh pokračovat sám na brankáře a tak gól skutečně nepadl.Není proč se rozčilovat,musíme vzít na vědomí,že jsme si všichni rovni,ale někteří jsou o hodně rovnější,

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      japhy     před 7 lety 05.10.2016 10:58 |  
      0 0

      Přesně o tom jsem psal pář řádků nahoře, jen se to týkalo minulého hodnocení. Tudíž můžeme vyloučit chybu při "přepisu" do článku. Je to naprostá nehoráznost.

  16. Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

    Petr9608     před 7 lety 04.10.2016 21:14 |  
    0 2

    Komentář byl skryt z důvodu porušení pravidel diskuse

    • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

      Petr9608     před 7 lety 04.10.2016 21:15 |  
      0 3

      Komentář byl skryt z důvodu porušení pravidel diskuse

      • Re: Hodnocení slávistů - 9. kolo

        Petr9608     před 7 lety 04.10.2016 21:28 |  
        0 2

        Komentář byl skryt z důvodu porušení pravidel diskuse