Fortuna liga

V neděli klíčový zápas jara

Slavia po dlouhých předlouhých letech hraje znovu o titul a zítra jí čeká možná vůbec nejdůležitější ligový zápas sezóny. Do Edenu přijíždí Plzeň, která je sice momentálně druhá, avšak nemělo by se zapomínat na její dohrávku v Ďolíčku. Zápas nabídne O2 Sport. Doplněno o info od TS!

To byla jízda, že? Slavia excelovala a právem je v médiích vychvalována. Jak jsem však již naznačil v podcastu, nebylo by asi na místě výsledek až tolik přeceňovat. Jasně, Plzeň se, navíc doma, s Příbramí hodně natrápila, avšak ono kdo ví, jak by to bylo, kdyby se ujala nějaká šance ze začátku. Tak jako se ujaly ty slávistické. Každopádně tým šlape, evidentně trenér Šilhavý zatím dokáže dobře držet kabinu, neboť každý střídající hráč má velkou motivaci se předvést a z tohoto pohledu zbývá snad jen s úsměvem vzpomínat na trápení před rokem. Mimochodem, když už jsme u té minulosti, tak Eden stále odolává, a to již od října 2015. A tomu říkám již panečku nějaká doba. Snad symbolicky podobně dlouhou dobu vydržel neporažený nový Eden také velmi dlouhou dobu hned po postavení. A, jak jistě víte, tehdy se také hrálo (a úspěšně) o titul.

To Plzeň hraje o tituly v posledních sezónách samozřejmě permanentně. Mám za to, že může jít jak o výhodu, tak i nevýhodu pro sešívané. Začněme s tou nevýhodou, tam je to jasné a mnohokrát v médiích omílané - Plzeň má zkušenejší mančaft, podobně těžké zápasy dlouhodobě (čti ty zápasy na Letné) zvládá a jednoduše je zde velký předpoklad, že se z toho zítra náš soupeř lidově řečeno nepo.. však víte. Na druhou stranu ono se stačí podívat třeba na návštěvy v Plzni, kde už zdaleka nebývá vyprodáno, co naplat, každý úspěch se jednou přejí že. V tomto je srovnání se Slavií skoro až nemístné, zde je vidět, jak každý hráč strašně chce uspět, nadšení mezi fanoušky je taktéž nevídané. Jinými slovy - ten hlad po úspěchu je v Edenu momentálně jednoznačně větší jak ve Štruncových sadech.

Ale znáte to, každý chlap je od přírody ješitný a z tohoto pohledu když se o vás celý týden bude psát, jak jste v krizi, jak vaše éra končí a kdo ví co ještě, máte pak větší motivaci se kousnout a všem ukázat, jak se mýlili. Však si stačí vzpomenout na Euro 2012 po zápase s Ruskem. I tak by se myslím Slavia neměla zříkat role favorita. Na Plzeň jí to ostatně šlo i v době, kdy oba týmy okupovaly zcela opačná patra tabulky. Tedy, samozřejmě jak se to vezme, ale vzhledem k té bídě co tu byla si myslím, že 4 výhry z posledních 11 zápasů určitě není špatné.

Plzeň navíc venku tuhle sezónu určitě není nějakým suverénním mančaftem. Pravda, v lize ještě venku neprohrála, obdržela jen 3 branky (ale jen 10 jich vstřelila), ale z posledních 8 zápasů na cizím hřišti dokázala vyhrát jen jednou, na Dukle po nevýrazném výkonu 1:0. Co na tom, že 3 z těch 8 zápasů byly v Evropské lize. O něčem to, myslím, taky svědčí. Bohužel jsem neviděl její poslední venkovní zápas ve Zlíně, ale statistiky hovoří za vše.

Ale jestli se o derby vždy říká, že je to tak specifický zápas, že je prakticky jedno, kdo má jakou formu předtím, tak si troufám říci, že to do značné míry platí i o zítřku. S jedním ale. Pokud by se Slavii podařilo jít do vedení, myslím si, že i díky fanouškům by se tým dostal do takového laufu, že by mohl dokonce vyhrát i větším rozdílem. Ale je třeba připomenout, kdo proti nám zítra stojí a jak zvládla Plzeň třeba obdobně klíčový zápas loni na jaře - zvítězila 3:0 na Spartě.

Těšme se tak na snad povedený zápas a doufejme ve vítězný konec. Ale, hlavně si to všichni zítra společně užijme a kdyby se náhodou nevedlo úplně podle plánů, vzpomeňte si třeba na období, kdy tu byl Paastor.

Tip na sestavu: Pavlenka - Frydrych, Deli, Lüftner, Flo - Sýkora, Ngadeu, Hušbauer, Barák, Zmrhal - Škoda

Ani Tribuna Sever tradičně nezahálí a tak si přichystala tento na šlágr propracovanou slávistickou choreografii tentokrát nejen na severní, ale i na východní tribunu. Na každé sedačce na severu a na východě tak bude připraven karton. Prosíme všechny fanoušky, aby na znamení na světelné tabuli zvedli karton, který budou mít zastrčen za svou sedačkou. S koordinací budou (i na východě) pomáhat megafonisté. Pomozte tak všichni vytvořit další unikátní choreo a přispějte k atmosféře výjimečného zápasu! Spolu jsme silnější!

19. kolo - Neděle 05. 03. 2017 16:00

ePojisteni.cz liga, 2016/2017
1 - 0
0 - 0
SK Slavia Praha
SK Slavia Praha

88. Michal Frydrych

FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň

Komentáře (62)

Přidávat komentáře mohou pouze přihlášení a registrovaní uživatelé. Přihlašte se zde

  1. Re: V neděli klíčový zápas jara

    malan (přítel SN)     před 7 lety 04.03.2017 19:50 |  
    7 0

    3-0 v suchym triku:P

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Jachym     před 7 lety 04.03.2017 21:25 |  
      0 0

      Možná ne úplně, když náhodou spadne pár kapek deště...

  2. Re: V neděli klíčový zápas jara

    donford     před 7 lety 04.03.2017 20:10 |  
    3 2

    Omýlané? - Mlíti - omlíti, tedy Omílané.

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      urs (přítel SN)     před 7 lety 04.03.2017 21:55 |  
      1 0

      od slova Mill - tedy Mlýn :))

      • Re: V neděli klíčový zápas jara

        Fulham     před 7 lety 05.03.2017 06:46 |  
        1 0

        Smýkat ,zamykat... vidíš tam někde samyci ?? :-))

      • Re: V neděli klíčový zápas jara

        Dobi     před 7 lety 05.03.2017 13:45 |  
        0 1

        Ale die Mühle - ten Umlaut nad u se spíše pevádí na ý. Ale kašleme na cizáky z Anglie i nácky! Čeština je stále jeden z nejbohatších jazyků na světě!!! Díky Dalimilovi, Husovi, Komenskému, Havlíčkovi, Čapkovi a třeba Hrabalovi!!!

        • Re: V neděli klíčový zápas jara

          donford     před 7 lety 05.03.2017 13:55 |  
          0 0

          Ne stále jeden, ale nejbohatší vůbec. :-)

        • Re: V neděli klíčový zápas jara

          urs (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 15:35 |  
          0 0

          teď ještě vymýtit ty "džendery" a "transparenty", spolu například ještě s "anticipacemi" a hnedle vám oběma uvěřím :))

        • Re: V neděli klíčový zápas jara

          JS (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 15:38 |  
          0 1

          Prosím, šlo by trochu ubrat? Začíná to smrdět něčím, nad čím se dá rozjet nepříjemná politicko-společenská diskuse.

  3. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Kara (přítel SN)     před 7 lety 04.03.2017 20:16 |  
    4 0

    "Ale, hlavně si to všichni zítra společně užijme a kdyby se náhodou nevedlo úplně podle plánů, vzpomeňte si třeba na období, kdy tu byl Paastor." Svatá pravda :)

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Jachym     před 7 lety 04.03.2017 21:23 |  
      4 0

      Svět by se nezbořil, ale ten termín "užít si" něco se už taky dost nadužívá :-)

  4. Re: V neděli klíčový zápas jara

    urs (přítel SN)     před 7 lety 04.03.2017 20:26 |  
    2 0

    Tolsimire já jsem v klidu, protože jsem na rozdíl od tebe zápas ve Zlíně viděl :)

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Pinturichio     před 7 lety 04.03.2017 23:26 |  
      1 0

      Přiznám se, že jsem celý zápas neviděl, ale i z několika minutoveho sestřihu bylo znát, že plzeň tahá za kratší konec. Překvapila mě ale jiná věc a to taková ta víra v sebe sama, ve vlastní schopnosti. Když už se plzenaci dostali do šance, tak si vůbec nevěřili, že by z ní mohli dát gól. Pozastavuju se nad tím proto, že každý zkušený tým, kterému se třeba herně dvakrát nedaří, tak vi a věří, že tu jednu golovku stejně promění. To mi u nich minulý týden chybělo a věřím, že se to pro tento víkend nezmění.

  5. SKS4EVER

    Eskaes     před 7 lety 04.03.2017 20:56 |  
    6 0

    Pokud chceme vidět Slavii tam, kam podle nás patří, musíme se alibisticky přestat vyhýbat roli favoritů, jež nám právem náleží. Proto prohlašuji, jsme nyní lepší než zbytek ligy a máme na to plzeňského soupeře nejen porazit, ale i roznést na kopytech. Na tohle jsme tolik let let čekali a o tomhle jsme snili, tak proč si to teď neužít? SKS4EVER :-)

    • Re: SKS4EVER

      donford     před 7 lety 04.03.2017 21:56 |  
      1 0

      To je taky můj názor. Přestat se vyhýbat roli favorita .... Jít se zítra jako favorité o výsledek poprat. Nikoliv, že to zkusíme a když to nevyjde, tak že se nic neděje. Žádný klub v ČR nemá v hledišti takovou podporu, jako budou mít naši kluci zítra. Už třeba v Příbrami hlediště bylo naše. Tak co teprv doma? Víc než 19 tisíc diváků? Z toho max. 2 tisíce plzeňáků? To by v tom byl čert, aby se nezadařilo. Kluci vyhráli i na nepřátelské Letné, a to byla ještě Sparta ve formě. Myslíte, že Plzeň zázračně nabude formu po tom trápení s Příbramí a ve Zlíně? Spíš se bojím, že až uvidí, že nestačí, že začnou těžce prasit (Řezník, Hejda, Hubník) a provokovat (Petržela, Limberský). Snad to rozhodčí (Příhoda?) zvládne. Ten do nebe volající kiks na Spartě (stažení Frydrycha Lafatou ve vápně) by mu měl být výstrahou.

  6. Re: V neděli klíčový zápas jara

    frostt     před 7 lety 04.03.2017 20:57 |  
    0 0

    Mám volný lístek
    sektor 114 / řada 4 / sedadlo 25
    cena standardní 380,-

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      afro     před 7 lety 04.03.2017 21:19 |  
      2 0

      Primlouvam se za osloveni kolegy rybky, ktery po nem ve vlakne pod clankem Mezi nami danousky 1 vehementne touzil.

      • Re: V neděli klíčový zápas jara

        rybka     před 7 lety 04.03.2017 21:59 |  
        0 0

        Afro,díky za přímluvu pro Slávistu z Moravy.Já mám ještě dopoledne trénink a do Edenu se nedostanu dřív jak 20 minut před začátkem a proto by nebylo fér někoho otravovat kvůli lístku těsně před zápasem.Buď budu mít štěstí nebo skončím v Synotu.Ještě jednou dík.rybka

        • Re: V neděli klíčový zápas jara

          afro     před 7 lety 05.03.2017 07:30 |  
          0 0

          Drzim palce at to klapne.

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Crispo     před 7 lety 04.03.2017 21:23 |  
      1 0

      Mám zájem, pro tátu, který by v Edenu byl poprvé...

  7. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Sracken     před 7 lety 04.03.2017 22:35 |  
    6 1

    Podle Evy Depostelo, co má ráda okurky, prohrajeme 2:0. Nebral bych to na lehkou váhu, když ji o názor požádal největší sportovní deník v zemi. Zajímal by mne i názor Roberta Rosenberga, Kájínka (ten asi přeje Plzni) a hlavně Krejčíře.

  8. Re: V neděli klíčový zápas jara

    madlenka     před 7 lety 04.03.2017 23:02 |  
    9 0

    Milé sestry a bratři v sešívaném triku, bohužel ochořela mi manželka a dcera bez ní (zatím) nechce jít - tedy mám jednu až dvě volné permanentky na TS na zítřejší match (ZADARMO) - zájemci piště na d.doubek@seznam.cz - ozvu se zítra pouze dvěma prvním zájemcům, ostatním se omlouvám.

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      malan (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 00:24 |  
      2 0

      respekt!

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Philliip     před 7 lety 05.03.2017 07:13 |  
      1 0

      Nadherne gesto. Ocenuji!

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Borgetti     před 7 lety 05.03.2017 12:01 |  
      0 0

      Oceňuji odvahu pujčit permice :-)

  9. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Thane (přítel SN)     před 7 lety 04.03.2017 23:03 |  
    1 0

    Po poslednim kole to vypada ze nutne musime vyhrat a to dokonce vetsim rozdilem. Osobne verim ze to tak i muze dopadnout zejmena pokud vstrelime prvni branku ale je zde dost duvodu proc to tak dopadnout nemusi.

    Plzen dlouhodobe zvlada tyhle zapasy i kdyz do te doby hrali mizerne a potom klidne taky.

    Staci ji remiza..my si nemuzeme dovolit prohrat aniz bychom ztratili realnou sanci na titul. Z toho vyplyva moznost hrat zodpovedne z obrany a snazit se utocit do otevrenejsi obrany a spolehat se na standardni situace.

    Posledni zapas ve Zline mohli dostat kotel coz je urcite motivuje o to vic dokazat ze nejsou na ustupu ze slavy (coz uz realne stejne nejakou dobu jsou)

    Posledni zapas loni v Edenu. Nejen ze dostali bura ale jeste se psalo ze prisli o velke premie za titul. To si urcite pamatujou.

    Neprijedou jsem porazeni..naopak jejich minulost jim doda sebeduveru ktera jim momentalne chybi.

    Tady musim zabrousit do vlastnich rad. Jak uvadeli na sportu v rentgenu tak pravdepodobne budou chtit utocit po nasi prave strane. To mi nedavalo moc smysl cpat to pres Frydrycha ale kdyz zminili celou dvojici Frydrych Luftner tak uz mi to smysl davalo. Navic na druhe strane je smerem dozadu zatim slabsi Flo.

    V jejich tymu celkem pravdepodobne dojde k nekolika zmenam. Pokud nebude hrat Poznar a Invanschitz tak to jejich hre rozhodne neublizi spis naopak dost prospeje.

    Statistika obdrzenych golu hovori pomerne jasne. Golu dostavaji minimum.

    Muze a dost mozna i bude to zapas kde bude dominovat bojovnost na ukor fotbalovosti. Jak to ostatne byva casto v derby. V tu chvili muze rozhodnout jedna chyba nebo standardka.

    Jsem si vedom toho ze i my mame v rukou trumfy..mame jich dost a jsou to vysoke karty. Na nektere duvody ktere jsem uvedl by slo obratem rict ze to ve vysledku muze byt nase vyhoda. Taky verim ze bude. Napr. nase prava strana verim ze si to dozadu odbrani a naopak dopredu muze vetrat jejich obranu. Slo mi o to ze mi prijde prehnana ta euforie a ocekavani k zapasu. Taky mam pocit ze to nemuze dopadnout spatne a ze mame v rukou vetsinu trumfu ale prave to by melo byt varujici nejen pro hrace ale i pro nas. Zakladem uspechu je pracovitost coz by melo byt samozrejme. Dalsi a nemene dulezita je i pokora a respekt k souperi (treba jen k jeho kvalite). Na to nastesti dlouhodobe dojizdej rudosi a dojede na to i nas zitrejsi souper. Plzen neni ve forme ani jako celek ani individualne ale porad to neni nejaka parta nazdarku kteri sem prijedou a budou cekat na porazku..

    Takze tesme se a doufejme v nejlepsi. Ja v to verim ale neletejme nekde kde k tomu zatim nemame opravneni. Na to bude MOZNA cas po sezone. Zatim mame na jare za sebou JEN dva zapasy.

  10. Potencionální posila - Musefio Ashiru

    celtix     před 7 lety 04.03.2017 23:24 |  
    1 2

    Sledovali jste někdo Musefia Ashira ze zbrojovky ? V posledních 2 zápasech byl nejlepší na hřišti. 22 let, strašně rychlej, technicekej, s dobrou střelou. Navíc umí zahrát na obou křídlech.

    • Re: Potencionální posila - Musefio Ashiru

      celtix     před 7 lety 04.03.2017 23:28 |  
      0 0

      Pardon že to není k tématu zítřejšího zápasu :)

  11. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Maeden (přítel SN)     před 7 lety 04.03.2017 23:26 |  
    1 1

    Věřím, že je dáme i kdyby se zvedli o 50 % nahoru a my naopak úplně nepotvrdili formu, plný Eden požene kluky k výhře.
    Jestli přijedou hrát stejnou tužku jako v prvních dvou zápasech a nám to sedne, prorokuju masakr :)
    Sestava by dávala smysl i s Bořilem, v Palermu šel ne úplně logicky na halva, naopak na stoperu čekám Lüftnera, ale možná se ještě budeme všichni divit...

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Divizni (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 01:48 |  
      0 0

      Zásadně netipuji sestavu. Nevidím hráče trénovat, ale pokud jsou všichni v pohodě, přikláním se k těm, co si přejí v sestavě Bílka a Bořila. Dopředu nám to neublíží a vzadu je to určitě větší zkušenost a jistota. Už aby bylo odpoledne....

  12. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Maty22     před 7 lety 05.03.2017 05:51 |  
    0 0

    Dneska to bude šichta. Plzni se sice v útoku nedaří, ale obranu maj pořád pevnou. Hlavně naše víborný křídla budou mít makačku.

  13. Re: V neděli klíčový zápas jara

    carfi-sks (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 08:59 |  
    3 0

    Ani dospat jsem nemohl, těším se jako malý kluk a věřím , že to naši hráčí zvládnou a získají 3 body :)

  14. Re: V neděli klíčový zápas jara

    juras72     před 7 lety 05.03.2017 09:06 |  
    0 0

    Ahoj, podařilo se už někomu naladit O2sport přes to pozemni vysílání? Mě to pořád nejde.

  15. Re: V neděli klíčový zápas jara

    visitor23 (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 09:18 |  
    0 0

    Ahoj, kamos mi odrekl dnesni ucast, tak mi zbyl jeden listek na jih, predani pred stadionem.

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      jarodo57     před 7 lety 05.03.2017 09:26 |  
      0 0

      Ahoj.Já bych o něj měl zájem pro kamaráda(jaromirdousa@seznam.cz)

      • Re: V neděli klíčový zápas jara

        visitor23 (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 09:40 |  
        0 0

        Ok, pocitam s Tebou

        • Re: V neděli klíčový zápas jara

          jarodo57     před 7 lety 05.03.2017 09:43 |  
          0 0

          Kde v kolik a cena?Abych mu to mohl zavolat

          • Re: V neděli klíčový zápas jara

            visitor23 (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 10:27 |  
            0 0

            Cena 300,- od dvou se budu pohybovat v blizkosti Edenu, tak zavolej a nejak se dohodneme


            Komentář byl uživatelem upraven (15.03.2020 16:34) . Zobrazit původní komentář

            • Re: V neděli klíčový zápas jara

              jarodo57     před 7 lety 05.03.2017 10:31 |  
              0 0

              Děkuji .

  16. Re: V neděli klíčový zápas jara

    vikik_vikik     před 7 lety 05.03.2017 09:37 |  
    1 0

    Naladění na DVB-T bez problémů, už to frčí.
    Dej scan celého pásma, nebo ručně .

  17. Re: V neděli klíčový zápas jara

    travel (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 10:06 |  
    2 0

    Vím,že se blíží utkání s Plzní,ale kdo máte O2 TV Sport,tak si pusťte zpětně (bylo to od 9,30h) pořad Tak určitě.Byl tam Tonda Barák a bylo to hodně zajímavé.

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      majklinho (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 11:41 |  
      0 0

      Díky za tip. Tonda je fantastický jako hráč a především i člověk. Moc se mi líbilo jeho porovnání DU a JŠ, přesně tak to cítím i já osobně.

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Akuls     před 7 lety 05.03.2017 12:13 |  
      1 3

      Díky za tip. Kluk je to inteligentní a sympatický, vůči SKS, spoluhráčům a panu Tvrdíkovi se ale zachoval dost sobecky. Počítám, že v tom měl prsty i našeptávač agent Nehoda, který už vidí tučnou provizi. Tou Itálií je Toník ale evidentně umanutý, tak s ním a s Udine SKS dohodla asi pro všechny strany přijatelný kompromis. Snad tam zlepší svůj pohyb a obratnost, jinak dopadne jako Hušbauer v Cagliary. V jeho tempu tam hrají, resp. hráli pouze Totti a Pirlo, ale těm je 40. Ale třeba Jan Koller odcházel do Belgie jako v české lize nepoužitelný kolohnát a co z něj v Lokerenu dokázali udělat. Snad Toník půjde v jeho stopách a italské tréninkové metody i rychlejší tempo v kterém se Serie A hraje mu přispějí a bude se mu dařit a my slávisté z něj budeme mít jen samou radost a jednou s k nám třeba ještě vrátí zakončit svoji skvělou kariéru.

  18. Re: V neděli klíčový zápas jara

    vikik_vikik     před 7 lety 05.03.2017 10:10 |  
    0 0

    Tonda to má na svůj věk evidentně v hlavě dobře poskládané, chytrej, příjemnej,
    žádná arogance. Bude ho škoda, ale přejme mu to.

  19. Re: V neděli klíčový zápas jara

    vojtino     před 7 lety 05.03.2017 10:18 |  
    0 0

    Ahoj,
    zbyl mi jeden listek na dnesni zapas.
    Sektor 206 Cena 300,--

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      jarodo57     před 7 lety 05.03.2017 10:25 |  
      0 0

      visitor23 se mi už neozval tak bych měl zájem

      • Re: V neděli klíčový zápas jara

        vojtino     před 7 lety 05.03.2017 12:07 |  
        0 0

        Muzeme se domluvit na predavce u McDonaldu v 13.45?

        • Re: V neděli klíčový zápas jara

          vojtino     před 7 lety 05.03.2017 12:37 |  
          0 0

          Oprava 14.45

  20. Re: V neděli klíčový zápas jara

    hamlo1 (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 10:20 |  
    0 0

    za hodinu a půl jedeme!!!!!!!!!

  21. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Artur (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 10:27 |  
    5 1

    Ahoj, před nedávnem jsem tu vzpomel Barru a moznost usporadat vzpominku na něj vyvesenim vlajky Belgie atd. , Moc se omlouvám, ale vubec jsem pracovne nestihal takze dnes nezrealizuji. Mam nejakou predstavu a zkusim napsat Navarovi a myslim ze na derby vse klapne. Tak dnes poradne fandete přátelé!!

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Dobi     před 7 lety 05.03.2017 13:38 |  
      1 0

      Jo, Barra, to byla tady OSOBNOST par excellence. Čest jeho památce!!!

  22. Dva lupínky

    huhu     před 7 lety 05.03.2017 10:36 |  
    0 0

    Nabízím 113/1/12 a 112/1/14 každý za 380 Kč, předání nejpozději v 15:15 před stadionem.

  23. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Dankys     před 7 lety 05.03.2017 10:52 |  
    0 0

    Ahoj,
    bohužel nám odpadl kamarád a mám tak jeden volný lístek na jih za 300 Kč (pořizovací cena). Kontaktujte mě na mail Patrik.Dankovic@seznam.cz

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Dankys     před 7 lety 05.03.2017 12:05 |  
      0 0

      Prodáno

  24. Re: V neděli klíčový zápas jara

    NAPALM     před 7 lety 05.03.2017 10:56 |  
    0 0

    Zdravím, zasáhla nemoc, takže na dnešek můžu přenechat dětský lístek do 113 a permici na TS. mrmr22@seznam.cz

  25. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Robinator     před 7 lety 05.03.2017 11:39 |  
    1 0

    Tak je to tu,nemohl jsem dospat,těším se na stadion..Plzeň bude dle mého hrát na remízu..Která ji stačí, vzhledem k vzájemnému zápasu by z toho minisouboje vyšla jako vítěz..Bude hrát ze zabezpečené obrany, od nás taky nečekám nějakou útočnou smršť..Kvalitu máme větší..Plzeň je naopak zkušenější a kdybychom dostali první gól, byl by to pruser..Můj tip 1/-2,5

  26. Re: V neděli klíčový zápas jara

    vlk30 (přítel SN)     před 7 lety 05.03.2017 11:49 |  
    0 0

    Bude to těžké,jen se bojím aby nás prádelník nepřekvapil,jako my chátru na podzim,no snad pánbůh dá :-)

  27. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Humi     před 7 lety 05.03.2017 12:18 |  
    0 0

    Mám lupen do kotle navíc ...tak se hlašte :)

    • Re: V neděli klíčový zápas jara

      Humi     před 7 lety 05.03.2017 12:49 |  
      0 0

      je pryč

  28. Re: V neděli klíčový zápas jara

    Cicalio     před 7 lety 05.03.2017 12:26 |  
    0 0

    Ahoj mám jeden lístek navíc. Pokud má někdo zájem ozvěte se. tel. 734684812

  29. Re: V neděli klíčový zápas jara

    honzaccc     před 7 lety 05.03.2017 12:44 |  
    0 0

    Kluci naši..... Vstupte na hřiště tou správnou nohou, nechť Vás při zápase doprovází sešívané štěstíčko a rozsekejte je na maděru.

  30. Re: V neděli klíčový zápas jara

    tomblesk     před 7 lety 05.03.2017 13:52 |  
    0 0

    Už musím vyrazit, abych byl na správném místě ve správný čas. Snad večer něco napíšu. To víte po bitvě i já chci být generálem, ale slibuji, že to tady aspoň dočtu, Přeji si trojku v prádelně ...u nás velikanánskou 000. Ať to dobře dopadne a když jinak - no nesýčkuji, ale zase my moc dobře víme, co znamená: jen se z toho ne..... tak do bitvy a hrrr na ně - prádelníky.