O Slavii

V sobotu velká akce v Edenu!

Na závěr podzimní části sezony Slavia pro fanoušky přichystala událost roku! V sobotu 3. prosince totiž otevře v Edenu unikátní slávistické muzeum se všemi nejslavnějšími trofejemi! Navíc bude probíhat i autogramiáda slávistů a slávistek a vy si budete moci projít celé zázemí stadionu! AKTUALIZACE 28. 11. 22:30: KAPACITA AKCE JE VYČERPANÁ, JIŽ SE NELZE REGISTROVAT.

Následující text přebíráme kompletně z oficiálního webu.

Celá akce se uskuteční v sobotu 3. prosince od 13 do 16 hodin v Eden aréně. Při prohlídce vám ukážeme Eden arénu od střechy až po nejnižší patro. 

Hlavní atrakcí pro fanoušky bude jistě na den otevřené slávistické muzeum! Budete mít tak jedinečnou možnost se zblízka podívat na takové unikátní archiválie jako poháry za mistra ligy v předválečném období, budete se moci vyfotit s mistrovskými poháry z posledních let, prohlédnout si jedinečné magazíny Poločas například z roku 1907 či dobové fotografie.
 
Váš čas strávený v Edenu navíc zpříjemní ještě přítomné legendy Slavie nebo klubový archivář Karel Zuska, který návštěvníkům rád zodpoví jejich dotazy.

Prohlídkový okruh

Prohlídka začne ve 4. patře na kamerové lávce, kde mají během zápasů umístěny kamery televizní společnosti.

Ve 3. patře v tiskovém středisku si prohlédnete zázemí pro novináře, novinářskou tribunu, budete se moci vyfotit s hráči a tiskovým mluvčím Michalem Býčkem u stolu, za který zasedají na tiskové konference naši hráči a trenér. Počínaje od 13:10 bude každých 20 minut probíhat tisková konference s hráči, kdy se fanoušci promění v novináře a budou moci klást otázky našim fotbalistům.

Ve 2. patře budou na fanoušky čekat klubové VIP prostory, které se pro tento den změní na slávistické muzeum. Budete si v nich moci prohlédnout nejvýznamnější poháry, které Slavia vyhrála (např. i pohár pro mistra Československé ligy, pohár pro mistra ligy 1995/96), zápasové magazíny už z roku 1907, unikátní fotografie z prvních let činnosti klubu, kopačky ze 30. let a mnoho dalších artefaktů. V prostorách bude na plátně probíhat projekce historických krátkých filmů.. 
 
Těšit se můžete na Pavla Kuku, Pavla Řeháka, Jana Lálu, Jana Mareše, Dušana Herdu anebo Ivo Knoflíčka. Chybět nebudou samozřejmě ani legendy z řad realizačního týmu jako jsou trenér Jaroslav Šilhavý, Radek Černý, Stanislav Vlček nebo Milan Veselý.

Prohlídka bude pokračovat do 1. patra, kde se nachází VIP prostory stadionu. Zde se vám podepíší někteří hráči a hráčky Slavie a budete si moci pořídit fotografie s mistrovskými poháry ze sezon 2007/08 a 2008/09, ženským mistrovským pohárem a klíčem od Prahy, který má Slavia ve svém opatrovnictví po podzimní výhře na Letné. Zároveň v těchto prostorách bude k dispozici občerstvení na baru. Součástí prohlídky je i jeden ze skyboxů a poté se přes tribunu dostanete na střídačky u hřiště.

Hřiště se nachází na úrovni -1. patra a atraktivní prohlídka začne před střídačkou Slavie, na které se budete moci nechat vyfotit, stejně tak jako u hřiště. K dispozici bude fotograf, fotografie budou umístěny na našem Facebooku, ze kterého bude možné je stáhnout. Přes vstupní tunel na hřiště se dostanete do prostoru před šatnami a mixzóny, ve které probíhají pozápasové rozhovory. Zde si budete mít možnost vyzkoušet si, jaké to je dělat rozhovory na kameru v našem videokoutku, kde budeme pokračovat v natáčení našeho nekonečného videa Spolu jsme silnější. V prostoru mixzóny vám bude k dispozici i fotostěna. V šatnách pro hosty bude kromě prohlídky probíhat i prodej originálních hráčských dresů z minulých sezon, jejichž cena bude začínat na 500 korunách. Výtěžek z prodeje půjde na rozvoj slávistické mládeže. Dresy je možné platit pouze hotově.

Nejzajímavější částí prohlídky bude jistě šatna Slavie a přilehlé prostory posilovny, rehabilitace, masérny a kanceláří. Stejně jako na jiných zastávkách, i zde budou hráči, kteří vám představí šatnu a podepíší se vám na kalendář, kartičky anebo jiné vaše materiály. K dispozici vám budou i fyzioterapeuti a maséři, kterým budete moci pokládat případné otázky.

Z šatny se po schodech přes koridor návštěvníci přesunou do fanshopu, kde si budou moci nakoupit suvenýry a zároveň odevzdat svou vstupenku a zúčastnit se soutěže o ceny.

Registrace na akci

Abychom předešli frontám, na akci je nutné se zaregistrovat přes online formulář. Vyplníte vaše jméno, zakliknete čas prohlídky, vyplníte další údaje a kliknete na uložit. Vaši registraci vám potvrdíme na vámi zadaný email. Pro každého účastníka je třeba vyplnit novou registraci (neplatí pro jednoho rodiče s dětmi, registruje se pouze rodič). V případě, že přijdete bez registrace, bude vám vstup umožněn v závislosti na volné kapacitě.

Prodej vstupenek

Při příchodu na stadion bude prodej vstupenek probíhat ve výdeji čestných vstupenek za Komerční bankou. Doporučujeme, abyste si přišli vstupenky zakoupit alespoň deset minut před termínem vaší prohlídky. Po zakoupení vstupenky je vstup na prohlídkový okruh přes VIP recepci, kde dostanete plánek všech zastávek na stadionu.

Vstupné je 100 korun pro dospělé a nelze na něj uplatnit žádné další slevy, vstup zdarma mají děti do 15 let a majitelé tříletých a pětiletých permanentních vstupenek. Při zakoupení nového slávistického kalendáře, který bude v prodeji poprvé 3. prosince, je vstup zdarma. Kalendář stojí 250 korun a pro permanentkáře je cena 200 korun, prodej bude probíhat na výdeji čestných vstupenek spolu s prodejem vstupenek a hráčských kartiček. Hráčské kartičky (dohromady muži i ženy) stojí 100 korun a můžete využít výhodné nabídky, kdy spolu s kalendářem stojí 300 korun (pro permanentkáře 250 korun). Upozorňujeme, že vstupné je možné platit pouze v hotovosti.
Vstupné:
Dospělí 100 Kč (při koupi kalendáře vstup zdarma)
Děti do 15 let zdarma
Tříletí a pětiletí permanentkáři zdarma
Kalendář 2017 250 Kč (200 Kč permanentkáři)
Kalendář + hráčské kartičky mužů a žen 300 Kč (250 Kč permanentkáři)

Organizace akce

Na prohlídkovém okruhu jsou umístěny toalety ve 3., 2. a 1. patře. V 1. patře bude v provozu kavárna s možností objednat si nealkoholické, teplé i studené nápoje a drobné snacky.

Na prohlídkový okruh budeme pouštět desetičlenné skupinky v desetiminutových intervalech dle registrací. Okruh bude vyznačen šipkami na zemi, návštěvníci se budou pohybovat mezi jednotlivými zastávkami bez průvodce. Na každém stanovišti budou připraveni fotbalisté a fotbalistky, kteří vám řeknou více o konkrétním místě a rádi se vám podepíší.

Z VIP recepce do 4. patra budou skupiny vyjíždět výtahem a poté budou scházet do nižších pater po schodech. Celá trasa je i s určitými úpravami bezbariérová, pokud budete potřebovat asistenci, kontaktujte náš personál na místě.

Soutěž o ceny

Všechny vstupenky budou slosovatelné. Vyplňte na vstupence vaše jméno, příjmení, email, datum narození, lístek podepište a vhoďte do připravené nádoby ve fanshopu. Po skončení akce hráč A-týmu vylosuje pět výherců, kteří získají lákavé ceny.

1. místo: permanentní vstupenka na jaro 2016/17
2. místo: 2 VIP vstupenky Gold na domácí zápas s Jihlavou
3. místo: domácí dres podepsaný hráči A-týmu
4. místo: Slávistická osuška
5. místo: kniha Vzpomínky mistrů

Komentáře (42)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Sapfa     před 7 lety 28.11.2016 16:16 |  
    5 0

    super, líbí se mi, jak začala po nástupu CEFC fungovat "práce s fanouškovskou základnou"....

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      Jachym     před 7 lety 28.11.2016 16:26 |  
      0 0

      Kdo by to byl čekal, že demokracie a komunikace s prostým lidem přijde až pod čínským vedením...:-))

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        rybář 53     před 7 lety 28.11.2016 17:04 |  
        3 0

        Jsem opravdu rád,že jsem se dožil těchto krásných časů.Pamatuji daleko,daleko horší.Slavia nám dělá nyní velkou radost a to nejenom na hřišti.Díky,hráči,vedení a všichni slušní lidí,kteří se o Slavii i nás starají.A přestanete uz nadávat na tribunu sever!Buďme rádi,ze je máme!

        • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

          Jachym     před 7 lety 28.11.2016 17:21 |  
          0 0

          Já tuto radost sdílím. Pouze doufám, že ta výtka na konci nebyla myšlena na mě. Já jsem na nikoho nenadával.

        • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

          bongor     před 7 lety 28.11.2016 18:56 |  
          1 0

          Za tu TS si zasloužíš mnohem víc než jeden lajk.

  2. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    skori (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 16:30 |  
    0 0

    Asi jsem nějaký méně chápavý, ale mám problém se na akci zaregistrovat... Zapíšu jméno, chci vybrat čas, ale nejde mi to zakliknout. Objeví se červené přeškrtlé kolečko. Zkoušel jsem v několika prohlížečích :-(

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      tomcz     před 7 lety 28.11.2016 16:35 |  
      0 0

      Postupně přidávají další místa, je to docela adrenalin to hlídat a pak to rychle vyplnit, takhle bohužel nemám s kamarádem stejný čas

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      MVSKSVCFIM (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 16:36 |  
      0 0

      No, pokud to zkoušíš až teď, tak jsou všechny termíny vybrané. Ale dle T. Syrovátky na twitteru se budou termíny přidávat.

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        skori (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 16:39 |  
        0 0

        No zkoušel jsem to už asi před hoďkou a půl??.. No nic, musím doufat :-)

        • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

          tomcz     před 7 lety 28.11.2016 16:46 |  
          0 0

          F5, F5, F5, nic jiného nejde doporučit :D volná místa dole budou mít modré políčko. Pak už jen rychle vyplnit :D

        • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

          tomcz     před 7 lety 28.11.2016 16:59 |  
          0 0

          Twitter: Přidáme další místa, nebojte se. Pracujeme na tom, během několika desítek minut by to mělo být hotové.

        • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

          skori (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 17:05 |  
          0 0

          huráááá, je to tam :-)

  3. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Sedrousek     před 7 lety 28.11.2016 18:13 |  
    0 0

    Tak a jsem tam. Uz se tesim

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      Plana12     před 7 lety 28.11.2016 19:03 |  
      0 0

      Pls přišlo ti potvrzeni na email.ja to zadal už na 2 termíny a pořád nic.
      Dík

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        homerinho     před 7 lety 28.11.2016 19:21 |  
        1 0

        Potvrzení na email se prý píšou ručně, takže to trochu trvá.

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 19:22 |  
        0 0

        Ano(sice jsem se tam nehlásil, mám to do Prahy daleko a 2 roky zpět jsem tam na prohlídce byl, sice bez podpisů, návštěvy kabiny Slavie (pouze kabina hostí)), přijde ti e-mail jako potvrzení registrace. Jane psala na Twitteru, že všem píše zvlášť e-mail, takže chvíli strpení.

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        Navar (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 20:53 |  
        1 0

        Dobry den, email Vam prijde. Pokud jste se prihlasil na sva terminy a vyuzijete jen jeden, prosim naposte nam email, at ten druhy termin muzeme pustit lidem. Mame vyprodanou kapacitu a misto uz v podstate jen pro odbor pratel

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        Sedrousek     před 7 lety 30.11.2016 06:23 |  
        0 0

        Prislo

  4. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Euforak (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 20:14 |  
    0 0

    Krásný program...

  5. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Sracken     před 7 lety 28.11.2016 20:32 |  
    0 0

    Moc pěkná akce. Na Letné zatím vymysleli to, že si můžete od Váchy koupit číze ;) a od Dočkala hranolky ;) a od obou vajgla.

  6. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Travinho     před 7 lety 28.11.2016 21:29 |  
    0 0

    Super akce, jen teda nechápu, proč tam nejsou hned zkraje všechny časy a musel jsem se rezervovat na čas, který mi moc nevyhovuje. To je trochu škraloup.

  7. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    belmis (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 21:31 |  
    5 0

    Už se moc těším. Zaregistroval jsem se, syna jsem vzbudil, řekl mu, kam v sobotu pojede, že se vyfotí s hráči, podepíší mu kartičky a teď z toho natěšení nemůže usnout :-). Krásná akce. Díky

  8. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Krkovice     před 7 lety 28.11.2016 21:48 |  
    0 0

    :( to uz mam jako smůlu pomooc ja se zblaznim :) taková super akce a mame se synátorama peška. Je vyprodáno nebo se bude jeste pridavat

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 21:53 |  
      0 0

      Na Twitteru asi 2 hodiny zpět psali, že je ještě 100 volných míst. Zkus to!

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        Radek097 (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 21:55 |  
        0 0

        Tak koukám, že už je ''vyprodáno''.(10 minut zpět) Zkus se alespoň jako náhradník přihlásit.

  9. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Krkovice     před 7 lety 28.11.2016 21:54 |  
    0 1

    Supr akce dik. Jdu spát jsem nasranej.

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      Navar (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 22:13 |  
      0 0

      napiste email na jana.kaufnerova@slavia.cz a uvidime

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        Krkovice     před 7 lety 28.11.2016 22:31 |  
        0 0

        Dekuji za naději :) nějak mi to usinani neslo jeste jsem to musel zkontrolovat

  10. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    Ravik     před 7 lety 28.11.2016 21:59 |  
    0 1

    S hodnocením se ztotožňuji. Jsem hlavně rád za slovní komentář u Hušbyho - přišel mi to jeho nejlepší výkon ve Slavii, plný hlavně pohybu a na něj celkem i slušné rychlosti.

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      Ravik     před 7 lety 28.11.2016 22:02 |  
      0 0

      Samozřejmě patří do článku Hodnocení hráčů.

      Každopádně akce super nápad. Tleskám Navarovi a spol. a zároveň významně zdvíhám obočí, že nebyly upřednostněny držitelé pernamentek - např. blokace míst 24 hod. :-)

      • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

        Navar (přítel SN)     před 7 lety 28.11.2016 22:12 |  
        3 0

        Mame tak 800 mist a 4000 permanentkaru

        • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

          Ravik     před 7 lety 28.11.2016 22:55 |  
          0 0

          Tak to zní logicky :-) Tak ať vše klapne, bude to asi nápor. Nejlépe se třemi body ze Zlína!

          "Na prohlídkový okruh budeme pouštět desetičlenné skupinky v desetiminutových intervalech dle registrací."

          Jestli bude 800 lidí tak mi to vychází na 13 hod práce :-)

          • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

            Navar (přítel SN)     před 7 lety 29.11.2016 00:02 |  
            1 0

            Vzhledem k obrimu zajmu uz tahle naivni pocatecni uvaha vzala za sve :-)

            • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

              Knajpar (přítel SN)     před 7 lety 29.11.2016 01:04 |  
              0 0

              Zdravím Navare, stále mi nedorazil potvrzovací email a bojím se že o akci přijdu, šlo by to prosím nějak zkontrolovat? Mail: jakub.jirasek@post.cz, čas 14:45, synovi jsem řekl že jdeme :-( předem děkuji

              • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

                jane (admin)     před 7 lety 29.11.2016 07:04 |  
                0 0

                Napiš na email slavia@slavia.cz, podívám se na to. Všem registrovaným už byla registrace potvrzena, ale byly tam nějaké nedoručené emaily kvůli špatně zadaným emailovým adresám.

                • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

                  Knajpar (přítel SN)     před 7 lety 29.11.2016 10:11 |  
                  0 0

                  Dekuji Jane, vyreseno!

            • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

              Staršina     před 7 lety 29.11.2016 01:19 |  
              0 0

              Za prvé jsem si této nabídky všimnul pozdě. Za druhé, naštěstí, 3.12. jsem v práci a tudíž nemohu. Možná můj naivní dotaz. Vzhledem k velikému zájmu se ptám. Bylo by možné tuto akci pořádat třeba 4x do roka ? Snad by se postupem času dostalo na všechny. Tak by se nestalo, aby se zde kalkulovalo permanentkami a Odborem přátel. Abych zde nebyl peskován. V Odboru přátel jsem desítky let a permanentky máme dlouhá léta v rodině tři.

  11. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    asanin     před 7 lety 29.11.2016 09:09 |  
    1 0

    Zaregistrovaný jsem, email mi přišel... Jakým způsobem se prokážu při nákupu vstupenky? Občanka? Mám si vytisknout ten email co mi přišel?

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      jane (admin)     před 7 lety 30.11.2016 07:27 |  
      1 0

      Občanka, vzorek krve a vlas na rozbor DNA :) Stačí říct jen jméno samozřejmě.

  12. Re: V sobotu velká akce v Edenu!

    marp (přítel SN)     před 7 lety 29.11.2016 09:34 |  
    0 0

    Do formuláře jsem se zapsal asi na 140. místě, ale bez možnosti zadat čas. I tak jsem registraci odeslal, tak nevím, co bude.

    • Re: V sobotu velká akce v Edenu!

      skori (přítel SN)     před 7 lety 29.11.2016 09:43 |  
      0 0

      Tak to je špatně. Nebyl volný termín, určitě ti ani včera nepřišel potvtzovací mail. Udělal jsem to samé co ty asi 2 x. No a pak jsem seděl u kompu a dával pořád F5 dokola a nakonec jsem uspěl...