Ženský fotbal

Slávistky porazily Walbrzych

Fotbalistky Slavie v rámci zimní přípravy porazily dalšího zahraničního soupeře, tentokrát to odnesl polský Walbrzych. Tři branky vstřelila Kožárová, po jednom přidaly Skálová, Divišová a Veselá.

Do zápasu jsme nastoupili aktivně a drželi míč na kopačkách. Vedoucí branku jsme vstřelili ve 13. minutě, Chlastáková z úhlu prudce vystřelila, od tyčky se míč dostal ke Skálové, která pohotově doklepla.  O čtyři minuty později se do úniku dostala Divišová, ve vápně místo střely zvolila nahrávku a Kožárová bez problému skórovala. Ve 30. minutě se po průniku Kožárové prosadila Divišová. Ve 33. minutě soupeř skóroval po zbytečné chybě. Do poločasu jsme vedení navýšili, po standardní situaci Pěničkové přesně k tyči tečovala Kožárová.

Do druhého poločasu nastoupily další hráčky a střelecké hody pokračovaly. Hned ve 47.  minutě jsme zahráli standardní situaci, Pincová míč nadzvedla a od Veselé se dostal do sítě. V 51. minutě završila hattrick Kožárová. I když jsme měli neustále míč na kopačkách, dlouhé  minuty jsme se nedokázali prosadit, některé akce byly nedotažené. V 70. minutě jsme podruhé inkasovali, když první střelu Malíková vyrazila, na dorážku už nestihla zareagovat. V 80. minutě jsme přeci jen přidali sedmý gól, po rohu Svitkové si míč do vlastní sítě srazila brankářka. V poslední minutě byla ve vápně faulována Bartovičová, penaltu však Svitková neproměnila.

Komentáře (1)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: Slávistky porazily Walbrzych

    knl66 (přítel SN)     před 7 lety 31.01.2017 13:45 |  
    0 0

    Těch gólů bylo tolik, že jsem nestačil počítat a výsledek se tak dozvěděl až v předposlední větě. Takže 7:2? :))