B-Tým

Juniorka prohrála s Litoměřickem 1:3

Ve druhém přípravném zápase prohrála slávistická juniorka s třetiligovým Litoměřickem a trenér Pavel Řehák nebyl rozhodně spokojený. "Třetiligovému soupeři jsme nedokázali vzdorovat ani po fotbalové stránce ani v agresivitě, a to za nás hráli i zkušení hráči," řekl po utkání.

Slavia o poločase prohrávala 0:2, ve druhé půli vstřelil gól Telnár, ale po další brance Litoměřicka prohrála juniorka 1:3. "Z výsledku i našeho výkonu jsem zklamaný, inkasovali jsme laciné branky po individuálních chybách. Soupeři ze třetí ligy jsme bohužel nedokázali vzdorovat ani po fotbalové stránce ani v agresivitě, a to za nás hráli i zkušení hráči. Viděl jsem několik slabých individuálních výkonů. Nejsem spokojený, a to ani když vezmu v úvahu, v jaké fázi přípravy se nacházíme, soupeř na tom je podobně," řekl k zápasu trenér Pavel Řehák.

Minulý týden absolvoval tým pětidenní kondiční soustředění v Krkonoších. "Splnilo svůj účel, našli jsme v Krkonoších skvělé tréninkové podmínky, takže přesně to, co jsme od soustředění čekali," pochvaloval si Řehák. Nyní se juniorka připravuje v Edenu. "Trénujeme na umělé trávě, která je v Edenu přeci jen kvalitnější než na Xaverově, ale příští týden už se budeme po návratu áčka přesouvat na Xaverov. Čeká nás stále práce na kondici, tréninky na umělce, posilovna, výběhy v lesoparku," popsal Řehák. Mužstvo má jednofázové anebo dvoufázové tréninky. "Mírnou komplikací je školní docházka dorostenců, kteří tak stíhají jeden trénink denně, některé tréninky tudíž vynechávají."

Do sobotního přípravného zápasu zasáhl i Ghaňan Emmanuel Antwi, který se po vyřízení administrativních záležitostí vrátil před několika dny z Afriky a příští týden se přidá k A-týmu. Aktuálně se dolaďují i hostování některých hráčů v jiných klubech.

Sobota 14. 01. 2017 10:15

Přípravné zápasy U21, 2016/2017
3 - 1
2 - 0
FK Litoměřicko
FK Litoměřicko

SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

65. Telnar

Sestava SK Slavia Praha:
Lisa - Mikula, Žežulka, Kodr, Jakab - Král (46. A. Lauricella) - Prošek, Krejdl (46. Vávra), Vavrouš, Zoubek (46. Antwi) - Telnar

Komentáře (0)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

Zatím nikdo nevložil žádný komentář. Buďte první :)