Hráči Slavie

Hodnocení slávistů - 11. kolo

Šestá výhra v řadě se nerodila vůbec lehce, když v Edenu sešívaným vzdorovalo poctivě bránící Slovácko. Slavia ale nakonec soupeře udolala nejtěsnější možnou výhrou.

Tři body jsou opět zaslouženě na správné adrese. Ale byla to dřina, což jsem vzhledem k nahuštěnému programu očekával navzdory vypsaným kurzům sázkových kanceláří, podle nichž mělo jít o jasnou záležitost. Slávisté neměli lehkou úlohu, protože museli vyhrát a soupeř bránil opravdu houževnatě a snad ve všech hráčích. Územní převaha byla do vstřelené branky jasně patrná, zajímavých šancí v pokutovém území ale přicházelo méně, než by bylo záhodno pro klidný tep nervozního slávisty. Škoda dvě zajímavé v první půli neproměnil, pak ale krásným pasem vyslal Zmrhala, který zakončil precizně. Červenobílí pak nevyužili několik dalších šancí a o vytouženou výhru museli bojovat až do samotného závěru. Zvládli to ale poměrně s přehledem, Slovácko si sice vytvořilo tlak, ale z něho vytěžilo jako maximum jen několik rohů, které naši hráči odvrátili bez větších potíží.

Co říci na výkon soupeře? Myslím, že hráči z Moravy bránili skutečně poctivě a organizovaně, v tomto směru to Slavii znepříjemnili na nejvyšší možnou míru. Na druhou stranu byl jejich výkon vyloženě defenzivní a dopředu nepředvedli téměř nic. Když to srovnám s posledním domácím zápasem s Karvinou, tak ta hrála mnohem odvážnější a pohlednější fotbal. Ale každý trenér má svoji cestu a já tu nejsem od toho, abych soudil práci trenéra Levého. Navíc je třeba přiznat, že hrát otevřenou partii se Slavií v současné formě by bylo asi hodně naivní. Závěrem zmíním výkon neoblíbeného rozhodčího Ardeleana, který hru hodně pouštěl. Zvláště několik zákroků v první půli od hostů si říkalo o žlutou kartu. A nedat ji za přerušení zatažením za dres zezadu při zastavení nadějného brejku, je vyloženě chybou. Stejně tak se měla pískat penalta ve prospěch Slavie po jasné ruce jednoho z bránících hráčů Slovácka v pokutovém územé. Jinak ale pískal rozhodčí rovinu a navzdory zmíněným chybám je po výměně příslušné komise zatím patrný zlepšený trend ohledně férovosti sudích. Chyby se sice stále dějí, ale už na obě strany. V Jihlavě nám rozhodčí odpískal penaltu co neměl, tentokrát to bylo naopak.

Hráči jsou hodnoceni na stupnici od 1 (nejhorší) do 10 (nejlepší).

Jiří Pavlenka - 6 - Práce měl opět málo, ale za stavu 0:0 krátce před naší vítěznou trefou předvedl klíčový zákrok, když konečky prstů vytáhl sice nenápadnou, ale velice dobře mířenou hlavičku soupeře.

Michal Frydrych - 5 - Opět předvedl pár nesmyslných přihrávek soupeři, po herní stránce to ale bylo z jeho strany lepší než v Brně a své si odbránil.

Jiří Bílek - 6 - Jistý výkon s minimem chyb.

Simon Deli - 7 - Platí pro něj to samé jako u Bílka, jen byl v soubojích ještě dominantnější a i si troufl udělat pro oka diváka pár pohledných kliček.

Jan Bořil - 6 - Dobrý výkon, obrana pracovala tak, jak by měla. Oproti Frydrychovi se mu o něco více dařilo i směrem dopředu, kde byl přesnější. Na druhou stranu byl několikrát limitován při možném centru tím, že si musel přehazovat míč na pravou nohu.

Jaromír Zmrhal - 7 - Vzhledem k tomu, že vstřelil jedinou branku je pro mě celkem logicky hráčem zápasu. Už v první půli patřil mezi aktivnější hráče a dostal se několikrát ke střele, ty mu ale příliš nesedly. V úvodu druhé půle velice dobře vyřešil gólovou akci. Tím mu narostla křídla a několikrát obraně Slovácka doslova upláchl, finální přihrávce ale buď něco chybělo, nebo byla zblokována.

Michael Ngadeu Ngadjui - 7 - Další velice jistý výkon našeho defenzivního záložníka. Opět posouvá své výkony v průběhu času dál, když tentokrát odebíral míče velice přesně a připsal si méně faulů než obvykle. Zahrál velice dobře.

Josef Hušbauer - 6 - Opět velice aktivní, i když tentokrát neměl tolik prostoru jako proti Brnu. Celkově hrál dobře a potvrdil aktuální formu, ačkoliv si tentokrát žádnou asistenci na branku nepřipsal. Před branku Slovácka poslal zajímavé centry, ale obránci hostů fungovali v tomto směru docela spolehlivě. Vyslal hezkou ránu z přímého kopu, které nechybělo mnoho.

Antonín Barák - 5 - V posledních kolech střídá špičkový výkon s průměrným, což je ale u mladého hráče normální a pořád je to dohromady nadprůměr. V sobotu to nebyl úplně jeho den, hru často až příliš zpomaloval držením míče. Snažil se i o nealibistické přihrávky, ale tentokrát mu příliš nevycházely. Jinak ale byl vidět a průměrnou známku si zaslouží.

Dušan Švento - 6 - Další dobrý výkon. Z mého pohledu potvrdil, že je platnější než Mingazov. Sice už není tak rychlý, ale herní situace řeší kvalitně. To ilustruje naše největší šance v první půli, kdy postupoval z boční strany do vápna a dobře viděl Škodu nabíhajícího z druhé vlny. Náš útočník bohužel Šventův výborný pas neproměnil. Snad mu vydrží zdraví a postupně vydrží celý zápas.

Milan Škoda - 5 - V první půli nedal dvě šance, hlavně ta druhá po pasu Šventa byla docela velká. Skvělou gólovou přihrávkou ale našel Zmrhala, což byl rozhodující moment celého zápasu. I s tím má ale Škoda jen průměrnou známku, protože ve hře až tak platný nebyl a nevyhrál tolik hlavičkových soubojů, kolik je u něj zvykem.

Ruslan Mingazov - 5 - Nastoupil na krátký úsek hry a byl docela vidět. Jednou upláchl svému strážci a byla z toho možnost nebezpečné standardní situace. Jeho slabinou je ale finální řešení, což při jedné šanci potvrdil i v sobotu, když dal nepřesnou přihrávku na nabíhající hráče do vápna. V úplném závěru zbytečně a dezorientovaně odhlavičkoval míč na rohový kop.

Jasmin Ščuk a Tomáš Souček nejsou hodnoceni, protože hráli příliš krátce.

Komentáře (145)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Jarinho     před 8 lety 24.10.2016 17:18 |  
    8 6

    MNN nepodal výkon na sedmičku, tento zápas mi přišel špatný v rozehrávce...

  2. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Guly (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 17:21 |  
    5 9

    MNN bych dal 5, max slabou 6, protože často volil jen alibistické přihrávky, místo toho, aby se snažil něco vymyslet. Proti takovému soupeři by u DZ měla být skoro samozřejmost, že se snaží i něco vymyslet, to mi u něj chybí. Jasně, je to hlavně stoper, ale obecně výkon na 7 to u DZ nebyl.

    Jinak se vším víceméně souhlas.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Jarinho     před 7 lety 25.10.2016 17:57 |  
      1 1

      Nechápu ty lidi co ti dali mínus, snad úkolem defenzivního obránce je i rozehrávka ne ...

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        Guly (přítel SN)     před 7 lety 26.10.2016 01:16 |  
        1 0

        Asi na to maj jinej názor, je to jejich právo. Ale radši bych byl, aby mi na to odpověděli komentářem a ne mínusem.

  3. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Hanzwalter     před 8 lety 24.10.2016 17:24 |  
    3 1

    Musim rict, ze poprve souhladim na 100% a dekuju za vyborne znamkovani! PS: koukal jsem na los co mame a Jablonec,Bohemka,Dukla,Bolka a Zlin to bude hodne slozite.... v Jablonci verim v neprohru a doma Bohemku dame, Duklu by jsme mohli taky dat a na Bolku bude doufam full house a 1:0 vyhrajemem a tak trochu doufam i v neprohru ve Zline tak trosku si rikam na konci jeste PLUS 11 bodu;-)

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      donford     před 8 lety 24.10.2016 19:10 |  
      2 0

      Myslím, že Jablonec bychom měli udělat a zápasy doma či v Praze též, možná, že Zlín bude remizový, spíš se ale domnívám, že i tam vyhrajeme. Máme bohudík velmi silnou lavičku a i při možném vykartování, což soupeře může zákonitě rovněž potkat, by tato měla rozhodnout. Jestli kluci nebudou namyšlení - zatím nejsou - věřím z těchto pěti zápasů na 13 až 15 bodů. Co mě k tomu vede? Od zápasu v Teplicích jsme obdrželi jen jeden gól, Liberec, Sparta, Brno (ta 1 branka), Slovácko, si na naši bránu téměř nevystřelili. A převážně bránili. Naše obrana, pokud bude šlapat takto i nadále, je opravdu vynikající. A např. u Bílka, Ngadeua, Baráka, Šventa či Zmrhala je vidět stále se zvyšující fazóna.

  4. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    VanDel     před 8 lety 24.10.2016 17:39 |  
    5 27

    S hodnocením hráčů celkem souhlas. Sám za sebe ale ohodnotím trenéra Šilhavýho......a dal bych mu 2- !!! A to za naprostou ignoraci hráčů na lavičce ! Neříkejte mi že jsem jedinej, koho děsí to věčné vysedávání zejména Ščuka a Mešanoviče. To jsou velmi nadstandartní hráči a hrozim se toho, že se v zimě naserou a budou chtít pryč. A ruku na srdce, nikdo by se jim nemohl divit. Škoda stále pokračuje v těch nemastných výkonech a přesto hraje stále a stále. To má opravdu ten základ předplacenej ? A co se týče Ščuka, proč tam nešel místo Baráka hned o poločase ? Barák se mi hodně líbí, ale v sobotu mu to opravdu nesedlo, takže střídání o poločase se zcela nabízelo. Co se týče výsledků a předvedené hry jsem samozřejmě se Šilhavým hooodně nadmíru spokojen, ale tohle bychom myslim opravdu neměli přehlížet. Nelze odehrát celou sezonu pouze s jednou základní sestavou, takže určitá pravidelná rotace je nutná ! A nikdo mi netvrďte, že když bude hrát Ščuk anebo Mesanovič v základu, že zahrajou hůř, než kterýkoliv jiný hráč kterého nahradí.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Hanzwalter     před 8 lety 24.10.2016 17:58 |  
      6 0

      To je prece blbost... Ted ve stredu hrajeme pohar a tam Mesan i Scuk budou v zakladu... Skoda prihral na gol... a Mesan je to hodne precenovanej a Scuk byl zranenej.... a za ty penize co maji a maji je vcas rozhodne nikam utikat nebudou.

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:12 |  
        3 16

        Jj, už vidim v neděli jejich rozzářené tváře na lavičce, jak s úsměvem vzpomínají na zápas proti třetiligovému týmu a teď si můžou v klidu posedět na lavičce v lize.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      klimi     před 8 lety 24.10.2016 18:01 |  
      6 0

      Škoda a Barák se důležitými přihrávkami podíleli na vítězném gólu...Takže asi tak :))

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        Virgil1956     před 8 lety 24.10.2016 18:12 |  
        5 0

        Ano, při hodnocení hráčů se přihlédlo k tomu, že Škoda dal pěkný pas Zmrhalovi, ale ještě důležitější byla průniková přihrávka Baráka na Škodu. ( I když v TV tvrdili, že to přihrával Hušbauer :) Barák hraje prostě na riziko, nikdy nedá alibistickou přihrávku, pokud není pod větším tlakem, proto mu pokaždé všechno nevyjde, ale kdo hraje bez chyb? Možná Messi :)

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:15 |  
        2 13

        Jasný, opravdu vynikající argument........a co takhle vytáhnout Škodovu spálenou tutovku v prvním poločase, kterou kdyby proměnil, tak jsme si třeba potom v klidu zastříleli mnohem víc ? A co takhle vytáhnout Barákovo platonickou hru během celého jeho působení v zápase ? To se ale asi nehodí do krámu, že ?

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          klimi     před 8 lety 24.10.2016 18:52 |  
          3 0

          Já jen říkám, že oba se podíleli na vítězné brance a dodávám, že kdyby byli na hřišti Jasmin a Muris, tak se třeba gól vůbec dát nemusel (ale také jsme klidně mohli vyhrát mnohem větším rozdílem)...Hráčům se daří, proto chápu trenéra, že sestavu moc nemění :))) Já se na Jasmina a Murise moc těším ve středu :)

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          Kenny     před 7 lety 25.10.2016 16:07 |  
          0 0

          A v kterém utkání Jasmin tolik zářil, že ho tlačíš do sestavy? Jednou, dvakrát byl solidní v přípravě, to ti přijde adekvátní? Navíc vliv těchto dvou hráčů na celkový projev Slavie je absolutně odlišný. To je jak kdybys prodal traktor a chtěl orat zahradu trabantem.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 24.10.2016 18:05 |  
      18 0

      Jen ke Škodovi - za poslední 3 zápasy 2+2. To myslím mluví samo za sebe, ačkoliv je pravda, že úplně špičkovou formu nemá. Milan tu 2 roky válel a velice platný je pořád, nechápu ty řeči, co se o něj otírají, viz předplacený základ atd. A už vůbec nechápu lidi (pravda, spíše se to děje na fb), co nadávají, že hraje Škoda a cpou tam van Burena, kterého zatím pořádně neviděli. Přitom Šihlavý je vidí na tréninku každý den.

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:22 |  
        5 4

        Teda čekal jsem mínusy. Ale taky jsem potom čekal nějaké rozumné argumenty proti a zatim tu ani jeden takový není. Protože třeba v tom případě já bych na tvůj argument Škodovo statistiky za poslední 3 zápasy mohl napsat, že za prakticky stejnou dobu tří zápasů má Mešanovič statistiku 5+1 ! Proboha lidi, já proti Barákovi ani Škodovi nic nemam ! Jsou to oba vynikající hráči. V Barákovi třeba osobně vidim našeho největšího tahouna v následujících několika letech (než dle očekávání zmizí do zahraničí). Ale prostě mi netvrďte, že by se základní sestava, alespoň občas, neměla změnit ! Anebo že by se nemělo střídat klidně už o poločase, když to někomu prostě nejde.....kort, když máme na lavičce plnohodnou náhradu !

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          Alanor (admin)     před 8 lety 24.10.2016 18:28 |  
          11 0

          Myslím, že tato unáhlená střídání by mužstvo spíš akorát rozhodila. Barák nijak zvlášť špatně nehrál a myslím, že i ta gólová akce dala Šilhavému za pravdu. Hráč by měl cítit důvěru a ne že ho po výborných výkonech stáhneš hned v poločase, když mu to jde průměrně.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:31 |  
            2 8

            Vidíš a na tohle bych třeba mohl teď krásně použít tvůj argument, který jsi teď napsal níže: "Jsme profesionální klub, který hraje na výsledky, ne soubor kamarádů".......takže proč prostě hráče nevystřídat když mu to nejde ? Měl by to pochopit a ne se urazit, je to tak ?

            • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

              Alanor (admin)     před 8 lety 24.10.2016 18:34 |  
              9 0

              Jenže není pravda, že to Barákovi nějak víc nešlo. Navíc si myslím, že v současné formě je Barák platnější hráč, zvlášť směrem dopředu. Ščuk si na svou šanci zkrátka musí počkat.

              • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:38 |  
                1 9

                A to je ta otázka, o kterou mi jde od začátku: Jsou konkrétně tihle dva (Mešanovič a Ščuk) ochotni čekat ?

                • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                  Alanor (admin)     před 8 lety 24.10.2016 18:45 |  
                  8 0

                  Když ne, tak půjdou, není co řešit. Ale zadarmo tu nejsou a myslím, že prostor také dostanou.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                    VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:51 |  
                    2 8

                    Opravdu výborný přístup tohle. Takže pak doufam, že tu nebudeš brečet, až nás přepadne marodka jakou mají třeba teď ve Spartě, jakou to máme smůlu a že na lavičce nemáme žádnou adekvátní náhradu.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                      Alanor (admin)     před 8 lety 24.10.2016 19:02 |  
                      5 0

                      Samozřejmě by přišly adekvátní náhrady za ně. Ale spíš si myslím, že jen slyšíš trávu růst a reálně se tohle nebude muset vůbec řešit.

                      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                        JS (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 19:07 |  
                        2 8

                        A ty adekvátní náhrady by také seděly na lavičce? Nebo by teda konečně posadily někoho z neměnného základu? Protože proč by k nám chodili hráči, kteří ví, že se nejspíš nedostanou do základní sestavy?

                      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                        VanDel     před 8 lety 24.10.2016 19:12 |  
                        2 7

                        Přijdou adekvátní náhrady na lavičku na úrovni Ščuka a Mešanoviče ?? A proč by měli chodit, když už takové máme ? Nebo je snad koupíme proto, abychom jim to za půl roku na lavičce taky znechutili, pak je taky pustili a znova sháněli jiné ?? Není to zbytečné ?

                        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                          urs (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 19:57 |  
                          6 0

                          Adekvátní náhradou je zřejmě myšlen také fakt, že přijde hráč OCHOTEN (je to přeci profík) počkat si na svoji šanci - pro pochopení to snad stačí, nebo ne? Pokud je tu hráč dlouhodobě nespokojen díky malému vytížení, měl by jít jinam, na tom se snad shodnem.. Ti ochotníci by měli být ponejvíce mladí, aby neměli pocit, že jim ujíždí vlak, anebo naopak staří, kteří už mají dost rozumu na přijmutí takové role - tedy prospěšné pro tým :o)

                        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                          Kenny     před 7 lety 25.10.2016 16:11 |  
                          0 0

                          A neurazí se třeba hráč, kterej je pět zápasů součástí šlapajícího a vyhrávajícího mančaftu, až ho trenér vystřídá. To by mohl chtít odejít, ne?

                • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                  Kara (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 07:20 |  
                  6 0

                  Šilhavý celkem jasně říkal, že priorita je pro něj týmový duch, kterému se individuality musí podřídit. Stejně tak si hráči pochvalují, že se stabilizací sestavy jim začínají fungovat automatismy. Takže otázka, jak dlouho je hráč ochoten čekat, pálí trošku mimo - jak psal Alanor, pokud ochotni čekat nejsou, nechť si najdou jiné angažmá a my přivedeme někoho týmovějšího. Aby se sestava měnila kvůli zraněnému egu jednoho hráče (nejsem si vědoma, že by Ščuk - nadto po zranění - měl podobné projevy), to je přece totální ztráta autority trenéra. A to podotýkám, že píšu s vědomím, že bych si zejména v těch zápasech, kdy to Škodovi nešlo, uměla představit, že by Muris nastoupil v základu...ale jak už tu padlo - my je na tréninku nevidíme, trenér ano.

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          martyni (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 18:29 |  
          8 0

          Proč by se nutně mělo měnit to, co funguje, jen aby si někdo taky zahrál. Tak to v týmovym sportu fakt nemůže fungovat. První je tým a osobní problémy hracu jsou až na druhym miste.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:34 |  
            2 3

            Ano, tak by to mohlo fungovat, pokud by se nám vyhýbala veškerá zranění anebo vykartování. Ale to prostě nemůžeme čekat. A tak je potřeba, aby v zápasovém rytmu bylo co nejvíce hráčů. už tady totiž vidim ty nářky, těch momentálně naprosto spokojených lidí, jak brečí nad tim, že nám vypadly na delší čas 2-3 hráči a ti na lavičce nejsou pořádně rozehraní, aby je okamžitě nahradili.

            • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

              vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 18:37 |  
              0 0

              Zapomínáš ne jednu starou potvrzenou pravdu,že vítězná sestava se nemění.

              • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:52 |  
                0 4

                Tenhle argument doufam myslíš s velkou nadsázkou, že jo ?

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          JS (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 19:02 |  
          3 7

          Já s Tebou souhlasím. Myslím si, že nerotovat sestavu (tak dva tři posty) je ke škodě. Nejen, že se to okysličí, unavení si odpočinou, ale zároveň prozatimní náhradníci mají daleko větší motivaci se ukázat a tudíž podat dobrý výkon. Odehrát 3 zápasy za 7 dní s totožnou sestavou je podle mě kravina a se Slováckem bylo jasně vidět, že už hráči šlapou vodu.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 19:57 |  
            0 0

            Nevím jak dlouho sleduješ fotbal. No já jsem si to nevymyslel a slýchávám to od mala.

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        spravnej_jezedak     před 8 lety 24.10.2016 18:35 |  
        5 1

        No já myslím, že většina lidí tu nezpochybňuje přínos Škoďáka nebo mu snad odpírá zásluhy, které jsou podle mého bez diskuse. Spíše jim vadí (a přiznám se, že mám taky ten názor), že není správný ho za každou cenu nechávat hrát, i když je na lavičce hráč (Mešanovič), který sice není typově stejný hráč, ale i přes to mu v lize stačí na gól 64 minut (mimochedem 3,4 krát míň než Milanovi) a i herně bych řekl, že na tom je (nebo možná, že bohužel už jenom byl?) v tuto chvíli o něco lépe. Navíc je o 4,5 roku mladší, takže i z hlediska perspektivy není asi v ničím zájmu si takového hráče nechat odejít.. Neříkám, že by měl být pokaždé v základu, ale rozhodně by neměl mít na kontě 62 minut za poslední 4 zápasy.. Tím samozřejmě nechci zpochybňovat Škoďákův přínos pro tým, i když ten poslední gól mi přišel jako hodně velký náhoďák (pokud tedy opravdu nechtěl kopat holení:-) )...

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          Virgil1956     před 8 lety 24.10.2016 19:20 |  
          3 2

          Počítat to takhle podle statistik na minuty a góly nejde. To bychom mohli říct, že nejlepší je vlastně Van Kessel. Z pravého křídla, kde neudělal nic, co by stálo za zmínku, ze během těch pár zápasů, co odehrál, dostal zhruba 8x do středu, na svůj obvyklý post koncového hráče. Z toho dal 2 góly, 2x přihrál na gól a další dvě jeho gólové přihrávky zazdil Škoda. Jednu šanci zazdil sám. Z tohoto pohledu nám vlastně na tribuně sedí další Mercedes :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            spravnej_jezedak     před 8 lety 24.10.2016 19:41 |  
            0 0

            Jasně, souhlas.. Neříkám, že se člověk může slepě řídit pouze statistikami (mimochodem GvK v lize 190min. na vstřelený gól, celkově 261 min./gól).. Ale to jsem tím ani říci nechtěl.. Proto je potřeba zohledňovat i další faktory.. Ale s tím Mercedesem máš bohužel zatím pravdu..:-(

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          Travinho     před 8 lety 25.10.2016 13:42 |  
          2 0

          Ale zrovna proti Soupeři typu Slovácka, který mohl být nebezpečný hlavně ze stadardních situací a proti kterému se dá čekat, že to bude mít ve vápně přehuštěná je mnohem platnější Škoda.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      buri     před 8 lety 24.10.2016 18:17 |  
      0 0

      Souhlasím. Jen bych nevinil JŠ. Věřím že ví co dělá. Ščuk je po zranění a Mešanovič to ustojí. Jsem zvědavej na středeční sestavu...

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:25 |  
        1 2

        Právě že Mešanovič nedávno ukázal, že na to náturu nemá, aby to v klidu ustál. A proto mam ty obavy. Stejně tak Ščuk, je to balkánec, zvyklý doteď hrát v základu. Kdo ví, jestli mu taky nerupne v kouli a náhodou se nešprajcne.

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 18:40 |  
          10 0

          Aha tak,že budem stavět hráče podle toho jestli je z balkánu a bude mu rupat v kouli nebo ne.Hele sedět na lávce musí daleko větší esa než je Mešanovič.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            VanDel     před 8 lety 24.10.2016 18:53 |  
            1 7

            V naší lize ? Jmenuj mi některé...

            • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

              Virgil1956     před 8 lety 24.10.2016 19:13 |  
              4 0

              Vždycky platí, že zájem týmu je přednější než zájem hráče. Chápu tvé obavy, ale myslím si, že to vidíš moc černě. Jinak ovšem - máme to ale starosti, že se tu přeme o tom, jestli je někdo výborný hráč nebo skvělý hráč? Co bychom za to před pár lety dali :)

              • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                VanDel     před 8 lety 24.10.2016 19:34 |  
                2 6

                Je možná pravda, že to vidim až moc černě. Ale přijde mi to rozumnější než to vidět až moc růžově (jako bohužel většina lidí tady) a pak jen smutně koukat a nevěřícně kroutit hlavou, až ta krizová situace opravdu nastane.

                • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                  JS (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 22:31 |  
                  3 5

                  Tak v momentě, kdy je tým v laufu, tak jsou v laufu i diskutéři SN, kteří hnedvyvolávají, že už máme prakticky titul a jsme jednou nohou v Champions League. Nemůžeš se zlobit, že pak mínusují jak o život, jakmile jim nějaká myšlenka nabourá tuhle růžovou vysněnu budoucnost. :)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                    VanDel     před 8 lety 25.10.2016 08:13 |  
                    3 4

                    Já jsem přesně takové reakce čekal a bohužel se to naplnilo. Mam samozřejmě momentálně radost z výsledků a předváděné hry, ale jak je vidět, tak je nás tu hodně malá menšina, která nemá nasazené růžové brýle a snaží se myslet i do budoucna.

            • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

              vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 19:59 |  
              0 0

              Nechytej mě za slovo,myslím to samozřejmě obecně pro veškerý fotbal.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            Jachym     před 8 lety 24.10.2016 19:56 |  
            3 0

            Zcela souhlasím. Mahmutovič, krajan Murise, si také o sobě myslí, bůhvíjaká není hvězda, a dnes paběrkuje i v Příbrami. Třeba v Plzni měli období, kdy příliš nehráli, Bakoš, Ďuriš, Chramosta, Tecl nebo Krmenčík, což jsou v podstatě všichni ne horší fotbalisté. A Jihlava, kde předtím Muris hrál, při vší úctě, je kvalitou, doufejme, někde jinde.

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          Sracken     před 8 lety 24.10.2016 19:51 |  
          7 0

          Pokud se šprajcne, tak půjde, není, co řešit. Nejde o jednotlivé hráče, ale o výsledky sportovní, finanční Slavie jako celku. Pokud chce někdo dělat profesionální sport, musí se s tímto smířit se všemi pozitivy i negativy. Úkolem hráče z lavičky je být skvěle připraven naskočit a plnohodnotně nahradit hráče základní jedenáctky. Míra profesionality také vypovídá o kvalitě hráče, rozhodně nejvyšší je v USA ve všech hlavních profesionálních sportech, kde je na hráčích i fyzická příprava. Jak by to dopadlo u nás je nasnadě.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      martyni (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 18:26 |  
      6 0

      Třeba proto, že kdyby oba střídal o poločase, nedali bychom vítězný gol, k němuž mají oba asistenci. A klidně ti tvrdím, že Muris ani Ščuk nejsou lepší, než kterýkoli hráč v základu, tj. snadno se může stát, že zahrajou hůř. O Murisovi jsem tu uz psal, Ščuk zatím hrál málo, ale při tom pobytu na hřišti ničím nevyčníval. Jistě jsou oba dobří hráči, ale nevěřím, že s nimi v základu bychom byli silnější než teď.

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        JS (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 19:04 |  
        1 10

        O poločase nikdo nemohl vycházet z toho, že Škoda dal gól. Vycházet se mohlo z toho, že zazdil 1000% tutovku. Takže gól dát mohl stejně tak, jako ho mohl dát Mešanović, kdyby tam přišel. Tohle je logicky invalidní argument.

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          vlk30 (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 19:50 |  
          6 0

          Tak to se dá všechno zevšeobecnit,tudíž diskuze o hovně.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            Jachym     před 8 lety 24.10.2016 20:19 |  
            7 0

            Souhlasím. Já bych tuto diskuzi chápal, kdyby si tým nevěřil, neměl výsledky a hra vypadala prachbídně. Např. nebylo správné, že Uhrin nechal tak dlouho trápit Součka. Škoda je pořád platný, i když mu to nestřílí. Mešanovič je výborný jako žolík, když je plný sil. Když nastoupí od začátku a hra má něm samotném v útoku stát, je sotva poloviční.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            JS (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 21:49 |  
            0 4

            Já nic nezevšeobecňuji. Já reaguji na výrok: „Třeba proto, že kdyby oba střídal o poločase, nedali bychom vítězný gol, k němuž mají oba asistenci.“ To není relevantní argument, protože předtím, než oba dali gól, nikdo nemohl vědět, že ho dají.

            • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

              martyni (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 10:30 |  
              3 0

              Ano, nikdo to vedet nemohl, ale bylo spravne rozhodnuti je na hristi nechat, když rozhodli zapas. Takze logika je snad jasna, tezko kritizovat trenéra, když na place necha kluky, co vymysli rozhodujici akci zapasu. Kdyby je vymenil, tak nikdo nevi, jak by to dopadlo.

              • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                JS (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 11:48 |  
                0 4

                No problém je, že Ty na to nahlížíš retrospektivně jako hodnocení po skončení zápasu. Zpětně to bylo dobré rozhodnutí. Nicméně o poločase, kdy hrál Škoďák nic moc a zazdil šance, by bylo stejně tak logické poslat tam náhradníky a očekávat, že se blýsknou.

                • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                  martyni (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 12:27 |  
                  2 0

                  A jak jinak to chces hodnotit? Kritizovat trenéra za rozhodnuti, který mu vyslo, mi prijde divny.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                    JS (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 12:37 |  
                    1 2

                    Já přeci nic nehodnotím. Já nekritizuji trenéra za celkově odkoučovaný zápas. Já říkám, že kdyby tam o poločasu poslal Mešanoviće, nebylo by se čemu divit vzhledem k tomu, co tam do té doby (ne)zvládnul Škoďák.

            • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

              JS (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 10:30 |  
              0 3

              Zajímaly by mě logické argumenty chronických nesouhlasičů. Je na tom něco k nepochopení?

              • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                VanDel     před 8 lety 25.10.2016 11:27 |  
                1 7

                Logického protiargumentu se tady moc nedočkáš. Většina tady umí tak akorát sázet mínusy, ale napsat aspoň jednu srozumitelnou větu s nějakým názorem, to se moc očekávat nedá. Mě by například zajímalo, kterých (v této chvíli) 6 idiotů (bez pardonu) mi dalo mínus za příspěvek, ve kterém se pouze ptám, jestli jsou ochotni Muris a Ščuk čekat delší dobu na lavičce. Tohle mi opravdu hlava nebere, co koho na téhle otázce uráží, že musí dát minus ??

                • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                  martyni (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 12:30 |  
                  3 0

                  :) Panove, minusy vam nedavam a snazim se s vama diskutovat, ale asi jste si toho nevsimli..:). Ale nevadi, stejne uz jsme to téma zrejme vycerpali.

                  • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                    VanDel     před 8 lety 25.10.2016 13:24 |  
                    1 1

                    Tak v tom případě jsi doufám pochopil, že to nebylo mířeno na tebe.

                • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                  soudek82 (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 12:53 |  
                  3 0

                  Mno takhle...já neříkám, že primárně Muris (Jasmin míň, pač se vrací po zranění a záloha teď šlape) jsou štěstím bez sebe...dokonce i souhlas, že tam mohli jít dřív, ale o půli? Dyk jsme Slovácko nepustili na naší půlku a oni když to přeženu "jen odkopávali"...v první půli střídáš ve chvíli kdy někdo přímo zaviní dva góly nebo hoří jak papír a ty kvůli tomu tečeš proti "Příbrami", o půli jen když se na to ultra nedá dívat a potřebuješ total změnit taktiku - což tady asi nedávalo smysl - bylo jasný že budeme furt tlouct do plnejch...no a jinak střídáš v šedesátý a to bylo chvíli potom, co jsme dali gól...

                  Už nevím kdo tady psal, jestli jinde seděj takový "hvězdy"...mno seďej, nebo seděli...třeba Kovařík (minimálně historicky má odkopáno dost), vloni seděl Matějovský ve Spartě a šel z kola ven...

                  Já bych z toho nedělal kovbojku, jestli tým šlape, věřím JŠ, že pozná co ještě může a co ne...a růžový brejle nemám, chodím na slávii od svejch cca 8 let a to už nějakej ten pátek je, abych propadal euforii v 11. kole :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                    VanDel     před 8 lety 25.10.2016 13:54 |  
                    1 1

                    Mě, rozpoutáním téhle diskuze, šlo hlavně o to, alespoň trochu krotit tu momentální euforii. Na jednu stranu je dobře si tu šňůru teď pořádně užívat, ale jak sám píšeš, jsme slávisti a sami bychom nejlíp měli vědět, že nic netrvá věčně a za chvíli se to zase může obrátit do horšího. Nikde jsem tu žádného hráče neurážel, že hraje naprd, jenom by dle mě bylo dobré tu sestavu trochu víc rotovat a držet co nejvíce hráčů v zápasovém rytmu a být tak připraveni na eventuální výpadky ať už kvůli zranění anebo vykartování. Nic víc, nic míň.

                    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                      soudek82 (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 14:13 |  
                      0 0

                      já taky neřekl na nic z toho co píšeš ani půl slova...potřebě rotace rozumím, ale rozumím i tomu proč se tenhle zápas nestřídalo dříve...zatím prostě jen doufám, že JŠVCD :-)

                • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                  smely (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 13:13 |  
                  1 0

                  zdravim, nedelal bych z toho vedu, proste nekdo nepotrebuje psat dlouhy state a spokoji se pouze s plusem , nebo minusem, nejsem toho fanousek, obcas se musim smat za co se tady da dostat od nekoho minus, na druhou stranu to nejsou pokemony, abysme je sbirali, ne ? :-) Musis to brat tak, jak to je a zbytecne se nerozcilovat, ono ve finale de stejne vo prd...jestli nekdo nesouhlasi s tvym nazorem, tak je to jeho problem, ne ? :-)

                  • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

                    VanDel     před 8 lety 25.10.2016 13:30 |  
                    2 1

                    Možná to vypadá že se rozčiluju, ale není to tak. Co se týče těch plus/mínus spíš občas žasnu :)

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      sasky     před 7 lety 25.10.2016 19:28 |  
      1 0

      Takze za stavu 0:0 bys tam dal misto hrace, ktery se vyznamnou merou podili na ofenzive tymu (spolecne s Husbauerem) defenzivniho zaloznika? To je vpravde neotrela myslenka. V domacim zapase, kdy jsme tlacili a souper nemel nic posilovat obranu. Sorry, ale jsem jediny, komu to nedava smysl?

  5. hodnocení a posílení

    qwertz0099     před 8 lety 24.10.2016 17:40 |  
    4 2

    s výše uvedenými známkami souhlasím až na MNN, tomu bych dal pětku, u pravého beka se objevuje již poněkolikáté dopředu solidní a dozadu horší výkon (frydrych-lepší defenziva než zápas v brně), a tím se nabízí otázka na moje oblíbené téma:je třeba za současné situace posílení?...zastávám názor, že je potřeba jedna změna pozici RB, ale koho na ní (místo mikuly nejspíš) a co pak s talentovaným holíkem? myslím, že by nebylo ke škodě stáhnout z hostování holíka a poslat tam mikulu, nebo případně přivést kvalitního RB jako je čelůstka (na tomto postu umí hrát) nebo někoho ze slovesnké reprezentace či ze zahraničí

    • Re: hodnocení a posílení

      Virgil1956     před 8 lety 24.10.2016 18:09 |  
      5 0

      Myslím, že Holík byl zbytečně brzy zatracen, hrál první velký zápas za Slávii a byl nervózní, je to talentovaný kluk a podle mého názoru lepší než třeba Matějů. Škoda.

      • Re: hodnocení a posílení

        Jachym     před 8 lety 24.10.2016 20:16 |  
        3 0

        Současný klub je pro něj na rozehrání ideální.

        • Re: hodnocení a posílení

          Sracken     před 8 lety 24.10.2016 21:36 |  
          1 0

          Holík bude vynikající, je to ještě dorostenec a to, že hraje pravidelně dospělou ligu, z něj dělá na české poměry supertalent. Skvělá investice, která se nám vrátí, příští rok, se třeba již vejde do našeho kádru. Ze svého ročníku rozhodně jeden z nejlepších hráčů, který by nám mohl nadlouho řešit pravého beka a ještě by mohl být prodán za slušnou částku, Musí hrát, hrát a hrát ligu chlapů. Co mě nesmírně udivuje je gólman Donnarumma, který je ročník 1999 a už rok je jedničkou AC Milán. Dostal by takto kvalitní gólman šanci u nás v lize? Nemyslím si. A to ani u nejhorších týmů. Spousta velkých klubů dělá hostovačky tak, že jsou levné, ale v případě, že hráč neodehraje určité procento zápasů, tak je tam poměrně nepříjemná sankce. Touto cestou bychom mohli jít s nějakým spolehlivým klubem, kde mají dobré tréninkové a zdravotní zázemí. Mládí vpřed :)

    • Re: hodnocení a posílení

      qwertz0099     před 8 lety 25.10.2016 12:30 |  
      0 0

      jiná otázka, myslíte, že je slavia připravena na nedejbože odchody škody, zmrhala (myslím si, že ho někdo ze zahraničí určitě skautuje) nebo baráka (euro u21 2017 si myslím, že se čechům povede a budou odcházet do zahraničí)?

    • Re: hodnocení a posílení

      Travinho     před 8 lety 25.10.2016 13:44 |  
      0 0

      Někoho ze Slovenské repre? Ti na tento post mají jen Pekaríka a ten se k nám určitě z Bundesligy nepohrne.

  6. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    dauby     před 8 lety 24.10.2016 18:13 |  
    12 0

    S hodnocenim celkem souhlas, akorat Frydrych delal tech chyb vzadu na muj vkus hodne a dal bych mu 4. Co se tyce sestavy - nechapu stesky tech, kteri spilaji trenerovi, ze malo toci sestavu. Proc by to delal, kdyz to funguje a porad se vyhrava? Ukolem trenera neni, aby si vsichni zahrali, ale aby muzstvo hralo co nejlepe! A ze si jedno takticke stridani necha az na konec, je pri tesnem stavu logicke.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Alanor (admin)     před 8 lety 24.10.2016 18:18 |  
      14 0

      S neměněním sestavy zcela souhlasím. Dokud to maximálně funguje, tak není důvod něco měnit. Ale i při současné sérii se najdou podivíni, co si něco ke stěžování najdou. Navíc zrovna Ščuk a Mešanovič nějaké zatížení mají, teď navíc bylo logické si je pošetřit na pohár. A když chceme mít široký a silný kádr, tak se holt musí počítat s tím, že při plném stavu a bez zranění si někteří hráči tolik nezahrají. Už to tu zaznělo, jsme profesionální klub, který hraje na výsledky, ne soubor kamarádů, co hraje pro radost a aby si každý dostatečně zakopal.

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        spravnej_jezedak     před 8 lety 24.10.2016 18:51 |  
        3 8

        Na jednu stranu se zde najdou podivíni, kteří si vždy na něco stěžují, na druhou stranu jsou zde lidé, kteří vždy a za každé situace obhajují trenéra, ať už je to kdokoliv..:-)) Já SN beru jako tákové diskusní fórum a ano, je zde pár lidí, kteé považuji za podivín.. Ale pokud zde někdo vyjádří určitý nesouhlas s něčím, co je tu diskutováno, podpoří svůj názor věcnými argumenty, je zde okamžitě označen za podivína, který si stěžuje..

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        smely (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 09:23 |  
        0 0

        zdravim, jak je to se zlutejma kartama v ramci eL a MOL cu, prosim ? Daji se odsedet 4 zlute z ligy v MOL cupu ? Pokud ano, tak si mohl MNN nechat dat na konci zlutou a bejt v klidu na jablonec ( aktualne ma 3) . Esi ne, tak berte muj dotaz jako bezpredmetny...diky....

  7. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Virgil1956     před 8 lety 24.10.2016 18:15 |  
    4 0

    Souhlas s hodnocením, jen bych možná nedával stejnou známku Frydrychovi a Barákovi, potažmo Mingazovovi a Barákovi. Buď oni za 4 nebo Barák za 6.

  8. Rozhodčí

    Miky44     před 8 lety 24.10.2016 20:13 |  
    8 0

    Nevím, jestli to tu už bylo, ale hlavní rozhodčí dostal zápasovou stopku kvůli neodpískané penaltě pro Slavii ve 30. minutě za ruku. Tak aspoň někdo si toho všimnul, když Bosák ne(chtěl).

    • Re: Rozhodčí

      belmis (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 20:25 |  
      1 0

      Nevím, jestli bych Bosáka zrovna z tohoto vinil, i když mě štval jinými výroky. Teď jsem si zápas pustil znovu a až teprve z opakovaných záběrů vidím, že ruka fakt byla. Soustředil jsem se tak na tu srážku Deliho se Škodou, že jsem si ruky v sobotu také nevšiml.

      • Re: Rozhodčí

        Miky44     před 8 lety 24.10.2016 20:42 |  
        0 0

        Já tentokrát koukal jenom v TV a tam to podle mě bylo jasné. Navíc ta situace se opakovala minimálně 4x a pořád jsme slyšeli, že se tam srazili dva slávisti, a že vše v pořádku. Mě to teda docela překvapilo, že to aspoň nezmínili jako spornou situaci.

        • Re: Rozhodčí

          belmis (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 21:00 |  
          7 0

          Jednoduchý kouzelnický trik. Koukej na srážku, koukej na srážku a dalších věcí už si nevšimnu :-)

        • Re: Rozhodčí

          sasky     před 8 lety 24.10.2016 22:32 |  
          1 1

          Já se teda přiznám bez mučení, že jsem si ruky nevšiml. Koukal jsem jak se dvě tvrdé kebule srážejí :) A Deli dostal vzápětí naloženo znovu. Ten chlap je prostě nesmrtelnej :)

          • Re: Rozhodčí

            bongor     před 8 lety 25.10.2016 07:25 |  
            0 0

            Už za to dostali Arde a Julínek stopku ,tak asi ta ruka doopravdy byla

            • Re: Rozhodčí

              Kara (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 07:50 |  
              1 0

              Ruka byla, včera jsme koukali na záznam. Komentátorům bych to nezazlívala, přece jen, když zůstanou ležet ve vápně dva hráči, spíš se zaměřují na ně (stejně jako většina z nás tady, to si přiznejme).

              • Re: Rozhodčí

                sasky     před 7 lety 25.10.2016 20:46 |  
                1 0

                Přesně a stejně mě za to někdo omínusoval :) Asi proto, že jsem jako jediný správný fanoušek nebyl na stadionu, nebo já nevím :)

      • Re: Rozhodčí

        Jachym     před 8 lety 25.10.2016 10:20 |  
        0 0

        Ani já jsem to nepostřehl. Mně se naopak z tribuny výkon rozhodčího líbil, hlavně to, jak hru nekouskoval. Takže ani jsem nevěděl, že nás nějak poškodil.

  9. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    bububu (přítel SN)     před 8 lety 24.10.2016 20:15 |  
    4 6

    Souhlas až na MNN, 7 je opravdu úlet. Za mě 5, rozhodně nezahrál líp než Škoda nebo Barák.

  10. Nooo

    Travinho     před 8 lety 24.10.2016 20:40 |  
    4 4

    Já tedy nevím, ale hodnotit Ngaduie výše než Bílka? Bílek za celý zápas téměř neprohrál souboj. Ngadui dozadu odvedl dobrou práci (určitě ne však lepší než Bílek), ale chyběla jakákoliv nadstavba dopředu, proto musí mít Jirka víc.

    • Re: Nooo

      Slawek     před 8 lety 24.10.2016 22:51 |  
      3 2

      Ovšem MNN je deníkem Sport, nejspíš Standou H. vyhodnocen jako muž zápasu. Tak proč tolik nesouhlasu s jeho 7 ?

      • Re: Nooo

        ElBrody     před 8 lety 24.10.2016 23:34 |  
        5 0

        Vybojovat míč, chvíli popřemýšlet co dál a pak ho posunout na nejbližšího spoluhráče, případně ke stoperům - někomu to prostě v podobném zápase může přijít málo. MNN je zkrátka trochu jiný typ štítového záložníka než Ljevakovič, Ščuk nebo konec konců Souček rok zpátky. Ale účel to zatím plní a bral bych to jako jednu z věcí, o které mluví JŠ jako o začátku cesty.

        • Re: Nooo

          Travinho     před 8 lety 25.10.2016 07:53 |  
          2 1

          Účel to plní, ale je to jedna z příčin, proč jsme otevírali obranu Slovácka jen složitě. Kdyby přišly hezké pasy od DZ, tak by utkání mohlo mít pro nás lehčí průběh.

          • Re: Nooo

            JS (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 11:52 |  
            2 2

            Také si to myslím. Zajímalo by mě, kdo tuhle úvahu omínusuje. Podle mě tyhle palce nahoru a dolů zabíjejí diskusi na SN.

            Je to přeci logický názor, ale že nejspíš někdo nesouhlasí, že jsme otevírali obranu těžkopádně, si musí autor omínusovaného příspěvku dovodit sám. Anebo to taky může být jinak, ale to Ti ten palec dolů neřekne.

            • Re: Nooo

              lassiter     před 8 lety 25.10.2016 13:35 |  
              2 0

              Tak třeba já si myslím, že při takhle zatažené obraně je velmi obtížné dávat "hezké pasy" a to od kohokoliv, nejen od DZ, ono totiž není moc kam. Jestli tomu podle mě něco chybělo, tak větší a rychlejší pohyb, nějaká narážečka, překvapení, rychlejší kombinace na jeden dotek, třeba tak jako jsme to udělali na levé straně před přestávkou a Škoda z toho měl velkou šanci.

              • Re: Nooo

                Travinho     před 8 lety 25.10.2016 13:47 |  
                1 1

                To právě není tak úplně pravda. Jen co si pamatuju, tak měl Michael dvakrát prostor dát krásnou ulici na Šventa, ale raději jen posunul míč o pár metrů dál postavenému spoluhráči. Tohle by měl z pozicše DZ řešit lépe.

            • Re: Nooo

              spravnej_jezedak     před 8 lety 25.10.2016 13:39 |  
              1 0

              Naprostý souhlas.. A takovým komentářům dávám plus.. naopak komentářům, ve kterých nesouhlasím absolutně s ničím, co diskutující popisuje dávám mínus. Proto je má bilance na teto stránce 8x plus, 1x minus (komentář pana Artura, kde v podstatě apeluje k vyhazovu Mingazova z týmu)..

            • Re: Nooo

              smely (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 14:04 |  
              0 0

              souhlasim, ze ty +- nejsou uplne stastny update, ale co si tak vybavuju tak pred spustenim novyho webu tady po tom par lidi volalo...nezbyva , nez se s tim naucit zit a nebrat si to osobne :-)

      • Re: Nooo

        Travinho     před 8 lety 25.10.2016 07:55 |  
        2 0

        To zde chceš psát jako relevantní informaci? Já hodnocení pana Hraběho opravdu neberu vážně. Má své oblíbence, které hodnotí vysoko, ať zahrají jakkoliv (Souček), ale jsou i hráči, u kterých je to naopak.

  11. Mingazov

    pinochet     před 8 lety 24.10.2016 21:32 |  
    5 5

    Mingazov stejně jako Škoda? To teda fakt ne. Škoda parádně nahrál na gól + 2x nebezpečně zakončoval. Mingazov imrvére simuluje, ze tří na něj písknutejch faulů byly dva vymyšlený. Jsem z něj dost zklamaný.

    • Re: Mingazov

      Artur (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 00:04 |  
      3 5

      Předvádí stejnej fotbal jako v Jablonci. Splašenost, bojovnost a simulace :-) byl bych radeji kdyby jsme se ho v zime zbavili. Kazdopadne musi prijit adekvatni nahrada.

      • Re: Mingazov

        smely (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 14:31 |  
        0 0

        ehm, kdyz jsme u ty nahrady...co zkusit z toho divnyho zapachajiciho klubu naproti privezt v zime Konateho ? Je tam v kladbe, takze se u nas pretrhne, aby jim ukazal a v RB U21 mu to docela strili ( vcera hattrick U21 FCVP ) . No esi je to prilis smely napad...tak sory , vole, pliiiz.... :-)

        • Re: Mingazov

          Artur (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 15:01 |  
          0 0

          Je to nerealne. Na Sparte vedi ze to kvalitni fotbalista je. Ma tam delsi smlouvu, urcite z toho bude odchod do ciziny. Moc dobre jsou si vedomi ze pokud nastoupi fanousci ho nevemou. S vykony a chovanim Costy to povede mozna k peknym nechutnostem ze strany jejich plešek (omlouvam se vsem prirodne plesatym panum :-) ). Takoveho fotbalistu bych tu chtel ale ne Konateho.

          • Re: Mingazov

            afro     před 7 lety 25.10.2016 15:07 |  
            1 0

            Já teda nevím, ale na to aby měl fanoušek rudejch výhrady vůči Konatemu za to jeho extempore, kdy si chtěl vytrucovat přestup nemusí být nutně pleška...

            • Re: Mingazov

              Artur (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 15:53 |  
              0 0

              Nemam problem s protestem proti nemu. Jen rikam ze toho dost lidi zneuzije :-)

              • Re: Mingazov

                afro     před 7 lety 25.10.2016 18:48 |  
                0 0

                Jsem si tvuj komentar interpretoval spatne. Uz mlcim. ;-)

        • Re: Mingazov

          afro     před 7 lety 25.10.2016 15:03 |  
          4 0

          Příchod Konateho je takovej místní evergreen. Jen ať si čutá v tý jejich juniorce. Skončil tam, protože má nejspíš v hlavě úplně vymetýno a k tomu je to takovej plašan u kterýho končí většina akcí. Jednoduše nesplňuje přísné normy na hráče SKS. ;-)

          • Re: Mingazov

            smely (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 15:11 |  
            3 0

            no ja bych mu to, ze chtel na RB hodit vidle, snad ani nezazlival....

            • Re: Mingazov

              afro     před 7 lety 25.10.2016 15:52 |  
              2 0

              Samozřejmě, že mi absolutně nevadí, že tam došlo k tomu nepěknému rozporu Konate/vedení, ale naznačuje to podle mě, že vývoj morálně volních vlastností se u něho příliš nevyvinul.

        • Re: Mingazov

          Jachym     před 7 lety 25.10.2016 15:24 |  
          1 0

          Před pár dny jsem tady psal, že se obávám, že se toto téma opět vynoří a už je to tady...:-)) Takže znovu, není žádoucí Konatého přivést a už vůbec ne přivézt..:-)))

          • Re: Mingazov

            smely (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 15:27 |  
            0 0

            v poho , sem to jen zkusil...

            • Re: Mingazov

              Jachym     před 7 lety 25.10.2016 15:29 |  
              0 0

              Jasně, já jenom říkám svůj jasný názor aniž bych si myslel, že jako jediný mám patent na rozum :-))

        • Re: Mingazov

          Nosorozec     před 7 lety 26.10.2016 00:02 |  
          0 0

          Konateho sem prosimvás už nikdo netahejte :D Ten hráč je náladovej jak ženská v přechodu, takže by mu za pár měsíců u nás zase něco přeletělo přes nos, nafuněl by se a snažil by si vydupat přestup jinám.

    • Re: Mingazov

      zeleznik2     před 7 lety 25.10.2016 17:03 |  
      0 5

      Naprostý souhlas, MIngazov, to byl omyl, bohužel zřejmě Jardův kůň i podle sparťanských expertů Hrdličky a Votavy a jejich děsně stupidních komentářů... bohužel momentálně tam nikoho jiného nemáme, až se uzdraví Mihalík bude Mingazov maximálně leštit lavičku. Anebo se probudí spící princ GVK...

      • Re: Mingazov

        Boss82     před 7 lety 25.10.2016 18:22 |  
        2 0

        Tohle odepisování jakéhokoliv hráče po pár odehraných zápasech fakt "miluju". Radši mlč, železníku.

        • Re: Mingazov

          sasky     před 7 lety 25.10.2016 19:35 |  
          0 0

          Podle stejneho kriteria by byli Zmrhal, Skoda a spousta dalsich uz davno v trapu no. Taky me to neustale prekvapuje.

          • Re: Mingazov

            zeleznik2     před 7 lety 27.10.2016 17:56 |  
            0 0

            Taky mne rozum nebere, že Zmrhal léta tragický, střídající záblesky skvělých výkonů s mnohými špatnými, najednou hraje úplně jinak, je to vůbec ten stejný hráč?Milan také poslední tři roky naprosto klíčový hráč a před hrozný.

        • Re: Mingazov

          zeleznik2     před 7 lety 27.10.2016 17:50 |  
          0 0

          Hele klid, je vidět, že jsi opravdový expert, MIngazova by si nechal v základu asi napořád viď?GVK taky a ve středu pole Součka, takže bychom teďka namísto boje o špici možná hráli o záchranu...Nikdo neodepisuje hráče po jednom utkání, ale MIngazov, byl děsný i těch pár minut na hřišti, to je prostě fakt.

          • Re: Mingazov

            Boss82     před 7 lety 28.10.2016 11:41 |  
            0 0

            Buď zticha, vůbec nevíš o čem mluvíš.

        • Re: Mingazov

          zeleznik2     před 7 lety 27.10.2016 18:00 |  
          0 0

          A co takový Fenin:?toho ses před časem zastal?taky přece nehrál pořád. Líbi se mi tyhle experti, co jen kritizují názory druhých...

  12. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Dobi     před 8 lety 25.10.2016 11:04 |  
    4 0

    Víte, ne každý den je posvícení. Pro mě a přátele jsou důležité 3 body a ty jsme ubojovali. Souhlastím, že Hušby i Toníček nebyli nýčkon excelentní, ale ne vždy se zadaří na 120%! Myslím, že se rýsuje základ i hráči připravení naskočit a zamýšlám se nad minulými nákupy, zda opravdu máme na to (finančně i morálně) držet kádr kolem 30 hráčů.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Dobi     před 8 lety 25.10.2016 11:10 |  
      1 0

      Faktem je, že Dumla moc nestavěl Baráka a ani Hušby nehrál to, co umí, a tam, kde umí. Proto jsem vůči oběma tolerantní, když nejsou na 8 nebo na 9... Jsme opravdu na začátku cesty, ale i na Mount Everest či na pouhý Říp se stoupá jen krůček po krůčku! Dalším krůčkem je o víkendu ta Peltova vesnice u Liberce, ale i zítra, i když mi to trochu bude jako původem z Litoměřicka svírat srdce. Ale patriotismus a vzpomínky musí stranou a i zítra je třeba vyhrát a postoupit!

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        Sokrates55 (přítel SN)     před 8 lety 25.10.2016 12:52 |  
        6 0

        Dobbrý den přeji Vám všem i panu Dobiášovi.
        Jsem rád, že ta ruka, o které jsem psal už v neděli dopoledne, nakonec rozhodčímu neprošla. Jinak je známkování vždycky jen otázkou názoru každého z nás a jak už jsem v minulosti několikrát napsal, vždycky si Alanorovo hodnocení rád přečtu. Vím s jistotou, že Alanor fotbalu opravdu rozumí a oceňuji jeho snahu být opravdu objektivní. Já se na to vždy těším, uvařím si dobrou kávu, a pak se tu telelím i včetně té disputace. Teď o to víc, že jsme vyhráli. Bylo to upracované, ale vyhráli jsme. V poháru si zahrajou další chlapi a třeba v Peltonově bude hrát Muris i s Milanem. A nebo to bude úplně všechno jinak a trenér nás překvapí. Pořád si říkám, že jsme ještě pořád ve fázi poznávání a velké a tvrdé práce. Moc bych si přál, aby se začala cesta k trvalejší a stabilní pozici naší Slávie, prostě je to o tom, aby jsme zase hráli dlouhodobě na špici a byli každému opravdu silným soupeřem. Takovou Slávii bych si moc přál. A to Vy všichni určitě taky.
        Sokrates55

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      zeleznik2     před 7 lety 25.10.2016 17:06 |  
      0 0

      No Hušby byl určitě o stupeň lepší než Tonda, ale jak říkáš, ne vždy se zadaří na 120%. Těch třicet hráčů určitě ani nemáme. Pořád je někdo zraněný a s lavičkou můžeme stejně postavit maximálně 18 hráčů. Optimum je 22 zdravých a hlavně kvalitních hráčů, takže ještě máme nějaké rezervy.

  13. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Staršina     před 8 lety 25.10.2016 14:23 |  
    4 0

    Hodnocení si cením. Řekl bych velmi objektivní. U MNN, jak proběhlo diskuzí, nevím. I ta známka za 6 by byla menší úprava.
    Co se týče diskuze, tak jsem docela překvapen. Když hráči rotovali, byl problém. Když se vytváří ustálená sestava, tak je opět problém. Sami hráči, tahouni, si pochvalují ustálení sestavy a získávání návyků, kdy vědí co kdo udělá.
    Co se týká Škody a Mešanoviče. Již jsem to zde psal 2x. Až MŠ promění jednu, nejlépe, dvě šance, tak to bude jízda. Jinak je to stále velmi důležitý hráč proti obraně soupeře. Sám jsem zde psal, že bych ho střídal. Jenže gól proti Brnu, přihrávka Zmrhalovi na vítězný gól ? Samozřejmě se již nikdy nedozvíme, jestli by to Mešanovič zařídil lépe. Tak to beru jako stávající stav, protože JŠ, na rozdíl od DU, věřím. V nějakém příspěvku bylo, že se snad Mešanovič zase nějak tvářil. Nevšiml jsem si, ale jestli to je pravda, tak si myslím , že v zimě půjde. V jistém rozhovoru JŠ naznačil, že po podzimním seznámení se s hráči přijdou korekce. My do kabiny nevidíme, ale JŠ si ji určitě nenechá rozhodit. Pouze za sebe se mohu opakovat, že je mi svým způsobem Murise a vBurena líto. Zatím jediný hráč, který mně osobně zklamal je Mingazov. Opravdu jsem od něj čekal více.
    Co se týká zápasů. Myslím si, že jisté zápasy nejdou srovnávat. HK, Brno. Soupeř se snaží hrát fotbal. Tady se jasně ukázalo, jaký tým Slavia má. Podobný vývoj očekávám v Jablonci. Vlastně asi i s Bohemkou u nás doma. Ta určitě bránit nebude. Karviná, Slovácko. Jedenáct hráčů soupeře na vlastní půlce. Tyto zápasy nám nikdy nešly a po gólech soupeře jsme ztráceli body. Proto si vážím vítězství, i když jen jedna ku nule. Žádná utrápená vítězství, jak psal nějaký pisálek snad z Blesku. Já jsem viděl usilovnou touhu vstřelit gól a soupeře zlomit, což se nám již dvakrát podařilo. Tedy já osobně v tom vidím velkou sílu mužstva. A chyby ? Kdo hrál malou kopanou, tak ví co to je za mazec na malém prostoru. On je rozdíl přihrávat na dvacet metrů do prostoru na nabíhajícího hráče, nebo přihrávat na tři metry, když jsou na malém prostoru hráči důsledně hlídáni. A že těch hráčů na půlce soupeře bylo, když naše obrana hrála prakticky na půlce.
    Závěrem se zastanu rozhodčího. V TV ta ruka byla jasně vidět. Myslím si, že při tom souboji ji rozhodčí nemohl vidět.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Kenny     před 7 lety 25.10.2016 16:31 |  
      2 0

      Nesmysl! Muris se naopak tvářil jako spokojenej člen vítěznýho týmu. Hned si plácl s trenérem i ostatníma a po nějakým naštvání nebo zklamání nebylo ani vidu!

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        Staršina     před 7 lety 25.10.2016 22:14 |  
        0 0

        Tak to se mi ulevilo. Jak jsem psal, tak to bylo někde v diskuzi. Já si toho nevšiml, ale nechtěl jsem se přít. Za sebe se přiznám, že kdyby Muris musel skončit, tak by mně to velmi mrzelo.

  14. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    slavistou50let     před 7 lety 25.10.2016 16:02 |  
    1 1

    kluci, vše je na dobré cestě. MNN z počátku nic moc, nyní se lepší zápas od zápasu. GvK, Muris a vB, potřebují hrát, bohužel má JŠ málo místa, kdy je tam nacpat.Pokud by Muris odešel, jak zde již někdo psal, tak je to průser jako kráva. Odejde Škodovka a co dál. Jinak se mi začíná líbit. Toník - 21 let, klobou dolů, Hušby se dostal do staré formy , Šventík se zvedá ,Zmrhal taktéž, duo SD+MNN super, ještě je třeba, aby hrál Mihalík, Kenia atd, ale to bychom museli hrát asi v 15 lidech, jinak mám z nich radost z kluků sešívanejch.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 16:20 |  
      0 0

      Kdyby se přešlo na rozestavení 4-3-3, tak se místo Mingazova / Šventa dostane na hřiště jeden z trojce van Kessel, Mešanovič, van Buren (resp. čtveřice, kdybych počítal i uzdraveného Železníka) a Zmrhal by byl ten třetí vepředu, který by pak mohl rotovat s uzdraveným Mihalíkem. Švento by mohl jít na pozici Frydrycha a na místo Bílka by mohl Frydrych a je vyřešeno.

  15. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Komix     před 7 lety 25.10.2016 16:12 |  
    2 0

    Malá poznámka: I přesto, že se Milanu Škodovi tolik nedaří, má nejvíce kanadských bodů z celé ligy (4+4). Stejně má pouze boleslavské duo Chamosta+Přikryl, pak Kopic z Plzně a flusač z Letné.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      Komix     před 7 lety 25.10.2016 16:13 |  
      0 0

      Pardon, chybka. Plivátko do elity nepatří, místo něj je tam Milanův brácha :)

  16. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 25.10.2016 16:53 |  
    0 0

    Jako téměř vždy se shodneme, možná ty dvě sedmičky jsou trochu vysoké, jistě Zmrhal dal gól, ale jinak jedna střela mimo a jeden průnik, není to trochu málo? a ani MNN tentokráte tolik nezářil, Hušby mi přišel tak zhruba na stejné úrovni, ale budiž. Mingazov 5?no u mne spíše 4.

  17. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    Mike     před 7 lety 25.10.2016 16:58 |  
    8 0

    Moje reakce na výše uvedené příspěvky o Milanu Škodovi.
    Dovolím si rozebrat posledních 6 vítězných zápasů z hlediska statistiky, kdy přínos a podíl Milana na těchto výhrách je ještě vyšší, než by se na první pohled zdálo-

    7. kolo- Slavia- Liberec 1-0- vítězný gól
    8. kolo- Sparta- Slavia 0-2 - střídán pro zranění
    9. kolo- Slavia- Karviná 1-0 - šťastná asistence na vítězný gól
    10.kolo- Hradec- Slavia 0-3 - vítězný gól
    1. kolo- Brno- Slavia 1-4- asistence na vítězný gól, vstřelený 4.gól
    11.kolo- Slavia- Slovácko- 1-0 asistence na vítězný gól

    Takže kromě zápasu na Spartě, kdy byl pro zranění střídaný v 31.minutě, se ve všech ostatních zápasech
    zasloužil brankou nebo asistencí na výhrách. Takže pro ty, kteří píší o tom, že by měl začít na lavičce,
    nabízím jasné protiargumenty. Ono není těžké se prosazovat proti Jihlavě a Příbrami, ale nejpodstatnější
    příspěvky pro mužstvo mají klíčoví hráči v zápasech, kdy rozhoduje třeba jeden gól. A to Milan splňuje
    mírou vrchovatou. Proto hraje každý zápas, protože jeho přínos v ofenzivě a i při obranných standartkách je neoddiskutovatelný. Co by za to dali na Letné, kdyby takovéto ofenzivní příspěvky měli v důležitých zápasech Lafata
    a Václav Kadlec.

    • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

      zeleznik2     před 7 lety 25.10.2016 17:12 |  
      2 5

      Hezké. Ale ještě bych napsal kolik měl šancí, které neproměnil, útočník je na hřišti, aby dával góly. MIlan měl v sobotu dvě dobré příležitosti, které neproměnil a za 11 kol 4 branky zase není tolik. Muris jich dal 5 za 9 zápasů a to jen jednou nastoupil v základu a na Letné odehrál 60 minut...

      Milan Škoda 11z 4b + 5a 885 minut 221,25 minut na jeden gól
      Muris Mešanovič 9z 5b + 1a 316 minut 63,2 minut na jeden gól

      v Jablonci bych Murise dal do základu, ať se ukáže...

      • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

        bububu (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 17:42 |  
        9 0

        Fetiš statistiky už je opět tady. Už to začíná být stejně otravné jako neustálé vykřikování o hře na dva (tři) útočníky.

        Nenapadlo někoho třeba to, že Muris právě tím, že nastupuje až jako střídající hráč, útočí čerstvý už do utahané obrany? Můžete třikrát hádat, kdo asi tu obranu neustálým podstupováním soubojů (s velkou procentuální úspěšností) unaví...

        Většinu gólů stříleme ve druhých poločasech a má to jasnou logiku; hrajeme fyzicky náročný fotbal, který zkrátka soupeře utahá a ten pak povolí. To se dá přesně říci o našich třech posledních domácích zápasech; ani na okamžik jsem se nebál (narozdíl od minulosti), že minimálně jeden gól vstřelíme, protože jsme ve všech třech utkáních (Liberec, Karviná, Slovácko) byli jasně lepší, vytvářeli si šance a gól byl tak jen otázkou času.

        Já nevidím jediný důvod, proč měnit něco, co zjevně funguje; Škoda v základu a Muris jako žolík. Kdykoliv v této sezoně nastoupil Muris od začátku, žádná velká hitparáda to z jeho strany nebyla...

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          donford     před 7 lety 25.10.2016 18:08 |  
          5 0

          Škoda pokaždé dře od první minuty, samozřejmé je i to, že se právě na něj soupeři soustředí. Pochopitelně se mu snaží fotbalový život znepříjemnit. Ale i tak jeho nahrávce na vítězný gól nezabránili. Podobně jako proti Karviné na Meššiho. Na těchto 6 bodech měl zásadní podíl! Takže ne vždy berme statistiky jako záležitost majoritní. Podívejte se: teď bude hrát RB proti Příbrami. Očekávám, že vyhraje 5-6:0. Musí se nějak pomstít za své fotbalové neúspěchy. Nějakého odepsaného chudáka zdeptat. Možná, že polovinu gólů dá V. Kadlec. Ve Spartu budou oslavné titulky o vrácené formě, o nejlepším útočníkovi ligy, ale pro mě to bude stále jen 73 kg až příliš sebevědomého a nesoudného hovězího, 1 kg za milion. O to více si cením Škoďáka, který je neporovnatelně lepší, účelnější, a užitečnější, dře pro mužstvo, ne na sebe, téměř z každého zápasu jde pěkně pokopaný, protože na sebe přitahuje všechny. Ale statistiky a titulky Spartu budou mluvit po Příbrami jinak. Uvidíte.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            zeleznik2     před 7 lety 25.10.2016 18:21 |  
            0 0

            Oni budou psát i když Sparta vyhraje jen 3:0 viz super Lafata po zápasu s Jihlavou, se kterou se trápili celý první poločas. Schopnosti V.Kadlece se ukázali jasně v Plzni to jest nic a tohle kopyto je v reprezentaci..

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            bongor     před 7 lety 25.10.2016 18:26 |  
            0 0

            Dneska jsem cet nominaci na zlaty mic.Pisou,ze opet neni nominovan zadny Cech.Asi jsou vsichni slepi,nebo nectou denik spart.To by museli znat skveleho VK a bez reci ho nominovat.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            belmis (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 21:21 |  
            0 0

            Hezky napsáno :-)

        • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

          zeleznik2     před 7 lety 25.10.2016 18:08 |  
          1 9

          No ono to bylo jen jednou...s Příbrami ještě pod DU a dal gól. A na Spartě za 60 minut, gól, penalta a super šance. Takže bych neřekl, že to žádná velká hitparáda nebyla...
          Unavená obrana?Bože, vždyť Karviná i Slovácko měli ke konci zápasu šance, po našich chybách, to spíš naše obrana nemohla. Šance? nejlepší domácí zápas s Libercem, zahazovali Mikula se Škodou nemožné a nebýt Tondy, tak jsme nevyhráli. S Karvinou a Slováckem to byl jeden velký beton, vysvobození s kopačky Murise, jinak dvě šance MIngazova do brankáře a šance Bořila, Škody a Frydrycha vždy skončili vedle, takže ani do brány nešly a se Slováckem jedna povedená a nádherná akce, jinak jenom střela Zmrhala a tutovka Hušbyho, který jí měl nechat Frydrychovi, to tedy nebyla moc velká dominance, Karviná i Slovácko mohlo vyrovnat. Jó venku v Hradci a v Brně to je o něčem jiném, v Jablonci očekávám opět kanonádu, protože Jablonec určitě nebude doma bránit. Pak další trápení doma s Bohemkou, to bude beton snad už od naší brány.

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            bububu (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 18:35 |  
            1 0

            Podle toho, co tu popisuješ, sledujeme každý asi nějaký jiný tým :)

          • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

            Sokrates55 (přítel SN)     před 7 lety 25.10.2016 18:41 |  
            0 0

            Dobrý večer přeji.
            Doma s Bohemkou to možná trápení bude, ale Bohemka moc velký beton nehraje. Hraje docela rychlý fotbal a to ještě docela tvrdě v osobních soubojích. Holenda je na hrotu docela znát. Takže já očekávám s Bohemkou velkou dřinu, ale nemyslím si, že to bude beton. Ale je to jen můj názor :-).
            Sokrates55

            • Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

              zeleznik2     před 7 lety 27.10.2016 14:46 |  
              0 0

              Uvidíme, zatím krom Liberce, doma dobývání soupeřovy brány...Snad to nebude jako loni, kdy jsme prohrávali dva nula...

  18. Re: Hodnocení slávistů - 11. kolo

    zeleznik2     před 7 lety 27.10.2016 14:49 |  
    0 0

    Ještě pro srovnání: Deník Spart a hodnotí Stanislav Hrabě:
    Pavlenka 5 - Frydrych 5, Bílek 6, Deli 7, Bořil 6 - Hušby 7, NMN 7 - muž zápasu - Zmrhal 7, Barák 5, Švento 5 - Škoda 4.
    Mingazov 5, Ščuk 5
    6:0 na střely na bránu, 8:1 liga fanoušků..